תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש לי P-4 2.6 לוח של ABIT המחשב נקי מאוד מאבק ולא עמוס בשטויות ולא מזמן פירמטתי אותו למרות זאת הנורה האדומה (אם אני לא טועה של הHD ) כמעט כל הזמן דולקת כאילו המחשב עובד קשה מאוד והטמפרטורה שלו בסביבות 55 מעלות אני לא מבין מה הבעיה כמו כן אין רוגלות ווירוסים תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 744 צפיות
-
-
יש לי מחשב מהיר יחסית עם ג'יגה ראם ו3 ג'יגה הרץ ואתמול פירמטתי את כל המערכת והוא עובד לי לאט ואני לא יודע מה לעשות מה אתם חושבים שהבעיה?
-
- 10 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אז ככה מיפרט amd 64 bit 300 dfi n4 ultra-d 512 ram 80 giga sata 80gig ide 6600gt המערכת נימצאת באובר קלוקינג באס 306 מכפלה8 זכרונות מ 333 ל 408 יציב לגמרי הטמפרטורה היא 45 במאמץ 40 במנוחה עד לפה הכול יופי עכשיו מגיע הקטע של המישחקים אני משחק מישחקים שאמורים לטוס על הכרטיס ובמקום כול הזמן יש תקעיות גם אם זה רץ על 60 פריים מה אתם חושבים איפה הבעייה? תודה רבה לכול העונים
-
- 11 תגובות
- 744 צפיות
-
-
יש לי מחשב של דל מדגם inspiron n5010, ויש לו בעיה כנראה במאווררים, המחשב מגיע לטמפרטורות של 80-90 מעלות ואז נכבה. יש המלצות למעבדה באזור חולון? אם לא, אז משהו שקרוב לחולון? תודה מראש רפאל
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אני רוצה להפוך את הדיסק החיצוני שלי בעצם להיות רק הפעלות , גם ווינדוס XP וגם 7. אני מדבר על התקנות בעצם.
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
הורדתי את הדריברים הכי חדשים של NVIDIA 91.45 וכשהוא עובר למסך השחור הגדול בהתקנה הוא רושם לי ככה - ד"א אני לא ידעתי איפה לסים את זה אבל זה נירא לי המקום הכי מתאים
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום, קניתי השבוע מחשב נייד של DELL שהגיע מותקן עם windows 8 שלא הסתדרתי איתו לכן התקנתי ביוזמתי windows 7 על המחשב.. אבל!: כעת אין לי אפשרות להתחבר לאינטרנט אלחוטי (כן ניתן להתחבר לאינטרנט קווי) אשמח לייעוץ ועזרה איך פותרים את הבעיה? ההבנה שלי במחשבים נמוכה מאוד(!!!!) לכן אשמח להסבר מפורט תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב נייד lenovo ideapad s530 ויש לי בעיה שכאשר אני מכבה את המחשב (כמו שצריך דרך התפריט של הווינדוס בפינה למטה, לא מצב שינה או משהו) אז כעבור זמן מסוים שאני מדליק אותו הסוללה "צונחת" ל0.. לדוגמה כיביתי את המחשב עם 57% סוללה, הדלקתי אותו כעבור בערך 14 שעות ואז הוא נדלק המד סוללה היה על קצת יותר מחצי (לא הספקתי לראות אחוז מדויק אבל באזור 50-60% ) ואז אחרי משהו כמו 3 שניות הוא רושם לי הודעה על המסך שהסוללה חלשה מאוד ולחבר למטען (הסוללה "קופצת" ל- 0) אם אני מספיק לחבר מטען בשניה אז הוא נשאר דולק אם לא אז הוא נכבה ואני מדליק אותו אחרי איזה דקה עם אחוז או שניים.. יש לציין שהמחשב בן שנה, בשימוש סביר לגמרי לא שימוש כבד מידי, וכאשר אני עובד איתו הסוללה מספיקה סבבה ל…
