עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by idan854,

שלום לכולם יש לי בעיה במחשב כבר הרבה זמן מילפני חודש וחצי קניתי מחשב מרשת ivory הגעתי הביתה הפעלתי את המחשב לאחר כמה דקות המחשב נתקע עושה פריז ועושה קול מוזר מהרמקולים הפתרון היחידי לפתור את זה זהו רק ריסטרט המחשב נתקע כל פעם בזמן אחר הוא נתקע גם בפעולות שלא דורשות מאמץ מהמחשב למשל אינטרנט או שמיעה של מוזקיה וגם באמצע משחקים ניסיתי לראות את בעיה זאת בפורומים שונים ואכן מצאתי אבל כל פעם אמרו משהו אחר ולא כל כך הבנתי מה ניסו להגיד שמה, מה שכן הצלחתי להבין שבעיה זאת נמצאת בקרב המחשבים האחרים החדשים יש כמה פתרונות שאני חושב שהם יכולים לפתור בעיה זו, חשוב לי לשמוע את כל הדעות שלכם כי אני יודע שיש פה אנשים שמבינים. להלן המפרט שלי : לוח מותג MSI דגם X58 PRO צ'יפסט X58 כ.קול …

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  2. Started by ezx,

באתי לחבר שלי הבית והיית לו בעיה במחשב ממש מוזרה.. עשיתי לו פורמט ואחרי הכל המחשב לא צרה להיתקין דרייברים לכלום לא לכרטיס מסך ולא לכרטיס קול (הכל מחובר כמו שצריך *זה לא קשור לווינדוס*) מישהו אולי יודע? :-\ =בחיים שלי לא נדקלתי בבעיה זאתי=

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  3. Started by Nevo,

מהMP3 פה מה הכי טוב: http://ksp.co.il/hmain.php?? אם יש לכם אתר טוב בנותן מכירים טובים על קניות MP3 שאתם מכירים אותו וקניתם ממנו אפשר לשלוח לי ? תקציב : 200-400 ש"ח אני רוצה בערך 512 MB ואני רוצה חברה טובה לא משהו שנדבר אחרי יום יומיים. תודה

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  4. כמה זמן אפשר להשאיר את המחשב פעיל לדוגמה אחרי שבוע שהוא פתוח צריך לתת מנוחה?? או מה כי אני לא רוצה להתעלל במחשב..

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  5. יש לי ארדיסק 120 ג'"ב אם חיבור סאטה. הארדיסק היה מחובר למחשב ואיזה יום אחד המחשב לא מזהה את הארדיק. עשיתי פירמוט למחשב ולהתקין וינדווס XP מחדש. ואחרי זה חיברתי את הארדיסק למחשב ושוב הוא לא מזהה.ארדיסק אם חיבור איידי כן מזה אבל סאטה לא מזהה. אני לא מבינה מה קרה למחשב אנא עיזרו לי איך ליפתור את הבעיה. דרך אגב המחשב מזה את הארדיסק אם אני מחברת אותו חיצוני דרך יואסבי. אבל פנימי הוא לא מזה. אני מודה למי שיעזור לי בבעיה...

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  6. Started by onetwo,

שלום, קניתי מחשב נייד דל אינספירון עם ווינדוס 10. הנה חלק מהמפרט - 210-AIXX Inspiron 17 5000 Series - 5767 338-BKYC Intel® Pentium® Processor 4415U (2MB Cache, up to 2.3 GHz) 619-AHCQ Windows 10 Home (64bit) English 370-ACRY 4GB, DDR4, 2400MHz (additional memory sold separately) 400-ABCT 500GB 5400 rpm Hard Drive 490-BDHD Intel(R) HD Graphics העפתי מלא מהbloatware וכל מיני תכנות שלא צריך, העפתי מהסטארט-אפ דברים, העפתי את האנימציות של ווינדוס ועוד דברים שאמורים להגביר מהירות. אני משתמ…

