עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by dannygnh,

לוח אסוס p4 8000 לאחר התקנת הדריברים sata עדיין הדיסק קשיח לא מזוהה בביוס ובעלית המחשב הוא כותב device not found אבל המחשב נידלק והוינדוס עולה.

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  2. Started by THE FOX,

שלחתי את הלוח אם עם הזיכרונות והמעבד לבדיקה בפנדה.... הוא חזר ומצאו שהרכיבים תקינים. אני מתקין בחזרה את הכרטיס מסך והכל... ושוב הבעיות שקדמו לכך... היבהובי מסך, ארטיפקטים, ונעילות גם במצב 2D. כרגע הסרתי את הדרוורים של הכרטיס מסך ועד עתה זה לא חזר... יכול להיות שזו התנגשות של דרוורים?.... האם יש תוכנה שיכול לבדוק אם הבעיה נגרמת מבחינת התוכנתית? :s05: הבעיה הזו ממש מעצבנת אותי כבר!!!! כי ברגע שאני מתקין שוב את הדרוורים של הכרטיס מסך הבעיות חוזרות. :-\ [גם עם 6800GS וגם עם GF4]

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  3. Started by tamirushb,

לפני כמה ימים התקנתי את הרשת הביתית שלי בהצלחה, רק נוצרה בעיה שמהירות ההורדה באימיול ירדה בצורה דרסטית כשאני מתחבר לאימיול אז מופיע לי הקקישור שאומר לי שיש לי "low id" ועם הדעדים לתיקון הבעיה עברתי על כל צעד וצעד והוספתי את היצתיאות שהם ביקשו - udp incoming ו tcp incoming עם הפורטים שהם ביקשו לשנות ועם כתובת האיי פי שהם רשמו. . אבל עדיין כשאני מפעיל את האי מיול הקישור הזה חוזר כאילו לא עשיתי כלום ומהירותת ההורדה לא השתנתה מה יכול להיות שלא עשיתי? מה אני צריך לעשות בקיצר??

• 1 תגובה
    • 899 צפיות
  4. Started by BaLiLi,

שלום לכולם מפרט המחשב שלי בצד ימין עשיתי OC קליל ביותר והעלתי באס ל286 שהעלה את מהירות המעבד ל2.0 גיגה ואת הזיכרונות לתדר 714 עשיתי בדיקת SP2004( בדיקה במקביל לכל ליבה)והשארתי את המחשב דלוק הרגע נכנסתי הביתה וגיליתי שCPU O ממשיך לעשות את הבדיקה והכל בסדר ואילו לCPU 1 היה ERROR והבדיקה הפסיקה לעבוד לאחר 19 שעות הנה מה שרשום בLOG Test 5, 2100 Lucas-Lehmer iterations of M33730143 using 2048K FFT length. Test 6, 2100 Lucas-Lehmer iterations of M33030145 using 2048K FFT length. Test 7, 2100 Lucas-Lehmer iterations of M33030143 using 2048K FFT length. Self-test 2048K passed! Test 1, 1500 Lucas-Lehmer iterations of M42943039 using 2560K FFT length. Test 2, 1500 Lucas-Lehmer it…

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  5. Started by yair71,

החום במחשב נורמלי בדקתי זיכרון הורדתי את AGP ל-4 החלפתי לוח החלפתי זיכרונות התקנתי לאחרונה דריברים של כרטיס מסך-ATI הכנסתי אנטי וירוס NOD32 בדקתי לוירוסים, בדקתי למזיקים אחרים-נקי קראתי במאמרים שלכם. אך זאת בעיה. כי כל אחד מסביר שונה פתרון וגם תצוגה. גם לי מידי פעם יש תצוגה שונה והפעם זה 0x000000D1 DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL לא הותקן שום כרטיס לאחרונה. האם צריך להתקין דריבר של העכבר(אותו הורדתי) של לוג'יטק. כי יש דריבר של החלונות. לא היסרתי שום חלון. אפילו עידכנתי את כולם לפי הכי חדש. התופעות שהיו לי זה בוטים תוך עבודה הוא כיבוי של המחשב והפעלתו מחדש. כאשר אני סוגר את המחשב לחצי שעה המחשב עובד כמו..............תותח על עד התקלה בעוד כמה שעות ושוב סגירה . נראה שיש בעיית …

