תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
לאחרונה במחשב של אבי ישנן כמה בעיות די מוזרות הנגרמות כנראה מאמצעי הקלט במחשב (עכבר/מקלדת)... לפעמים קורה שזה פשוט נתקע והוא לא מצליח לכתוב, והוא מצליח ל"השתחרר" מהבעיה על ידי לחיצה על מקש ה-SHIFT, כאילו ה-SHIFT כבר לחוץ. קורה גם שלעיתים נשמעים צפצופים מהמחשב בזמן הקלדה, כשבאותו רגע ההקלדה נתקעת... זהו ממה שאני זוכר קורה, בעיות בהחלט מוזרות וניסיתי לפתור אותם כך: סריקות בעזרת תוכנות ANTI-SPYWARE ו-REGISTERY למינהן... ניקוי המקלדת מאבק החלפת העכבר הישן בחדש, כשאותו חדש היה אצלי במחשב (עד שהחלפתי ל-G5) ולי הוא לא עשה כל בעיות. (עכבר אופטי פשוט של MICROSOFT) מה אפשר לעשות? אני יכול לקנות עכבר חדש, אבל אני לא יודע אם זה יעזור... חשבתי שמקור הבעיה, הוא בחיבור ה-PS2, המקלדת …
-
- 4 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה ישנו מאוורר שממוקם מקדימה איפה שהנורות והוא מרעיש נורא מה הסיבה?
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
הדבר הזה נורא מעצבן אותי והוא התחיל לפני איזה חודש. מתי שאני במחשב(כלומר גולש באינטרנט) ומשתמש עם עכבר מגיע רגע שהמחשב כאילו "בום" נכבה ונדלק. והדבר הזה נורא נורא מפריע,נגיד אני יכול להיות באמצע עבודה חשובה והמחשב יתכבה באמצע... ועוד דבר ששמתי לב,כאשר אני משחק במחשב בכל מיני משחקים הוא לא מתכבה רק כאשר אני בתוך הווינדוס עושה כל מיני עבודות או גולש באינטרנט. חברה אולי מישהו יודע למה זה?או יכול לתת איזה רעיון איך לפתור תחרא הזה? תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 747 צפיות
-
-
יש לי כמה ספקים אני צריך אחד כדי להפעיל מחשב P2 עכשיו במקום לחבר את כולם ולראות אם הם עובדים(עבודה של שעות יש לי לפחות 10 ואני לא יודע אם הם עובדים או לא) האם אפשר לחבר את הספק לחשמל(ללא חיבור למחשב) לחבר מאורר ולראות דרך זה אם הוא עובד? או שיש אולי דרך אחרת? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום לכולם לא מזמן קניתי מחשב חדש ראו מפרט מס' 2 בצד וככה הבעיה היא שאני מפעיל בכללי את המחשב הוא עובד סבבה ואם אני מפעיל משחק אחרי בערך 20 דקות שהמחשב דולק הוא עובד מאוד מאוד לאט רק לאחר ריסטרט הוא חוזר לעבוד מהר וגם לא להרבה זמן ... אגב יש לציין שהמשחקים שבהם הוא עובד לאט הם - Tony Hawk's Pro Skater 3 ו Icy Tower 1.3 (המחשב של האח הקטן שלי) אודה לכם מאוד ודרך אגב 90% מהשאלות ששאלתי בפורומים פה עזרתם לי מאוד ככה שאני מרוצה מהיחס מהקהילה פה.
-
- 4 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום , יש לי מחשב hp dx7400 נייח . תקע האודיאו הקידמי שלו עושה בעיות. לא ניתן להשיג את החלק הזה לבד מהחברה מכיוון שהוא בא כחלק מלוח האם. מדובר כאמור בשני שקעים audio :שקע מיקרופון + שקע אוזניות. יש הצעות ?
