עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ofek_fel,

צירפתי בהמשך אינפורמציה מתוך אברסט המראה כי ה - AGP אצלי הוא לא פעיל. רציתי לשאול כיצד ניתן לשנות זאת ? ניסיתי בביוס , והגדרתי כי כרטיס המסך הראשי ייפעל ב - AGP אך בכל זאת אין שינוי . מישהו מכיר כיצד ניתן לפתור את הבעיה ? AGP Controller AGP Version 3.05 AGP Status Disabled AGP Device SiS 330 Mirage Integrated AGP Aperture Size 64 MB Supported AGP Speeds 1x, 2x, 4x, 8x Current AGP Speed 8x Fast-Write Supported, Enabled Side Band Addressing Supported, Enabled Chipset Manufacturer Company Name Silicon Integrated Systems Corporation Product Information http://www.sis.com/products/index.htm#chipsets Driver Download http://download.sis.com Problems & Suggestions Problem …

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  2. Started by Necessary_Evil,

אני מנסה להסיר את התוכנה הזו ומקבלת הודעת שגיאה unable to load dll הבעיה נמצאת בכמה מחשבים ניסיתי להתקין מחדש, להסיר בSAFE MODE ולהשתמש בכלים של מיקרוסופט להסרת התוכנה זה לא עזר רק מחיקת קבצים והסרה מהרג'סטרי עזר אבל פה בעבודה לא אוהבים להתעסק עם הרסג'סטרי אז אני מחפשת פתרון אחר.. רעיונות? תודה (: *אופס זה היה צריך להיות בפורום תוכנה.. אפשר למחוק..*

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  3. Started by קיפוד,

שלום לכולם כל פעם שאני נוגע בקופסא של המחשב אני מקבל זרם חלש ביד האם זה קשור לספק? להחליף אותו? תודה

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  4. Started by SHELA,

ASUS DRW-1814BLT DVD-RW X18-חיברתי ת'כבל סטה לחיבור סטה של הצורב וגם ללוח ואת הצ'ופצ'יק של המתח לצורב, לא מגיע מתח ולא מזהה ת'צורב. חזרתי למצב קודם בדיוק, לצורב הדיוידי הישן שלי שזוהה עד ההחלפה כדין, כעת גם אותו המחשב איננו מזהה, למרות שהוא נפתח ונסגר והמתח כן מגיע אליו, יש עצה גואלת?

• 7 תגובות
    • 696 צפיות
  5. Started by pampi76,

שלום , מחשב DUAL CORE 3.0 זכרון 2GB כרטיס מסך NVIDIA 8500GTS לאחר החלפת מסך מ CRT ל LCD סמסונג 22 המחשב כבה לאחר כ 20 דקות במהלך משחקים עם מסך CRT זה עבד תקין האם כרטיס המסך מתאמץ בהתמת רזולוציה ומתחמם יתר על המידה ? תודה

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  6. Started by Skyline GT-R34,

שלום, יש לי לוח אם Abit AT8 32X חיברתי אלין את כל החיבורים של המארז ואת המעבד והכל בנוסף חיברתי כרגע כרטיס מסך פשוט של ATI RADEON 1550PRO, ברגע שאני מפעיל את המחשב שומעים שהוא עובד אבל לא רואים כלום על המסך? ניסיתי גם כרטיס מסך אחר GEFORCE 6600 וגם לא רואים כלום על המסך, מה אנ יכול לעשות? תודה על העזרה מראש

7. הוא עובד רק במאמץ ? או שיש בעיה אחרת (נגיד הכבל התנתק או משהו...)?

