תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
שלום, ברשותי לוח k8n51pvmt-9 ונתקלתי בו בכמה בעיות מוזרות: 1) לפעמים כשהWIN עולה רק אוים רק ריבוע כחול. 2) מצב שינה אי אפשר לחזור ממצב שינה(המחשב פשות קופא). 3) כשאני מדליק את המחשב, עוד לפני שמוצג הסמל של הWIN עם המסך השחור, הוא נתקע. האם אתם מכירים את הבעיות האלה?(שמעתי שזה לוח בעייתי) האם עדכון BIOS עוזר? תודה.
-
- 5 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף ספק כוח לאחד שיכול לספק 350 WATT או 400 WATT האם זה יכול לשרוף לי את המחשב? או שאפשר לשים אותו על כל מחשב תודה
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
כנראה שלא יהיו קצרים יותר אבל בכל מקרה בכל פעם שיש קצר אני צריך לנתק את ה- Hard Disk ולחבר אותו ל- S-ATA אחר. מה שמוזר זה שרק במחשב שלי זה קורה ובמחשב אחר שיש בבית זה לא קורה. יכול להיות שמשהו במחשב לא בסדר? (ספק, לוח אם, הארד דיסק?) כי זה די מעצבן אותי לעשות את אותו תהליך שוב ושוב.
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב הוא נכבה מעצמו בדרךכלל כשהמחשב נכנס למצב של חיסכון באנרגיה שאחרי כמה זמן הוא נכבה מעצמו ונדלק ע"י לחיצה עלמקש כלשהו או הזזת העכבר אז במקום שהמחשב ידלק הוא נכבה לגמרי ואחרי זה שאני מדליק המסך מציג תמונות אבל בצבע סגול ירוק לא נראה שזה כרטיס מסך שמקצר או משהו כזה יש מצב שזה משהו אחר ??? כבר בדקתי הגדרות של מצב חיסכון ועוד כמה דברים שיכולים לקצר ושכחתי להגיד שיש לי גם פריזים במשחקים
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
לאחר שניתקתי את המאוורר של הלוח-אם מהפלאג שלו על הלוח, הביוס כל הדלקת מחשב מתריע על זה ונותן 2 אפשרויות: להמשיך למערכת הפעלה, לשנות הגדרות בביוס. אני נכנס לביוס בשביל לשנות את ההגדרות ואני מחפש איפה ניתן לבטל את האפשרות של המאוורר אבל לא מצאתי.. :s05: איפה זה נמצא?
-
- 9 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום.יש לי שתי תקלות. לאחרונה במנהל התקנים שמתי לב שיש לי סימן צהוב על אחד הרכיבים הנקראים PnP Bios Extension. הודעת השגיאה היא code 39. חיפשתי באינטרנט על זה רק שהבעיה שאני לא יודע בדיוק ממה היא נובעת וגם איך לעדכן את דרייבר הזה. תקלה שנייה- אז ככה יש לי 4 יציאות usb מאחורי המחשב ו-2 מקדימה. לאחרונה רכשתי רכזת עם 4 יציאות ושמתי אותה מאחורה (כעת הכל מלא מאחורה). משום מה היום שבאתי להכניס התקן מקדימה, גיליתי שאף אחד מהיציאות מקדימה לא מזהה לי. איך אני פותר את הבעייה והאם ניתן להחליף את היציאות מקדימה? מצטער על אריכות התקלות.תודה ולהתראות [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
שלום לכם אני לא מצליח למחוק קובץ שנמצא ב-MP3 שלי ניסיתי את UNLOCKER אבל מופיעה לי שגיאה כזאת: [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
לאחותי יש מחשב די ישן amd דומה ל"סלרון" החלפתי לה כרטיס זיכרון ram בהתחלה הכל היה בסדר . אחרי כמה ימים המחשב ניתקע לאחר כיבוי לא נידלק ! בהדלקה נורית ה "power " מהבהבת ( אמור לידלוק קבוע ) בפנים המאווררים עובדים הנורית על לוח אם דולקת וזהו !!!!!! המסך לא נידלק - כ ל ו ם !! 1 - החזרתי את הזיכרון הישן - לא עוזר 2 - אן שום ציפצופים ! 3 - לאחר הוצאת והחזרת כבל המתח מהספק לפעמים עוזר אך לזמן קצר !! 4- בבקשה עזרה - החלפתי כרטיס מסוג sdram ???