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
קיצור החלתתי לפרמט את המחשב אז הכנסתי את ה דיסק של ה XP נכסתי לביוס סידרתי שהכונן יהיה הפרימרי מאסטר הפעלתי מחשב והתקנה של 'WIN XP עולה עכישו הוא שואל אותי עם אני רוצה להתקין לוחץ ENTER ואז הוא כותב שאין HD וצריך לודא שהכול מחובר אבל הכול מחובר בדקתי ה HD מחובר בקבל SATA (הוא כמובן SATA) יש חיבור חשמל הוכל מחובר וגם אני יכול לעלות את המחשב מה HD עם WINDOWS עכשיו אני יודע שיש בעיה כזאת שליפעמים שה XP לא מזהה HD SATA וצריך דריבר כזה ולהכניס איזה דיסק פלופי לפי מה שאנאמר לי להוריד http://dlsvr05.asus.com/pub/ASUS/misc/ide/via6410/VIA6410V210P1.zip ואז לחלץ התיקיה ולקחת את התיקיה DriverDisk מבפנים להחניס אותה לדיסק פלופי וככה הוא כן יזיה את HD SATA (דרך הגב ניסתי פעמיי…
-
- 4 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום אני מנסה להדפיס מסמך בלי צבע בשמוש רק בדיו השחור אבל התוכנה של המדפסת מבבקשת להחליף את הדיו הצבעוני שנגמר (ואני לא ממש צריך) ולא נותנת להדפיס את המסמך, אפילו שסימנתי באפשרויות הדפסה 'Black Ink Only', מה לעשות? תודה
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
כנראה שלא יהיו קצרים יותר אבל בכל מקרה בכל פעם שיש קצר אני צריך לנתק את ה- Hard Disk ולחבר אותו ל- S-ATA אחר. מה שמוזר זה שרק במחשב שלי זה קורה ובמחשב אחר שיש בבית זה לא קורה. יכול להיות שמשהו במחשב לא בסדר? (ספק, לוח אם, הארד דיסק?) כי זה די מעצבן אותי לעשות את אותו תהליך שוב ושוב.
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
שלום היום החלתתי לנסות לעשות overclocking למחשב הישן שלי בכדי להריץ משחקים קצת יותר מהר מהרגיל. ערכתי מחקר קטן בנושא וקראתי מעט מידע על איך התהליך מתבצע אבל כנראה שדפקתי משהו בתהליך ואני מקווה שזה הפיך ושתוכלו לעזור לי. עקבתי אחר המדריך שניתן למצוא כאן: http://www.tomshardware.com/reviews/overclock-graphics-card,1916.html הורדתי את התוכנה RivaTuner ונכנסתי להגדרות כרטיס מסך שם על פי המדריך והגעתי לSystem Tweaks ואז סימנתי V בתיבה למעלה שאומרת Enable driver-level hardware overclocking ואז הופיעה הודעה שמבקשת ממני לאתחל את המחשב אז אישרתי ומספר שניות לאחר שהDesktop עלה המסך השתנה לפסים אלכסוניים מרצדים. אודה לכל עזרה אפשרית.
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
היום ושלשום הייתי עד לבעיה שהחלה במחשב הישן של אח שלי, המסך התחיל לרצד ו"התקשקש? במלא צבעים ופסים במקומות שלא צריך (גם ב- DOS). אז הייום שניסיתי לפרמט לאח שלי את המחשב, ניתקתי את הכרטיס מסך וחיברתי אותו שוב, אבל אז שהפעלתי את המחשב מחדש נשמעו 3 ציפצופים אחד אחרי השני. (או שני צפצופים) בנתיים, המחשב פועל עם Voodoo 3 3000 וזה בסדר עכשיו. (על הכרטיס לא ראיתי סימנים של שריפה או משהו כזה). אז הכרטיס הלך?
