תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
ניסיתי פירמוט כבר שלושה פעמים וזה לא עוזר,כל פעם שאני מנסה להפעיל כל תוכנה שהיא,המחשב מחליט להפעיל את עצמו מחדש,(לא ישר,בהדרגה,כאילו מישהו נכנס לSTART ולחץ ריסטארט). בנוסף,שמתי לב שרוב הקבצים עם סיומת EXE קטנו בצורה משמעותית באופן מוזר ופשוט נהרסו. לדוגמה,אם אני רוצה להתקין WINRAR שאמור לשקול בסביבות ה2.5 MB כרגע הוא שוקל בסביבות ה50 KB (והוא לגמרי הרוס,לא מתפקד) מה אפשר לעשות? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
האמת, שבטח מומחי הפורום מכירים את העניין, אבל, לטובת אלו שיחפשו פתרון למחשב שפתאום לא נדלק למרות שעל פניו לא התחמם יותר מדי. שני מחשבים עם הלוח ומעבד AMD 4200 הפסיקו לעבוד לפתע פתאום. :s05: שני המחשבים עבדו כרגיל, נכנסו למצב המתנה בלילה ונכנסו לקומה. בשני המקרים המחשבים לא נדלקו - לא הגיעו למסך הביוס, נורת ON דולקת , וזהו. בשני המקרים לא היתה התחממות מיד לפני התקלה, שניהם עבדו במשך זמן רב (מתחילת הקיץ) על טמפרטורות של סביב ה-60 מעלות עם הקרור המקורי של AMD. מסתבר שהטמפרטוה הגבוהה למשך זמן יבשה את המשחה הטרמית. למרות שלא היה מדובר בטמפרטורות קיצוניות יש ללוח הזה מנגנון הגנה נוסף. הפתרון: RESET לביוס, אם ע"י קיצור הפינים המיועדים לכך, או ע"י הוצאת הסוללה, מרי…
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
היי כולם קניתי חלקם למחשב חדש לאחרונה והוא כבר מורכב והכול כל שנשאר לי הוא לקנות מעבד זכרונות וכרטיס מסך לבנתים הוצאתי מהמחשב הישן מעבד E2140 ג'יגה זיכרון 667 מהירות וכרטיס מסך ריידון X700 שאר המפרט הוא דיסק קשיח 500 ג'יגה של סייגט OCZ 600 ואט מקסימוס שתים פורמולה של אסוס כרטיס קול ועוד צורב.. חיברתי הכל והמחשב נדלק אבל לא מעלה פוסט ולא כלום ניסיתי לאפס ביוס וכאלה וזה לא הולך .. הוא נשאר דלוק אבל לא מעלה פוסט יש עוד בעיה אחת , יש למעלה חיבור 4 פין ועוד חיבור 4 פין יענו חיבור 8 פין שעל אחד מהם הייה פקק כזה במצב הנוכחי אני צריך לחבר את שניהם? לחבר רק איפה שלא הייה פקק ? לא לחבר ביכלל ? אני לא ממש הבנתי את זה... בקיצור מה עושים ?
