תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, אתמול בן דוד שלי קנה בשעה טובה חלקים למחשב חדש. כל ההרכבה עברה בהצלחה, אחרי התקנת ווינדוס על המחשב ניסיתי להתקין את הדריברים האחרונים של ATI ה 4.3 על המחשב החדש ואז, הפתעה המחשב עולה והשולחן עבודה ב 16 צבעים ברזולוציה 640X480 ואז קופצת הודעה נחמדה של ATI בעברית שאומרת שלוח הבקרה של ATI נכשל בהפעלת ההתקן המבוקש. בלוח בקרה של ווינדוס הכרטיס מופיע כמו שצריך, אחד ראשי ואחד משני. אחרי מספר הפעלות מחדש שלא עזרו הסרתי את הדריברים החדשים והתקנתי את הדריבירם מהדיסק של ATI שקיבלנו עם המחשב. האם למישהו ידועה הבעיה ואולי יש פיתרון? הגרסאות של הקבצים שלא עבדו לפי זיכרוני הם 6014. אני ממש לא מבין ב ATI ואני מקווה שמישהו יוכל להעיר את פני. אך כמה שאני אוהב את ה FX 5900 שלי …
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
צהריים טובים, בעת שאני מנסה להתקין את zonealarm כפיירוואל,ההתקנה עובדת כמו שצריך וגם מסתיימת כשורה. כאשר המחשב מבקש לעשות ריסטרט לאחר ההתקנה אני מאשר לו ועושה ריסטרט.. לאחר הפעלה מחדש,כאשר אני מגיע למסך הראשי של windows פתאום יש לי מסך כחול. חשוב לציין שזה קורה לי אך ורק עם zonealarm. לתוכן הודעה זו הוספתי את קבצי הminidump בהנחה שמישהו יכול לבדוק מה הבעיה וכיצד ניתן לסדר אותה. http://asaf.trueserv.net/stuff/Minidump.rar אודה לכל מי שיעזור לי למציאת פתרון.. המשך יום נעים , אסף.
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
חיברתי את הצורב למחשב שלי,חיברתי את הכבל שמתפצל והולך גם לסי די רום(שכחתי איך הוא נקרא אבל לי יש כבלים עגולים) וגם חיבור מהספק אבל אני לא רואה את הצורב במחשב. מה יכול להיות ששכחתי?
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
חברה, המחשב הנייד הישן של אחי עושה קצת בעיות. בבוט הוא כותב את ההודעה הבאה : resource conflict - allocation error static node # 04 חיפשתי פתרון בגוגל, אך ללא תוצאות למחשב שנמצא ברשותי. IBM THINKPAD T23 ניסיתי לשנות דברים בBIOS וכו...אך ללא הצלחה. הבנתי שעדכון ביוס אמור לעזור, אך אין לי כונן דיסקטים, ואין לי שמץ אם ניתן לצרוב על דיסק את הקובץ/USB. כמו כן, אין לי שמץ איפה ניתן להוריד ביוס מעודכן כקובץ DOS ולא EXE. אשמח מאוד אם תעזרו! -תודה!
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מספר שאלות על ספקי כח ברשותכם, 1. יש לי ספק כח סטנדרטי שקניתי ביחד עם המחשב (כשהיה בו הארדיסק אחד וסידירום אחד). אני הוספתי שני הארדיסקים, בלי להוסיף מפצלים או כל דבר מסוג זה, היו פנויים אז חיברתי להארדיסקים הנוספים. האם זה אומר שאני צריך להחליף את ספק הכח כי זה לא מספיק ? הסיבה שאני שואל היא מכיוון שבאנו עם המחשב של אחי למעבדה שם נאמר לנו שכנראה בגלל שהוספנו הארדיסק אחד למחשב של אחי - המחשב לא עובד טוב . 2.כמה הספק לוקח כבר הארדיסק? 3.ייתכן וטעו במעבדה, אבל אולי בכל זאת כדאי, מדובר במחשבים בני 3 ו-6 שנים, אולי כדאי בכל זאת לקנות? 4. במידה ואני מחליט לקנות ספק חדש, ראיתי מספר סוגים עם מחירים שונים, אשמח אם תבהירו לי את היתרונות/חסרונות שלהם ולמה בעצם הפ…
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
הכנסתי למחשב כרטיס מסך זמני של ATI עד שאקבל את מה שהזמנתי ( 9800PRO ) ,המחשב עולה ולאחר תצוגה של הדיסקים שיש לי במחשב ,ישנו סמן מהבהב והמחשב לא ממשיך לעלות . עם הכרטיס הקודם שלי לא הייתה שום בעיה . האם הכרטיס לא תקין ?
