תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,285 דיונים בפורום זה
-
שלום, קודם כל מפרט המחשב מעבד: AMD XP 2600+ זיכרון: kingmax DDR400 לוחאם: ABIT NF7 הבעיה - אם אני מבצע ריסטרט, המחשב לפעמים מזהה את המעבד כ AMD 1150MHZ במקום AMD 2600+ שהוא מזהה בד"כ. בנוסף הזיכרון עובר ממצב של DDR333 למצב של DDR200 המצב ניתן לתיקון בעזרת כניסה לביוס והעלאה מחדש של האפשרויות השמורות. חשוב לציין שהוא לפעמים מעביר למצב האיטי גם בריסטרט, כלומר שהמחשב עדיין מקבל חשמל, כך שלא סביר שמדובר בסוללה. והמחשב לא נכבה, לא בעזרת תוכנה, לא בעזרת כפתור וגם לא בעזרת לחיצה בת 4 שניות על הכפתור, אלא רק בניתוק חשמל. האם הלוח-אם נדפק ? או שזה משהו אחר?
-
- 5 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום לכם, התקנתי כרטיס זיכרון במחשב (לנובו AIOׂ), הדלקתי את המחשב והוא מראה לי כמו מקודם - שיש רק 8 ג"ב זכרון. [המחשב תומך בעד 16 ג"ב]. מה אפשר לעשות? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, לאחר התקנת מערכת הפעלה Win Xp Sp3 המחשב לא מזהה התקן USB,לאחר בדיקה במנהל ההתקנים,לא נראה זכר להתקן USB במחשב ניסיתי להתקין את הדרייבר מהדיסק ועדיין לא מזהה כלום,ז"א זה לא שאני רואה איזה סימן שאלה או קריאה על ההתקן אני אפילו לא רואה שקיים דבר כזה.. מישהו יודע איך אני יכול להפעיל את ההתקן?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי כונן קשיח פנימי 2 טרה והמחשב לא מזהה אותו משהו יכול לעזור לי
-
- 1 תגובה
- 497 צפיות
- 1 follower
-
-
ברשותי GB H77 וברצוני להתקין כרטיס הרחבה ל PCI plag&play. המחשב לא מזהה את הכרטיס, (במחשב אחר הכרטיס כן זוהה). מה יכולה להיות הסיבה? (פורטים בביוס אולי?)
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
יש לי וינדוווז XP :מה קורה שה HARDWARE לא מזהה את כרטיס הטלויזיה שהכנסתי התקנתי כבר את התוכנהוז הכנסתי את הHARDWARE וגם להיפך השאלה הגדולה :איך גורמים למחשב לזהות את הHARDWARE ?(אגב נכנסתי ל"מנג'ר דיווייס" ואין שם סימני אלה! זה פשוט לא מופיע שם!)
-
- 4 תגובות
- 839 צפיות
-
-
היי, בניתי מחשב עם לוח את של גיגבייט דגם ga b75m d3v, כאשר אני משתמש בכרטיס המסך המובנה הכל בסדר, הבעיה היא שכשאני מחבר כרטיס מסך (1050 ti) המחשב פשוט לא קולט שהוא קיים, למרות שהמאווררים פועלים! הכרטיס מסך עובד, בדקתי על מחשב אחר, המעבד גם פועל במחשב אחר עם אותו כרטיס מסך, ניסיתי גם לעדכן ביוס, וגם לשים ביוס ישן יותר, ניסיתי לכבות בביוס את הכרטיס המובנה, גם לא עבד, ניסיתי לשים ביוס ישן יותר, שום דבר לא עובד! כשאני מחבר את המסך לכרטיס זה פשוט לא מראה כלום. דרך אגב, זה גירסה של הlow profile, יכול להיות שזה קשור? אני אשמח לעזרה מהירה, אני תקוע!