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Dr.Hoffman,

שלום לכולם,לאחרונה כשאני צורב דיסק DVD,הצורב עושה את הצריבה קצת ואח''כ נתקע ופשוט מראה בעיה והוא פשוט עושה את זה כמה פעמים ניסיתי על לבדוק כמה דיסקים.. אם זה חשוב אז דיסקים של TEAC DVD-R - 8x כמו כן זה בעיה כבר כמה ימים.. לפני שבוע הכל עבד כראוי... נ.ב אני עובד עם נרו 6 אקספרס ולא נרו 7 או משהו... מקווה שתוכלו לעזור לי..

• 5 תגובות
    • 564 צפיות
  7. יש לי בעיה מאוד מוזרה כבר הרבה מאוד זמן,ניסיתי פשוט הכל - לפרמט,להסיר את כל התוכנות,כל ההתקנים,דרייברים,לעשות אימג',שום דבר לא עבד... אז ככה: המחשב שלי קופא כל פרק זמן מסויים,פשוט קופא,העכבר לא זז,שום דבר לא זז... הבעיה היא שאני יודע מה גורם לזה אבל לא יודע איך להפסיק את זה...המחשב קופא רק שיש התקן אלחוטי מחובר...למרות שלא עם כולם זה קרה,ניסיתי שניים,אחד של מייקרוסופט ואחד חדש שעכשיו אני משתמש בו (D-link) ושניהם גורמים לתקיעות,ניסיתי גם אחד של חברה לא ידועה שלפי מה שאני יודע כבר בן שנתיים והוא דווקא לא תקע...יכול להיות שזה בעיה עם USB2?(יכול להיות שהאחד הישן היה USB1 ובגלל זה לא תקע?) אני כבר אובד עצות,מקווה שתוכלו לעזור :\ (לומר לי לקנות אחד חדש או לא להשתמש בו לא ממ…

• 8 תגובות
    • 794 צפיות
  8. Started by poltergeits,

יש שניים מהיום והם מקריסה באמצע משחקים אחרי שעדכנתי את הדריוורים החדשים של אנוידיה המחשב ללא אוברקלוק . תודה [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 711 צפיות
  9. Started by alonku84,

שלום בזמן האחרון המאורר של הצ'יפסט בלוח התחיל לעשות רעש עד לרמת בלתי נסבל, חיפשתי תחליפים, מאחר ומי שמכיר את הלוח, הגובה של המאורר הוא ס"מ או פחות אפילו, שהכרטיס מסך לא יגע בו. חיפשתי תחליפים ומצאתי רק את הEVERCOOL VC-RE הבעיה שהמאורר הזה מיושן קצת, ויש לו מחליף, ה VC-RF, לצערי לקחתי את הRF והוא טיפה גבוהה מידי.... מישהו התנסה בהחלפת המאורר בלוח האם הזה? מישהו מכיר מאורר מחברה אחרת, לא EVERCOOL אשר יתאים לי? תודה על העזרה...

• 12 תגובות
    • 863 צפיות
  10. Started by Bartleby,

לאחרונה קניתי כ.מסך חדש (מפרט מימן), אבל יש לי איזה שהיא בעית ביצועים. המחשב אחרי פירמוט, כל הדרייברים שיש מעודכנים כמו גם ה-BIOS של הלוח. מסיבה כלשהי אני חווה בעייית ביצועים במשחק QUAKE 4. דיברתי עם התמיכה של ACTIVISON וחרשתי את גוגל אבל לא מצאתי שום פתרון. בסוף נזכרתי שלכרטיסים של NVIDIA יש פיצ'ר שברגע שווינדוס עולה, אם אין מספיק חשמל לכרטיס, קופצת הודעת אזהרה ששואלת אם אני מעוניין להפחית צריכת חשמל על חשבון ביצועים. אמנם לא קיבלתי את ההודעה הזאת, וגם לפני שקניתי את הכרטיס היה לי פה דיון מעמיק עם ליאור לגבי איכותו של הספק שלי, שבסופו הבנתי שהספק שלי יחזיק את הכרטיס. אבל בעית הביצועים נשארת. ככה שהאפשרות היחידה שאני יכול להעלות על הדעת זה הספק... השאלה שלי היא כזו: יש אי…

