עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by EvilBoy,

קניתי מחשב חדש וקיבלתי אותו היום אני העברתי מהמחשב הישן שלי לחדש את הכונן/צורב(CD/DVD) אני לוחץ על הכפתור בשביל לפתוח אותו ולסגור וזה עובד אבל הבעיה היא שהמחשב לא קולט שיש את הכונן הזה הוא לא מזהה שיש בכלל כונן במחשב מה לעשות אמרו לי מתי שעושים ריסטרט ללחוץ על DEL בשביל להיכנס לBIOS. ולשנות שם משהו במחשב החדש ,זה קצת שונה מהישן. בישן יש לשוניות ובחדש אין... אז מה צריך לעשות בשביל שהמחשב יקלוט ויזהה שיש כונן במחשב אגב יש לי WINDOWS 7 אם זה עוזר תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  2. Started by Blinker,

יש לי לוח אם ASUS P5NSLI והצ'יפסט שלו פשוט רותח ... אם אנימשאיר את האצבע עליו לכמה שניות אני מקבל כוויה מורכב על הצ'יפסט קירור סטוק פאסיבי שאמור לחתוף משב רוח מהמאוורר של המעבד אחרי שהוא עובר בצלעות של הקירור של המעבד עוד מישו התנסה עם זה ? זה נורמאלי .. מה אתם מציעים ? הבאסה היא שאני לא יכול לדעת מה הטמפרטורה שלו כי לא ה BIOS ןלא EVERESא ולא SPEEDFAN לא מראים לי את הטמפ' שלו

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  3. Started by T3,

בעיה דחופה!!! בקשר ל bios!! אני רוצה לעשות התחול ל BIOS: פעם אמרו לי איך עושים את זה אבל אני לא ממש זוכר אמרו לי שיש צופציק ליד ה בטריה משהו בלוח אם אני לא זוכר בכלל עכשיו אני בה לשאול פה איך עושים התחול ל BIOS בלוח אם ASUS P4P800 SE בבקשה זה דחוף!! תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  4. Started by Shaldagon,

שלום לכולם. יש לי בעיה די רצינית עם המחשב, שאני מעלה אותו הוא עולה והכל ואחרי הטעינה של ווינדוס אמור לבוא מסך ה-Welcome אבל זה לא קורה, מופיע סמן העכבר על רקע שחור. ב-SAFE MODE עובד בסדר, אבל ב-SAFE MODE WITH NETWORKING אותו סיפור. ניסיתי לשנות כרטיס מסך - לא עוזר, ניסיתי להזיז את הזכרון שלי (ג'יגה) סלוט - לא עוזר. אמרתי אולי קשור משהו במערכת..? פירמטתי, הפירמוט עצמו בסדר, בהתקנת הווינדוס והקופיגורציה יש קטע של InSTALLING DEVICES ומס' הדקות מעליו, הוא עומד על 34 דקות כבר הרבהההה מאוד זמן. יש לציין שאתמול היו 2 קפיצות במתח בכל הבית, נכבה ונדלק המחשב כמובן פעמיים אבל המשיך לתפקד כרגיל, היום בבוקר שבאתי להדליק את המסך הוא נדלק והמחשב עבד בסדר אבל עם קפיצות/פלאשים במסך, כאילו…

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  5. Started by ilanb0,

הכפתור של הדלקת/חיבור מכשיר בלוטות' נעלם... לא יכול כעת לשמוע למשל לשמוע באוזניות בלוטות' שלי כי לא מסתנכרנות למחשב בלי הרכיב הזה.. תומכת מיקרוסופט גם לא הצליחה לשחזר. נראה שאני צריך להתקין דרייבר מבחוץ. האם זה דרייבר של לוח האם, או יש דרייבר גנרי? לוח אם שלי - ג'גה בייט Z370P D3-CF (U3E1)

6. Started by mzini,

יש לי במחשב שתי יציאות USB קידמיות והמחשב הגיע מהיצרן כשהיציאות האילו מנותקות מלוח האם ולי אין מושג איך לחבר אותן ללוח אז בבקשה אם מישהו יכול לעזור לי אני אשמח...