7. Started by ophir87,

לאחרונה המחשב התחיל לעשות ריסטרטים בצורה לא צפויה, אני חושב שזו בעיה של זכרונות. לאחר שהמחשב עולה מופיעה ההודעה הבאה: "חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BlueScreen גרסת מערכת ההפעלה: 6.1.7601.2.1.0.256.1 מזהה אזור: 1037 ‏‏מידע נוסף אודות הבעיה: BCCode: d1 BCP1: 0000000000000000 BCP2: 0000000000000002 BCP3: 0000000000000008 BCP4: 0000000000000000 OS Version: 6_1_7601 Service Pack: 1_0 Product: 256_1 ‏‏קבצים המסייעים לתאר את הבעיה: C:\Windows\Minidump\020911-65296-01.dmp C:\Users\paran\AppData\Local\Temp\WER-2983015-0.sysdata.xml קרא את הצהרת הפרטיות שלנו באינטרנט: http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x040d ‏‏אם הצהרת הפרטיות באינטרנט אינה זמינה…

8. Started by chenc,

שלום לכולם שמי חן וברשותי מחשב נייד שלאחרונה הוחלף לו HDD, אך לדאבוני, מאז - הוא מתחמם בצורה מטורפת וכבר אחרי כמה דקות שמתי לב שכבל המתח המחובר מתחיל ממש להירתך - הפלסטיק התעקם כזה. רציתי לדעת אם תוכלו לעזור לי בנושא - מה הבעיה יכולה להיות? איך אני יכול לפתור אותה? נראה לי שהמאוורר התחתון כן עובד, אגב. ולא, אין לי כבר אחריות על המחשב. תודה לכל העונה שיעזור!

9. Started by SHATZ,

שידרגתי ממעבד E6750 ל Q9400 מחשב נידלק אין ציפצופים מהלוח ומסך שחור ניסיתי הכל, עידכון כל גירסאות הביוס ,איפוס ג'מפרים סוללה ... כלום פשוט לא מזהה Q8400 + Q9400 שניהם תקינים בוודאות כבר לא יודע מה לעשות... אשמח לעזרה דחופה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by talisman,

המחשב שלי עושה קולות שדומות מאוד לקולות שעשה מטוס קטן בזמן המראה.......... לדעתי הבעיה היא בספק...... המאווררים האחרים בסדר...... השאלה שלי היא האם זה אכן אפשרי שהקולות הם מהספק ואם כן אז תתנו לי המלצה לספק כוח טוב...... יש לי מחשב intel 1.7.... תודה

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  11. Started by שלו חלפון,

המחשב שלי קרס ומאז אני מנסה להדליק אותו כשאני מדליק המאווררים מתחילים לעבוד ואחרי 2 או 3 שניות הוא נכבה מה יכולה להיות הבעיה

12. שלום חברים, יש לי מחשב נייד מדגם Asus UX410QU. עם הזמן הרגשתי שהוינדוס לא מתפקד הכי טוב אז החלטתי לעשות לו פירמוט והתקנה מחדש. באמצע ההתקנה המחשב נתקע. לא היה לי ברירה אלא להתחיל מחדש. לצערי הוא נכנס לבוטלופ. זה ההודעה שאני מקבל... אשמח לעזרתכם. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. Started by superginiman,

תקשיבו לחבר שלי יש בעיה הוא קיבל רם (עוד 256) בשביל 512 ושניסיתי לחבר את הרם בשני הסלוטים שנשארו(AMD) המסך לא עלה ושהוצאתי המסך כן עלה גם שמתי לב שהצ'יפים שלו אנכיים והרם שהוא קיבל הצ'יפים מאוזנים וגם הם פחות בכמות (שני הרם SAMSUNG) נראה לי והם DDR 400

