עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. תיאור הבעיה: אחרי שאני קצת באינטרנט/משחק/סרט מופיע ציפצופים וקריסות שאני חייב לעשות רייסט למחשב מערכת הפעלה: Windows7 דרכים לפתרון שכבר ניסיתי: כמה פעמים ניסתי לשלוח את המחשב לתיקון אך לא מצאו שום בעיה ועוד מעט נגמר לי האחריות של שנה וכבר אין לי כוח כל פעם לקחת להם לתיקון... תוכנה / מוצר הקשורים לבעיה: הערות נוספות יש סרטון. http://www.youtube.c...=1&feature=plcp

• 5 תגובות
    • 698 צפיות
  2. Started by swisaman,

המחשב קורס תחת מאמץ(גם משחק וגם בבדיקת מאמץ),לאחר הקריסה המחשב נדלק רק אחרי ניתוק כבל החשמל והחזרתו. המחשב קרס תחת בדיקת מאמץ למעבד וגם תחת בדיקת מאמץ לכרטיס המסך.

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  3. 1. התקלה עם הספק: כאשר הוא מחובר הלוח מקבל מתח, רואים לד קטן על הלוח נדלק. אבל המחשב לא נדלק, רק אחת לכמה נסיונות הפעלה (בעיקר אם מרווחים בינהם) הוא עושה טובה ונדלק. יש לציין שמדובר בספק ANTEC 400W ישן כל כך עד שאין לו מחבר 24 פינים אלא רק של 20 PIN בלוח 915GAV של אינטל כלומר לוח עם חיבור 24PIN + חיבור של 4 למעבד + חיבור מולקס נוסף על הלוח! ניסיתי עם סטיק אחד של RAM, עם הכרטיס המובנה (בדרך כלל יש 7300GT) וללא כוננים מחוברים, וזה ממשיך אותו דבר. המחשב היה דלוק ברצף כ3 חודשים. כיביתי אותו, אחרי מספר אתחולים של עדכון WINDOWS ופתחתי את המארז כדי לנקות אבק, לאחר מכן חיברתי כדי לראות שכל המאוררים מסתובבים, והוא כבר לא היה מוכן להדליק את המחשב באופן עקבי. מה שכן, כאשר שמים יד מא…

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  4. שלום תיאור הבעיה ככתוב בכותרת. אוסיף גם שזה יכול לקרות אחרי כמה שעות שנאי לא נוגע במחשב, או אחרי כמה ימים. אני משמ לא חושב שזה חיבורים, אפילו די מאוד בטוח, מ 2 סיבות 1- הוא מחובר דרך ה USB 2- כשאני עושה ריסטרט הוא עובד תקין ואני בכלל לא נוגע בו מאחורה. זה קרה לי לא מזמן בזמן שעבדתי על המחשב כתבתי מסמך וורד ממש ארוך ופתאום נתקע המחשב! ניסיתי בעזרת כפתור ה ALT ללכת ל SAVE והוא לא נתן לי לשמור!!!! הוא רשם איזה הודעת שגיאה, ואחרי ריסטרט כמובן שהכל חזר לקדמותו והכל היה בסדר, אבל אני בטוח שיש קשר בין אי היכולת שלי לשמור את הקובת לבין העכבר התקוע- ההבעיה היא שלא עולה לי מה זה יכול להיות?? וירוס? באג של ווינדוס?? אשמח לקבל רעיונות תודה

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  5. Started by Coldmetal,

קניתי לוח אם, מעבד, וזיכרון חדשים Corei5 750 ddr3 2gb ולוח אם שתואם לשניהם. הכל עובד כמו שצריך אבל יש לי בעיה המחשב עושה ריסטארט אחרי זמן מה כשאני משחק בדקתי את החום של המעבד והחום היה 45 מעלות כשאני לא מפעיל כלום ומקסימום 65 מעלות כשאני משחק. האם המעבד הוא הבעיה? ואם כן איך אני יכול לפתור את זה?