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  8. Started by slim_shady,

מצאתי צורב ישן במחסן וכשחיברתי אותו למחשב התברר לי שהוא תקוע, משעמום בחלטתי לנסות לתקן אותו אבל בלי הצלחה.... חלק 2 הוא זה שמזיז את החלק פלסטיק שעליו מונח הדיסק, הבעיה היא שחלק 2 וחלק 1 מחוברים בין כל הגלגליי שיניים וחלק 1 זז רק איזה 2-3 סנטימטרים ככה שגם הפלסטיק זז רק כמה סנטימטרים וזה מה שיוצא... לפני לחיצה על הכפתור: ואחריי לחיצה:

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  9. Started by DarkLloth,

התחדשתי בכרטיס 4870 של ספייר עם הקירור השחור , חיברתי את הכרטיס כמו שצריך עם החיבורי PCI-E ובדקתי שהוא יושב טוב בלוח האם , לאחר ההדלקה הראשונה המערכת התחילה לעלות ואז פתאום המחשב הפעיל את עצמו מחדש , מאז כאילו אין שום חיבור בין המסך לכרטיס (הכתובת על המסך שאין שום סוג של חיבור , במקרה שלי זה DVI) , ניסיתי להוציא ולהכניס את הכרטיס שוב , אך ללא הועיל , כמו כן כפתור ה NUM LOCK לא מגיב (מה שמצביע על חוסר תגובה מהלוח אם) , מקווה שלא הלך לי הכרטיס עזרה תתקבל בברכה ...

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  10. Started by bisly,

שלום לכולם! אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בבעיה שמשגעת אותי כבר כמה ימים וגרמה לפרמט את המחשב! כבר כמה שבועות שהמסך שלי התחיל להבהב "בלי סיבה" לשניה או חצי שניה ולאחר מכן לחזור אל מסך הווינדוס אך כשחלקים מסויימים נעלמים אבל חוזרים כשאני לוחץ עליהם עם העכבר (ציורים של אייקונים, שמות של קבצים, תיקייה ריקה ורק שאני עושה CTRL+A ומסמן אותם הם נראים). המסך אינו כבה! האור הירוק ממשיך להדלק, הוא לא "מאבד" חשמל וחוזר, פשוט המסך הופך לשחור- חוזר לווינדוס- כאשר ברוב הפעמים הפרטים האלה שדיברתי עליהם קודם נעלמים... מתי זה קורה? עדיין לא עליתי על תבנית קבועה, אבל ללא ספק המחשב מהבהב כאשר פעולה נוצרת. זאת אומרת, אם אני עוזב את המחשב ולא נוגע בכלום, המחשב לא יהבהב. אבל כשאני אפתח את IE…

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  11. אהלן לכולם, אני יודע שאולי הבעיה הזו נשמעת מוזרה, אבל זה המצב. אני יכול להדליק את המחשב שלי באמצעות לחיצה על אחד הלחצנים של העכבר. האם מדובר בתקלה חומרה (אולי אני צריך לעשות הארקה למחשב???) או בהגדרה מסוימת בחלונות ? מערכת ההפעלה-XP. תודה מראש.

12. קניתי לא מזמן במחיר זול מאלוף מחשבים 8500GT 256MB של (leadtek winfast( ... הבעיה היא שכשאני משחק THE WITCHER או OBLIVION הרבה פעמים קורה לי שהגרפיקה נתקעת בסצנות הדיבור (למרות שהם ממשיכים לדבר כאילו כלום לא קרה) ואז כשהיא חוזרת, היא חוזרת עם בעיות. לפעמים הצבעים מתחלפים, או שאני רואה במקום פרצוף זוג עיניים שמרחפות, או לפעמים על כל המסך אני רואה תמונה של עץ או דג... והטקסטים מרחפים כרגיל... אני צריך לעשות LOAD כמה פעמים או לעלות אזור חדש כדי לתקן את זה, אבל זה מעצבן מאד! באובליוויון זה קורה בתדירות נמוכה, רק מפעם לפעם, דוגמא של משהו שקרה זה שבמקום דשא או אדמה היו מלא מלא אייקונים של נשק מהINVENTORY... או שהצבעים התחרבשו... האם זו בעיה בכרטיס, או בכל הכרטיסים מסוג 8500? נית…