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום יש לי סטיק אחד של 512DDR 3200 של חברת TWINMOS לוח אם מדגם Asrock939 Dual PCIE/AGP עכשיו כמו שאמרתי הסטיק של הזיכרון זה 3200 (כלומר 200MHZ זה גם מה שרשום על הסטיק עצמו) אבל בתוכנה CPUZ זה רושם לי שהוא עובד רק על 133MHZ מישהו יודע כיצד ניתן לפתור בעיה זו? תודה שנה טובה והמשך ערב נעים! עריכה: עשיתי Restore to Optimal Settings בביוס עכשיו זה עלה ל 166MHZ אבל זה עדיין לא 200
-
- 7 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום, ברשותי לוח אם ASUS PSW DH אם התוסף הנחמד, ASUS WIFI SOLO, אשר מתפקד כראוטר אלחוטי... בעייתי היא כזו, באזורי ישנו אינטרנט אלחוטי, המחשב מזהה זאת, אני רואה זאת, אך, משום מה איני מצליח להכנס לאינטרנט. ברצוני להוסיף מספר פרטים חשובים, הסיגנל חזק ביותר. ויותר מזאת, הקו פתוח, הוא אינו מאובטח. אשמח אם תוכלו לעזור לי בהקדם להקים את הרשת כראוי. תודה
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
התקנתי היום מעבד פנטיום 4 531 על לוח של ג'יגהבייט (GA-8I915MD-GV), בכל אופן בשלב מסוים היה קצר חשמלי ונשמע קול פיצוץ קטן. חשדתי שהמעבד נשרף - בדקתי, הוא לא נראה שרוף וגם לא מריח ככה, כנ"ל לגבי הלוח - אין קבלים מנופחים והלוח נקי. החלפתי ספק - המחשב נדלק. יש לציין שהפעלתי את המחשב ללא זיכרון - רציתי לבדוק אם הלוח מגיב - הוא צפצף - משמע אין זיכרון והוא מגיב. עכשיו השאלה שלי היא כזאת, אם המעבד לא היה תקין, הלוח היה מצפצף בכלל (כשאין זיכרון עליו)? אני פשוט רוצה לשלול את האפשרות שנשרף המעבד. מצטער על הבלאגן בהודעה.
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
בבקשה תעזרו לי....יש לי בעיה אני חיברתי מצלמה מסוג סילבר ליין קניתי אותה לא היה אפילו דרביירים עכשיו במנהל התקנים כתוב לי סימן שאלה על CIF SINGLE CHIP מה לעשות תעזרו בבקשה לא מוצא כלום באינטרנט בקשר לזה
-
- 5 תגובות
- 699 צפיות
-
-
המחשב שלי לא נדלק לאחר שהיה חסר לי ג'מפר לדיסק קשיח ורציתי להוציא מהג'מפרים הפנויים על הלוח והחזרתי אותם למקום לפי הכפלה של הבאס ב 5.5 למעבד 733MHZ המחשב עצמו נדלק אבל המסך ב no signal ומשמיע כמה צפצופים בהדלקה. ניסיתי לאפס עם הג'מפר איפוס ועדיין לא עזר - האם עשיתי בסדר - העברתי את הגמפר למצב איפוס כשהמחשב מכובה מחובר לחשמל וגם שלא והחזרתי אותו למקום. וגם הוצאתי את הבטרייה והשארתי אותו ללא חשמל למשך 24 שעות ולא עזר. האם יכול להיות ששיניתי את המכפלה ליותר מ 5.5 ושרפתי את המעבד (למרות שהלוח מגיב למעבד - ניסיתי להפעיל את המחשב בלי מעבד ולא היה צפצופים חוץ מכלום). שהבעיה התחילה ולפני שידעתי שצריך לאפס עם הג'מפר/הוצאת בטרייה, ראיתי 4 קבלים נפוחים על הלוח והחלפתי אותם לאותם קב…
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
היי, אני מנסה להתקין כרטיס רשת אלחוטי למחשב ביתי של חברת dynamode מדגם wl-gi-600xa והוא לא מקבל את הדרייבר שהורדתי מהאתר של החברה. התקנתי את הדרייבר וגם תוכנת utility שלהם וזה עדיין לא עובד. המחשב מזהה את הכרטיב ברגע שאני מכניס אותו פנימה אבל לא מזהה את הדרייבר. מלבד האפשרות שהכרטיס לא טוב כמובן, יש למישהו הצעות אחרות לפני שאני חוזר לחנות? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
