תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
עזרה דרושה... המחשב החליט היום לא לעלות לי לא מצפצף , לא משדר כלום, כלומר המסך לא מקבל סיגנלים ניסיתי לשחק עם הזיכרונות - לא עזר ניסיתי להחליף ספק כוח - לא עוזר ניסיתי לנתק כרטיס מסך ולחבר לפיציאת מסך בלוח אם - לא עזר ניסיתי לנתק כבלי USB מחשש להתנגשות חומרה - גם לא עזר מה עושים? עזרה מישהו? תודה
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום, קוראים לי גיל ויש לי בעיה קטנה שאני מפחד לעשות פורמט, מה זה אומרת, זאת אומרת שיש לי שתי דיסקים כשיחים אחד 250 ואחד 120. אני פיצלתי ת250 ל20 גיגיה קוראים לו f, ולשני קוראים לא h והh הוא היתר מ250-20 . ויש לי אחד של 120 שהוא מחולק חצי 55 ו55 אז אני מפחד לאבד נתותים בפורמט. 1. אז השאלה אם אני יוציא תהארד דיסק של ה250 גיגה ינתק אותו, הדברים שבתוכו לא ימחקו? ומה אתם אומרים לנתק את החיבור שמחובר ללוח הsata2 או את החשמל שלו מה יותר כדאי? תודה גיל
-
- 6 תגובות
- 695 צפיות
-
-
המחשב שלי ממשיך לעשות RESTART ואני לא יודע למה לפעמים עושה ריסטארט מיד שאני נכנס לWINDOWS ולפעמים הוא לא עושה מישהו יכול לעזור לי בבקשה ...! :'(
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
וינדאוס מראה לי את הכונן השני, והוא אומר שהוא ריק, אבל שאני עושה פורמט הוא לא עושה לו פורמט, הוא אומר לי בסוף הפורמט "format did not complete" יש למישהו מושג?
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
1. אני מניח שזה קרה בערך בחודש מאי- כל משחק שהרצתי על המחשב שלי, ממשחקי חד מימד מטופשים שמותקנים אצלי על הDOK, עובר בGTA3 ועד HALF LIFE 2- רצים פשוט נורא. המשחק והעכבר זזים פעם בכמה שניות, עד כדי שאי אפשר בכלל לשחק, שלא לדבר על האיטיות. אם אני עושה שחזור מערכת לתאריך מוקדם יחסית- לכמה דקות הראשונות זה בסדר, ואז זה שוב עושה בעיות. הטמפרטורות של הרכיבים שלי בסדר(בסביבות 40 מעלות צלזיוס) והתקנתי את הדרייבר האחרון לכרטיס המסך שלי, היישר מהאתר של AMD-ATI. כמו כן, לפני זה, הכל רץ חלק. (מפרט בצד) מה הבעיה, ואיך אני מסדר אותה? 2. יש לי במחשב דיסק קשיח של 250 GB, והטכנאי הכין לי 2 מחיצות. מחיצה ראשונה- 100GB, מערכת NTFS. מחיצה שניה- שאין בה כלום. 0 מקום פנוי, 0 שטח בשימוש.. מע…
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה אני די חדשה אז אני לא יודעת אם הפנייה שלי רלוונטית לפורום הזה . אבל אם כן - הייתי רוצה לדעת, אם אני רוצה לבדוק משהו על מעבד של AMD או על לוח אם של GIGABYTE ואני רוצה לראות את המנואל שלהם איך אני מוצאת אותו? נכנסתי לדף הבית שלהם ולא מצאתי.. מודה לכם על כל יעוץ והכוונה Lola
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה קשור לפורום הזה אבל לא ממש ידעתי איפה לבקש עזרה לגבי זה. אז ככה....מה אני יכול לעשות כדי להשתיק את המחשב כי הוא עושה הרבה מאוד רעש, אני משאיר אותו דלוק בלילה ואני לא יכול להירדם לא יודע אם צריך עוד מידע אבל לפי מה שהבנתי זה קשור למארז ולספק, יש לי COMPUCASE CI-6A19B-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN תודה
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום המחשב שלי לאחרונה כנראה אחרי שהתקנתי את ה- SP1 לא מזהה דברים שאני מכניס לו בחיבורי USB 1-AMD Athlon XP 2800+, 2087MHz, 512KB RADEON 9800 PRO Windows XP Professional, Service Pack 1 RAM 512MB מישהו מכיר בעיה כזאת ויודע איך פותרים?
-
- 6 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בבעיה שמשגעת אותי כבר כמה ימים וגרמה לפרמט את המחשב! כבר כמה שבועות שהמסך שלי התחיל להבהב "בלי סיבה" לשניה או חצי שניה ולאחר מכן לחזור אל מסך הווינדוס אך כשחלקים מסויימים נעלמים אבל חוזרים כשאני לוחץ עליהם עם העכבר (ציורים של אייקונים, שמות של קבצים, תיקייה ריקה ורק שאני עושה CTRL+A ומסמן אותם הם נראים). המסך אינו כבה! האור הירוק ממשיך להדלק, הוא לא "מאבד" חשמל וחוזר, פשוט המסך הופך לשחור- חוזר לווינדוס- כאשר ברוב הפעמים הפרטים האלה שדיברתי עליהם קודם נעלמים... מתי זה קורה? עדיין לא עליתי על תבנית קבועה, אבל ללא ספק המחשב מהבהב כאשר פעולה נוצרת. זאת אומרת, אם אני עוזב את המחשב ולא נוגע בכלום, המחשב לא יהבהב. אבל כשאני אפתח את IE…
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אהלן לכולם, אני יודע שאולי הבעיה הזו נשמעת מוזרה, אבל זה המצב. אני יכול להדליק את המחשב שלי באמצעות לחיצה על אחד הלחצנים של העכבר. האם מדובר בתקלה חומרה (אולי אני צריך לעשות הארקה למחשב???) או בהגדרה מסוימת בחלונות ? מערכת ההפעלה-XP. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן במחיר זול מאלוף מחשבים 8500GT 256MB של (leadtek winfast( ... הבעיה היא שכשאני משחק THE WITCHER או OBLIVION הרבה פעמים קורה לי שהגרפיקה נתקעת בסצנות הדיבור (למרות שהם ממשיכים לדבר כאילו כלום לא קרה) ואז כשהיא חוזרת, היא חוזרת עם בעיות. לפעמים הצבעים מתחלפים, או שאני רואה במקום פרצוף זוג עיניים שמרחפות, או לפעמים על כל המסך אני רואה תמונה של עץ או דג... והטקסטים מרחפים כרגיל... אני צריך לעשות LOAD כמה פעמים או לעלות אזור חדש כדי לתקן את זה, אבל זה מעצבן מאד! באובליוויון זה קורה בתדירות נמוכה, רק מפעם לפעם, דוגמא של משהו שקרה זה שבמקום דשא או אדמה היו מלא מלא אייקונים של נשק מהINVENTORY... או שהצבעים התחרבשו... האם זו בעיה בכרטיס, או בכל הכרטיסים מסוג 8500? נית…
-
- 5 תגובות
- 695 צפיות
-
-
Probably caused by : Unknown_Image ( nv4_disp!CStereoRenderer::TargetConversion+463 ) Followup: MachineOwner --------- זה מהדרייבר של הכרטיס מסך ?
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
שלום! נשרף לי הלוח אם במחשב, הלכתי לחנות ,החליפו בחדש, הכל טוב ויפה, אני מגיע הביתה ועדיין לא עובד, ז"א אין פוסט בכלל, הזכרונות תקינים, הכרטיס מסך תקין, הכל נבדק בחנות ,גם אני בדקתי אותם אצל חבר שיש לו מערכת מבוססת INTEL ככה שחוץ מהמעבד בדקתי הכל, הלוח הקודם נשרף בוודאות כי זה קרה כתוצאה משקל שנכנס לי לכונן בצורה הזוייה, לא משנה, מה אתם חושבים?
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
כמו שאתם יכולים ליראות תמערכת שלי בצד לא צריכה להיות כל בעיה, אבל המחשב ליפעמים ניתקע המסך פשוט קופא ללא כל סיבה, גם בOC וגם ללא מישהו יכול לכוון אותי לכיוון מסויים מה יכול ליגרום לזה ?
-
- 6 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם Abit AT8 32X חיברתי אלין את כל החיבורים של המארז ואת המעבד והכל בנוסף חיברתי כרגע כרטיס מסך פשוט של ATI RADEON 1550PRO, ברגע שאני מפעיל את המחשב שומעים שהוא עובד אבל לא רואים כלום על המסך? ניסיתי גם כרטיס מסך אחר GEFORCE 6600 וגם לא רואים כלום על המסך, מה אנ יכול לעשות? תודה על העזרה מראש
-
- 7 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום לכולם כל פעם שאני נוגע בקופסא של המחשב אני מקבל זרם חלש ביד האם זה קשור לספק? להחליף אותו? תודה
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
ASUS DRW-1814BLT DVD-RW X18-חיברתי ת'כבל סטה לחיבור סטה של הצורב וגם ללוח ואת הצ'ופצ'יק של המתח לצורב, לא מגיע מתח ולא מזהה ת'צורב. חזרתי למצב קודם בדיוק, לצורב הדיוידי הישן שלי שזוהה עד ההחלפה כדין, כעת גם אותו המחשב איננו מזהה, למרות שהוא נפתח ונסגר והמתח כן מגיע אליו, יש עצה גואלת?