• 5 תגובות
    • 696 צפיות
  13. שלום לכולם,ושבת שלום!. יש לאחיותיי מחשב פנטיום 4 1.4 זכרון 256SDRAM ומותקן עליו XP (יש לציין שהמחשב לאחר פירמוט מלא ע"י שימוש במחיצות NTFS) ומערכת ההפעלה הינה חדשה לאחר פורמט כללי לHD המחשב עושה ריסטרטים קבועים לאחר שהוא מעלה את XP וממתין מס' שניות ונופל וכך חוזר חלילה.. ניסיתי להחליף סלוטים לזכרוות ואני הוספתי זכרון הורדתי שוב הפעלתי את המחשב עם מקלדת בלבד שום דבר לא עוזר ובמשך ההתקנה של XP הוא לא נקתע לי מבחינת עשיית ריסטים לבד אלא היה כותב תמיד IRQL EQUL OR NOT כמה פעמים אבל לאחר שניקתי את העכבר והשארתי רק את המקלדת הוא לקח את ההתקנה יש לציין שהXP הינו SP1 ויש כ.מסך 32מגה. ניסתי מלא וריאציות כולל החלפת כרטיס מסך,הארדיסק,סידירום,זכרונות וכמעט הכול..פשוט מסרב לעלות. ה…

• 9 תגובות
    • 696 צפיות
  14. שלום, יום אחד הפסיק המחשב לעבוד לפתע, תמיד נתקע בטעינה של windows. הרצתי memtest ויצא תקין. הרצתי chkdsk היו כמה שגיאות, פירמטתי את בדיסק. ניסיתי להתקין windows מחדש מדיסק, מגיע עד לשלב של תחילת ההתקנה, אבל כל פעולה לוקחת הרבה יותר זמן מהרגיל. לאחר מכן שוב נתקע. מה יכולה להיות הבעיה?

• 7 תגובות
    • 696 צפיות
  15. שלום, ביצעתי איפוס למחשב ובמהלך האיפוס הוא הגיע ל 64% והתחיל להידלק ולהיכבות תוך כדי...

16. Started by יוליוס,

יש לי מחשב חדש. היום עבדתי עם המחשבון , וכעת לא ניתן לפתוח . לוחץ ולא מגיב . מה ניתן לעשות ? גם איפוס והסרה לא עזר. הסרתי ולא מצליח להתקין מחנות האפליקציות . לוחץ ולא מגיב

17. מעבד - A64 3000 לוח אם - ABIT KV7 PRO כרטיס מסך - R9800P של MSI מארז (ספק) - זה שבא עם HEC-Compucase ב-KSP המחשב עבד בסדר גמור שבוע, ופתאום ברגע שהמחשב מתחיל להעלות את ההווינדוס, מתחיל רעש יותר חזק מבדר"כ מהמאוורר (לא פתחנו לבדוק איזה), ויש מסך כחול לשלוש שניות (אי אפשר לקרוא את ההודעה), ואז המחשב עושה ריסטרט, ככה לופ אינסופי יכול להיות בגלל הספק? או בגלל המאוורר של המעבד שלא פועל טוב?? בבקשה זה דחוף! [לא יזיק לקרוא את חוקי הפורום בנוגע לכותרות]

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  18. יש לי שני מחשבים אחד AMD ואחד פנטיום מה שאני משתמש בו עכשיו אז רציתי להחליף הארדים ויענו שהAMD יהיה עם ההארד הזה ומערכת ההפעלה הזו וההארד של ה AMD ישב על הפנטויום הזה , אז האם ישנה בעיה בלהעביר הארד או שאני יכול להחליף והכל יעבוד רגיל ?

• 5 תגובות
    • 696 צפיות
  19. Started by Chronick,

לבן דוד שלי יש כמה בעייות: 1) אחרי זמן מסויים נורת הסי די רום מתחילה להבהב והסידירום לא נפתח והמחשב לא מזהה אותו (לא רואים אותו ב"מחשב שלי") לאחר ריסטרט הוא פועל כרגיל והבעייה נוצרת עוד פעם לאחר כמה זמן. 2) נורת האהארד דיסק תמיד דלוקה (מארז SIMBADDA) - כאילו שהוא תמיד במאמץ לאחר ריסטרט הכל גם מסתדר וגם הבעייה נוצרת עוד פעם אחריי זמן מסוים. פרטים על המחשב: PENTIUM 4 2.4 256MB DDR ASUS P4S333-M האם זה אומר שהסידי רום הולך להישרף או שהוא כבר נשרף? לדעתי הבעייה בספק (ג'נרי) ומה בקשר להארד דיסק? אותו סיפור כמו של סי די רום או שפשוט נורת המארז התקלקלה? עריכה: הספק הוחלף לפניי כמה זמן (עדיין נשאר ספק ג'נרי). תודה לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  20. Started by nadav_g,

