עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by john,

שלום לכולם! ברשותי מחשב נייד IBM מדגם THINKPAD 600, פנטיום 2. רכשתי אותו לפני כמה שנים. ברוב חוכמתי הצלחתי לנעול את המחשב אבל אין לי מושג מה זו הנעילה הזו. ישר שאני מדליק אותו הוא מבקש סיסמא, בצורה קצת מוזרה. לא סיסמאת הBIOS, כי אני יודע איך היא נראית והיא לא נראית כך... אני חושב שיכול להיות שהבחורה שקניתי ממנה אותו היה לה איזה מנגנון הגנה שצרוב על הלוח או משהו. אם מישהו יכול להסביר לי ולעזור לי... אשמח מאוד.. תודה רבה... ג'ון

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  2. Started by alergic,

אני מרכיב מחשב חדש מחלקים ישנים ואני לא שומע שום צפצופים מהבאזר... דרך אגב איך בודקים ספיקר? ממה זה יכול לנבוע? מה לבדוק? לוח אם: MS-6154VA מעבד: Intel® Pentium® III Processor 733 MHz ספק: ג'נרי 350W זכרונות: מכל הסוגים והגדלים. הוצאתי את כל החלקים, השארתי רק ספק,מעבד,ספיקר,הדלקה ועדיין אין שום תגובה. מישהו יכול לבדוק את הלוח, להוריד MANUAL ולראות איך אני אמור להגדיר את הג'אמפרים? אולי שם הבעיה.. והלוח אם עצמו לא עולה. לגבי הלוח ממה שהבנתי הוא כן עובד, אז זה לא בעיה בלוח... צריך עזרה דחופה צריך לסיים להרכיב אותו כבר הלילה. http://www.msi.com/index.php?func=prodtestreport&maincat_no=1&cat2_no=&cat3_no=&prod_no=338#menu http://processorfinder.intel.com/detai…

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  3. Started by KaPuT,

אני משתמש בכרטיס הOB שהוא SOUNDSTORM בביוס זה מופעל הוינדוס מזהה אותו כמו שצריך בכל התוכנות אני מדליק שיר והEQ זז כמו שצריך בוינאמפ, וגם בתוכנת הבקרה של NVIDIA הEQ זז. ניסיתי הרבה דרייברים ואף אחד לא פתר את זה, הביוס שהיה מותקן היה ביוס ערוך, אז חזרתי לביוס מקורי וזה גם לא עזר... התיאשתי מוינדוס הרצתי LIVE CD של UBUNTU ושם גם אין קול

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  4. Started by nahum8,

חברה, המחשב הנייד הישן של אחי עושה קצת בעיות. בבוט הוא כותב את ההודעה הבאה : resource conflict - allocation error static node # 04 חיפשתי פתרון בגוגל, אך ללא תוצאות למחשב שנמצא ברשותי. IBM THINKPAD T23 ניסיתי לשנות דברים בBIOS וכו...אך ללא הצלחה. הבנתי שעדכון ביוס אמור לעזור, אך אין לי כונן דיסקטים, ואין לי שמץ אם ניתן לצרוב על דיסק את הקובץ/USB. כמו כן, אין לי שמץ איפה ניתן להוריד ביוס מעודכן כקובץ DOS ולא EXE. אשמח מאוד אם תעזרו! -תודה!

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  5. Started by manga05,

שלום לכולם, יש לי מספר שאלות על ספקי כח ברשותכם, 1. יש לי ספק כח סטנדרטי שקניתי ביחד עם המחשב (כשהיה בו הארדיסק אחד וסידירום אחד). אני הוספתי שני הארדיסקים, בלי להוסיף מפצלים או כל דבר מסוג זה, היו פנויים אז חיברתי להארדיסקים הנוספים. האם זה אומר שאני צריך להחליף את ספק הכח כי זה לא מספיק ? הסיבה שאני שואל היא מכיוון שבאנו עם המחשב של אחי למעבדה שם נאמר לנו שכנראה בגלל שהוספנו הארדיסק אחד למחשב של אחי - המחשב לא עובד טוב . 2.כמה הספק לוקח כבר הארדיסק? 3.ייתכן וטעו במעבדה, אבל אולי בכל זאת כדאי, מדובר במחשבים בני 3 ו-6 שנים, אולי כדאי בכל זאת לקנות? 4. במידה ואני מחליט לקנות ספק חדש, ראיתי מספר סוגים עם מחירים שונים, אשמח אם תבהירו לי את היתרונות/חסרונות שלהם ולמה בעצם הפ…

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  6. Started by dovk,

היי מרכיב מחשב , על לוח X570 AORUS XTREME על הלוח יש שלוש SLOT PCIE 16 - PCIE8- PCIE4 למעשה הרכבתי אותו בSLOT האמצעי ז"א PCIE8 האם יש מניעה שלא להרכיב אותם באחד הSLOT האחרים , או בכלל טעיתי והייתי אמור להרכיב ב SLOT PCIE4 שאלה נוספת אם מורידים עדכונים של דריבר ובמדיה שישנם גרסה קודמת לחדשה לדוגמא בלוח האם עדכון לשמע או ביוס וכו צריך להוריד גם אותה? תודה

