תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה של זיהוי המהירות של הFAN1 ע"י הלוח אם מי שמכיר יודע שהחבילה של אסוס מגיעה עם הPCPROB שמכיל בתוכו את המוניטור הזה של המאוורים או שיש תמיד את הביוס שגם מראה את זה..... עכשיו אני לא יודע למה אבל שניהם לא מצליחים לזהות לי את המהירות של המאוורר על המעבד... אם מישו מכיר את הבעיה תודה מראש ;D
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
האם יש כאן מישהו שעשה את זה עם הלוח הנ"ל או עם לוח דומה ? מה אני אמור לעשות ומה להגדיר בכדיי לעשות raid 0 והאם ה vista החדשה תזהה את צורת החיבור ?
-
- 10 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אני מחפש לדעת את המצב האידיאלי להתקנת מאווררים מה מוציא ומה מכניס אוויר כדי שהמחשב יהיה הכי פחות חם תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 723 צפיות
-
-
הבעיה קוראת בזמן כתיבה, אי אפשר פשוט לכתוב עליו כלום. כתוב גם משו כמו" כתיבה מושהית נכשלה" הדיסק הוא 500GB של סטיג'ט. מערכת הפעלה XP, הדיסק הוא לא הדיסק הראשי אלה דיסק נטול MICROSFT. חיפשתי מדריכים לתיקון ושום דבר לא עזר, כיביתי את האפשרות של הזיכרון מטמון וכמה פקודות ב regdit. עשיתי כמעט כל מה שהיה כתוב באתר של מיקרוסופט וכלום לא עבד. אשמח אם מישו יוכל לעזור :s05:
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
יש ברשותי כרטיס חדש של 8800 gtb מאוורר הכרטיס עובד כל הזמן גם שאיני משחק או צופה בסרטים אני יודע שזו גרסה מומהרת אבל האם הוא צריך לעבוד ללא הרף ?
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-
-
המחשב שלי לא נדלק לאחר שהיה חסר לי ג'מפר לדיסק קשיח ורציתי להוציא מהג'מפרים הפנויים על הלוח והחזרתי אותם למקום לפי הכפלה של הבאס ב 5.5 למעבד 733MHZ המחשב עצמו נדלק אבל המסך ב no signal ומשמיע כמה צפצופים בהדלקה. ניסיתי לאפס עם הג'מפר איפוס ועדיין לא עזר - האם עשיתי בסדר - העברתי את הגמפר למצב איפוס כשהמחשב מכובה מחובר לחשמל וגם שלא והחזרתי אותו למקום. וגם הוצאתי את הבטרייה והשארתי אותו ללא חשמל למשך 24 שעות ולא עזר. האם יכול להיות ששיניתי את המכפלה ליותר מ 5.5 ושרפתי את המעבד (למרות שהלוח מגיב למעבד - ניסיתי להפעיל את המחשב בלי מעבד ולא היה צפצופים חוץ מכלום). שהבעיה התחילה ולפני שידעתי שצריך לאפס עם הג'מפר/הוצאת בטרייה, ראיתי 4 קבלים נפוחים על הלוח והחלפתי אותם לאותם קב…
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום חברים, זיהיתי בעיה במנהל ההתקנים, בתמונה הבאה: מישהו יודע כיצד ניתן לטפל בזה? כמו כן גיליתי את הבעיה הזו לאחר שה-sound הפסיק לעבוד לפתע במחשב ולכן בדקתי את מנהל ההתקנים, הסאונד עדיין לא עובד, לא הצלחתי לסדר אותו למרות שניסיתי להוריד את הדריברים מחדש. האם יש קשר בין השניים? תודה לכם על התשובות
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
משום מה המחשב שלי החליט שהוא לא מוכן להדליק את המסך . כאשר אני מדליק את המחשב אני לא מקבל שום צפצופים ועושה רושם שהמחשב עולה כרגיל רק שאני לא רואה כלום על המסך . המסך עובד, בדקתי על מחשב אחר . האם הבעיה בכרטיס המסך ? אם לא , מה עוד יכולות להיות הבעיות ?
