תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
יש לי לוח אם MSI K8I NEO2 מעבד AMD 939 ATHALON 64 עם מערכת קירור מים של טרמל טייק. בדקתי את הכל והכל תקין. המעבד שלי מתחמם בטירוף (לפחות זה מה שהמד אומר) 88+ מעלות אחרי שעדכנתי ביוס ואחרי שבדקתי את תקינות המערכת מים ואז הורדתי בדיקה של המתח החשמלי במחשב והוא אומר שה - +12V לא מקבל מספיק מתח (הוא מקבל 2.2V) מה זה לעזעזל ה +12V???? החלפתי ספק וזה עדיין קורה!!!! מה יכולה להיות הבעיה??????
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
למשל אתמול בלילה הורדתי משהו אז השארתי את המחשב דולק,וגם בלי קשר אני משאיר אותו דולק הרבה פעמים למשך כמה ימים ואין בעיות....אתמול התחילה בעייה מוזרה,כשקמתי בבוקר אני רואה שהמחשב עשה רסטרט ולא מזהה את ההארד דיסק ומבקש ממני להכניס דיסקט אתחול עשיתי רסט והוא עדיין לא זיהה את ההארד דיסק וביקש דיסקט אתחול,כיביתי והדלקתי והוא התסדר....אחר כך היום בצהריים שוב פעם הדלקתי אותו המשכתי את ההורדה יצאתי מהבית ל3-4 שעות כשחזרתי עוד פעם הוא עשה רסטרט אבל הפעם הוא הראה את המסך שמופיע כשעושים רסט בדרך לא נכונה (start windows normaly ושאר האפשרויות) והמחשב נתקע במסך הזה עשיתי רסט עוד פעם ושוב הוא נתקע באותו המסך כיביתי אותו והדלקתי והופ הוא לא נתקע נכנסתי לוינדוס במצב רגיל....למה זה קורה??…
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
האם כל מודם בעל יציאת קול וכניסת מיקרופן הוא מודם VOICE , אני יודע שהשאלה נשמעת דפוקה , אבל יש לי מודם שכזה והמחשב לא מזהה אותו בתור מודם VOICE .. אני גם לא ממש מוצא לו דריברים מתאים עזרה בבקשה?
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
אפשר ללחוץ F1 ולהמשיך הכל כרגיל. בנוסף, הווינדוז מזהה את המעבד כ: Pentium 4® CPU 3.00GHz 2.99GHz ולפני שזה קרה הוא זוהה אותו כך: Pentium 4® CPU 3.00GHz 3.01GHz מה זה?
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
מדובר בכרטיס ישן GEFORCE2 MX 200 AGP X4 למה אני מעוניין לעשות את זה -אחד התחביבים האהובים עלי זה להשמיש רכיבים תקולים לוח אם תקין,הכרטיס אינו מראה תצוגה אך המאוורר שעליו פועל האם יש איזושהי דרך לאתר את התקלה ולהשמישו ? על פניו הרכיבים שמורכבים עליו נראים בצורה שלמה
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אני עובד עם כונן CD (רגיל, לא צורב) SCSI של Toshiba שעבד יפה עד לפני מספר ימים. פתאום לאחרונה הוא התחיל לעבוד לאט בצורה בלתי נסבלת. דבר ראשון ניקיתי את הכונן עם CD לניקוי - ללא שיפור. בדקתי במנהל ההתקנים ופתאום ראיתי משהו מוזר: אני עובד על בקר SCSI של Adaptec. הופיע לי פתאום בקר SCSI חדש שנקרא AXVodka. הבקר המוזר הזה לא משתמש במשאבים במערכת, הוא פשוט שם. לא זכור לי שהתקנתי אי פעם בקר בשם זה - וגם אני ממש לא אוהב וודקה - מאיפה זה בא לי? האם זה יכול להיות הגורם? מה יכול לגרום לכונן CD פתאום להתחיל לעבוד לאט - אבל באופן קיצוני? האם יש גם בכונן SCSI מקום וצורך בכיווני DMA ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