• 5 תגובות
    • 698 צפיות
  6. שלום, המסך שמחובר למחשב לא נכבה, גם לא לאחר שעבר הזמן שהגדרתי ב power options. ווינדווס 10 pro לוח אם asus strix x570-f מעבד 3900X כרטיס מסך aorus 5700 XT הדרייברים לכרטיס מסך מעודכנים, הווינדווס מעודכן, דרייברים למעבד מעודכנים גם כן. המסך פשוט נשאר דלוק, אם השומר מסך נדלק אז פשוט רואים את השומר מסך בלי הפסקה. אם הווינדווס במצב locked, אז המסך נעילה מופיע כל הזמן, המסך לא נכבה. למישהו יש רעיונות?

7. Started by AAABC,

שלום אשמח לדעת איך מתקינים VISUAL STUDIO כלומר התקנתי אבל יש מקום שצריך לסמן וי להמון כלים ואני לא יודעת מה לסמן... אני צריכה את זה לWEB תודה

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  8. Started by codvir,

שלום לכולם, אני גיימר מטורף ועושה הכל על מנת שהמחשב שלי יעבוד בצורה טובה. להלן המפרט ואחרי זה השאלה: מעבד: AMD FX-55 זכרון: 3GB DDR 2 כרטיסי מסך LEADTEK NVIDIA 7800GTX SLI לוח אם: GIGABYTE K8N PRO SLI NFORCE 4 דיסק קשיח: WD 250GB SATA II עכשיו השאלה: שמעתי מאנשים שבמידה ואני מתקין דיסק נוסף ומבצע RAID אני משפר מאוד את קריאת וכתיבת הנתונים בדיסק הקשיח וכך משפר את ביצועיי המערכת. האם זה נכון? אם כן באיזה תקן עלי להשתמש? RAID 0 ? האם זה קל להתקנה? האם כדי לי להכנס לזה או שזה מיותר? אודה על תשובה דביר

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  9. Started by drorgon,

שלום ברשותי מחשב AMD +2200 עם גיגה זיכרון, לאחרונה המחשב "קופא" למספר שניות ולא מגיב, כאשר בודקים במנהל המשימות אף משימה אינה צורכת 100% CPU וכמובן שיש הרבה זיכרון פנוי . בדקתי גם את הטמפרטורה והיא 27 מעלות ( יש לי מאוורר של זלמן ) האם יש למישהו רעיון מה ניתן לבדוק ומה הבעיה ? ( אני עדיין לא מוכן לפתרון של לפרמט ולהתקין מחדש )

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  10. צהריים טובים, לפני שקניתי את הכרטיס CONNECT3D RADEON X1950 PRO (שבא עם 256 DDR3 אם זה משנה - תראו בהמשך), הפעלתי כל לילה את מצב הAPI (מצב שינה, לחיצה על SHIFT + מצב המתנה בתפריט הכיבוי) ובבוקר כשהדלקתי יכולתי להמשיך מאתמול בערב. מהרגע שהחלפתי, הAPI עושה אחד מהבאים: -מתחיל לבצע תהליך מצב שינה, אבל לפני שהוא מגיע לPROGRESS BAR חוזר לWINDOWS, מקפיץ הודעה "WINDOWS - שגיאת מערכת, למערכת לא הייתה אפשרות לבצע את הAPI", ואחרי 3 שניות המסך נתקע על המצב שלו בלי לזוז (עד הריסט). -מכבה את המחשב תוך כמה שניות, אבל משאיר אותו דלוק (המסך נכבה, אבל המחשב עדיין פועל). עד ריסט זה לא פועל. כמובן שב2 המצבים המחשב לא חוזר למצב שהוא היה בו.. בכרטיס הקודם (ATI X700) לא הייתה אפילו בעיה אחת. כמו…