• 7 תגובות
    • 858 צפיות
  14. Started by Lavender,

יש לי כל כך הרבה בעיות איתו שאני לא יודעת אם אני אזכור לכתוב את כולן! קודם כל, זה 98 SE, כ 70 ומשהו ג'יגה.... מדפסת 930 HP וצורב DVD של LG. נתחיל עם הבעיות: *נורית הדיו במדפסת מהבהבת כל הזמן למרות ששני ראשי הדיו בסדר גמור שאני שולחת משהו להדפסה לא קורה כלום או שאני מקבלת הודעת שגיאה החיבורים נראים לי בסדר גמור *שאני מנסה לצרוב דברים מהמחשב על דיסק DVD 4.7 ג'יגה התוכנה [נרו] אומרת שהדיסק לא מתאים שהוא DVD ושאני צריכה להכניס דיסק CD ובכלל זה לא נותן לי לצרוב יותר מ 700 מגה למרות שהצורב הוא צורב DVD! *אני מנסה להפעיל את תוכנת ACDSEE והיא לא מגיבה *ולינקים לא עובדים לי. אם אני לוחצת על לינק שאמור לפתוח לי חלון חדש החלון החדש נתקע כזה. ואז אני עושה עצור ורענן וזה עו…

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  15. השאלה למעלה, תמונה מצורפת: http://rapidshare.com/files/51455263/26082007049.jpg.html תודה.

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  16. Started by dorratz,

שלום יש לי דיסק און קי. במחשב הנייח כשאני מחבר אותו הוא עובד בסדר גמור, גם במחשב הנייד הוא עבד בסדר גמור עד כה. אבל פתאום עכשיו, כשאני מחבר אותו למחשב הנייד ב-system tray מופיע לי האפשרות לעצור אותו, אבל כשאני נכנס למחשב שלי הוא(removable drive/disk) לא מופיע כמו פעם. בדקתי והוא עובד סבבה המחשב הנייח. מישהו יודע איך לפתור את זה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by The-Fox,

הלוח EPOX 8RDA3+ התקני ה USB 2: iAUDIO X5L ו מצלמה דיגיטלית של סוני. הכל עבד בסדר גמור עד שאתמול זההחליט שזה לא מזהה את ההתקנים. בהתחלה חשבתי שהבעיה בנגן, אבל אז ראיתי שהבעיה מופיעה גם כאשר אני מנסה לחבר את המצלמה. הבעיה היא שכל התקן שאני מחבר לא מזוהה: מקווה שזה מסביר את הבעיה קצת יותר טוב. התקני ה USB 1.1 עובדים בסדר גמור. ועוד דבר, יש לי מסך IIYAMA 454 שיש לו USB HUB, הבעיה היא שהוא תומך רק USB 1.1, אבל כשאני מחבר את אחד מהתקני ה USB 2 אליו הוא מזהה אותם אך כמובן שזה לא ממש עוזר כ יזה די איטי. אם יש לכם רעיונות למה הבעיה או איך אפשר לפתור אותה אני אשמח, תודה.

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  18. Started by talikooo,

שלום יש לי צורב LG חדש שצורב במהירות 52 אבל כשאני צורב דיסק במהירות 52 ובכלל בשאר המהירויות הוא צורב את הדיסק מעל ל15 דקות בהתחלה הסבירו לי שזה בגלל שאני צורב קבצי mp3 והוא צריך להמיר אותם ניסיתי לצרוב גם כקבצי wave והמהירות עדיין איטית כמו כן ניסיתי לצרוב גם דיסק data והמהירות היא אותה מהירות בער 15 דקות לדיסק . זה לא נראה לי הגיוני מיכוון שהצורב הישן שלי שהיה במהירות של 4 צרב דיסק ב17 20 דקות. צורב במהירות 52 אמור לצרוב דיסק ב3 דקות........מישהו יודע מה יכולה ליהיות הבעיה אני עובד עם תוכנת nero 6 ודיסקים של 700 מגה לצורך העניין

