תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
מסך כחול ואחריו ריסטארט עם הבעיה שרשומה בכותרת מצורף קובץ RAR של דו"ח BlueScreenView Windows 7 32bit lenovo g550 נ.ב: זה התחיל לפני שבוע בלי שאני זוכר איזה התקנת תוכנה מיוחדת(חוצמזה אני גם שם לב לחיי סוללה די קצרים-תוך שעתיים שלוש המחשב מצפצף וישר נכבה מחוסר סוללה) תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
יש לי במחשב 3 כוננים קשיחים, מתוכם 2 כוננים חדלו מלפעול. הכונן הראשון הוא כונן E, הכונן השני הוא כונן G. כל אחד נמצא על כונן קשיח משלו, ואינו משתף קיבולת עם כוננים נוספים. כשנכנסים למסך הגדרות הBIOS רואים את כל שלושת הכוננים הקשיחים, לכן הכוננים מחוברים למחשב ללא כל ספק. אמנם: * כונן E לא קיים ב"מחשב שלי", לא בdisk managment וגם לא בdevice manager. * כונן G אף יותר מוזר: הוא קיים במחשב שלי, בdisk managment ובdevice manager ולכאורה הוא מותקן ומזוהה והכל טוב ויפה, אבל כשמנסים לגשת אליו נתקלים בתקלה הבאה: G:\ is not accessible. The file or directory is corrupted and unreadable. תמונת מסך של הdisk managment: ניתן לראות כאן שכונן E לא מופיע כלל, וכונן G משום מה חסר f…
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
חבר'ה צריך את עזרתכם בדחיפות.\ חברי בעל אולפן הקלטות פירמט את ההארד דיסק החיצוני שלו בטעות במקום את ההארד דיסק הפנימי. השאלה המרכזית היא מה עושים?? בפרוטרוט השאלות הם ככה: 1- האם ניתן לשחזר את כל החומר? 2-איך בדיוק עושים את זה? 3-האם ההמלצה שלכם לעשות זאת באופן עצאי או להזמין אחד שמתמחה בתחום זה? יש לציין שמדובר בחומר יקר המכיל עבודות של אומנים ואנשי מוזיקה.חברי בלחץ אטומי!! בתודה מראש שי נ.ב-אם יש מישהו מקצועי פה מחברי הפורום והדגש הוא על מקצועי בלבד,שמומחה בשחזור הדברים אשמח אם הוא יצור איתי קשר במסר פרטי.אני כמובן מתכוון לתשלום כספי.האולפן הינו ברמת גן.
-
- 7 תגובות
- 733 צפיות
-
-
המסך חדש ומחליף מסך 19" וישמש בעיקר לקריאת טקסט באינטרנט המסך עובד על רזולוציה 1680 *1050 בחיבור DVI תדר 60 HZ לאחרונה שמתי לב לבעיה מטרידה של ריצוד בזמן קריאת טקסטים באינטרנט וגם בזמן קריאת מסמכי וורד / צפייה בסרטים המסך לכאורה יוצא מפוקוס, הטקסט / העמוד הניצפה זז ימינה ושמאלה ללא סיבה (לא כאשר אני גולל את עמוד האינטרנט) האם יתכן שהבעיה נעוצה בכך שהחמרת המחשב לא תומכת במסך 22" מדובר בכרטיס מסך ON BOARD ATI RADEON XPRESS 1250 האם נתופעה מוכרת ,או שעלי לפנות ליבואן לשם החלפה תודה
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
הלך לי הספק כוח במחשב ומאז המחשב לא היה בשימוש (כחצי שנה). הבאתי עכשיו 3 ספקי כוח משומשים (בדקתי שכולם עובדים) ובכולם אני מקבל את אותה הבעיה: הספק כח נדלק לכמה שניות, המאווררים במחשב נדלקים לחצי שנייה ואז שניהם נכבים, וחוזר חלילה.. כפי שאפשר לראות בסרטון: https://vimeo.com/145439477 המחשב עצמו לא נדלק בזמן הזה - אין צפצוף והמסך נשאר שחור. בנוסף, שמתי לב שכשאני מחבר את הספק ללוח אם רק עם החיבור 24 פינים (ולא מחבר את החיבור 4 פינים של המעבד), הספק כח לא נכבה.. מה יכולה להיות הבעיה? תודה
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
במחשב השני אצלי מצוי X1900XT של Sapphire עם קירור סטוק. במנוחה הכרטיס עומד על 55-60 מעלות, ובמאמץ (בזמן משחק) הוא מגיע ל-80 מעלות ויותר. בטמפ' הזו מתחילים להופיע ארטיפקטים עד למצב שלא ניתן לשחק, והמשחק קופא (ואז דרוש ריסטרט) או שה-VPU Recover של Catalyst קופץ ומחזיר אותי לווינדוס. לפי מה שידוע לי הטמפ' הזו אמנם גבוהה, אבל הכרטיס יכול לעבוד גם במעלות האלו ללא ארטיפקטים. לכן, למי שיש את הכרטיס: האם נתקלתם בבעיה?
