תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
אני לא מצליח להתקין את הSATA2 שאני מכניס את הדיסק ולוחץ F6 כלום לא עולה לי.עזרה
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי. פרסמתי את השאלה בפורום אחר אבל נראה לי שמחקו לי את זה אז אני אשאל פה את זה. יש משחקים שכשאני מעביר לאיכות הכי גבוהה בהם ולפעמים גם בבינונית זה קורה המחשב פשוט קורס... לא בדיוק קורס, במשחק אחד המחשב פשוט קופא אחרי כמה שניות שהמשחק נדלק ויש לי על המסך No Singal Input ואני לא יכול לשמוע כלום.. לא את המוסיקה שהייתה פתוחה קודם ולא סקייפ ולא כלום. במשחק אחר שהוא טיפה יותר כבד (Battlefield 4) אני משחק זמן מה ואז פתאום יש לי פסים בגוון אפור-חום כזה אבל אני עדיין יכול לשמוע את הכל. בהתחלה חשבתי שהבעיה במסך בגלל שזה התחיל לקרות רק מאז שקניתי מעבד חדש,לוח אם חדש ועוד זכרון.. ואף פעם לא הייתה לי שום בעיה עם הכרטיס מסך... אבל אז ניסיתי את זה על מסך אחר ועדיין יש את הבעיה. עידכנת…
-
- 15 תגובות
- 4k צפיות
-
-
שלום. היום ראיתי סרטון וידאו באינטרנט כשפתאום המסך והסאונד קפאו. אחרי כמה שניות המחשב חזר עם הודעת TDR ( Display driver xxxxx stopped responding and was recovered). מאז זה קרה עוד כמה פעמים, ובנוסף משחקים לא עובדים כמו שצריך. (ריצודים מוזרים על המסך, קווים שחורים, וכו'). האם אפשר להניח שכרטיס המסך התקלקל, או שיכול להיות הסבר אחר?תודה.
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בוקר טוב, לאחרונה יש לי בעיה מוזרה, באמצע שימוש במחשב המסך נהיה מעוות (תראו תמונה) וכמה שניות אחרי זה מפסיק גם הסאונד ... זה לא קשור להארד דיסק וגם לא לזכרונות (שניהם עברו בדיקה) ... אז מה לע**** יכולה להיות הבעיה ?? אני כבר משתגע לגמרי ! איך מאתרים מאיזה חלק הבעיה ? (נותרו רק הכרטיס מסך, הלוח אם והמעבד) .. [לא נראה לי שזה בעיית תוכנה] כל הטמפ' של המחשב בסדר והביוס מכוון על fale safe ... תודה לכל העוזרים, דור [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ברשותי המדפסת הזאת: https://support.hp.com/il-he/product/hp-deskjet-f2400-all-in-one-series/3811093/model/3964419/drivers אני רוצה להשתמש בה במחשב שלי שיש בה רק חיבורי USB 3, ואי אפשר להדפיס. [מסמך 1 בהמתנה] המדפסת עולה לי ב"התקנים ומדפסות", ואני יכול לראות את מפלס הדיו. יצוין שבמחשב ישן עם USB 2 היא עובדת היטב. הפעלתי את פותר הבעיות בוינדוס, בתום הבדיקה הוא אומר שאני צריך לחבר את המדפסת ליציאת USB 2. מצאתי את זה: https://support.hp.com/il-he/document/c03512151 אבל לא הצלחתי לפתור. יתכן שלא הבנתי משהו נכון. אשמח לעזרה.
-
- 15 תגובות
- 4.1k צפיות
- 2 followers
-
-
בכל פעם אחרי שאני נכנסת לביוס המקלדת מפסיקה להגיב (כולל קאפס לוק וכו', שום מקש לא מעורר פעולה). המחשב עולה ואני יכולה להשתמש במקלדת כדי להיכנס לביוס - במקרה שלי ללחוץ על Delete - אבל אחרי שהוא נכנס למסך הכחול עצמו המקלדת נתקעת. אני יודעת שהביוס עצמו לא נתקע כי האנימציה שיש בראש המסך ממשיכה לזוז. ניסיתי עם שתי מקלדות ביציאת PS2 ושתיהן נתקעות באותה הצורה, אז זו לא הבעיה. יש למישהו רעיון?
-
- 15 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
מנסה להתקין win 7 במקום win 10 שקיים במחשב . מקבל הודעת ACPI PROBLEM . לא משנה מה שעשיתי לא עוזר כלום . נא עזרתכם...