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  19. Started by shevo,

שלום רב, המצב כרגע הוא שהמחשב לא עולה, רק נדלקת נורה של לחצן ההדלקה. לאחרונה(לפני שהמחשב מת) שמתי לב לכך שהוא מתנתק מדי פעם וגם שכשהוא נדלק מופיע מסך מסויים(מצורף תמונה זהה למה שראיתי אצלי שלקחתי מהמרשתת). נראה לי שמדובר בספק כח, השאלות: 1) איך ניתן לוודא שהבעיה טמונה בו? 2) בהנחה ובאמת הבעיה בספק חשבתי לקנות ספק ולהרכיב, האם הספק הנ"ל מתאים(מבחינת הספק וכו'..) והאם מומלץ? או שיש משהו יותר מומלץ למפרט שלי ובמחיר זול יותר. הספק שאני חושב לקנות: https://www.tms.co.il/ss500et תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by ישראל שטיין,

הורדתי את ויזואל סטודיו ובחרתי באפשרות של אוניברסל-להתקין את כל השפות, אבל כשפתחתי את התוכנה, גיליתי שהותקנו רק כמה שפות בודדות-האפשרויות הכלליות הן C++, ויזואל בייסיק, ו"OTHER". אפילו בשפת C אי אפשר לעבוד. הורדתי את גירסת קומיוניטי. גם בשפת C++, התוכנית הראשונה שמופיעה אוטומטית-HELLO WORLD- אי אפשר להריץ אותה, מתקבלת שגיאה בקמפול. כשאני פותח את האינסטולר כתוב לי שההתקנה הושלמה עם שגיאות.

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. מפרט מלא בפרופיל, אם זה משנה. המחשב בידיוק חזר מתיקון, ואני שוקל להודיע להם ולהחזיר שהוא חזר לא תקין, אבל בינתיים אני רוצה לדעת מה אומרות התקלות. 1. כשהמאוורר (TT V1) לא על מהירות גבוהה (פנציומטר), הוא עושה תקתוקים מעצבנים ומהירים. לפעמים זה מפסיק, אבל בוודאות כשאני מגביר את המהירות זה מפסיק וכשאני מחליש זה חוזר. 2. כשאני מכבה את המחשב, 2 מאווררים (אחורי ודלת, NZXT Nemesis) ממשיכים לזוז לאט (באחורי אני לא מצליח להחליט אם הוא באמת זז), ובמאוורר דלת עדיין דלוקים הלדים (גם, חלש יותר מהרגיל). גם המסך (LCD) ממשיך לפעול. ממה נובעות הבעיות, האם הבעיה השניה היא בעיה או שזה תקין, והאם זה הגיוני שהמחשב שוחרר מהמעבדה ככה? S: אני מעדיף לא לתקן כרגע - אלא להבין מה הבעיה בזמן שאני מודי…

• 7 תגובות
    • 762 צפיות
  22. המחשב שלי לא עולה ויש ציפצופים ....אני יודע שמספר ציפצופים מדוייקים מודיעים על בעיות מסויימות....ובכמה מהפעמים הוא נתן לי את ההודעות הבאות ואני לא בדיוק מבין מה הם אומרות(שניה זה משהו במעבד בטוח). אני צריך פרוט לבעיות האלו : (1) GATE A20 FAILURE (2) PROCESSOR EXCEPTION INTERRUPT ERROR המפרט מחשב שלי רשום במפרט מחשב. תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  23. Started by yaki,

כשמנסים להפעיל את עורך הרישום המחשב כותב "תכונה זו מבוטלת על ידי מנהל המחשב" למרות שאני נמצא בקבוצה ADMINISTRATORS

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  24. שלום, יש לי לפטופ HP G62 שנכנס למצב שינה לבד שיניתי באפשרות של הסוללה שלא יכנס למצב שינה לבד אבל הוא עדיין נכנס למצב שינה אני יודע שיש בביוס אפשרות שהוא יכנס למצב שינה אחרי שהוא מגיע לטמפטורה מסויימת אבל לא מצאתי את האפשרות הזאת מישהו יודע מה לעשות?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by eliko50,

שלום לכול העוזרים. יש לי בעיה במחשב שאני מדליק אותו הוא מראה לי שצריך לילחוץ על F1 כדי להיכנס למחשב. הינה תמונה של הבעיה מסומן באדום..http://up150.siz.co.il/up3/1jyftybttlzo.jpg

• 4 תגובות
    • 607 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.