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. מה אני יכול לעשות? הכרטיס, GF6200, של PALIT, לא בדקתי עליו משחקים (כי זה לא יעודו), אבל כאשר הכ.מסך בהאצה מלאה (Full Acceleration) בשורת הtroubleshooting, בזמן "צפיה" בסרטים המחשב פשוט נתקע. אני צריך להזיז את הסליידר הזה עד ביטול האצת הDirectDraw, Direct3D (השני מהסוף- תמונה מצורפת). מה אני יכול לעשות? האם ככה הם הכרטיסים האלה? האם 6200 עד כדי כך גרוע (זה עוד אחרי שהחליפו לי אחד). תודה. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 655 צפיות
  12. Started by -R-E-L-,

הבעיה היא כזאת במחשב השני בבית אחרי שאני מכבה אותו הוא עושה את כל הפרוצדורה של הכיבוי אבל המחשב לא נכבה אלה עושה איתחול זה נראה בדיוק כאילו עשיתי איתחול. עכשיו בשביל לכבות אותו אני אחרי האיתחול אני לוחץ לחיצה ארוכה על כפתור ה POWER עד שנכבה לגמרי. מה אני עושה תעזרו בבקשה.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by skuki1,

שלום! אחרי שהתקנתי משחק חדש, בכל פעם שאני מפעיל תמשחק המסך מרצד בצורה מפחידה ונתקע. לפעמים, זה קורה גם לא בזמן משחק אלא בזמן גלישה ברשת. אני עידכנתי את הדרייברים לעדכניים ביותר. מה יכולה להיות הבעיה? מפרט: intel 2.8C Asus p4S800D 2X512 DDR Radeon 9800 pro

• 2 תגובות
    • 887 צפיות
  14. יש לי צורב דיוידי NEC 3550A. במשך חצי שנה הוא פעל בצורה תקינה ללא שום בעיות בכלל. יום אחד אני מפעיל ת'מחשב והוא לא רואה את הכונן ב"מחשב שלי". נכנסתי לBIOS כשאתה מפעיל ת'מחשב ושם הוא רשום ככונן. אחרי זה נכנסתי לDEVICE MANAGER ואין אותו שם ברשימה, ניסיתי לעשות חיפוש של חומרה אבל זה גם לא מצא אותו. ניסיתי לפפתוח ת'מחשב ולראות שהחוט מחובר כראוי, ולפי דעתי הוא מחובר כראוי.. (ואני לא ממש מומחה.. למעשה אני בכלל לא יודע איזה חוטים אמורים להיו מחוברים חח). אז אולי למישהו גם קרה דבר כזה? או שאני ישר צריך לנסוע לחנות שיבדקו לי אותו.. עדיין יש אחריות : אהה ודרך אגב יום לפני זה שמתי כרטיס FIREWIRE, לא יודע ם זה עוזר לכם להבין משו...

• 15 תגובות
    • 5.2k צפיות
  15. Started by chenrp,

שלום, איך אני מתקין XP על SATA 2? אין לי כונן FLOPPY. מה אני בכלל אמור לעשות אם אקנה כונן כזה? תודה.

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  16. Started by lidor_abo,

חברה מי שיש לו את הלוח הזה ga-8i945pl-g שייכנס אלי לאיסיס בבקשה זה ממש דחוף לי 190132418

• 3 תגובות
    • 520 צפיות
  17. Started by refael11,

אני לא יודע מה קרה המחשב היה מצוין אחי ישב עליו והוא פתאום מתחיל לרקוד המסך קופץ בלי אפשרות לקרוא את הנאמר באתר בנוסף לכך האניטרנט אקספלורר שלי שונה לאנגלית בלי יכולת לשנות את השפה חייב עזרה תודה מראש לכול העוזרים