-
- 6 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום! המחשב הנייד שלי מת ביום שישי. כלומר, הלוח אם מת. כבר הזמנתי חדש באיביי, והשגתי מחשב חלופי לבינתיים. אבל עד שהוא יגיע, יש לי קבצים שדחופים לי. בעיקרון לקחתי את ההארד דיסק, שיניתי בעלים ולקחתי את מה שהייתי צריך לתקופה הקרובה, אבל עדיין יש לי בעיה קשה: יש קבצים שהיו פתוחים ולא נשמרו (חלקם לא נשמרו בכלל, וחלקם קבצים קיימים שהעבודה האחרונה בהם לא נשמרה). המחשב כובה ב'מצב שינה'. והבעיה היא שחלקם דחופים לי, ולא יוכלו לחכות. עכשיו, יתכן גם שמה שהלך זה רק כרטיס מסך, ואז זה אומר שהמחשב כן עלה, וכובה שוב באופן מוחלט, כך שהקבצים כבר לא נמצאים במצב שינה, אלא במצב שחזור. אשמח שתעזרו לי למצוא את הקבצים וגם לדעת איך אפשר לפתוח אותם. תודה!
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
את המפרט אפשר לראות בצד א. גם לאחר שביטלתי את הEIST עדיין המכפלה יורדת ל6 כאשר המעבד לא בשימוש ב. מישהו יכול להסביר לי איך מכוונים את המאוורר של הכ.מסך ל100%, כרגע הוא עובד על 1600RPM - הEVEREST מראה שזה 60% ניסיתי לסדר את בRIVA TUNER אבל לא הבנתי מה לשים בVALUE של ה SPEED FAN ג. משהו מוזר, אני עושה OC לכ.מסך דרך התוכנה של NVIDIA, שומר את ההגדרות, רואה אכן שהOC עובד, אחרי אתחול המחשב הכרטיס חוזר לסטוק ד. שאלה הכי חשובה, למישהו פה יש צ'אקרה והוא הצליח להכניס BIGTYP VX, שאלתי את הטכנאים של SKYPC ו IQPC והם אמרו שזה גבולי והמליצו לי לברר לעומק לפני שאני קונה כידוע לכם יש לצ'אקרה מאוורר ענק שתופס לדעתי לפחות עוד 3 CM
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום לכולכם אני שובר את הראש כבר יומיים ולא מצליח לפתור את הבעיה הבאה : יש לי מחדש חדש HTPC עם כרטיס מסך ATI 5450 HD רסיבר HK AVR255 טלוויזיה LG 42 - 42lh20R כאשר אני מחבר את המחשב ישירות באמצעות כבל HDMI לטלוויזיה אני רואה תמונה על כל המסך (רק ברזולוציה של 1366 x 768), אבל כשאני מחבר את המחשב דרך הרסיבר לא משנה מה אני עושה אין לי תמונה על כל המסך, יש קצוות שחורים מכל הצדדים. הרסיבר אומר שהתמונה מגיעה ב1080P ולכן ככה אני מעביר אותה דרכו (כדאי לשנות ?) בקיצור אני בבאסה מהמחשב החדש שלי שאין לתאר... מה לעשות ??? תודה מראש אסף
-
- 5 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום חיפשתי בדביק ולא מצאתי... אני משאיר את המחשב שלי דלוק 24/7 ביום הוא עובד פיקס אבל בזמן האחרון אני לא יודע למה אני קם בבוקר ומגלה שהמחשב שלי עשה ריסט... וזה אף פעם לא קורה ביום... ועוד משהו... יש לי לוח אם שבא עם REALTECK קראתי את זה:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=305362.10 ועדיין לא עובד למישהו יש פתרון?
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שאני פותח את המחשב במסך השני pci device listing הוא נתקע שם כמה דקות ואז עולה מה הבעיה?(במעבד?)
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
זה כבר הרבה זמן והמצב רק מחמיר.. כשאני מנגן שירים או סרטים.. לא משהו כבד.. המחשב מתחיל להתאמץ חבל"ז והוא זוחל.. לוקח לי 5 דקות בשביל להזיז את העכבר לפינה של המדיה פלייר ולסגור אותו.. וזה רק לא רמדיה פלייר... חשבתי שזה בעיה עם התוכנה אבל ניסיתי עוד תוכנות.. ובכולם אותה בעיה. עידכנתי את הדריברים של הכרטיס קול.. של הלוח אם..וגם מחקתי את הקודקים שיש לי במחשב והתקנתי חבילה אחרת.. אבל כלום לא עזר! מה אני עושה?