-
- 5 תגובות
- 731 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח של SATA אבל הלוח אם תומך רק ב-ATA. מה עושים במצב כזה? יש אולי מתאם מיוחד?
-
- 5 תגובות
- 731 צפיות
-
-
לפני שבועיים בערך עשיתי אוברקלוק לכרטיס מסך שלי והיום התחילה בעיה שיש לי נפילות FPS מ45 ל2/3 באמצע המשחק. אני לא יודע למה אבל זה קןרה רק במולטי ולא בסינגל או בקופ. אז בשורה התחתונה מה הבעיה? ואיך לפתור אותה? (המפרט בצד) תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
ניסיתי להעביר כמה דברים מהמחשב לאייפוד ובעמצע הוא רשם לי ארור אז עשיתי OK וסיימתי להעביר אמרתי שאני יעשה את זה כבר פעם אחרת וכשניתקתי את האייפוד מהמחשב הוא פשוט נתקע על המסך של DO NOT DISCONNECT וההרדיסק שלו רץ בפנים והוא לוהט ואני לא יודע מה לעשות כבר חיברתי אותו למחשב עוד פעם לחצתי על כל הכפתורים(ממש מסובך) ואפילו שמתי אותו במקפיא מול המאוורר שמוציא את הקור ברור שהחזקתי אותו ולא השארתי אותו שמה פשוט חשבתי שאם הוא יתקרר אולי הוא יחזור לעצמו אבל זה לא עזר אז בבקשה למי שיש מושג אולי תנסו לעזור..... תודה
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
היי יש לי בעיה לאחר כשעה עבודה (פלוס מינוס) על המחשב, אני מקבל מסך כחול שאומר משהו בקשר לחומרה. לא הספקתי לרשום את ההודעה כי המחשב מאתחל את עצמו. בפעם הבאה כשהוא עולה, הוא לא מזהה לי את הכונן הקשיח הראשי(במסך פתיחה הזה של המחשב), רק את המשני ואת הצורב. מה שאני עושה זה מנתק את הקשיח, ומחזיר אותו בחזרה, ופתאום הוא מזהה אותו שוב והWINDOWS עולה והכל בסדר... (עד הקריסה הבאה). יש לי כונן קשיח SSD CRUCIAL M4. האם אני אמור להסיק מזה שהבעיה הספציפית היא בעיית חומרה של הקשיח?תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
שלום. זאת לא הפעם הראשונה שלי שאני מנסה לפרמט ואני נתקל בבעיה כזאת, גם במחשב הנייד שלי וגם בפיסי יש אותה בעיה. כל הזמן אני מפרמט ככה: שם דיסק של ווינדוס 98 בכונן נכנס לביוס ואומר למחשב לעשות BOOT מהכונן דיסקים, ואז אני בוחר שהמחשב יעלה עם תמיכה של סידי, ואז מגיעה לשורה כזאת A:\ ואז אני כותב דבר כזה: A:\ Format d: (אם אני למשל רוצה לפרמט את D) Enter ועכשיו הוא כותב לי Bad folder or file name לא משנה מה אני עושה, ניסיתי הכל (אלא עם כן יש לכם להציע לי משהו שעוד לא ניסיתי) ככה זה גם בפיסי שלי וגם בנייד, מה אני עושה?? תודה
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
יש לי צורב dvd hd של lg החיבור שלו זה sat הוא יכול לצרוב עד 50 גיגה הבעיה היא שאני מחבר אוות לsata ה windows עובד לאט מה יכולה להיות הבעיה ואתמול חיברתי כונן ide זה עבד טוב מאוד אם יכליות שהיה יתנגשיות
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
יש לי לוח אם MSI K8I NEO2 מעבד AMD 939 ATHALON 64 עם מערכת קירור מים של טרמל טייק. בדקתי את הכל והכל תקין. המעבד שלי מתחמם בטירוף (לפחות זה מה שהמד אומר) 88+ מעלות אחרי שעדכנתי ביוס ואחרי שבדקתי את תקינות המערכת מים ואז הורדתי בדיקה של המתח החשמלי במחשב והוא אומר שה - +12V לא מקבל מספיק מתח (הוא מקבל 2.2V) מה זה לעזעזל ה +12V???? החלפתי ספק וזה עדיין קורה!!!! מה יכולה להיות הבעיה??????
