עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by דוד צאושו,

שלום הבחנתי בבעיה שקרתה אתמול למסך שלי מחובר כבל vga ולמחשב עצמו dvi adapter כאשר אני מדליק את המחשב זה מראה לי "check video cable" אבל כאשר אני מחבר את הvga לחיבור vga במחשב במקום הadapter זה אומר לי "vga no signal" "Dvi no signal" תודה רבה לעוזרים

2. Started by ofek_fel,

צירפתי בהמשך אינפורמציה מתוך אברסט המראה כי ה - AGP אצלי הוא לא פעיל. רציתי לשאול כיצד ניתן לשנות זאת ? ניסיתי בביוס , והגדרתי כי כרטיס המסך הראשי ייפעל ב - AGP אך בכל זאת אין שינוי . מישהו מכיר כיצד ניתן לפתור את הבעיה ? AGP Controller AGP Version 3.05 AGP Status Disabled AGP Device SiS 330 Mirage Integrated AGP Aperture Size 64 MB Supported AGP Speeds 1x, 2x, 4x, 8x Current AGP Speed 8x Fast-Write Supported, Enabled Side Band Addressing Supported, Enabled Chipset Manufacturer Company Name Silicon Integrated Systems Corporation Product Information http://www.sis.com/products/index.htm#chipsets Driver Download http://download.sis.com Problems & Suggestions Problem …

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  3. Started by Phuq,

אוקיי אז ככה. היום החלפתי כרטיס מסך (ל- 8500GT 256MB PCIE). קיבלתי מחיר טוב באלוף והם התקינו לי את הכרטיס ונתנו לי ריצת הדגמה בTWO WORLDS לראות אם הכל אחלה. הכל פעל מצוין, אז קניתי והלכתי לאינקום כדי שיסדר לי את ה5.1 ... עכשיו הדפוק הזה התחיל להתעסק בכל מיני שטויות בBIOS וגם התקין לי איזה עידכון לווינדוז שאני לא מבין מה זה בכלל. קיצר חזרתי הביתה ושמתי לב שכל כמה זמן המחשב נתקע וגורר איתו את הצליל האחרון (נגיד כשאני שומע מוזיקה) עד שנרגע (שנייה או שתיים). עשיתי שחזור מערכת, וזה לא פעל. חשבתי אולי זה המודם דופק לי את המחשב, גם לא. עשיתי DISABLE לכרטיס קול שהתקינו לי באינקום והבעיה נשארה. ניסיתי לפרמט, והייתה שגיאה לגבי C: (איפה שהווינדוז מותקן). עכשיו אני חושב, יכול להיות ז…

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  4. שלום, הבעיה שלי היא שכל משחק שאני מריץ אחרי 5-10 דקות מתחיל להיות איטי בצורה בלתי נסבלת (לא ניתן לשחק). מדובר ממש על כל משחק שאני מתקין וזה קורה באופן עקבי אחרי 5-10 דקות של משחק. אם אני יוצא לגמרי מהמשחק ומעלה אותו מחדש, התופעה חוזרת. כלומר: אני יכול לשחק נורמאלי עוד 5-10 ואז שוב קצב הפריימים יורד והמשחק נהיה איטי להחריד. התקנתי את הדרייברים הכי חדשים של NVIDIA וזה לא עזר המעבד במחשב הינו: Intel Core 2 Duo כרטיס המסך הוא Nvidia GeForce 8600 GT (גרסת דרייבר: 8.17.12.5721 הכי חדש) אשמח מאוד לעזרתכם! תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  5. Started by omri55,

ניסיתי להתקין WIN XP קיבלתי שגיאה בזמן הפורמט. עכשיו אני מנסה עם WIN 7 ואני מקבל את השגיאה the file or directory d:\windows\system32\logfile is corrupt and unreadble.please run the chkdsk utility/ אני ממש נואש אשמח לכל עזרה אפשרית.

• 4 תגובות
    • 745 צפיות
  6. Started by kikkler,

הכל התחיל לפני בערך שעה - פתחתי את המחשב בשביל להוציא את כרטיס הרשת (המחשב לא ממש זיהה אותו, וחשבתי שהוצאה והכנסה יוכלו לעזור). אחרי ההדלקה, המחשב נעצר באיתחול וכתב - DISK BOOT FAILURE - INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER הנחתי שבטעות הזזתי עם היד את החיבורי הארדיסקים או משהו בסיגנון, אז הידקתי אותם וניסיתי שוב - אותו דבר. גם ניתוקם וחיבורים מחדש, ניקוי הביוס וחיבור מחדש של כרטיס הרשת לא ממש עזרו. יש לציין שהמחשב עבד מצויין לפני ההתעסקות הזאת.

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  7. Started by דרומי,

מה שקורה זה ככה: כשמדליקים תמחשב,הוא נדלק(נוריות,רעש,צורב וCD ROM נדלקים) אך על המסך לא מופיע כלום כלומר הוא לא מעלה אותו... אחרי כמה בדיקות גיליתי שהמאוור על המעבד שרוף,למרות שעדיין היה צריך לעלות,טוב בכל מקרה הלכתי וקניתי אחד חדש... המחשב עבד כמה ימים ואח"כ הבעיה חזרה... נדלק ולא עולה..... הספק תקין גם כן,בדקתי אם אולי זה ה כ.מסך,כוננים או HD וזה לא הם... מה נדפק חבר'ה? הלוח? המחשב מ-א-ו-ד ישן,P2-300 החודש קונה אחד חדש... תודה מראש. אז זה ה לוח?

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  8. יש לציין כי לא נגעתי בביוס, לא שיניתי שום אפשרות, וכי זה לא קרה לי מעולם... תדר המעבד ירד לי ל-1600MHZ לפי הCPU-Z ולפי המחשב שלי [ מקש ימני--מאפיינים ]... באוורסט כתוב לי דבר כזה: Field Value CPU Type Unknown, 1866 MHz (11.5 x 162) בקיצור, אין לי מושג מאיפה זה בא לי פתאום... המפרט שלי בצד.. מה יכולה להיות הבעיה? ניסיתי לעשות ריסטרט למחשב, אולי איזושהיא הגדרה השתנתה... הבחנתי בזה רק אחרי שהתקנתי את הגירסא האחרונה של SPEEDFAN, ניסיתי לשחק שם עם האפשרויות שבוחרים CLOCK, ויש שם אפשרויות בחירה של לוחות אם וזה... בקיצר, אני טיפה מפוחד, מה זה יכול להיות? אגב, בCPU-Z כתוב לי 267X6 MHZ, והמכפלה של המעבד שלי אמורה להיות בכלל 7...

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  9. שלום וברכה. היום הצטרפתי ואני ירוק לגמרי... בכל מקרה, תאמינו או לא קיבלתי טאבלט חינם באתר 'אגורה' כן!!! אמנם סיני, אבל נראה מעולה ומרגיש נפלא. הקיצור, הצלחתי להירשם דרך החשבון GMAIL שלי הכל בסדר, נכנסתי וגלשתי ברשת הכל בסדר, אך בבואי להוריד אפליקציות מה'מרקט' לדוגמא או מה GETAPPS ו אני לוחץ על האינסטולד וכלום לא קורה!!!1 מה יכולה להיות הבכעיה? כי זה שהביא לי אותו [בחור רציני מרמת ישי] אמר שהוא הוריד אפליקציות דוקא. בנוסף, כשאני מחבר את הטאבלט למחשב, ואז הוא מופיע ככונן E של המחשב שלי כמובן. ואני גורר לתיקייה מסויימת מוזיקה, בעוברי לטאבלט אני כלל לא מוצא תיקייה בשם זה, למרות שאם אני מחפש את הקובץ דרך המחשב שלי \בזמן שהטאבלט מחובר, אני רואה אותו, אבל הוא נמצא בתיקייה ש…