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אהלן, חזרתי הביתה היום וראיתי הודעה שהיה לי מסך כחול רציתי לדעת למה זה נגרם http://www.upf.co.il/file/845625618.html תודה
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
הורדתי את הביוס האחרון ובקובץ טקסט שמצורף הם מסבירים שצריך לעשות את זה עם דיסקט איתחול. השאלה שלי היא אם אפשר להריץ את התוכנה של צריבת הביוס דרך dos prompt בשביל לשדרג? תודה
-
- 4 תגובות
- 747 צפיות
-
-
ברשותי מחשב די ישן למעט האמת מע' הפעלה WIN XP ,P3-866,256SDRAM, פירמטתי את המחשב לפני כשבועיים. באמצע התקנת תוכנה חדשה החשב ביצע Restart בצורה פתאומית . מרגע שעלה חזרה קרו מס' דברים: 1- המחשב לא מצליח לסיים בדיקת דיסק (מסך כחול XP ) 2- מודיע לי שקבצי WIN נמחקו/ CRUPPT לדוג' WIN LOG ON.EXE 3-נעלמו לי הדרייברים של הצורב וכונן CD ע"פ שבביוס הם כן מזוהים אך MY COMPUTER הם לא מזוהים. 4- ניסיתי לעשות פירמוט מחדש אך ללא הועיל מאחר ו SET UP WIN מודיע לי על שקבצי WIN נמחקו/ CRUPP מה עושים חברים ? נא עזרתכם המהירה
-
- 6 תגובות
- 747 צפיות
-
-
הינה תמונה של הבעיהhttp://planet.nana.co.il/tcnit/images/gth.bmp
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום לכם ברשותי לוח אם של ג'גהבייט מדגם P31-S3L ואני רוצה לעדכן את הביוס שלו... (הגרסא שלי כרגע היא F1 ) נכנסתי לאתר הבית לפה : http://ee.giga-byte.com/products/mb/bios/ga-p31-s3l_10.html וראיתי שיש עד F7 בקשר ל F8 זה בגרסת בטא אז אני מעדיף לא להתקין אותו השאלה שלי היא האם צריך להתקין כול עדכון בנפרד F2 ואז F3 וכ"ו.... ? או להתקין רק את העדכון F7 וזהו ? תודה רבה על עזרתכם והמשך יום נעיםן !
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש דיי מקיף בפורום ולא מצאתי תשובה יש לי צורב nec 3550 והוא מזוהה ככונן דיוידי ניסיתי לחפש דרייבר ברשת ולא הצלחתי למצוא ניכנסתי לאתר המוצר והוא רושם שאין דרייברים אז אני דיי תקוע ולא יודע מה לעשות בבקשה תעזרו לי ....
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום שאלה לי לכל המוחות כאן, מכיוון שבדקתי בחוגים הקרובים אלי ומשם לא קיבלתי תשובה אני פונה לעזרת המומחים ;D אז ככה, המחשב שלי חדש (כל הרכיבים הפנימיים) כלומר לוח אם מעבד ספק כרטיס מסך זיכרון אפילו המארז חדש. הדבר היחיד שנשאר מהמחשב הקודם זה מסך רמקולים מקלדת וצורב DVD. הבעיה היא כזו. המחשב פשוט נתקע (עושה freez) לא ניתן להזיז עכבר וגם המקלדת לא מגיבה כך שאי אפשר לעשות ctrl Alt Del . זה לא קורה במצב מסויים אחד. ניסיתי להשאיר את המחשב דלוק בלי להפעיל אף תוכנה והוא נתקע. מה שגורם לי כל פעם מחדש לכבות אותו ידנית. החלפתי את המקלדת וזה עדיין קרה היום החלפתי את הצורב וזה עדיין קורה. הבעיה היא שזה לא כל פעם ואין לי מושג ממה זה. המסך מחובר עם מתאם שגם אותו החלפתי אחרי שקניתי את ה…
-
- 5 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום לכולם, בהרכבה של מחשב חדש, חיברתי ספק של HEC 500 ללוח אם asus p5q pro, המחשב לא נדלק. אני בטוח שחיברתי הכל נכון. ללוח יש חיבור 8PIN ATX למעלה, מקריאה במדריך הבנתי שצריך לחבר רק כבל 8PIN, לספק יש יציאה אחת של 4. זאת הבעיה?לקנות מתאם?איך הגיוני שלא סופק עם הלוח/ספק?
