תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
החלפתי לאחרונה מכרטיס מסך NVIDIA GeForce 7300 GT ל- ATI RADEON X1650. יש לי יציאת AGPx8. הבעיה שלי היא שמסך הפתיחה של הביוס (שרשום בו דגם לוח האם שלי) מופיע בצבעים מוזרים, וגם בביוס עצמו הצבעים קצת מוזרים. חוץ מזה אין לי בעיה עם הצבעים או משהו כזה. היום גם הפעלתי את המחשב בבוקר, וכשחזרתי בצהריים היה מסך כחול. אני יכול לחשוד בארבעה דברים: 1) הזיכרון של הכרטיס הוא DDR2 והזיכרון בלוח האם הוא DDR. זה משנה? 2) יכול להיות שהצ'יפסט פשוט לא תומך בכרטיס מסך? 3) בשביל לחבר את הכרטיס מסך לספק כוח הייתי צריך להשתמש בכבל שהיה באריזה של הכרטיס. יכול להיות שאני פשוט לא צריך לחבר את הכרטיס לספק? 4) יש לי רעשים מספק הכוח. יכול להיות שזה קשור? בבקשה תעזרו לי.
-
- 5 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום חברי פורום יקרים. יש לי מחשב ישן ככה זרוק שכל שימושי איתו הוא גיבוי ולעת צורך לתיקונים וניסויים עכשיו המחשב מפורמט חדש לא עלתה עליו תוכנה אחת! כל פעם שאני מפעיל אותו הוא נכנס לי ישירות ל BIOS למסך הזה ! מישהו יודע מזה אומר? או איך מונעים את זה
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
הי, ברשותי מחשב חדש: Q9550 4G HD4850 OC ADITION GPU CLOCK-690 MEMORY CLOCK-1003 TEMP-43~ הכרטיס הוא גירסה מומהרת של Club3d HIPER 530 VISTA 64 מדי פעם בצורה שרירותית המסך מהבהב לשחור אני מקבל הודעה בשורת המשימות: display driver stopped responding and has successfully recovered או שמקבל מסך כחול וספירה לאיתחול. שוב פעם אדגיש - התקלה מתרחשת ללא חוקיות כלשהי בזמן פעולות פשוטות ולא כאשר הכרטיס או המחשב בכלל מבצע פעולה הדורשת מאמץ. יש פתרון?
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
מדובר במחשב שמתפקד כמדיה סנטר בלבד. לוח אם של Asus, מעבד E8400. לעיתים בעת צפייה בסרט, אך הדבר קורה בעיקר כאשר אני צופה בשידור מושהה כלומר המחשב מקליט תכנית מהטלוויזיה ואני צופה באותה תכנית המחשב קורס. לא מדובר ב-BSOD ואף אין כל הודעת שגיאה בעת העלאה מחודשת של מע' ההפעלה. סימפטומים: נשמע תקתוק חד פעמי מהמחשב כמעין כיבוי צורם של הדיסק הקשיח, המחשב קורס למסך שחור. לחיצה על כפתור ה-reset אינה מלווה בתגובה. אני חייב לסגור לגמרי את המחשב, לבצע פתיחה מחדש ואז המחשב עולה (מלבד ההודעה של ויסטה על המחשב שלא נסגר כיאות) כאילו לא קרה דבר עד הפעם הבאה. אני חושד באחת מ-3 אפשרויות: 1. דיסק קשיח תקול. 2. לוח אם. 3. ספק. מה דעתכם? האם יש חשד לבעיה אחרת? כיצד לניתן לזהות את הבעיה שגורמת ל…
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
בכל פעם שאני מדליק את המחשב או עושה RESTART מופיעה לי השורה הזאת: 1394GUID are invalid in both CMOS and Flash Press F1 to Resume ואז אני יכול להכנס: bios, boot menu או ללחוץ אפ-1 ואז עולה המחשב. הבעיה נוצרה כשבטעות ניתקתי תכבל של המתאם מהלוח -אם וחיברתי מחדש ונכון אבל לא עזר, עידכנתי ביוס וחיברתי מחדש וכלום לא עזר.... במנהל ההתקנים מופיעה לי סימן קריאה ליד מתאם 1394 וניסיתי למצוא תדריבר ואין. וזה מזה משגע אותי יש לכם פתרון? תודה לכל העוזרים מראש! [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה במחשב כאשר אני מחבר דיסק און קיי ומנסה להיכנס אליו מתקבלת הודעה access denied מה שמוזר שבמחשב אחר הוא עובד פיקס לא עשיתי שינויים במחשב מה זה החרא הזה ???? עזרה דחופה !!! תודה
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
אני מתכוון כיצד ניתן להוציא את הפלסטיקים הלבנים שתופסים אותו על הכרטיס. תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 692 צפיות
-
-
חיפשתי ב nvidia.com לא מצאתי לה גיפורס 4 .
-
- 5 תגובות
- 692 צפיות
-
-
קניתי מדפסת של HP 4615 חיברתי אותה לחשמל התקנתי את הדרייבר שלה שבא עם המדפסת ניסיתי להדפיס והוא לא עושה משהו..בצג המדפסת כתוב INSTALL CARTRIDGES מה עושים..?
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי לפטופ של DELL מדגם inspiron 5520 עם כרטיס מסך AMD RADEON 7670 לפני כשבוע בערך התחילה לי בעיה שאחרי כמה זמן שאני משחק המשחק קורס. אין שום הודעת שגיאה אלא רק הודעה של windows שהיישום הפסיק לפעול וwindows מחפש פתרון, והוא לא מוצא. ניסתי את זה עם כמה משחקים וזה קורה בכולם אבל אין זמן קבוע שבו המשחק קורס. לפעמים אחרי חמש דקות, ולפעמים אני מצליח לשחק שעה. ממה זה יכול להיגרם ואיך פותרים את זה?
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, כאשר אני מדליק את המחשב, המסך מציגלי את כל הפקודות עד לטעינת הווינדוס (ווידוס XP), לאחר מכן המסך מפסיק לעבוד וכבה. גיליתי גם שכשאר הווינדוס עולה המאוורר על הכרטיס מסך מפסיק לעבוד (לפני זה הוא עובד -> Gforce 8600 gt). המחשב כמובן עובד. בינתיים, ניקיתי את המחשב מאבק, ניקיתי באופן יסודי את הכ. מסך + פרקתי את המאוורר וניקיתי גם אותו. אשמח לעזרתכם, תודה וחג שמח
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים אחד ישן אבל שמתי בו כרטיס מסך geforce 9500gt, ואחד חדש יחסית שאין בו כרטיס מסך בכלל השאלה שלי זה האם אפשר לקחת את הכרטיס מסך מהמחשב הישן ולשים במחשב הישן. ברמת העיקרון אני יודע שזה אפשרי פשוט הבן אדם שהביא לי את המחשב אמר שאי אפשר לשים במחשב החדש את הכרטיס סך הזה. ובנוסף רציתי לשאול איך הכרטיס מסך הזה ביחס למשחקים שיצאו כמו fifa 2014 וpes 14. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
יש לי זכרונות של Corsair, מדגם twinx 3200C2. מדובר בזכרונות DDR400. בעקבות בעיה דומה בלוח אסוס, שהובילה לעדכון ביוס, שהוביל לדפיקת הביוס, שהובילה להשבתת הלוח, הוחלף הלוח ל Gigabyte K8NS Pro. עם זאת, הבעיה נשארה, אבל בגרסה מעט שונה. כאשר שני הזכרונות מחוברים הלוח עובד איתם ב 166Mhz (במקום ב 200Mhz) אבל כאשר רק אחד מהם מחובר (ולא משנה איזה, בדקתי כל אחד בנפרד), הוא מקבל 200Mhz. למרות זאת, בכל המקרים את התזמונים הוא לא מזהה כמו שצריך ונותן להם משהו כמו 3-3-3-8. (את כל הבדיקות שלי לגבי המהירות אני מבצע גם דרך הביוס וגם דרך Hwinfo32). אשמח לקבל פתרונות לבעיה, כיווני חשיבה, וכו'. תודה!