היי, לאחרונה אני סובל הרבה מניתוקים מהאינטרנט. אחרי שצעקתי (כנראה לא בצדק...) על הוט ונטויז'ן, גיליתי שבכלל הבעיה היא כנראה בצד שלי. יש לי ראוטר (שלי) של EDIMAX, עם שני מחשבים (נייד + נייח) שמתחברים חיבור אלחוטי בתקן N. מי שלכאורה כל הזמן מתנתק, הוא מחשב נייח נוסף שמחובר בחיבור חוטי. למעשה, אני לא רואה ניתוקים, אבל התקשורת בין הראוטר לבין המחשב מתה (כולל כניסה להגדרות הראוטר...) אבל התקשורת האלחוטית ממשיכה לעבוד מצוין. השאלה, האם יש דרך לבדוק את הנושא הזה (אולי מדובר בכבל רשת ?? אולי בחיבורי ה LAN של הראוטר ??) או שהכי פשוט להשקיע 25 שקל ולקנות כרטיס רשת 10/100 (ממילא הראוטר לא תומך ב 1Gbps...) וזהו ?... תודה, נתי
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום לאחר הסרה של מס' תוכנות שהתקנתי בהפעלה מחדש ראיתי שהווינדוס לא מזהה את הכונן DVD ניסיתי להסיר את ההתקן ולהתקין חומרה חדשה אך ללא הועיל ניסיתי להליף כונן DVD ושוב לא הועיל הצורב מסוג LG , ניסיתי להרכיב סמסונג במקום אך הווינדוס לא מצליח לזאת את הכונן הוא מראה לי שזוהתה חומרה חדשה וטוען שיש בעיות בהתקנה קוד 39 אודה לעזרתיכם אם יש צורך בהתקנת דריוור חדש אודה לכם אם תפנו אותי היכן נמצא דריוור כזה תודה
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס 7, התחילה בעיה מוזרה לפני כשבוע בערך כשאני מנסה לשמוע קול דרך הדפדפנים אקספלורר/ כרום אני לא שומע כלום. יוטיוב, רדיו או פליקס- דממה. למרות שבסאפרי אני כן שומע. בדקתי במנהל ההתקנים- אין דרייבר שאינו מותקן, מחקתי את כרום והתקנתי מחדש, עברתי על כל ההגדרות של הכרטיס קול, בדקתי בהגדרות של האקספלורר שהוא מנגן מולטימדיה. מבקש את עזרתכם, תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
יש לי לוח אם GA-AB350M-DS3H V2 (rev. 1.1) וכשאני מכבה את המחשב האור בעכבר לא נכבה הבנתי שזה משהו בהגדרות של הBIOS
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
היי לכולם, אז לאחרונה צצה בעיה בכרטיס המסך שלי (1080TI), שבה המאווררים עושים מן רעש מכני כשהם מתחילים להסתובב. זה קורה כל 10-20 שניות במצב ללא מאמץ (המאווררים פשוט מתחילים לעבוד ומפסיקים כל 10-20 שניות). זה רעש די חזק שמזכיר קצת צליל של כונן קשיח. נסיתי לבדוק אם יש משהו שמפריע למאווררים ולסובב אותן קצת בעצמי, אבל לא מצאתי משהו לא תקין. לא נסיתי לפתוח את הכרטיס בעצמי כמובן הכרטיס באחריות יבואן עדיין, דברתי עם החנות שרכשתי ממנה ונאמר לי שהם יכולים לשלוח אותו ליבואן, אבל כנראה שהכרטיס יחזור כמו שהוא אם זו התקלה היחידה כי "על תקלה כזו לא יחליפו כרטיס" והם לא יכולים לתקן דבר כזה ("לא יכולים לפתוח את הכרטיס לבדוק מה הבעיה") לי זה נשמע מאוד תמוה…
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
שלום. בעזרת התוכנה CPU-Z, אני שם לב כי המתח של המעבד שלי נע בין 1.388-1.412 כאשר הוא מגיע למתח הנמוך המהירות של המעבד יורדת ל2998 ובמתח הגבוה המהירות עולה ל3002. האם דבר זה פוגע לי בחומרה באופן חמור ביותר או שזה הפרשי מתח סבילים?