-
- 5 תגובות
- 744 צפיות
-
-
יום אחד המחשב שלי לא הצליח להעלות את הWIN גם לא במצב בטוח ישר חשבתי שזה הזיכרון לקחתי MEMTEST עשיתי בדיקה הראה לי מלא הבעיות אבל בסיבוב שני או סיבוב אחרי ריסטארט זה לא הראה לי בעיות כלל בסוף התברר שזה היה בגלל תוכנה שהתקנתי לאחרונה (תוכנה אחרונה שהתקנתי על המחשב). איך זה יכול להיות שתוכנה גרמה לבעיות על הזיכרון?
-
- 4 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מחשב שרכשתי אתמול: לוח Gigabyte DS3L מעבד E8400 3.0G זכרון Geil Ultra CL4 2G בסטיק אחד HD 500 GB + 250 GB פנימיים SATA HD 80 GB + 80 GB פנימיים IDE כרטיס מסך MSI 4850 ברשותי גם 2 כוננים קשיחים חיצוניים של WD בנפח 500 GB כל אחד. הכוננים הללו מתחברים ל- USB. מה שקורה - כאשר הם מחוברים ואני מפעיל את המחשב, עוד בשלב ה- BIOS המחשב כל הזמן מתרסט, פשוט כך. אוכל לצלם בוידאו אם זה יעזור. לוקח 3-4 שניות, הוא מתרסט, חושב, ושוב לאחר 3-4 שניות מתרסט. שמתי לב לפעילות בכוננים הקשיחים החיצוניים כאשר זה קורה, אז ניתקתי אותם מה- USB והמחשב עלה, לאחר מכן חיברתי בחזרה והכל תקין. אם כך - הם, ככל הנראה, הגורמים לבעיה. ניסיתי לחפש ב- BIOS משהו שקשור ל- USB שאולי יכול לגרום לכך א…
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
-
אז ככה... יש לי AMD דיורון 1300. כרטיס מסך s3. 256DDR. Win ME. המחשב עובד בערך פעם אחת מתוך עשר פעמים שאני מדליק אותו. לפני שהוא מגיע לווינדוס, הוא נתקע ונותן כל מיני הודעות שגיאה. לפעמים הוא מתחיל את הווינדוס, נותן הודעת שגיאה, ואז אין ברירה אלא לעשות ריסטארט. ההודעות שונות ומגוונות, קבצים חסרים, שגיאות וכו'... אני חושב שזה בגלל הווינדוס. לפרמט - אני לא ממש יודע, ואני גם לא ורצה להתעסק בזה... תודה.
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב AMD +2200 עם גיגה זיכרון, לאחרונה המחשב "קופא" למספר שניות ולא מגיב, כאשר בודקים במנהל המשימות אף משימה אינה צורכת 100% CPU וכמובן שיש הרבה זיכרון פנוי . בדקתי גם את הטמפרטורה והיא 27 מעלות ( יש לי מאוורר של זלמן ) האם יש למישהו רעיון מה ניתן לבדוק ומה הבעיה ? ( אני עדיין לא מוכן לפתרון של לפרמט ולהתקין מחדש )
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי מחשב חדש, להלן מפרט חלקי: מעבד: Intel Core 2 Quad Q9505, מהירות 2.83GHz לוח אם: ASUS P5P32TD PRO זכרון: Corsair CM3X2G1333C9 (סה"כ 8 ג'יגה, 4 סטיקים של 2) הבעיה החלה מיד לאחר ההתקנה של Windows 7 64-bit - המחשב (במצב idle) ביצע ריסטרט. ביטלתי את האפשרות של ריסטרט מיידי עם מסך כחול, אבל לא מדובר פה במסך כחול - אין קוד bugcheck, אין minidump, ושום דבר לא נכתב ל- event log. עדכנתי את הביוס לאחרון, והכל בביוס מוגדר auto, ובמצב כזה הזכרון עובד ב- 1333MHz. הרצתי memtest86+ 4.0 כל הלילה (8 שעות) - הזכרון תקין. אחרי שחיפשתי הרבה בפורומים גיליתי שאני לא הייחיד שחווה את זה בעיות האלה. חלק מהאנשים טוענים שצריך להגדיל את המתח של הזכרונות. בדף מידע באתר Corsair מצויין…
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