-
- 52 תגובות
- 8.6k צפיות
- 1 follower
-
-
בגדול: למישהו יש רעיון מדוע שמחשב פתאום לא יזהה את הכרטיס מסך שלו? פרטים: יש לי מחשב ישן (בן כ-6 שנים) בבית. לאחר שקניתי מחשב חדש העברתי אליו את הספק כח שהיה חדש יחסית. המחשב הישן ישב כמה חודשים במחסן. כעת, על מנת שלא סתם לזרוק את המחשב הישן, העברתי אליו את הספק כח הישן של המחשב של ההורים שלי, על מנת לתת להם את המחשב הישן שלי. הוספתי אליו גם את ההארדיסק הישן שלהם (סתם כדי שיהיה להם אחסון כפול). אבל, מסיבה לא ברורה: לא רואים כלום כאשר המסך מחובר לכרטיס מסך, שעבד מצוין כאשר היה בחזקתי. מדובר בכרטיס מסך ישן יחסית שלא דורש חיבור לספק כח כך שלא מדובר במשהו שהספק כח לא עומד בו או משהו בסגנון. כרגע המחשב מחובר למסך דרך היציאה של הלוח אם ודרך שם הכל עובד תקין. אפילו לא ברור לי אם…
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הרכבתי מחשב חדש השבוע. לדעתי הפרט הרלוונטי לצורך הדיון זה שהלוח אם הוא asrock wolfdale1333. קניתי כרטיס מסך של SAPPHIRE HD5450. המחשב לא מזהה את הכרטיס מסך, אני מצליח לחבר את המסך רק דרך חיבור הVGA של הלוח אם. הכרטיס בודאות תקין כי חיברתי אותו למחשב אחר ושם הוא עובד פיקס. יותר מזה, חיברתי כרטיס מסך אחר (GS7300) למחשב החדש ואותו הוא כן זיהה. המחשב פשוט מתעלם מהכרטיס מסך הספציפי הזה (גם אין לו איזכור במנהל ההתקנים). מה לעשות? יכול להיות שASROCK לא עובדים עם כרטיסי מסך של ATI ועובדים רק עם NVIDIA?
-
- 20 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
אהלן,לאחרונה התחדשתי במחשב אך לצערי המחשב לא מזהה את הכרטיס מסך. הרכיבו לי את המחשב ב-RSM ולפי מה שאני רואה הכרטיס מורכב טוב. הכרטיס הוא 5750 של POWERCOLOR הלוח אם הוא Gigabyte GA-770TA-UD3 מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום חברים, זקוק לעזרתכם. מחשב נייח חדש לחלוטין, מעבד I5 4460 וכרטיס מסך 970GTX. בכניסה ללוח הבקרה של הכרטיס מסך מופיעה ההודעה "אינך משתמש כעת בהתקן התצוגה המחובר אל יחידה לעיבוד גרפי מתוצרת NVIDIA". ניסיתי לבדוק בגוגל, הבנתי שהמחשב לא מזהה את הכרטיס, מספר שיטות שראיתי לא הועילו. איך אני מתקדם מכאן?