-
- 7 תגובות
- 695 צפיות
-
-
היי אני לא שומע סאונד במחשב ושאני נכנס למנהל התקני הקול בעצם מראה שאין לי דרייבר... וכמובן שלפני זה זה לא היה.. נסיתי להתקין מהדיסק את הדרייבר מחדש.. אבל כלום לא קרא.. כאילו לא עשיתי כלום ואין באפשרותי לעשות שחזור מערכת ליותר מיום אחד מה אני יכול לעשות?
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש וכבר כמה פעמים שאני מתקין משחקים הוא נתקע לי באמצע ההתקנה ורק אחרי 2 3 נסיונות של התקנה הוא מסיים את ההתקנה בלי בעיות. ההיתקעות היא לגמרי שאני צריך לעשות לו ריסט . ומה שמוזר זה שהמחשב חזק. q6600 4 gb ep45ds3 4870hd זה הנתונים לא יודע אם זה קשור. ואני מציין שיש לי xp עם עדכון peck 3 . תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
טוב אז ככה המחשב של אבא שלי מחשב בן 5 שנים AMD שכולל 1 גיגה ודיסק קשיח 200 גיגה של WS וזאתי הפעם השנייה שאבא שלי מנתק את המחשב מהחשמל בצורה לא מסודרת והדבר גורם למחשב לפריז במצב של עלייה וינדוס רגיל יש לציין שהמערכת עולה וכאשר מתחיל הגדיר נתוני משתמש או פרופיל לא זוכר מה היה רשום שם זה נתקע אבל אם אני מתחבר בSAFE MODE זה נפתח הכל תקין לפני שפתחתי את הדיון בתקלה הראשונה שלו עשיתי תיקון דרך הדיסק BOOT CD 9.5 של הירו או משהו כזה וזה חזר לעבודה תקינה חבר שלי זרק שזה אולי סוללה של ביוס זה לא נראה לי כי במצב בטוח זה עובד טוב מחכה לעזרה תודה מראש מוש
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אני לא מצליח לפרמט את הארד דיסק , ניסיתי דרך הדוס אבל אני לא מצליח במחשב ישנם 2 הארד דיסקים שהם נמצאים בraid 0, בהתחלה חשבתי שהבעיה היא בגלל הraid אז מחקתי אותו אבל זה לא עזר, איך אני מפרמט ?
-
- 7 תגובות
- 694 צפיות
-
-
יום בהיר אחד ביום שישי המחשב החליט להתכבות ומאז הוא נדלק אך המסך אינו מגיב. אין ביפים כשהכל מורכב, המפרט: E6600 Asus p5w dh deluxe Antec 400W smartpower OCZ 4GB 800MHZ WD 320GB eVGA 8800GTS 320MB חשד עמוק לספק, אין קבלים נפוחים בלוח אם. תודה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
קודם כל אני לא בטוח שזה מתאים לפורום הזה אם לא תעבירו ... ככה התקנתי את המשחק assassins creed שמתי קראק והכל עכשיו הפעלתי את המשחק הוא טען הראה סירטון כזה של הכניסה פתאום המסך נהיה שחור והופיע Out Of Range [מהמסך עצמו] והמחשב התחיל לעשות רעש בפעם השניה שניסיתי הוא רק נהיה שחור ועשה רעש זה מה שמצאתי בגוגל This happens when your screen resolution is set to something higher than what your monitor can display. For example, if your monitor supports resolutions of up to 1024x768 and your video card allows you to crank it up to 1600x1200, doing so will give you an error. Another reason you might get the error is if the refresh rate you selected a certain resolution is higher t…
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
שלום, המחשב של אימא שלי עושה בעיות, בהתחלה הוא עשה שגיאה של מייקרוסופט בווינדוס והעלה את החלון של ה"תשלח" ו"אל תשלח" ואחרי שאימא שלי לחצה המחשב פעל פיזית אבל המסך לא הראה כלום, אחרי זה הדלקנו שוב והכל היה בסדר ועכשיו אחרי אותה בעיה עלה מסך כחול. אז לפי מה שאני יודע אם הוא לא מצפצף אז זה כנראה לא בעיה בלוח אם,זיכרונות או מעבד. אז כנראה זה ההארד דיסק? כי אם הכרטיס מסך לא היה תקין אז זה היה מצפצף ופשוט לא מראה אות. תודה מראש לכל העוזרים. עריכה : עכשיו היא אומרת לי שכן היה צפצוף אחד כנראה מהמחשב.
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
במשחקים(לא יוצא ללחוץ במקביל בדברים אחרים) , כאשר לוחצים על כמה מקשים במקביל המחשב עושה ציפצופים מעצבנים ... יש פתרון?
-
- 6 תגובות
- 694 צפיות
-