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  7. Started by dEaDPooL,

קניתי מחשב חדש , עם הארדיסק של ווסטרן SATA כשאני מחבר הארדיסק נוסף כ-SLAVE , ה-SATA לא מזוהה ע"י הביוס נהפוך הוא עם ההארדיסק הרגיל -IDE. הכיצד אני גורם לביוס , לזהות את שני ההארדיסקים ? (שיחקתי עם הגדרות ה-SATA בביוס, אך לא הועיל) הלוח שיש לי GA-81K1100 של GIGABYTE בתודה מראש!

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  8. Started by blueman1,

יש לי מערכת שכוללת e6400 p5b deluxe xt1950 pro 512 667mhz * 2 ספק 520w לפעמים כשאני מריץ איזה תוכנה כבדה על המחשב או משחק כבד אז המחשב פתאום עובד ממש לאט שלא ניתן לסבול את זה השאלה שלי ממה זה יכול להיות המחשב ממש חדש עדיין אפילו לא ניצלתי רבע ממה שהוא יכול לתת אני מאמין יש לו 1 גיגה זיכרון ככה שלא אמורה להיות בעיה יכול להיות שהספק כוח לא מספיק למערכת כזאת?

• 12 תגובות
    • 726 צפיות
  9. Started by y10,

נכון הקבל שמתחבר לדיסק קשיח אז הוא גדול כזה אז אצלי הוא מתחלק ל-3 חלקים האם זה רע?האם זה מסוכן למשהו? הנה תמונה : הכחול זה הדיסק קשיח הצהוב זה החיבור לדיסק הקשיח והאדום זה הקבל והקווים האדומים שבאמצע זה כמו החורים שיש שכאלו זה נפרד http://img238.imageshack.us/img238/5058/9870ny.png

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  10. Started by galh_5,

שלום לכם אני לא מצליח למחוק קובץ שנמצא ב-MP3 שלי ניסיתי את UNLOCKER אבל מופיעה לי שגיאה כזאת: [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  11. Started by mosh131,

קניתי מחשב חדש עכשיו אני בא להקתין לו את הווינדוס 7 זה חושב כזה וכיאלו בא לעלות את הוונידוס ההצמו מדרך הדיסק ואז נתקע .. למה זה לא נותן לי להקין אותו.. לפעמים זה עושה מסך כחול ולפעמים נקתע פשוט כיאלו כלום לא עולה מסך שחור??????..בבקשה תעזרו לי תודה מראש משה

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  12. Started by psycho killer,

יש לי בעיה במחשב הוא נכבה מעצמו בדרךכלל כשהמחשב נכנס למצב של חיסכון באנרגיה שאחרי כמה זמן הוא נכבה מעצמו ונדלק ע"י לחיצה עלמקש כלשהו או הזזת העכבר אז במקום שהמחשב ידלק הוא נכבה לגמרי ואחרי זה שאני מדליק המסך מציג תמונות אבל בצבע סגול ירוק לא נראה שזה כרטיס מסך שמקצר או משהו כזה יש מצב שזה משהו אחר ??? כבר בדקתי הגדרות של מצב חיסכון ועוד כמה דברים שיכולים לקצר ושכחתי להגיד שיש לי גם פריזים במשחקים

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  13. Started by Alexkmr,

הסתדרתי תודה

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  14. Started by dark crystal,

הכרטיס קול פתאום לא עושה כלום, במחשב בבקרה של הכרטיס רואים שיש קול אבל אני לא שומע כלום דרך הרמקולים. הבעיה התחילה אחרי שניקיתי את המחשב, וחזיקתי והרכבתי מחדש את הכרטיס קול ושום דבר לא משנה.. שאני עושה שיחזור מערכת לכמה ימים אחרוה הבעיה מסתדרת אך אחרי כמה דקות המחשב קופא והבעיה חוזרת.. למישהו יש מושג מה זה?

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  15. Started by udi80,

יש לי צורב dvd hd של lg החיבור שלו זה sat הוא יכול לצרוב עד 50 גיגה הבעיה היא שאני מחבר אוות לsata ה windows עובד לאט מה יכולה להיות הבעיה ואתמול חיברתי כונן ide זה עבד טוב מאוד אם יכליות שהיה יתנגשיות

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  16. Started by fuck off,

יש לי מדפסת ישנה רצח. HP 840C הסיפור הוא זה שהיא לא מדפיסה אים חסר דיו באחד הראשים.והראש השני מלא.. אני לא צריך צבע ברוב ההדפסות שלי.. יש למישהו מושג איך ני פותר את זה?

