תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,285 דיונים בפורום זה
-
וירוס bugbear מחק לי את notepad. מהיכן אפשר להוריד את notepad.exe ??
-
- 2 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום חברים, כאשר מדליקים את המחשב ישנה הודעה NTDLR is missing להלן סדרת הבדיקות שניסיתי לפתור את התקלה: *קראתי כל מאמר אפשרי על הודעה מסוג זו כאן באתר ובאתר microsoft. *הגדרתי את המחשב לעלות דרך הדיסק של מערכת הפעלה מסוג XP וכאשר עלה מסך ההתקנה,בחרתי בתיקון ולאחר מספר שניות הייתה רשומה ההודעה שלא נמצאו שום דיסק עליו ישנה מערכת הפעלה. *ניתקתי את כל הכוננים והשארתי רק את הדיסק הקשיח. *ג'ימפרתי בצורות שונות את הדיסק הקשיח. *החלפתי את החיבור על הלוח של הדיסק הקשיח. הדיסק הקשיח הוא חיבור SATA וכן בדקתי האם הוא מוגדר בביוס לעבוד מול SATA. מה שאני לא מבין הוא שהמחשב אכן מזהה את הדיסק הקשיח בתהליך הPOST אבל בניסיון לתיקון הוא אומר שאין שום דיסק עם מערכת הפעלה. השארתי את הבדיקה הא…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, במהלך העתקת קובץ מהמחשב לדיסק פנימי של סטרימר, ההעתקה נתקעה (לא יודע עדין למה) ופשוט לחצתי cancel בחלון שהופיע. לאחר מכן, לא יכולתי לגשת יותר לדיסק של הסטרימר. כל פעם הוא מציג לי כאילו שהדיסק לא מפורמט ונראה לי שנפגעה לי מערכת הקבצים על הדיסק. מספר תוכנות שהפעלתי לא גילו כלום והתייחסו לדיסק כאל לא מפורמט. תוכנה אחרת בשם active partition recovery: www.partition-recovery.com הצליחה לפחות להראות לי את הספריות הישנות שהיו על הדיסק בנוסף לשתי un allocated partiotins חדשים בגודל של כ-1MB שלא היו שם קודם לכן. כרגע אני מריץ את התוכנה של WD ואת התוכנה של active partition recovery בשאיפה שזה יסדר את הבעיה. (לוקח הרבה שעות). במידה ולא יסתדר, למישהו יש רעיון מה אני יכול ל…
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
איך הופכים NTFS ל FAT32? ניסיתי בכמה דרכים ולא הצלחתי. תודה
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אין לי מושג מה זה... כל הזמן יש קריסה כחולה כזו ורשום בה שגיאה שנוגעת ל NTFS.SYS.... מישהו יכול לעזור עם זה? אני פשוט לא מצליח להבין מה הבעייה.... זה קורס פשוט סתם ככה... קובץ MINIDUMP מצורף פה... אנא התייחסו ועזרו.. תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום קיבלתי במחשב את השגיאה ntldr is missing , היה מותקן במחשב וינדוס 8.1 , החלטתי למחוק אותו ולהתקין 10 חדש , לאחר שבוע עם הוינדוס 10 שוב קיבלתי את השגיאה הנ'ל, יש לציין שההארד דיסק חדש ולא נראה שיש בעיה ממנו וכמובן הוא הראשון בבוט, מה יכול ליצור את הבעיה הנ'ל? תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כשאני מנסה לעלות את המחשב נכתבת לי הודעה NTLDR IS MISSING והווינדוס לא עולה -אלא הוא מציע לי לעשות ריסטרט עזרה!!!
-
- 5 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום יש לי למחשב די ישן בנטיום 4 ולפני כמה ימים קניתי ארדיסק חדש התקנתי וינדוס אבל כשאני מפעיל את המחשב מחדש רושם לי את ההודעה NTLDR is missing לפי מה שהבנתי אני צריך לעדכן את הביוס מצאתי עידכון אבל לא הצלחתי להבין אין אני נכנס לדוס לפני הפעלת חלונות (windows xp sp3) ומה אני רושם שם כדי שיפעיל את הדיסק בבקשה תעזרו לי תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה. אחי קנה מחשב חדש, אני מפעיל אותו והוא וכשמגיעים לשלב של ה BOOT הוא מציג את ההודעה NTLDR IS MISSING.... בכל מקרה ביררתי קצת באינטרנט ומצאתי את המאמר הבא (שדרך אגב הוא מצויין): http://www.computerhope.com/issues/ch000465.htm הלכתי לפיו וניסיתי לבודד את הבעיה. ניתקתי את ה CDROMים ואת ה FLOPY ועדיין הבעיה קיימת. ניתקתי את ה HD והחזרתי את כל השאר והבעיה נעלמה. עליתי עם KNOPIX STD והכל היה סבבה. בכל מקרה עוד לפני כל הבלאגן הכהסתי לBIOS והכל היה מוגדר פיקס... בשלב הבא כבר חשבתי שהכבלים של ה SATA לא תקינים, אז החלפתי כמה וכמה והבעיה נשארת בעינה. החשד העיקרי שלי כרגע הוא הג'ימפור. לא ג'ימפרתי כלום! והוא מחובר לבד (בביוס הוא מראה שהוא על SLAVE) אני מנסה להבין איך לג'מפר…
-
- 4 תגובות
- 833 צפיות
-
-
חברה, אני יודע שתגידו לי להריץ חיפוש, אז לפני פתיחת האשכול כבר הרצתי חיפוש, וניסיתי להבין מי נגד מי בתשובות של אנשים, מיותר לציין שדיברתי עם נציגת תמיכה של מייקרוסופט שניסתה לעזור לי במשך שעה בכתיבת כל מיני פקודות בדוס עם הכנסת דיסק הווינדוס והגעת לRecovery Mode, שום דבר לא עזר, כל פעם אחרי שהוא מריץ את זכרון הRAM, עולת השגיאה: NTLDR is missing Press Ctrl + alt + del to restart הנציגה טוענת שיש בעייה חומרתית ככל הנראה והבעייה היא לא בהרד דיסק, האם יכול להיות ששגיאה שכזאת תנבע במבעיה חומרתית בלוח אם לא תקין? אני אנסה עוד שעה לבקר אצל חבר ולהרכיב את הארד דיסק אצלו כ-ראשי, במידה והווינדוס יעלה כראוי אז הבעייה היא לא בהארד - דיסק אני מניח? במידה והבעייה אכן תופיע אז מן ה…
-
- 29 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לאחר הפסקת חשמל הווינדוס לא עולה ntldr is missing please press control+alt+delete to rester יש פיתרון לבעיה ? יש לי הרבה חומר חשוב על המחשב
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש לפני כחודש וחצי. הורדתי את כל הדרייברים החדשים של הלוח אם ביוס כרטיס מסך והוא ממשיך להציג לי מסכים כחולים השתמשתי בתוכנה WINDBG וככל הנראה הבעיה נובעת מקובץ ntoskrnl.exe קראתי את המדריך לתוכנה ולמרות שהורדתי את כל הדרייברים החדשים המחשב עדיין עושה לי מסגים כחולים בצורה רנדומלית שאני מפעיל תוכנה (לא כל תוכנה ולא כל פעם אלא באמת בצורה רנדומלית) אני ממש אשמח לשמוע הצעות איך אפשר לתקן את זה בין אם זה להתקין WINDOWS חדש או פירמוט (שעשיתי כבר 5 פעמים) או אם אפשר להחליף את הקובץ הזה בקובץ אחר (אני משתמש ב WINDOWS XP SP2 ) תודה לכולם
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כשאני מפעיל כל אפליקציה הכונן D שלי נתפס ב100% פעילות ע"י ntoskrnl.exe. יש לי גמישות של שני דיסקים קשיחים (0.5TB+1TB) לאחד בחלונות 8 פרו שהם כונן D. דיסק הפלש (:C) שעליו רצה מערכת ההפעלה לא מראה שום שימוש יתר. בכונן D שעליו מדובר יש את כל המשתמש היחיד שלי הכולל: שולחן העבודה וכולי...,הסרתי לגמרה את קובץ ההחלפה מהכונן. אף-אי-לו לא פעם אחת היה לי מסך כחול אחד כל חיי המחשב אף-על-פי-כן על אחת כמה וכמה כשיש אפליקציה פעילה במחשב אז המחשב עובד לאט יותר מהמצופה (מצופה מלשון ספקטקולרי ולא מלשון עטיפה). המערכת שלי: 32GB RAM in 2 chanell i7 885 super overclocked (SOC) Ti 2*NVIDIA GeForce 680 SLI WDC WD10EALX-009BA0 ATA 1TB Hitachi HDS721050CLA362 ATA 0.5TB INTEL SSDSC2CT060A3 