-
- 15 תגובות
- 3.3k צפיות
- 1 follower
-
-
היום פירמטי את המחשב והחלפתי ל AMD 64 התקנתי את הווינדוז רגיל ואז שהמחשב עשה את הריסטס הווינדוס עולה ונתקע (הדיסק של הווינדוס עדיין בפנים) אבל כשאני מוציא את המגש כאילו המחשב "משתחרר" אותו דבר קרה לי גם אחרי שהווינדוס עלה אני מכניס דיסק (לא משנה איזה) והמחשב נתקע (אבל ממש נתקע אפילו העכבר לא זז) אבל שאני מוציא את המגש של הסידי רום המחשב חוזר לפעילות רגילה!! מישהו יודע מה הולך פה??
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב לפני כ 3 חודשים לוח אם gigabyte ga-x99-gaming 5 על המחשב מותקנת מערכת WIN7 כאשר אני מפעיל את המצב שינה, המחשב נכנס למצב שינה אבל לאחר דקה או שתיים המחשב מתעורר לבד האם למישהו יש כיוון איך אפשר לפתור את זה ? תודה.
-
- 15 תגובות
- 4k צפיות
-
-
הביאו לי 2 מחשבים אז באחד ההארד דיסק בא דפוק אז זרקתי אותו אז רציתי להעביר את ה HD בין המחשב הישן יותר לחדש יותר הקטע הוא שכדי להוציא אותו אני הייתי צריך לפרק את הכל כי היה בורג שאי אפשר להגיע אליו מהצד הפתוח אז בקיצור פירקתי אני הרכבתי אותו עכשיו שוב עם הHD (בעיה במחשב החדש יותר) ואופ המחשב לא נדלק אני חיברתי את הכל HD כונן כונן A חיברתי את ה20 פינים ללוח אם חיברתי את ה IDEים של כולם ועדיין לא עובד אז מה לעשות!?!?!?! (אין לי איך לצלם....)
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי את תוכנת truecrypt 7.1 שהיה מותקן על כל הדיסק הראשי והיחיד בזמנו. את הקוד היה צריך להכניס מיד אחרי הביוס. אתמול יצרתי מחיצה בדיסק והתקנתי עליו וינדוס 7 אולטימייט בדבל בוט (במקביל ל7 סטרטר שהיה לי), ומאז אין בעיה להיכנס למחיצה החדשה ולמערכת ההפעלה החדשה, אבל המחיצה הישנה והעיקרית עם מערכת ההפעלה הישנה לא נגישה, פשוט התוכנה לא נותנת את חלון הסיסמא בכלל וכשרוצים להיכנס לישן יש הודעה של וינדוס שאין קבצים בדיוק כמו שקורה אם לא מכניסים את הקוד. התקנתי truecrypt במערכת החדשה, אבל הוא מסרב להכיר בקוד או בקבצי השחזור שלו. כמובן הגישה למחיצה העיקרית אינה קיימת ווינדוס מציע לפרמט אותה כשמנסים לפתוח אותה. המחיצה החסומה מכילה חומר יקר ערך שלא יסולא, אז אם מישהו יכול לעזור אני מ…
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אתמול החלטתי שאני מעדכן את הביוס, עידכנתי וכנראה שהגרסה לא התאימה. למרות שהורדתי את העדכון מהאתר של ביוס והוא אמור להיות טוב. אז ככה לבעיה: המחשב נדלק עולה לביוס, ואז קורס ונתקע. המתח של המעבד עומד על 1.8V יתכן? לפני זה, זה היה 1.52 ולפעמים הוא נדלק וקורס ישר ולפעמים הוא נדלק ולא רואים כלום במסך אבל הוא עובד. תודה לכל העוזרים
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי כעת זכרון של ocz 2g (512*4) 667 . לפני כן היה לי 1g . מאז שהוספתי זכרון , מופיע לי מסך כחול , כאשר לפני ההוספה המערכת פעלה כראוי . הוצאתי את 2 סלוטי הזכרון שהוספתי ושוב המערכת עובדת כראוי . יש לציין , שלפני שבוע הרצתי בדיקת זכרון במשך 6 שעות והכל היה תקין . לפני כמה ימים ביצעתי פורמט למערכת ועדין הבעיה לא נפתרה . אגב , המפרט : msi k9n ultaf 570 amd 4600 d.c 320gb hitachi gf 8500 512mb pcie מה ניתן לעשות ?! תודה מראש . Microsoft (R) Windows Debugger Version 6.8.0004.0 X86 Copyright (c) Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\WINDOWS\Minidump\Mini121107-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are ava…
