עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by nadavy11,

היי החלפתי את המעבד - e2180 ל Q9550 , איפסתי ביוס , הרצתי את המחשב , ראיתי שהכל בסדר בביוס - השארתי על ההגדרות הרגילות בלי שינוי לאף אחד . כשהמחשב נכנס לחלון ה welcome של וינדוס הוא מראה מסך תכלת , הודעה שעוברת מהר מאוד ומפעיל את עצמו מחדש . עזרה תתקבל בשמחה נדב .

• 13 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. שלום, יש לי בעיה אני אספר מה קרה -המחשב שלי החליט לעדכן את עצמו לווינדוס 10 ללא שום סיבה ולאחר שזה קרה הכל היה בסדר חוץ מזה שכמה תיקיות לא היו על שולחן העבודה. אז בדקתי ב"מחשב זה" ובכונן C שלי הכל היה.חיפשתי את התיקיה שלי שהכל מרוכז בה (שירים, תמונות, וכו) ומצאתי אותה במיקום:this pc local disc cusersתיקית המשתמש של המחשב desktopאחרי שמצאתי העברתי את זה משם לשולחן העבודה (פשוט גררתי לשם ולא עשיתי העתק הדבק) והכל היה בסדר. מה הבעיה? שהאנטיוירוס רצה להתעדכן ועשה ריסטרט אוטומטי למחשב ואחרי שהמחשב עלה התיקיות שהעברתי לשולחן העבודה לא היו (שאר הדברים שהיו מלכתחילה על שולחן העבודה כן נשמרו עליו כמו steam וכו). מצאתי תיקיה שנעלמה אבל זה רושם את זה: (בתמונה) …

3. המחשב של חברה שלי מראה את מסך הפתיחה של ווינדוס אבל אחריו עובר לטעינה על מסך שחור. ניסיתי להכניס דיסק ווינדוס ולתת לו לתקן את המערכת אבל ללא הצלחה. עכשיו אני שוקל האם לפרמט ולהתקין ווינדוס מחדש. יש לה הארד דיסק אחד שמחולק למחיצות, במחיצה של הווינדוס אין קבצי תמונות ומוזיקה, אני רוצה שהמחיצות האחרות ישמרו, האם ברגע שאני אפרמט כל המחיצות ימחקו בגלל שזה דיסק קשיח אחד? מה עוד אתם ממליצים לנסות לפני שאני מפרמט?

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. Started by DanielHatuka,

יש לי מחשב דיי טוב שקניתי לפני שנתיים וכרטיס מסך של Sapphire X1900GT , עכשיו יש כמה משחקים שאני משחק והכרטיס מפעיל את עצמו מחדש כמה פעמים עד שנתקע המחשב ולפעמים עושה ריסט. המשחקים העיקריים הם : Pro Evolution Soccer 2009 ו -Need For Speed Undercover 2 אולי חסר משהו בכרטיס מסך? תודה מראש

• 15 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. לוקח למחשב שלי 20 דקות עד שהוא מגיע לסמל של ווינדוס של הטעינה ההתחלתית ואז שאני צריך להקיש סיסמה להיכנס למחשב זה קרה לפני הרבה זמן עכשיו אני רוצה לתקן את זה כי אני משחק בCS:S מקצועי עכשיו יש לי משחק ליגה ביום שבת ויש לי לאגים של גראפיקה במשחק בזמן האחרון מאז שהתקנתי תווינדוס 7 64 ביט(היה לי 32 ורציתי לנצל עוד קצת אז הורדתי 64 והחלפתי פשוט) ולכן אני רוצה לעשות אולי תיקון לווינדוס מתוך דיסק של הווינדוס הבעיה שלוקח למחשב 20 דקות לעלות ואי אפשר לתפוס את הקטע שצריך ללחוץ על מקש בשביל לעשות BOOT להתקנה לכן אני רוצה עכשיו לתקן את זה עד יום שבת זה דיי דחוף לי