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  10. Started by GUY550,

שלום לכולם קודם כל זה המפרט שלי [table][tr][td] [/td] [td]Intel I7 Quad Core I7 2600 3.4GHZ 1155 8MB Tray[/td] [td][/td] [td][/td] [/tr] [tr] [td] [/td] [td]Gigabyte GA-Z68AP-D3[/td] [td][/td] [td][/td] [/tr] [tr] [td] [/td] [td]Coolermaster HAF 932 Black[/td] [td][/td] [td][/td] [/tr] [tr] [td] [/td] [td]Seasonic SS-750AT 750W Active PFC 4X PCI-E 62A/12V Single Rail[/td] [td][/td] [td][/td] [/tr] [tr] [td] [/td] [td]Corsair 4GB Single Stick Values Select Retail DDR3-1333[/td] [td][/td] [td][/td] [/tr] [tr] [td] [/td] [td]Seagate 2TB Sata 3 32MB Barracuda LP 5900RPM[/td] [td][/td] [td][/td] [/tr] [tr] [td] [/td] [td]Corsair 120G SandForce 1200 Forse series Sata3[/td] […

11. Started by sLoGy,

אני רוצה להוציא את המעבד מהלוח אם כדי להרכיב אותו על לוח אחר אני פותח את 2 התופסנים האלו של המאוור ומנסה להוציא אבל הוא לא יוצא, יש עוד משהו שצריך לעשות? ואם כבר פתחתי תרד חדש אז עוד שאלה אם אני קונה לוח אם חדש (תואם למעבד) אני יהיה מסוגל לחבר אותו לבד? יש לי קצת\הרבה ידע בחומרה אני יודע איך לחבר הכל ולאן אבל מה שמדאיג אותי זה הכבלים של ההדלקה\כיבוי\ריסט אני לא ממש יודע מזה כל אחד ואיזה צבע כל אחד ולאן לחבר.. וגם אם הפעולה של ההוצאה של המעבד "מסובכת" כמו הרכבה? תודה

• 6 תגובות
    • 745 צפיות
  12. Started by avigdo,

האם קיימת איזושהיא פקודה שנועלת את הראשים של הדיסקים הקשיחים לפני שמעבירים אותם בדרך חתחתים?

13. שלום קניתי לא מזמן צורב די וי די חדש של סוני הוא צרב לי טוב גם מדיות די וי די וגם מדיות רגילות אבל לפתע הוא הפסיק ליקרוא את הדיסקים שצרבתי בדי וי די וגם הפסיק ליצרוב די וי די (חשוב לציין שהוא קורא די וי די אבל שלא צרבו בצורב הזה ספיציפי) הוא קורא את שאר המדיות וגם צורב את שאר המדיות מה יכולה להיות הבעיה? אולי זה משנה או לא אבל חשוב לדעת שגם הכנסתי את הדיסקים האלו של הניקוי לכונן אולי זה עשה משהו? למישהו אולי יש שמץ שם מושג מה זה? תודה לעוזרים... נ.ב אני חדש פה שלום לכולם

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  14. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3033553,00.html

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  15. Started by The_MG,

הבעיה קוראת בזמן כתיבה, אי אפשר פשוט לכתוב עליו כלום. כתוב גם משו כמו" כתיבה מושהית נכשלה" הדיסק הוא 500GB של סטיג'ט. מערכת הפעלה XP, הדיסק הוא לא הדיסק הראשי אלה דיסק נטול MICROSFT. חיפשתי מדריכים לתיקון ושום דבר לא עזר, כיביתי את האפשרות של הזיכרון מטמון וכמה פקודות ב regdit. עשיתי כמעט כל מה שהיה כתוב באתר של מיקרוסופט וכלום לא עבד. אשמח אם מישו יוכל לעזור :s05:

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  16. Started by xena,

זה הלוח שלי:http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4140#manual ואני מנסה להוציא אות מה HDMI המובנה. בנוסף יש לי GTX460 דרכו אני מחובר למסך המחשב. השאלה היא האם יש דרך להוציא אות וידיאו+אודיו דרך ה HDMI המובנה (לא זה שעל הכרטיס מסך), ועדיין לראות תמונה במסך המחשב דרך הכרטיס מסך הלא מובנה? כלומר, שיצא אות כפול. ראיתי במפרט של הלוח שהוא תומך באות כפול אם מחברים לשתי יציאות במקביל שמובנות על הלוח (נניח, HDMI ו DVI), אבל לא ברור לי אם מה שאני מבקש אפשרי. הנה מה שניסיתי ולא הלך: הגדרתי בביוס שתהיה תמיכת וידאו מובנית, וכאשר המחשב עלה, הוא זיהה חומרת וידיאו חדשה. הורדתי והתקנתי דרייבר, והכול נראה תקין. אבל אני לא מוצא, למשל, את ה HDMI באפשרויות קול (Playback Devic…

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  17. Started by karanl1k,

יש לי בעיה ממש מוזרה בזמן שאני משחק (המשחק שאני מדבר עליו הוא קאונטר סטרייק 1.6) כשיש עומס בשרת שאני משחק בו אני סובל מפינג גבוה כשהכרטיס מסך שלי צריך לעבוד קשה אני סובל מפינג גבוה עזרה !!!

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  18. Started by Dubek,

יש לי מחשב ישן עם מעבד פנטיום 3 שאני רוצה להפעיל כמחשב משרדי. הבעיה היא שבהפעלת המחשב, המחשב לא שולח אות למסך ובמקום זה מתחיל לצפצף. חשבתי בהתחלה שאולי יש בעיה עם כרטיס המסך, אבל ניסיתי להחליף אותו עם כרטיס תקין והתוצאה היתה זהה. בנוסף, אם מכבים את המחשב ומנסים להדליק אותו מחדש, הוא לא נדלק. רק אם מחכים כמה דקות, ניתן להפעילו מחדש (בדרך כלל צריך גם להוציא את המחשב מהחשמל ולהכניס חזרה). אם יש לכם עצות לזיהוי ותיקון התקלה, אודה לכם על כל הנחיה שתוכלו לתת לי.

• 8 תגובות
    • 745 צפיות
  19. היי שלום לכולם וחג שמח קניתי מחשב חדש (הודות לחברה פה שהמליצו לי) והתקנתי את אחד המשחקים שאני פשוט מכור אליו PES4 . יש לי שלט משחק של סוני אורגינל עם מתאם USB , מה שכן שמהרגע שהחלפתי את המחשב אני לא מצליח לשחק עם השלט, ישנם כמה דברים מוזרים שקורים לי: 1. לפעמים ההתקן נקלט ואני רואה אותו בהצגת שלטי משחק, ולפעמים הוא לא ניקלט. 2. גם כשהוא נקלט וכשזה אומר שהכל עובד טוב, אני ניכנס למשחק וזה לא עובד. יש לציין שניסתי להצליב עם עוד שלט שיש לי ושתיהם לא עובדים ואין בעייה עם השלטים. המתאם עצמו היה בסדר גמור עד שהחלפתי מחשב. ניסיתי כל מיני יציאות של USB. חשבתי על פתרון של למחוק את כל הדרייברים של הUSB כדי שייקלט מחדש אבל יש לי עכבר ומדפסת שמחוברים ואני לא יודע מה מהם לא ל…

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  20. הזמנתי במפרט גם קירור כזה: ‏Freezer 64 Pro (754, 939, AM2 מ-KSP איך אני יכול לוודא שהם שמו את זה בלי לפתוח מארז?

• 7 תגובות
    • 744 צפיות
  21. Started by ^pb^,

יש לי אמפי מסוג Sansa Fuse, ולאחרונה התגלתה איתו בעיה מוזרה. כל פעם שאני מחבר את המכשיר למחשב, ברגע שהמכשיר משתנה למצב Connected - המחשב מקבל קצר ומנסה להפעיל עצמו מחדש - אך התהליך חוזר על עצמו בכל 2-3 שניות, עד שאני מנתק את המכשיר מהUSB. * המכשיר עצמו לא נראה מקולקל. * ניסיתי מספר יציאות USB באותו מחשב - התוצאה זהה. * ניסיתי להשתמש באותו הכבל ובאותו המכשיר במחשב אחר - שם הכל עובד כמו שצריך. * מכשירים אחרים דווקא כן עובדים עם הUSB, כמו המקלדת, העכבר וכבל Mini-USB. מה יכולה להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  22. Started by shahark55,

שלום לכולם לאחרונה אני נתקל בבעיה לחבר מכשירים דרך הUSB. מתקבלת ההודעה: USB DEVICE NOT RECOGNISED (וכמובן שאי אפשר לעבוד עם המצלמה) הדבר היותר מוזר הוא שעכשיו חיברתי עכבר אופטי לאותו חיבור USB והוא זיהה אותו ועובד איתו בצורה חלקה! יש המלצות? תודה שחר

• 6 תגובות
    • 744 צפיות
  23. Started by nim901,

היום קיבלתי משכן שלי PS1 אז חיברתי בהתחלה ל TV שלי אבל הבעייה שאין לו כרטיס זיכרון אז צריך להשאיר את ה PS1 דולק כדי לא להתחיל מהתחלה. בכל מקרה אמרתי לעצמי שאם אני אעביר את ה PS1 למחשב שלי בחדר ככה אני אוכל לשחק כל הזמן וכך עשיתי. עכשיו כשחיברתי הכל הלך טוב ויפה באתי להפעיל תתוכנה לא עולה אני רואה מסך שחור אז ניסיתי להעביר ערוצים לא הולך אז אמרתי לעצמי אולי ריסט יעזור טוב... עשיתי ריסט המחשב עבר תלוגו המשעמם של XP ובום מסך כחול אז אמרתי לעצמי בטח המחשב חם אז כיביתי את המחשב לאיזה חצי שעה אחר כך שוב הדלקתי בום עוד מסך כחול \: בכל מקרה הכנסתי את הדיסק של XP במטרה להתקין שוב את הוינדוס מבלי לפרמט ובטעות לחצתי פעמיים אנטר וזה התחיל לפרמט \: קיצר עכשיו אחרי הפירמוט התקנתי שוב …

• 5 תגובות
    • 744 צפיות
  24. היי, אני מחפש דרייברים למצלמה דיגיטלית ג'נרית (אלה שבאות עם התוכנה smartcam) לצערי לא מצאתי אותם ברשת, מישהו אולי יכול להעלות לי אותם לאינטרנט ?

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  25. Started by Bagheera,

שלום רב, אתמול בן דוד שלי קנה בשעה טובה חלקים למחשב חדש. כל ההרכבה עברה בהצלחה, אחרי התקנת ווינדוס על המחשב ניסיתי להתקין את הדריברים האחרונים של ATI ה 4.3 על המחשב החדש ואז, הפתעה המחשב עולה והשולחן עבודה ב 16 צבעים ברזולוציה 640X480 ואז קופצת הודעה נחמדה של ATI בעברית שאומרת שלוח הבקרה של ATI נכשל בהפעלת ההתקן המבוקש. בלוח בקרה של ווינדוס הכרטיס מופיע כמו שצריך, אחד ראשי ואחד משני. אחרי מספר הפעלות מחדש שלא עזרו הסרתי את הדריברים החדשים והתקנתי את הדריבירם מהדיסק של ATI שקיבלנו עם המחשב. האם למישהו ידועה הבעיה ואולי יש פיתרון? הגרסאות של הקבצים שלא עבדו לפי זיכרוני הם 6014. אני ממש לא מבין ב ATI ואני מקווה שמישהו יוכל להעיר את פני. אך כמה שאני אוהב את ה FX 5900 שלי …

• 2 תגובות
    • 744 צפיות

דיונים חדשים בפורומים