-
- 6 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שאלה שהופנתה אלי מחבר : רכש לפני כשנה וחצי, כבר אין אחריות, היא עלתה כ 1,800 ש"ח. כעת יש בה תקלה, היא מדפיסה קו שחור לאורך כל הדף, מה גם שהדפים יוצאים מלוכלכים. נשלחה לבדיקה במעבדה, עלות התיקון הוא 1,200 ש"ח !!! (כמובן שמאוד לא משתלם לתקן). תאור הבעיה : החלפת FUSER, בדיקות וניקוי כללי, בבירור טלפוני נאמר שהכוונה היא להחלפת תנור. 1. מישהו יכול להסביר בעברית פשוטה מה בדיוק הבעיה ? 2. האם יש אפשרות לתקן את המדפסת לבד ? 3. יש אולי חאפרים שיודעים לתקן זאת במחירים סבירים ? תודה רבה !!!
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
הקיצר הרכבתי את המחשב החדש שלי וחיברתי אותו... הבהתחלה הופיעה המסך שכתוב עליו איזה מעבד יש לי וזה.. ניסיתי להיכנס לביוס אבל זה לא נכנס .. זה ישר נכנב למסך שכתוב בו : NVIDIA Raid IDE ROM BIOS 4.76 Detecting array ... וזהו לא קורה כלום... מה יכולה להיות הבעיה? אולי לא חיברתי משהו?
-
- 6 תגובות
- 692 צפיות
-
-
לאחרונה יש לי בעיה שברגע שאני מחבר התקני USB הוא מציג לי הודעת שגיאה ולפעמים גם כותב לי הודעת שגיאה משהו עם POWER....
-
- 6 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום! רציתי בקשה לשאול - יש לי מחשב עם בעיה מוזרה למדיי. הוא כושל ברגעים מאוד רנדומליים - בזמני עמס בינוני, ירוד ועומס גדול, בלי חוקיות מסוימת, בלי פעולה ספציפית, פשוט נכבה לו, לפעמים מרסטרט, לפעמים פשוט נכבה ללא ריסטרט (אך נשאר דלוק חשמלית), ואלו לא ביעות WIN המוכרות עם המסך הכחול - בתקלות כאלה הוא עוצר ומודיע על התקלה עם המסך הכחול והודעת STOP וכו'... עכשיו בעית כונן קשיח - לא נראה לי, שוב - זה לא קורה במקומות ספציפיים של הHDD. זכרון מטמון - עשיתי MEMTEST יצא סבבה, ללא תקלות. נשאר לי רק לוח אם - נכון? או שמא יש עוד אפשרויות? ואם לא אז מה הן האפשרויות הספציפיות בלוח אם? אשמח מאוד אם כל אחד פה יוכל לעזור לי, זה מייאש... בתודה מראש!! חן.
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
שלום לכולם פתאום ללא כל אזהרה וללא שינוי ממני המחשב נתקע והמסך נכבה. לפעמים זה קורה מיד לאחר שמופיע המסך של ווינדוס ולעיתים זה קורה לאחר אפילו שעה. כמו כן לפעמים המסך פשוט מהבהב (הופך לשחור ומיד מציג תמונה). בתחילה חשבתי שזה קשור לטמפרטורת המעבד וכאשר ניקיתי את כל המאווררים הטמפ' אכן ירדה בכ10 מעלות אך עדיין יש את אותם סימפטומים. למישהו יש עצה/רעיון/פתרון לבעיה?
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
אני לא יודע אם לקרוא לזה ככה (הכותרת) אבל כרטיס המסך שלי היה באוברקלוק ופירמטטתי בלי להחזיר אותו למצב הקודם. התקנתי הכל ועכשיו כשאני מריץ אקווהמארק הCPU שלי מקבל 4000 במקום 8000+ שהוא קיבל קודם (A64 WINCHESTER). זו הפעם השניה שזה קורה לי בפעם שעברה היה לי NF7 והחלפתי אותו והכל הסתדר, עכשיו יש לי ניו2. יש למישהו רעיונות? או שאני אצטרך לנסוע שעתיים לפנדס?
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
היי, לא מזמן הוצאתי את הכרטיס מסך מהמחשב, החזרתי אותו ואז התחילו להיות לי ארטיפקטים בתצוגה (אני לא ממש זוכר אם הורדתי את ההיטסינק אז או לא)......... בכל מקרה, ניקיתי את החומר התרמי שבא עם הכרטיס, שמתי Arctic Alumina והחזרתי את ההיטסינק. הבעיה עדיין קיימת........... מה הבעיה? ליבה? זיכרונות? יש דרך לדעת? יש דרך לפתור? מדובר על MSI GF4 TI4400. תודה.
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
יש לי מעבד חדש ATHLON 64 3500 WINCHESTER+לוח חדש Gigaybyte GA-K8NS Ultra-939 nForce3 Ultra Socket 939 . זכרונות של קינגסטון 400MHZ והארד דיסק SATA של WD. הרכבתי הכל כמו שצריך,אך משום מה אני לא מצליח להתקין את הWINDOWS. בכל פעם שאני מתחיל להתקין או שהמחשב נתקע בשלב ההתקנה,או שאני מקבל מסך כחול . הכי רחוק שהגעתי היה לשלב של אחרי העתקת הקבצים לWIN והTIMER שמציג לי תוך כמה דקות תסתיים ההתקנה (35 דקות). חשוב לציין כי להוציא את הלוח והמעבד החדשים,שאר המפרט (המופיע בחתימה שלי) עובד מצויין על מעבד האינטל,והלוח ASUS. איני יודע האם יש קשר ,אך באתר של GIGABYTE בCPU SUPPORT LIST מופיע שהוא תומך Athlon 64 3500+(130nm,L2 Cache 512KB) http://www.giga-byte.com/Motherboard/Products…
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
ניסיתי להעביר כמה דברים מהמחשב לאייפוד ובעמצע הוא רשם לי ארור אז עשיתי OK וסיימתי להעביר אמרתי שאני יעשה את זה כבר פעם אחרת וכשניתקתי את האייפוד מהמחשב הוא פשוט נתקע על המסך של DO NOT DISCONNECT וההרדיסק שלו רץ בפנים והוא לוהט ואני לא יודע מה לעשות כבר חיברתי אותו למחשב עוד פעם לחצתי על כל הכפתורים(ממש מסובך) ואפילו שמתי אותו במקפיא מול המאוורר שמוציא את הקור ברור שהחזקתי אותו ולא השארתי אותו שמה פשוט חשבתי שאם הוא יתקרר אולי הוא יחזור לעצמו אבל זה לא עזר אז בבקשה למי שיש מושג אולי תנסו לעזור..... תודה
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח אם אסוס עם 4 יציאות USB 2 יציאות תקינות (זוג 1) ו- 2 לא (זוג 2) יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה, כמובן שהתקנתי את הדרייבר של לוח האם+כל העדכונים של WINDOWS תודה
-
- 7 תגובות
- 692 צפיות
-
-
כל פעם שאני משחק במשחקים כמו far cry battlefield וכדומה יש מופיעים נקודות על המסך ברשותי geforce 6600gt הדריברים שלי מעודכנים לא עשיתי oc בנוסף לכך בזמן שאני משחק יש רק 70 מעלות כך שזה לא מהתחממות מה יכול להיות הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-