עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by lord of fire,

חברה אני מקווה שתעזרו לי.... שאני נכנס למשחק המחשב קופא,לא נותן לצאת לוינדוס והאפשרות היחידה היא ריסט... עכשיו בדקתי את האפשרויות הרגילות כמו וירוסים,תוכנות ריגול,התחממות רכיבים וכאלה... אני אובד עצות ???

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  2. שמעו חברה אני חייב עזרה... קניתי כרטיס טלויזיה מדגם: כרטיס טלוויזיה LEADTEK WinFast TV2000 XP RM יש בוא 4 יציאות: 1. חיבור לרדיו או כבלים 2. חיבור remote עיינית לשלט 3. חיבור S-Video 5 פינים 4. חיבור בננה וידאו צהובה רגילה עכשיו השאלה שלי היא מאיפה אמור להיכנס הסאונד של הממיר... ועם אפשר מדריך מלא להתקנת כרטיס טלויזיה מהדגם הזה..!! תודה לכל העוזרים.. הינה תמונה גם קשור..:: אני רוצה לדעת מה צריך להיות הגדרות של הקול שם..!! ::

• 6 תגובות
    • 588 צפיות
  3. יש ברשותי דיסק אונקי של חברת SANDISK, 4 GB. הוא עבד נפלא עד לאחרונה, ברגע שאני מכניס אותו, החלון של האוטו פליי נתקע. ביטלתי את האוטו פליי ועכשיו כלום לא נתקע רק שאני נכנס למחשב שלי בשביל לגשת להתקן, החלון של המחשב שלי נתקע. כלומר חלונות לא מצליח להעלות היטב את הדיסק אונקי, חשבתי שהוא פשוט התקלקל, אבל בדקתי אותו במחשב אחר והוא עבד כמו גדול. מה אפשר לעשות? תודה מראש לעוזרים.

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  4. שלום אני חדש:> הפנו אותי לפורום שלכם כי חבר שלי אמר לי שיש כאן את האנשים שהכי מבינים בנושא ותוכלו לעזור לי... יש לי בעיה ממש מוזרה! לפעמים המחשב שלי מתחיל להפיק צללים מוזרים דרך הרמקולים והמחשב פתאום הופך לממש איטי. זה קורה בוניאמפ,משחקים וסרטים.כשאני יוצא מאותם תוכנות שדורשות גם אודיו המחשב שוב עובד בצורה רגילה... ואני לא יכול לשוב לאותם תוכנות עד שאני לא עושה ריסט... חשבתי שזה קשור לכרטיס קול כי זה קורה רק בתוכנות שדורשות אודיו...(יש לי כרטיס קול מובנה) אולי אני צריך להתקין דרייברים חדשים יותר? אול המחשב מתחמם יותר מיידי? בכל מיקרה הינה המפרט שלי אם זה עוזר...(קניתי לא מזמן מKSP יש אחריות) Pentium D 2.8Ghz, s775, 2x1MB, DualCore 775Dual-VSTA s775, VIA PT880 Ultra, DD…

• 6 תגובות
    • 606 צפיות
  5. לא יודע אם זה ספק זכרון כרטיס מסך מעבד או לוח צריך את עזרתכם מדליקים ויש את הנורה של המחשב שאומרת דלוק אבל כלום לא קורה .....לא עולה לא כלום . מת . אין צפצופים גם ..כלום ..... זה אומר לי בעצם שהספק כן נותן מתח משמע זה לא הוא מקור הבעיה אלא משהו אחר ? מעבד או לוח או זכרון ? נואש ! חייב עזרה ! תודה.

• 4 תגובות
    • 608 צפיות
  6. מישהו מבעלי המסך הזה יודע כיצד לשחזר את ההגדרות הראשוניות של המסך הנ"ל ?

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  7. Started by MRshmelo,

מסך כחול לאחרי כניסה לשרת של המשחק AA:פרטים שם הבעיה שהמחשב מציג: Kernel_Data_INPAGE_Error בפיסקה הראשונה הוא כותב: Check to make sure any new hardware or software in properly installed. If this a new installation; ask your hardware or software manufacturer for any windows update you might need. בפיסקה השנייה הוא כותב על המשך הבעיה: If problems continue; disable or remove any newly installed hardware or software. disable BIOS memory options such as caching or shadowing. If you need to use safe mode to remove or disable components; restart your comeputer; prees F8 to select advanced startup options; and then select safe mode ואז יש לי: Technical Information : Begining dump…

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  8. Started by hlxp,

היתה לי בעיה במחשב שפתאום היה מופעל מתוך המארז קול של מעין סירנה. הקול היה מפסיק רק לאחר ביצוע איתחול. באחת הפעמים חזר הקול גם לאחר איתחול המערכת לחצתי על כפתור כיבוי המחשב במארז ומיד הדלקתי את המחשב שוב. הווינדוז לא עלה והופיעה ההודעה : Windows could not start because of the following file is missing or corrupt : WINDOWS\SYSTEM32\CONFIG\SYSTEM YOU CAN ATTEMPT TO REPAIR THIS FILE BY STARTING WINDOWS SETUP FROM ORIGINAL WINDOWS CD הבעיה היא שעל מנת לאתחל את המערכת מCD אני צריך ללחוץ על מקש כלשהו אבל המקלדת שלי שמחוברת בUSB לא מגיבה. כלומר שום נורה לא נדלקת וכאשר מופיעה לי ההודעה PRESS ANY KEY TO BOOT FROM CD.... אני לא יכול לעשות כלום ואני מגיע תמיד להודעה הקודמת

• 8 תגובות
    • 665 צפיות
  9. אני מתקין מחשב חדש ונתקלתי בשתי בעיות קשות: 1)יש ברשותי כרטיס טלוויזיה leadtek winfast tv 2000 xp. הכרטיס היה מותקן עוד על המחשב הקודם שלי ועבד מצויין, אך במחשב החדש לא רואים תמונה. בדקתי חיבורים, התקנתי כל מקודד אפשרי, אך עדיין, שומעים סאונד ורואים תמונה שחורה. גם כשאני מנסה להקליט את התמונה השחורה עם winfast PVR, בסיום ההקלטה מתקבלת הודעה can't play this file. 2)המסך אמור להיכבות אוטומאטית לאחר מספר דקות של אי שימוש, אך במקום להכבות הוא נשאר דלוק ומציג הודעת check signal cable. הבעיה היא לא במסך, מכיוון שכשהיה מחובר למחשב הקודם הוא נכבה בלי בעיה. אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור לי. אני על סף ייאוש עמית

• 8 תגובות
    • 651 צפיות
  10. Started by el perro,

שלום, אני חדש פה.. אני כבר סובל יותר משנה מרעש מעצבן ביותר מאחד המאוררים (רוב הסיכויים שזה של המעבד), הרעש מתגבר כאשר יש עומס על הזכרון, המחשב מתחמם בצורה מטורפת (עד 69 מעלות)... אני פשוט לא יכול לסבול את זה יותר. הייתי בבאג הם ניקו לי אותו וזה חוזר על עצמו אחרי יום יומיים. צריך עזרה, כנראה שאני אצטרך להחליף מאוורר, הבעיה היא שאני לא יודע לאיזה?

• 5 תגובות
    • 591 צפיות
  11. Started by Bartleby,

אני לא כ"כ יודע אם זה מתאים לפורום הזה, אבל אני אשאל בכל זאת, ואם מישהו מהמנהלים ימצא לנכון, הוא יוכל להפנות את זה לפורום מתאים יותר. ככה: קניתי 7950 עם 1 ג'יגה. הביצועים במשחקים כמו FEAR וCOD2 דיי סבבה ומתאימים לצפיות שלי מהכרטיס. אבל הביצועים בQUAKE 4 (!) וCOMPANY OF HEROES למשל פשוט מזעזעים. יש לי פאצ'ים והכל בשביל המשחקים אבל כנראה שפיספסתי משהו, בדרייבר אולי, אני באמת לא יודע. איך יכול להיות שכרטיס כמו 7950 לא "מטיס" את QUAKE 4 באולטרא-היי? אני פשוט משתגע מהעסק הזה... אם מישהו יוכל לשפוך קצת אור אודה לו מאוד...

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by msd,

שלום לכולם ושנה טובה כשאני מפעיל את המחשב, המסך אינו נדלק, או נותן הודעה כגון No Input Signal גם עם כרטיסי מסך שונים ומסכים שונים, התוצאה זהה. כמו כן נראה שהמסך שברשותי תקין, כיוון שהוא עובד עם מחשבים אחרים. למרות שאינני יודע אם קיים קשר כלשהו, הבעיה החלה לאחר שביקשתי להוסיף כרטיסי RAM נוספים למחשב שברשותי - אולם יחד עם זאת, מדובר בכרטיסים שכלל לא חיברתי בסוף, כיוון שלא התאימו ללוח-האם שברשותי. ניתקתי את המחשב מהחשמל ומכל הכבלים על מנת להתקין את הזיכרונות, אך נוכחתי שהם כלל אינם מתאימים ללוח האם ברשותי, ולכן כלל לא התקנתי/חיברתי אותם. לאחר מכן, ניסיתי להפעיל את המחשב (ללא כל שינוי בחומרה) והבעיה הופיעה. נראה שהבעיה אינה עם המסך/כרטיסי המסך כפי שאמרתי.. כמו כן אינני יוד…

13. Started by Ac-Boy,

כל פעם שאני נכנס מופיע לי: איך אני מבטל את זה?

• 9 תגובות
    • 560 צפיות
  14. Started by OLS,

קניתי לא מזמן מחשב חדש (המפרט בחתימה). הכל עבד פחות או יותר חלק, את Prey הרצתי על המקסימום בלי בעיות, אבל משום מה דווקא Half-Life 2, או יותר מדויק Counter-Strike: Source, לא פועל כמו שצריך. עם המאפיינים שבתמונה למטה אני מצליח לשחק על 40-80 FPS, שגם זה די מאכזב, אבל הבעיה האמיתית היא שאני לא יכול לשנות את הShadow detail & Water detail ל High. כשאני מחליף ושומר את ההגדרות המשחק פשוט מחזיר אותן בחזרה. שימו לב שב Hardware DirectX Level הוא כותב לי v0.0, כאילו הוא לא מזהה את הכרטיס. הדרייברים של הכרטיס הם העדכניים ביותר מהאתר של ATi, הכל מוגדר על Application preferences. יש לציין שהמחשב מקורר טוב והספק עומד בדרישות. תודה מראש ! [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 556 צפיות
  15. הביאו לי מחשב פנטיום 2 אבל אני לא יכול להתקין מערכת הפעלה בלי לעשות שהוא יעלה ע"י הדיסק ולא הפלופי בלי כניסה לביוס בגלל שיש סיסמא ואני לא יודע אותה ניסיתי להוציא תה סוללה של בלוח אם אבל זה לא עזר(במחשב שלי זה עזר פעם) מישהו יודע איך לפרוץ את זה? תודה למי שיעזור.

• 11 תגובות
    • 902 צפיות
  16. Started by Holography,

הלוח מסרב להגיב להתקני הUSB (גם הקדמיים וגם האחוריים) שמחוברים אליו, כאילו הUSB לא קיים בכלל. המנהל התקנים לא מדווח על שום בעיה מיוחדת. מדובר על מערכת Windows XP SP2 תודה

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  17. Started by kashi,

קודם כל חג שמח ושנה טובה לכולם! עכשיו לבעיה שלי... בשבוע האחרון באמצע שאני צופה בקטע וידאו, גולש באינטרנט או מבצע כל דבר אחר במחשב, המחשב מתחיל להיות תקוע ואי אפשר ללחוץ על שום דבר, ושמתי לב כאשר אני לוחץ CTRL+ALT_DELETE שהקובץ drwtsn32.exe לוקח כמעט את כל המשאבים של המחשב, אחרי דקה שתיים זה נעלם ואפשר להמשיך להשתמש במחשב... עשיתי כמו שצריך וראיתי פה בפורם שזה איזה קובץ שפועל כאשר יש שגיאה במחשב והקובץ drwtsn32.txt מראה שהתוכנה שעושה את ההפרעות זה דווקא האנטיוירוס שלי (NOD32): ירעה חריגת יישום: ??יישום: ?C:\Program Files\Eset\nod32krn.exe (pid=3552) ??מתי: ?22/09/2006 @ 22:12:57.312 ??מספר חריגה: ?c0000005 (??הפרת זכויות גישה) ??*----> מידע מערכת <----* …

18. משום מה יש אצלי שני התקנים לא מזוהים.. הכנסתי תקליטורים אחד אחרי השני בנסיון לעדכן ועדיין לא זוהה כלום.. מה אפשר לעשות? http://img353.imageshack.us/img353/6846/pciao3.jpg http://img230.imageshack.us/img230/3821/234234324234vf6.jpg ומשום מה גם בהדלקת המחשב נשמעים שני צפצופים קצרים מהלוח אם

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  19. Started by Check_Point,

שלום. התקנתי התכנה CPU-Z בשביל לבדוק את ביצועי המעבד במחשב הנייד החדש שלי. כמו שתוכלו לשים לב, מהירות הליבה של המעבד לא נשארת קבועה, אלא משתנה כל כמה שניות לאחד משתי המצבים שלהלן מישהו יודע מה פשר הדבר? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 744 צפיות
  20. Started by halo,

כיביתי את המחשב ולאחר כמה שעות שבאתי להדליק אותו המחשב עלה אבל הווינדווז נתקע עוד לפני עלייתו ממש בהתחלה הוא נתקע אז עשיתי ריסט ואז המחשה במקום לעשות ציפצופ רגיל של ה ביוס הוא עשה ציפצוף ארוך כזה ולא הראה כלום על המסך עשיתי איזה איזה כמה פעמים ובפעם ה שישית המחשב עלה בסדר אבל בווינדווז היה כתוב "המחשב שוחזר לאחר תקלה חמורה". דרך אגב החלפתי לוח אם לפני מספר שבועות אז הלוח חדש הצ'יפסטים של אינטל 865 מישהו יודע מה הבעיה?? :s05: תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 638 צפיות
  21. Started by TaVoR,