-
- 17 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
שלום, אשמח לעזרתכם: יש לי כרטיס מסך נפרד PCIE, לאחרונה כשעושים ריסטרט או כשיוצאים ממצב המתנה המחשב לא מדליק את המסך. לפעמים מה שפותר את הבעיה זה להעביר את כבל הDVI ליציאת הכרטיס מסך המובנה של לוח האם. אך לפעמים המחשב לא מזהה גם את הכרטיס המובנה לאחר ריסטרט. בביוס מוגדר על PCIE יחד עם זה התחילה איטיות מחרידה בפעולות שגרתיות של המחשב. כל המאווררים עובדים. איך ניתן לבודד היכן הבעיה? ספק? לוח אם? זכרון? לוח אם + ספק בני 6 שנים. asus vm-hdmi תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום קיבלתי מחשב ישנן עם לוח אם GA-8VM800PMD-775-RH על הלוח היה כרטיס מסך שרוף כל הקבלים היו מפוצצים אז הוצאתי אותו וחיברתי לכרטיס המובנה בלוח אבל ברגע שהדלקתי את המחשב הוא ציפצף צפוצוף ארוך הפסקה ארוך הפסקה ולא היה תצוגה כמובן כי הוא לא מצא כרטיס מסך איך אני מפעיל את הכרטיס המובנה בלי שום תצוגה?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום העברתי ממחשב אחר כרטיס מסך HD6850 של AMD שעובד בוודאות עבד יופי במחשב הקודם. כשאני מחבר אותך למסך מחשב אין שום אות והמסך לא קולט כלום שאני מחבר את הכרטיס מסך של הלוח למחשב אז הכל עובד יופי. כרגע הכרטיס מסך מחובר למחשב רק שהמסך מחובר לכרטיס מסך שעל הלוח והמחשב עובד. אז אין שום בעיה של חומרה פסולה. רק מה אני לא מבין למה זה לא עובד.שיחקתי עם הביוס שיחקתי עם המסך עצמו והעברתי את ההגדרות לכבל DVI ועדיין לא קולט. הכרטיס יושב טוב על הסלוט, ניסיתי להתקין דריוורים אך אני מקבל שגיאה בהתקנה לא יודע למה. מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 866 צפיות
-
-
במקור היה לי windows 98 והסאונד עבד מעולה עכשיו שידרגתי ל-Windows XP PRO ועכשיו הוא לא מזהה את הכרטיס קול בכלל ואין סאונד, אין לי גם את הבקרה על הווליום בכלל כי המחשב לא מזהה את הכרטיס, במנהל ההתקנים יש Multimedia Audio Controller אבל הוא עם סימן שאלה צהוב ואני לא יודע איזה דרייבר להתקין לו ומאיפה אני משיג את הדרייבר השאלה שלי היא איך אני יודע איזה כרטיס קול זה ואיך אני משיג את הדרייבר שלו? בתודה, ניב
-
- 2 תגובות
- 986 צפיות
-
-
יש לי לוח P35-DS3L של ג'יגבייט, ניסיתי להתקין את כל הדרייברים וגם הורדתי מהאינטרנט אבל הוא פשוט לא מזהה. יש לי XP SP2 אם זה עוזר. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום היה לי וינדוס XP והתקנתי 7,הוינדוס עובד חלק,אבל הוא לא מזהה את ההתקן של הכרטיס קול ורשת חיפשתי באתר היצרן דריבר שיתאים ללוח אם שלי,אבל מסתבר שהדריבר תומך רק עד וינדוס XP סך הכל המחשב בן 5 שנים,אך יכול להיות שחברה גדולה כמו ASUS לא מוציאה עדכון לדריבר לפחות לויסטה והאם יש עוד משהו לעשות או להישאר עם XP? דרך אגב הלוח אם הוא לוח אם של ASUS מספר דגם-P4R800-VM תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי 2 כרטיסי טלוויזיה למחשב. אחד של FLY VIDEO והשני של PINNACLE הבעיה שאחרי שאני מחבר את הכרטיסים למחשב המחשב לא מזהה אותם!(ויש לי וינדווז XP) מה עליי לעשות כדי שהמחשב יזהה את הכרטיסים האלה? תודה מראש... :'(
-
- 1 תגובה
- 842 צפיות
-
-
לפני כחודש המסך שלי (בן שמונה בערך) התחלי לעשות בעיות. הוא מקבל סיגנאל מהמחשב ל2-3 שניות ואז מפסיק. היה לי במקרה מסך ישן נוסף אז חיברתי אותו והמשכתי לעבוד. אחרי כמה שבועות גם המשך הזה התחיל לעשות בעיות. לא מזהה את המחשב %95 אחוז מהפעמים שאני מדליק את המחשב. כשהוא כן מזהה את המחשב הכל עובד מצוין. אני צריך לעשות דיי הרבה הפעלות מחדש עד שהוא קולט טת הסיגנאל. חיברתי את שני המסכים ללפטופ והייתה אותה בעיה. לפני שאני רץ לקנות מסך חדש - איך אני יכול לדעת בוודאות שהבעיה היא במסך ? או אולי יותר נכון לשאול, רק במסך ?
-
- 2 תגובות
- 935 צפיות
-
-
<blockquote>שלום לכולם, לאחרונה קניתי מיקרופון למחשב על מנת שאוכל לדבר עם חברים ב TS , SKYPE וכ'ו.. הבעיה היא שכאשר שאני מחשב את המיקרופון אני מקבל מין הודעה שחיברתי איזשהו קלט, אבל הוא לא עובד לי. אני יציין שאני משתמש בלפטופ, MSI GT70 - וכאשר המיקרופון החיצוני מחובר , עדיין עובד לי המיק המובנה של הלפטופ.. זה מאוד מוזר. כרטיס הקול שלי הוא של realtek והדרייבר הוא realtek HD , ניסיתי את כל הדרכים שאני מכיר כדי לנסות להגדיר את המיקרופון שרכשתי דרך לוח הבקרה, ניסיתי גם לבטל את המיק המובנה, אבל כלום לא עזר. בדקתי את המיקרופון במחשב אחר והוא כן עובד, אפילו עובד מצויין. אשמח לרעיונות ועצות לפתרון הבעיה. תודה </blockquote> עדכון: מחקתי את הדרייבר ועכשיו המיקרופון עובד…
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש. רכשתי איתו שני מסכים. חיברתי אחד מהם בvga ואת השני (בגלל שלא קיים חיבור vga נוסף בלוח האם) חיברתי לdisplayport עם כבל hdmi לdisplayport (זה הכבל שהיה לי זמין) רציתי להגדיר תצוגת מסך שני הלכתי להגדרות התצוגה כשלחצתי על detect לא זיהה מסך שני. כרטיס מסך שהגיע עם המחשב intel (R) uhd graphics 630 - נבדק והוא תומך בחיבורי של עד 3 מסכים עם חיבור של display i hdmi בוצע: עדכון דרייברים ללוח האם וכרטיס המסך. לאחר מכן הפעלה מחדש של המחשב. עדיין לא מזהה את המסך השני. בדקתי את החיבורים למחשב ולחשמל - הם תקינים. ניסיתי להחליף בין חיבורי המסכים. חיבורה vga עובד בשניהם והחיבור hdmi לא עובד בשניהם. רציתי לצ…
-
- 7 תגובות
- 12.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, המחשב לא מזהה את המצלמה (canon powershot) ואייפון 4. כן מזהה דיסק און קי. ניסיתי חיבורי usb בחזית ובגב המחשב הוא עושה צליל של חיבור, אבל לא פותח חלון, ודרך "מחשב שלי" גם לא מזהה. במחשב אחר הם כן מזוהים. מערכת הפעלה: וינדוס 7 מישהו? המון תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי נטבוק של ASUS מדגם EeePC R11CX. המחשב, משום מה, לא מזהה את המצלמה המובנית הקיימת במחשב. פשוט לא מופיע בהתקנים הימצאות מצלמה. אינני זוכר האם אי פעם זה עבד. חשוב לי להדגיש שהמחשב לא עבר פרמוט כלשהוא. אודה לעזרתכם
-
- 3 תגובות
- 939 צפיות
-
-
לאחרונה המחשב שלי לעתים לא מצליח לזהות את המקלדת בעת עליית המחשבוכתוצאה מכך מערכת ההפעלה לא עולה ורק ריסט פותר את הבעיה . ניסיתי להחליף מקלדת חדשה אך הבעיה עדיין נשארת. אודה לרעיונות לפיתרון ? יכול להיות שבקר המקלדת בלוח לא תקינה ? ( לוח asus cuv4x -c) הביוס מעודכן.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי מחשב דל שלא מזהה מקרן מסויים של 'אפסון', אותו מקרן עובד עם מחשבים אחרים ומקרנים אחרים כן עובדים עם המחשב הזה... מה יכולה להיות הבעיה?? ניסתי להתקין דרייברים שמצאתי באתר שלהם אבל לא עזר. תודה מראש למסייעים!
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-