עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכולם, קניתי מחשב נייד חדש לפני חודש וחצי של לנובו דגם יוגה 720 ולצערי אני כבר נתקל בבעיה שאני מדליק אץ המחשב הוא פשוט נתקע ולא עולה לי המערכת הפעלה. אני יפרט יותר הוא נתקע לפעמים ממש בהתחלה עם הסמל של לנובו ויש כמו עיגולים כאלו שמסתובבים שנראה לי ששיכים לוונדוס רק מוזר שיש לוגו של לנובו. או שהוא נתקע במצב שבו רשום preparing automatic repair או במצב שרשום Diagnosing your PC. א. האם יהיה חייב במצב כזה לבצע פורמט ולמחוק את כל הנתונים ולהתקין מערכת הפעלה חדשה ? ב. האם ניתן לגבות את הקבצים שיש לי על המחשב אם המערכת הפעלה לא עולה לי ? ג. האם לדעתכם מדובר בתקלה של מערכת הפעלה ? ד. יש לי מערכת חוקית שבאה עם המחשב נייד האם אני יצתרך לק…

2. Started by crazyben,

אהלן לכולם,אני מאוד מקווה שאני כותב בפורום המתאים אז אם לא סליחה מראש. אני התקנתי הווינדוס במחשב שלי לבד וכך גם את כל התוספות האחרות הכרטיס קול כרטיס מסך וכל השאר מסביב. מאז שהתקנתי אותו בעצם הצורב די וי די (שהוא גם הכונן היחידי שלי) לא עובד. הוא קולט דיסקים רגילים אבל לא קולט דיסקים של די וי די. אני לא יודע מה מקור הבעיה , אתם חושבים שהבעיה היא בהתקנה או שהצורב פשוט נדפק ? כל עזרה תתקבל בברכה ושיהיה יום פצצה

• 17 תגובות
    • 2.7k צפיות
  3. Started by MortaL,

יש לי p4 1800 256 מגה 333 לוח MSI _________________________________________ אני מריץ unreal tournament , המשחק סבבה ורץ כמו שצריך בלי תקיע, אבל מה , הCPU על 100% non stop! וזה משגע אותי למה הוא כל הזמן על 100% כאשר אני משחק, וכמובן אני לא יכול להפעיל כלום חוץ מהמשחק כי הוא "חושה על זה" מה לעשות ? איך אני מסדר את זה ?

• 23 תגובות
    • 2.7k צפיות
  4. Started by Yevgeny Shsh,

שלום רב. צריך עזרה. בהפעלה של מחשב, הוא נתקע במסך הראשון של הביוס כמו בתמונה. שום כפתור במקלדת לא מגיב, אבל, שילוב של ctrl+alt+del כן מגיב (עושה ריסט) לכן אין בעיה במקלדת. דברים שעשיתי: ניתקתי את כל חיבורי ה USB ניתקתי כוננים עשיתי החלפות של זכרונות (2 סטיקים) בין סלוטים. מה עוד אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  5. Started by harur,

שלום לכולם, הבעייה שלי היא כזו: עד לפני שבוע (שבוע שעבר התחלתי לערוך בדיקות למחשב עקב הבעייה) המעבד והזכרון היו במצב OVERCLOCK של כ-30 אחוז (לא משהו רציני). הבעייה שלי מחולקת לשתיים: 1) המחשב עובד לי מאוד לאט בתקופה האחרונה (חודש בערך), וזה לא היה המצב כך לפני. תוכנות, דפדפן, וכל מיני דברים עולים נורא לאט. 2) כל פעם שאני מוריד קובץ מהאינטרנט (של בערך מעל ל-100 מגה), בדיוק כשמסתיים ההורדה של הקובץ, זכרון המחשב (RAM) מתחיל לדלוף. כל קובץ כזה בערך שאני מוריד, גורם לדליפה של כ-50 עד 100 מגה זכרון (ברשותי 4 ג'יגה זכרון, אך לאחר הורדה של איזה כמה ג'יגות, הזכרון נגמר). בהתחלה חשבתי שהבעייה תמונה באוברקלוק, אז ביטלתי את האוברקלוק. לאחר מכן רציתי לבדוק את המעבד (ללא אוברקלוק), אז …

• 18 תגובות
    • 2.7k צפיות
  6. Started by zomygod,

שלום, אני לא ממש גיימר אבל יש משחק אחד שאני משחק בו, וורקראפט, והיום התחיל משהו מוזר, באמצע המשחק המחשב נתקע, העכבר והמקלדת לא מגיבים, וכל מה שאפשר לעשות זה ריסט. בנוסף המאווררים עושים רעש ממש חזק אני חושב שזה בגלל זה, יש לי כרטיס מסך 7300 GS NVIDIA אם זה קשור, הוא על 80 מעלות במנוחה והמעבד ב 30 בערך. תודה.