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
למשל אתמול בלילה הורדתי משהו אז השארתי את המחשב דולק,וגם בלי קשר אני משאיר אותו דולק הרבה פעמים למשך כמה ימים ואין בעיות....אתמול התחילה בעייה מוזרה,כשקמתי בבוקר אני רואה שהמחשב עשה רסטרט ולא מזהה את ההארד דיסק ומבקש ממני להכניס דיסקט אתחול עשיתי רסט והוא עדיין לא זיהה את ההארד דיסק וביקש דיסקט אתחול,כיביתי והדלקתי והוא התסדר....אחר כך היום בצהריים שוב פעם הדלקתי אותו המשכתי את ההורדה יצאתי מהבית ל3-4 שעות כשחזרתי עוד פעם הוא עשה רסטרט אבל הפעם הוא הראה את המסך שמופיע כשעושים רסט בדרך לא נכונה (start windows normaly ושאר האפשרויות) והמחשב נתקע במסך הזה עשיתי רסט עוד פעם ושוב הוא נתקע באותו המסך כיביתי אותו והדלקתי והופ הוא לא נתקע נכנסתי לוינדוס במצב רגיל....למה זה קורה??…
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
מדובר בכרטיס ישן GEFORCE2 MX 200 AGP X4 למה אני מעוניין לעשות את זה -אחד התחביבים האהובים עלי זה להשמיש רכיבים תקולים לוח אם תקין,הכרטיס אינו מראה תצוגה אך המאוורר שעליו פועל האם יש איזושהי דרך לאתר את התקלה ולהשמישו ? על פניו הרכיבים שמורכבים עליו נראים בצורה שלמה
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אני עובד עם כונן CD (רגיל, לא צורב) SCSI של Toshiba שעבד יפה עד לפני מספר ימים. פתאום לאחרונה הוא התחיל לעבוד לאט בצורה בלתי נסבלת. דבר ראשון ניקיתי את הכונן עם CD לניקוי - ללא שיפור. בדקתי במנהל ההתקנים ופתאום ראיתי משהו מוזר: אני עובד על בקר SCSI של Adaptec. הופיע לי פתאום בקר SCSI חדש שנקרא AXVodka. הבקר המוזר הזה לא משתמש במשאבים במערכת, הוא פשוט שם. לא זכור לי שהתקנתי אי פעם בקר בשם זה - וגם אני ממש לא אוהב וודקה - מאיפה זה בא לי? האם זה יכול להיות הגורם? מה יכול לגרום לכונן CD פתאום להתחיל לעבוד לאט - אבל באופן קיצוני? האם יש גם בכונן SCSI מקום וצורך בכיווני DMA ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
לאחרונה המחשב שלי התחיל להתקע במהלך הרצת משחקים חדשים, זה התחיל (כנראה) מאז שקניתי קירור חדש למעבד, הקודם פשוט היה נתקע ועושה אזעקות. המפרט שלי הוא: מעבד Core2Quad Q6600 כרטיס מסך Geforce 8800GT זיכרון 2GB RAM הקירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev. 2 יש לציין שהקירור הקודם היה בדיוק אותו קירור רק לא Rev. 2, הקירור הזה יושב בצורה קצת שונה מההוא אבל סה"כ הם גם נראים אותו דבר.. בכל אופן, הקירור הנוכחי אמור להיות כמו הקודם אם לא טוב יותר. אבא שלי הלך וקנה אותו בחנות מסויימת, הם התקינו לי אותו בחנות, חזרתי מהבסיס בסוף השבוע שמח וטוב לב עד שראיתי שהמחשב נתקע.. הוא נתקע במשחקים כגון NBA 2k10, Dragon Age, ואפילו Torchlight מדי פעם.. ב-NBA הוא נתקע אחרי דקה או שתיים של מש…
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיה די רצינית עם המחשב, שאני מעלה אותו הוא עולה והכל ואחרי הטעינה של ווינדוס אמור לבוא מסך ה-Welcome אבל זה לא קורה, מופיע סמן העכבר על רקע שחור. ב-SAFE MODE עובד בסדר, אבל ב-SAFE MODE WITH NETWORKING אותו סיפור. ניסיתי לשנות כרטיס מסך - לא עוזר, ניסיתי להזיז את הזכרון שלי (ג'יגה) סלוט - לא עוזר. אמרתי אולי קשור משהו במערכת..? פירמטתי, הפירמוט עצמו בסדר, בהתקנת הווינדוס והקופיגורציה יש קטע של InSTALLING DEVICES ומס' הדקות מעליו, הוא עומד על 34 דקות כבר הרבהההה מאוד זמן. יש לציין שאתמול היו 2 קפיצות במתח בכל הבית, נכבה ונדלק המחשב כמובן פעמיים אבל המשיך לתפקד כרגיל, היום בבוקר שבאתי להדליק את המסך הוא נדלק והמחשב עבד בסדר אבל עם קפיצות/פלאשים במסך, כאילו…
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
היום ושלשום הייתי עד לבעיה שהחלה במחשב הישן של אח שלי, המסך התחיל לרצד ו"התקשקש? במלא צבעים ופסים במקומות שלא צריך (גם ב- DOS). אז הייום שניסיתי לפרמט לאח שלי את המחשב, ניתקתי את הכרטיס מסך וחיברתי אותו שוב, אבל אז שהפעלתי את המחשב מחדש נשמעו 3 ציפצופים אחד אחרי השני. (או שני צפצופים) בנתיים, המחשב פועל עם Voodoo 3 3000 וזה בסדר עכשיו. (על הכרטיס לא ראיתי סימנים של שריפה או משהו כזה). אז הכרטיס הלך?
