תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, הבעייה שלי היא כזו: עד לפני שבוע (שבוע שעבר התחלתי לערוך בדיקות למחשב עקב הבעייה) המעבד והזכרון היו במצב OVERCLOCK של כ-30 אחוז (לא משהו רציני). הבעייה שלי מחולקת לשתיים: 1) המחשב עובד לי מאוד לאט בתקופה האחרונה (חודש בערך), וזה לא היה המצב כך לפני. תוכנות, דפדפן, וכל מיני דברים עולים נורא לאט. 2) כל פעם שאני מוריד קובץ מהאינטרנט (של בערך מעל ל-100 מגה), בדיוק כשמסתיים ההורדה של הקובץ, זכרון המחשב (RAM) מתחיל לדלוף. כל קובץ כזה בערך שאני מוריד, גורם לדליפה של כ-50 עד 100 מגה זכרון (ברשותי 4 ג'יגה זכרון, אך לאחר הורדה של איזה כמה ג'יגות, הזכרון נגמר). בהתחלה חשבתי שהבעייה תמונה באוברקלוק, אז ביטלתי את האוברקלוק. לאחר מכן רציתי לבדוק את המעבד (ללא אוברקלוק), אז …
-
- 18 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד מדגם: ASUS TUF Gaming A17 FA706QM כרטסי מסך מדגם: RTX 3060 (laptop) כרטיס המסך הפסיק לפעול ואינו מופיע ב device manager (מצורפת תמונה). כרטיס המסך המובנה של המעבד הוא כרגע זה הפעיל במחשב. מעבד מסוג: AMD Ryzen 7 5800H with Radeon Graphics 3.20 GHz לאחר נסיונות רבים לעדכן דרייברים, לעדכן מערכת הפעלה, חיפוש נרחב באינטרנט לא הגעתי לפתרון. בבדיקה ב BIOS אני רואה שהמחשב מזהה את הכרטיס של nvidia, ה windows לא. נסיון התקנת דרייברים של nvidia כשל (מצורפת תמונה). בצעתי התקנה של windows 10 במקום ה windows 11 שהיה. אבקש את עזרתכם בעניין. תודה מראש.
-
- 18 תגובות
- 2.8k צפיות
- 2 followers
-
-
עשיתי פירמוט למחשב וקיבלתי את ההודעה המוזרה הזאת : לאחר מכן עשיתי בדיקה ב MHDD לשני הכוננים והכול תקין אין לי מושג מה הבעיה אולי במערכת ההפעלה ?
-
- 16 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב שהוא עובד מאוד לאט אחרי התיקון של הטכנאי. לא מזמן הלכו לי 2 ארד דיסקים שכל אחד היה 20 גיגה.אז קניתי ארד דיסק של 80 גיגה ולצערי המחשב שלי לא מזהה את הארד דיסק החדש אולי בגלל שהמחשב שלי ישן מדי או משהו אחר לא ידוע מה הבעיה. ולא היה לי ברירה כי כבר לא מוכרים בחניות ארד דיסקים של 20 או 40 ג'יגה אז לא ידעתי מה לעשות ושלחתי תמחשב לטכנאי. מה שהטכנאי עשה זה דבר כזה היה לו ארד דיסק משומש של 4 ג'יגה הוא חיבר אותו וגם את הארד דיסק החדש של ה80 ג'יגה והחזיר לי את המחשב ואמר שאני יתקין את הווינדוס על ההארד דיסק של ה 4 ג'יגה ואחרי שהווינדוס היה מותקן הוא כבר יזהה את הארד דיסק של ה 80 ג'יגה.כך עשיתי ויצא לי ככה מערכת ההפעלה נמצאת על כונן C שזה הארד דיסק של ה4 גיגה ויש ל…
-
- 37 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
המחשב לא עולה אחרי החלפת כבל סאטא, במקום זה הוא הביוס חוזר על שלשה צפצופים הראשון ארוך ואח"כ שניים קצרים. הביוס הוא של אסוס PSS800-VM וזה דיי ישן.
-
- 15 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי, כשאני מדליק את המחשב, לפעמים המסך עובד כרגיל, אבל לפעמים הוא כלל לא עולה. צריך כמה RESTARTים עד שהוא מחליט לעלות, זה יכול להגיע גם עד 10 RESTARTים ויותר... חשדתי שזה הכרטיס מסך שרופף, אבל בדקתי ונראה שהוא יושב טוב. יש עוד רעיונות למה יכול לגרום לבעיה?