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי לוח, מעבד i3 וזכרונות חדשים. את הלוח והזכרונות קניתי מ-NewEgg והיום קיבלתי אותם עם חבר שחזר: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813157467 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820148770 חיברתי הכל למארז יחד עם ספק 500W של טרמלטק שעבד על מחשב אחר עד לזמן שפורק. כשאני מדליק את המחשב אני לא שומע שום ציפצוף וחיברתי אותו על חיבור ה-VGA למוניטור שלי שמחובר לעוד מחשב ולא קורא כלום ז"א הוא לא מוצא Signal (אני לוחץ על source והמוניטור עובר בין המצבים ומחפש) ניסיתי לנתק הכל מהמחשב, כוננים, מאווררים, פשוט הכל (חוץ מזכרונות כמובן), הדבר היחידי שמחובר זה הקונקטור שמדליק את המחשב וכלום לא קורא, אני גם לא שומע שום ציפצוף אם אני מוציא את הזכרונות…
-
- 15 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
ערב טוב, לפני כמה ימים התחילו לי בעיות עם המחשב הנייח שלי, כרטיס מסך 8600GT, מעבד E6320 1.86 GHz, מסך Samsung BX2234, לוח אם foxconn p965. בהתחלה הרזולוציה פשוט השתנתה כך שזה עשה סוג של Scaling, זה התנהג כאילו שהמסך שלי קטן מדיי בשביל הרזולוציה, אז המסך עוקב אחרי העכבר וכל פעם מראה לי חלק אחר של הרזולוציה. לא מצאתי שום דרך להחזיר את זה לקדמותו, מוכרח לציין שבערב הכל היה בסדר לא נגעתי בשום הגדרות, ובבוקר כבר התחילו הבעיות. אחרי זה התחילה לי הבעיה העיקרית, שהמחשב פעם נדלק פעם לא, כלומר המחשב נדלק תמיד (וגם שומעים שהWINDOWS נדלק) אך אין תצוגה. רק אחרי שאני מנתק את הספק כוח מהחשמל לאיזה 5 דקות ואז מנסה להדליק, רק אז המחשב אולי יידלק ביחד עם התצוגה. בדקתי עם מסך אחר, זאת לא בע…
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי בעיה בכרטיס קול המובנה בלוח אם ורציתי לדעת מה עדיף, לקנות כרטיס קול זול או להחליף לוח אם חדש. מודבר בלוח אם GIGABYTE P31-DS3L.
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי חברים, ברשותי מחשב די חדש שנקנה לפני שנה+, המחשב בעל מפרט נחמד אבל הוא עושה לי כמה בעיות קטנות ואשמח לדעת אם אני צריך לשדרג חלקים בו כמו זיכרון או כל חלק אחר בכדי שיעבוד חלק ומהר!1.הוא עולה לאט ובכלל בעליה שלו לוקח זמן עד שאפשר להיכנס ליישומים(אחרי שנכנסנו למערכת הווינדוס), כמו תקוע כזה.2.אני לא יכול להפעיל הרבה יישומים במקביל לדוגמה דפדפן עם הרבה לשוניות(TAB) ו BITTORENT ביחד כי הוא נתקע בשלב כזה.חוץ מזה אני מרוצה ממנו מאוד ואשמח לדעת אם יש צורך לשדרג כמו שאמרתי חלקים בו בכדי שיעבוד חלק, מהר וללא תקיעות, אני מצרף קובץ TXT עם המפרט השלם שלו שהורדתי מתוכנת EVEREST, הקובץ: http://www.upf.co.il/file/900309205.html תודה מראש לכולם!
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי מדפסת חדשה,לייזר,היא מעולה ואני מת עליה. אבל יש לי שאלה פשוטה : אני שונא שהיא דולקת,המנורה שלה,כשאני לא משתמש בה,האם זה שאני מכבה אותה עם הלחצן האחורי,כל הזמן שהיא לא בשימוש,זה עלול לקלקל אותה???
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
החום במחשב נורמלי בדקתי זיכרון הורדתי את AGP ל-4 החלפתי לוח החלפתי זיכרונות התקנתי לאחרונה דריברים של כרטיס מסך-ATI הכנסתי אנטי וירוס NOD32 בדקתי לוירוסים, בדקתי למזיקים אחרים-נקי קראתי במאמרים שלכם. אך זאת בעיה. כי כל אחד מסביר שונה פתרון וגם תצוגה. גם לי מידי פעם יש תצוגה שונה והפעם זה 0x000000D1 DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL לא הותקן שום כרטיס לאחרונה. האם צריך להתקין דריבר של העכבר(אותו הורדתי) של לוג'יטק. כי יש דריבר של החלונות. לא היסרתי שום חלון. אפילו עידכנתי את כולם לפי הכי חדש. התופעות שהיו לי זה בוטים תוך עבודה הוא כיבוי של המחשב והפעלתו מחדש. כאשר אני סוגר את המחשב לחצי שעה המחשב עובד כמו..............תותח על עד התקלה בעוד כמה שעות ושוב סגירה . נראה שיש בעיית …
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי מחשב נייד מסוג lenovo twist 230u. מרגע שהפעלתי אותו יש לי בעיות התחברות לאתרים באינטרנט. לעיתים תכופות בעת שאני מכניס כתובת של אתר לדוגמה www.walla.co.il ולוחץ על enter אני מקבל הודעת שגיאה שלא ניתן להתחבר ל-serever ורק אחרי שאני לוחץ מספר פעמים על refresh או לוחץ try again האתר שאני רוצה להכנס אליו עולה. ישנם פעמים שאין בעיות בכלל ולעיתים אני מוצא את עצמי לוחץ על try again עשר פעמים עד שאני מצליח להתחר לאתר. הנ"ל קורא גם כשאני מחובר עם כבל לאינטרנט וגם במקרים בהם אני משתמש בחיבור אלחוטי wifi. אשמח לקבל עזרה איך להתגבר על התקלה. תודה מראש לכולם. וסוף שבוע נעים.
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
:-[ שלום רב שמי שימי.. יש ברשותי שני מחשבים-אחד חדש ואחד ישן לפני כמה ימים באתי לחבר את המחשב השין בחדר של ההורים חיברתי את המחשב לכל החוטים המתאימים כולל למסך ישן שיש ברשותי והמחשב לא עולה.. על המסך רשום check the singl cable..חשוב להדגיש שהמסך בסדר גמור ניסיתי אותו על המחשב החדש והכל עובד יש ברשותי מסך נוסף שעובד וגם הוא רושם אותה הודעה-הנורה של המסך מהבהבת ולא נשארת קבועה המחשב בעצם לא עולה שאני מדליק את המחשב יש 3 צפצופים ארוכים אחד אחרי השני... מישהו אמר לי שיכול להיות שחלק נשרף ואחר אמר לי שאולי משהו לא מחובר נכון.. אני ממש מיואש ולא יודע למה לעשות אודה לעוזרים,חג שמח ויום נעים.
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מפרט את המחשב מתקין דרייברים מתחיל לגלוש ואחרי איזה הוא נתקע פשוט אי אפשר לעשות כלום רק ריסט. אני לא יודע מה לעשות כבר 3 שבועות תעזרו לי בבקשה
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי לא מזמן התחיל המחשב שלי לעשות בעיות עד שעכשיו הוא בקושי שמיש: א. הוא מתרסק למסכים כחולים בעת שיטוט באינטרנט, לפעמים סתם בדסקטופ וגם במשחקים ב. לאחרונה הוא מה WIFI כל הזמן כשמחשב אחר באותו הבית לא מתנתק (לרגע המסך נהיה שחור ואז האינטרנט מתנתק) ג. משחקים ושאר תוכנות לפתע לא פועלים / נתקעים בדרך כלל בשלב הטעינה, לאחרונה גם ה AVG ד. גוגל כרום כל הזמן מעלה את עמוד השגיאה האפור שלו / לפעמם הוא מתרסק ולא מגיב הבעיה הראשונה התחילה קודם וכל השאר דיי באו בעקבותיה צעדים שכבר עשיתי: א. פירמטתי את המחשב ב. התקנתי ווינדווס מדיסק אחר ג. החלפתי הארד דיסק והתקנתי ווינדוס פעם נוספת דד. שיחקתי עם כל הסטיקים של הראם ככה שבדקתי את המחשב שאחד מהם בחוץ (כל פעם אחד אחר) הבעיות חוזרות בכל המק…
-
- 15 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
הכנסתי להנאתי לסידירום שלי (סטנדרטי, לא יודע איזה..... X44....עוזר?) את המשחק (את זה מותר לפרסם?) שדרש שאני אתקין DIRECTX 8. עכשיו או אח"כ? הוא שאל אותי. עכשיו. התקין, הפעלה מחדש, לא קולט את הדיסק. שמתי אחד אחר, כנ"ל. בדקתי חוטים הפעלתי שוב מחדש הכל לא עובד. מה עושים.?
-
- 15 תגובות
- 2.8k צפיות
-