עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by shlomiatar,

הנורא מכל קרה!!! במהלך עדכון של הביוס (של AMIBIOS ) בלוח שלי (PCCHIPS M930) קרתה הפסקת חשמל!!!! אחרי שקיללתי המון את חברת החשמל, ואחרי שחזר החשמל, גיליתי לחרדתי שהמחשב לא עולה... הוא פועל, שומעים שהוא מחפש את הכוננים, אבל המסך לא מציג כלום... בעעעעעעעעעעעעעעעעעע :'-( למישהו יש עצה??? מה אני עושה?

• 21 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. Started by SloXreS,

שלום, לפני כמה ימים באופן פתאומי הקיצור alt+shift הפסיק לעבוד. הוא לא משנה שפה. ניסיתי לבדוק בהגדרות שפה וקיצור מקשים אחר שהגדרתי עובד בלי בעיה. לא הצלחתי למצוא פתרון ברשת, אשמח לעזרה. אני משתמש ב windows 8.1 תודה.

• 12 תגובות
    • 2.7k צפיות
  3. Started by yoyo123233,

המסך אצלי בחדר ביחד עם עוד כמה מכשירי חשמל מתכבים לשבריר שניה ונדלקים כשמהזגן דולק (ברגע ההדלקה\כיבוי או כניסה ויציאה מהשההיה), בקושי ניתן לשים לב לתופעה במכשירים האחרים אבל במסך רואים זאת בבירור כי לוקח לו מספר שניות להידלק מחדש. השאלה היא מה אני יכול לעשות נגד התופעה הזאת? האם אל ספק יעזור? מייצב מתח? אשמח לעצות בעניין זה כמו כן המכשירים שברצוני להגן עליהם הינם מסך מערכת פשוטה של רמקולים ועוד צרכנים קטנים (מנורות לד קטנות וכדומה), אני עובד עם מחשב נייד אז האם יש חשש גם לנזק של כבל ההטענה שלו?

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  4. Started by cKb,

לא מזמן (לפני חודש), קניתי עוד 256מ"ב זכרון. ומאז, יש למערכת ההפעלה (חלונות XP) כל מיני "באגים" שאף פעם לא היו לה. עד, שלא הייתי יכול לאתחל - ישר היה נכנס למסך כחול עם קוד שגיאה 0x0000008e. בבירור מול מיקרוסופט (כן, מתברר שהתמיכה שלהם דווקא עובדת... למי שלא מעתיק תוכנות , התברר שיש רכיב זכרון לא תקין במחשב. בקיצור, לצערי הייתי צריך לפרמט את הדיסק הקשיח מחדש, כיוון שהזכרון החולה פלט אליו כל מיני קבצים ענקיים ולא ממש ברורים, ולהתקין את חלונות XP מחדש... אז זהו, אני שולח את הזכרון חזרה לאקסלנט, בתקווה שיחליפו לי אותו. איזה קטע מטורף, בחיים לא שמעתי על זכרון דפוק. זהו.

• 13 תגובות
    • 2.7k צפיות
  5. Started by zomygod,

שלום, אני לא ממש גיימר אבל יש משחק אחד שאני משחק בו, וורקראפט, והיום התחיל משהו מוזר, באמצע המשחק המחשב נתקע, העכבר והמקלדת לא מגיבים, וכל מה שאפשר לעשות זה ריסט. בנוסף המאווררים עושים רעש ממש חזק אני חושב שזה בגלל זה, יש לי כרטיס מסך 7300 GS NVIDIA אם זה קשור, הוא על 80 מעלות במנוחה והמעבד ב 30 בערך. תודה.

• 21 תגובות
    • 2.7k צפיות
  6. Started by עידןאופיר,

היום כמעט שברתי תמחשב בגלל האוזניות כי זה קורה לי כבר 10 פעמים כל פעם שאני קונה אוזניות אחרי חודש זה קורה שמעתי באוזניות שירים פתאום שומעים רק תמנגינה ואי אפשר לשמוע את השיר המילים לא מובנות ושומעים כל מיני רעשים מהאוזניות מה אני צריך לעשות כדאי לתקן את זה כל פעם מחדש זה קורה שומעים את המגינה טוב ואז שזה מגיע לזמר לא שומעים טוב אני חייב שתגידו לי למה זה קורה ואיך אפשר לסדר את זה