-
- 19 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש בקרוב. אני קצת מבולבל בנושא הווינדוס 10 מול ווינדוס 10 פרו. את האמת אני עדיין עם ווינדוס 7. אני מתעסק בעיקר בעריכת וידיאו על פרימייר ואפטר אפקטס ורציתי לדעת אם יש לי צורך בווינדוס 10 פרו, או שגרסת ה-HOME טובה מספיק ואין צורך לבזבז על זה כסף. תודה.
-
- 7 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
עשיתי הפעלה מחדש למחשב ולהפתעתי קיבלתי את המסך המצולם שהעלתי. לא עשיתי שום שינוי בביוס ואני לא מצליח להעלות את המחשב. אשמח אם תוכלו לעזור לי בבקשה.
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום , יש לי בעיה במחשב נייד קצת ישן: dell i-3 M370 2.4Ghz 4gb ddr3 1066Mhz אני מדליק אותו הוא יכול להגיע גם למסך הוינדוס ואפשר להתחיל לעבוד עליו אך פתאום לאחר זמן לא ברור הוא נכבה. מצד שני יש גם מקרים שהניתוק שלו מתבצע כבר בבוט עצמו של המחשב. ממש לא ברור מה קורה, ניסיתי להיכנס בסייפ מוד וגם נכבה אחרי זמן לא ברור. הזמנים של הניתוק נעים בין 5 שניות ל-2 דקות. כמובן שאת הבדיקה עשיתי שהמטען מחובר למחשב. אשמח לעזרה, תודה.
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
התחילה לי בעיה לפני כמה ימים אני מפעיל את המחשב ושאני מגיע לאזור שכותבים את הסיסמא לווינדוס (יש לי ווינדוס 7) אני כותב ונכנס ואחרי כמה שניות פתאום מתכבה המסך וכתוב לי no signal. חבר אמר לי להיכנס דרך ה safe mode ולבדוק אם יש וירוסים אבל אין, וה safe mode עובד לי טוב, אני יכול להיות בו כמה שעות ולא יתכבה המסך. מישהו יודע מה הבעיה ואיך לסדר?
-
- 31 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי, קניתי לא מזמן מחשב , זה המפרט שלו : core i5 4590 3.3ghz radeon r9 290x corsair vengeance pro 2*4gb 1600hz msi h97 gaming 3 אני כרגע עם וינדוס 8.1 64BIT קניתי את המחשב מKSP אילת בגלל שאין שם מעבדה הרכבתי אותו לבד. טוב, עכשיו לעיניין, ברוב המשחקים שאני מוריד (החדשים בעיקר) יש תקיעות המשחק לא רץ חלק כמו שדימיינתי וציפתי ממחשב חדש . לאחרונה זה קרה לי ב Far cry4 ,emergency 5 , assassin's creed unity אין לי מושג למה המחשב ככה , לפי הנתונים של המחשב הוא אמור להריץ משחקים על ULTRA לפחות לשנה שנתיים הבאות (לא?) יש למישהוא כיוון ?אולי יש חלק שלא הרכבתי נכון? אולי תקלה באחד הרכיבים? יש אפשרות לבצע בדיקה מקיפה למחשב? אולי דריברים לא מעודכנים (זה יכול להשפ…
-
- 13 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש לוח של DFI P45 מעבד-E8400 וכרטיס מסך -4870 {זה מה שחשוב...} ויש לי מסך של NU עם יציאות 1 של VGA ו1 של DVI-18+1 ובכרטיס יש 2 יציאות DVI {רגיל} וחיברתי דרך הקונברטר לd-sub הכחול והותיק והמסך לא רואה אותו וגם דרך ה-DVI כשאני משתמש במתאם ל18+1 לdvi הרגיל של הכרטיס המסך לא עולה!המחשב והכל עובדים יופי יענו עושים אורות מאווררים מסתובבים אחלה גן ילדים אבל המסך פשוט מת ולא קולט את המחשב וזה לא הבורר מצבים או משו יש למישו מושג? ממש דדחוף תודה. {במחשב אחר המסך מיתחבר דרך VGA..} עזרה....
-
- 31 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, לפני כשבועיים קניתי כרטיס מסך GTX 1070 G1 של חברת ג'יגהבייט וכשהתקנתי את הכרטיס אז ניקיתי אבק מתוך המארז באמצעות מיכל אוויר דחוס והתקנתי את הכרטיס החדש. חשוב לי לציין שהקפדתי לפרק חשמל סטטי באמצעות מגע תמידי עם המארז, הפעם היחידה שלא היה מגע ביני לבין המארז הוא כשהייתי צריך להתקין את הכרטיס עם שתי הידיים. מלבד זאת פרקתי חשמל סטטי מהידיים באופן קבוע. זה הרגל שפיתחתי לעצמי לאחר שקראתי טיפים כאלה בפורום ובאינטרנט כשהייתי צריך לפרק מחשבים אחרים בעבר. לאחר שהתקנתי את הכרטיס החדש וחיברתי את החוטים חזרה, כל פעם שניסיתי להפעיל את המחשב הוא היה נכנס ללופ של הפעלה וכיבוי. המחשב היה נדלק, מצפצף פעם אחד ונכבה, וככה היה ממשיך עד שהייתי מכבה את הספק כוח. …
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
בס"ד שלום, יש לי מחשב עם 12GB RAM שמחולק ל-3 סלוטים, 4GB כל אחד. הבעיה היא שכל פעם שמפעילים את המחשב הוא מזהה כמות אחרת, או 4 או 8 או 12. בדקתי כמה וכמה פעמים אם הם יושבים טוב בתושבות וגם בדקתי אחד אחד בניפרד וכולם עובדים. המחשב לא זז ממקומו ככה שזה ממש מוזר לי שזה קורה.. יש רעיונות איפה הבעיה? המפרט שלי: לוח אם: asus rampage iii formula מעבד: intel core i7-990x זיכרון: G.SKILL SNIPER F3-12800CL9T-12GBSR כרטיס מסך: asus gtx580 ספק כוח: thermaltake 850w toughpower gold תודה!
-
- 11 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
המחשב קצת איטי ואני רק התקנתי עליו את הוינדוס לפני יום יומיים כשקניתי את ה R דיסק זה מחשב עבודה סביר ואני לא מבין למה ה R דיסק עובד כמעת כול הזמן על 100% בערך אפילו כשאני רק מדליק אותו סמתי לב כשאני כן עובד איתו (מעמיס עליו) ה R דיסק יורד לסביביות ה 20% אבל כשאני לא עובד איתו זה שוב קופץ ל 100% כאילו הוא מוריד לי דברים כשאני לא משתמש בו (או טיפה מעמיס עליו) ולכן הוא בעומס אין על המחשב כלום חוץ מאופיס ועוד שלושה תוכנות ללימודים אי חייב עזרה!!! ואני לא כול כך מבין במחשבים אני ישמח לעזרה תודה
-
- 7 תגובות
- 2.7k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום, מדי יום באמצע פעולה המסך נהיה שחור לגמרי ורק ריסט גס משחרר את המחשב (הוא נתקע לגמרי). בעיה אחרת שאולי קשורה: בשבוע האחרון כל פעם שאני נכנס להורדה של קובץ ישיר מהאינטרנט הוא לא מוריד לי הוא מראה את הסימן של הטעינה וטוען הרבה זמן ובסוף לא מוריד כלום. (זה נכון לכל הדפדפנים, אקספלורר, פיירפוקס, וכרום - ובדקתי שההורדה תקינה הורדתי מאותו קישור במחשב אחר ופשוט העברתי את הקובץ ב usb למחשב שלי). מה עשיתי: חיפשתי וירוסים באמצעות nod32 - אין חיפשתי רוגלות באמצעות malwarbytes anti-malware home - אין עידכנתי דרייברים של מסך ושמע. נכנסתי להיסטוריות קריסות של windows וראיתי שמתי שקיבלתי את המסכים השחורים כתוב: service_KMS.exe הפסיק לפעול. בעיה נוספת שקוראת לי שאולי גם קשורה: לפעמי…
-
- 7 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום ותודה לעוזרים. אני מתלבט בין שני כרטיסי מסך שכן רוב עבודתי היא שרטוט והרכבות ב-SOLIDWORKS. להבנתי, כרטיסי ה-QUADRO הם המתאימים ביותר ליישומי תלת מימד. המוכר בחנות טען שאני מדבר לא לעניין ואמר שהפרמטר הקובע הוא מספר ליבות CUDA שיש בכרטיס. האם יש עוד פרמטרים חשובים אותם עליי להשוות? האם למישהו יש נסיון עם ה-GTX ביישומי תלת מימד? האם שני הכרטיסים "חלשים" וכדאי לעשות מאמץ ולשדרג ל-P1000? אשמח לכל מידע כללי\פרטני מועיל. מפרטי הכרטיסים: QUADRO P600 GTX 1050 TI שוב תודה, וחג שמח.
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אז ככה, יש לי את הנייד הזה של packardbell: http://il.packardbell.com/pb/en/IL/content/model/LX.BTA02.011 לפי כל הנתונים לא אמורה להיות לי בעיה עם משחקים במחשב הזה, אבל מסיבה כלשהיא שאני משחק משחקים (והם לא כאלה כבדים) המשחק פשוט עובד לאט, אני סובל מלאגים, אבל לא לאגים של אינטרנט אלה לאגים של מחשב כאלה, כאילו אני מזיז את העכבר וזז במשחק עצמו והכול איטי ונמרח כזה, פשוט אי אפשר לשחק ככה. אני אציין שברגע שאני מתחבר למשחק הכול עובד חלק ואז מתחיל כל האיטיות הזאת אחרי 5-10 דקות בערך של משחק. המשחק הספציפי שאני מדבר עליו הוא DC UNIVERSE ONLINE אבל זה קורה גם במשחקים אחרים. - שנכנסתי למנהל התקנים לקטגורה של כרטיסי מסך שמתי לב שמופיע לי עוד כרטיס מסך, ולא רק הGEGORCE NIVIDE שהם מצי…
-
- 20 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
למרות שהגדרתי שיתוף תיקיות לקריאה בלבד ניתן גם למחוק קבצים מרחוק. מישהו יודע למה זה ככה? אני פשוט מצליח למחוק קבצים מהמחשב השולחני עם חלונות 10 אניברסרי מהאנדרואיד
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי, אז קניתי מחשב חד מהמלצה שהביאו לי כאן בפורום מפרטים. הכל עבד טוב ויפה, הכל מהיר מרגיש מצויין! ואז! המחשב התפצל לשתיים! סתם.. באמצע משחק המסך קפא בלי אפשרות לעשות tab או כל דבר אחר.. נאלצתי ללחוץ על reset. מאז כל פעם שאני מדליק את המחשב הוא מעלה האם אני רוצה להעלות את ווינדוס בצורה נורמלית או safe mode וכו'.. בנורמל הוא מראה את הלוגו של חלונות ושומעים כזה רעש מהמארז ועושה ריסט אוטומטי.. חיפשתי ברחבי האינטנרט מה לעשות וניסיתי: 1. להכנס ל safemode ולעשות system restore. לא עבד. 2. להסיר תוכנות שהותקנו לאחרונה, לא עבד. 3. התקנתי את הווינדוס על כונן אחר. עבד יפה עד שהתקנתי את הדרייברים ואז בריסט הבא הוא התחיל לקרוס שוב (אותו דבר) *פירקתי את הכרטיס מסך מהמחשב ו…
-
- 14 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני בטוח שזה וירוס..המעבד מתאמץ מאוד..50%+ גם כשכלום לא פתוח ועובד ספייבוט ומיילוורבייטס לא מצאו כלום..נוד32 מעודכן הופעל גם במצב בטוח..כלום לא נמצא המחשב כולו עובד מאוד לאט..וכשאני מנסה להפעיל סרט/יוטיוב או אפילו משחק כלשהו הסאונד מרצד ונתקע..הסרט עובד כרגיל בערך.. המחשב שלי סביר פלוס..E6850 ווינדוז XP SP3 שני ג'יגה זכרון..הוירוס החל לפעול אתמול בבוקר..די בטוח בגלל טורנט שהורדתי והפעלתי
-
- 15 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
קניתי מסך חדש, HP L1706 - פשוט הייתה עסקה טובה. חיברתי והכול ועבד יופי. כמו תמיד השארתי את המחשב לעבוד במהלך הלילה והכנסתי את המסך ל- sleep mode. בבוקר לא הצלחתי להעיר אותו. בכל פעם שאני מנסה הוא צועק שהוא לא מקבל נתונים מהמחשב (למרות שהוא עובד) ורק הפעלה מחדש באופן ברוטאלי מהמחשב עובדת. לעומת זאת, אם אני אכניס את המסך לסליפ מוד ואחזיר אותו לאחר 5 דקות הוא יפעל כמו שצריך מחדש. באתר של HP לא מצאתי עזרה רבה. מישהו יודע איפה הבעיה? בתודה מראש, אסף.
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
-
-
מישהו יודע היכן אני יכול לרכוש כונן מד טמפרטורה עם LED למחשב? והאם קיים בארץ? ומה המחירים? תודה
-
- 20 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי מעבד חזק,כרטיס מסך תומך HD (נווידיה 8600) וכשאני מוריד סרטים על HD התמונה "נתקעת" לאלפית שנייה כל כמה שניות,אי אפשר לראות סרטים ככה,יש למישהו מושג מה צריך לעשות? תודה יוסי. POD אתה פה????
-
- 7 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי אל-פסק מתוצרת Advice ששירת אותי נאמנות 3 שנים בערך, ולאחרונה הוא התחיל להרעיש בזמן שהוא מחובר לשקע, בין אם הוא דלוק או לא. הרעש הוא מן רעש שבדרך כלל שומעים מקווי מתח גבוה. 1. האם הדבר מסוכן? 2. האם בידוד של רגלי גומי יעזור? תודה.
-
- 9 תגובות
- 2.7k צפיות
-