עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by proevo4ever,

היי כולם, לפני הכל, לוח אם: Asus P5Q זכרונות של G SKILL ו MUSHKIN שתי כרטיסים מכל חברה ספק כוח של נקסוס 600w הלוח אם הספק והכרטיסי זיכרון נקנו של MUSHKIN לפני מס' שנים קניתי לפני שבוע 2 זכרונות של G-SKILL למחשב. האמת שהבעיות התחילו עוד מלפני, ברגע שפירקתי כרטיס זיכרון אחד מהלוח-אם וניסיתי להחזיר המסך לא נדלק. כלומר: הכל רץ, הספק כוח, כרטיס מסך, כל המאווררים אבל אין תמונה במסך. ברגע שהוצאתי סטיק אחד הכל עבד חלק. אחרי כמה ניסיונות של הוצאה והכנסה המחשב התחיל לרוץ תקין. טוב = קניתי את 2 הזכרונות , שוב פעם איך שחיברתי איתם הכל עבד אבל המחשב לא מצליח לעלות. אחרי כמה ניסיונות של כיבוי והדלקה הכל התחיל לרוץ.. התקנתי וינדוס 8 שהיה מלווה עם המון בעיות אחרי כמה ריסטרטי…

• 3 תגובות
    • 976 צפיות
  2. Started by marik,

שלום יש לי את המחשב כ3 שנים , ולאחרונה הפסיק לעבוד, לא נדלק בכלל. בדקתי את המחשב הבעייה הייתה בספק כוח .החלפתי ספק המחשב נדלק אבל לא עולה מסך שחור לגמרי . הוצאתי את כל הרכיבים מהלוח אחד אחד ושום דבר לא מצפצף . יכול להיות הבעעיה בלוח אם ? אך אני אמוא לבדוק אם לוח תקין או לא ? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 594 צפיות
  3. Started by shay972,

שלום לפני שאני ניגש למעבדה... המחשב עם ווינדוס 7 (מחשב חזק) פתאום היה מסך כחול. כיבוי והדלקה המחשב טוען וטוען...ניסיון שני בsafe mode כנ"ל. ניסיון שלישי ומאז מציג את המסך שצריפתי. תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  4. Started by bigbosf,

אז ככה חברים מחשב ענתיקה - כבוד - בכל זאת החזיק מעמד 8 שנים נדלק - נוריות של בקרה (power , reset) לא נדלקות מסך מראה no signal הארד לא נשמע כאילו עובד אין צפצופים של מחשב שעולה כמו תמיד הלך הלוח אם ואפשר לצבוע את המחשב בכחול?

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  5. Started by uziliv,

היתה לי בעיה. לאחר שכיביתי את המחשב לכמה שעות לא הצלחתי להדליקו שוב. לחצתי על כפתור האתחול ולא היתה שום תגובה קראתי בפורום שיש לנתק את הספק וללחוץ על כפור האתחול כמה פעמים כדי לפרוק את הקבלים. עשיתי זאת - וזה עבד השאלה שלי כרגע היא מה לא בסדר במחשב? האם צריך להחליף משהו?

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  6. Started by RonCohen,

כשאני מדליק את המחשב הוא נדלק שומעים מאווררים מסתובבים ואת ההארדיסקים נדלקים רק שאין שום פלט העכבר והמקלדת לא נדלקים המסכים נשארים על מצב שינה עשיתי כמה בדיקות אם זה עוזר: ניסיתי ספק אחר אותו דבר בידיוק ניסיתי זיכרון ראם אחר ניסיתי כרטיס מסך אחר ניסתי בלי כרטיס מסך אבל עדיין העכבר והמקלדת לא נדלקו. ניסיתי להדליק כשהכל מנותק חוץ מהראם חיבורים של הספק ועכבר ומקלדת כדי לראות אם הם נדלקים ועדיין כלום

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by DeaglinG,

היי, אתמול נסעתי לחבר שלי לנסות לשחק משחקים בלאן אבל כשהגעתי וחיברתי את המחשבף הוא פשוט לא עלה, המאוורים כן עובדים, אבל שום דבר אחר לא עובד, אפילו הנורה של העכבר לא נדלקת. אבל הסידירומים כן עובדים. אם למישהוא יש מושג מה הבעיה... אני ישמח לשמוע

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  8. Started by hachling,

צצה לי בעיה במחשב לפני מספר ימים. המחשב לפתע הפסיק לשדר למסך סיגנל (מסך חדש) והמסך עבר למצב standby. ביצעתי reset והמחשב עלה, הגיע לשלב בו אני מתבקש להקיש שם משתמש וסיסמא. הקשתי ושוב המסך עבר ל-standby. לאחר ביצוע reset נוסף לא עלה כבר כלום, אפילו לא ראו את עליית ה-bios. פתחתי וניקיתי את המחשב, המאווררים וצלעות הקירור של המעבד. כלום לא עוזר. למישהו יש רעיון מה לא בסדר?

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  9. Started by pure perfection,

מה נשמע ?? לפני יומיים הספק עשה לי בעיות ושרף את ההארד דיסק החלפתי הארד דיסק והכל המשיך לעבוד אבל הספק הוציא רעשים , אז החלפתי את הספק ומאז המחשב לא עולה , כל המאוורים עובדים אבל המסך לא עולה .. חיברתי חיבור מינימלי ספק + לוח + מעבד אבל אין שום ביפ .. מה לדעתכם הבעיה בורד ?? תודה

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  10. Started by HilaX3,

שלום, לאחרונה הביאו לי מחשב שלא עולה, מדובר במחשב יישן, אני לא יודעת איזה מעבד/לוח מיכוון שהוא לא עולה ולא רשום על הלוח/המעבד (הקירור שונה, אבל זה נראה לי AMD). בהתחלה חשבתי שזה הספק, אבל הנורה הקטנה על הלוח דולקת באור ירוק. כשאני מנסה להדליק מהכפתור, שום דבר לא קורה. החלפתי לספק אחר, ושוב, הנורה דולקת.. והמחשב לא עולה. )ספק שבדקתי במחשב אחר, והוא עובד.) את הספק של המחשב שלא עולה, ניסיתי על המחשב השני שלי ואין תגובה. אז אם זה הספק, למה המחשב לא עובד גם עם ספק אחר שבטוח עובד? ניסיתי ספק של 500W, ככה שחוסר כוח זה לא. אשמח לעזרה לגבי הבעיה, ואיך לדעת אם זה המעבד או רק הלוח.. או אפילו זכרונות. בתודה, הילה.

• 2 תגובות
    • 980 צפיות
  11. Started by yaronsh8,

הי, קניתי מחשב חדש, התקנתי windows7 הכל עבר בסדר. לאחר ההתקנה, כשהמחשב כבר היה למעלה, הוספתי partition. המערכת הודיעה לי שהיא תהפוך את הדיסק לדינאמי. אישרתי והמשכתי לעבוד. לאחר אתחול המערכת לא עולה יותר ואני לא יודע מה לעשות. ניסיתי לתקן - ההתקנה אומרת שאין מה לתקן ניסיתי להתקין windows מחדש. ההתקנה מסתיימת - אבל המחשב לא עולה. אני גם לא יודע איך לשנות חזרה מdynamic ל basic. בהתקנה של windows אין כזאת אפשרות, וגם דרך diskpart הוא לא נותן לי למחוק partitions או לעשות convert. (נותן הודעת שגיאה בג'יבריש) מה עושים ??!! תודה מראש על העזרה ירון

• 1 תגובה
    • 828 צפיות
  12. רכשתי סט hyperx 2*2G להחלפה במחשב שלי, הכנסתי אותו המחשב זיהה את הזיכרון אך הוא לא הגיע לשלב של מערכת ההפעלה, ניסיתי להחזיר את הDIMM הישן והבעייה נמשכה. איפסתי את ה BIOS ע"י ניתוק מהחשמל והוצאת הסוללה ועדיין המחשב תקוע בשלב הראשוני של Detecting IDE Drivers... ולא מאפשר כניסה לBIOS עזרה בבקשה

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  13. Started by panker,

היי חברים, ברשותי מחשב חדש עם לוח אם EP43-ds3l אשר נתקע. אני מקבל את ההודעה הבאה warning : Des is turned off!! please ... מה עלי לעשות ? ניסיתי לרסט את ה CMOS ללא הצלחה (גם בעזרת הג'מפר וגם בעזרת הוצאת סוללה) תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  14. המחשב קרס במהלך עבודה רגילה Out of the blue. ניסיון לאתחל את המחשב נכשל. ניסיון לבצע startup repair נכשל מיידית עם הודעת השגיאה 0xc00000e9 - An unexpected i/o error has occurred מוכר למישהו? הצעות? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by itaic,

שלום, מדובר על מחשב עם מעבד intel G2020 ולוח אם intel DH61WW ללא כרטיס מסך (משתמש במה שיש במעבד...) כאשר אני מנסה להדליק את המחשב, נשמעים 3 צפצופים שחוזרים על עצמם שוב ושוב. המחשב לא עולה, וגם המסך נשאר כבוי. לפי מה שכתוב באתר של אינטל מדובר על בעיה בזיכרון. יש במחשב שני סטיקים של זכרונות, שמתי רק אחד מהם בכל פעם והחלפתי מקומות. כמו כן החלפתי לזיכרון שבוודאות עובד במחשב אחר והבעיה עדיין ממשיכה. מה עוד זה יכול להיות?

