תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,308 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש ברשותי מחשב P4 ישן שלאחרונה התחילו בעיות שהוא "קפא" ואז היה צריך לעשות לו RESTART ידני והוא היה פועל. אז לפני כמה ימים כיביתי אותו ושבאתי להדליק שומעים ורואים שהכל נדלק, אבל אין תמונה במסך ואין אור בעכבר. עכשיו דיברתי עם החנות מחשבים שקניתי ממנה את המחשב החדש שלי ואמרו לי שהם לא מתעסקים עם ישנים כי אין חלקי חילוף כבר. אז השאלה היא אם יש דרך כלשי לבדוק ולסדר את הבעיה או שאני אקנה בכמה מאות שקלים חלקים וארכיב לבד מחשב?
-
- 3 תגובות
- 874 צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה להפעיל את התוכנה אני מקבל את הshutdown error יש לי DX9X , לא הבטא ניסיתי reinstall אבל זה עדיין לא עובד גם 2001 לא עובד ויש לי מחשב טוב P4 2.53 X800 xt 1gb ram intel 845PESV
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
כשאני לוחץ בלחצן סמלים מוסתרים בשורת המשימות חלק מהסמלים כאילו נמצאים מתחת לשורה ולא רואים אותם גם כשניסיתי להזיז את שורת המשימות למעלה ובצדדים אותה בעיה לא רואים את כל הסמלים. תודה לפותרים
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי מקלדת אלחוטית microsoft wireless multimedia 1004 סט עכבר ומקלדת אלחוטי מותקן על win7 עד לפני יומיים הגל עבד תקין עכשיו האותיות לא מגיבות או כשלוחצים על אות מקבלים את האות לידה דוגמא m n . פעולות שבוצעו לחיצה על הלחצן למטה במקלדת וביחידה המשדרת ,החלפה של היחידה בכניסת usb במחשב הורדה של הדרייבר במנהל התקנים והתקנה מחדש עדין לא הצלחתי אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 963 צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצה לספק כוח שקט 450w-550w,עדיפות לדגם שאתם משתמשים בו ומרוצים ממנו,יש לי עכשו את הספק של antec 450w vp450p,לא מספיק שקט לי, ראיתי פה בפורום לא מזמן שפירסמו את הדגם antec NeoECO Modular NE550M,מישהו התנסה בו? תקציב עד 350 ש"ח. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום אני מנסה להגיע לתפריט הפקודה Last Known Good Configuration בלחיצות על מקש F8 בעליית המחשב, עולה תפריט אחר שאני לא מזהה מה הוא.. ? מצורפת תמונה 1 [TABLE] [TR] [TD][TABLE] [TR] [TD]BIOS Type[/TD] [TD]Award Modular[/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD]BIOS Version[/TD] [TD]FI[/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD]Award BIOS Type[/TD] [TD]Award Modular BIOS v6.00PG[/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD]Award BIOS Message[/TD] [TD]G31M-ES2L FI[/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD]System BIOS Date[/TD] [TD]08/09/10[/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD]Video BIOS Date[/TD] [TD]09/22/08[/TD] [/TR] [/TABLE] [TABL…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, מחשב ישן - לוח אם dfi x48 עם מעבד q6600 (אני יודע - ענתיקה) שתי בעיות : 1. מנסה לחבר אליו כרטיס מסך geforce gtx 650 ואז המחשב מצפצף ולא עולה. כאשר כרטיס מסך ישן יותר עובד. לא בעיה של ספר כוח - העברתי אליו ספק מהמחשב השני ששם הכרטיס מסך עובד (מחשב אפילו יותר ישן) 2. בעיה אפילו יותר מוזרה. לא מזהה מקלדת ועכבר בחיבור USB. כאשר אם מחברים את אות מקלדת ועכבר לאותו פורט USB במחשב דרך מפצל USB אז עובד. בנוסף DOK עובד באותו פורט בלי המפצל למישהו יש רעיון ?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה עם הכרטיס מסך בזמן האחרון כל משחק תלת מימדי שאני משחק לאחר זמן גורם לקריסת המחשב.. ואז כשהמחשב עולה הוא לא מסוגל להריץ שום דבר תלת מימדי ובכלל פועל נורא חלש כשאני אני מסיר את הדרייברים של הכרטיס מסך ומתקין מחדש הוא מסתדר... ואז שוב פעם משחק משהו והוא קורס מישהו יכול לעזור לי בבקשה נמאס לי כבר!!
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה במחשב נייד חדש שקניתי קיימים לי ניתוקים מה-WIFI כל כמה דקות למשך כמה שניות אם אני מסתכל על האות אני רואה שהוא על 4/4 ואז יורד ל-3 - 1 - 0 ואז חוזר ל-2-3-4 וחוזר על עצמו אני די מתוסכל, זה גורם לי לאיטיות, להתנתקות ממשחקים, ניסיתי לחבר מתאם רשת אחר ׁUSB וזה לא קרה במשך זמן מסוים ואז שוב חזר יש למישהו פתרון? או דרך לבדוק מה הסיבה? תודה רבה !
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי חברים. לראשונה בחיי קניתי לפטופ חדש. הלפטופ של HP עם בטריה 3 תאים 41 WH ליון ליתיום. הייתי רוצה לשמור על הבטרייה הכי טוב שאפשר. אז אני מנסה להבין כי שמעתי דעות שונות לגבי איך להטעין את הלפטופ. אם בכל פעם שהמחשב מגיע ל100% אני צריך לנתק מיד ולהשתמש עד שזה מגיע לאיזור ה10-15% ואז לחבר שוב ולהגיע ל100 ולחזור חלילה? או שאני לא צריך לחשוב על זה ופשוט כל היום כשאני עובד עליו להשאיר מחובר למטען וזה לא יגרום לבטריה לשרוד פחות זמן. ממש אשמח לעזרה פה כי כרגע אני פורק ל12 אחוז ומגיע ל100 ופורק חלילה וזה כבכר מחרפן.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי את הרכיב הנ"ל (החברה לא ידועה) ב-2$ מ-DX, אבל למרות המחיר לא נראה לי שהבעיה ברכיב עצמו אלא בהתקנה/הפעלה: ה-windows מזהה אותו, מודיע שדרייברים מתאימים נמצאו ומתקין אותם בהצלחה. סמל BT מופיע ב-tray, אבל המחשב לא מוצא התקני BT שנמצאים בסביבה, וגם לא ניתן לגשת להגדרות ה-BT במחשב (לא דרך הסמל ב-tray, ולא דרך חלון המאפיינים של BT network connection). מישהו יכול לעזור לי עם הבעיה?? תודה!
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
היי יש ברשותי מחשב בעל הנתונים הבאים חשוב לי לציין כי אינני גיימר כבד כבר הרבה זמן מה שחשוב לי כרגע זה להשתמש בכמה שיותר חלקים מהמחשב הזה כדי לבנות מחשב חדש לגיימינג קל ולצפייה ב 4k. היום אני כבר לא מעודכן לצערי אקבל גם הצעה למעבד לamd השקעה של עד 2000 בבקשה מה שאפשר להשאיר נא להשאיר מסך lg uk650w ספק 1200 w מעבד 4670 k לוח GA-Z87X-UD5 כרטיס מסך ati 280x השאר לא ממש רלוונטי אז נשאיר
-
- 16 תגובות
- 5.9k צפיות
- 2 followers
-
-
אני חייב אתר שנותן שרותים כמו האתר bravenet.com זה ממש דחוף לי!!!! לנושא חשוב ביותר!!! אם תוכלו לעזור אז תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי לוח אם של ג'יגה-בייט, וזכרון 256MB DDR של קינגסטון. המחשב עבד מצויין, עד שהחלטתי להרחיב את הזכרון. קניתי עוד 256MB, מתוצרת שונה (כמובן שבדקתי שזה CL 2.5 כמו הקינגסטון) - ומאז שהכנסתי את זה למחשב, התחיל הבלאגן - בכל פעם שהייתי מדליק את המחשב, התחיל לפעול CHKDSK, וכשנכנסתי למע' ההפעלה, המון הודעות שגיאה בנוסח - system write failure. שיניתי את הגדרות ה BIOS ל fail-safe, אבל זה חזר על עצמו - זאת ועוד, שהדיסק הקשיח התחיל להתמלא בקבצים ענקיים, ולא מזוהים. הוצאתי את הזיכרון שהוספתי - והפלא ופלא - הכל חזר למקומו בשלום. הייתי צריך להריץ את sfc / scannow, כדי לשחזר כמה קבצים שנדפקו, אבל הכל נגמר בסדר. שלחתי את הזכרון ה"פגום" (?) בחזרה לאקסלנט (מהם קניתי), וקיבלתי זיכרון חדש א…
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
האם באתר סדרות הישראלי יש וירוסים, malware ושאר מרעין בישין או שהכל סבבה?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי בעייה המחשב שלי זז ממש לאט ועושה לי בעיות במשחקים זה פנטיום 4 2.6 עם 512 ddr וכרטיס מסך רדיאון 9800 פרו הבעייה היא שיש לי הארד דיסק ממש ישן של 60 גיגה המחשב עבר פירמות וטיפול תוכנה יסודי ועדיין עושה בעיות ההמלצה שקיבלתי מחבר זה להחליף את ההארד דיסק לאחד חדש יותר גדול ושהיה s ata השאלה עם זה מה שיפתור את הבעייה או שהגיעה הזמן להחליף מחשב ?