יש לי לוח ASUS 8KDA3J ו AMD 3200 64 תושבת 754 :< למי שלא יודע הלוח לא תומך ב DUAL CHANNEL DDR השגתי 2 GB (ב 2 סלוטים של GB) של DDR PC2100 השאלה שלי האם כדאי לי להשים את ה 2GB או להשאיר את ה 1GB שיש לי כרגע (PC3200) אגב המחשב בעיקר לאינטרנט אבל תוכנות יחסית כבדות, בד"כ אני משאיר את המחשב דלוק לכמות זמן של עד חודשיים, ולפעמים גם משחק.
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
לפעמים בצהריים כשההורים שלי יושנים ואני רוצה לשמוע מוזיקה אני שומע באוזניות במקום הרמקולים ואחר כך אני מחליף חזרה לרמקולים עכשיו החלפתי לאוזניות ואני לא שומע כלום... החלפתי חזרה לרמקולים ואני גם לא שומע כלום יכול להיות שיש בעיה בכרטיס קול או שזאת בעיה אחרת?
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום לכולם מה שלומכם מקווה שטוב =) שלומי די גרוע אחרי כמות כאב הראש מהמחשב, הבעיות שלו :\ העניין הוא כזה (ראשית מפרט) AMD Barton 2500+ - 1833Mhz\166Bus Mather board - Gigabyte GA-7N400E (-L)d אם אתם לא זוכרים בדיוק, מדובר בצ'יפסט Nforce 2 מהסדרת לוחות הלא מצ'ופרת - ללא Fire wire ו*ללא כרטיס מסך מובנה של NVIDIA PALIT Radeon 8500 LE 64 MB 512MB RAM (DDR400)d (FSB of 166, no OC)d Hercules GSF2 DE 5.1 אני מניח שהשאר לא יכול להיות קשור לבעיה דרייברים שנוסו : 2 גרסאות דריברים מעודכנים של PALIT או ATI דריברים שלא נוסו, אבל לא מוצתא שום סיבה שכן ינוסו =) - דריברים של הצ'יפסט שבתכלס מספקים רק את הדריבר של הכרטיס רשת והקול וכו' ההשארה שלי : נדפק הכרטיס מסך אחושרמ... ההשארה הש…
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
הדבר הזה נורא מעצבן אותי והוא התחיל לפני איזה חודש. מתי שאני במחשב(כלומר גולש באינטרנט) ומשתמש עם עכבר מגיע רגע שהמחשב כאילו "בום" נכבה ונדלק. והדבר הזה נורא נורא מפריע,נגיד אני יכול להיות באמצע עבודה חשובה והמחשב יתכבה באמצע... ועוד דבר ששמתי לב,כאשר אני משחק במחשב בכל מיני משחקים הוא לא מתכבה רק כאשר אני בתוך הווינדוס עושה כל מיני עבודות או גולש באינטרנט. חברה אולי מישהו יודע למה זה?או יכול לתת איזה רעיון איך לפתור תחרא הזה? תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום קניתי מסך TFT, בדגם Mag. אני רוצה לדעת האם יש במסך 8MS? איזה תוכנה אפשר לראות את הדגם שלי שמראה 8MS? בקופסה קרטון כתוב לי 8MS. אני רוצה הוכחה אמיתי במסך. אני זקוק מאוד תוכנה לבדיקה מסך. תעזרו לי לימצוא תוכנה שיודעת לראות פרטי מסך. בתודה מראש מייקל
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום, יש לי איזה קטע חדש עם המחשב שפתאום אחרי כמה דקות שאני מפעיל אותו הוא פתאום עושה רסטארט ולפעמים אפילו לא עולה. אני לא רואה איזה בעיה של התחממות. מה שאני כן שם לב זה ששניה לפני זה ההארד דיסק עושה איזה רעש קטן של כאילו נפילת מתח ואז אחרי כמה שניות יש רסטארט. ניסיתי אגב גם לשנות לו ide. מישהו יודע מה זה יכול להיות?