ATA…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום,הדלקתי לראשונה את ה NUC שקיבלתי (I3 6100U, עם זיכרון 8GB קינגסטון וכונן M2 SSD 250GB של סמסונג). הבנתי שעל מנת להכנס לביוס יש ללחוץ על F2, אך לשווא (חיברתי מקלדת חוטית, כדי לוודא שאכן היא מחוברת. כמו כן, בלחיצה על NUM LOCK, הנורית NUM LOCK מגיבה, כלומר - המקלדת מחוברת)ישנו לופ חוזר על עצמו עם הודעות שגיאה:PXE-E61 Media test failure, check cablePXE-M0F: Existing Intel Boot Agentמה הבעיה? יתכן שברירת המחדל הינה עלייה מתוך ה SSD (ואז, כמובן תהיה הודעת שגיאה, כי אין כלום על ה SSD)?איך נכנסים לביוס? באיזה שלב עלי להקיש F2? ניסיתי הכל משלב המסך השחור, ועד לשלב הלופ, אך לשווא.תודה
-
- 4 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום לכולם האם יצא למישהו להתנסות עם NUC7i7BNH החדש וחווה גם רעש מהמאוורר ? מחשב דנדש אבל רועש לעומת הסדרה הקודמת שהיתה מוצלחת ושקטה.. גם לאחר ששיניתי את ההגדרות למצב שקט בביוס (כמוכן לאחר עדכון לגרסה 46), ראיתי בפורום שאני לא חריג בנושא הזה, אשמח גם לרעיון להחליף אולי את המאוורר לדגם שקט מאד שיתאים למוצר.. ברור לי שמדובר במוצר מאד חדש בקנה מידה עולמי, סביר להניח שיהיו עוד עדכוני ביוס אבל ככה להשיק נשמע קצת מווזר... בברכה, VAM
-
בטעות נתתי מכה עם הכיסא למארז וזה התחיל להופיע , המסך רושם אין אות הולך לישון אח"כ מופיע מסך כחול עם nv4_disp וכל מיני סוגרים כפול עם הרבה אפסים לאחר כמה נסינות עלה המחשב ושוב נפל. דרייבר של כרטיס מסך עודכן לעידכון אחרון , איך בודקים שהכרטיס מתחממם ? האים זה בעיית זיכרון או כרטיס ?
-
- 3 תגובות
- 561 צפיות
-
-
:-[ יש לי מחשב עים לוח גיגאבייט ומעבד AMD 1600 וכרטיס מסך של GE FORCE 2 וכל הזמן הוא ניתקע לי בהודעה nv4_disp.dll אנא עזרו לי דחוף מה לעשות. אני מיואש. אני עובד עים win xp תודה .דחוף
-
- 11 תגובות
- 4k צפיות
-
-
אני מקבל לפעמים בצורה אקראית מסך כחול. בדקתי בmaindump והבנתי שהבעייה בכרטיס מסך nv4_disp.dll הסרתי את הדרייבר אבל הבעייה שאני לא יכול יכול להוריד את הדרייבר שבאתר החברה. משום מה ההורדה כל הזמן נעצרת בהתחלה אחרי שהוא הוריד קצת. כרטיס המסך שלי הוא WinFast PX8600 GT TDH של ליידטק
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אפשר להפעיל ת התוכנה על כרטיס מסך מסוג GTX או AMD
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
כשאני לוחץ על זה זה כותב הגדרות התצורה של NVIDIA עבור התקן התצוגה אינן זמינות . אינך משתמש בהתקן תצוגה המחובר אל יחידה לעיבוד גרפי NVIDIA מה זה אומר ? ולמה אני לא יכול להיכנס ? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
תודה רבה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 417 צפיות
- 1 follower
-
-
OK. so when i uninstall the dirver the monitor works but i cant play or watch movies. I fomated my HD and reinstalled everything, and it all worked with the drivers for about 15 hours and than the monitor shut down again.... what's the problem? what do I do? help plz!! P.S can someone plz give me the download link to the Hebrew writing patch?
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אני מנסה להוריד דרייבר כרטיס מסך מהאתר NVIDIA הוא מוריד אותו למחשב אני מנסה לפתוח ורשום שזה לא ניתן לפתיחה תוריד שוב איפה אפשר להשיג דרייבר ? תודה .. רשום FILE CANOT BE UNPACKED
-
- 7 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום, חיברתי את המחשב דרך כרטיס המסך הנ"ל לטלוויזיה באמצעות כבל s-video. הכבל מחובר לטלוויזייה באמצעות מתאם לscart. התמונה המתקבלת על צג הטלוויזייה היא בשחור לבן. ניסיונות לשנות את סוג השידור מPAL לNTSC ולהיפך לא הועילו. למישהו יש רעיון?
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-