-
- 5 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום רב, רציתי לשאול אם יש אפשרות לחבר דיסק קשיח שמיוחד לSATA 2 למחשב שיש בו SATA 1, ההבדל יהיה רק במהירות ? זה אפשרי בכלל ? אני רצפוי לראות בעיות בעתיד ?
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
כאשר אני מפעיל את המחשב הוא נכבה לאחר 5-6 שניות לערך ומדליק את עצמו מחדש וממשיך כך לסירוגין לא רואים בתצוגת המסך סימני עליה של מערכת BIOS וכו' מישהו מכיר את הבעיה או יש לו רעיון לפתרון המחשב ממש חדש אולי 4 חודשים תודה רבה לעוזרים אביחי
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום. זקוק לעזרתכם. הדלקתי את המחשב (ח ד ש ) עם ASUS P4P800 SE וקיבלתי את ההודעה הזו. self- test the monitor is working check the video cable or pc הכל נראה לי עובד, המחשב נשמע תקין אבל אין כלום על המסך וזה נראה לי ממש מפחיד. האם תוכלו לעזור לי ? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אז ככה... יש לי AMD דיורון 1300. כרטיס מסך s3. 256DDR. Win ME. המחשב עובד בערך פעם אחת מתוך עשר פעמים שאני מדליק אותו. לפני שהוא מגיע לווינדוס, הוא נתקע ונותן כל מיני הודעות שגיאה. לפעמים הוא מתחיל את הווינדוס, נותן הודעת שגיאה, ואז אין ברירה אלא לעשות ריסטארט. ההודעות שונות ומגוונות, קבצים חסרים, שגיאות וכו'... אני חושב שזה בגלל הווינדוס. לפרמט - אני לא ממש יודע, ואני גם לא ורצה להתעסק בזה... תודה.
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה עם המסך ... שאני נכנס למשחקים אז המסך ניהיה כולו שחור ואז חוזר לעצמו ושוב פעם שחור כאילו מהבהב שחור-רגיל-שחור-רגיל עד שאני יוצא מהמשחק... יש לי 9400GT ו E7400 מסך 22 אינץ: chimei CMV221D ספק: 300W הטמפרטורות במאמץ הם: 47 מעלות כרטיס מסך וגם ולוח אם מעבד 37 אני בדוק ב SPEEDFAN: HD0: 22 gpu: 47 core 0: 37 core 1: 37 temp: 47 ווינדוס ויסטה 64ביט הרצתי משחק פשוט של 100MB (Bus Driver( בחלון קטן של 600 על 800 בהגדרות מדיום בלבד ואחרי 5 דקות של הבהובים הטמפרטורות של הלוח אם והכרטיס מסך עלו ל 56 מעלות.
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
יש לי את כל הציוד אבל רק חסר מעבד... קניתי מעבד עכשיו ללוח אני מחבר את המעבד המחשב נדלק המאורריה הכל אבל........ לא עולה כלום על המסך... זה יכול להיות שהוא לא תומך המעבד בלוח כי המעבד הוא 775 והלוח 775 זה אמור לתפוס לא? בדקתי מעבד אחר והוא כן עובד והמחשב עלה.... למה זה לא עובד? זה יכול להיות שהמעבד החדש פגום? הלוח: ASROCK 775DUAL-VSTA מעבד: CELERON 420 LGA775 PKG 1.60GHZ 512K L2 CACHE 800MHZ FSB ?!??!?!
-
- 10 תגובות
- 731 צפיות
-