עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אז ככה הרצתי בדיקה של 3DMARK 11 על ההגדרות הרגילות וזה מריץ לי על 14 FPS כל דבר למה.. מה אני עושה.. ואיזה חלק כבר פגום!?

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  2. שלום! המחשב שלי, לוח אם של ג'יגה בייט 512 מגה זיכרון, מהירות מעבד של 1.8GHZ מעבד של AMD ATHLON +3000. המחשב לא רוצה להידלק, ושתי הנורות הקדמיות דולקות, אחת צהובה של המתח, והשניה נדלקת כאשר המחשב "חושב". אמרו לי שהלך לוח אם, או המעבד. אמרו גם שיכול להיות שזוה סוללה של לוח האם. מהי הסוללה, ומה תפקידה, ומה אפשר לעשות? תודה רבה. :s05:

• 7 תגובות
    • 731 צפיות
  3. Started by magadi,

יש לי כמה ספקים אני צריך אחד כדי להפעיל מחשב P2 עכשיו במקום לחבר את כולם ולראות אם הם עובדים(עבודה של שעות יש לי לפחות 10 ואני לא יודע אם הם עובדים או לא) האם אפשר לחבר את הספק לחשמל(ללא חיבור למחשב) לחבר מאורר ולראות דרך זה אם הוא עובד? או שיש אולי דרך אחרת? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  4. Started by PCguy,

במידה ואתם הולכים לקנות מחשב חדש על איזה מעבד הייתם הולכים?DUAL CORE או 64BIT ואם 64 אז של מי ולמה? ועוד משהו-איך מעתיקים דיסק מוזיקה למחשב?

• 7 תגובות
    • 731 צפיות
  5. שלום רב ברשותי 2 הארדיסקים שבשתיהם יש ווינדוסים עכשיו החלטתי לנקות אחד מהם ידנית ולהשאיר את הראשי עם הווינדוס והכל. מחקתי ידנית את את כל מה שהיה בהארדיסק המשני והכל עבד כרגיל(היה שיפור ניכר במהירות המחשב). עכשיו לאחר ריסטרט הוא נותן לי שגיאה כזאת: BOOT FROM CD: DISC BOOT FAILURE , INSERT SYSTEM CD AND PRESS ENTER כיצד אני מתקן את הבעיה וכיצד אני מפעיל את המחשב מחדש והווינדוס יעלה נורמלי? כי לא מחקתי את C שהיה בשימוש הראשי(ווינדוס,תוכנות) אלא F שהיה בתוכו ווינדוס לא בשימוש. אנא עזרו לי, תודה מראש סער.

• 4 תגובות
    • 731 צפיות
  6. שלום, עדכנתי את הBIOS שלי מהאינטרנט ע"י תוכנה המצורפת ללוח האם (GYGABYTE GA-8I945P-G). כעת המחשב לא עולה ואפילו לא מתחיל POST. אין צפצופי שגיאה ואין שום תצוגה על המסך. רק כפתור הכיבוי מגיב באופן תקין. הוצאת הסוללה לא עזרה. קיצור חיבורי הסוללה וכן הג'אמפר CLEAR CMOS לא עזרו גם הם. מה עוד אפשר לעשות?

• 5 תגובות
    • 731 צפיות
  7. Started by Z5745,

הי לכולם: יש לי בעייה בעת הפעלת המחשב אחרי כשנייה הו נכבה ונדלק עוד פעם פולה זו קורה בלי סוף. ניסתי לנתק כול דבר אפשרי.HDD, DVD ,כרטיס הסך ,זיכרון אפילו חיברתי ספק ישן אחר שום דבר לא עזר מישהו יכול לעזור. מפרט המחשב: Gigabyte P55-UD3L Intel I3 Transcend 2x2 DDR3 1333 mhz Gigabyte NVIDIA GeForce GTX 560 Ti Win 7 ultimate 64 bit HDD WDC 1T green edition ספק650W Chieftec

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  8. Started by just_me,

יש לי בעיה אם מסכים כחולים הנה קישור לקובץ DUMP האחרון http://s7.yousendit.com/d.aspx?id=0CZWH5DIBO6XI1ES0KI93NGHGA איך אני קורא אותו?

