עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by חלישות,

כתבתי את ההודעה הזאת בפורום אודיו אולי כאן ההודעה יותר מתאימה יש לי כרטיס קול און בורד לוח אם MSI 865 NEO2 יש לכרטיס שלושה סוגי יציאות להוצאת האודיו החוצה א.רגיל PAL ב. אופטית אני מתכוון קרן אדומה מי שמכיר ג. קואקסלית היציאות עובדות מצוין אני יכול לראות סרטים עם פענוח של המגבר הנפרד שיש לי אבל אחרי כשמונה שעות היציאות ב וג האופטית והקואקסלית מפסיקות להוציא אודיו ורק היציאה האנולגית ממשיכה להוציא את האודיו רק שאני מכבה את המחשב לחלוטין כלומר כיבוי ולא הפעלה מחדש היציאות חוזרות לעבוד חובה לציין שהורדתי את כל הדרבירים המועדכנים של הביוס כרטיס הקול וכדומה אשמח אם מישהו יכול לעזור בתודה מראש

• 15 תגובות
    • 915 צפיות
  2. הערב מצאתי על שולחן העבודה תיק הנקרא Patches ובתוכו קובץ התקנה הנקרא ins GP-Install בטעות, ממש בטעות לחצתי עליו פעמיים, וזה היה מאוחר מדי, הוא התקין משהו ואין לי מושג מה זה האם מישהו במקרה יודע במה מדובר ? תודה עבור העזרה.

• 15 תגובות
    • 898 צפיות
  3. Started by jwinter,

היי. יש לי מחשב מבוסס amd athlon xp 2000+ ולוח אם 7VA GA של gigabyte. לפי הביוס שלי וגם לפי sandra זה נראה כאילו המעבד מגיע לחום של כ95 מעלות, הספק עובד בחום של 60 מעלות (הספק הוא גנרי) והלוח עצמו עובד בחום של 25 מעלות. האם זה נראה לכם הגיוני ? (בהנחה שהמחשב לא גוסס אלא עובד רצוף כבר משהו כמו 3 שבועות ואני מריץ עליו דברים). אם כן, מה יכולה להיות הסיבה לחום הזה (לפי סנדרה המאוורר של המעבד לפחות, עובד בסדר גמור ואני גם לא מרגיש כאילו המחשב פולט חום מכיוון כלשהו)? תודה.

• 15 תגובות
    • 6.2k צפיות
  4. Started by benx,

יש תופעה כזאת, אצלי ועוד אצל כמה חברים שלי שמדי שבוע בערך, כשמסתכלים בתחתית של העכבר רואים שם לכלוכים מעצבנים על הגומי הזה שעליו העכבר נא..... לפעמים זה אפילו מפריע לתזוזה חלקה של העכבר, יש דרך כלשהי להמנע מהקקי הזה ? גם קצת בעייתי הבעיה הזאת לא ידעתי איפה לפרסם את זה :\

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. עם אינטרנט פתוח

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by leshets,

שלום לכולם. יש לי כרטיס קול של ZOLTRIX דגם AP6400 3D PCI V.2, חפשתי לו דרייברים גם בגוגל וגם בדרייברגייד ולא מצאתי משהוא שעובד עם XP אז אם יש כאן משהו שיש לו מידע בנושא ויכול לעזור שיגיב ותודה מראש על העזרה. נ.ב בדקתי גם באתר היצרן וגם באתרי הדרייברים שפורסמו כאן.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. מותקנת לי מערכת הפעלה SP2 התקנה חדשה מהבוקר ניסיתי להתקין את ALCOHOL 120% גרסה 1.9.2.1705. איך שמפעילים את התוכנה, ב ו ם מחשב נופל כאילו הפסיקו לו את החשמל... ניסיתי הכל, כלום !!! ניסיתי להתקין את Daemon_Tools_3.33 וגם כן, המחשב קורס. רק שפה אחרי שהוא עולה הוא מנסה לאתר חומרה חדשה ואז הוא רושם "pnp bios extension" אני אציין שגרסת הביוס שלי כרגע היא F2 ולפי מה שבדקתי היא הכי מעודכנת. עוד אציין שהמחשב עשה לי טונה בעיות בשבוע שיש לי אותו, והתקני את הXP אולי 15 פעם עד שהגעתי כרגע ליציבות שיש לי. אני חייב להתקין איזה תוכנה של כונן וירטואלי, ממש לא בא לי לצרוב כל פעם... לא יודע מה עושים ?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by tal_levi1000,

היום פירמטי את המחשב והחלפתי ל AMD 64 התקנתי את הווינדוז רגיל ואז שהמחשב עשה את הריסטס הווינדוס עולה ונתקע (הדיסק של הווינדוס עדיין בפנים) אבל כשאני מוציא את המגש כאילו המחשב "משתחרר" אותו דבר קרה לי גם אחרי שהווינדוס עלה אני מכניס דיסק (לא משנה איזה) והמחשב נתקע (אבל ממש נתקע אפילו העכבר לא זז) אבל שאני מוציא את המגש של הסידי רום המחשב חוזר לפעילות רגילה!! מישהו יודע מה הולך פה??