• 5 תגובות
    • 698 צפיות
  11. Started by choochoo,

שלום, המחשב העתיק שלי (Athlon XP 1700) לא מגיע ל-POST בכלל, אלא אם כן אפסתי לו את הביוס לפני כן .... אתמול מצאתי אותו כבוי ולא ממש הצלחתי להדליק - בלחיצה על כפתור PWR המחשב עלה לשניה וחצי ונכבה לפני צליל POST. היום בבוקר נתקתי את כל הרכיבים, נשארתי עם DIMM אחד ואפסתי את הביוס והמחשב עלה - שמחתי ... אחרי שהחזרתי את כל הרכיבים - מחשב לא מגיע ל-POST. מקצר ג'מפר CMOS - עולה .... בינתיים הוא למעלה ואני לא מכבה אותו. למישהו יש רעיון ? ???

• 6 תגובות
    • 698 צפיות
  12. המחשב עובר את ה-boot ומיד אח"כ מופיעה ההודעה: None System Disk or Disk error Replace and Press any key to continue נכנסתי לביוס וראיתי שהוא מזהה את הכונן הקשיח, אלא בתור IDE Channel 3 Master בכל מקרה זה לא אמור לגרום למחשב לא לעלות אל הווינדוס. עשיתי Load Optimized Defaults ושמירה והבעיה לא נפתרה. (עד כמה שאני זוכר זו הדרך לשחזר הגדרות ברירת המחדל) בדקתי את החיבורים הפיזיים של כונן הקשיח והכל בסדר. אשמח לקבל הצעות לפתרון הבעיה. תודה!

• 14 תגובות
    • 698 צפיות
  13. אז ככה יש לי XP וקניתי מחשב חדש... לאחרונה ראיתי שהפיירוול אצלי סגור ואני לא יכול להפעיל אותו בגלל שגיאה מסויימת.(שמופיעה בתמונה למטה). בדקתי שזה לא איזה וירוס שהתשלט לי על המחשב עם nod32 מעודכן וגם השתמשתי ב Ad-Aware SE Personal Spybot - Search & Destroy וגם ZONE ALARM (התקנתי אותה אחרי שגיליתי את השגיאה), ולא התגלה כלום במחשב. למישהו קרה דבר כזה? יש לכם מושג איל פותרים את הבעיה הזאת? מקווה שתעזרו לי , מאור.

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  14. אני שואל זאת משום שאני שכאשר הרכבתי את הכרטיס מסך הזה ,שכחתי לחבר את החיבור הישיר שיש על גבי הכרטיס(molex) לספק התוצאה היתה שהכרטיס מיד השמיע קול אזהרה (שריקה) והמסך לא נידלק , רק לאחר זמן מסוים ניזכרתי שיש צורך בחיבור הנוסף לספק אני מעריך שבמשך כ-דקה הכרטיס מסך שאב את החשמל הדרוש לו מחריץ ה-agp והיות וחריץ זה לא בנוי להעברת כמות הזרם שהכרטיס הזה דורש ,ניגרם נזק לחריץ ה-agp מה שקורה היום זה שברגע שאני מחבר את הכרטיס ,הוא עובד ,אולם תוך זמן קצר המסך מחשיך ואין תמונה . בדקתי שהמאורר של הכרטיס עובד ונגעתי ב-heatsink ובשניהם לא היבחנתי בשום חריגה. גם כאשר התקנתי את הכרטיס במחשב אחר ,לא היתה שום בעייה. עצם העובדה שכרגע אני משתמש ב-כרטיס מסך pci בשילוב עם אותו מסך ובלי שום…

• 6 תגובות
    • 698 צפיות
  15. Started by motorishta,

יש לי דיסק קשיח של SATA אבל הלוח אם תומך רק ב-ATA. מה עושים במצב כזה? יש אולי מתאם מיוחד?

• 5 תגובות
    • 698 צפיות
  16. המחשב שלי בן שנה, ולמרות שיש לי פילטר של אבק בפרונט של המארז, נכנס אבק למאוור שמקדימה (די הגיוני, זאת לא הבעיה) פתחתי את המחשב, ורציתי לנקות אותו ולשמן (כמו המדריך שבאתר) אבל קיבלתי חום מכל הקונסטרוקציה ואין לי מושג איך לפרק אותו אני משער שאתם בטח יודעים יותר טוב ממני איך לפרק את המאוורר והמחשב וכו' וכו' וכו'.. העלתי כמה תמונות על מנת שתראו איך העסק נראה. אם אתם צריכים תמונה של משהו יותר מדוייק, תגידו. בתמונה הראשונה זה המאוורר המדובר ב''כלוב'' הראשון. תודה

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  17. אז ככה.. היה לי 128MB DDR... וקניתי עוד 256MB.... גם DDR... אקיצר הוספתי אותו.. והוא אומר לי שיש לי רק 256MB הבעיה היא לא במיקום שלהם.. אני יודע.. הזיכרון הגדול צריך להיות בבנק 0 וכל השטויות האלה... ניסיתי לדחוף אותו גם בסדר אחר.. לא עוזר.. והם גם לא שרופים... כי אם אחד מהם היה שרוף המחשב לא היה נדלק.. (נכון?!) חח כי ניסיתי להחליף בין המקומות שלהם.. וכשהראשון שרוף אז הוא לא נותן למחשב לעלות.... אני מאוד אשמח אם תעזרו לי..

• 5 תגובות
    • 698 צפיות
  18. שלום, שמתי את זה כאן כי נראה לי שזה עניין חומרתי. במידה וזה לא המקום, אשמח אם תכווינו אותי לפורום המתאים ואדביק זאת שם. בכל אופן, קורה אצלי דבר מוזר. כאשר אני מדליק את המחשב, המאוורר הקדמי מרעיש בצורה נוראה אבל רק למשך משהו כמו חמש-שש דקות. לאחר מכן הוא פועל רגיל ללא רעש מיותר. אם אני שם איזשהו עצם בין המאוורר לבין כלוה ההארדיסקים אז זה מקטין את הרעש, אבל לא לגמרי, אז אני פשוט נותן לזה להרעיש חמש דקות וחי עם זה. ניקיתי את המאוורר לפי מדריכים והוא נקי, אבל זה עדיין נמשך. מה שמוזר לי (או שמא.. ?) היא העובדה שזה קורה רק בהדלקה, מעבר ממצב כבוי. כשאני עושה reset אז אין שום רעש. יש למישהו רעיון ? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  19. Started by roiroi2,

אני לא יודע אם זאת בעית חומרה או בעיה בתוכנה (למרות שנראה לי שיש פה בעיה בחומרה). המחשב: P4 1.7 GH, win XP sp2, 512 RAM, gigabyte GA 8SIML + צורב, CD, ועוד 2 קוננים קשיחים. תאור הבעיה: אני מדליק את המחשב, יש צפצוף יחיד רגיל (הכל מחובר טוב), המחשב מגיע למסך הטעינה של הווינדוס XP (עם הריבועים הכחולים שזזים מצד שמאל לימין) מסיים לטעון (לא באמצע הטעינה) ואז המסך נהיה שחור (לא נכבה אלה הופך שחור) והמחשב ממשיך כאילו לנסות לטעון משהו למשך 10 שניות ובמקום להציג לי את המסך שבו בוחרים את המשתמש שאתה רוצה להפעיל הוא פשוט עושה ריסטרט. נ.ב. במצב בטוח המחשב מצליח לעלות, רק במצב הרגיל יש את הבעיה. כמו כן הבעיה חדשה (אתמול המחשב פעל רגיל). הדברים שעשיתי: פתחתי את המחשב ובדקתי שכל החיבורי…