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
שאני נכנס לסרבר הוא רושם REQUEST PUNK BUSTER משהו כזה (חצי שניה אחרי שנכנסתי לסרבר) וזה תוקע את המחשב חיכתי ככה שעה והמחשב עדיין היה תקוע... שאני נכנס לסרבר בלי פאנק באסטר זה עובד לי טוב וזה נכנס לסרבר. למישהו זה גם קרה? איך מתקנים ? מפרט בחתימה...
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
המחשב לא מפעיל לי תמשחק cs 1.6 כמו שצריך מפרט : Intel Pentium 4 3066 MHz Intel Grand County 2 D102GGC2 NVIDIA GeForce 8600 GT 256 MB Palit Pqi 2GB 533MHZ DDR2 WD WD800JD DVD-RAM LG GSA-H22N black ספק + מארז גנרים אם הכרטיס מסך שהיה לי 6600GT וזיכרון 512MB הייתי מריץ תמשחק חלקקק בלי חצי תקיע ולא משנה מה היה קורה היה לי 120 FPS לא זז עכשיו אם 2giga ו 8600GT יש פעמים שאני משחק ב 50 FPS אני משתגע מזה לחבר שלי יש מחשב פחות טוב משלי PENTIUM D 3GHZ לוח אם msi 1 giga 7600gt מארז וספק גנרים והוא מריץ על 400 חופשי וגם לא יורד לו ה FPS ניסיתי לעדכן דרייברים פירמוט למחשב ביטול סכרון אנוכי אמרו לי שאם אני יגדיל ל 2GIGA אז זה יסתדר אבל שום דבר לא הסתדר מה אני עושה אני כבר מ…
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום :] ניסיתי להדליק את המחשב השני שלי בבית וכשהדלקתי אותו המערת או כלום לא עלה . פשוט היה רשום על המסך "NO SINGAL / NO SIGNAL" וזה מה שהיה אח"כ הוא מתכבה , הוא עושה Self CHeck mode ודברים כאלו . מה זה יכול ליהיות ? יש מצב לכרטיס מסך ?
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
הבעיה היא: אני מדליק את המחשב אחרי כמה שניות נכבה(עוד לא הגיע ל-windows) אחרי כמה שניות אני מדליק שוב פעם הפעם הוא מגיע ל-WINDOWS אבל אז שוב פעם נכבה מה יכולה להיות הבעיה? ספק? לוח אם? זיכרון? בבקשה רק מי שמבין שיכתוב תשובה תודה מראש לכול העוזרים
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
לחבר שלי יש לוח של חברת ELITEGROUP דגם K7SEM עם מעבד מובנה DURON 1200+. הכרטיס מסך הוא GF4MX 440 128MB הוא משתמש בWIN XP PRO כמובן. הבעיה היא שהמחשב נתקע סתם כך ללא חשיבות במה שעושים לאחר זמן מה. עוד בעיה שהמחשב צריך להיות מכוון דרך הביוס על כרטיס מסך PCI למרות השימוש בכרטיס מסך AGP, כי אם בוחרים כרטיס AGP לאחר הזזת העכבר בחלונות למשך יותר מ-10 שניות גורמת לCORRUPTION של התצוגה בצורה נוראית, מין התפוררות של התצוגה. הלוח עודכן לכל הדרייורים האחרונים, הביוס עודכן, הכרטיס מסך משתמש בדרייורים האחרונים גם הוא. האחריות לכל הרכיבים במחשב נגמרה ממזמן. מה הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה גם אם זה אומר להחליף חומרה במחיר הזול ביותר שיש? תודה על כל העזרה זה חשוב מאוד!
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
כאשר אני שומע מוזיקה שומעים חלק לגמרי ללא הפרעות אבל כאשר אני משחק אז שומעים הפרעות מוזרות ומעצבנות כאלה אשמח לקבל עזרה תודה[br]פורסם בתאריך: 12.05.2008 בשעה 22:15:20 אף אחד לא יודע?
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
זאת הגרוטאה שלי : Pentium 4 Willamette, 1500 MHz Intel Winnipeg D845WN Generic 512 MB (SDRAM 133Mhz) NVIDIA GeForce FX 5200 (128 MB), AGP X4 SAMSUNG SV3002H (30 GB, 5400 RPM, Ultra-ATA/100) Win XP Pro, DX 9.0c עכשיו, GTA-SA מקרטע על ההגדרות הנמוכות ביותר למרות שהוא עובר את דרישות המינימום (וה Frame Limiter כבוי). מה אתם חושבים, יש איזושהיא בעייה או שהמחשב פשוט איטי? אגב, ציון 3D Mark03: 953 ציון 3D Mark05: 237 (ידוע, עלוב ביותר... :'()
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס קול אחד על הלוח[משולב]ויש לי עוד אחד רגיל אז אני רוצה לחבר את הרגיל כדי שאני יוכל לשחק עם הג'ויסטיק למה אין לי יציאה במחשב לג'ויסטיק בקיצור יש לי כרטיס קול עכשיו הרכבתי אותו והווינדוס זיהה אותו עכשיו אין לי דריבר דל הכרטיס קול חפשתי בגוגל ולא מצאתי לינק רשום על הכרטיס קול AP6400 3D PCI V.2 בבקשה אם משהו יוכל לשלוח לי לינק בשבילו אודה לו
-
- 10 תגובות
- 722 צפיות
-
-
המפרט נמצא בפרטים שלי כרגע אני עובד עם 4 סטיקים של 256 מגה בראם. (זה השינוי היחידי מהמפרט שמפורסם בפרטים) אני רוצה לדעת איך אני מוציא את המקסימום מהמחשב ? התקנתי Catalyst 6.3 (הכי חדש לפי מה שהבנתי) אבל עדיין יש לי בעיות ..אני משחק בדמו של פיר ומוסט וואנטד בשביל בדיקה .. בפיר שמתי על 1280x1024 עם הכל על מקסימום (חוץ מ soft shadows) והמשחק מקרטע לי כל כמה שניות .. עם מוסט וואנטד אותו דבר (באפשרויות) אבל שאני משחק יש מין .. slowdown במשחק ..מין רגעים שהוא זוחל לשניה ואז מהיר .. אני רוצה אם אפשר רשימה של תוכנות לבדיקה של המחשב .. ואם יש איזה שהם פיקסים למעבד (כפול ליבה) ולדעת אילו דרייברים אני צריך לדאוג לגביהם? תודה מראש ;D עריכה: בCatalyst זה מראה לי שהמהירות Core של הכרט…
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
התקנתי במחשב חדש ווינדוס XP עם SP2 והוא עבד בסדר איזה יום יומיים. באיזשהוא שלב המחשב פשוט עשה לעצמו ריסטרט, התחיל לעשות את הבדיקה של הכונן קשיח לפני הכניסה לווינדוס, ונתקע. אחרי ריסטרט שעשיתי קיבלתי את ההודעה : NTLDR IS MISSING . הנחתי שמשהו נדפק בווינדוס ( יכול להיות שיש קשר לזה שבהתקנה הראשונה הפירמוט היה ב FAT32 ? פעם ראשונה ניסיתי לעבוד בFAT ... או שמשהו בUPDATES שווינדוס הוריד נדפק ... לא יודע...) אז ניגשתי למלאכת הפירמוט, הגעתי לחלק בו מחלקים לPARTITIONS ומחקתי את הישנים ואז שמתי לב שהשטח שנשאר ( UNPARTITIONS SPACE ) מראה לי 130 ג'יגה - והדיסק שלי הוא 250 ג'יגה !!! בדקתי בביוס והדיסק הקשיח מוגדר טוב ... ניסיתי לפרמט עוד פעם אבל זה נשאר אותו הדבר .... אגב הדיסק הוא K…
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
יש לי לוח אם GA-EP43-UD3L מעבד Q9550 זוג זכרונות של קינגסטון של 2 גיגה 1066 כרטיס מסך GFORCE 9600GT 1G. 3 כ קשיחים של WD 1t 250gb 160gb כולם סטה 2 ספק כח של איזיקול 450W 3 מאווררים של 12 ס"מ 1 של 23 ס"מ 2 צורבים . משום מה המשחב לא מזהה לי את הסאונד. נסיתי להתקין הכל מחדש (כולל ווינדוס). יכול להיות שיש התנגשות עם משהו???? אולי הספק כח חלש מדי???? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
יש לי Motherboard Name Intel Seattle II SE440BX-2 (2 ISA, 4 PCI, 1 AGP, 3 DIMM) Motherboard Chipset Intel 82440BX ובכל הפעלה של המחשב אני מקבל הודעה "SERIAL PRESENCE DETECT (SPD) device data missing or inconclusive. 100MHz memory assumed." לא מבין מה זה התסכלתי באתר של אינטל http://www.intel.com/support/motherboards/desktop/ca810/sb/cs-012839.htm וגם לא הבנתי אפשר עזרה? ומדוע אני שואל? כי אני רוצה לעשות עידכון לביוס ובהערות לעידכון רשום: BIOS Recovery cannot be accomplished using non-SPD DIMMs. SPD data structure is required for the recovery process.
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
מעבד - A64 3000 לוח אם - ABIT KV7 PRO כרטיס מסך - R9800P של MSI מארז (ספק) - זה שבא עם HEC-Compucase ב-KSP המחשב עבד בסדר גמור שבוע, ופתאום ברגע שהמחשב מתחיל להעלות את ההווינדוס, מתחיל רעש יותר חזק מבדר"כ מהמאוורר (לא פתחנו לבדוק איזה), ויש מסך כחול לשלוש שניות (אי אפשר לקרוא את ההודעה), ואז המחשב עושה ריסטרט, ככה לופ אינסופי יכול להיות בגלל הספק? או בגלל המאוורר של המעבד שלא פועל טוב?? בבקשה זה דחוף! [לא יזיק לקרוא את חוקי הפורום בנוגע לכותרות]
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום רב, אתמול בן דוד שלי קנה בשעה טובה חלקים למחשב חדש. כל ההרכבה עברה בהצלחה, אחרי התקנת ווינדוס על המחשב ניסיתי להתקין את הדריברים האחרונים של ATI ה 4.3 על המחשב החדש ואז, הפתעה המחשב עולה והשולחן עבודה ב 16 צבעים ברזולוציה 640X480 ואז קופצת הודעה נחמדה של ATI בעברית שאומרת שלוח הבקרה של ATI נכשל בהפעלת ההתקן המבוקש. בלוח בקרה של ווינדוס הכרטיס מופיע כמו שצריך, אחד ראשי ואחד משני. אחרי מספר הפעלות מחדש שלא עזרו הסרתי את הדריברים החדשים והתקנתי את הדריבירם מהדיסק של ATI שקיבלנו עם המחשב. האם למישהו ידועה הבעיה ואולי יש פיתרון? הגרסאות של הקבצים שלא עבדו לפי זיכרוני הם 6014. אני ממש לא מבין ב ATI ואני מקווה שמישהו יוכל להעיר את פני. אך כמה שאני אוהב את ה FX 5900 שלי …
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום וברכה, יש לי רמקולים בחיבור אודיו 3.5 ירוק וכך גם אוזניות (SS V2). ואני חייב לחבר את שניהם ויש לי רק יציאה אחת.. יש משהו שאפשר לעשות?
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם המתח הנכון למעבד הוא ה DEFAULT שיש בביוס 1.5V חוץ מזה הוא עם זוג זכרונות של קורסאייר - אלה עם הלדים והמתח שלהם הוא 2.65 אם אני לא טועה המחשב שייך לבן דוד שלי ככה שאם אני הייתי לידו בטוח הייתי פותר את הבעיה בשניה, יש מצב שהווינדוס שלו דפוק (אחרי התקנת SP2 זה רק התגבר) אההה חשוב לציין שאין שום אוברקלוק והוא נמצא על המוד הכי חלש אם תרצו לקרוא לו כך 2224MHZ או משהו דומה לזה
-
- 8 תגובות
- 722 צפיות
-