לפני כשבוע נשרף לי הלוח M והיו אס בי של המודם היה עובד עכשיו החלפתי לאותו לוח אם כמו שהיה לי וכל ה USB עובדים חוץ מהמודם אמרו לי לעדכן את הדרייבירים ולהתקין windows xp sp1 מה לעשות..?

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  21. Started by full metal,

מה השמע פורום חומרה מביאים לי מחשב חדש עוד יומיים אז יש לי שאלה קטנה 1)אני יודע כבר איך לפרמט אבל מה אני עושה במחשב החדש הרי כלום לא מותקן אליו אמרו לי שאני צריך לפרמט כרגיל כמו במחשב שהווינדוס כבר קיים? 2)-איך אני מפצל כוננים אמרו לי שצריך ללחוץ с ואז תווצר תיקיה חדשה אין שום דבר אחר שאני צריך לעשות אחרי פעולה זאת??

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  22. Started by Dvich,

שלום עשיתי פירמוט למחשב, המחשב עבד מעולה ולאחר זמן קצר בכל פעם שהדלקתי את המשחב ההודעה הזאת עלתה לי: http://photos.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=guest.file.view&path=200404111759576961&id=200407312010393869&user=dviry2003 נזכרתי שלא התקנתי את הדרייברים של הלוח אם, אז כשבאתי להתקין הוא נתן לי את ההודעה הזאת, ואותה הודעה שוב, רק שבמקום הDetect בשורה הראשונה כתוב משהו עם BIOS. בעקבות ההודעה הזאת גם משחקים רבים ומקוריים לא עולים לי יותר (יש את ההודעה של send הזאת). עכשיו לבעיה השניה: גם כן לאחר הפירמוט, הווינדאוס לא מזהה לי את הצורב. אני כבר משתגע, אני לא יכול לעשות כלום עם המחשב, הוא פשוט מת, אני כבר לא יכול לעשות פירמוט, יש לי המום המון קבצים חשובים, אבל בלי צורב …

• 7 תגובות
    • 696 צפיות
  23. Started by THELAD,

אתמול שהייתי מדליק את המחשב הוא לא היה עולה ומתחת לכפתור שמדליק אותו אמורה לדלוק נורה ירוקה ובמקום זה היו 3 אדומות ונשמע צפצוף ללא הפסקה!!! אחרי כמה שעות הוא היה נדלק רגיל בלי הנורות האדומות ובלי הצפצוף אבל גם בלי נורה ירוקה ואי אפשר לעשות ריסט. הווינדוס עצמו לא עלה כי לא הייתה לי את האפשרות של ללחוץ F1 מה שמעלה אצלי את הווינדוס. היום סוף סוף עלה הווינדוס הכל טוב ויפה וללא ציפצופים אבל עדיין בלי שום נורה ירוקה דולקת (תסתכלו על המארז שלכם) ואין אפשרות לעשות ריסט. מישהו יודע משהו? עזרה!!

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  24. Started by ZeroCool,

יש לי כרטיס קול של CREATIVE איך אני מחבר אותו? תודה

• 5 תגובות
    • 696 צפיות
  25. Started by darkman,

יש לי לוח אם של EPOX 3vbm+ אתמול עוד שמעתי מוזיקה היום שפתחתי ת winamp/win media player לא שומעים כלום בדקתי חיבורים,בדקתי הגדרות, ניסיתי לנגן דיסק דרך הסידי גם אין קול וגם המיקרופון לא עובד נדפק לי הכרטיס קול? (הכרטיס קול מובנה על הלוח אם) ================================ טוב הוא נדפק אז עכשיו אני יקנה כרטיס מיוחד לקול ואיך אני צריך לבטל את זה שיש על הלוח אם?

• 1 תגובה
    • 696 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.