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  20. אז ככה : רציתי לפרמט את המחשב השני (ישן יחסית , p4 1.7) . בא מכניס את הדיסק , מפרמט ,ואז זה מעתיק את הקבצים מהדיסק להרדיסק (אוטומטי) ואז זה עושה רסטרט למחשב ואמור להיכנס להתקנה עצמה של הוינדוס אבל זהו , פשוט ההתקנה לא עולה יותר . מסך שחור ונגמר . לא מובן לי מה קורה פה . יש לציין שלפני שבאתי לעשות את הפרמוט הוינדוס עבד מצויין והכול . למישהו יש מושג אולי מה הבעייה או קרה לו משהו דומה/זהה ? *המסך נבדק (למרות שלא היה סביר שהוא הבעייה) ונמצא תקין . *כמו כן , ניסיתי להתקין מדיסקים שונים וגם זו לא הבעייה .

• 6 תגובות
    • 697 צפיות
  21. שלום לכולם, סביר להניח שכל מי שמסתובב בפורום הזו פירק/הרכיב איזה חלק במחשב במו ידיו. אני בטוח שכולם שמעו כאן כל מיני כללים לגבי עבודה על המחשב החל מדברים כמו לנתק מהחשמל ועד לסדר הארקה לידיים. בסופו של דבר, תמיד יש כללים מוגזמים וכללים שבאמת כדאי להקפיד עליהם. בוא ננסה לבנות קובץ חוקים קטן וריאלי לגבי עבודה על המחשב, על מה אתם מקפידים שאתם עובדים על המחשב?

• 11 תגובות
    • 697 צפיות
  22. Started by MODI,

לפני כמה ימים נשרף לי הלוח אם, הלכתי לחנות ממנה קניתי את הל.אם ומימשתי את האחריות וקיבלתי ל.אם חדש. שהגעתי היתה היו רעשים מוזרים מתוך המחשב, לא יודע להסביר אותם ואחרי בערך רבע שעה המחשב נכבה, כאשר הדלקתי אותו מחדש הוא נכבה לאחר מס' שניות, שהיתי מדליק אותו אחרי 5 דקות בערך הוא היה מחזיק כמה דקות בלי להיכבות. שאני מדליק אותו אחרי 15-20 דקות הוא מחזיק בערך רבע שעה. לפי הבדיקות שלי זה לא הכוננים, הכ. מסך והזיכרונות. החלפתי משחה טרמית למעבד אבל עדיין אין תוצאות.

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  23. Started by flowmeter,

שלום לכולם. לאחרונה רכשתי כרטיס מסוג SAPPHIRE RADEON 9600XT 128 כשאני משחק NFS ופיפא וכו', אני שם לב כשאני נכנס לOVERDRIVE שהמעלות שלו כבר נמצאות בתחום האדום! ז"א 90-100-110 מעלות לפעמים. האם זה תקין? אני חושב שלא. עכשיו המארז שלי הוא מהישנים כולו סגור! אמרתי אולי זה בגלל המארז אולי צריך אחד עם חלון ומאוור או משהו, או שזה דווקא מהכרטיס? יש לציין שאף פעם הוא לא מעוות תמונה נתקע או משהו.... תודה.

• 6 תגובות
    • 697 צפיות
  24. Started by y10,

נכון הקבל שמתחבר לדיסק קשיח אז הוא גדול כזה אז אצלי הוא מתחלק ל-3 חלקים האם זה רע?האם זה מסוכן למשהו? הנה תמונה : הכחול זה הדיסק קשיח הצהוב זה החיבור לדיסק הקשיח והאדום זה הקבל והקווים האדומים שבאמצע זה כמו החורים שיש שכאלו זה נפרד http://img238.imageshack.us/img238/5058/9870ny.png

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  25. Started by LRa,

שלום, אני מקווה שכאן זה המקום לפרסם את הבעיה הבאה : פעם בשעה שעתיים אני שומע בום קטן שמגיע מהרמקולים ואז העכבר קופא לשניה. יש לציין שכל שאר הדברים בווינדוס XP לא קופאים, למשל סרט או מוזיקה. למישהו יש רעיון ? תודה

• 2 תגובות
    • 697 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.