עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום. יש לי מדפסת HP שמשרתת אותי יפה אבל לפעמים יש לה איזה שיגעון להודיע על "הדפסת המסמך נכשלה" מבקש את עזתכם.

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  2. המחשב שלי חצי פועל... המפרט שלי: י E7200 @ 450 X 8.5 p31 DS3L 2X1GB G.Skill pc6400 4-4-4-12 HD 160GB WD Sata 2 HD 500GB Segate Sata 2 GForce 8800 GTS 320MB G80 CM 690 שהוא דיי חדש מלפני חודש. TR-TF 400 HEC. העניין הוא שהמחשב פועל אבל לא בדיוק. מהרגע שניסיתי לחבר את הצורב DVD IDE שלי המחשב לא רצה לעלות. המחשב נדלק אך 2 מאווררים פשוט לא רוצים לפעול. ואלה המאווררים של המארז במקרה. וכשניתקתי את הצורב המחשב גם לא רצה לעלות, אך הדלקתי את הרמקולים ושמעתי את המערכת הפעלה פועלת, וגם הצלחתי לכבות את המחשב דרך המקלדת (התחל>כיבוי>....) וזה כשאני לא רואה במסך כלום. ניסיתי לאפס את הביוס אך זה לא עזר. גם סוללה הוצאתי וגם עם הג'מפר אך התוצאה לא השתנתה. עצם זה שאני מפעיל את המחשב וח…

• 4 תגובות
    • 743 צפיות
  3. אני נוגע בקירור שלו איפה שהמאורר ומקבל כבייה מרוב שזה חם זה מסוכן??? כי לא נראה לי זה אמור להיות ככה

• 5 תגובות
    • 743 צפיות
  4. שלום, עדכנתי את הBIOS שלי מהאינטרנט ע"י תוכנה המצורפת ללוח האם (GYGABYTE GA-8I945P-G). כעת המחשב לא עולה ואפילו לא מתחיל POST. אין צפצופי שגיאה ואין שום תצוגה על המסך. רק כפתור הכיבוי מגיב באופן תקין. הוצאת הסוללה לא עזרה. קיצור חיבורי הסוללה וכן הג'אמפר CLEAR CMOS לא עזרו גם הם. מה עוד אפשר לעשות?

• 5 תגובות
    • 743 צפיות
  5. יש לי מחשב אינטל פנטיום II ישן שהצלחתי למכור תמורת 800ש"ח, כל ההכנסות קודש לקניית כרטיס מסך חדש לפנטיום 4 שלי. הקונה המאושר הביא לי הרד דיסק בנפח 3G כדי שאני התקין לו במחשב. פירמטתי את המחשב לקראת הבעלים החדשים, קניתי כבל IDE נוסף וחיברתי את כל מה שצריך. אך אז הכל השתבש. הדלקתי את המחשב, ובמקום להציג את פירטי ההרד דיסק החדש, הופיע רק ההודעה: Pri Master HDD Error Sec slave HDD Error Pri Slave Drive - ATAPI Incompatible Run SETUP Press F1 to Resume בבקשה עזרו לי להציל את המחשב, כרטיס המסך הבא שלי תלוי בכך :'(

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  6. Started by Simtrax,

שלום, כאשר נכנסתי למשחק League Of Legends המחשב נכבה ונדלק אחרי שנייה לבד רק כאשר המשחק התחיל, ( המשחק פעל אצלי מאז ומתמיד), לאחר 2-3 פעם שניסיתי שוב הוא התכבה בכל פעם. הרציתי 3D Mark 2006, והתחיל להריץ על FPS של 6-10 (כן 6-10 ולא 60...) הלכתי לכמה דקות ושחזרתי ראיתי שהמחשב עשה ריסטרט שוב. רציתי לדעת אם זה 100% בעיה של כרטיס מסך או שזה שנוי במחלוקת ויכול להיות משהו אחר. הכרטיס מסך שלי הוא: ATI Radeon x1950 GT 512mb *אם צריך עוד פרטים על המחשב רק תגידו. *עריכה ראיתי בכמה פורמים שאשנים כתבו שם שבעייה כזאת יכולה להיגרם גם מהמעבד איך אני מבדיל?

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  7. Started by dinsh,

DVD הפסיק לעבוד אחרי התקנת ויסטה 32 -------------------------------------------------------------------------------- התקנתי ויסטה אולטימט 32 (ריטייל מקורי) כבר בהתחלה הוא לא רצה להתקין דרך BOOT נקי והודיע שחסר לו דרייבר לDVD או ל CD אז התקנתי XP ומהXP התקנתי את הויסטה. הכל הלך חלק וכרגע הכל עובד טוב פרט לזה ששני כונני הCD שלי (אחד LG GSA H12L והשני צורב יש כלשהו) מזוהים אך לא עובדים כלל!!! אם שמים דיסק באחד מהם הוינדוס פשוט מנסה לקרוא אותו שעות ולא מזהה דבר...... ניסיתי לשחק עם הג'ימפור של המאסטר וסלייב, ניסיתי להתקין דרייברים של הצ'יפסט, עדכנתי FW לצורב של LG (שגם אמר שהעדכון יתמוך בויסטה) וגם ניסיתי לעדכן את הדרייברים של שני בקרי ה RAID וה IDE שיש על הלוח (ראו מפרט מחש…

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  8. Started by רועיקי,

אין Vsync בסרטוני יוטיוב בכרום. במשחקים הכל סבבה, אין בעיה בכלל. מחשב מפורמט, דרייברים נוידיה מעודכנים. המסך על רזולוציה אופטימלית. Win7 64bit העצות שמצאתי היו להעביר בבקר נוידיה את Vsync לאדאפטיב, אף אחת מהאופציות לא פותרת את הבעיה. גם בתוכניות העברתי את כרום Vsync לOn - לא עוזר. מישהו מכיר מישהו יודע?

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  9. Started by Pec12313,

אוקי זה מה שקרה לקחתי זיכרון 512 ואני לא ידעתי שצריך אותו זיכרון בדיוק ואותו mhz וכול זה קיצר אחרי ששמתי את שתי הזיכרונות יחד המחשב לא עלה אחרי כמה נסיונות יצא ריח של שרוף מהמאורר של המעבד עכשיו השאלה שלי היא מה נשרף והאם אני יכול להשתמש ב מעבד במחשב אחר ? ואיך אני ידע שהמעבד לא שרוף

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  10. Started by Danny444,

בוקר טוב. כאשר אני מפעיל את המחשב הוא מתחיל לצפצף ולא מראה לי שום תמונה על הצג. בדקתי שהכרטיס זיכרון במקום,ההארד דיסק במקום,כמו כן בדקתי את כול החיבורים למחשב עצמו והכול בסדר. מה ששמתי לב הוא שאחד הפינים בכבל של הכ"מ חסר ( לא כבל חשמל ). הייתה לי את הבעיה לפני שבוע בערך ואיכשהו הסתדר ככה שאני לא חושב שהבעיה היא בפין החסר. מישהו יכול להציע לי פיתרון לבעיה?

• 8 תגובות
    • 743 צפיות
  11. Started by Quellious,

שלום, חבר שלי קנה מארז COBRA (בלי להתייעץ איתי כמובן) כמו זה: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1564&catcode=351 עכשיו, באתי לעזור לו להעביר את המחשב שלו מהמארז הישן שלו לתוך החדש. אבל... ראיתי שבמארז החדש יש מקום רק ל-2 ספייסרים מוזהבים (כאלה שמבריגים לתוכם ברגים), וכל השאר זה חורים מרובעים, שלתוכם מכניסים מין קוביות פלסטיק לבנות כאלה, עם חור קטן למעלה. אז הכנסתי אותן למארז במקומות המתאימים, אבל לא ראיתי שום דבר שיכול להצמיד אותן ללוח-אם (החורים בקובייות קטנים מדי בשביל ברגים) מישהו מכיר דבר כזה? יש מושג איך לחבר את הקוביות ללוח-אם ? אולי פשוט חסר משהו שהיה צריך להגיע עם המארז ? (אין לי מצלמה בשביל להראות תמונה... אני מקווה שלמישהו יש מושג על מה אני מדבר…

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  12. Started by MasterOr,

יש לי בעיה של זיהוי המהירות של הFAN1 ע"י הלוח אם מי שמכיר יודע שהחבילה של אסוס מגיעה עם הPCPROB שמכיל בתוכו את המוניטור הזה של המאוורים או שיש תמיד את הביוס שגם מראה את זה..... עכשיו אני לא יודע למה אבל שניהם לא מצליחים לזהות לי את המהירות של המאוורר על המעבד... אם מישו מכיר את הבעיה תודה מראש ;D

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  13. Started by vadkom,

ניסיתי פירמוט כבר שלושה פעמים וזה לא עוזר,כל פעם שאני מנסה להפעיל כל תוכנה שהיא,המחשב מחליט להפעיל את עצמו מחדש,(לא ישר,בהדרגה,כאילו מישהו נכנס לSTART ולחץ ריסטארט). בנוסף,שמתי לב שרוב הקבצים עם סיומת EXE קטנו בצורה משמעותית באופן מוזר ופשוט נהרסו. לדוגמה,אם אני רוצה להתקין WINRAR שאמור לשקול בסביבות ה2.5 MB כרגע הוא שוקל בסביבות ה50 KB (והוא לגמרי הרוס,לא מתפקד) מה אפשר לעשות? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  14. Started by בזיק2,

רצ"ב האיבחון של speedfan. יש שם משהו עם 125 מעלות, ואחר עם 76 מעלות. זה בסדר?

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  15. נושא זה הועבר לפורום תוכנה. [iurl]http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=372828.0[/iurl]

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  16. תראו משהו מוזר מאוד קרה למחשב שלי ב-3 ימים האחרונים! אני מכבה את המחשב ומתי שהוא הוא נדלק מעצמו פעם אחת שהלכתי לישון כיביתי אותו ואחרי 10 דקות הוא נדלק פעם אחת כיביתי אותו וראיתי שהוא התכבה ואני קם בבוקר והוא דלוק! ואף אחד לא הדליק אותו! בבקשה אני לא יודע מה זה תעזרו לי!

• 13 תגובות
    • 743 צפיות
  17. Started by Spider1,

היי, אני עם לפטופ של HP , DV6 , (WIN7 HOME בעברית(C חדש 2.0.1 , והנ"ל הפסיק לשדר לאוזניות. עשיתי לו ריסט להגדרות ועכשיו הוא משדר לרמקולים גם כאשר האוזניות בפנים. בשאר התוכנות MEDIA PLAYER הכל תקין. אודה לעזרתכם הדחופה, SPIDER1

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  18. Started by ELiA,

בעיה מוזרה: אני לא יכול להיכנס לתיקיה ע"י לחיצה רגילה על העכבר מכיוון שאז יוצא לי פתאום מנוע חיפוש של הווינדוס וכאשר אני לוחץ קליק ימני על התיקיה אז יש לי פעולה ראשונה מודגשת: חיפוש.. ופעולה שניה: פתח מה לעשות????????????????????????

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  19. Started by nirb91,

ערב טוב. כשאני מפעיל כל צליל שיר/סרט כל דבר במחשב אני יכול לשמוע אותם אבל יש רחשים בקול ממש חזקים שמפריעים לשמוע. ניסיתי מספר דרייברים שלא הצליחו לי. וגם החלפתי מספר אוזניות ככה שזה בעיה במחשב ולא באוזניות או הרמקולים. הלוח אם הוא INTEL MOBILE CORE 2 DOU T6500 אם זה עוזר במציאת הפתרון. אני לא מבין גדול במחשבים אז הסבר מובן בבקשה,.

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  20. Started by izikagam,

הבעיה היא: אני מדליק את המחשב אחרי כמה שניות נכבה(עוד לא הגיע ל-windows) אחרי כמה שניות אני מדליק שוב פעם הפעם הוא מגיע ל-WINDOWS אבל אז שוב פעם נכבה מה יכולה להיות הבעיה? ספק? לוח אם? זיכרון? בבקשה רק מי שמבין שיכתוב תשובה תודה מראש לכול העוזרים

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  21. איחדתי שתי מחיצות של ההארדיסק,D ,וE. עם התוכנה פרטישן מג'יק. כל המידע מהמחיצה E נמצאת בתקייה במחיצה D. וכשאני מנסה להיכנס לתקיה הזו,כתוב לי Access is Denied. איך אני נכנס לתקיה הזו כדי להוציא את המידע? יש לי קבצים חשובים שם. שמתי את הנושא בפורום הזה כי חשבתי שהוא מתאים לפה,אם טעיתי סליחה ותעבירו לפורום המתאים.. טוב,בעזרת כמה ט'רדים בחיפוש הצלחתי לסדר את הבעיה,פשוט צריך להיכנס לfolder options ולבטל דבר שנקרא simple file sharing אחרכך ללחוץ על התיקה שאי אפשר להיכנס אליה,להיכנס למאפיינים שלה, ולקחת ownership עליה. וזהו ..

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  22. Started by Doctor Robert,

שלום , בדקתי איזשהו כרטיס רשת במחשב שלי, כדי לשלול בעיות במחשב השני ולאמת שהכרטיס רשת אכן פגום. אבל זאת לא הבעיה. הבעיה היא שאחרי שהוצאתי את הכרטיס מהמחשב, הוא החליט פתאום לא לעלות. הוא עולה בד"כ רק אחרי שמוציאים את הבטריה של הלוח אם (CMOS) לכמה דקות ומחזירים. אבל שוב, ברגע שמכבים את המחשב, הוא שוב לא עולה וצריך שוב להוציא את הבטריה. חשוב לציין שהתקנתי 1001 פעמים כרטיסים שונים במחשבים, כך שאין סיכוי כזה גדול שעשיתי פעולה לא נכונה... למישהו יש מושג מה זה יכול להיות?

• 5 תגובות
    • 742 צפיות
  23. Started by eyalrainitz,
    • 0 תגובות
    • 742 צפיות
  24. Started by RTTW,

טוב המפרט בצד. שיקחתי לי בCOD-BLACK OPS בערך איזה שעתיים של משחק בלי הפסקה ופעם ראשונה המחשב פשוט קפא רעשים ברגע מהרמקולים זהו כלום... אפשר לצאת מהמשחק ע"י לחיצה של C+A+D אבל יותר מזה כלום רצוי לציין שגם עודכן הדרייבר האחרון מבית נוידיה במחשב ... ובכלל בשבועים האחרונים יש תקיעות מוזרות גם עם האקספולר...

• 0 תגובות
    • 742 צפיות

דיונים חדשים בפורומים