יש לי GEFORCE 2 TI עכשיו שאני נכנס למשחק למשל Call of Duty ומתחיל לשחק כול 16 שניות בערך המשחק נהיה איטי לתקופה קצרה וחוזר ש להיות רגיל הבעיה היא בכל משחק אפילו משחקים ישנים מאוד! הבעיה הזאת לא היתה לפני שפירמטי את המחשב התקנתי את דריבריים הכי חדשים דירקט 9 מה לא תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
שלום הבחנתי בבעיה שקרתה אתמול למסך שלי מחובר כבל vga ולמחשב עצמו dvi adapter כאשר אני מדליק את המחשב זה מראה לי "check video cable" אבל כאשר אני מחבר את הvga לחיבור vga במחשב במקום הadapter זה אומר לי "vga no signal" "Dvi no signal" תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
צירפתי בהמשך אינפורמציה מתוך אברסט המראה כי ה - AGP אצלי הוא לא פעיל. רציתי לשאול כיצד ניתן לשנות זאת ? ניסיתי בביוס , והגדרתי כי כרטיס המסך הראשי ייפעל ב - AGP אך בכל זאת אין שינוי . מישהו מכיר כיצד ניתן לפתור את הבעיה ? AGP Controller AGP Version 3.05 AGP Status Disabled AGP Device SiS 330 Mirage Integrated AGP Aperture Size 64 MB Supported AGP Speeds 1x, 2x, 4x, 8x Current AGP Speed 8x Fast-Write Supported, Enabled Side Band Addressing Supported, Enabled Chipset Manufacturer Company Name Silicon Integrated Systems Corporation Product Information http://www.sis.com/products/index.htm#chipsets Driver Download http://download.sis.com Problems & Suggestions Problem …
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
לא מצאתי בגוגל :-\ תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה. היום החלפתי כרטיס מסך (ל- 8500GT 256MB PCIE). קיבלתי מחיר טוב באלוף והם התקינו לי את הכרטיס ונתנו לי ריצת הדגמה בTWO WORLDS לראות אם הכל אחלה. הכל פעל מצוין, אז קניתי והלכתי לאינקום כדי שיסדר לי את ה5.1 ... עכשיו הדפוק הזה התחיל להתעסק בכל מיני שטויות בBIOS וגם התקין לי איזה עידכון לווינדוז שאני לא מבין מה זה בכלל. קיצר חזרתי הביתה ושמתי לב שכל כמה זמן המחשב נתקע וגורר איתו את הצליל האחרון (נגיד כשאני שומע מוזיקה) עד שנרגע (שנייה או שתיים). עשיתי שחזור מערכת, וזה לא פעל. חשבתי אולי זה המודם דופק לי את המחשב, גם לא. עשיתי DISABLE לכרטיס קול שהתקינו לי באינקום והבעיה נשארה. ניסיתי לפרמט, והייתה שגיאה לגבי C: (איפה שהווינדוז מותקן). עכשיו אני חושב, יכול להיות ז…
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-
הHP Envy החדש (מחודש, למען הדיוק) שלי עושה קצת בעיות. הוא נתקע כל פעם בהפעלה מחדש. נשאר על המסך השחור ולא מצליח להעלות את הwindows. רק אחרי שמנתקים אותו מהסוללה הוא עולה בסדר. פעם אחת גם הופיע לו blue screen שאמר משהו על בעייה ב “memory management” או משהו דומה. עוד כמה פרטים : Win 7 64 bit, i7-720QM,, 16GB. כמו שאמרתי הוא אצלי ממש מעט זמן כך שהדבר היחיד פחות או יותר שהספקתי לעשות איתו זה להתקיןCS5 ואופיס. (בינתיים הסרתי כבר את הכל ) מאוד אשמח לכל הצעה או רעיון. תודה.
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-