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  17. Started by tomersbar,

יש לי צורב CD חיצוני ולו יצאת USB רגילה. אני רוצה לחבר אותו למחשב ישן דרך יציאת SCSI שעל גבי מחשב זה. המחשב הוא די ישן הפועל במערכת הפעלה UNIX. זה אפשרי? יש מתאמים בין USB ל-SCSI ?

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  18. המחשב הנייח שלי נדלק ונראה שקיים מתח לכוננים הקשיחים ולצורב (אפשר לפתוח ולסגור אותו) אבל המסך לא מקבל שום מידע (הנורית מהבהבת כאילו המחשב כבוי). כך גם המקלדת והעכבר שלא מקבלים מתח כלל. מה יכולה להיות הבעיה? מה כדאי להחליף? חשבתי שזה הספק אבל הכוננים הקשיחים והצורב מקבלים מתח... יש הצעות? תודה מראש המיואש

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  19. לפני כ חודשיים קניתי מחשב נייד Toshiba [skullCandy] אחרי שבוע התחילו לי בעיות בשמיעה והייתי צריך לעשות הפעלה מחדש כדי לשמוע ברמקולים והיום אני לא יכול לשמוע כלום דרך הרמקולים רק דרך האוזניות וגם הקופסה של המחשב כבר לא אצלי יש דרך לסדר את זה ???

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  20. קניתי מחשב חדש וכל פעם שאני מדליק אותו מופיעה ההודעה הבאה: "המצב שונה מהפקת תמונה באמצעות שילוב יחידות GPU המחוברות בממשק SLI למצב יחידת GPU עצמאית משום שאחד מכרטיסי ממשק SLI הוסר. במצב הפקת תמונה באמצעות שילוב יחידות GPU המחוברות בממשק SLI חייבים להיות מותקנים בערכת לפחות שני כרטיסי מסך" מה זה אומר?

21. Started by EladEk,

יש לי בעיה במחשב לאחר שהרצתי בדיקת טמפ' ובדיקת זיכרונות והכל יצא תקין המחשב עדיין נתקע אחד הכיוונים שחשבתי עליו היה הכרטיס מסך לאחר שהפעלתי את המחשב במצב VGA MODE (ווינדאוז XP) המחשב עבד בסדר! הפעלתי את המחשב במצב רגיל הסרץי אץ הדריבר של הכרטיס מסך והכל עובד (חוץ מדברים שדורשים האצת 3D) 2 שאלות לי אליכם האם הבעיה היא כמו שאני חושב הכרטיס מסך (GEFORCE 7200GS) ואם לא מה הבעיה ואם הבעיה היא באמת הכרטיס מסך מה הפיתרון? * המחשב די ישן השבוע נשרף אחד המאווררים של המארז והוחלף ב2 מאווררים חדשים מה שלא פתר את הבעיה * המחשב עבר ניקוי כולל בעזרת לחץ אוויר וספרי מגעים

• 6 תגובות
    • 726 צפיות
  22. Started by puGs,

טוב אתמול הייתי במחשב כרגיל בלילה כיביתי אותו. עכשיו שחזרתי מבצפר התאכזבתי לגלות שווינדוס פשוט לא עולה... שהדלקתי את המחשב הופיע לי המסך השחור שכולל בתוכו את כל מצבי הכניסה(safe mode וכו') שזה כבר היה חשוד בעיני,אחרי שניסיתי את כל המצבים שהיו הכל הראה אותה תוצאה,כמה שניות אחרי טעינת הוונדוס הוא פשוט קורס,רואים את המסך הכחול לשבריר שנייה ואז זה פשוט עושה ריסט. אם מישהו יודע איך לפתו ר את זה חוץ מלפרמט שיספר בבקשה. ד"א אני רוצה להגיד בהזדמנות הזאת שאני ממש שמח שאני רושם לפורום הזה ויש פה אנשים נהדרים שתמיד שמחים לעזור. תודה מראש=)

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  23. Started by Inter,

שלום רב, רציתי לשאול אם יש אפשרות לחבר דיסק קשיח שמיוחד לSATA 2 למחשב שיש בו SATA 1, ההבדל יהיה רק במהירות ? זה אפשרי בכלל ? אני רצפוי לראות בעיות בעתיד ?

24. פתאום כשאני מכניס cd כלשהו - מתקבלת הודעה - נא הכנס דיסק - אנטיוירוס לא גילה כלום

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  25. Started by avihy_1989,

כאשר אני מפעיל את המחשב הוא נכבה לאחר 5-6 שניות לערך ומדליק את עצמו מחדש וממשיך כך לסירוגין לא רואים בתצוגת המסך סימני עליה של מערכת BIOS וכו' מישהו מכיר את הבעיה או יש לו רעיון לפתרון המחשב ממש חדש אולי 4 חודשים תודה רבה לעוזרים אביחי

• 2 תגובות
    • 726 צפיות

דיונים חדשים בפורומים