• 6 תגובות
    • 748 צפיות
  7. לפני כמה ימים קניתי כרטיס קול של creative : sound blaster audigy2 ומערכת רמקולים inspire 6.1 6600 התקנתי את הכרטיס בעצמי, פתחתי את המחשב והתקנתי דריברים ואת חבילת התוכונות. המחשב זיהה את הכרטיס והתוכנות עבדו אבל אחרי שמיעת מוזיקה למשך כמה זמן או באמצע משחק מחשב, צלילים צורמים היו יוצאים מן הרמקולים והמחשב היה נתקע ללא יכולת להזיז את העכבר. אחרי שעשיתי ריסט המחשב היה נתקע אפילו בדוס. משהו נתקל בבעיה הזו? המחשב שלי ישן אבל לא צריכה להיות בעיה עם הכרטיס: פנטיום 3 450. win xp . היה לי כרטיס קול מובנה בתוך לוח האם אבל אחרי שהפכתי אותו ללא פעיל בתוך רשימת ההתקנים המחשב היה נתקע אחרי שהכנסתי והוצאתי את הכרטיס כמה פעמים והתקנתי את הדריבים מחדש, התכונות שבאו יחד בדיסק לא עובדות…

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  8. Started by dman1991,

קניתי מחשב חדש עם חלקים יחסית חדשים, וכשאני נכנס למשחקים לא עוברת דקה והוא פשוט נכבה לי בפרצוף,, יכול להיות שהמעבד מתחמם? המפרט שלי: AMD ATHLON II X2 260 DDR 3- 2G NVIDIA GeForce 9500GT

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  9. Started by massinvallus,

שלום, אתמול הכבלים של החשמל טיפה זזו לי ופתאום המסך כבר לא הגיב למחשב (הנורות דולקות והיה לו חשמל אבל הוא לא הראה כלום), אז עשיתי ריסט וסגרתי והדלקתי את החשמל אבל זה לא עזר. חשבתי שאולי משהו במגעים עם המחשב השתבש, אבל בדקתי את הכבל של המסך שמחובר למחשב והוא לא רופף. יש לי עוד מחשב בבית, והחלפתי בין המסכים, והמצב לא השתנה- המסך מצוי במצב שכאילו המחשב כבוי. מה הבעיה ואיך לטפל בה? תודה מראש לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 748 צפיות
  10. היי, אז ככה, השארתי את המחשב דלוק ללילה כרגיל, ובבוקר אני רואה שהמחשב לא מגיב, המסך כאילו כבוי. אז עשיתי ריסט, ואחרי שהמחשב נכשל להכנס לווינדוס, הוא הראה לי שהקובץ winload.exe פגום או חסר. ניסיתי לעשות REPAIR דרך הדיסק של ויסטה(כרגע אני בלפטופ על XP) ובסיום ריסט. הבעייה לא נעלמה, וכשנכנסתי לWINDOWS RECOVERY שוב, זה לא קלט את הOS שלי בכלל. אז ויתרתי וניסיתי לפרמט ולהתקין מחדש. בתחילת ההתקנה הופיעה לי שגיאה שזה לא יכול להתקין את הווינדוס מחדש, וכרגע אין לי אפשרות להכנס לווינדוס או להתקין מחדש. אני כבר נואש, מה לעשות? דגם ה-HDD נמצא במפרט.

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  11. Started by ndv,

קניתי מחשב חדש ואני רוצה להרכיס אותו לבד, עכשיו יש לי בעיה קטנה- לאן אני מחבר את החוטים של המארז (כפתור הדלקה, ריסטרט, נורה ירוקה ונורה אדומה) מצורפת תמונה של הלוח אם אודה לכם אם תגידו לי לאן לחבר כל חוט. תודה לעוזרים http://img225.imageshack.us/img225/962/asrockfi4.gif [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  12. Started by Dogbert,

