תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,319 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה במחשב שהוא עובד מאוד לאט אחרי התיקון של הטכנאי. לא מזמן הלכו לי 2 ארד דיסקים שכל אחד היה 20 גיגה.אז קניתי ארד דיסק של 80 גיגה ולצערי המחשב שלי לא מזהה את הארד דיסק החדש אולי בגלל שהמחשב שלי ישן מדי או משהו אחר לא ידוע מה הבעיה. ולא היה לי ברירה כי כבר לא מוכרים בחניות ארד דיסקים של 20 או 40 ג'יגה אז לא ידעתי מה לעשות ושלחתי תמחשב לטכנאי. מה שהטכנאי עשה זה דבר כזה היה לו ארד דיסק משומש של 4 ג'יגה הוא חיבר אותו וגם את הארד דיסק החדש של ה80 ג'יגה והחזיר לי את המחשב ואמר שאני יתקין את הווינדוס על ההארד דיסק של ה 4 ג'יגה ואחרי שהווינדוס היה מותקן הוא כבר יזהה את הארד דיסק של ה 80 ג'יגה.כך עשיתי ויצא לי ככה מערכת ההפעלה נמצאת על כונן C שזה הארד דיסק של ה4 גיגה ויש ל…
-
- 37 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום ותודה לעוזרים. אני מתלבט בין שני כרטיסי מסך שכן רוב עבודתי היא שרטוט והרכבות ב-SOLIDWORKS. להבנתי, כרטיסי ה-QUADRO הם המתאימים ביותר ליישומי תלת מימד. המוכר בחנות טען שאני מדבר לא לעניין ואמר שהפרמטר הקובע הוא מספר ליבות CUDA שיש בכרטיס. האם יש עוד פרמטרים חשובים אותם עליי להשוות? האם למישהו יש נסיון עם ה-GTX ביישומי תלת מימד? האם שני הכרטיסים "חלשים" וכדאי לעשות מאמץ ולשדרג ל-P1000? אשמח לכל מידע כללי\פרטני מועיל. מפרטי הכרטיסים: QUADRO P600 GTX 1050 TI שוב תודה, וחג שמח.
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, לפני כשבועיים קניתי כרטיס מסך GTX 1070 G1 של חברת ג'יגהבייט וכשהתקנתי את הכרטיס אז ניקיתי אבק מתוך המארז באמצעות מיכל אוויר דחוס והתקנתי את הכרטיס החדש. חשוב לי לציין שהקפדתי לפרק חשמל סטטי באמצעות מגע תמידי עם המארז, הפעם היחידה שלא היה מגע ביני לבין המארז הוא כשהייתי צריך להתקין את הכרטיס עם שתי הידיים. מלבד זאת פרקתי חשמל סטטי מהידיים באופן קבוע. זה הרגל שפיתחתי לעצמי לאחר שקראתי טיפים כאלה בפורום ובאינטרנט כשהייתי צריך לפרק מחשבים אחרים בעבר. לאחר שהתקנתי את הכרטיס החדש וחיברתי את החוטים חזרה, כל פעם שניסיתי להפעיל את המחשב הוא היה נכנס ללופ של הפעלה וכיבוי. המחשב היה נדלק, מצפצף פעם אחד ונכבה, וככה היה ממשיך עד שהייתי מכבה את הספק כוח. …
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
בס"ד שלום, יש לי מחשב עם 12GB RAM שמחולק ל-3 סלוטים, 4GB כל אחד. הבעיה היא שכל פעם שמפעילים את המחשב הוא מזהה כמות אחרת, או 4 או 8 או 12. בדקתי כמה וכמה פעמים אם הם יושבים טוב בתושבות וגם בדקתי אחד אחד בניפרד וכולם עובדים. המחשב לא זז ממקומו ככה שזה ממש מוזר לי שזה קורה.. יש רעיונות איפה הבעיה? המפרט שלי: לוח אם: asus rampage iii formula מעבד: intel core i7-990x זיכרון: G.SKILL SNIPER F3-12800CL9T-12GBSR כרטיס מסך: asus gtx580 ספק כוח: thermaltake 850w toughpower gold תודה!
-
- 11 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
עשיתי פירמוט למחשב וקיבלתי את ההודעה המוזרה הזאת : לאחר מכן עשיתי בדיקה ב MHDD לשני הכוננים והכול תקין אין לי מושג מה הבעיה אולי במערכת ההפעלה ?
-
- 16 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, הבעייה שלי היא כזו: עד לפני שבוע (שבוע שעבר התחלתי לערוך בדיקות למחשב עקב הבעייה) המעבד והזכרון היו במצב OVERCLOCK של כ-30 אחוז (לא משהו רציני). הבעייה שלי מחולקת לשתיים: 1) המחשב עובד לי מאוד לאט בתקופה האחרונה (חודש בערך), וזה לא היה המצב כך לפני. תוכנות, דפדפן, וכל מיני דברים עולים נורא לאט. 2) כל פעם שאני מוריד קובץ מהאינטרנט (של בערך מעל ל-100 מגה), בדיוק כשמסתיים ההורדה של הקובץ, זכרון המחשב (RAM) מתחיל לדלוף. כל קובץ כזה בערך שאני מוריד, גורם לדליפה של כ-50 עד 100 מגה זכרון (ברשותי 4 ג'יגה זכרון, אך לאחר הורדה של איזה כמה ג'יגות, הזכרון נגמר). בהתחלה חשבתי שהבעייה תמונה באוברקלוק, אז ביטלתי את האוברקלוק. לאחר מכן רציתי לבדוק את המעבד (ללא אוברקלוק), אז …
-
- 18 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש לוח של DFI P45 מעבד-E8400 וכרטיס מסך -4870 {זה מה שחשוב...} ויש לי מסך של NU עם יציאות 1 של VGA ו1 של DVI-18+1 ובכרטיס יש 2 יציאות DVI {רגיל} וחיברתי דרך הקונברטר לd-sub הכחול והותיק והמסך לא רואה אותו וגם דרך ה-DVI כשאני משתמש במתאם ל18+1 לdvi הרגיל של הכרטיס המסך לא עולה!המחשב והכל עובדים יופי יענו עושים אורות מאווררים מסתובבים אחלה גן ילדים אבל המסך פשוט מת ולא קולט את המחשב וזה לא הבורר מצבים או משו יש למישו מושג? ממש דדחוף תודה. {במחשב אחר המסך מיתחבר דרך VGA..} עזרה....
-
- 31 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי, אז קניתי מחשב חד מהמלצה שהביאו לי כאן בפורום מפרטים. הכל עבד טוב ויפה, הכל מהיר מרגיש מצויין! ואז! המחשב התפצל לשתיים! סתם.. באמצע משחק המסך קפא בלי אפשרות לעשות tab או כל דבר אחר.. נאלצתי ללחוץ על reset. מאז כל פעם שאני מדליק את המחשב הוא מעלה האם אני רוצה להעלות את ווינדוס בצורה נורמלית או safe mode וכו'.. בנורמל הוא מראה את הלוגו של חלונות ושומעים כזה רעש מהמארז ועושה ריסט אוטומטי.. חיפשתי ברחבי האינטנרט מה לעשות וניסיתי: 1. להכנס ל safemode ולעשות system restore. לא עבד. 2. להסיר תוכנות שהותקנו לאחרונה, לא עבד. 3. התקנתי את הווינדוס על כונן אחר. עבד יפה עד שהתקנתי את הדרייברים ואז בריסט הבא הוא התחיל לקרוס שוב (אותו דבר) *פירקתי את הכרטיס מסך מהמחשב ו…
-
- 14 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
למרות שהגדרתי שיתוף תיקיות לקריאה בלבד ניתן גם למחוק קבצים מרחוק. מישהו יודע למה זה ככה? אני פשוט מצליח למחוק קבצים מהמחשב השולחני עם חלונות 10 אניברסרי מהאנדרואיד
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי מעבד חזק,כרטיס מסך תומך HD (נווידיה 8600) וכשאני מוריד סרטים על HD התמונה "נתקעת" לאלפית שנייה כל כמה שניות,אי אפשר לראות סרטים ככה,יש למישהו מושג מה צריך לעשות? תודה יוסי. POD אתה פה????
-
- 7 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם בניתי מחשב חדש עם החלקים הבאים: מעבד אינטל Intel Core i5 12600 3.30Ghz 18MB Cache s1700 - Box מסך מחשב לגיימרים Lenovo G24-10 23.6 Inch LED כרטיס מסך ASUS Phoenix Radeon RX 6400 4GB GDDR6 HDMI DP לוח אם GIGABYTE B660M GAMING X DDR4 LGA1700 Intel B660 זכרון למחשב Kingston FURY BEAST RGB 2x8GB DDR4 3200MHz CL16 כונן Samsung 980 M.2 NVMe 500GB SSD MZ-V8V500BW מקלדת גיימינג Razer Cynosa V2 Chroma RGB ספק כח Seasonic M122 Bronze 520W (שישב אצלי במחסן מספר שנים) לאחר שהרכבתי אותו הוא לא נכנס לBios ולא מציג כלום על המסך, רק האווררים עובדים, ולאחר זמן מה עושה "restart" בדקתי שהמעבד מותקן ט…
-
- 11 תגובות
- 2.7k צפיות
- 2 followers
-
-
אהלן לפני חודש בערך המחשב נכבה לבד ומופיע מסך כחול. כתוב בו הרבה דברים שאני לא מספיק לקרוא כי יש ספירה מהירה עד 100 ואז המחשב עושה ריסטרט. בזמן האחרון התקלה הזאת החלה להופיע 3-4 פעמים ביום. זה קורה גם בעבודה שוטפת וגם במאמץ. המחשב יחסית חדש, יש לי אותו שנה. תודה מראש.
-
- 14 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, אני לא ממש גיימר אבל יש משחק אחד שאני משחק בו, וורקראפט, והיום התחיל משהו מוזר, באמצע המשחק המחשב נתקע, העכבר והמקלדת לא מגיבים, וכל מה שאפשר לעשות זה ריסט. בנוסף המאווררים עושים רעש ממש חזק אני חושב שזה בגלל זה, יש לי כרטיס מסך 7300 GS NVIDIA אם זה קשור, הוא על 80 מעלות במנוחה והמעבד ב 30 בערך. תודה.
-
- 21 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, השאלה בכותרת,מצרף לינק למוצר,ואת המפרט של המחשב הענתיקה שלי תודה מראש ואחלה שבת לכולם https://he.aliexpress.com/item/1005005967113022.html?spm=a2g0o.cart.0.0.43d05c6eXP4GvS&mp=1&gatewayAdapt=glo2isr
-
-
- 6 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, יש לי מחשב חזק;מפרט המחשב: מעבד:אינטל Q6600 CORE 2 QUAD 2.4GHZ. לוח אם:GIGABYTE GA-EP43-UD3L. ספק כוח:EZCOOL 12CMF 450W REAL. זיכרונות:KINGSTON HYPER-X DDR2 6GB 800MHZ. מערכת הפעלה:WINDOWS 7 ULTIMATE - 32BIT. כרטיס מסך:NVIDIA HDCP/HDMI 9500GT 512MB PCIE. מארז:LED+25CM FAN BLACK SILVER. מאוורר למעבד:AR PRO D.C 775. דיסק קשיח:WD SATA2 16MB 320GB. הבעיה היא:המחשב איטי ואף מגיב לסירוגין באיטיות;למ"ס פעולות (יכולה להיות אפילו פעולה אחת,כמו גלישה באינטרנט במהירות של 5MB),אשר מתבצעות במקביל ואף לפעמים,מציג לי למ"ס שניות (כ15 שניות) בסוגריים,את 2 המילים לא מגיב,ורק לאחר מכן הוא מגיב. שאלתי היא:מה ניתן להחליף ו/או לשפר/לשנות;במיפרט המחשב שלי - כדי,שהמחשב יהיה יותר…
-
- 6 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היום נתקלתי בזה פעמיים.. צילום: בתוכנה BlueScreenView אני לא מצליח למצוא תקובץ Minidump התקיה קיימת אך היא ריקה
-
- 8 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד חדש (חודש אצלי) מדגם lenovo z40-70 עם מערכת הפעלה וינדוס 8 מקורי כמובן. רציתי לדעת איך אני מפרמט אותו? אין לי דיסק אין לי כלום ואני גם לא יודע איפה נמצא הסיריאל של הוינדוס. אמרו לי שהיום כבר לא מפרמטים עם דיסק יש אפשרות דרך המחשב,מישהו יכול בבקשה להסביר לי איך עושים את זה? והכי חשוב איפה אני מוצא את הסיריאל כי בטוח הוא יבקש ממני במהלך הפירמוט. תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
קניתי מסך חדש, HP L1706 - פשוט הייתה עסקה טובה. חיברתי והכול ועבד יופי. כמו תמיד השארתי את המחשב לעבוד במהלך הלילה והכנסתי את המסך ל- sleep mode. בבוקר לא הצלחתי להעיר אותו. בכל פעם שאני מנסה הוא צועק שהוא לא מקבל נתונים מהמחשב (למרות שהוא עובד) ורק הפעלה מחדש באופן ברוטאלי מהמחשב עובדת. לעומת זאת, אם אני אכניס את המסך לסליפ מוד ואחזיר אותו לאחר 5 דקות הוא יפעל כמו שצריך מחדש. באתר של HP לא מצאתי עזרה רבה. מישהו יודע איפה הבעיה? בתודה מראש, אסף.
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן hp compaq dx7300 microtower שהפסיק לעלות (לוח אם של hp לא מצאתי איפה כתוב הדגם) בכל פעם שאני פותח אותו אני מקבל את המסך המצורף וכמובן שלא ניתן להיכנס לBIOS ולא כלום (למרות שהוא מזהה מקלדת לפי הנוריות) ניסיתי מספר פעמים לאפס אותו על ידי לחיצה על הלחצן של cmos במשך 5-6 שניות ולא עזר, כמו כן ניסיתי לאפס שוב את הסיסמא לביוס וגם זה לא עזר * אין כונן דיסקטים במחשב מה עוד אני יכול לעשות כדי שיחזור לעלות?
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום היתה לי תקלת מסך כחול Stop 0x0000007B לפי מה שהבנתי מדובר בוירוס בסקטור שמעלה את המחשב, הווינדוס לא עולה כך שאין לי דרך להריץ תוכנת אנטיוירוס , ובכלל לא ברור לי אין נכנס וירוס כי היה לי על המחשב avira anti virus מעודכן ו spysweper מעודכן, בכל מקרה כרגע אני לא מצליח לעלות את הדיסק של הווינדוס כי אני מקבל מסך כחול וכשאני מנסה לעלות דרך הBOOT של ההרדיסק המחשב ניתקע בשלב מוקדם מאד לאחד המסך של הביוס מה ניסיתי לעשות ולא עבד: לעלות דרך דיסק של ווינדוס: קיבלתי מסך כחול לעשות CHDISK דרך DOS המחשב ניתקע לעשות פורמט דרך הDOS: קיבלתי ERORRS בקיצור כרגע המחשב ניתקע בשלב מאד מוקדם "(אחרי המסך של הביוס) ואני לא יודע מה לעשות מה אתם ממליצים? מדובר במחשב נייד של חברת hasee תודה
-
- 14 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם המחשב שלי עיצבן אותי לאחרונה אז פירמטתי את כונן סי והתקנתי מחדש את מערכבת ההפעלה ומאז אני לא מצליח להפעיל את רוב המשחקים שלי שיכולתי להפעיל קודם וגם משחקים חדשים שאני מוריד. אני כל פעם מקבל error 0xc00007b במקרה הזה ניסיתי להפעיל batman arkham origins ואני מקבל את ההודעה המעצבנת הזאת: ראיתי כל מיני פתרונות באינטרנט ואף אחד מהם לא עובד. ניסיתי להריץ chkdsk וזה סתם לקח כמה שעות ולא עזר בכלל, התקנתי מחדש .net framework, עידכנתי את microsoft visual C++ וניסיתי להוסיף כל מיני קבצי dll שנתנו לי שהיו אמורים לתקן את זה וכלום לא עבד. יש למישהו מושג מה אני אמור לעשות? תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
מישהו יודע היכן אני יכול לרכוש כונן מד טמפרטורה עם LED למחשב? והאם קיים בארץ? ומה המחירים? תודה
-
- 20 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום רב. צריך עזרה. בהפעלה של מחשב, הוא נתקע במסך הראשון של הביוס כמו בתמונה. שום כפתור במקלדת לא מגיב, אבל, שילוב של ctrl+alt+del כן מגיב (עושה ריסט) לכן אין בעיה במקלדת. דברים שעשיתי: ניתקתי את כל חיבורי ה USB ניתקתי כוננים עשיתי החלפות של זכרונות (2 סטיקים) בין סלוטים. מה עוד אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
-
-
שלום רב, לפני בערך חודש התחילה בעיה כאשר המחשב נדלק ה post עובר רגיל, כאשר המחשב מגיע לטעינת הוינדוס ( בעת שמופיע הלוגו של וינדוס לבין העת בה רואים את שולחן העבודה כאשר מסתיים תהליך טעינת הדרייברים) בזמן הזה המחשב נכבה, אם מנסים להדליק מחדש שוב הוא נכבה וכך כמה פעמים , רק אם נכנסים לביוס גם אם לא עושים שמה שום שינוי בערכים ויוצאים מהביוס הוא נדלק רגיל, חשוב לציין שזה לא קורה כל הדלקה אלא פעם בכמה זמן ללא תדירות קבועה יכול להיות פעם בשבוע , ויכול להיות גם פעמיים בשבוע. ניסיתי לחשוב על מספר דרכים שיכולים להיות מניע , ספק הכוח הוחלף במסגרת אחריות. ניסיתי להוציא את כרטיס הקול בשביל לשלול אותו אך גם התופעה הזו התרחשה גם כשכרטיס הקול לא נכח במחשב. ניסיתי לבטל xmp בזכרונות הראם.…
-
- 17 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אפשר להגיד שמדובר בבעיה שהלכה והחריפה. בכמה שבועות האחרונים היה קורה לי (מדי פעם) שהמחשב פשוט לא היה יוצא ממצב Sleep. הייתי לוחץ על מקש או מזיז את העכבר אבל המסך היה נשאר בסטנד-ביי. (המסך הוא מדגם LG IPS236) בימים האחרונים זה החריף, ועכשיו אם זה קורה אפילו אם אני מכבה את המחשב לפעמים הוא לא עולה כמו שצריך בהדלקה מחדש (שוב, אין תצוגה). כמו כן הוא נתקע לי פעמיים בהרצה של BF3 בערך דקה לתוך המשחק, ברמה ששום דבר לא מגיע ואפשר רק לכבות אותו עם לחיצה ארוכה על הדלקה. בדקתי עם AVG לוירוסים והוא לא מצא כלום. יש לי הרגשה שזאת בעיה בזיכרון, ואז זה מסביר גם את זה שהמחשב לא "חוזר" וגם את זה שבמשחק הוא נתקע, כי רק אז הוא צריך להשתמש בכל הזיכרון. חשבתי בהתחלה שזה אולי הכרטיס מסך, אבל גם …
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-