• 21 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. Started by ozeini,

קניתי למחשב לא מזמן זיכרון של קינגסטון 1024MB, והיה לי (עדיין יש) זיכרון של A.DATA 512MB. כשקניתי את ה-1024 המוכר אמר לי לא לחבר אותו יחד עם ה-512 כי אז המחשב יעבוד רק על ה-512 למרות שהוא יראה כאילו יש לי (1536MB). האם זה נכון? אם אני יחבר את שניהם בתכלס אני יקבל רק לפי הנמוך? תודה

• 9 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. Started by nikolay.galko.73,

שלום, קניתי זיכרון ddr3 של 1600 הרץ 8 גיגה. של adata במחשב שלי קיימים שני זיכרונות של 2 גיגה בתדר של 1800 הרץ. לאחר התקנה של הזיכרון החדש בנוסף לקיימים המחשב לא מזהה אותו. אשמח לעזרה. Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. Started by meni4,

שלום יש לי בעיה במחשב ואני לא יודע בדיוק ממזה נובע ואיך לתקן את זה אם תעזרו לי בבקשה כל פעם שאני משחק במחשב אז אחרי איזה כמה זמן שאני בתוך המשחק המחשב מפעיל את עצמו מחדש בלי הודעה או שגיאה אח''כ (כאילו עושה לעצמו ריסט, לא מתכבה) ממה זה נובע ? ואיך מתקנים את זה אם אתם יודעים בבקשה תעזרו לי תודה

• 33 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. יש לי בעיה במחשב שהוא עובד מאוד לאט אחרי התיקון של הטכנאי. לא מזמן הלכו לי 2 ארד דיסקים שכל אחד היה 20 גיגה.אז קניתי ארד דיסק של 80 גיגה ולצערי המחשב שלי לא מזהה את הארד דיסק החדש אולי בגלל שהמחשב שלי ישן מדי או משהו אחר לא ידוע מה הבעיה. ולא היה לי ברירה כי כבר לא מוכרים בחניות ארד דיסקים של 20 או 40 ג'יגה אז לא ידעתי מה לעשות ושלחתי תמחשב לטכנאי. מה שהטכנאי עשה זה דבר כזה היה לו ארד דיסק משומש של 4 ג'יגה הוא חיבר אותו וגם את הארד דיסק החדש של ה80 ג'יגה והחזיר לי את המחשב ואמר שאני יתקין את הווינדוס על ההארד דיסק של ה 4 ג'יגה ואחרי שהווינדוס היה מותקן הוא כבר יזהה את הארד דיסק של ה 80 ג'יגה.כך עשיתי ויצא לי ככה מערכת ההפעלה נמצאת על כונן C שזה הארד דיסק של ה4 גיגה ויש ל…

11. Started by Aviram Dan,

שלום למומחים ותודות מראש על הסיוע! יש לי 4 G זיכרון במחשב, ואני מעוניין לרכוש סטיק של 4 נוספים. האם זה יתאים ? https://ksp.co.il/?uin=17505&appkey=1002&enter_zap=1&store=shipment&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap&store=shipment&param=20180429 זה הזיכרון שמותקן אצלי כרגע :

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. שלום רב, אז בחודש האחרון נתקלתי בכמה מסכים כחולים (אלה של המוות), בדרך כלל במהלך צפייה במדיה או במהלך משחק. השגיאה שאלה הציגו הייתה KERNEL_DATA_INPAGE_ERROR. חיפוש רחב מימדים בגוגל הציג גורמים ופתרונות שונים, כך שהייתי די חסר אונים. ניסיתי לשער מה יכולה להיות הבעיה, היות ולאחרונה החלפתי מכרטיס מסך של ATI לכרטיס של NVIDIA ללא התקנה נקייה. כמו כן, מאחר ובדיוק באותה תקופה נשבר לי הקונקטור מפלסטיק של ה-SATA ב-SSD, חשבתי שאולי החיבור רופף, והוא זה שמוביל למסכים הכחולים. החלטתי לפני מספר שעות להריץ בדיקה לזכרונות. במהלך הבדיקה, כאמור, התגלו 31 שגיאות. בתצלום המסך המצורף תוכלו לראות זאת בעצמכם. רציתי רק לדעת האם זה אומר שהזכרונות כבר גמורים (הם פועלים על אוברקלוק כבר משהו…

• 13 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. שלום, ברשותי מחשב נייד מדגם Toshiba p50-B-103 משום מה התעדכן לי הדרייבר של הכרטיס קול ומאז אין לי סאונד. אני לא מצליח למצוא את הדרייבר המתאים באתר של טושיבה. מערכת הפעלה windows 10, מישהו יכול לעזור?