שלום, לפני כמה ימים קרה לי ששיחקתי סתם באיזה משחק או שהייתי באיזה תוכנה או משהו והמחשב כבה לבד אחרי לחיצה על הכפתור הדלקה הוא לא נדלק וצריך לנתק את הכבל מתח מהספק, לחבר מחדש וללחוץ גם על הכפתור עם 0/1 על הספק בשביל הזרם ורק אז הוא נדלק מחדש.. אין לי מושג למה זה קורה משום שהספק הוא לא ג'נרי או משהו הספק הוא של טרמלטייק 460W והמחשב עצמו הוא מחשב חזק ולא קרה לי כזה דבר עדיין.. הכל חדש ושומדבר לא מתחמם יותר ממה שאמור.. עשיתי בדיקת וירוסים או ספייוור למצוא משהו ולא מצאתי כלום אם למישהו יש פתרון לבעיה אני אשמח לשמוע אגב גם בלי שאני משחק או נמצא איפשהו מספיק שאני משאיר אותו זמן מה דלוק אפילו על הדסקטופ והוא כובה לי. עזרה בבקשה. תודה, יום טוב ושנה טובה.

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  22. Started by ITSIK86,

יש לי מחשב חדש עם 7900 GT ואני משחק משחקים-FEAR למשל א קונטר סטרייק סורס ואני שם את הגרפיקה על ממש גבוה וזה עובד סבבה עד רגעים מסויימים שבהם המסך של המחשב נכבה או שצץ המסך הכחול הזה ועושה לי ריסט בסך הכחול רשום שהבעיה זה NV4_DISP ויש גם טקסטורות שבורות במשחקים וכל מני תקיעות-המסך דולק פשוט לא רואים בו כלום,והנורה שלו מהבהבת מה כל הבעיות האלו? יש לי רת כל הדרייברים ויש לי מעבד חזק 3600 X2 שכחתי לציין שכל הבעיות האלו לא היו קימות עד העדכון הארור של הוינדוס אתמול בצהריים-מאז יש בעיות עריכה:הקריסות כבר הסתדרו בערך, תודה הבעיה עכשיו זה שיש לי באגים בגראפקיה וטקסטורות שבורות במשחקים יש לי את הדרייברים הכי חדשים וגם עם הישנים יותר יש את הבעיה-יש לי גם דירקט איקס האחרון שיצא 9c

• 25 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Freaky Styley,

שלום יש לי פלאפון מסוג Sony Ericsson K700i, עכשיו הורדתי תוכנה להעברת שירים לפלאפון, התקנתי את הדרייברים שלו, וכשאני פותח את התוכנה מופיע מוניטור כזה ליד שעון מצד שמאל למטה שאומר אם הפלאפון מחובר או לא, ומסומן שכן, אבל בתוכנה כתוב שלא. מצטער על הניסוח. תמונה: http://img523.imageshack.us/img523/6979/help21hz3.jpg מישהו יכול למצוא פתירון לבעיה? תודה, רועי.

24. Started by zazaman,

שלום... יש לי בעיה שלא מצאתי לה פתרון עדיין.. כל פעם שאני משחק במחשב לאחר זמן מה מסוים ( זה נע בין 30 קות לשעה ויותר) ..המחשב שלי נכנס למצב "קיפאון"....כלומר המשחק מתנתק נכבה המסך...אבל המחשב ממשיך עדיין לעבוד.. ממה שהבנתי כנראה מדובר בהתחממות כרטיס המסך שלי ...כרטיס המסך שלי FX5200... אז לכן ביצעתי ניקוי של המחשב מבפנים בעזרת תרסיס לחץ אוויר..לאחר מכן הוצאתי תכרטיס מסך וניקתי את הסלוט שלו... לצערי התופעה שוב חזרה על עצמה אחר כך... מה אפשר לעשות?? יכול להיות שהבעיה קשורה גם לקירור לא מספיק של המעבד?? בתודה לכל מי שיעזור..

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  25. Started by yakir1111,

חיברתי את הטלויזיה למחשב עם כבל בין הכרטיס מסך לטלויזיה ורואים בסדר רק אני לא יודע איך ניפטרים מהשוליים שיש בצדדים יש איזה תוכנה או משהו כי רואים שוליים בצבע שחור מהצדדים של הטלויזיה הכרטיס מסך הוא ג'יפורס 2 עם TV OUT תודה יקיר

• 4 תגובות
    • 526 צפיות

דיונים חדשים בפורומים