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אני משתמש בכרטיס הOB שהוא SOUNDSTORM בביוס זה מופעל הוינדוס מזהה אותו כמו שצריך בכל התוכנות אני מדליק שיר והEQ זז כמו שצריך בוינאמפ, וגם בתוכנת הבקרה של NVIDIA הEQ זז. ניסיתי הרבה דרייברים ואף אחד לא פתר את זה, הביוס שהיה מותקן היה ביוס ערוך, אז חזרתי לביוס מקורי וזה גם לא עזר... התיאשתי מוינדוס הרצתי LIVE CD של UBUNTU ושם גם אין קול
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אז ככה מיפרט amd 64 bit 300 dfi n4 ultra-d 512 ram 80 giga sata 80gig ide 6600gt המערכת נימצאת באובר קלוקינג באס 306 מכפלה8 זכרונות מ 333 ל 408 יציב לגמרי הטמפרטורה היא 45 במאמץ 40 במנוחה עד לפה הכול יופי עכשיו מגיע הקטע של המישחקים אני משחק מישחקים שאמורים לטוס על הכרטיס ובמקום כול הזמן יש תקעיות גם אם זה רץ על 60 פריים מה אתם חושבים איפה הבעייה? תודה רבה לכול העונים
-
- 11 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אז היה לי 1024sm 128B GT430 קניתי RX550 4GB GDDR5 ואחרי החלפה ומחיקה של הדרייברים הישנים, חיברתי את הRX550 מדליק תמחשב ויש אור ומסתובבים המאווררים אבל האור במקלדת לא נדלק ובעכבר המסך עצמו לא עולה. מישהו יכול לעזור?
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
התקלה הכי מוזרה שקרתה לי בחיים , המחשב עשה פתאום ריסטרט הבקר של המאווררים נכבה לגמרי נעלם ממנו המתח בדרך כלל שעושים RESET הבקר לא אמור להתכבה זאת אומרת שמשום מה המתח לבקר הפסיק חיפשתי בתיקיה MINIDUMP היא ריקה טמפרטורה תקינה , זכרונות תקינים , הכונן הקשיח אין לו בד סקטור אבל EROR עם זאת הבקר של המאווררים לא אמור להתכבות ואם הכונן הקשיח " תקול " הוא אמור לעשות רק RESET אני חושד בספק כח שמתקרבים לספק יש צליל חשמלי אבל זה עובד ככה 3 חודשים רק היום קיבלתי RESET ראשון עשיתי את כל הבדיקות הכול תקין מאז לא נכבה התפעלתי OCCT לאמץ את הספק כח , מעבד , זכרונות כלום הכול תקין , גם הטמפרטורה של המעבד
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח של ECS P4VXASD2 כרגע מותקן בו זיכרון שלSD-RAM 128MB 133MHZ כשאני מנסה להוסיף לו עוד זכרונות בסלוטים הוא מצפצף ולא עולה הזכרונות טובים מה יכולה להיות הבעיה? כמו כן ללוח יש 4 חריצי זיכרון 2 של SD-RAM ו2 של DDR האם צריך להזיז ג'אמפר כדי להשתמש ב DDR?כי גם כאשר אני מוסיף זכרונות של DDR עובדים ותקינים הוא לא עולה לי צריך עזרה דחוף המחשב איטי בטירוף יש לי לינק ללוח אם עוזר http://www.ecsusa.com/ECSWebSite/Products/ProductsDetailPhoto.aspx?DetailID=51&LanID=10
-
- 5 תגובות
- 733 צפיות
-
-
צילמתי מה שהיה רשום אני אשמח עם מישהו יוכל לעזור. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 733 צפיות
-
-
הלוח הוא ASUS P5B DELUXE WI/FI והוא בן שנה וחצי בערך. ראשית המחשב לעיתים פשוט מעלים את הצורב ולא מזהה אותו, והוא חוזר רק כשאני משנה את מיקום החיבור של ה SATA. כמו כן, המחשב מנפיץ רכיבים שאינם קיימים כלל כגון כונן פלופי, וגם דיסק להסרה שאם אני פותח את הפיקציה הזו שאינה קיימת היא מכילה כל מיני רכיבים אחרים במחשב כגון הצורב ההארד דיסק ועוד כאלה שמתחברים ללוח. לעיתים הוא פתאום לא מזהה את רכיב הWI/FI ואז המחשב מתנתק מהראוטר וזה מסתדר רק כשאני מבצע איתחול. אין לי אפשרות להתקין את המדפסת. בשלב התקנת הדרייברים לקראת הסוף הוא מבקש לחבר את הUSB ולהדליק את המדפסת ואז אמור לזהות אותה כדי להמשיך להתקין. הוינדוס כן מזהה אותה אך תהליך ההתקנה לא נמשך, כי הדרייבר לא מזהה. במחשב הנייד כן ה…
-
- 5 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום ותודה על הקריאה. יש לי ATI Radeon 1950x pro וקניתי גוף קירור מסוג accelero s1 rev2 עם ה turbo module. כשהחלפתי את הגוף וחיברתי את הכרטיס למחשב וניסיתי להפעיל המחשב, הוא לא מראה תצוגה ואחרי בערך 5-6 שניות הוא עושה 2 צפצופים אחד אחרי השני, הראשון לוקח 2-3 שניות והשני כמעט 1 שנייה ואחר כך נגמר. ניסיתי להחזיר את הקירור המקורי שלו בדיוק כמו שהיה מקודם ועדיין עושה את אותה התקלה (אין תצוגה ואותם הצפצופים). יש מצב שהכרטיס שלי ניזוק כתוצאה מנסיון ההחלפה לגוף קירור שקניתי ? תודה על הקריאה ועל כל עזרה מראש.
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
היי, יש לי את ה-WebCam הנ"ל והוא עבד מצוין. יום אחד הפסיק לעבוד המיקרופון שלו. כלומר יש תמונה אבל אי אפשר להקליט קול. זה היה במערכת הפעלה הקודמת שלי XP SP3. מפה לשם התקנתי WIN7 אולטימייט אך הבעיה נשארה. הוינדוס התקין את הדרייבר, מראה שה-DEVICE תקין, מזהה את הדגם המדויק אך המיקרופון לא עובד, למרות שכל הדיאגסנוסטיקות מראות שהכל מותקן בסדר. כל העדכונים ואפילו דרייבר מהאתר של לוג'יטק לא עזרו . ניסיתי את המצלמה הנ"ל אצל חבר ואצלו הכל עובד!! (בלי דרייבר יעודי ובלי כלום) הדבר היחיד שחשבתי עליו זה עדכון דרייברים של הלוח אם, ABIT P35 אך לא מצאתי כאלה ובאינטרנט רשום שאין סיבה להתקין אותם בוינדוס 7 (הוא באמת זיהה הכל לבד). למשהו יש מושג?
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
קניתי אתמול מחשב חדש בחלקים,הרכבתי הכל אני מפעיל אותו והמחשב לא מוצא את הדיסק הקשיח(160GB WD SATA2),גם ב BIOS הוא לא מוצא אותו, בדקתי את החיבורים הכל בסדר.
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
יש לי AMD Athlon Xp 2600 שקניתי לפני שנה וכ-4 חודשים. לום אם - GA-7N400-L של ג'יגהבייט. כ. מסך של ASUS זיכרון 256 MB של Kingstone טמפ מעבד שלי - 57 מעלות. המחשב פועל רוב הזמן בסדר גמור. אני משתמש הרבה באינטרנט בכל התוכנות הפשוטות והבסיסיות והכל עובד מצויין. הבעיה מתחילה כשאני מריץ דברים "כבדים" על המחשב. כל משחק שניסיתי, או כל ניסיון צריבה של 700 מגה, הסתיים אצלי ב REBOOT או קפיאה של המחשב או סגירה החלון בטענה ש"התעוררה בעיה והוא צריך לסגור". כל המשחקים עולים ואני מצליח לשחק בהם, אבל אחרי 5 דקות פחות או יותר בתוך המשחק - הוא תמיד נתקע או סוגר את החלון או עושה ריבוט אוטומטי. מה הבעיה אצלי? המחשב מתחמם? מה כבר יכול להיות? תודה.
-
- 5 תגובות
- 733 צפיות
-
-
לפני כ חודשיים קניתי מחשב נייד Toshiba [skullCandy] אחרי שבוע התחילו לי בעיות בשמיעה והייתי צריך לעשות הפעלה מחדש כדי לשמוע ברמקולים והיום אני לא יכול לשמוע כלום דרך הרמקולים רק דרך האוזניות וגם הקופסה של המחשב כבר לא אצלי יש דרך לסדר את זה ???
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס 7, התחילה בעיה מוזרה לפני כשבוע בערך כשאני מנסה לשמוע קול דרך הדפדפנים אקספלורר/ כרום אני לא שומע כלום. יוטיוב, רדיו או פליקס- דממה. למרות שבסאפרי אני כן שומע. בדקתי במנהל ההתקנים- אין דרייבר שאינו מותקן, מחקתי את כרום והתקנתי מחדש, עברתי על כל ההגדרות של הכרטיס קול, בדקתי בהגדרות של האקספלורר שהוא מנגן מולטימדיה. מבקש את עזרתכם, תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-