-
- 4 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום, קניתי כרטיס מסך Gigabyte GV-797OC-3GD בחודש אפריל השנה. כשאני משחק אין שום בעיה ואני לא רואה ארטיפקים, אבל כשאני לא משחק אני מריץ Bitcoin miner וזה גורם לכרטיס מסך להתאמץ עד למקסימום. לפעמים אני שוכח את ה Miner פועל תוך כדי שאני מתחיל לשחק אבל גם אז אין ארטיפקטים. הכרטיס במאמץ על 66-69 מעלות. את הארטיפקטים אני רואה רק כשאני משתמש ב Firefox (הגרסה הכי מעודכנת), כלומר אני כורה Bitcoin ומשתמש ב Firefox בו זמנית. ב IE11 אין ארטיפקטים תוך כדי כרייה. האם זה אומר שכרטיס המסך דפוק? יש רעיונות? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 862 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה במחשב והיא: המחשב יחסית חדש קניתי אותו לפני חצי שנה עד שנה בערך זה המפרט של המחשב: ------------------ System Information ------------------ Time of this report: 10/22/2009, 14:25:52 Machine name: USER-E3358229AE Operating System: Windows XP Professional (5.1, Build 2600) Service Pack 3 (2600.xpsp_sp3_gdr.090206-1234) Language: Hebrew (Regional Setting: Hebrew) System Manufacturer: MICRO-STAR INTERNATIONAL CO.,LTD System Model: MS-7519 BIOS: Default System BIOS Processor: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E8500 @ 3.16GHz (2 CPUs) Memory: 3072MB RAM Page File: 425MB used, 4530MB available Windows Dir: C:\WINDOWS Di…
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי סט של מקלדת ועכבר אלחוטיים של לוג'יטק. הסט הוא dinovo media desktop laser. בסט יש עכבר MX1000 שפעל מצויין עד לפני כמה ימים. בימים האחרונים הכפתור הימני בעכבר פשוט לא עובד. ניסיתי לכבות את העכבר, לנתק את המקלט שלו מהמחשב לחבר אותו שוב, לכבות ולהדליק את המחשב ושום דבר לא עזר. המקלדת פועלת כרגיל. מה אפשר לעשות?
-
- 14 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
היום ניסיתי לראות מה נשאר על ה HD הישן ה HD מתחבר בIDE למחשב המחשב מזהה אותו בניהול דיסקים אבל רוצה שאני יאתחל אותו לפני שאני יכול להיכנס אליו איך אני יכול לראות את המידע מבלי לאבד אותו יש לציין שה HD לא מגומפר תודה דין
-
- 3 תגובות
- 997 צפיות
-
-
הערב הפעלתי את המחשב ואחד הכוננים לא מזוהה,ניסיתי במנהל הדיסקים לבצע סריקה מחדש ,ועדיין נשאר אותו מצב,כונן שבשימוש ויש בו חומרים.יחסית כונן חדש(פחות משנה), אשמח לעזרתכם.
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה ממש מוזרה.. אתמול באתי למחשב והזזתי את העכבר ופתאום התחילו להיפתח מלא חלונות של מאפיינים וגם הכפתור הימני "נלחץ" מלא פעמים. הצלחתי לברוח מבעיה זו שעשיתי ריסט. היום באתי למחשב וניסיתי לפתוח את המחשב שלי ואז פתאום ההתחל נעלם וחזר. כאילו שאני אסגור את EXPLORER בטסק מנג'ר ואז אפתח אותו שוב. וגם היום בבוקר המחשב כתב שיש איזה שגיאה עם וינדוס והוא שלח דוח שגיאות. תודה.
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום היה לי ווינדוס 10 במחשב עבד לא במהירות מי יודע מה אז החלטתי לשים ווינדוס 7 ואז לקראת סוף ההתקנה בחלון של בחירת מדינה שפה וכו' העכבר לא זז והמקלדת לא עובדת יש למישהו פתרון? אשמח לפתרון למה אני תקוע בלי מחשב
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים. קניתי את המשחק ghost recon breakpoint בחנות הדיגיטלית של UBISOFT. לאחר שהורדתי את הלאנצ'ר שלהם וביצעתי LOG IN מתקבלת השגיאה הבאה, וכמובן כשאני לוחץ DOWNLOAD בדף של המשחק כלום לא מתחיל: האם זו קריסה של הלאנצ'ר שלהם בגלל שיש השבוע משחקים בחינם? אודה למי שיגיב אם מופיע לו ERROR כזה. עריכה: הבהרה: הלאנצ'ר עצמו עובד עם כל הפונקצונאליות שבו, רק שאי אפשר להוריד משחקים ויש את ההועדה המסומנת. נכנסתי לדף פתרות הבעיות שלהם, אין לי תוכנות שמתנגשות עם הלאנ'צר, ביטלתי את הFIREWALL והANTIVIRUS של WIN10, ועדיין לא זז כלום. יש בדף העזרה שלהם בתור אפשרות לעזרה הגדרות של פורטים, עניינים שאין לי הבנה בהם, הגם שלא שיניתי כלו…
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום, לפני כחודשיים רכשתי מחשב Lenovo ideapad l3. לאחר הרכישה גיליתי שהסוללה לא מספיק חזקה, זאת סוללה של 3 תאים רציתי לדעת אם זה אפשרי להחליף ללפטופ שלי את הסוללה לסוללה חזקה יותר של 9 או 12 תאים? תודנ.
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-