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-
-
יש לי מחשב כבן שלושה חודשים עם ATI HD 4850 ולאחרונה התחלתי לעבוד עם שני מסכים. בהתחלה כשקיבלתי את המחשב התעוררה הבעיה של מסך כחול וריסטרט שנגרם מהדרייבר של ATI. אז הגדרתי ב-CATALYST שהמאוורר יעבוד על 40% ומאז זה הסתדר. עכשיו הבעיה חזרה שוב - מדי פעם המחשב קורס ואחרי שהויסטה חוזר כתוב שהקריסה נגרמה מהדרייבר של ATI. לא בטוחה אם זה קשור להוספת המסך השני כי הבעיה הזו הייתה גם בהתחלה. ניסיתי לעדכן את הדרייבר של ATI לגרסה האחרונה אבל זה לא עזר. כרגע המאוורר מוגדר על מהירות 50%. אודה לכל רעיון/פתרון.
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שאני מנסה להפעיל את המצלמה במסנג'ר זה מנתק לי את המסנג'ר בהודעה "אל תשלח" (ניסיתי כבר שתי מצלמות על המחשב שניהם עובדות במחשבים אחרים וניסיתי גם להסיר את המסנג'ר להתקין גירסא אחרת.. להתקין את הדריברים מהתחלה. וכלום לא עזר) תודה לעוזרים..
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-
-
בזמן POST מיד לאחר הדלקת המחשב שלוש הנורות של המקלדת מהבהבות במהירות וללא הפסקה יש גם בעיה עתיקה של הביוס שאינו שומר הגדרות (שומר כל עוד מחובר לחשמל - וכן...החלפתי סוללת ביוס לחדשה) גם כשהווינדוס עולה (לפני שניתקתי מהחשמל, אח"כ עולה עד למצב שמודיע לי כי ההגדרות אינם מתאימות ואז לא ניתן להמשיך בגלל המקלדת) לא ניתן להשתמש במקלדת עם מקלדת USB אין בעיה מה דעתכם??
-
- 5 תגובות
- 724 צפיות
-
-
ערב טוב, לאחרונה הצלחתי להביא מארה"ב שני כרטיסים כאלו, ואני פשוט לא מצליח להתקין אף אחד מהם. ניסיתי כבר 3(!) מחשבים שונים, שניים מהם מריצים XP והשלישי 2K. הבעיה היא ש-windows לא מצליח לזהות את הדרייבר כמתאים לכרטיס, כלומר למעשה לא מוצא דרייבר בכלל גם אם מגדירים את ה- path המדויק בחיפוש. אם מאלצים אותו לפתוח קובץ inf מסוים הדרייבר מותקן, אבל הכרטיס לא מתפקד (כלומר, לא שומעים כלום בכל היציאות). התופעה חוזרת על עצמה גם ב-XP וגם ב-2K, על כל שלושת המחשבים, על שני הכרטיסים, עם כל גרסאות הדרייבר הבאות: envy24_family_driverv520b Envy24_Family_AudioController_v473b 5.12 (הגיע על CD עם הכרטיסים) ב-properties של הכרטיס ב-device manager מופיע PCI\VEN_1412&DEV_1724&SUBSYS_5A5A…
-
- 5 תגובות
- 724 צפיות
-
-
לפני כמה ימים נשרף לי הלוח אם, הלכתי לחנות ממנה קניתי את הל.אם ומימשתי את האחריות וקיבלתי ל.אם חדש. שהגעתי היתה היו רעשים מוזרים מתוך המחשב, לא יודע להסביר אותם ואחרי בערך רבע שעה המחשב נכבה, כאשר הדלקתי אותו מחדש הוא נכבה לאחר מס' שניות, שהיתי מדליק אותו אחרי 5 דקות בערך הוא היה מחזיק כמה דקות בלי להיכבות. שאני מדליק אותו אחרי 15-20 דקות הוא מחזיק בערך רבע שעה. לפי הבדיקות שלי זה לא הכוננים, הכ. מסך והזיכרונות. החלפתי משחה טרמית למעבד אבל עדיין אין תוצאות.