ערב טוב, לאחרונה הצלחתי להביא מארה"ב שני כרטיסים כאלו, ואני פשוט לא מצליח להתקין אף אחד מהם. ניסיתי כבר 3(!) מחשבים שונים, שניים מהם מריצים XP והשלישי 2K. הבעיה היא ש-windows לא מצליח לזהות את הדרייבר כמתאים לכרטיס, כלומר למעשה לא מוצא דרייבר בכלל גם אם מגדירים את ה- path המדויק בחיפוש. אם מאלצים אותו לפתוח קובץ inf מסוים הדרייבר מותקן, אבל הכרטיס לא מתפקד (כלומר, לא שומעים כלום בכל היציאות). התופעה חוזרת על עצמה גם ב-XP וגם ב-2K, על כל שלושת המחשבים, על שני הכרטיסים, עם כל גרסאות הדרייבר הבאות: envy24_family_driverv520b Envy24_Family_AudioController_v473b 5.12 (הגיע על CD עם הכרטיסים) ב-properties של הכרטיס ב-device manager מופיע PCI\VEN_1412&DEV_1724&SUBSYS_5A5A…

• 5 תגובות
    • 748 צפיות
  13. Started by IG,

אהלן לכולם. תאור הבעיה: מפרט- בצד (כן כן, הדבר הזה כבר בן 8...) מחשב קורס בשלב בחינת החומרה (המסך לא מספיק לעלות אז אני לא יודע באיזה שלב בדיוק, אבל זה קורה אחרי בערך 2 שניות). אחרי הקריסה יש איזה לד על הלוח שלא מפסיק לפעול, ורק אחרי שאני מחזיק את כפתור הכיבוי של המחשב במשך כמה שניות הוא נכבה. אני לא מצליח להפעיל שוב את המחשב בזמן שהלד הזה דולק (לא מקבל אפילו את התגובה של השתי שניות...) פעולות לתיקון שבצעתי: ניקוי אבק והחלפת משחה טרמית למיקרה ומדובר בחימום יתר- לא עזר. ניתוק כל מיני רכיבים: מאוררים, סטיק זיכרון, כרטיס קול, צורב כדי להקל על הספק- לא עזר. איפוס ביוס (ביטול OC קל שהיה לי, איפוס כללי של ההגדרות...) ניתוק שני ה-HD- עזר! המחשב העלה את הביוס ונתקע בטעינת מערכת ה…

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  14. Started by Y-T-M,

יש לי מסך mag 786 pf לא דק קניתי מחשב חדש אך בלי מסך אין לי מושג אם זה קשור ולפני יומיים התקנתי רשת בין 3 מחשבים פתאום אני קולט שהמסך רוטט יש לו תנודות קטנות כאלה אבל הוא לא זז ואין לי מושג מה לעשות עשיתי degauss ולא עזר מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  15. Started by zvidavid,

התקלקל לי הדיסק הקשיח במחשב נייד לנובו אני מבקש להחליף דיסק קשיח חדש איך אני מתקין מערכת ההפעלה WINDOWS XP

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  16. יש לי ארדיסק 120 ג'"ב אם חיבור סאטה. הארדיסק היה מחובר למחשב ואיזה יום אחד המחשב לא מזהה את הארדיק. עשיתי פירמוט למחשב ולהתקין וינדווס XP מחדש. ואחרי זה חיברתי את הארדיסק למחשב ושוב הוא לא מזהה.ארדיסק אם חיבור איידי כן מזה אבל סאטה לא מזהה. אני לא מבינה מה קרה למחשב אנא עיזרו לי איך ליפתור את הבעיה. דרך אגב המחשב מזה את הארדיסק אם אני מחברת אותו חיצוני דרך יואסבי. אבל פנימי הוא לא מזה. אני מודה למי שיעזור לי בבעיה...