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
התחדשתי לי במחשב חדש וכ.המסך שלי הוא GF 7900GS הורדתי את הדרייבר מהאתר של Nvidia ושאני פותח את ההתקנה הוא רושם לי את הודעת השגיאה הבאה: מה אפשר לעשות בנידון?
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
קניתי השבוע מחשב חדש לפי המפרט הזול ביותר שמוצע אצלכם: AMD athlon XP 2200 לוח אם Gigabyte 7VM400M כשהתחלתי להשתמש במחשב הוא היה נתקע מדי פעם - לא אחרי פעולה מסוימת, אלא פשוט קופא. בעזרת תוכנות שמנטרות את הטמפ' במחשב ראיתי שלוח האם מתחמם מאוד, החזרתי את המחשב לחנות (pch.co.il) והם טענו שהיה צריך לעדכן את ה- bios . עכשיו הוא מעודכן אבל עדיין אני רואה שהטמפרטורה של הלוח אם היא בסביבות 70 מעלות צלסיוס כל הזמן (ה- CPU ב- 39 מעלות, שזה נראה בסדר) השאלה היא היא זה טמפרטורה נורמלית, ואם לא, מה יכולה להיות הבעיה? אני צריך לבקש שיחליפו לי לוח אם? דרך אגב, המאורר של ה-CPU עובד ב- ~4000 RPM ושל ה- chassis ב- ~1600 RPM. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
היום בבוקר אני קם ואני רואה את המחשב שלי מכובה השארתי אותו דלוק בלילה כמו כל לילה אני בא להדליק אותו ולא קורה כלום לא נדלקת שום נורה שום כלום אז נתקתי אותו מהחשמל וחיברתי ניסיתי להדליק ולא קורה כלום אז אמרתי אולי יש קצר ממשהו אז נתקתי את כל החלקים והמאוררים וניסתי להדליק ולא קרה כלום אז נתקתי מהחשמל וחיברתי שוב ושחיברתי אותו לחשמל המנורות של ה HDD ושל הPOWER דלקו קבוע ואני מנסה להדליק תמחשב ולא קורה כלום אבל רק שהמנורות דלוקות. לפי דעתי אני חושב שזה הספק מדובר במחשב AMD 2500 ABIT NF7-SL SAMSUNG 3200PC 256MB ואתמול קיבלתי זיכרון חדש שהזמנתי KINGSTON PC3200 256MB יש למישהו אולי פיתרון?? יש מצב שזה הלוח אולי?? יש למישהו כיוון???
-
- 4 תגובות
- 747 צפיות
-
-
הי שלום ותודה על העזרה. קיבלתי מחשב תקין יד שנייה שכניראה חתף איו זפטה בהעברה. מאז המסך לא מגיב ולא רואים כלוםץ גם ניקוי הכרטיס מסך וחיבורו מחדש לא הניבו תוצאות. המדרבורד מסוג srock agp8x sata ata133 usb2 כרטיס מסך gyro sp8834t/ 128ddr gforce fx5200 128mb ddr+tv יש הצעות?
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
היי כולם קניתי חלקם למחשב חדש לאחרונה והוא כבר מורכב והכול כל שנשאר לי הוא לקנות מעבד זכרונות וכרטיס מסך לבנתים הוצאתי מהמחשב הישן מעבד E2140 ג'יגה זיכרון 667 מהירות וכרטיס מסך ריידון X700 שאר המפרט הוא דיסק קשיח 500 ג'יגה של סייגט OCZ 600 ואט מקסימוס שתים פורמולה של אסוס כרטיס קול ועוד צורב.. חיברתי הכל והמחשב נדלק אבל לא מעלה פוסט ולא כלום ניסיתי לאפס ביוס וכאלה וזה לא הולך .. הוא נשאר דלוק אבל לא מעלה פוסט יש עוד בעיה אחת , יש למעלה חיבור 4 פין ועוד חיבור 4 פין יענו חיבור 8 פין שעל אחד מהם הייה פקק כזה במצב הנוכחי אני צריך לחבר את שניהם? לחבר רק איפה שלא הייה פקק ? לא לחבר ביכלל ? אני לא ממש הבנתי את זה... בקיצור מה עושים ?