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
מראש כל הכתיבה היא GPU/mem, אני בעל 6950 פתוח ל-6970 גירסה מדוייקת: Sapphire 6950 Dirt 3 2GB הבעיה היא כזו: כשאני מפעיל את המחשב ללא OC אין בעיה (OC מהדרייבר עובד מעולה מקסימום 840/1325) הבעיה מתחילה כשאני עובד עם Sapphire TRIXX. בדקתי הכול כאשר אני על 925/1375 הוא יציב ואין קריסות, אין ירידות מתח אין נפילות וולטים אחרים, אבל כשהוא יורד ל-150/250 או 500 (ב-GPU) במצב מנוחה בזמן OC (לא מהדרייבר) הוא מתחיל לבצע את הבעיות האילו שנישראות גם אחרי שאני חוזר לפעולה מקסימלית: http://youtu.be/svp1rHUaffA המחשב משמש לגיימינג ולמטרות BITCOIN (לכן ה-OC בגבוה) והיום חוויתי BSOD : Attempt to reset the display driver and recover from time-out failure הייתי רוצה עזרה לפתור את זה. לפי היד…
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אני צריך לחבר את הדיסקאונקי לכניסות מאחור של הלוח אם אני רוצה תקשורת מהירה.... יש לי WINDOWS 7 64BIT ...ו לוח P43 . גמר חתימה טובה לכולנו.
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
התקנתי היום מעבד פנטיום 4 531 על לוח של ג'יגהבייט (GA-8I915MD-GV), בכל אופן בשלב מסוים היה קצר חשמלי ונשמע קול פיצוץ קטן. חשדתי שהמעבד נשרף - בדקתי, הוא לא נראה שרוף וגם לא מריח ככה, כנ"ל לגבי הלוח - אין קבלים מנופחים והלוח נקי. החלפתי ספק - המחשב נדלק. יש לציין שהפעלתי את המחשב ללא זיכרון - רציתי לבדוק אם הלוח מגיב - הוא צפצף - משמע אין זיכרון והוא מגיב. עכשיו השאלה שלי היא כזאת, אם המעבד לא היה תקין, הלוח היה מצפצף בכלל (כשאין זיכרון עליו)? אני פשוט רוצה לשלול את האפשרות שנשרף המעבד. מצטער על הבלאגן בהודעה.
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
היי האם יש דרך שבה המחשב יפעל על חשמל ללא צורך בהטענה של הסוללה? האם במצב כזה יש קרינה שנפלטת בעקבות זה שהוא מחובר לחשמל?
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
- 2 followers
-
-
חיברתי את הכרטיס מסך שלי 7800GT בחיבור DVI ל HDMI לטלוויזיה. סידרתי הכל בהגדרות ואני רואה את מסך המחשב על גבי הטלוויזיה. אבל כשאני מפעיל סרט נגיד, אז במקום הסרט בנגן יש מסך שחור... אני זזוכר פעם שעשיית את זה היה צריך לשנות משו בהגדרות רק שעכשיו אני לא זוכר מה...עזרה תתקבל בברכה טוב מצאתי פיתרון די פשוט, כמו שחיפשתי בהגדרות של הנגן עצמו לדוג' BSPLYER ולשנות את ההגדרות RENDERING
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
הוא עשה לי BOOT פעם אחרי שהחלפתי כונן כי חשבתי שיש פגם הוא לא הצליח לעשות BOOT אז החזרתי חזרה והוא פתאום לא עושה לי BOOT מהכונן הראשון שהוא עשה כבר היום BOOT
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-
-
הי, הלוח שלי GB gap35Ds3l והפנאל הקדמי של המארז compucase 6a19 או משהו כזה, לא מזוהים בויסטה מסיבה לא מובנת. התקנת כל דרייבר אפשרי, מהאתר של ג'יגבייט, פרמטתי, התקנתי מהדיסק, ושוב מהאתר, פרמטתי והתקנתי רק מהאתר, ושום דבר לא גורם למחשב לזהות את הפנאל הקדמי, למרות שאת יציאות הUSB הוא כן מזהה. עוד מישהו נתקל בבעיה? מה אני צריך לעשות? אני לא יודע איפה הבעיה אבל הנחתי שהחומרה לא תואמת לויסטה אז בגלל זה פרסמתי כאן, אם זו בעיית תוכנה אשמח אם תעבירו לפורום המתאים, וסליחה.
-
- 5 תגובות
- 724 צפיות
-
-
יש תמונה..זה נותן את ההודעה הזאת.. easytune5 זה מצליח להתקין..אבל כשזה נפתח אין את כל האפשרויות.. יש גם תמונה.. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 724 צפיות
-