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום עשיתי פירמוט למחשב, המחשב עבד מעולה ולאחר זמן קצר בכל פעם שהדלקתי את המשחב ההודעה הזאת עלתה לי: http://photos.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=guest.file.view&path=200404111759576961&id=200407312010393869&user=dviry2003 נזכרתי שלא התקנתי את הדרייברים של הלוח אם, אז כשבאתי להתקין הוא נתן לי את ההודעה הזאת, ואותה הודעה שוב, רק שבמקום הDetect בשורה הראשונה כתוב משהו עם BIOS. בעקבות ההודעה הזאת גם משחקים רבים ומקוריים לא עולים לי יותר (יש את ההודעה של send הזאת). עכשיו לבעיה השניה: גם כן לאחר הפירמוט, הווינדאוס לא מזהה לי את הצורב. אני כבר משתגע, אני לא יכול לעשות כלום עם המחשב, הוא פשוט מת, אני כבר לא יכול לעשות פירמוט, יש לי המום המון קבצים חשובים, אבל בלי צורב …
-
- 7 תגובות
- 725 צפיות
-
-
יש לי בעיה כשאני מפעיל את המחשב ..... קודם כל איך שאני מפעיל את המחשב זה מראה לי את המסך הזה.... http://img296.imageshack.us/my.php?image=pb280002pm0.jpg אחרי המסך הזה מיתכבה (כן הוא מיתכבה לא עושה ריסטרט) המחשב ואז אחרי שניה נידלק שוב אוטומטית ואחר כך מראה לי את המסך הבא ....... http://img301.imageshack.us/my.php?image=pb280001lo1.jpg וככה זה כל הזמן ועם אתם שואלים עם נגעתי בביוס אז כן נגעתי משהו שניקרא dram timeing עם אני לא טועה אני חייב עזרה לאפס את הביוס או משהו ניסיתי גם להוציא את הסוללה וגם לא עזר ..... בקיצור תוודה רבה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת אני צריך עזרה בזיהוי הבעיה, לכן אפשרי שהבעיה היא לא בחמרה בכלל ובמקרה זה אני מתנצל מראש. לפני כמעט 4 חודשים כבר עצבן אותי שהמחשב כל כך כבד והוספתי עוד 512MB לזיכרון שלו וכעת הוא נראה כך: intel 2.4ghz עם 768MB DDR266 ו GF4mx440 128mb. לאחר השדרוג המחשב עבד חלק ממש כמו חדש והייתי מאוד מאוד מרוצה. אבל כיום המחשב מתחיל להיות כבד כמו פעם ואני לא יודע למה זה קורה ומה אפשר לעשות (אם בכלל) כדי למנוע את זה. אפשרי שהבעיה היא התוכנה ושפירמוט יציל אותי? או שאני לא אצא כל כך בזול? מה אתם חושבים?
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום . אני כבר פתחתי אשכול לגבי משהוא אחר ... אבל מסתבר שבדקתי ובמחשב שלי. יש 3 מאווררים אחד במרכז של לוח האם , השני זה של הכרטיס מסך משהוא קטן ואחד נסתר ליד הארד דיסק , עכשיו זה שליד הארד דיסק הוא לא עובד הוא נשאר לא זז שהמחשב דלוק , זה אמור להיות ככה או זה התקלקל וגורם למחשב שלי להתקע לאחר כמה זמן ולכבות ? תודה רבה לעוזרים !
-
- 5 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום לכם, קניתי לא מזמן את הסט האלחוטי Microsoft Wireless Optical Desktop 4000 http://www.microsoft.com/products/info/product.aspx?view=33&pcid=4e92 8caa-b20e-442e-a6d1-5dbef92442eb&crumb=catpage&cat id=c250fb0a-1613-4550-983d-ba203f357698 ויש לי בעיה איתו.. הוא עובד מצויין וטוב, אבל הבעיה היא שאני נכנס למשחקים, אז זה כאילו המחשב מפסיק לזהות את העכבר והמקלדת - וזהו כאילו נתקע בלי עכבר ומקלדת. ניסיתי להפעיל מחדש - לא עוזר. ניסיתי לעשות שוב Connect לעכבר ולמקלדת - לא עוזר. רק אחרי שאני מוציא מהחשמל ומחזיר שוב זה עובד. אם תוכלו לעזור לי זה יהיה חבל על הזמן. תודה רבה!!