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. Started by crazyben,

אהלן לכולם,אני מאוד מקווה שאני כותב בפורום המתאים אז אם לא סליחה מראש. אני התקנתי הווינדוס במחשב שלי לבד וכך גם את כל התוספות האחרות הכרטיס קול כרטיס מסך וכל השאר מסביב. מאז שהתקנתי אותו בעצם הצורב די וי די (שהוא גם הכונן היחידי שלי) לא עובד. הוא קולט דיסקים רגילים אבל לא קולט דיסקים של די וי די. אני לא יודע מה מקור הבעיה , אתם חושבים שהבעיה היא בהתקנה או שהצורב פשוט נדפק ? כל עזרה תתקבל בברכה ושיהיה יום פצצה

• 17 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. Started by The incredible,

אהלן חברה, לאחרונה יש לי בבית הפסקות חשמל גם שנגרמות לא בגלל מזג האוויר בגלל שהמתח אצלנו נמוך וגם בגלל מזג האוויר, האם אל פסק יסדר את זה? הבנתי שיש נפילת מתח וקפיצת מתח שאין לי מושג מה ההבדל ביניהם, אך אני מניח שאם זה קרה לבד זה קפיצת מתח. ואם זה קרה בגלל מזג האוויר אז זה נפילת מתח נכון? שאי אפשר להרים יותר? האם זה יכול לגרום לי נזק למחשב כי עד שהחלפתי מחשב גם למחשב הקודם קרו את ההפסקות חשמל האלה ולא קרה כלום השאלה אם נניח לכרטיס מסך זה יכול להוריד ביצועים / למעבד מה שלא נראה לי הגיוני. הספק כוח שלי הוא לא ג'נרי אך בכל זאת, ואם זה חשוב זה Antec 550W. תודה לעוזרים, ושבת שלום!

• 9 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. שלום, ברשותי מחשב ישן יחסית, ואני מעוניין להוסיף זיכרון RAM. אני לא יודע איזה סוג לקנות, אמרו לי שצריך לבדוק מה מתאים לי. איך אני עושה זאת? תודה מראש למי שיעזור

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. Started by MortaL,

יש לי p4 1800 256 מגה 333 לוח MSI _________________________________________ אני מריץ unreal tournament , המשחק סבבה ורץ כמו שצריך בלי תקיע, אבל מה , הCPU על 100% non stop! וזה משגע אותי למה הוא כל הזמן על 100% כאשר אני משחק, וכמובן אני לא יכול להפעיל כלום חוץ מהמשחק כי הוא "חושה על זה" מה לעשות ? איך אני מסדר את זה ?

• 23 תגובות
    • 2.7k צפיות
  11. Started by geebor,

שלום לכולם! רכשתי לפני כמה ימים עכבר אלחוטי של TEAC עם תחנת עגינה. חיברתי אותו ל USB, שמתי את הבטריות והתקנתי את התוכנה שלו שהייתה בדיסק המצורף. ו... נאדה. לא עובד. כלומר הנורה האדומה של העכבר האופטי עובדת, אבל העכבר עצמו לא משפיע על הסמן במחשב. תהיתי אם למישהו פה יש רעיונות מה לעשות? האם הייתי צריך לעשות uninstall לעכבר הרגיל קודם? משהו? מישהו? בתודה מראש..

• 9 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. יש לי מחשב חדש לוח של DFI P45 מעבד-E8400 וכרטיס מסך -4870 {זה מה שחשוב...} ויש לי מסך של NU עם יציאות 1 של VGA ו1 של DVI-18+1 ובכרטיס יש 2 יציאות DVI {רגיל} וחיברתי דרך הקונברטר לd-sub הכחול והותיק והמסך לא רואה אותו וגם דרך ה-DVI כשאני משתמש במתאם ל18+1 לdvi הרגיל של הכרטיס המסך לא עולה!המחשב והכל עובדים יופי יענו עושים אורות מאווררים מסתובבים אחלה גן ילדים אבל המסך פשוט מת ולא קולט את המחשב וזה לא הבורר מצבים או משו יש למישו מושג? ממש דדחוף תודה. {במחשב אחר המסך מיתחבר דרך VGA..} עזרה....

• 31 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. Started by apelzig,

קניתי מסך חדש, HP L1706 - פשוט הייתה עסקה טובה. חיברתי והכול ועבד יופי. כמו תמיד השארתי את המחשב לעבוד במהלך הלילה והכנסתי את המסך ל- sleep mode. בבוקר לא הצלחתי להעיר אותו. בכל פעם שאני מנסה הוא צועק שהוא לא מקבל נתונים מהמחשב (למרות שהוא עובד) ורק הפעלה מחדש באופן ברוטאלי מהמחשב עובדת. לעומת זאת, אם אני אכניס את המסך לסליפ מוד ואחזיר אותו לאחר 5 דקות הוא יפעל כמו שצריך מחדש. באתר של HP לא מצאתי עזרה רבה. מישהו יודע איפה הבעיה? בתודה מראש, אסף.

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  14. שלום, יש לי מעבד I7 920 עם זכרונות של OCZ 1333 עם 1024 DDR3 X GOLDEN EDISTION לפעמים המערכת עובדת ב30 אחוז ולפעמים היא עובדת ב50 אחוז והמחשב חנוק ובקושי זז תודה לעוזרים

• 16 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. ברשותי מחשב P4 2.4. להלן הנתונים מ- CPU-Z : מעבד: Code Name Northwood Specification Intel® Pentium® 4 CPU 2.40GHz Family / Model / Stepping F 2 9 Extended Family / Model 0 0 Brand ID 9 -------------------- CPU Clock Speed 1209.9 MHz Clock multiplier x 12.0 Front Side Bus Frequency 100.8 MHz Bus Speed 403.3 MHz L1 Data Cache 8 KBytes, 4-way set associative, 64 Bytes line size L1 Trace Cache 12 Kµops, 8-way set associative L2 Cache 512 KBytes, 8-way set associative, 64 Bytes line size L2 Speed 1209.9 MHz (Full) -------------------- לוח-אם: Motherboard manufacturer Gigabyte Technology Co., Ltd. Motherboard model GA-8SG800P, 1.x BIOS vendor Award Software Inter…

• 31 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. היי, יש לי מחשב נייח שמשמש לעבודה משרדית/עריכה גרפית קלה. אחת לכמה ימים אני מגלה שהמחשב נדלק לבדו. אין כל הגדרה בביוס מופעלת שאמורה להעיר את המחשב (wake on lan), הרצה של פקודת powercfg -lastwake לא מוצאת התקן כלשהו שמחובר ומדליק את המחשב. אילו היה מדובר בלוח אם או כפתור הדלקה תקולים המחשב היה נדלק באופן מיידי לאחר הכיבוי בלופים, אז מה זה עוד יכול להיות? אשמח לעזרה עדכון: הבעיה נפתרה, ניתקתי את הכבלים של המארז מהלוח, ניקיתי היטב, החזרתי ועושה רושם כבר שבועיים שהכל בסדר. תודה לעוזרים!

17. Started by nrg man,

יש לי כרטיס מסך radeon HD4870. כבר תקופה ארוכה שהמאוורר שעליו רועש מאוד. קראתי קצת בגוגל וראיתי שהטמפרטורה שהכרטיס אמור להיות הוא באזור ה-70 מעלות אבל אצלי הוא כל הזמן רץ על 100. פתחתי את המחשב, ניקיתי עם לחץ אוויר (מה שאני עושה כל הזמן), ראיתי שזה לא עוזר אז הוצאתי ממש את הכרטיס, ניקיתי את המאוורר עצמו עם מברשת ושימנתי קצת. לפי דעתי הבעיה היא עם הדרייבר או עם ההגדרות למרות שלא שיניתי כלום מעולם. אני כמעט ולא משחק במחשב אז פחות חשוב לי ביצועים, העיקר שיהיה שקט. יש למישהו רעיונות מה אפשר לעשות?

• 18 תגובות
    • 2.7k צפיות
  18. Started by avihy_1989,

שלום רב, לפני בערך חודש התחילה בעיה כאשר המחשב נדלק ה post עובר רגיל, כאשר המחשב מגיע לטעינת הוינדוס ( בעת שמופיע הלוגו של וינדוס לבין העת בה רואים את שולחן העבודה כאשר מסתיים תהליך טעינת הדרייברים) בזמן הזה המחשב נכבה, אם מנסים להדליק מחדש שוב הוא נכבה וכך כמה פעמים , רק אם נכנסים לביוס גם אם לא עושים שמה שום שינוי בערכים ויוצאים מהביוס הוא נדלק רגיל, חשוב לציין שזה לא קורה כל הדלקה אלא פעם בכמה זמן ללא תדירות קבועה יכול להיות פעם בשבוע , ויכול להיות גם פעמיים בשבוע. ניסיתי לחשוב על מספר דרכים שיכולים להיות מניע , ספק הכוח הוחלף במסגרת אחריות. ניסיתי להוציא את כרטיס הקול בשביל לשלול אותו אך גם התופעה הזו התרחשה גם כשכרטיס הקול לא נכח במחשב. ניסיתי לבטל xmp בזכרונות הראם.…

• 17 תגובות
    • 2.7k צפיות
  19. שלום לכולם, יש לי מחשב נייח משנת משנת 2-12-13 , בו מותקן לוח אם GIGABYTE GA-H77-D3H לפי הסריקה שלי ב CPU-Z , שמתי לב שלוח אם כזה תומך ב PCIe3 שנותן מהירות הרבה יותר גבוהה מאשר SATA III, השאלה האם מחשב כזה ( עם מעבד i7-3770 וזיכרון 8GB -800MB) יכול לנצל את היתרונות של כונן SSD כזה ? כי הוא יקר יותר . תודה, מוחמד mb_manual_ga-z77(h77)-d3h(-mvp)_e.pdf

20. Started by shay454,

כנראה שהתקלקל הכרטיס מסך אצלי. כשאני מחבר אותו ומפעיל את המחשב אני רואה על המצג הכל בריבועים צבעוניים (פיקסלים ענקיים כאלה...) כשחיברתי כרטיס מסך ישן שיש לי לא הייתה בעיה. הכרטיס הוא 6800GT 512 של Gigabyte ועד כה הוא עבד ללא בעיות ואני יודע שמשהו לא בסדר בו כי יש סימנים שאחד הרכיבים על הכרטיס נשרפו. האם מישהו מתקן כרטיסי מסך בימינו או שאני צריך להתחיל לחפש אחד חדש?

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  21. Started by shlomirrr,

מישהו יודע היכן אני יכול לרכוש כונן מד טמפרטורה עם LED למחשב? והאם קיים בארץ? ומה המחירים? תודה

• 20 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. Started by bla7,

שלום לכולם! 8) קודם כל, אני רוצה לברך על האתר הנפלא הזה. מזל טוב, וקיפ אפ דה גוד וורק. עכשיו, חיפשתי בכל מקום כמעט דרייברים של Photomaker 3e אבל הדבר הכי קרוב שמצאתי זה אנשים ששאלו על זה בפורומים (ללא תשובה, כמובן). אז חשבתי לנסות את מזלי עם החבר'ה הטובים פה. (חנופה תמיד עוזרת...(; ) אגב, הדרייברים לאקס פי, כמובן. (לא קשה למצוא כאלה למערכות הפעלה ישנות יותר). אם מישהו יעזור לי אני אודה לו מאוד!!! ;D ושוב, תודה!!! (סתם לתשומת לב...)

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  23. שלום, בזמן האחרון, הופיעה לי תקלה במחשב ("כשל בתצורת לחץ והפעל" ) בכל פעם שניסיתי להיכנס לאופיס. לאחר נסיונות רבים לא הצלחתי לפתור את הבעיה ומאז נוצרה בעיה חדשה... ככל הנראה מחקתי את האופיס. - מאז לאחר עצה חכמה בפורום בצעתי שיחזור וחזרתי לבעיה של: "כשל בתצורת לחץ והפעל"- ניסתי להיכנס מספר פעמים והופיעה לי השאלה לגבי המפתח של התכונה (יש לציין שהמחשב שלי - לפטופ-נקנה עם התוכנה ... ) ניסיתי להכניס את הקוד שמופיע מתחת למחשב אך משום מה המחשב לא אישר זאת בטענה שזה קוד לא נכון. מישהו יכול להסביר לי מה אפשר לעשות כדי לפתור את התקלה הזאת ולמה זה קרה פתאום???? תודה רבה, יעל.

24. Started by Riaz3r,

שלום, לפני יומיים התחילה בעיה שהמסך מחשב מתחיל להבהב בצבע שחור, כלומר ריבועים שונים בצבע שחור התחילו להופיע על המסך ואז לאחר כמה דקות המסך נכבה לגמרי. מושחר. יש לי כרטיס מסך 5770 של sapphire, מסך ישן של proview 17". למסך ניתן לחבר רק כבל VGA, אז יש לי מתאם DVI ל VGA, שאותו אני מחבר לכרטיס ומהכרטיס למסך. ובנוסף יש לי כבל HDMI שאותו אני מחבר לטלויזיה (טושיבה, 32"). אז בתהחלה החלפתי את המתאם DVI-VGA, שיניתי את המיקום של חיבור המתאם בכרטיס (יש לי 2 חיבורים של DVI בכרטיס) ולא עזר. לאחר מכן הבאתי כבל VGA מחבר שלי, חיברתי אותו במקום הכבל שהיה לי - לא עזר. הוצאתי את הכרטיס מסך לגמרי, כלומר ניתוק מהספק ומהלוח אם וחיברתי את המסך לכרטיס מסך on board. - לא עזר. מאז אני עובד רק עם הכב…

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  25. Started by Bishop1,

כל פעם המחשב נתקע ואני מקבל את ההודעה הזאת driver stopped responding and has recovered display driver AMD driver stopped responding and has successfully recovered מישהו יודע מה זה? יש לציין שמחקתי את הדרייבר והתקנתי והבעיה עדיין לא נפתרה.

• 13 תגובות
    • 2.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.