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
היי. לפני כמה ימים הכרטיס מסך שלי נהרס ושלחתי אותו לתיקון, ועז שזה יחזור, קיבלתי כרטיס מסך אחר וישן יותר (PCI E GeForce 6200). הכרטיס מסך הזה עושה לי בעייה בכל יישומי התלת ממד, אחרי כמה דקות כל המחשב פשוט קופא ולא ניתן לעשות כלום חוץ מריסט למחשב. בדקתי את זה בכל יישום שמאמץ את הכרטיס, הוא פשוט מפיל את המחשב. בדקתי את הטמפ', והכרטיס מגיע ל50 מעלות בערך בעבודה רגילה (WINDOWS), בזמן מאמץ לא יכולתי לבדוק אותו, כי לרוב הוא קופא לפני שיש לי הזדמנות לבדוק. מה עוד יכול להיות? ומה אני יכול לעשות בתקופה הזו עד שהמחשב שלי יחזור? אני מודה מראש לכל תשובה.
-
- 9 תגובות
- 747 צפיות
-
-
יש לאבא שלי DOK של SANDISK מדגם קרוזר של 1 ג"ב. כל פעם שאני מחבר אותו למחשב שלי אחרי כמה דקות הוא תוקע ת'מחשב לגמרי העכבר והמקלדת לא פועלים ואני לא יכול לעשות אפילו אלט קונטרול דיליט...אני לא יודע מה לעשות. אני מחבר אותו ישירות לUSB מקדימה בלי כבל (אולי זו הבעיה?) יש לי מחשב חדש AMD 3800X2 לוח אם אביט וכו' וכו' עם XP PRO+SP1 מישהו יכול לעזור לי? לתת רעיונות?
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם abit KN9 sli ניראה לי מאז עידכנתי אותו מגירסת הסטוק המחשב עובד לי לאט יותר האם זה באמת גורם להאטה.........? תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 746 צפיות
-
-
לחבר שלי יש לוח של חברת ELITEGROUP דגם K7SEM עם מעבד מובנה DURON 1200+. הכרטיס מסך הוא GF4MX 440 128MB הוא משתמש בWIN XP PRO כמובן. הבעיה היא שהמחשב נתקע סתם כך ללא חשיבות במה שעושים לאחר זמן מה. עוד בעיה שהמחשב צריך להיות מכוון דרך הביוס על כרטיס מסך PCI למרות השימוש בכרטיס מסך AGP, כי אם בוחרים כרטיס AGP לאחר הזזת העכבר בחלונות למשך יותר מ-10 שניות גורמת לCORRUPTION של התצוגה בצורה נוראית, מין התפוררות של התצוגה. הלוח עודכן לכל הדרייורים האחרונים, הביוס עודכן, הכרטיס מסך משתמש בדרייורים האחרונים גם הוא. האחריות לכל הרכיבים במחשב נגמרה ממזמן. מה הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה גם אם זה אומר להחליף חומרה במחיר הזול ביותר שיש? תודה על כל העזרה זה חשוב מאוד!
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איך אני משנה ממצב RAID למצב IDE תודה
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אהלן אנשים קניתי לוח ,מעבד,ספק כח ,וזכרון הרכבתי אותם למארז הישן שלי יחד עם הדיסק הקשיח וכו חיברתי הכל , אבל שאני לוחץ על כתור ההפעלה המחשב לא נדלק , נדלקת רק נורה קטנה אבל שום מאוורר או משהו בסגנון לא עובד יש עצות? מה יכול לגרום למחשב לא להידלק? תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 746 צפיות
-