-
- 6 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום,יש לי את הכרטיס 6600GT קיבלתי אותו לפני פחות מחודש כאשר אני מנסה להריץ בדיקה הכרטיס נתקע בשתי הבדיקות יותר נכון המחשב נתקע אני לא יודע מה זה יכול להיות יכול להיות שנפלתי על כרטיס חמים?
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום, לא מזמן חיברתי את המערכת למחשב ( הידד האח) ורציתי לשים את הרמקולים בסטאריו ( איך כותים את זה בכלל בעיברית?). הבעיה שהמחשב שלי צמוד לקיר ככה שהפיתרון הזמני שלי הוא לשים את הרמקול על המחשב עצמו ( עד שאני יקנה איזה מדף או משהו לשים אותו במקום קבוע וקצת יותר גובהה). עכשיו- זה ידוע שלרמקולים יש מגנטים, ביחוד לרמקולים גדולים כמו שלי. האם השדה האלקטרומגטני יכול לגרום לשיבוש פעולות המחשב או חלקיו? מה שברור זה שאני שם את הרמקול הרחק מהlcd שלי ( כחצי מטר ממנו). תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אהלן המחשב שלי נתקע כאשר אני צופה בסרטי HIGH DEFINITION. אני מחפש את הבעיה ויכול להיות שהיא בכרטיס המסך שמתחמם. הורדתי את RIVATUNER כדי לבדוק.. עד לכמה צריכה טמפרטורת ה CORE להגיע? יש לי 6600 עם AMD3000 64 וג'יגה זכרון
-
- 10 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום לכם, קניתי לא מזמן את הסט האלחוטי Microsoft Wireless Optical Desktop 4000 http://www.microsoft.com/products/info/product.aspx?view=33&pcid=4e92 8caa-b20e-442e-a6d1-5dbef92442eb&crumb=catpage&cat id=c250fb0a-1613-4550-983d-ba203f357698 ויש לי בעיה איתו.. הוא עובד מצויין וטוב, אבל הבעיה היא שאני נכנס למשחקים, אז זה כאילו המחשב מפסיק לזהות את העכבר והמקלדת - וזהו כאילו נתקע בלי עכבר ומקלדת. ניסיתי להפעיל מחדש - לא עוזר. ניסיתי לעשות שוב Connect לעכבר ולמקלדת - לא עוזר. רק אחרי שאני מוציא מהחשמל ומחזיר שוב זה עובד. אם תוכלו לעזור לי זה יהיה חבל על הזמן. תודה רבה!!
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
קודם כל זה קורה לי עם כל גרסא של וינדוס(XP ו ויסטה בלי דואל בוט) ללא התקנת דרייברים וגם איתם בלחיצה על כפתור הכיבוי מהמארז המחשב נכבה ולעומת זאת פעולת הכיבוי ממערכת ההפעלה מבצעת הפעלה מחדש מעבד:INTEL C2D E6320 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3-REV3.3 אם צריך עוד פרטים תכתבו אני אתן אותם
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-