עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ezx,

באתי לחבר שלי הבית והיית לו בעיה במחשב ממש מוזרה.. עשיתי לו פורמט ואחרי הכל המחשב לא צרה להיתקין דרייברים לכלום לא לכרטיס מסך ולא לכרטיס קול (הכל מחובר כמו שצריך *זה לא קשור לווינדוס*) מישהו אולי יודע? :-\ =בחיים שלי לא נדקלתי בבעיה זאתי=

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  2. Started by dorratz,

שלום יש לי דיסק און קי. במחשב הנייח כשאני מחבר אותו הוא עובד בסדר גמור, גם במחשב הנייד הוא עבד בסדר גמור עד כה. אבל פתאום עכשיו, כשאני מחבר אותו למחשב הנייד ב-system tray מופיע לי האפשרות לעצור אותו, אבל כשאני נכנס למחשב שלי הוא(removable drive/disk) לא מופיע כמו פעם. בדקתי והוא עובד סבבה המחשב הנייח. מישהו יודע איך לפתור את זה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by The-Fox,

הלוח EPOX 8RDA3+ התקני ה USB 2: iAUDIO X5L ו מצלמה דיגיטלית של סוני. הכל עבד בסדר גמור עד שאתמול זההחליט שזה לא מזהה את ההתקנים. בהתחלה חשבתי שהבעיה בנגן, אבל אז ראיתי שהבעיה מופיעה גם כאשר אני מנסה לחבר את המצלמה. הבעיה היא שכל התקן שאני מחבר לא מזוהה: מקווה שזה מסביר את הבעיה קצת יותר טוב. התקני ה USB 1.1 עובדים בסדר גמור. ועוד דבר, יש לי מסך IIYAMA 454 שיש לו USB HUB, הבעיה היא שהוא תומך רק USB 1.1, אבל כשאני מחבר את אחד מהתקני ה USB 2 אליו הוא מזהה אותם אך כמובן שזה לא ממש עוזר כ יזה די איטי. אם יש לכם רעיונות למה הבעיה או איך אפשר לפתור אותה אני אשמח, תודה.

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  4. Started by shevo,

שלום רב, המצב כרגע הוא שהמחשב לא עולה, רק נדלקת נורה של לחצן ההדלקה. לאחרונה(לפני שהמחשב מת) שמתי לב לכך שהוא מתנתק מדי פעם וגם שכשהוא נדלק מופיע מסך מסויים(מצורף תמונה זהה למה שראיתי אצלי שלקחתי מהמרשתת). נראה לי שמדובר בספק כח, השאלות: 1) איך ניתן לוודא שהבעיה טמונה בו? 2) בהנחה ובאמת הבעיה בספק חשבתי לקנות ספק ולהרכיב, האם הספק הנ"ל מתאים(מבחינת הספק וכו'..) והאם מומלץ? או שיש משהו יותר מומלץ למפרט שלי ובמחיר זול יותר. הספק שאני חושב לקנות: https://www.tms.co.il/ss500et תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. המחשב שלי לא עולה ויש ציפצופים ....אני יודע שמספר ציפצופים מדוייקים מודיעים על בעיות מסויימות....ובכמה מהפעמים הוא נתן לי את ההודעות הבאות ואני לא בדיוק מבין מה הם אומרות(שניה זה משהו במעבד בטוח). אני צריך פרוט לבעיות האלו : (1) GATE A20 FAILURE (2) PROCESSOR EXCEPTION INTERRUPT ERROR המפרט מחשב שלי רשום במפרט מחשב. תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  6. להלן המפרט: מעבד AMD 4800 מארז NSK2400 עם ספק 380W לוח אם ASUS M2A-VM זיכרון OCZ הבעיה: המחשב לא נדלק כשלוחצים על כפתור ההפעלה. אם אני מנתק את חיבור החשמל ללוח אם כבל 4 פינים (12V?) אז המחשב נדלק כל המאוררים פועלים אבל כמובן שאין תצוגה במסך. האם הלוח אם הלך או המעבד? תודה יוגי

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  7. Started by eyalze,

שלום לפני כמה ימים המחשב נכבה לי ומאז כל פעם שאני מנסה להדליק אותו הוא מגיע ללוגו של ווינדוס 7 ואז המסך מחשיך ואחרי כמה שניות מופיע מסך כחול והמחשב כבה ונדלק מחדש. בSAFE MODE המחשב עולה אחרי חיפוש באימטרנט הבנתי שהשגיאה במסך הכחול 0x00000116 קשורה לכרטיס מסך. מחקתי את הדרייברים בSAFE MODEת ואז המחשב עלה בלי בעיה. ברגע שהוא עולה ווינדוס מתקינה אוטומטית את הדרייבר ולא מצאתי דדרך לעצור את זה ואז הבעיה חוזרת. ניסיתי להתקין דרייבר חדש וגם זה לא עוזר. יש לי ווינדוס 7 כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE 6600GT

• 2 תגובות
    • 935 צפיות
  8. Started by coperl,

שמעתי שאפשר לעשות לייב סידי או כמו שהם קוראים לו וינדוס טו גו. מישהו יודע איך עושים את זה? והאם אפשר לעשות את זה דרך ווינדוס 7? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 852 צפיות
  9. Started by navk2,

הייתה בעיה עם הארד דיסק, הוא הוחלף, קיבלתי אחד חדש ושאני מדליק את המחשב קורת התקרית, חיפשתי קצת באינטרנט פתרונות, בדקתי את החיבור של הארד דיסק, איפסתי את הביוס, ועם או בלי התקנה של הווינדוס בתוך הכונן עדיין זה נתקע בהודעה הזאת. חשוב להדגיש שזה הארד דיסק חדש ואני לא חושב שהוא תקול. מה אתם אומרים ? אני אעשה דיסקט בוט ? זה יעזור ? מישהו יכול לשלוח קישור להסבר קצר + הורדה של מה שצריך לשים בדיסקט אני אודה לו.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. במשך יום הוא יוצר קבצים של ג'יגה + אני מניח שזה בזכות טיפשותי שביטלתי את האנטי וירוס לכמה ימים. עשיתי בינתיים סריקה מלאה של ADAWARE במשך 6 שעות וזה לא הסתדר מה עושים ? תודה !

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by yes,

שלום! יש לי בעיה במחשב, כבר יותר מחודשיים, אומנם היא לא מפריע לי לכלום (לפחות לא ששמתי לב) אבל החלטתי שנמאס וצריך להיפתר ממנה! בקיצור הבעיה היא כזאת, בכל פעם שאני מפעיל את המחשב, עולה לי הודעה בסיגנון הזה : אז הלכתי לחפש את הקובץ הזה, ואכן מצאתי, אז ביקשתי מחבר שלי שיש לו מערכת כמו שלי(אקספלורר 6 וחלונות ME) שישלח לי את הקובץ הזה, ואני אחליף את שלו (שכנראה לא פגום) בקובץ שלי... בקיצור ככה עשיתי וזה לא ממש עזר. אז מה אתם מציאים לי לעשות? איך לטפל בבעיה המרגיזה שמציקה לי בכל פעם שאני מדליק את המחשב? בתודה מראש, גל הקוף התאילנדי !

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by darkspell,

שלום לכולם, היום חזרתי אחרי עשרה ימים בחו״ל שלפניהם דאגתי לכבות את המפצל שאליו מחוברים המחשב, המסך, מערכת הסאונד וכו׳ וגם כיביתי את ספק המחשב על כל צרה שלא תבוא. היום כשחזרתי המחשב מסרב להידלק, כל שאר המכשירים שמחוברים לאותו המפצל לא עושים בעיות... אפשר לפתור את זה איכשהו ? יש סיכוי שקרה משהו לספק למרות שהוא היה כבוי עד כה ?

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  13. שלום המחשב עושה BOOT וכאשר הוא מגיע לWIN הוא מראה מסך כחול ניסיתי להתקין WIN מחדש דרך CD , בהתחלה הוא טוען את הדרייברים ואז כשהוא מגיע להתקין את ה-WIN על ה- HD הוא כותב שהוא לא מזהה HD ופעם אחרת הוא כתב לי את ההודעה הבאה: חיברתי לו HD דרך IDE (המקורי מחובר דרך SATA) והבעייה לא נפתרה איפסתי גם את הביוס ולא עזר. הדבר היחיד שאני חושב זה שהלוח לא תקין אם נתקלתם בדבר דומה ויש לכם פתרונות/הערות/הארות או סתם השערות אני ישמח לשמוע. תודה

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  14. Started by law89,

מישהו יודע מה זה שתי הנקודות על המסך? חשבתי שזה לכלוך אבל זה לא יוצא. איך בודקים אם יש פיקסלים שרופים במסך?

15. הרצתי סריקה ב תוכנה AVG Anti Spyware והמחשב עדיין רץ איטי מה אתה ממליצים???????????

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  16. Started by MDK,

גיליתי שיש לי 600 ומשהו אלף PEAK ואני לא משחק במשחקים יש למישהו מושג אולי מה יכול לגרום לזה? אני סה"כ צופה בסרט או גולש באינטרנט והPEAK נורא גבוה יש לי 512 ראם

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  17. Started by אסף ב,

שלום שלשום קניתי כרטיס USB 3 מהדגם הזה: http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=4&gid=1010&sgid=1012&pid=1155&psn=&lid=1&leg=0 חברתי אליו את הWestern Digital My Book Essential 1T שלי והתחלתי לקבל בבעיות מוזרות: הHDD מידי כמה שניות\דקות מפסיק לעבוד ויש מעין דיליי כזה (רואים את זה בתקיעות אם אני צופה בסרטים מהדיסק או טיקים בגרפים של הPerfmon) מישהו מכיר בעיה כזאת? הכרטיס מחובר לPCI Express x1 והלוח שלי הוא Gigabyte GA-MA78LMT-S2 חוץ מזה, הHDD עובד טוב אם הוא מחובר לUSB 2

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  18. אז ככה לפני חודש קניתי מחשב amd כל משחק שאני מנסה להעלות המחשב רושם לי להפעיל במצב בטוח אני עושה גם כן וגם לא והמשחק יוצא ישר ניסיתי לעדכן דרייברים של הלוח ושל הכרטיס אבל כלום לא עוזה מה אני עושה ?

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  19. Started by Spidy3,

ברשותי המחשב הבא: AMD DualCore Athlon 64 X2, 2100 MHz 3800+ MSI K9N Neo v1.0 2046MB RAM (1024X2) 800MHz nVidia GeForce 8600GT 256MB ספק כח 550 וואט הבעיות שיש לי במחשב הם מוזרות: - מידי פעם (משהו כמו מספר שניות עד 10 דקות) העכבר קופא לשניה-שתיים וחוזר לפעול שוב... ניסיתי עכבר אחר, אך לא השתנה דבר. כמו כן התקנתי דרייור חדש לכרטיס מסך - מה שהפחית במקצת את הבעיה. - המחשב מתכבה לי פתאום בלי קשר לפעולה שנעשית באותו רגע - גלישה/משחק/עבודה. הכיבוי מתרחש פעם בכמה שעות. ניסיתי להחליף מערכת הפעלה ל- Windows Vista אבל עדיין המחשב ממשיך להתכבות. - המחשב כאילו מתכבה אבל עדיין המאווררים ממשיכים לעבוד - לחיצה על כפתור ההפעלה מעפעילה את המחשב מחדש... כרגע אני חושד בספק הכוח ש…

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  20. Started by Henz16,

שאלה כזאת: ברשותי לוח אם דגם ABIT IS7-V שנקנה מזמן ... אני חושד בו כתקול. חיברתי אותו למסך, והמסך אומר שאין סינגל. ניסיתי במסך אחר, ושוב אותה בעיה. ניסתי עם כרטיס מסך אחר, ושוב אותה בעיה. הבחנתי גם ב-LED אדום שנדלק בקצה הימין התחתון של הלוח אם. זה אומר משהו?

• 2 תגובות
    • 856 צפיות
  21. היי לכולם יש לי לפטופ Lenovo Z570, מעבד i5 2410, זכרון 4GB RAM. באמת שהמחשב פצצה ועד עכשיו עבד כמו שד. היום ההארד דיסק שלו התפחלץ, ובינתיים הבאתי הארד דיסק חלופי מחבר. עכשיו אני רוצה לקנות לו SSD מהבלאק פריידי (60$ בבלאק פריידי ל240GB) השאלות שלי הן: 1. איזה בדיקה\כלי\תוכנה אני יכול להריץ כדי לוודא שהבעיה היא רק בהארד דיסק ולא עמוקה יותר בעוד רכיבי חומרה? 2. האם כדאי בכלל להשקיע ואולי לשדרג גם את הזכרון ל8 ג'יגה? או שחבל על הזמן וגם הSSD מיותר? 3. הוא תומך בכלל במהירויות של SSD? אולי כדאי בכלל לקנות SDHD וזהו?... 4. איך ההארד דיסק הזה של San Disk? http://www.amazon.com/SanDisk-Internal-240GB-2-5-Inch-SDSSDA-240G-G25/dp/B00S9Q9VS4/ref=sr_1_5?s=pc&ie=UTF8&qid=14485…

• 2 תגובות
    • 953 צפיות
  22. Started by BeesKnees,

לפני כשבועיים רכשתי כונן SSD חדש של סמסונג הEVO 850, אין איתו שום בעיה וכמו כן קניתי GTX 950 וגם עימו אין שום בעיה, ולמעשה כל עד לא מותקנים אצלי הדרייברים של Nvidia הSSD עובד על SATA 2 אם הוא מחובר לשם אך באותו הרגע שאני אכן מתקין את הדרייבירם של Nvidia או עושה רייסטרט לאחר ההתקנה המחשב פשוט קורס ואני נאלץ להיפרד עם הSATA II. הלוח שלי הוא הP55-USB3 אני מניח שאין מנוס ואני חייב לוח חדש כבר? ניסתי כל מיני פתרונות כגון ; -התקנה של ווינדוס על פורט הGSATA שהוא לכל דבר ועניין פורט של sata I והוא על ידי jmicron -התקנה על SATA 2 -שינוי כבל הSATA -שינוי מערכת ההפעלה אותו דבר על 7 ו8.1 -התקנה על GSATA ואז מעבר לSATA 2 ואני חייב לציין שהמהיר…

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  23. Started by oferparnasa1980,

התקנתי את המשחק the darkness 2-skidrow העברתי את התיקייה של skidrow לתיקייה שבה התקנתי את המשחק. אבל אני עדיין מקבל הודעת שגיאה... ולא יודע מה צריך לעשות.

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  24. זו לא הפעם הראשונה שאני מחליף זכרונות אבל דבר כזה לא קרה לי עוד. הוספתי זכרונות והמחשב פשוט לא עולה, אפילו לא משמיע צפצופים. נדלק, אחרי שניה נכבה ונדלק מעצמו וזהו. לא רואים כלום במסך ואין צפצופים. ניתקתי את הזכרונות וזה לא עזר. כל המאווררים עובדים תקין. מה יכולה להיות הבעיה?! תודה!

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  25. Started by cobmetal,

שלום ! לא מזמן הדלקתי את המחשב ועלה עשן מהדיסק הקשיח , מאז הוא אינו מזהה אותו , הדיסק נלקח למעבדה ונאמר לי שהמידע ישנו אבל הם לא יכולים להחזירו , שיש מעבדות שמתעסקות עם זה. יש לי כולה איזה 3 ג'יגה של תמונות , שזהו המידע היחיד שברצוני לשחזר , מישהו אולי מכיר מעבדות שמבצעות את העבודה , אולי למישהו יש המלצה למעבדה מסויימת ? , תודה .

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.