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by Bittersteel,

שלום לכולם, אודה לעזרתכם בפתרון תקלת מחשב שאני לא מצליח לתקן ואני ממש אובד עצות.. לפני כמה ימים, התחילו לי כל מיני BSOD מוזרים שקשורים ל-MEMORY. גם כאשר נכנסתי למשחקים הם קרסו אחרי כמה זמן. השתמשתי ב-MEMTEST והוא אכן הראה שהזכרון תקול (יש לי 2 סטיקים של 8 ג'יגה). רציתי לבדוק כל סטיק בנפרד וכאן התחיל הבלגאן.. בגלל שיש לי בילד ITX, לקח לי זמן לפרק ולחבר הכל, וכאשר באתי להדליק את המחשב שומעים את המאווררים מסתובבים אבל המסך שחור.. ניסיתי לפרק שוב הכל וגם לנסות להפעיל את המחשב כשהלוח מונח על השולחן והכל מחובר אליו אבל כלום! המסך שחור. לקחתי את הלוח אם לעבודה עם המעבד שלו והזכרונות וחיברתי לספק כוח שם, ואותה תו…

17. Started by new blood,

אהלן, לאחר ניקוי יסודי של המחשב (דבר שבשגרה), המחשב הפסיק לעלות. יש חשמל, המאוורים רצים, הנוריות עבודות, הסידי רום מתפקד. אין אפילו ביפ. בדקתי את כל החיבורים מאתיים אלף פעם, הכל פרפקט. ניסיתי לאפס CMOS, להוציא בטריה, ללחוץ על מקש כיבוי/הדלקה כשהמחשב מנותק מהחשמל. שום דבר לא עוזר. ניסיתי להוציא את זכרון הRAM ולהריץ את המחשב, כסוג של בדיקה ללוח האם. מיד הלוח אם מתחיל לצפצף. כנראה שזה אומר שהלוח אם תקין. החשד העיקרי הוא שהמעבד הלך. למישהו יש רעיון לעוד פתרונות, דברים לבדוק? ושאלה נוספת - האם יש מקום שיסכימו לשים מעבד חדש ולראות במקום אם זה עובד? מכיוון שאם אכן הלך המעבד, אני מעדיף בכל מקרה לקנות ביד2, על מנת להשקיע פחות (זה גם ככה מחשב לא חזק במיוחד). המלצות למקמות בראשון לצ…

• 23 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. אהלן המחשב שלי החליט למות היום, ברגע שאני מנסה להדליק אותו הוא נדלק - אבל המסך שחור, אין צפצוף של לוח אם ונראה כאילו זה רק נדלק אבל לא טוען שום דבר.. זה קרה לי לפני כמה ימים ועשיתי פריקת חשמל - ניתקתי את הכבל של החשמל ולחצתי על כפתור ה PWR ונתתי לו לנוח כמה דקות ואח"כ הוא עלה. כרגע הוא לא עולה גם לאחר הניסיון הזה. מפרט: לוח אם - msi G41TM-E43 אם אני לא טועה. מעבד - intel E5300 כרטיס מסך - ATI Radeon HD4850 שני סטיקים של 2 ג'יגה ראם כל אחד של חברת GEIL כוננים קשיחים של western digital לגבי ספק הכוח אין לי מושג.. תודה לעונים

• 20 תגובות
    • 9.8k צפיות
  19. PC הפסיק לעלות לוח אם GA-B75M-D3H סוקט 1155 ניסיתי כל מה שידוע, לפרק את כל הרכיבים, לבצע CLR_CMOS. התופעה היא שהמחשב מציג את מסך הביוס הראשוני - מוצגות האפשריויות ללחוץ DEL, F9,F12 וכדומה אבל אז הוא מנסה להעלות את מסך הביוס הראשי כותב כתובת UEFI BIOS אבל לא מצליח להיכנס ונכבה. היות וניסיתי כנראה הכל וזה בעיה כנראה בלוח אם אני רוצה המלצה לחנות אמינה ומקצועית רצוי באיזור תל אביב שיטפלו לי במחשב. תודה.

• 1 תגובה
    • 926 צפיות
  20. הנורא מכל קרה (חוץ ממוות אולי). לאחר נסיון צריבה כושל עשיתי איתחול מסודר והמחשב התקשה בזיהוי IDE. הוצאתי את ה DVD שהיה בכונן ולחצתי על RESET ועכשיו המחשב מת. לא יודע למה או מה הקשר אבל עכשיו אין אפילו POST. הוצאתי את הזכרון והמעבד וניתקתי התקנים ובכל מקרה אותה התגובה - אין צפצופים ואין אפילו POST. כל מה שאני מפרק לא משפיע על המחשב. האורות דולקים והמאווררים עובדים אבל כלום. המעבד מתחמם אבל לא מצליח לאבחן מה לעזאזל קרה. האם הלך הלוח ? המעבד ? כרטיס המסך ? זיכרון ? מעולם לא ניתקלתי במצב כזה. מדוע אין ולו ציפצוף אחד לנחמה ? מיואש וזקוק לעזרה. :'(