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
היי, אני עם לפטופ של HP , DV6 , (WIN7 HOME בעברית(C חדש 2.0.1 , והנ"ל הפסיק לשדר לאוזניות. עשיתי לו ריסט להגדרות ועכשיו הוא משדר לרמקולים גם כאשר האוזניות בפנים. בשאר התוכנות MEDIA PLAYER הכל תקין. אודה לעזרתכם הדחופה, SPIDER1
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
יש לי אמפי מסוג Sansa Fuse, ולאחרונה התגלתה איתו בעיה מוזרה. כל פעם שאני מחבר את המכשיר למחשב, ברגע שהמכשיר משתנה למצב Connected - המחשב מקבל קצר ומנסה להפעיל עצמו מחדש - אך התהליך חוזר על עצמו בכל 2-3 שניות, עד שאני מנתק את המכשיר מהUSB. * המכשיר עצמו לא נראה מקולקל. * ניסיתי מספר יציאות USB באותו מחשב - התוצאה זהה. * ניסיתי להשתמש באותו הכבל ובאותו המכשיר במחשב אחר - שם הכל עובד כמו שצריך. * מכשירים אחרים דווקא כן עובדים עם הUSB, כמו המקלדת, העכבר וכבל Mini-USB. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
אני מנסה לפרמט WIN - 7 (עם כמה סוגי דיסקים) זה לא מאפשר לי נותן לי מסך כחול גם שאני סתם עושה ריסטרט ומנסה להדליק את המחשב . אחריי שהוא טוען את הווינדוס זה נותן לי מסך כחול ורושם תודה רבה לעוזרים זה ממש דחוף ! ו אני רושם אתזה ממחשב אחר למה כמו שהסברתי המחשב הזה לא עולה בכלל </blockquote> נערך לאחרונה על ידי d r a w N, היום בשעה 17:10
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-
-
לאחר שניתקתי את המאוורר של הלוח-אם מהפלאג שלו על הלוח, הביוס כל הדלקת מחשב מתריע על זה ונותן 2 אפשרויות: להמשיך למערכת הפעלה, לשנות הגדרות בביוס. אני נכנס לביוס בשביל לשנות את ההגדרות ואני מחפש איפה ניתן לבטל את האפשרות של המאוורר אבל לא מצאתי.. :s05: איפה זה נמצא?
-
- 9 תגובות
- 724 צפיות
-
-
המחשב די חדש 750 5 I Mainboard : Gigabyte P55A-UD4 Monitor Type : Dell Computer Alienware2310 ocz DDR3-SDRAM PC3-8500 2*2gb Western Digital 500gb: WDC WD5000AAKS-75YGA0 Hitachi HDT721010SLA360 1000gb Optiarc DVD RW AD-7200A gainward GeForce GTX 460 *2 SLI seasonic m12II-620 bronze active pfc 620w modular windows 7 64bit שאני לא משחק אין בעיה, אך כשאני משחק בבאטלפילד ומשחקים כאלה בסגנון פתאום מופיע לי מסך כחול שמופיע למטה וישר המחשב עושה ריסטרט... זה קורה תמיד אחרי 15 דקות חצי שעה של משחק.. מה יכולה להיות הבעיה!? אנא עזרו לי תודה מראש! [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 724 צפיות
-
-
במחשב השני אצלי מצוי X1900XT של Sapphire עם קירור סטוק. במנוחה הכרטיס עומד על 55-60 מעלות, ובמאמץ (בזמן משחק) הוא מגיע ל-80 מעלות ויותר. בטמפ' הזו מתחילים להופיע ארטיפקטים עד למצב שלא ניתן לשחק, והמשחק קופא (ואז דרוש ריסטרט) או שה-VPU Recover של Catalyst קופץ ומחזיר אותי לווינדוס. לפי מה שידוע לי הטמפ' הזו אמנם גבוהה, אבל הכרטיס יכול לעבוד גם במעלות האלו ללא ארטיפקטים. לכן, למי שיש את הכרטיס: האם נתקלתם בבעיה?
-
- 6 תגובות
- 724 צפיות
-
-
לאחרונה החלה בעיה במחשב שלי... הוא עושה אתחול (Reset) בעצמו. במצב Idle הוא עובד טוב... אולם כאשר אני מפעיל יישומים כמו משחקים אחרי כ 15 דקות הוא מבצע אתחול. האם זאת בעיית קירור? או שיש מצב שזו בעיה אחרת? (לכמה מהחברים שלי הבעיה החלה גם לא מזמן ולחקלם יש מאווררים חזקים למעבד)
-
- 5 תגובות
- 724 צפיות
-
-
המחשב עובר את ה-boot ומיד אח"כ מופיעה ההודעה: None System Disk or Disk error Replace and Press any key to continue נכנסתי לביוס וראיתי שהוא מזהה את הכונן הקשיח, אלא בתור IDE Channel 3 Master בכל מקרה זה לא אמור לגרום למחשב לא לעלות אל הווינדוס. עשיתי Load Optimized Defaults ושמירה והבעיה לא נפתרה. (עד כמה שאני זוכר זו הדרך לשחזר הגדרות ברירת המחדל) בדקתי את החיבורים הפיזיים של כונן הקשיח והכל בסדר. אשמח לקבל הצעות לפתרון הבעיה. תודה!
-
- 14 תגובות
- 724 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד לא חדש יש בו 1גיגה הרץ השאר לא ידוע לי המחשב עצמו פעל לי תמיד רק שיום אחד הוא החליט לא להדלק בכלל ניסיתי לבדוק אם זה בעייה במחשב כאשר הכנסתי את הסוללה אך הוא נדלק ונכבה כשראיתי שמצב הסוללה היה מרוקן גיליתי כשהספק מחובר לחשמל המנורה לא דולקת של הספק עצמו. האחריות על המחשב נגמרה מה אתם מציעים לעשות? האם הבעיה היא בספק עצמו?
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
חיברתי את הצורב למחשב שלי,חיברתי את הכבל שמתפצל והולך גם לסי די רום(שכחתי איך הוא נקרא אבל לי יש כבלים עגולים) וגם חיבור מהספק אבל אני לא רואה את הצורב במחשב. מה יכול להיות ששכחתי?
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
מה יכולות להיות הסיבות?
-
- 6 תגובות
- 724 צפיות
-
-
קיבלתי עכשיו מחשב חדש אני בא להתקין את הWindows זה מבקש ממני דיסקט אז נכנסתי מהמחשב הישן שלי לדיסק של הלוח ויש שם קבצי BOOTDRV שנראה לי שצריך לשים אותם על דיסקט וכל הקבצים שלו לא נכנסים לתוך הדיסקט מה אני עושה??
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
הבאתי לוח ומעבד מחבר שלי 1700 P4 celleron אחרי שחיברתי את כל הזכרונות והכוננים הוא מצפצף שלוש פעמים עם הפסקות בין כל צפצוף בדקתי אין ספור פעמים את החיבורים שחיברתי הוצאתי את כל הכוננים והשארתי רק זכרונות ומעבד ועדיין לא עוזר מישהוא יכול לעזור לי?
-
- 7 תגובות
- 724 צפיות
-
-
לפני שבועיים בערך עשיתי אוברקלוק לכרטיס מסך שלי והיום התחילה בעיה שיש לי נפילות FPS מ45 ל2/3 באמצע המשחק. אני לא יודע למה אבל זה קןרה רק במולטי ולא בסינגל או בקופ. אז בשורה התחתונה מה הבעיה? ואיך לפתור אותה? (המפרט בצד) תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אז ככה, לאחר החלפת לוח אם למחשב ישן של האחיות שלי, המעבד (P4 2.6GHZ) התחיל לעבוד על חצי מהתדר - 1.3GHZ. ב-BOOT מופיע התדר המקורי. לא מצאתי בביוס שום אפשרויות הנוגעות לתדר המעבד או כל אפשרות בכללי, לחוהיא את האפשרות להפעיל HT. הלוח הוא GD-865GV-L להלן תמונה מ-CPUZ
-
- 5 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום, קניתי השבוע מחשב נייד של DELL שהגיע מותקן עם windows 8 שלא הסתדרתי איתו לכן התקנתי ביוזמתי windows 7 על המחשב.. אבל!: כעת אין לי אפשרות להתחבר לאינטרנט אלחוטי (כן ניתן להתחבר לאינטרנט קווי) אשמח לייעוץ ועזרה איך פותרים את הבעיה? ההבנה שלי במחשבים נמוכה מאוד(!!!!) לכן אשמח להסבר מפורט תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
היי יש לי בעיה לאחר כשעה עבודה (פלוס מינוס) על המחשב, אני מקבל מסך כחול שאומר משהו בקשר לחומרה. לא הספקתי לרשום את ההודעה כי המחשב מאתחל את עצמו. בפעם הבאה כשהוא עולה, הוא לא מזהה לי את הכונן הקשיח הראשי(במסך פתיחה הזה של המחשב), רק את המשני ואת הצורב. מה שאני עושה זה מנתק את הקשיח, ומחזיר אותו בחזרה, ופתאום הוא מזהה אותו שוב והWINDOWS עולה והכל בסדר... (עד הקריסה הבאה). יש לי כונן קשיח SSD CRUCIAL M4. האם אני אמור להסיק מזה שהבעיה הספציפית היא בעיית חומרה של הקשיח?תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-