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. מחשב חדש בן חצי שנה. פתחתי את המארז כדי לנקות את המאווררים. החזרתי הכל בחזרה וכשאני מדליק את המחשב המאווררים מסתובבים קונני ה- CD-ROM עובדים אבל המחשב לא נדלק אפילו לא המסך(אני מתכוון הפעלה אוטומטית של המסך בעת הפעלת המחשב, אפילו לא התצוגה של ה-DOS). אני הוא בן דודו של DJX אנא תסבירו לי איך אפשר לפתור את הבעיה כדי שאני אוכל להסביר לו טלפונית.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by pc student,

חברה אני מנסה להפעיל דרייבר 3 אבל הוא עושה אצלי תקיעות,והLOADING ממש איטי. אתם יכולים לעזור לי והלגיד לי מה הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה?

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by SUBX2,

מישהוא יכול להציע פתרונות לבעיה יש לציין כי אין בעיות טמפרטורה וגם אין בעיות של יציבות של המארז יאולי הספק,DRIVERS או משהוא אני ממש לא יודע תודה לכל העוזר בדר SUBX2 במערכת חלונות XP המחשב לא מצליח לגמור את ההתקנה בWIN98 מהדורה 2 לאחר זמן מה המערכת נופלת [מופעלת מחדש] ממש מבאס .....

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by Black_eagle,

שלום, יש לי בעיה עם ה APG שלי הלוח M שלי תומך ב APG X4 וגם הכרטיס מסך תומך בזה, אבל בכל תוכנה שבודקת את המחשב (AIDA) וגם בDRIVER של כרטיס המסך נתון כי הכרטיס משתמש ב APG X 2. איך אפשר לשנות את זה שיהיה 4???? לא מצאתי שום מקום בו אפשר לשנות את זה. הכרטיס מסך הוא GF 2 MX 64MB לוח אם:ECS p4 vxms CHIPSET של VIA . תודה מראש.

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by ranzz,

מצאתי את הגירסאת BIOS הנכונה וביצעתי את הפלאש, אבל אחרי שהמחשב עלה מחדש לא הייתה לי מקלדת ולא עכבר... שמרתי את הגירסא הישנה אבל אין לי איך לקבל גישה כדי לצרוב אותה מחדש, אני לא יכול אפילו להיכנס לביוס כי אין לי מקלדת. יש למישהו הצעות? תודה..

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. הצילו! יש לי כרטיס GFORCE 4 של NVIDIA ובטעות הוצאתי לשנייה את הכרטיס שהמחשב היה מכובה והכנסתי אותו שוב ושהדלקתי את המחשב כל המסך נהיה לבן ולא רואים כלום חוץ מלבן!!!! ואז חיברתי את המסך לכרטיס מסך אחר שיש לי במחשב(אם אני לא טועה זה NFORCE 2)ורואים שוב מצוין! אבל איך אני יכול להחזיר את המחשב למצב שבו רואים שוב טוב עם הGFORCE 4 ושלא יראו לבן על המסך? בתודה ענקית מראש.....

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by ccc,

שמעו... יש לי Ti4600 לא באוברקלוקינג. אני משחק להנאתי קאונטר על 71 פריימים כבר 50 שנה ופתאום בסיבוב אחד זה ירד ל19.. ואני לא מבין למה ?! תודה.

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by Dmoney,

המאוורר שלי בספק לא עובד!! השאלה שלי היא אם זה יכול לגרום ליותר מדי בעיות?? (המחשב הוא p2 350mhz ועם OC הגעתי ל480, אם זה קשור...) ואם נגיד אני משאיר את זה ככה והספק נשרף....אז זה יכול לפגוע גם בלוח או משהו??

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by AB,

יש לי בעייה.......אני משאיר את האינטרנט בערך יום יום וחצי דולק ואז פתאום הוא מתנתק....(פעם הייתי יכול להשאיר אותו דולק יומים -שלוש..) אולי זה יעזור לכם אבל אני גם משתמש באימיול....ובאוו זמן גם האימיול עובד.....

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by KMFDM,

אני לא מבין איך דווקא במחשב שלי המשחק שלו חיכיתי כלכך לא עובד ואצל כל החברים שלי זה כן אח"כ קלטתי שיש לי כרטיס בעייתי שבד"כ צריך פאטצ'ים למשחכים כמו אנריל וניראה לי שגם לזה צריך... אם יש למישהו איזה פאטץ' או טיפ איך להפעיל את המשחק הזה אני יודה לו מאד!!

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. איך אני יודע אם הזכרונות שלי הם על 2.5 או 3?? יש לי של A-DATA/VT מKSP יש לי CPU-Z זה מופיע שם אולי?? תודה ביי

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by semca,

שלום לכולם, קניתי מחשב חדש,ואחרי שגמרתי להתקין את כול התוכנות ,(כולל מע ההפעלה) כיביתי את המחשב (כיבוי כמו שצריך) גיליתי לתדהמתי,בבוקר,שהמחשב עובד,ניסיתי כמה פעמים לבצע כיבוי (רגיל) ובכול פעם אחרי כמה דקות,המחשב הפעיל את עצמו לבד. אולי מישהו יודע להסביר את התופעה ?,בכבוד ,ותודה מראש.

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. הבעיה שלי היא כזו מדי פעם אני מקבל מסך כחול עם הפרטים הבאים: "MACHINE_CHECK_EXCEPTION" STOP: 0x0000009C (0x00000000,0x8054D370,0xC42DC000,0x00000136) הבעיה מופיעה בלי התראה מוקדמת המפרט שלי הוא כזה: AMD 2700+ 512MB DDR 300mhz בסטיק אחד ATI READON 9800 Pro 128MB MSI KT4V שזה לוח אם מבוסס על KT400 Hercules fortsimo 7.1 2*80GB WD 8MB LG 4120B יש לי מאוורר אחד במארז חוץ מהמאוורר של הספק וקירור למעבד של ThermelTake לא זוכר את הדגם המדויק אבל הוא עובד בפול כוח עם 5200RPM למישהו יש דרך לעזור לי?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. קניתי מחשב בחלקים וניסיתי לחבר אותו, יש לי כמה שאלות בקשר לזה.. יש בלוח אם שתי חיבורים לחשמל ATX2 ATX ניסיתי לחבר את במרובע הקטן..אבל המחשב לא עבד.. חיברתי רק את הגדול של ה 24 פינים? זה בסדר לא יעשה נזק ללוח? כאשר אני מפעיל משחק או סרט אז המחשב נתקע לי(המסך מתכבה) כאילו ניתקתי את החשמל... וזה קורה תמיד... יש למשהו מושג מה לא עשיתי בסדר? זה המחשב... Amd 64 3000+ S939 K8NF-9 (NF4, s939, PCi-E) GigaByte Adata 512Mb*2 DDR 400 PINE XFX Geforce 6600 256m W.D 160 Giga SATA 7200 RPM LG F700B Sony Cdrw 52*32*52 Compucase 6A21 With Hec 400 Watt Psu

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by redead,

CPU 44 GPU 67 וזה עוד אחרי שניקתי את המחשב לגמרי מאבק.. המאווררים מסתובבים יופי..

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by assaf990,

תמיד היה בסדר ועכשיו אין זיהוי! כשאני מכניס זיכרון USB ליציאת USB יש איזה אייקון קטן בשורת המשימות USB ROOT ואני מקבל הודעה כמצ"ב יש לי XP ולוח אם Epox EP-8RDA3(I)/8RDAE(I) (5 PCI, 1 AGP, 3 DDR DIMM, Audio) כנראה שזה הלוח http://www.epox.com/USA/product.asp?ID=EP-8RDA3I עריכה כאשר אני מכניס את זיכרון USB ישירות ליציאה אז עובד, אבל כאשר אני מחבר דרך כבל מאריך אז יש לי בעייה כנ"ל. העניין: אם הכבל היה דפוק לגמרי - אז למה יש זיהוי של XP בשורת המשימות שאני מנסה להכניס רכיב USB וגם המנורה של זיכרון ה-USB כן דולקת דרך הכבל המאריך? הבעייה זהה בכל יציאות ה-USB של הלוח [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by TiGeRGuY,

היי שבוע טוב! יש ברשותי כרטיס מסך NX6600 VTD128E. הכרטיס תומך VIVO אך כאשר אני מתקין את הדרייברים של ה VIVO אני מקבל שגיאה. (שגיאה מספר 10 שאומרת שההתקן לא יכול להתחיל). על הבעיה קראתי רבות ברחבי הרשת. יש אותה בהמון כרטיסי VIVO. קראתי גם שהבעיה היא בתאימות הדרייבירם של הכרטיס מסך לדייברים של ה VIVO ולרבים הוצע להתקין דרייברים ישנים יותר. הבעה היא שהדרייברים הישנים הם מיימי ה GF 4 ולא יתמכו הכרטיס שלי. ניסתי להתקין דרייברים ישנים/חדשים/שילובים שונים ושום דבר לא עזר. יש הצעות? פתרונות? תודה רבה![br]פורסם בתאריך: 19.05.2007 בשעה 22:17:08 אולי בכל זאת?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים