תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים, זיהיתי בעיה במנהל ההתקנים, בתמונה הבאה: מישהו יודע כיצד ניתן לטפל בזה? כמו כן גיליתי את הבעיה הזו לאחר שה-sound הפסיק לעבוד לפתע במחשב ולכן בדקתי את מנהל ההתקנים, הסאונד עדיין לא עובד, לא הצלחתי לסדר אותו למרות שניסיתי להוריד את הדריברים מחדש. האם יש קשר בין השניים? תודה לכם על התשובות
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום עשיתי פירמוט למחשב, המחשב עבד מעולה ולאחר זמן קצר בכל פעם שהדלקתי את המשחב ההודעה הזאת עלתה לי: http://photos.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=guest.file.view&path=200404111759576961&id=200407312010393869&user=dviry2003 נזכרתי שלא התקנתי את הדרייברים של הלוח אם, אז כשבאתי להתקין הוא נתן לי את ההודעה הזאת, ואותה הודעה שוב, רק שבמקום הDetect בשורה הראשונה כתוב משהו עם BIOS. בעקבות ההודעה הזאת גם משחקים רבים ומקוריים לא עולים לי יותר (יש את ההודעה של send הזאת). עכשיו לבעיה השניה: גם כן לאחר הפירמוט, הווינדאוס לא מזהה לי את הצורב. אני כבר משתגע, אני לא יכול לעשות כלום עם המחשב, הוא פשוט מת, אני כבר לא יכול לעשות פירמוט, יש לי המום המון קבצים חשובים, אבל בלי צורב …
-
- 7 תגובות
- 730 צפיות
-
-
-
שלום, קוראים לי גיל ויש לי בעיה קטנה שאני מפחד לעשות פורמט, מה זה אומרת, זאת אומרת שיש לי שתי דיסקים כשיחים אחד 250 ואחד 120. אני פיצלתי ת250 ל20 גיגיה קוראים לו f, ולשני קוראים לא h והh הוא היתר מ250-20 . ויש לי אחד של 120 שהוא מחולק חצי 55 ו55 אז אני מפחד לאבד נתותים בפורמט. 1. אז השאלה אם אני יוציא תהארד דיסק של ה250 גיגה ינתק אותו, הדברים שבתוכו לא ימחקו? ומה אתם אומרים לנתק את החיבור שמחובר ללוח הsata2 או את החשמל שלו מה יותר כדאי? תודה גיל
-
- 6 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום :] ניסיתי להדליק את המחשב השני שלי בבית וכשהדלקתי אותו המערת או כלום לא עלה . פשוט היה רשום על המסך "NO SINGAL / NO SIGNAL" וזה מה שהיה אח"כ הוא מתכבה , הוא עושה Self CHeck mode ודברים כאלו . מה זה יכול ליהיות ? יש מצב לכרטיס מסך ?
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
הלו כולם, אתמול חזרתי יחסית מוקדם הביתה, קיוויתי שיהיה לי זמן לשבת על המחשב. הדלקתי אותו והכל הלך כמו שצריך, הווינדואוז עלה ולא הייתה שום בעיה. אחרי כמה דק' שהתחלתי לעבוד שמעתי את ההארד דיסק מאתחל את עצמו והמחשב נתקע. הפעלתי מחדש והפעם הוא אתחל את עצמו בחלון טעינה של האקס.פי. בפעם הבאה שהפעלתי מחדש (ניסיתי להבין את מקור הבעיה) המחשב אפילו לא עבר את החלון הראשון של הפעלת המחשב (איפה שהוא מריץ את הראם). אפילו לביוס אי אפשר להגיע. ההארד דיסק מאתחל את עצמו והמחשב נתקע. בבקשה תעזרו, אם אפשר להכווין אותי לבעיה והאם יש אפשרות לפתור אותה? הידע שלי לא להיט ככה שאם אפשר להסביר "בעדינות". בתודה מראש, ליאור
-
- 7 תגובות
- 729 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אני מנסה לפרמט WIN - 7 (עם כמה סוגי דיסקים) זה לא מאפשר לי נותן לי מסך כחול גם שאני סתם עושה ריסטרט ומנסה להדליק את המחשב . אחריי שהוא טוען את הווינדוס זה נותן לי מסך כחול ורושם תודה רבה לעוזרים זה ממש דחוף ! ו אני רושם אתזה ממחשב אחר למה כמו שהסברתי המחשב הזה לא עולה בכלל </blockquote> נערך לאחרונה על ידי d r a w N, היום בשעה 17:10
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
נדהמתי לגלות היום שהצורב הפסיק לזהות דיסקים של OFFICE DEPOT למרות שאני צורב כבר כמה שנים עם דיסקים אלו, מה יכולה להיות הבעיה? ורציתי להוסיף על דיסקים אחרים של GPT לדוגמא הוא צורב
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
התקנתי במחשב חדש ווינדוס XP עם SP2 והוא עבד בסדר איזה יום יומיים. באיזשהוא שלב המחשב פשוט עשה לעצמו ריסטרט, התחיל לעשות את הבדיקה של הכונן קשיח לפני הכניסה לווינדוס, ונתקע. אחרי ריסטרט שעשיתי קיבלתי את ההודעה : NTLDR IS MISSING . הנחתי שמשהו נדפק בווינדוס ( יכול להיות שיש קשר לזה שבהתקנה הראשונה הפירמוט היה ב FAT32 ? פעם ראשונה ניסיתי לעבוד בFAT ... או שמשהו בUPDATES שווינדוס הוריד נדפק ... לא יודע...) אז ניגשתי למלאכת הפירמוט, הגעתי לחלק בו מחלקים לPARTITIONS ומחקתי את הישנים ואז שמתי לב שהשטח שנשאר ( UNPARTITIONS SPACE ) מראה לי 130 ג'יגה - והדיסק שלי הוא 250 ג'יגה !!! בדקתי בביוס והדיסק הקשיח מוגדר טוב ... ניסיתי לפרמט עוד פעם אבל זה נשאר אותו הדבר .... אגב הדיסק הוא K…
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
מאז שהחלפתי את ה ATA 100 HD 40G 7200 WD ל 8M MAXTOR 120G ATA 133 לוקח המון זמן להדלקות המחשב לאחר מכן הכל מסתדר האם זה קשור ל 8M BUFFER ברגע שרואים את הDESKTOP לא שומעים את הדיסק קשיח למשך כ 40 שניות ורק לאחר מכן שומעים את דיסק קשיח לעוד 30 שניות ורק לאחר מכן המחשב עולה החזרתי את הדיסק הישן שמפוצץ בתוכנות והכל תקין הWINDOWS עולה בחצי מהזמן
-
- 5 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום, המחשב של אימא שלי עושה בעיות, בהתחלה הוא עשה שגיאה של מייקרוסופט בווינדוס והעלה את החלון של ה"תשלח" ו"אל תשלח" ואחרי שאימא שלי לחצה המחשב פעל פיזית אבל המסך לא הראה כלום, אחרי זה הדלקנו שוב והכל היה בסדר ועכשיו אחרי אותה בעיה עלה מסך כחול. אז לפי מה שאני יודע אם הוא לא מצפצף אז זה כנראה לא בעיה בלוח אם,זיכרונות או מעבד. אז כנראה זה ההארד דיסק? כי אם הכרטיס מסך לא היה תקין אז זה היה מצפצף ופשוט לא מראה אות. תודה מראש לכל העוזרים. עריכה : עכשיו היא אומרת לי שכן היה צפצוף אחד כנראה מהמחשב.
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום, הגיע לידיי לוח אם GA-8ST800 והביוס שלו נעול, ניסיתי להוציא את הסוללה ל- 5 דקות והחזרתי וזה לא עזר אין לי סיסמא וכנראה שאני לא אצליח להשיג את הסיסמא איך אני יכול לפתוח את הביוס ? (ד"א, אני יודע שזה נשמע קצת חשוד, אבל הלוח הגיע אליי בדרך ישרה לחלוטין...........)
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אתמל קניתי את המחשב החדש שלי והרכבתי את הלוח בעצמי עם כל הכרטיסים. (המעבד כבר היה מורכב עם הגוף קירור) המחשב הוא - Amd 64Bit 3000+ s939 Nforce 4 neo4-f 512X2 PQI cas 2 2336 PowerColor X800XL HD 160 GB S-ATA Western Digital RaidMax Cobra NEC DVD+-R 16X 3520 Black (ממנו אני מריץ את ההתקנה של Windows) כבר פירמטתי את המחשב אלף פעם וגם ניסיתי להתקין Windows מכמה עותקים שיש לי אך ברגע שהוא מסיים להתקין ומגיע למצב הטעינה של Windows, הפס הכחול נתקע אחרי שנייה או שתיים, אני רואה את ה- Blue Screen Of Death לחצי שניה (אי אפשר לראות מה כתוב) ואז מתבצע איתחול. זאת הפעם הראשונה שלי השתקנתי לוח אם קומפלט, אבל חבר שלי שהרכיב כבר הרבה מחשבים עזר לי להרכיב אותו. לא חיברתי את ה- USB הקדמי, …
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה הבאה: קניתי לוח אם חדשת לאחר ששלי לא הגיב. הלוח החדש: Abit IS7-E2 לאחר ש המחשב לא היה נדלק, הוא התחיל לעבוד בסדרת חוץ מהבעיה של הופעת מריחה או כמו פיקסלים שרופים מה שיש בתמונה, ומה שהכי מוזר שהצלחתי להראות את זה בתמונה. המפרט שלי: כ. מסך: Gigabyte Radeon 9800 PRO זכרון: OCZ 2GB ספק: FSP 4000W PN מעבד: P4 2.8 והלינק לבעיה שהייתה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=331648.0 אני ניקיתי עם אלכוהול גם את הכ. מסך וגם את הסלוט עזרו לי לגלות את מקור הבעיה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אהלן. לפני כמה ימים פתאום התחילה אצלי בעיה מוזרה מאוד. כשאני מנסה לפתוח דפדפן(כרום) אני מקבל הודעת שגיאה. אחרי כמה פעמים שאני מנסה לפתוח רק אז הוא נפתח רגיל. בעיה בטעינת אתרים, בפתיחת טאבים חדשים, נגיד אני פותח טאב וזה לא טוען את האתר, אם אני מנסה להכנס ישירות מהעמוד שאני נמצא בו במקום לפתוח בטאב חדש, זה נכנס. ניסיתי גם באקספלורר, ניסיתי אפילו להתקין פיירפוקס. אותו דבר, לא עזר. בדקתי וירוסים, אין. עשיתי ניקיון עם spybot, עדיין לא עזר. אני מצרף צילום מסך של ההודעות שגיאה
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי? יש לי מחשב די טוב אבל כשאני משחקת בו כמה זמן במישחקים עם גרפיקה תלת מימד טובה (SIMS 2 , ZOO TYCOON 2, AGE OF EMPIRES 3) אז הוא נתקע ואם למשל המיזיקה של המישחק נתקע באות Z אז זה עושה ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ ואז המחשב מיתאתחל מה לעשות? אני מיואשת הלכתי לטכנאי מחשבים והוא אמר שהכל בסדר..... ואף אחד לא מצליח לעזור לי...
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
בזמן האחרון כל פעם שאני מכניס דיסק DVD כלשהו לכונן אפילו דיסק ריק הוא אומר שאין דיסק בכונן. מה לעשות? צריך להתקין משהו?
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אני מדליק את המחשב והוא נידלק. אבל המסך לא. עם מתקרבים למסך ממש אז רואים אבל בלי אור מאחור. אני לא יודע עם זה נשמה מוזר או שאני פשוט לא שואל נכון. פשוט לא קרה לי דבר כזה אף פעם ואני לא יודע איך לשאול נכון. זה כאילו שהתאורה של המסך לא פעיל אבל המסך עצמו פועל מישהו יודע למה זה? ??? זה מחשב של IBM מסוג ישן (פנטיום 3 850)
-
- 5 תגובות
- 729 צפיות
-
-
לאחרונה החלה בעיה במחשב שלי... הוא עושה אתחול (Reset) בעצמו. במצב Idle הוא עובד טוב... אולם כאשר אני מפעיל יישומים כמו משחקים אחרי כ 15 דקות הוא מבצע אתחול. האם זאת בעיית קירור? או שיש מצב שזו בעיה אחרת? (לכמה מהחברים שלי הבעיה החלה גם לא מזמן ולחקלם יש מאווררים חזקים למעבד)
-
- 5 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום וברכה, יש לי רמקולים בחיבור אודיו 3.5 ירוק וכך גם אוזניות (SS V2). ואני חייב לחבר את שניהם ויש לי רק יציאה אחת.. יש משהו שאפשר לעשות?
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
לאחר הדלקת מחשב- מחשב נתקע במסך ראשוני של לוח האם, ולא ניתן לעשות כלום (כולל הפעלת מחשב מתקליטור מ"ה) מה ניתן לבדוק בחומרת המחשב?
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד לא חדש יש בו 1גיגה הרץ השאר לא ידוע לי המחשב עצמו פעל לי תמיד רק שיום אחד הוא החליט לא להדלק בכלל ניסיתי לבדוק אם זה בעייה במחשב כאשר הכנסתי את הסוללה אך הוא נדלק ונכבה כשראיתי שמצב הסוללה היה מרוקן גיליתי כשהספק מחובר לחשמל המנורה לא דולקת של הספק עצמו. האחריות על המחשב נגמרה מה אתם מציעים לעשות? האם הבעיה היא בספק עצמו?
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
לאחרונה מדי פעם באקראיות מוחלטת קורה שהמחשב נתקע לכמה שניות לפעמים יותר והסמן של העכבר מתחיל לפעול מוזר ומחליף צבע לצהוב. פה ושם קראתי שאולי זו בעיה של התחממות אך הנה מה שמופיעה לי לפי התוכנה שבודקת טמפרטורה וכו': http://gyazo.com/5e8ac121c0b8ee2fdb2eb1be71bb4594 כשיש תתקיעה אני לא רואה שהחום של המעבד עולה פתאום אז באמת אזלו לי הרעיונות של מה יכול לגרום לבעיה. לפי התמלום והידע הכללי יש לכם מושג אולי מה הבעיה ומה אפשר לעשות בנידון?
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי P-4 2.6 לוח של ABIT המחשב נקי מאוד מאבק ולא עמוס בשטויות ולא מזמן פירמטתי אותו למרות זאת הנורה האדומה (אם אני לא טועה של הHD ) כמעט כל הזמן דולקת כאילו המחשב עובד קשה מאוד והטמפרטורה שלו בסביבות 55 מעלות אני לא מבין מה הבעיה כמו כן אין רוגלות ווירוסים תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 729 צפיות
-