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. שלום. שלשום קניתי (נכון ליום שלישי) מעבד Intel I7 4770 . לוח אם MSI Z87 G54 GAMING. וזוג זכרונות Crucial Balistix Sport DDR3 CL9 1600Mhz והמחשב העלה לי מסכים כחולים 4 פעמיים אתמול ששיחקתי במחשב . והמשחק כמה וכמה פעמים נתקע לי. מישהו יודע מה יכול להיות הבעיה? כשאני פותח את המחשב לאחר המסך הכחול קופץ לי את ההודעה הזאת בוינדוס: תימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BlueScreen גרסת מערכת ההפעלה: 6.1.7601.2.1.0.256.48 מזהה אזור: 1037 ‏‏מידע נוסף אודות הבעיה: BCCode: 1e BCP1: 0000000000000000 BCP2: 0000000000000000 BCP3: 0000000000000000 BCP4: 0000000000000000 OS Version: 6_1_7601 Service Pack: 1_0 Product: 256_1 ‏‏קבצים המסייעים לתאר את הבעיה: C:\Windows\Minidump\110513-5023-01.dm…

• 23 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. Started by phanatic89,

אהלן, אני טכנאי עם ותק של מספר שנים חביב. לאחרונה הגעתי למסקנה שנמאס לי לעבוד עם כלים פשוטים או כל מיני קומבינות והחלטתי להשקיע קצת כסף לכלים איכותיים יותר שישמשו אותי לתקופה ארוכה. אני מפרסם כאן, רק בשביל לקבל חוות דעת נוספת לפני ההזמנה, או לחלופין אם יש הצעות אחרות. הקיט הראשון זה Syba 50 Piece: מחיר 29$ קישור לאמזון לכל הפרטים: http://www.amazon.com/Syba-Computer-Installation-Multi-Module-SY-ACC65047/dp/B0056HNRPW/ref=wl_it_dp_o_pC_nS_nC?ie=UTF8&colid=1G5ALEBDQ7X7V&coliid=I2PT1C6VCPQ4BU קיט שני: iFixit Pro Tech Toolkit מחיר דיי יקר אבל מחומרים איכותיים וחברה מעולה, 75$ קישור לאמזון: http://www.amazon.com/iFixit-IF145-072-1-Pro-Tech-Toolkit/dp/B…

• 0 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. Started by yirmi_opp,

תראו איזה מסך קופץ לי, וצריך לעשות ריסט...

• 21 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. Started by iyehuda,

זה התחיל בערך לפני 3 חודשיים הייתי בא להדליק אותו המאוורים עובדים והמחשב לא נדלק אין שום הודעה על המסך אני גם לא שומע את הדיסק קשיח עובד זה היה קורה פעם בשבועיים לאחר מכן פעם ב 4 ימים היום זה פעם ביום ,לפעמיים אני מנסה 5 פעמים רצוף והוא לא עובד לי יש הרגשה שהכרטיס מסך לוקח הרבה הספק מהספק כח שלי אגב הלוח שלי הוא DFI NF4 ULTRA והספק כח שלי הוא EZCOOL 500W אם אני לא טועה בזמן שהוא נתקע המאוורר של המעבד לא עובד אך כל שאר המאווררים עובדים אני צריך לבדוק זאת שוב

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. Started by Dalbayob,

ממצב אנשים ?! אז ככה נכנסתי לאיזשהו אתר של סריאלים ו - McAfee 2007 הראה לי הודעה שנכנס לי טרויאן ... מיד יצאתי מהאתר אבל הטרויאן עדיין נשאר ... הרצתי סריקת מחשב כוללת וזה מצא לי כמה "קבצים נגועים" ומחק לי את כולם אבל הוא עדיין נשאר ... אין לי אפילו את השם שלו או כל מידע אחר . הרצתי גם סריקה עם UnhackMe וזה מצא משהו וניסיתי למחוק את מה שהוא מצא וזה כתב לי שזה נמחק והייתי צריך לעשות ריסטרט ... עשיתי וזה עדיין מופיע . הטרויאן פותח לי Pop Ups (לפעמים) ומאט לי את המחשב והאינטרנט וזה ממש מעצבן ! תודה מראש לעוזרים, משה

• 31 תגובות
    • 2.6k צפיות
  11. שלום, יש לי מחשב פנטיום 3, זיכרון 256, מערכת Xp משרת אותי בכבוד. עד שלפני חודש (כנראה בעת סופת ברקים) ישבתי ועבדתי עליו כאשר היה פיצוץ פתאומי והחשמל קפץ, :-\ כאשר חזרתי לחדר היה ריח של חשמל שרוף, מה שהתברר לבסוף שהספק כוח נשרף. (מישהו הוציא ופתח והסתכל בתוכו וראינו את הבפנוכו מטוגן לחלוטין). שאלתי היא האם כדאי לי לקנות ספק אחר והמחשב ישוב מהמתים, או שיש סיכוי יותר גדול שגם חלקים אחרים נשרפו לי במחשב ואז אין טעם. בכל מקרה, הספק שהיה לי הוא 235 וואט. אם כדאי לקנות, איזה כדאי??

• 7 תגובות
    • 2.6k צפיות
  12. Started by JarryFire,

היי. קניתי מחשב קיבלתי אותו לפני יומיים. השארתי אותו לילה אחד פתוח כדי להוריד משחקים בלילה והמחשב פשוט רותח ממש. המחשב הקודם שלי לא התחמם בכלל אפילו לא טיפה אני לא מבין חמה המחשב כלכך חם הוא גם מפיץ חום בחדר ומלא מתחת לשולחן שלי אני לא יודע איך לסדר את זה. כשהתקשרתי למעבדה בחנות שקניתי ממנה אמרו לי שזה בגלל שהחלקים שלי הם כבדים או משהו ויש לי כרטיס מסך 2070 דואל ומעבד ryzen 3700x ובמחשב הקודם היה לי אינטל קור איי שבע וכרטיס מסך גרוע. אבל לחבר שלי יש חלקים טובים יחסית והוא אומר שלא מתחמם לו אפילו קצת. יש דרך לקרר את המחשב? אני באמת לא יודע מה לעשות

13. ככל הנראה מישהו ניסה לעשות שחזור ללפטופ דרך הone key recovery ואיכשהו נוצרו 2 עותקים של הwindows. הפעלתי כל מיני תוכנות דרך ה Hiren שאמורות לסדר את הboot\mbr ועכשיו כלום לא עולה, גם לא ה one key recovery של הלנובו יצא לי להתעסק בעבר עם זה קצת, אבל משום מה הפעם ניסיתי כל פיתרון אפשרי שיש ברשת וכלום לא עזר, הפרטישנים קיימים אבל אין לי איך לגשת אליהם והכי חשוב לציין, שכל ההתעסקות עם לבטל UEFI או AHCI כדי שהכלים בhiren יזהו בכלל מוסיפים לסיוט ולבלאגן... מה נשאר לי לעשות? בהנחה שאני לא רוצה להתקין ווינדוס שידרוס את כל הפרטישנים והמחשב לא באחריות

• 23 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. Started by pakariel,

יש לי מחשב ישן hp compaq dx7300 microtower שהפסיק לעלות (לוח אם של hp לא מצאתי איפה כתוב הדגם) בכל פעם שאני פותח אותו אני מקבל את המסך המצורף וכמובן שלא ניתן להיכנס לBIOS ולא כלום (למרות שהוא מזהה מקלדת לפי הנוריות) ניסיתי מספר פעמים לאפס אותו על ידי לחיצה על הלחצן של cmos במשך 5-6 שניות ולא עזר, כמו כן ניסיתי לאפס שוב את הסיסמא לביוס וגם זה לא עזר * אין כונן דיסקטים במחשב מה עוד אני יכול לעשות כדי שיחזור לעלות?

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. Started by Dr.Drek,

אהלן. אז לפני כמה ימים התחילה לי בעיה שמופיעה ב EVENT VIEWER כל פעם שעושים ריסטרט: The device, \Device\Ide\IdePort0, did not respond within the timeout period. The driver detected a controller error on \Device\Ide\IdePort0. הדבר מלווה בקרטוע סאונד בשמיעת MP3ים ובמשחקים... כמו כן, הבוט ב WIN2K לוקח משהו כמו 2.5 דקות.. הארד דיסק : Seagate 40 GB 7200 RPM. ב XP הייתה בעיה שעבד בPIO MODE. פרטמתי ועברתי ל 2000, ועכשיו עובד ב UDMA אבל עדיין יש את הבעיה!!! עשיתי לו בדיקת SEATOOLS, שלא מצאה דבר... מה עוד אפשר לעשות??? לוח אם: GIGABYTE GVT7XH. איך אני יכול לבדוק תקינות שלו??? נאמר בזיגזג, כי בדיקה של החלקים תערוך כשבוע, וגם תעלה 200 שקלים... מה באפשרותי לעשות בכל זאת בעצמי??? תו…

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. Started by gif,

אני צריך להכנס ל-BIOS כדי לשנות הגדרה מסויימת . במסך הבחירה (Intel Logo) רשום , בחר F2 כדי להכנס להגדרות BIOS , אני לוחץ אך שום דבר לא קורא . מה הפיתרון ? דחוף!

• 22 תגובות
    • 2.6k צפיות
  17. Started by Shaked Ran,

אהלן פירמטו לי תמחשב. אני מנסה לחבר את המחשב לטלוויזיה דרך HDMI- יש תמונה אבל אין סאונד. גיליתי שהטלוויזיה(אגב, כל מיני טלוויזיות ככה שזה לא בעיה בטלוויזיה) לא מופיע ברשימת playback. נתתי קליק ימני וסימנתי שיופיעו גם disabled ו disconnected- עדיין אין התקן hdmi. הלכתי לdevice manager, לsound , video and game controllers וניסיתי לעדכן דרייברים למה שיש שם- הווינדוס אמר לי שהכל מעודכן. כנל לכרטיס מסך. לא יודע מה לעשות. אשמח לעזרה! פרטי מחשב- dell vostro 1440 ווינדוס 7 64bit

18. Started by iveco,

עשיתי פירמוט למחשב וקיבלתי את ההודעה המוזרה הזאת : לאחר מכן עשיתי בדיקה ב MHDD לשני הכוננים והכול תקין אין לי מושג מה הבעיה אולי במערכת ההפעלה ?

• 16 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. Started by UrielZ,

לפני כמה ימים החלטתי להחליף משחה לכרטיס מסך שלי. הוצאתי אותו, ניקיתי ת'משחה, החלפתי לחדשה, הכל טוב ויפה... אבל מה, אחרי שהחזרת ת'כרטיס הדלקתי את המחשב, המחשב עשה פוסט, ואחרי טעינת הוינדוס פתאום מסך שחור. ניסית להדליק מחדש כמה פעמים אבל כלום לא עוזר, המחשב נדלק אך הפעם בלי פוסט בכלל, בלי שום מסך ושום צפצוף. חשבתי שזה הכרטיס מסך אז הבאתי כרטיס מסך של חבר (8500gt) אבל גם איתו זה אותו הסיפור... ליתר ביטחון לקחתי את הכרטיס מסך לחנות שממנה הוא נקנה והם אמרו לי שהוא בסדר גמור. אז ההיגיון שלי אומר שכנראה שהוצאתי/החזרתי את הכרטיס מהלוח אם פגעתי בלוח פיזית וכתוצאה מכך הוא הלך לעולמו... יש מצב שזה לא הלוח אם? להזכירכם המחשב נדלק (כולל הכרטיס מסך) אך אין פוסט אין מסך ואין שום צפצוף..…

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. יש לי בעיה במחשב שהוא עובד מאוד לאט אחרי התיקון של הטכנאי. לא מזמן הלכו לי 2 ארד דיסקים שכל אחד היה 20 גיגה.אז קניתי ארד דיסק של 80 גיגה ולצערי המחשב שלי לא מזהה את הארד דיסק החדש אולי בגלל שהמחשב שלי ישן מדי או משהו אחר לא ידוע מה הבעיה. ולא היה לי ברירה כי כבר לא מוכרים בחניות ארד דיסקים של 20 או 40 ג'יגה אז לא ידעתי מה לעשות ושלחתי תמחשב לטכנאי. מה שהטכנאי עשה זה דבר כזה היה לו ארד דיסק משומש של 4 ג'יגה הוא חיבר אותו וגם את הארד דיסק החדש של ה80 ג'יגה והחזיר לי את המחשב ואמר שאני יתקין את הווינדוס על ההארד דיסק של ה 4 ג'יגה ואחרי שהווינדוס היה מותקן הוא כבר יזהה את הארד דיסק של ה 80 ג'יגה.כך עשיתי ויצא לי ככה מערכת ההפעלה נמצאת על כונן C שזה הארד דיסק של ה4 גיגה ויש ל…

21. Started by xDJoker,

שלום לכל גולשי הפורום, ניגש לעניין, כבר מספר פעמים שהופיע לי מסך כחול במחשב. אז צילמתי אותו והבאתי אותו אליכם כדי שתעזרו לי לפתור את הבעיה. הנה התמונה http://img208.imageshack.us/img208/6251/08102011025c.jpg כותרת השגיאה: "Driver_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL" נוסיף עוד כמה פרטים כדי שיהיה יותר קל למצוא מה הבעיה. המחשב שלי טיפה ישן, מ2005. עם הארד דיסק ומאוורר חדשים. חום הCPU נע בין 55 במנוחה ל78 במאמץ. מפרט המחשב מפורט בלינק מצד ימין. לפעמים קורה שהעכבר מפסיק לעבוד ואם מחליפים לו כניסת USB הוא חוזר לעבוד. אני מנקה את המחשב מאבק פעם בחודשיים שלוש. קרה פעם שהגדרות התאריך והשעה במחשב התאפסו(לא בביוס) אחרי שהיה מסך כחול. תודה לכל מי שעוזר/ת!

• 18 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. Started by roipow,

למה היוטיוב מוזר אצלי? יש למישהו פתרון? ניסיתי למחוק עוגיות וכו'.. בכרום ואינטרנטאספלורר זה לא קורה אבל כרום הרבה פעמים נתקע לי באמצע חיפוש אז העפתי אותו... אשמח לפתרון.

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. Started by ToMeRv32,

לוח אם: DH55PJ אני דיי בטוח שהסלוט הוא הבעייתי כי החלפתי בין הכרטיסים של הזכרון וכל פעם רק אחד עובד, לפעמים זה מזהה גם את השני אבל עושים לי ש1.93GB מתוך 3GB זמינים בRAM. הייתה לי את הבעיה הזאת בפעם הקודמת שניקיתי את המחשב, אבל פשוט הוצאתי והכנסתי וזה הסתדר.. עכשיו אני כבר 20 דקות מנסה וכלום לא עוזר. אם לא הסברתי ברור: יש סלוט של זכרון בלוח האם שלא עובד טוב. ~ זה עבד טוב במשך שנה וחצי ככה שהבעיה כנראה נוצרה באשמתי. יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות? משהו שלא כולל שליחה לטכנאי? ~~ http://www.nix.ru/autocatalog/motherboards_intel/101690_3159_draft.jpg כפי שאתם רואים יש ליד הסלוטים עוד מקום לסלוטים נוספים.. אני מניח שזה כנראה דגם אחר זהה עם 4 סלוטים פשוט. בעצם יש אפשרות של הוספת …

• 25 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. שלום חברים, חיברתי 2 מסכים חיצוניים למחשב נייד, סך הכל 3 מסכים. מידי סוף יום אני מכבה את המסכים ומוריד את הצג של המחשב הנייד. למחרת אני מרים את הצג של הנייד ומדליק את המסכים ומה שקורה זה שספציפית אחד המסכים (ניד מסך מספר 2) הוא ברירת מחדל זאת אומרת שכל מה שהשארתי פתוח במסך 1 או 3, עובר למסך 2 כאשר מדליק את המסכים ואת מחשב הנייד. כאשר דלוק במהלך היום זה לא משתנה והכל טוב, זה קורה רק בעת הדלקת המסכים וצג המחשב. את המחשב נייד אני לעולם לא מכבה אלא פשוט מוריד את הצג ומרים למחרת. באף מקום לא מצאתי שמסך 2 הוא הראשי.. אשמח לפיתרון.

25. ברשותי מחשב P4 2.4. להלן הנתונים מ- CPU-Z : מעבד: Code Name Northwood Specification Intel® Pentium® 4 CPU 2.40GHz Family / Model / Stepping F 2 9 Extended Family / Model 0 0 Brand ID 9 -------------------- CPU Clock Speed 1209.9 MHz Clock multiplier x 12.0 Front Side Bus Frequency 100.8 MHz Bus Speed 403.3 MHz L1 Data Cache 8 KBytes, 4-way set associative, 64 Bytes line size L1 Trace Cache 12 Kµops, 8-way set associative L2 Cache 512 KBytes, 8-way set associative, 64 Bytes line size L2 Speed 1209.9 MHz (Full) -------------------- לוח-אם: Motherboard manufacturer Gigabyte Technology Co., Ltd. Motherboard model GA-8SG800P, 1.x BIOS vendor Award Software Inter…

• 31 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים