עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Bishop1,

כל פעם המחשב נתקע ואני מקבל את ההודעה הזאת driver stopped responding and has recovered display driver AMD driver stopped responding and has successfully recovered מישהו יודע מה זה? יש לציין שמחקתי את הדרייבר והתקנתי והבעיה עדיין לא נפתרה.

• 13 תגובות
    • 2.8k צפיות
  2. Started by zzz727,

שלום אני לפעמים מוריד משחקים מהורדות ישירות ושני המשחקים האחרונים שהורדתי לא עובדים אני פותח אותם בדמון טולס ושאני לוחץ על setup זה רושם E:\SETUP.EXE אינו חוקי ביישום win32 עכשיו משחקים אחרים אני יכול להתקין אבל מאיפה שהורדתי היו תגובות טובות אז מה הבעיה??? תודה מראש!!

• 1 תגובה
    • 2.8k צפיות
  3. Started by EAD,

אולי מישהו פה יכול לעזור לי עם התקלה הבאה אני בא להדליק את המחשב, הוא פשוט תקוע, לא מעלה מסך, לא כלום, רק מסך שחור (הרבה לפני ה BIOS, עליית המערכת הפעלה וכו') קיצר, פתחתי את המחשב, ומה שאני רואה על הלוח אם, ב LED הזה ליד הביוס זה את הקוד הבא כל הזמן 15-3B-32 קיצר כל פעם בקוד 32 הוא נתקע ועושה reboot מה שכן, אחרי שזה קורה זמן מה, אני מכבה את המחשב (7 שניות וכו') ואז הוא מעלה את הביוס, אומר שמשהו נדפק ואם אני רוצה לעשות RESET להגדרות ברירת מחדל וכו' אני נכנס ל bios, מעלה את ההגדרות שלי, ואז המחשב עולה שאני מכבה אותו, ומדליק מחדש - זה חוזר שוב חלילה וכל פעם נתקע ב 32 וכו' ניסתי בין היתר להחליף זכרונות (יש לי עוד זוג ספייר של DDR3), ניסתי לשים רק סט…

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  4. היי חברים,יש לי לפטופ שעובד 24/7 כשהמסך שלו מורד/מקופל כלומר אינו דולק. הוא דולק על מנת להריץ תוכנה שלוקחת כחצי אחוז ממשאבי המעבד, כלומר שאינה מכבידה. על המטען כתוב 45W והוא מחובר כל הזמן השאלה שלי היא האם הוא באמת צורך 45W או שזה רק המקסימום ובפועל בגלל שהמסך סגור ולא נעשות בו פעילויות נוספות הוא למעשה צורך פחות .? אשמח לדעתכם.

5. Started by pc34,

אני לא יודע אם זה המקום הנכון לשאול בו את זה אבל זה נראה לי המקום הכי נכון. תמיד כשאני מתקין משחקים בכונן שהוא לא C אז המשחק לא פועל לי וזה מזמן ככה עכשיו לפי מה שאני יודע זה לא בעיה זה פשוט ככה כי המשחק צריך גישה למסמכים שלי . אני צודק או שזה לא נכון? אם כן יש דרך לפתור את את זה ?

• 23 תגובות
    • 2.7k צפיות
  6. Started by yoyo123233,

המסך אצלי בחדר ביחד עם עוד כמה מכשירי חשמל מתכבים לשבריר שניה ונדלקים כשמהזגן דולק (ברגע ההדלקה\כיבוי או כניסה ויציאה מהשההיה), בקושי ניתן לשים לב לתופעה במכשירים האחרים אבל במסך רואים זאת בבירור כי לוקח לו מספר שניות להידלק מחדש. השאלה היא מה אני יכול לעשות נגד התופעה הזאת? האם אל ספק יעזור? מייצב מתח? אשמח לעצות בעניין זה כמו כן המכשירים שברצוני להגן עליהם הינם מסך מערכת פשוטה של רמקולים ועוד צרכנים קטנים (מנורות לד קטנות וכדומה), אני עובד עם מחשב נייד אז האם יש חשש גם לנזק של כבל ההטענה שלו?

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. Started by ronzilca,

ללא התרעה מוקדמת כלשהי, חזרתי הביתה, הדלקתי את המחשב ממצב שינה ולאחר כ-2 דקות המסך נכנס ל-Power Saving Mode. מאז, אני לא מצליח להעלות את הווינדוס, כיוון שכל פעם אחרי שמופיע הלוגו של MICROSOFT, המסך נכנס שוב ושוב ל-Power Saving Mode. איך זה כן עובד? ב-Safe Mode בלבד. דברים שניסיתי כבר: 1. ניקוי אבק. 2. הוצאה של הבטריה מהלוח אם, החלפתה - לא עזר. 3. בדיקת פיזית של ה-RAM, כל פעם כרטיס אחר, החלפה של סלוטים - לא עזר. 4. בדיקה מלאה של ה-RAM באמצעות MEMTEST - הכל יצא תקין. 5. RESTORE לנקודת זמן אחרונה - לא עזר. 6. החלפה של כבל מסך - לא עזר. 7. עדכון דרייבר כרטיס מסך - לא עזר. תאכלס, לא חושב שזה קשור לכרטיס מסך, כיוון שזה רץ ב-Safe Mode.. משום מה, איך שהווינדוס עולה הוא נכנס ל-SAV…

• 0 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. Started by xyair,

שלום לכולם! יש לי מחשב שהרכבתי מלפני כחצי שנה. הנה המפרט: Intel® Core i7-2600 CPU @ 3.40GHz, 3401 Mhz, 4 Core(s)) NVIDIA GeForce GTX 560 SC של EVGA 8GB RAM לוח: elitegroup h67h2-m3 ספק: hutnkey hk700-52pp 700W הבעיה: בשבועיים האחרונים (עד אז עבד מצויין), פשוט עושה הרד ריסט תוך כדי משחק. גם ב PES 2013, גם ב sleeping dogs ורק במסך מלא! ממש כאילו לחצתי על כפתור הריסט. אין מסך כחול, אין התראה מוקדמת. המעבד- מגיע לטמפ' סבירה (בדקתי בביוס). GPU של הכרטיס- לא עובר את ה 44 מעלות. גם הפעלתי משחק תוך כדי הפעלת המאוורר ל 100 אחוז. הזכרונות: 2 צ'יפים של 4. גם עם כל אחד מהם לחוד זה קורס. קרס גם לאחר חצי שעה של בדיקת power supply של OCCT . (מה אני אמור לעשות עם זה עכשיו?) אין ספור תו…

• 23 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. Started by pure perfection,

שלום , עד היום חיברתי את המסך שלי למחשב דרך כבל VGA , במחשב עצמו יש שתי יציאות : VGA ו DVI משולבות בלוח אם . היום החלטתי לחבר כבל DVI במקום ה VGA וזה פשוט לא מצליח לי , כשאני מחבר את ה DVI רושם לי אין אות על המסך עם החיבור הישן זה עובד רגיל . בתוך ההגדרות של הוינדוס אני רואה שיש לי אפשרות להפוך את התצוגה לתצוגה דיגיטלית ( כשאני מחבר את שני הכבלים במקביל ) אבל גם כשאני מעביר לאפשרות הזאת ומנתק את כבל ה VGA המסך מתנתק . עזרתכם תודה

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. שלום לכולם, אשמח לקבל עזרה לבעיה שאני לא מצליח לפתור. קניתי מחשב חדש דנדש מ-TMS, כולל לוח ASUS, מעבד 4 ליבות וזכרונות איכותיים. אחרי תקופה קצרה המחשב החל להכבות מידי פעם - לפעמים במהלך עבודה, לפעמים כבר ב-BOOT ולפעמים בכלל לא נדלק. הייתי מצליח להדליק אותו רק אחרי ניתוק פיזי מהחשמל וחיבור מחדש. אחרי שפסלתי התחממויות, זיכרונות וכל דיסק/צורב/ציוד-היקפי שיכול לעשות קצר החלטתי (יחד עם טכנאי TMS) שכנראה מדובר בספק. שלחתי להם רק את הספק ובינתיים שמתי אצלי ספק אחר, כדי שאוכל להמשיך לעבוד. TMS בדקו את הספק במשך כמה ימים רצוף ולא מצאו שום תקלה, אבל כשאמרתי להם שבכל הימים שהמחשב שלי היה מחובר לספק אחר לא הייתה לי שום תקלה הם הסכימו להחליפו בחדש (כל הכבוד ל-TMS). הגיע הספק החדש…

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  11. Started by meni4,

שלום יש לי בעיה במחשב ואני לא יודע בדיוק ממזה נובע ואיך לתקן את זה אם תעזרו לי בבקשה כל פעם שאני משחק במחשב אז אחרי איזה כמה זמן שאני בתוך המשחק המחשב מפעיל את עצמו מחדש בלי הודעה או שגיאה אח''כ (כאילו עושה לעצמו ריסט, לא מתכבה) ממה זה נובע ? ואיך מתקנים את זה אם אתם יודעים בבקשה תעזרו לי תודה

• 33 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. Started by manbot,

איך מפעילים כרטיס מסך חיצוני לפני שקינפגתי דרך הVGA אותו? אם זה יעזור, הלוח הוא דגם 6MS620T או של via או של sis

• 26 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. Started by o12y,

שלום, קניתי אוזניות חדשות, בחיבור לפלאפון ולמחשב הנייד, הכל עובד תקין (שמע+מיקרופון), בחיבור למחשב הנייח, רק השמע עובד (בחיבור הירוק הקדמי והאחורי). יכול להיות שאני צריך כבל אחר לחיבור האוזניות למחשב הנייח? או מתאם? אני מצרף תמונה של החיבור שהגיע עם האוזניות [ATTACH=CONFIG]9641[/ATTACH] תודה

• 12 תגובות
    • 2.7k צפיות
  14. Started by sha-256,

ניי, קניתי SSD מדגם EVO 850 של סמסונג, ואני מנסה להתקין עליו Windows 7 מ- USB, אבל אני מקבל שגיאה Disk Read Error כאשר אני מנסה לעשות boot מה- USB. העניין הוא שכאשר אני מנסה לעשות boot מאותו USB כאשר ה-SSD לא מוחבר, הכל עובד טוב וההתקנה של וינדוס עולה. וכשחיברתי את ה- SSD, הוינדוס שמותקן על ה- HDD זהה אותו כמו שצריך. מה יכולה להיות הבעיה? תודה.

• 22 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. Started by Deranger,

לפני כחודשיים בערך קניתי מחשב מהרשת המסריחה הזאת , התקנתי עליו win7 builud 7600 עבד במשך שבוע תקין ואחרי שבוע הלך הכרטיס מסך בטענה שהוא "תקול".סבבה החליפו לי אותו ולאחר שבוע התחילו סדרה של מסכים כחולים..דאגתי לעדכן את כל הדרייברים לגרסה האחרונה ,עדיין התופעה המשיכה..החזרתי את המחשב לחנות והוא נשאר שם בבדיקה שבוע!לאחר מכן אני מקבל טלפון לקחת את המחשב בטענה שהכל תקין המחשב עבר בדיקות של הארד דיסק וזכרון ונמצא תקין.וותרתי בפעם הזאת לקחתי את המחשב אלי כמובן שהמסכים הכחולים המשיכו , התקנתי XP SP2 ופרמטתי את 7 , לא הספקתי לעבוד עליו יומיים וכבר שוב מסכים כחולים..עכשיו הם אומרים לי לשים אותו בבדיקה שוב....מה הייתם עושים במקומי?כבר מיואש , עצבני , רוצה לרצוח מישהו הרי ברור שזו בע…

• 24 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. שלום. יש לי מחשב חדיש דיי חזק אין בעייה במשחקים וכאלה אבל שאני מחלץ מהראר מעתיק מהמחשב לכונן החיצוני ועושה התקנות שונות לוקח למחשב הרבה מאוד זמן.... יש לי ווינדוס 7 64 ביט אני לא יודע מה מעכב כל כך את המחשב ....המלצות ?

• 15 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. היי, קניתי לא מזמן מחשב , זה המפרט שלו : core i5 4590 3.3ghz radeon r9 290x corsair vengeance pro 2*4gb 1600hz msi h97 gaming 3 אני כרגע עם וינדוס 8.1 64BIT קניתי את המחשב מKSP אילת בגלל שאין שם מעבדה הרכבתי אותו לבד. טוב, עכשיו לעיניין, ברוב המשחקים שאני מוריד (החדשים בעיקר) יש תקיעות המשחק לא רץ חלק כמו שדימיינתי וציפתי ממחשב חדש . לאחרונה זה קרה לי ב Far cry4 ,emergency 5 , assassin's creed unity אין לי מושג למה המחשב ככה , לפי הנתונים של המחשב הוא אמור להריץ משחקים על ULTRA לפחות לשנה שנתיים הבאות (לא?) יש למישהוא כיוון ?אולי יש חלק שלא הרכבתי נכון? אולי תקלה באחד הרכיבים? יש אפשרות לבצע בדיקה מקיפה למחשב? אולי דריברים לא מעודכנים (זה יכול להשפ…

• 13 תגובות
    • 2.7k צפיות
  18. Started by coperl,

המחשב לא עולה אחרי החלפת כבל סאטא, במקום זה הוא הביוס חוזר על שלשה צפצופים הראשון ארוך ואח"כ שניים קצרים. הביוס הוא של אסוס PSS800-VM וזה דיי ישן.

• 15 תגובות
    • 2.7k צפיות
  19. שלום יש לי מסך סמסונג בן 4 שנים + דגם 731bf שבע עשרה אינץ' אלסידי , בחודשים האחרונים מתי שאני מדליק את המחשב המסך מהבהב באוינדאוס 7 ואחרי כמה שניות בערך דקה 2 הוא מפסיק מה כדי לעשות ? אחריות נגמרה. אשמח לקבל תשובה תודה רבה

• 15 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. שלום , יש לי בעיה במחשב נייד קצת ישן: dell i-3 M370 2.4Ghz 4gb ddr3 1066Mhz אני מדליק אותו הוא יכול להגיע גם למסך הוינדוס ואפשר להתחיל לעבוד עליו אך פתאום לאחר זמן לא ברור הוא נכבה. מצד שני יש גם מקרים שהניתוק שלו מתבצע כבר בבוט עצמו של המחשב. ממש לא ברור מה קורה, ניסיתי להיכנס בסייפ מוד וגם נכבה אחרי זמן לא ברור. הזמנים של הניתוק נעים בין 5 שניות ל-2 דקות. כמובן שאת הבדיקה עשיתי שהמטען מחובר למחשב. אשמח לעזרה, תודה.

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. Started by haim85,

המחשב שלי כל כמה שעות ניתקע רק העכבר זז ..לא מצליח לעשות שום פעולה במחשב העכבר זז בלבד מבלי להתשלט איתו על כלום..רק ריסט מהמארז פותר תבעיה הזו! פרמטתי וזה לא עוזר..מישהו יכול להגיד לי מימה יכול להיגרם דבר כזה פחות או יותר? תוכנה משהו שבודקת רכיבים במחשב שמראה בעיות וכדומה ..פעולה במחשב שמראה מימה נובעת בעיה כל דבר שיעזור לי להבין מימה זה תודה רבהה מיפרט מחשב שלי .. מעבד e8400 כרטיס מסך 4850 4 זכרון 500 גיגה ארדיסק לוח אם גיגבייט dsl3 משהו כזה חח זהההההההההה לאאאאאאאאאאא זכרוןן הבעיה עשיתי סריקה 6 וחצי שעות לא מצא בעיהאחת [= יש בדיקת ארדיסק? מישהו יכול להביא לי והסבר קטן? בדיוק הצלחצתי לצלם שהמחשב ניתקע ..הוא ניתקע אני מנסה ללחוץ על התחל ולעשו תריסט או כל דבר אחר …

• 16 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. Started by boy toy,

היי, כשאני מדליק את המחשב, לפעמים המסך עובד כרגיל, אבל לפעמים הוא כלל לא עולה. צריך כמה RESTARTים עד שהוא מחליט לעלות, זה יכול להגיע גם עד 10 RESTARTים ויותר... חשדתי שזה הכרטיס מסך שרופף, אבל בדקתי ונראה שהוא יושב טוב. יש עוד רעיונות למה יכול לגרום לבעיה?

• 19 תגובות
    • 2.7k צפיות
  23. Started by Aviram Dan,

שלום למומחים ותודות מראש על הסיוע! יש לי 4 G זיכרון במחשב, ואני מעוניין לרכוש סטיק של 4 נוספים. האם זה יתאים ? https://ksp.co.il/?uin=17505&appkey=1002&enter_zap=1&store=shipment&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap&store=shipment&param=20180429 זה הזיכרון שמותקן אצלי כרגע :

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. Started by שלומי אבי,

עשיתי הפעלה מחדש למחשב ולהפתעתי קיבלתי את המסך המצולם שהעלתי. לא עשיתי שום שינוי בביוס ואני לא מצליח להעלות את המחשב. אשמח אם תוכלו לעזור לי בבקשה.

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  25. שלום, אני קונה מחשב חדש בקרוב. אני קצת מבולבל בנושא הווינדוס 10 מול ווינדוס 10 פרו. את האמת אני עדיין עם ווינדוס 7. אני מתעסק בעיקר בעריכת וידיאו על פרימייר ואפטר אפקטס ורציתי לדעת אם יש לי צורך בווינדוס 10 פרו, או שגרסת ה-HOME טובה מספיק ואין צורך לבזבז על זה כסף. תודה.

דיונים חדשים בפורומים