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. היי, יש לי בבית מחשב שזה המפרט שלו: INTEL E7400 GIGABYTE GA-G31-ES2L (הלוח הוחלף לפניי כשבוע וחצי בKSP בעקבות תקלה, הלוח הקודם בכלל לא נדלק) 2GB DDR II HYNIX צורב DVD של LG הרדיסק 500GB של סמסונג SATA ספק כוח GOLDEN TIGER 400W בקיצור, המחשב מקבל מתח, כשמדליקים אותו נדלקות המנורות, אך אין צפצוף המעיד על תקלה או על הדלקה תקינה, ואין שום התקדמות. ניסיתי להחליף זכרון, לעבוד עם הסלוט הנוסף, לנתק כל מה שאפשר לנתק, החלפתי מעבד, החלפתי ספק - כלום. איפסתי את הביוס ע"י הוצאת הסוללה לחצי שעה והחזרתה - לא עזר. אני מאוד מקווה שזה לא שום פעם הלוח שהתקלקל. מישהו יכול לייעץ לי מה לעשות? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. כאשר אני מדליק את המחשב אין פלט למסך (no signal). הנורית הירוקה שעל לחצן הכוח דולקת וגם המאוורר של המעבד מסתובב, אבל המאוורר של ספק הכוח לא מסתובב וגם מאוורר נוסף שיש במארז לא מסתובב. אני חושד שאולי ספק הכוח נדפק, אבל אז איך יש נורית דולקת ומאוורר מסתובב? המסך עובד מצויין עם מחשב אחר, כך שלא מדובר בבעיה במסך. מה יכולה להיות הבעיה? איך אפשר לסדר? תודה!

• 3 תגובות
    • 852 צפיות
  23. Started by joe2010,

שלום, יש לי PRESCOTT P4 3Ghz, על לוח ASUS P4P800SE (זה Socket 478), עם big typhoon של thermaltake. מאז ששמתי את המאוורר - פעם בכמה חדשים המחשב לא עולה. אני מדליק אותו, יש מתח נוריות הכל, המאווררים מסתובבים, אבל אין תגובה - אפילו לא המסך של ה BIOS. זה לא בעיית ספק - החלפתי ל liberty400 וזה עדיין קורה. איך שאני כל פעם פותר את זה זה ע"י הוזזה של המאוור, מהדק אותו, מוציא את כל החומרה האפשרית, נותן לו לנוח כמה שעות, ופתאום הוא חוזר לחיים (לפעמים גם רק אחרי מנוחה של ימים). ממש לא ברור מה הסיבה לכל זה. גם לא נראה לי שזה הזכרונות - ניסיתי להוציא את כל ה DIMMים, להשאר אחד אחד, סלוט סלוט, וזה לא נפתר. גם הרצתי ימים שלמים בדיקות עם memtest32 והם בסדר. לדעתי זה קשור למאוורר. הוא ממש…

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  24. Started by liran2003,

אתמול התחילו להופיע לי מסכי שגיאה כחולים (ווינדוס 7) עם שגיאות שונות ואחריהם ריסט. בהתחלה זה היה כל כ-5 דק', אחרי זה בתכיפות גבוהה יותר. פתחתי את המארז כדי להוציא סטיקים של זכרונות ולבדוק אם הבעיה באחד מהם. כשהוצאתי את אחד הסטיקים המחשב קפא כבר במסך פתיחה של הלוח אם. כשהוצאתי עוד סטיק המחשב כבר לא עלה (וגם לא כשהחזרתי אותו). המחשב נדלק, כל המאווררים עובדים אבל המסך נשאר שחור וגם אין את הצפצוף של הלוח אם ושום צפצופי שגיאה. האם אלו סימפטומים של לוח אם גמור או שיכולה להיות בעיה אחרת? תודה מראש

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. שלום אתמול בלילה המחשב נתקע, סתם ככה - היה פתוח, כמה תוכנות פתוחות אך לא בעת ביצוע שום פעולה. הבוקר עשיתית ריסטרט ידני ומאז - הוא לא עולה. המאוורים פועלים, גם בספק, במארז ומעל המעבד - למרות שהמאורר של המעבד לא פעל בפעמים הראשונות שניסיתי להלדיק את המחשב, אלא רק לאחר שניתקתי אותו וחיברתי מחדש. המעבד בבוקר היה חם מאוד. המחשב עושה רושם של מנסה להתחיל לעלות, נשמע כאילו מתניע ואז ממשיך לעבוד על ריק - אין צפצופים. תודה

• 3 תגובות
    • 711 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.