14. שלום לכולם, לפני שנתחיל, פרטים רלוונטיים על המפרט: לוח אם: Gigabyte P55A-UD3 Rev 1.0 כרטיס מסך: AMD Radeon R9 280X, כמדומני 3GB? זיכרון פנימי: 4GB DDR3, 1300MHz מעבד: Core i5-750 2.67Ghz (כן כן, מאז 2009). מסכים מחוברים: שני Dell 2009WA (כל אחד בחיבור DVI משלו) וב-HDMI טלוויזיה 32 אינצ' של LG. ולסיפור עצמו: שלשום החלטתי לעשות מעשה והתקנתי על המחשב הנייח Windows 10 Pro בהתקנה נקייה. התחלתי לעדכן דרייברים ולהתקין תוכנות, כולל דרייברים של כרטיס המסך (הדרייברים האחרונים של AMD, Catalyst 15.7.1). לאחר שעשיתי ריבוט, המסכים הפסיקו לעבוד כמו שצריך - כלומר, אחד היה נדלק במהלך הבוט (עד פה הכל רגיל), ולאחר ה-Splash Screen של ווינדוס, פשוט נכנס ל-Power Saving Mode ומסרב להידלק. המערכ…

• 0 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. Started by eliran 23,

שלום לכולם, בימים האחרונים ללא שום שינוי שבצעתי במחשב הרמקולים החליטו לעבוד, חשבתי בהתחלה שהם עשו את שלהם (כמה שנים טובות) אך הופתעתי להיווכח שהם עובדים חיים ובועטים. חיברתי את הרמקולים לנייד ומוציא שמע מצוין. בדקתי אם יש בעיות אולי בדרייבר של כרטיס הקול ונראה שתקין, לכן הברירה היחידה שנשארה לי (ואולי אני טועה תקנו אותי) היא שכנראה שכרטיס הקול הלך. אני רוצה בעזרתם לוודא שזה מקור הבעיה. חיברתי ליציאה האחורית (לירוקה - למעשה ניסיתי בסוף בעולם) - אין שמע. ניסיתי לחבר בחיבור הקידמי בכונן - אין שמע. מצ"ב מפרט מחשב + מסך התקנים + צילום שגיאה תודה, וחג שמח!

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. Started by avihy_1989,

שלום רב, לפני בערך חודש התחילה בעיה כאשר המחשב נדלק ה post עובר רגיל, כאשר המחשב מגיע לטעינת הוינדוס ( בעת שמופיע הלוגו של וינדוס לבין העת בה רואים את שולחן העבודה כאשר מסתיים תהליך טעינת הדרייברים) בזמן הזה המחשב נכבה, אם מנסים להדליק מחדש שוב הוא נכבה וכך כמה פעמים , רק אם נכנסים לביוס גם אם לא עושים שמה שום שינוי בערכים ויוצאים מהביוס הוא נדלק רגיל, חשוב לציין שזה לא קורה כל הדלקה אלא פעם בכמה זמן ללא תדירות קבועה יכול להיות פעם בשבוע , ויכול להיות גם פעמיים בשבוע. ניסיתי לחשוב על מספר דרכים שיכולים להיות מניע , ספק הכוח הוחלף במסגרת אחריות. ניסיתי להוציא את כרטיס הקול בשביל לשלול אותו אך גם התופעה הזו התרחשה גם כשכרטיס הקול לא נכח במחשב. ניסיתי לבטל xmp בזכרונות הראם.…

• 17 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. אהלן לפני חודש בערך המחשב נכבה לבד ומופיע מסך כחול. כתוב בו הרבה דברים שאני לא מספיק לקרוא כי יש ספירה מהירה עד 100 ואז המחשב עושה ריסטרט. בזמן האחרון התקלה הזאת החלה להופיע 3-4 פעמים ביום. זה קורה גם בעבודה שוטפת וגם במאמץ. המחשב יחסית חדש, יש לי אותו שנה. תודה מראש.

18. Started by xxxlr1,

אוקיי אז לפני בערך כמה שנים היה לי עבר שחדל לפעול, עזבתי אותו ועכשיו בא לי לתקן אותו אז אשמח אם תעזרו לי אני די בטוח שזה הבעיה, החוט מעוות כזה וגורם לעכבר לא לפעול איך אני מתקן/לאן לפנות?? תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  19. Started by zivgev,

אהלן, לאחרונה אני נתקל באיזו תקלה מוזרה. במחשב נייד מוגדרת כתובת IP קבועה (בשימוש בעבודה). מעבר לחיבור קווי בעבודה לא מתחבר עם המחשב קווי אלא רק בWIFI. לעיתים אני מנתק את המחשב מהרשת וכשאני חוזר ומחבר לרשת הקווית בעבודה הIP הקבוע נמחק. האם מישהו נתקל בזה? תודה.

• 12 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. Started by geebor,

שלום לכולם! רכשתי לפני כמה ימים עכבר אלחוטי של TEAC עם תחנת עגינה. חיברתי אותו ל USB, שמתי את הבטריות והתקנתי את התוכנה שלו שהייתה בדיסק המצורף. ו... נאדה. לא עובד. כלומר הנורה האדומה של העכבר האופטי עובדת, אבל העכבר עצמו לא משפיע על הסמן במחשב. תהיתי אם למישהו פה יש רעיונות מה לעשות? האם הייתי צריך לעשות uninstall לעכבר הרגיל קודם? משהו? מישהו? בתודה מראש..

• 9 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. Started by apelzig,

קניתי מסך חדש, HP L1706 - פשוט הייתה עסקה טובה. חיברתי והכול ועבד יופי. כמו תמיד השארתי את המחשב לעבוד במהלך הלילה והכנסתי את המסך ל- sleep mode. בבוקר לא הצלחתי להעיר אותו. בכל פעם שאני מנסה הוא צועק שהוא לא מקבל נתונים מהמחשב (למרות שהוא עובד) ורק הפעלה מחדש באופן ברוטאלי מהמחשב עובדת. לעומת זאת, אם אני אכניס את המסך לסליפ מוד ואחזיר אותו לאחר 5 דקות הוא יפעל כמו שצריך מחדש. באתר של HP לא מצאתי עזרה רבה. מישהו יודע איפה הבעיה? בתודה מראש, אסף.

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  22. Started by shlomirrr,

מישהו יודע היכן אני יכול לרכוש כונן מד טמפרטורה עם LED למחשב? והאם קיים בארץ? ומה המחירים? תודה

• 20 תגובות
    • 2.7k צפיות
  23. Started by D R I F T,

שלום, יש לי בעיה בהרצת משחקים במסך מלא, כלומר שהמשחק מתפרס על המסך כולו- במצב כזה תוך מספר דקות המסך נכבה ורק אתחול מוציא את המחשב מהבעיה. כרגע אני בתהליכי בדיקה לזיהוי מקור התקלה ובזמן הזה אני מעוניין להמשיך לשחק במשחקים שמותקנים אצלי. (בתקופה הזו לא כל כך מתאים לי לקחת את המחשב לבדיקה בחברה ממנה רכשתי את המחשב) מה שקורה זה כשאני מפעיל תוכנה- לדוגמה MS Flight Simulator 2004 במצב לא מלא (מצ"ב תמונה) כלומר שורת הווינדוס למעלה ולמטה, המסך לא נכבה והסימולטור עובד באופן רציף וללא תקלות. למצב המסך הלא מלא אני מגיע דרך שינוי בהגדרות. משחק אחר על מנת להשתמש בו אני פותח אותו גם במצב של ווינדוס (מסך לא מלא) דרך אייקון שעליו כתוב ווינדוס בתיקייה בה המשחק מותקן. עכשיו הבעיה…

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. שלום, יש לי מעבד I7 920 עם זכרונות של OCZ 1333 עם 1024 DDR3 X GOLDEN EDISTION לפעמים המערכת עובדת ב30 אחוז ולפעמים היא עובדת ב50 אחוז והמחשב חנוק ובקושי זז תודה לעוזרים

• 16 תגובות
    • 2.7k צפיות
  25. שלום! הרצתי סופר פי על המחשב שלי וקיבלתי 42 שניות בתוצאה. את המעבד שלי אפשר לראות בפרטי המערכת. 1. זו תוצאה הגיונית? 2. עקבתי אחרי העומס שמוטל על המעבד בזמן הבדיקה ושמתי לב שהוא לא הגיע ל-100%!! אלא ישב רוב הזמן סביב ה-60. מה לעשות? האם זה בגלל ה-hyperthreading? תודה מראש

• 38 תגובות
    • 2.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים