עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by zivgev,

אהלן, לאחרונה אני נתקל באיזו תקלה מוזרה. במחשב נייד מוגדרת כתובת IP קבועה (בשימוש בעבודה). מעבר לחיבור קווי בעבודה לא מתחבר עם המחשב קווי אלא רק בWIFI. לעיתים אני מנתק את המחשב מהרשת וכשאני חוזר ומחבר לרשת הקווית בעבודה הIP הקבוע נמחק. האם מישהו נתקל בזה? תודה.

• 12 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. שלום לכולם, יש לי מחשב שנקנה לפני קצת יותר משנה ורק עכשיו אני שם לב לבעיה מסויימת. כשאני רוצה להעביר מידע מהמחשב לדיסק און קיי או ההפך המהירות איטית ברמה בלתי נסבלת, אני מדבר על 2-4 מגה בייט בשניה (!) מה שאומר שכשאני רוצה להעביר סרט HD אני יכול לחכות שעה וחצי עד שיעבור סרט. הדיסק און קיי היה מסוג SANDISK CRUZER אבל אני לא חושב שזה קשור לדגם כי ניסיתי להעביר גם להארד דיסק נייד שמתחבר בUSB וגם לעוד סוג של דיסק און קיי. הלוח אם שלי הוא מדגם GIGABYTE GA-MA78LMT-US2H. ד"א ניסיתי גם ביציאות USB הקדמי וגם באחוריות, אותה מהירות איומה. יש למישהו רעיון איך לעזור לי? תודה רבה!

• 18 תגובות
    • 2.7k צפיות
  3. Started by Roman286,

ניסיתי להתקין דריבר של כרטיס מסך 8600GT וזה אומר לי מנהל התקן זה לניהול נתונים גרפיים לא הצליח לאתר חומרה תואמת לעיבוד נתונים גרפיים ואני בטוח ב 100% שהורדתי את הדריבר הנכון רציתי לבדוק אם זה אומר לי את זה בכל דריבר וכן הורדתי כמה דריברים שונים של כרטיס מסך וזה אומר לי את זה לכולם בבקשה עזרה אני לא יכול לשחק שום מישחק בלי הדריבר הזה דרך אגב גם פירמטתי ביגלל הבעיה הדפוקה הזאת וזה עדיין אומר לי את זה

• 1 תגובה
    • 2.6k צפיות
  4. Started by MaxZ,

יש לי מחשב שקניתי לפני 8 חודש, ניסיתי היום לחבר כרטיס מסך 460gtx, אחרי שהוא עשה לי מלא בעיות החלטתי להוציא אותו ולחזור להשתמש הכרטיס המובנה. מפה לשם, המחשב לא נדלק יותר. כאילו הוא כן עובד אבל לא המסך לא נדלק, העכבר לא נדלק.. כאילו הוא חצי עובד. ניסיתי הכל, להוציא סוללת ביוס, לשחק עם הזכרונות, להוציא ולהכניס את המעבד.. כלום. שניה לפני שניתקתי את הכרטיס מסך זה עבד. מה יכולה להיות הבעיה?

5. Started by shlomishlomi,

שלום לכולם אני מעוניין לשדרג מחשב נייד של DELL latitude e5540 . כרגע יש בו HDD וצורב שמזמן כבר לא עובד. יש למחשב חיבור MSATA שאני לא מעוניין להשתמש בו מהסיבה הפשוטה שהוא לא יימשיך איתי למחשב הבא (כל המחשבים החדשים יש חיבור SATA\M.2). הבנתי שאני זקוק למתאם שיאכלס את ה 2.5MM SSD במקומו של הצורב. יש באתר KSP כמה גדלים 9.5MM או 12.7MM ואני לא מבין איזה מהם אני צריך להזמין. מישהו יכול לעזור לי לבחור את הגודל המתאים? או אולי אני צריך בכלל מתאם שונה? קישורים: https://ksp.co.il/?uin=27993&select=.1049..286..205. https://ksp.co.il/?uin=27067&select=.1049..286..205.

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. Started by Or1987,

שלום לכולם, רכשתי מחשב חדש התקנתי ווינדוס, מאז ישנם מספר אתרים כמו פייסבוק ומיקרוסופט שלא עולים לי, פירוואל ביטלתי עדיין לא עובד, אנטי וירוס גם לא, גם ביצעתי סריקות לא מצא שום דבר, CCLEANER גם, שנכנסתי לCMD ורשמתי פינג על האתר המבוקש הוא רשם לי FAILURE, הגדרות הIP והDNS מהראוטר מסומנות על אוטומט. כבר אובד עצות מה יכולה להיות הבעיה?

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. אהלן לפני חודש בערך המחשב נכבה לבד ומופיע מסך כחול. כתוב בו הרבה דברים שאני לא מספיק לקרוא כי יש ספירה מהירה עד 100 ואז המחשב עושה ריסטרט. בזמן האחרון התקלה הזאת החלה להופיע 3-4 פעמים ביום. זה קורה גם בעבודה שוטפת וגם במאמץ. המחשב יחסית חדש, יש לי אותו שנה. תודה מראש.

8. Started by amar Erez,

אז ככה הדגם של המחשב הוא tl10ie2 הילד קיבל אותו מבית הספר לפני כמה שנים. המסך הוא מסך מגע עם עט מגע והמקלדת ניתנת לפירוק המחשב הגיע עם ווידוס 8.1 education של אינטל. אחרי שידרוג הווינדוס לווינדוס 10 הטא'צ הפסיק לעבוד וכך גם המצלמה והמקלדת של המחשב. לדעתי הבעייה בדריברים כי כשאני פותח מנהל התקנים אני את הבעיות שם. בווידוס אפפדייט אין חידוש לדריברים הוא טוען שהם מעודכנים. לא מוצא את הדריברים בשום מקום. יש למישהו רעיון או מושג איך לעזור לי ? המחשב מיועד ללמידה מרחוק חייב עזרה 3 ילדים ואשה שעובדת מהבית ככה שאני חייב למצוא דרך לסדר אותו. בברכה ארז

9. אז ככה, יש לי את הנייד הזה של packardbell: http://il.packardbell.com/pb/en/IL/content/model/LX.BTA02.011 לפי כל הנתונים לא אמורה להיות לי בעיה עם משחקים במחשב הזה, אבל מסיבה כלשהיא שאני משחק משחקים (והם לא כאלה כבדים) המשחק פשוט עובד לאט, אני סובל מלאגים, אבל לא לאגים של אינטרנט אלה לאגים של מחשב כאלה, כאילו אני מזיז את העכבר וזז במשחק עצמו והכול איטי ונמרח כזה, פשוט אי אפשר לשחק ככה. אני אציין שברגע שאני מתחבר למשחק הכול עובד חלק ואז מתחיל כל האיטיות הזאת אחרי 5-10 דקות בערך של משחק. המשחק הספציפי שאני מדבר עליו הוא DC UNIVERSE ONLINE אבל זה קורה גם במשחקים אחרים. - שנכנסתי למנהל התקנים לקטגורה של כרטיסי מסך שמתי לב שמופיע לי עוד כרטיס מסך, ולא רק הGEGORCE NIVIDE שהם מצי…

• 20 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. אז ככה.. היה לי בעיה שאחרי שאני משחק בערך 20 דקות באיזשהו משחק אז הוא נתקע לי ולא היה לי מושג למה זה ואף אחד לא אמר לי מה הבעיה עד שהבנתי מה הבעיה, לא יכולתי להשים על רזולציה גבוה ( 1680X1050) אז אני עכשיו שם על 1050X768 ובהתחלה אמרתי סבבה לפחות שלא יתקעו לי המשחקים אבל אז זה התחיל לעצבן כי אני רוצה איכות גבוה אז בקיצור למה אני לא יכול להשים על רזולציה טובה?? אם זה חשוב אז הנה המפרט שלי: inno3d nvidia geforce 9800gt intel quad core q6600 mother board:p43(לא יודע יותר מזה) AOC 22 inch הורדתי כמעט את כל הדרייברים הקימיים ואפילו כאלה שאמרו שהם מיוחדים וזה עדין לא עזר.... זאת לא בעית חום, בדוק. בבקשה תעזרו לי, שאלתי בפורומים אחרים והם לא יכלו לעזור לי עד שנזכרתי שז…

• 20 תגובות
    • 2.6k צפיות
  11. Started by roipow,

למה היוטיוב מוזר אצלי? יש למישהו פתרון? ניסיתי למחוק עוגיות וכו'.. בכרום ואינטרנטאספלורר זה לא קורה אבל כרום הרבה פעמים נתקע לי באמצע חיפוש אז העפתי אותו... אשמח לפתרון.

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  12. שלום. שלשום קניתי (נכון ליום שלישי) מעבד Intel I7 4770 . לוח אם MSI Z87 G54 GAMING. וזוג זכרונות Crucial Balistix Sport DDR3 CL9 1600Mhz והמחשב העלה לי מסכים כחולים 4 פעמיים אתמול ששיחקתי במחשב . והמשחק כמה וכמה פעמים נתקע לי. מישהו יודע מה יכול להיות הבעיה? כשאני פותח את המחשב לאחר המסך הכחול קופץ לי את ההודעה הזאת בוינדוס: תימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BlueScreen גרסת מערכת ההפעלה: 6.1.7601.2.1.0.256.48 מזהה אזור: 1037 ‏‏מידע נוסף אודות הבעיה: BCCode: 1e BCP1: 0000000000000000 BCP2: 0000000000000000 BCP3: 0000000000000000 BCP4: 0000000000000000 OS Version: 6_1_7601 Service Pack: 1_0 Product: 256_1 ‏‏קבצים המסייעים לתאר את הבעיה: C:\Windows\Minidump\110513-5023-01.dm…

• 23 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. Started by Shaked Ran,

אהלן פירמטו לי תמחשב. אני מנסה לחבר את המחשב לטלוויזיה דרך HDMI- יש תמונה אבל אין סאונד. גיליתי שהטלוויזיה(אגב, כל מיני טלוויזיות ככה שזה לא בעיה בטלוויזיה) לא מופיע ברשימת playback. נתתי קליק ימני וסימנתי שיופיעו גם disabled ו disconnected- עדיין אין התקן hdmi. הלכתי לdevice manager, לsound , video and game controllers וניסיתי לעדכן דרייברים למה שיש שם- הווינדוס אמר לי שהכל מעודכן. כנל לכרטיס מסך. לא יודע מה לעשות. אשמח לעזרה! פרטי מחשב- dell vostro 1440 ווינדוס 7 64bit

14. ככל הנראה מישהו ניסה לעשות שחזור ללפטופ דרך הone key recovery ואיכשהו נוצרו 2 עותקים של הwindows. הפעלתי כל מיני תוכנות דרך ה Hiren שאמורות לסדר את הboot\mbr ועכשיו כלום לא עולה, גם לא ה one key recovery של הלנובו יצא לי להתעסק בעבר עם זה קצת, אבל משום מה הפעם ניסיתי כל פיתרון אפשרי שיש ברשת וכלום לא עזר, הפרטישנים קיימים אבל אין לי איך לגשת אליהם והכי חשוב לציין, שכל ההתעסקות עם לבטל UEFI או AHCI כדי שהכלים בhiren יזהו בכלל מוסיפים לסיוט ולבלאגן... מה נשאר לי לעשות? בהנחה שאני לא רוצה להתקין ווינדוס שידרוס את כל הפרטישנים והמחשב לא באחריות

• 23 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. Started by yuvalshtern1,

מישהו יודע אולי איך אפשר לפתור את התקלה הזאת בבקשה???? "השמעת המדיה בוטלה בשל בעית השחטת מידע או מכיוון שהמדיה עשתה שימוש בתכונות שהדפדפן שלך לא תמך בהן" מה זה אומר???? לפני חצי שנה זה פתאום התחיל אצלי במחשב ועד עכשיו אני לא מצליח לפתור את זה, לפני זה האתר עבד מצויין באמת שניסיתי כבר הכל, אבל אולי מפה תבוא הישועה בדקתי את כל הקישורים, בדקתי בדפדפנים שונים, שינתי הגדרות בדפדפן (רעננתי ואפסתי), עדכתי גרסה, הורדתי גרסה ישנה של כרום, מחקתי קוקיז, מחקתי היסטוריה, מחקתי תוספים, פירמטתי את המחשב, מישהו אמר לי לא פתוח שני דפדפנים במקביל, התקנתי WARP, שיניתי הגדרות dns, ניתקתי מודם מהחשמל והחזרתי, ביטלתי חוסם פרסומות כלום לא עז…

16. Started by nisimpaniri,

שלום רב. אני חדש כאן באתר..., אז שלום לכולם! ברשותי מחשב נייד של דל שאמנם נמצא בשימוש כבר 7 שנים, אבל עם מפרט איכותי מאד וסוחב טוב. הבעיה היא שלאחרונה הוא מתחמם מאד אפילו בשימוש די פשוט, מה שגורם לי להבין שכנראה הצטבר אבק רציני שם בפנים. השאלה היא: איך מטפלים בזה מלבד לפנות לטכנאי שיקח לי את המחשב ליום יומיים ויפתח אותו ומי יודע מה יחולל שם בפנים..., האם יש דרך שאוכל לטפל בעצמי בבעיה? תודה רבה מראש!

• 10 תגובות
    • 2.6k צפיות
  17. Started by ronzilca,

ללא התרעה מוקדמת כלשהי, חזרתי הביתה, הדלקתי את המחשב ממצב שינה ולאחר כ-2 דקות המסך נכנס ל-Power Saving Mode. מאז, אני לא מצליח להעלות את הווינדוס, כיוון שכל פעם אחרי שמופיע הלוגו של MICROSOFT, המסך נכנס שוב ושוב ל-Power Saving Mode. איך זה כן עובד? ב-Safe Mode בלבד. דברים שניסיתי כבר: 1. ניקוי אבק. 2. הוצאה של הבטריה מהלוח אם, החלפתה - לא עזר. 3. בדיקת פיזית של ה-RAM, כל פעם כרטיס אחר, החלפה של סלוטים - לא עזר. 4. בדיקה מלאה של ה-RAM באמצעות MEMTEST - הכל יצא תקין. 5. RESTORE לנקודת זמן אחרונה - לא עזר. 6. החלפה של כבל מסך - לא עזר. 7. עדכון דרייבר כרטיס מסך - לא עזר. תאכלס, לא חושב שזה קשור לכרטיס מסך, כיוון שזה רץ ב-Safe Mode.. משום מה, איך שהווינדוס עולה הוא נכנס ל-SAV…

• 0 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. שלום לכולם. יש לי מחשב נייד HP ProBook 455 g1 FOX70EA שאני רוצה לשפר לו את הביצועים. קודם כל מפרט של המחשב: מעבד: AMD A10-5750m APU זיכרון: 8GB DDR3 אחסון: 1TB כונן 2.5" זה די מה שצריך לצורך השאלה עכשיו רציתי לשפר את הביצועים ושמתי לב שלרוב צוואר הבקבוק אצלי זה הדיסק שהוא די איטי. אז השאלה הראשונה היא כמה יעלה לי דיסק SSD של GB240\256GB מחברה אמינה אבל לא הכי יקר (התקציב לא בשמיים)? עכשיו, נניח שיש לי ככה 1000 שקל לצורך שדרוג יחידת העיבוד. האם אני חייב לשדרג דווקא למעבד מה - A-Series? אם כן אז יש מעבדים מספיק חזקים מהסדרה הזו? ועוד שאלה האם במחשב הזה יש מקום גם לכרטיס מסך נפרד (לא חלק מיחידות הGPU שבאות עם המעבד)? ואם אין אז יש דר…

• 9 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. Started by mushnush,

היי המחשב סתם היה דלוק ללא שימוש ואחשלי סיפר לי שהוא פתאום שמע אותו עובד כזה כאילו דלוק בו איזה משחק כבד (כלומר התאמץ קצת סתם) ואחר כך הוא פשוט כיבה את המחשב ולמחרת כשבאתי להדליק אותו אז הוא פשוט נתקע בעמוד הזה : http://www.siz.co.il/my.php?i=ykw3dmndmjo4.png אגב זה מחשב ישן ככה שרוב הרכיבים שלו ישנים מאד מה לדעתכם הבעיה?

20. Started by meni4,

שלום יש לי בעיה במחשב ואני לא יודע בדיוק ממזה נובע ואיך לתקן את זה אם תעזרו לי בבקשה כל פעם שאני משחק במחשב אז אחרי איזה כמה זמן שאני בתוך המשחק המחשב מפעיל את עצמו מחדש בלי הודעה או שגיאה אח''כ (כאילו עושה לעצמו ריסט, לא מתכבה) ממה זה נובע ? ואיך מתקנים את זה אם אתם יודעים בבקשה תעזרו לי תודה

• 33 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. Started by nbav2,

אחד החוטים שמתחברים ללחצן של ההפעלה יצא (חוט בצבע ירוק). אני מתלבט אם שווה לתקן את זה (כנראה רק צריך להלחים את החוט אבל אני לא יודע איך לעשות את זה, אז אני צריך לקחת את המחשב לטכנאי) או שאולי כבר כדאי לקנות מחשב חדש. בעקרון יש לי מסך ווינדאוס מקורי (נדמה לי שווינדאוס 7) אבל איזה עדכון של מיקרוסופט התקין לי וינדאוס 10 כך שלא צריך אותם. אשמח אם תכוונו אותי איך להעתיק לכאן את החומרה של המחשב.

22. Started by חן מ,

ערב טוב השאלה שלי היא כזו:האם כשהמחשב נתקע,הכוונה אני מוציא אותו לריסט דרך הווינדוז והוא לא מתרסט,אין לי מושג למה זה קורה,אפשר אם זה קורה פעם ב לעשות את הריסט דרך הכפתור במחשב?זה פוגע במחשב עצמו?כי למשל בשבוע שעבר או השבוע אני לא זוכר,כנראה ששבוע שעבר כי השבוע רק התחיל חח,זה קרה לי פעמיים בערך,וכל פעם אני חושש שהמחשב נהרס שאלה נוספת:אבא שלי התעסק עם המחשב עם כבל רשת וזה,ובטעות כיבה את המחשב,זה הורס את המחשב גם כן אם זה קורה פעם בהרבה זמן?או שזה לא כזה נורא? כי המחשב שלי נורא יקר,וכל פעם שזה קורה אני נורא חושש שהפעם הוא יהרס... תודה חג שמח

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. שלום, ברשותי מחשב נייד מדגם Toshiba p50-B-103 משום מה התעדכן לי הדרייבר של הכרטיס קול ומאז אין לי סאונד. אני לא מצליח למצוא את הדרייבר המתאים באתר של טושיבה. מערכת הפעלה windows 10, מישהו יכול לעזור?

24. Started by ToMeRv32,

לוח אם: DH55PJ אני דיי בטוח שהסלוט הוא הבעייתי כי החלפתי בין הכרטיסים של הזכרון וכל פעם רק אחד עובד, לפעמים זה מזהה גם את השני אבל עושים לי ש1.93GB מתוך 3GB זמינים בRAM. הייתה לי את הבעיה הזאת בפעם הקודמת שניקיתי את המחשב, אבל פשוט הוצאתי והכנסתי וזה הסתדר.. עכשיו אני כבר 20 דקות מנסה וכלום לא עוזר. אם לא הסברתי ברור: יש סלוט של זכרון בלוח האם שלא עובד טוב. ~ זה עבד טוב במשך שנה וחצי ככה שהבעיה כנראה נוצרה באשמתי. יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות? משהו שלא כולל שליחה לטכנאי? ~~ http://www.nix.ru/autocatalog/motherboards_intel/101690_3159_draft.jpg כפי שאתם רואים יש ליד הסלוטים עוד מקום לסלוטים נוספים.. אני מניח שזה כנראה דגם אחר זהה עם 4 סלוטים פשוט. בעצם יש אפשרות של הוספת …

• 25 תגובות
    • 2.6k צפיות
  25. יש לי מאתמול את הכרטיס הזה של הרקולס. התקנתי הכל כמו בהוראות. נזהרתי שהכבל בין הכרטיס ל-RACK לא יהיה הפוך, חיברתי הכל כמו בהוראות והתקנתי דרייברים הכי מעודכנים מהאתר של הרקולס. הכל עובד חוץ מהסנטר והסאבוופר. מה שלא עשיתי, מה שלא ניסיתי להגדיר לא עוזר. אין יציאה מהחיבורים של הסנטר והסאב. עשיתי נסיון-הסרתי לגמרי את הדרייברים המעודכנים ואחרי איתחול למחשב התקנתי את הדרייברים הישנים יותר שהגיעו על תקליטור עם הכרטיס. דוקא עם הדרייברים האלה הכל עובד למרות שעדיין שומעים קצת חלש לטעמי מהסנטר והסאב. אני מדגיש שאין בעיה ברמקולים כי לפני זה היו מחוברים לכרטיס קול של TERRATEC והכל עבד אחלה. יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות ?

• 17 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.