• 8 תגובות
    • 705 צפיות
  18. Started by shshmul,

אין לי מושג אם זה המקום הנכון ,מתנצל מראש! איך מייעלים את המחשב שיעבוד בצורה הכי יעילה ומהירה? 6600 קונרו מעבד ג'יגהבייט 965pdq6 לוח אם 2 ג'יגה זכרונות 800 crucial ballistix תודה מראש

• 12 תגובות
    • 814 צפיות
  19. הרכבתי מחשב ישן (סלרון 333MHZ) והכל עבד פירקתי את הדיסק הקשיח והחזרתי אותו שוב ואז המחשב השתגע: הוא אמנם נדלק, אך אחרי 2 שניות, עוד לפני שהכיתובים של הביוס עולים (כתב לבן על משך שחור) מייד הכל נתקע, נורת המסך חוזרת למצב סטאנדביי. הבעייה לא בדיסק הקשיח ולא בספק כח ולא מסך. איך אני בודק היכן הבעייה? איך אני מבודד למשל את המעבד, את הלוח ואז בודק מי מהם לא טוב? (אין לי לוח חלופי או מעבד חלופי)

• 7 תגובות
    • 785 צפיות
  20. Started by jeyjey,

יש לי בבית מחשב ישן (בן 5~) והוא לא במצב כ"כ טוב... עד עכשיו הוא פעל טוב, אבל עכשיו כשאני מדליק אותו אני שומע צפצופים ולא רואים כלום על המסך יכול להיות שהמחשב מת? או שזה רק מעבד/כ. מסך?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by shloosh,

מדובר במחשב חדש עם לוח אסוס P5B DELUX E6400 1GB SAMSUNG LEADTEK 7300GT הארד סיסגייט 250 גיגה 16 באפר. מארז קומפיוקייס גדול שחור,עם הספק שלו 400 וואט. המחשב לרוב עולה כמו שצריך,אבל לפעמים לפני או אחרי הסמל של הווינדוס בטעינה יש צפצופים מהמחשב עצמו והוא נכבה. עוד לא ניסינו לפרק כלום,כי המחשב חדש מהחנות... אבל בעיקרון מה זה יכול להיות? אני חושב זיכרונות או אולי כרטיס מסך...

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  22. Started by roih3,

יש לי בעיה בצורב שלי הוא מתחיל לצרוב ואחרי כמה שניות הצריבה נהרסת. יש לי צורב LG.ולא נראה לי שיש לי בעיה בצורב אלא בעית חומרה. לפני שבוע הצורב עבד מעולה. מי שיוכל לעזור לי אני יודה לו. תודה

• 7 תגובות
    • 538 צפיות
  23. Started by Xstyle,

ברגע שאני מתחיל לצרוב דיסק אני בוחר מהירות והכול אני לוחץ BURN אני מקבל תהודעה הבאה: http://img158.imageshack.us/img158/8974/44qn6.jpg *מה יכולה להיות הבעיה ואיך אני יכול לסדר אותה?

• 7 תגובות
    • 751 צפיות
  24. Started by DjBlack,

יש לי צורב DVD של סמסונג ואני מנסה להתקין דרכו HALF LIFE2 אורגינל וזה כל הזמן מראה לי שגיאה וזה רק בצורב שלי וגם אני ניסיתי להכניס עותק אחר שהוא גם אורגינל רק בדיסק DVD והוא עושה אותה שגיעה עכשיו רציתי לשאול אם יש אפשרות לבדוק האם הצורב עובד בסדר או לנסות לשנות את ההגדרות שלו ? כי בפעם הראשונה שהתקנתי הוא עבד טוב ואחר כך כבר לא תודה על העזרה + עשיתי בדיקה דרך תוכנה DVDSPEED הנה התוצאות [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  25. Started by Chura,

שלום כפי שרובכם יודעים החלפתי מחשב במחשב הישן היית לי בעיה שפה ושם הוא היה עושה ריסטרט... עכשיו במחשב בחדש, שכלום לא זהה, יש את זה שוב !!! הוא גם יותר Minidumpים... האם ייתכן ?

• 4 תגובות
    • 698 צפיות

דיונים חדשים בפורומים