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  17. Started by jacobra,

זה מזהה לי רק ליבה אחת איך אני גורם לזה לזהות את שתיהן? הנה כמה תמונות להמחיש את הבעיה: בתוכנה שהורדתי מהאתר של אינטל הנה קישור לטופיק המקורי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=250998.20

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  18. Started by raw is eyal,

שלום אנשים אני חדש כאן יש ברשותי את המשחק ג'י טי איי סאן אנדראס לאחר ההתקנה התחלתי לשחק בו ובכל פעם שאני עומד לשמור משחק או עומד לראות סרטון המחשב עושה לי ריסט אוטומטי המחשב שלי מחשב דיי חזק מעבד אינטל פנטיום 4 ליבה כפולה 3.2 512 דואל די די אר זיכרון כרטיס מסך leadtek win fast px6600 gt dth 128mb זה המפרט שלו מקווה שתוכלו לעזור לי בתודה מראש לכל העוזרים

• 8 תגובות
    • 748 צפיות
  19. Started by Enable,

אני רוצה לשחזר מידע מ HARD DISK לש ממחשב נייד ואין לי מתאם לחבר אותו לנייח שלי. אפשר להתקין את התוכנה לשיחזור על DISK ON KEY ולסרוק תמחשב בלי לפרק את ה HD שלו? למה אמרו לי שאסור להתקין כלום על המחשב. ץתודה

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  20. Started by Forest14,

מע' ההפעלה - חלונות 7 - 64 ביט- אולטימייט. המדפסת - BROTHER MFC - לייזר המדפסת מחוברת לרשת בכבל רשת וכך גם המחזב שמצוי בחדר אחר. איך מגדירים אותה לעבודה ברשת?

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  21. חיבורי IDE. אתן דוגמא: למשל אם אני רוצה לחבר כונן קשיח וכונן DVD (שניהם ישנים כמובן) ויש לי חיבור אחד של IDE על הלוח. אז נכון לעכשיו אני צריך לנתק ולחבר כל פעם אחד מהם כשאני רוצה להשתמש בהם.

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  22. יש לי מחשב חדש, מפרט בצד. את המחשב הזמנתי בלי מעבד, מעבד כבר יש לי והתקנתי אותו כמו שצריך על הלוח, שמתי את הקירור אני מדליק את המחשב וכלום, NO SIGNAL, המאוורר של ה4870 פועל על MAX, נרגע ואז כאילו המחשב עושה ריסט פעם אחת הכרטיס שוב פעם עובד על MAX ואז על בינוני וככה זה נשאר. הלוח הוא DFI P45 T2RS ABS ויש לו מסך LCD קטן עם שגיאות לד. השגיאה שמופיעה לי היא 88, ניסיתי CLEAR CMOS עם הג'מפר וגם הוצאתי את הסוללה והחזרתי אחרי 5-10 דקות - לא עזר. מה העניין שם?????

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  23. שלום לכולם, יש לי חיבור ADSL ויש לי בעייה רצינית איתו(אני חושב שהבעייה בחיבור). כל פעם, מייד לאחר שהחיבור נוצר והוא ממוזער ל SYSTRAY , ברגע שמעלים את ה TASKBAR או איזושהיא תוכנה, ה- TASKBAR קופא וכל הווינדוס ביחד איתו למרות שאפשר עדיין להקליק על עצמים בשולחן העבודה ואפילו ה TASK MANAGER לא עולה. ואז בערך 5 דקות לאחר מכן, הווינדוס חוזר לעצמו וכל הפעולות שבוצעו בינתיים( פתיחת TASK MANAGER פתיחת חלונות וכו') מתבצעות מיידית כאילו שבחמש הדקות האלו נוצר צוואר בקבוק עצום בזיכרון ובסופן הוא משתחרר מיידית. אם מישהו נתקל בתופעה או חושב שיש לו פיתרון, אנא פרסמו תגובה כי זה כבר מתחיל לשגע אותי והמחשב הוא יחסית חדש. מפרט מחשב: Intel Pentium 4 3.0 GHz 2MB L2 Cache Memory: 1024 MB 533 …

24. Started by 111SHAR,

אהלן:) אני לא מצליחה לראות סרטונים באתרים מסוימים(כמו סדרות)- אני שומעת את הקול אבל רואה רק מסך שחור מישהו\מישהי יכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  25. Started by kalda01,

לוח MA785GMT וחלונות 7 64 ביט כונן DVD SATA מופיע עם סימן קריאה צהוב ולא פועל האם זו בעיית חומרה או תוכנה? האם יש עצה איך לפתור??

• 3 תגובות
    • 748 צפיות

דיונים חדשים בפורומים