9. אהלן ברשותי מחשב נייח של חבר שבשבוע שעבר היה תקין לחלוטין. החל מהבוקר המצב הוא כזה: לחיצה על כפתור ההדלקה - המחשב נדלק - אין בוט - עוברות בערך 10-15 שניות והוא פשוט מת. לבד. בלי לעשות כלום ובלי לגעת בכלום. פשוט מפסיק לעבוד. ניקיתי מאווררים, ניקיתי את הזיכרון, ניקיתי קצת את המארז, ניסיתי שוב פעם ועדיין ללא הצלחה. ניסיתי להפעיל אותו באמצעות ניתוק חלקים מהלוח אם כמו, בלי הארדיסק וכו' ...לא עזר. נדלק ושוב מת! מה אמורה להיות הבעיה? האם אלה תסמינים של בעיות חשמל? ספק כוח תקול ? מצב כגון זה יכול להיווצר סתם ככה ? אנא עזרו לי למצוא פתרון לבעיה זו. בברכת תודה יוסי

10. Started by law89,

היי האם יש דרך שבה המחשב יפעל על חשמל ללא צורך בהטענה של הסוללה? האם במצב כזה יש קרינה שנפלטת בעקבות זה שהוא מחובר לחשמל?

11. Started by elad-k1,

שלום.. אז ככה אני מדליק את המחשב והמאוורים עובדים הכול ולא רואים במסך אני חושב שהלך הכרטיס מסך הבעיה היא שאני לא יודע בוודאות אם זה הכרטיס מסך! יש אפשרות לדעת בוודאות?! הוצאתי תזכרון,תארד דיסק וגם לא עלה ! בדרך כלל יש לי חילופי אבל זה ddr2 וביגלל זה אין לי! (דרך אגב יש לי על הלוח עוד כרטיס לוח מובנה חוץ מימה שאני מחבר אבל איך עושים שהוא יעבוד דרך הכרטיס שמובנה בלוח אם?!) תודה

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  12. Started by Bang,

הוא עשה לי BOOT פעם אחרי שהחלפתי כונן כי חשבתי שיש פגם הוא לא הצליח לעשות BOOT אז החזרתי חזרה והוא פתאום לא עושה לי BOOT מהכונן הראשון שהוא עשה כבר היום BOOT

• 4 תגובות
    • 731 צפיות
  13. Started by adirnasri,

אני צריך לדעת איך עושים שחזור מערכת תודה

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  14. הכנסו לwww.zoharcomputers.com/ בכל שאלה עזרה או תקלה התקשרו עכשיו 054-6688187

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  15. Started by refaelna11,

לפני כשנתיים מחשב עם לוח אם של אינטל PealsCreek 667 DDR2 G31, ומעבד Core 2 Duo E6320 1.86GHZ 1066. התקנתי מערכת הפעלה החדשה של מיקרוסופט WIN 7 לפני כשבועיים ורכשתי כרטיס מסך של innoD GeForce 9400GT 512MB, וכאשר אני מכניס את דיסק ההתקנה אני מגיע להתקנת המערכת החדשה, אני נתקל במסך כחול (Blue Screen). ניסיתי להוציא את כרטיס המסך שלי ולהפעיל דרך כרטיס המסך שמובנה על לוח האם, וככה זה כן עובד. החלטתי לקחת את כרטיס המסך לבדיקה במעבדה של אייבורי ולאחר הבדיקה שלהם נמצא כי כרטיס המסך תקין. ובאייבורי טוענים כי יכול להיות שמדובר בתקלה בלוח האם. האם ישנה תקלה גורפת בלוחות האם הללו כשמדובר בהתקנת WIN 7? במידה וכן מה ניתן לעשות, ובמידה והתשובה היא לא - האם ניתן לפתור את הבעיה הזו או שאנ…

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  16. Started by buuhaa,

אהלן. זה לא יאומן אבל כמספר האנשים ששאלתי כך מספר התשובות (השונות לגמרי) שקיבלתי: כאשר אני מעוניין לחבר סי די רום ללוח האם - באיזה מהמקרים אני צריך את כבל הסאונד ללוח האם ובאיזה לא ? שאלתי טכנאים, מומחים ופריקים רציניים וקיבלתי אינסוף תשובות כמו: *אם זה סידירום נוסף אז הוא תופס "טרמפ" על המאסטר דרך ה IDE. *אין מה לעשות - אפשר לקבל סאונד רק מאחד מהם. *אין צורך בכבל בכלל - זה היה נכון לימים שעברו. אז פניתי אליכם...מה התשובה ?

• 9 תגובות
    • 731 צפיות
  17. Started by avigdo,

האם קיימת איזושהיא פקודה שנועלת את הראשים של הדיסקים הקשיחים לפני שמעבירים אותם בדרך חתחתים?

18. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3033553,00.html

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  19. Started by DeadByDawn,

נתקלתי בבעיה (לא אצלי) שלא נתקלתי בה מעולם. מחשב חדש..לוח epox nforce2 וכו...צורב. הצורב צורב מצוין מCD ל CD (דהיינו CD Copy) אבל שמנסים לצרוב מהHD ל CD (צריבה מהכונן הקשיח..) זה לא צורב...עושה כל מיני רעשים (הצורב) ,לא מדליק אף נורה ואז כותב כל מיני דברים "disk change" משהו עם SCSI והצורב הוא לא SCSI!! ולא נראה לי שגם ה HD! הצורב תקין...כי הוא הוחלף,היתה את אותה בעיה בצורב קודם....משמע הבעיה לא בצורב. מישהו מכיר את התופעה ויודע איך להגיע לפיתרון?? תודה מראש.

20. Started by bsaghy,

שלום יש לי לוח אם msi k8n neo5 psb 1 וזיכרונות pqi4000-1024dbl את הרכבת והתקנת המחשב לא אני עשיתי , המחשב עבד מעולה עד לפני שנה וחצי. התחילו בעיות של מסכים כחולים שגברו עם הזמן. בסופו של דבר הגעתי למסקנה שכאשר אני מתקין רק סטיק אחד של הזיכרון אזי המחשב עובד תקין וכאשר אני שם את שניהם (לפי ההוראות בחוברת) אזי המסכים הכחולים חוזרים. למישהו יש כיון? הגדרות bios אולי? בברכה בעז

• 6 תגובות
    • 731 צפיות
  21. יש לי בעיה כשאני מפעיל את המחשב ..... קודם כל איך שאני מפעיל את המחשב זה מראה לי את המסך הזה.... http://img296.imageshack.us/my.php?image=pb280002pm0.jpg אחרי המסך הזה מיתכבה (כן הוא מיתכבה לא עושה ריסטרט) המחשב ואז אחרי שניה נידלק שוב אוטומטית ואחר כך מראה לי את המסך הבא ....... http://img301.imageshack.us/my.php?image=pb280001lo1.jpg וככה זה כל הזמן ועם אתם שואלים עם נגעתי בביוס אז כן נגעתי משהו שניקרא dram timeing עם אני לא טועה אני חייב עזרה לאפס את הביוס או משהו ניסיתי גם להוציא את הסוללה וגם לא עזר ..... בקיצור תוודה רבה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 731 צפיות
  22. Started by karanl1k,

יש לי בעיה ממש מוזרה בזמן שאני משחק (המשחק שאני מדבר עליו הוא קאונטר סטרייק 1.6) כשיש עומס בשרת שאני משחק בו אני סובל מפינג גבוה כשהכרטיס מסך שלי צריך לעבוד קשה אני סובל מפינג גבוה עזרה !!!

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  23. שלום . אני כבר פתחתי אשכול לגבי משהוא אחר ... אבל מסתבר שבדקתי ובמחשב שלי. יש 3 מאווררים אחד במרכז של לוח האם , השני זה של הכרטיס מסך משהוא קטן ואחד נסתר ליד הארד דיסק , עכשיו זה שליד הארד דיסק הוא לא עובד הוא נשאר לא זז שהמחשב דלוק , זה אמור להיות ככה או זה התקלקל וגורם למחשב שלי להתקע לאחר כמה זמן ולכבות ? תודה רבה לעוזרים !

• 5 תגובות
    • 731 צפיות
  24. Started by ^pb^,

יש לי אמפי מסוג Sansa Fuse, ולאחרונה התגלתה איתו בעיה מוזרה. כל פעם שאני מחבר את המכשיר למחשב, ברגע שהמכשיר משתנה למצב Connected - המחשב מקבל קצר ומנסה להפעיל עצמו מחדש - אך התהליך חוזר על עצמו בכל 2-3 שניות, עד שאני מנתק את המכשיר מהUSB. * המכשיר עצמו לא נראה מקולקל. * ניסיתי מספר יציאות USB באותו מחשב - התוצאה זהה. * ניסיתי להשתמש באותו הכבל ובאותו המכשיר במחשב אחר - שם הכל עובד כמו שצריך. * מכשירים אחרים דווקא כן עובדים עם הUSB, כמו המקלדת, העכבר וכבל Mini-USB. מה יכולה להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  25. Started by RTTW,

טוב המפרט בצד. שיקחתי לי בCOD-BLACK OPS בערך איזה שעתיים של משחק בלי הפסקה ופעם ראשונה המחשב פשוט קפא רעשים ברגע מהרמקולים זהו כלום... אפשר לצאת מהמשחק ע"י לחיצה של C+A+D אבל יותר מזה כלום רצוי לציין שגם עודכן הדרייבר האחרון מבית נוידיה במחשב ... ובכלל בשבועים האחרונים יש תקיעות מוזרות גם עם האקספולר...

• 0 תגובות
    • 730 צפיות

דיונים חדשים בפורומים