עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. :s05:אני קונה כרטיס מסך חדש ויש לי מסך 15" ישן..אז הכרטיס מסך יעבוד כמו שהוא צריך? כאליו כל המשחקים יעבדו טוב אני קונה ?RADEON 9550 128MB? :s05:

• 8 תגובות
    • 728 צפיות
  2. שלום רב! אתמול אמא שלי ביקשה ממני שאני אבוא לחברה שלה בשביל לעזור לה עם המחשב. היא אמרה שכאשר המחשב נדלק מופיעה ההודעה הבאה: keyboard error or keyboard no found. והמחשב לא עלה. באתי אליה היום, בדקתי אם המקלדת תקינה(ירדנו לחנות ובדקנו במחשב אחר) ואכן היא תקינה, מכך הסקתי מסקנה שהפורט(PS/2) הלך לעולמו. נסענו ברחבי תל אביב במסע אחר מקלדת הUSB ולאחר שעתיים של חיפושים מצאנו מקלדת של QUANTUM בעלת תקן USB. חזרנו לביתה של החברה ואני חזרתי לעבודה. ניתקתי את המקלדת הישנה, חיברתי את החדשה, והדלקתי את המחשב. לחצתי DEL נכסתי לביוס, בדקתי ת'כפתורים - מקלדת תקינה ויצאתי מהביוס. המחשב התחיל לעלות הראה לוגו של וינדוס 98 והתחיל לעשות SCANDISK ושם המקלדת לא מגיבה כלל, כאילו לא קיימ…

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  3. התקנתי מערכת חדשה הכל עובד באופן תקין למעט רעש בסגנון התראה מכיוון כפתור ההפעלה. נתקתי לסירוגין את כל הרכיבים ( דיסק, פלופי, מאווררים וכו ) והרעש עדיין קיים המערכת עובדת באופן יציב בטפרטורה ממוצעת של 27 ובמאמץ 35 המערכת החדשה היא: AMD Athlon 64 3000+ קירור של זלמן Gigabyte K8NS socet 754 512DDR ADATA ThermalTake Activ 420W ThermalTake Xasar 3 V2000A XFX 6600GT 80GB SATA אודה לכל מי שיש רעיון מה מהות התקלה תודה מראש, איציק

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  4. שלום. אני התקנתי משחק , נכנסתי והמסך התחיל להבהב כזה, יצאתי מהמשחק , מחקתי אותו , נכנסתי למשחק אחר וגם שם הוא הבהב . מה הבעיה? במסך? כאילו ככה המסך לא עושה בעיות, סרטים וסתם כשאני עובד הכל בסדר, רק במשחקים וזה לא היה ככה, רק לפני כמה ימים שיחקתי והיה בסדר.. חוץ מזה המסך והמפרט די חדישים...חודש בערך. המסך הוא T220P . דרייבר של כרטיס מסך מותקן 8.12. תודה. המשך יום נעים.

• 9 תגובות
    • 728 צפיות
  5. יש לי תרדאון 9700 פרו ... ויש לי איתו בעיות.. זה קרה לפני שבועיים .. פתאום שהפעלתי את את המחשב הוא הראה לי ישר מסך שחור ורשום שם : R9700PRO F1 והמחשב לא עולה לא מגיב לכלום.. חשבתי שזה בעיה בכרטיס ונתתי אותו לאבא שלי שיסדר אותו הוא מצא בעיה קטנה וסידר אותה.. אחרי זה בדקנו אותו אצלו ואצלו במחשב זה עבד טוב ואצלי עדיין אותה הבעיה ... חשבתי שזה אולי הספק אז הורדתי מאוררים וסידירומים וזה עדיין לא עזר.... ומה שמצחיק זה שהגי פורס 2 כן עולה ועולה טוב... מישהו יודע מה לעשות?.... אני כבר לא יודע מה לעשות :-\

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  6. Started by E-Bear,

I just wanna say i'm sorry for not writing in hebrew but that is probably caused by the problams my computer is having... Your answers can be written in hebrew since I have no problams readind it... I just finished putting my new rig together yesterday. stuff included: - AMD Dual Core X2 4200+ w/TT Sonic Tower - DFI LanParty NF4 Ultra-D - G.Skill LA 2*512MB - eVGA GeForce 7800GTX KO ACS3 - TT PurePower 480W At first, I just set everything as it should be and started installing the windows. At some point, it just stopped suddenly and gave this blue error screen. I was thinking maybe it was the memory or the dimms of the mobo but when I pulled out the 2 fans of my sonic tow…

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  7. לאחר התקנת מחשב מחדש והתקנתהדריבר המקורי שהגיע עם הלוח נוצרהתופעה מוזרה של ריסטים בזמנים רנדומלים רק בעת שימוש ברשת/גלישה יש למישהו רעיון אני כבר אובד עצות.

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  8. שלום לכולם. יש אצלי שני HD"ים, אחד בעל 200GB והשני בעל 30GB. הHD השני בעל ה 30GB מאד ישן ועקום חיים, קיבלתי אותו די מזמן (שנים..) מחבר שקנה מחשב חדש ובמקום לזרוק את הישן הוא הביא לי אותו בתיקווה שאצליך לתקן את הבעיות שלו ולהשתמש בו, הדבר היחידי שעדיין נשם במערכת הזאת היה הHD (בערך) לאחר כמה בדיקות גרמתי לשד הזה לעבוד, מאז ועד לפני כמה ימים הוא עבד יופי טופי (מדובק על 3 שנים + ~) והרי לכם.. ליפני יומיים הוא הפסיק לעבוד, ובזמן שאני מדליק את המחשב אני שומע רעשים של הסיכה שמנסה לנוע אבל אינה מצליחה (יש מעין צלילי "תקיעות" של הסיכה) כמובן שהצלילים באים מהHD הישן (30GB) מאז כל דבר שניסיתי לא עבד.. החל מהחלפת קבלים (מולקס + IDE) ועד בדיקה על מערכת אחרת.. הגעתי למסכנה שהוא …

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  9. שלום לכולכם אני שובר את הראש כבר יומיים ולא מצליח לפתור את הבעיה הבאה : יש לי מחדש חדש HTPC עם כרטיס מסך ATI 5450 HD רסיבר HK AVR255 טלוויזיה LG 42 - 42lh20R כאשר אני מחבר את המחשב ישירות באמצעות כבל HDMI לטלוויזיה אני רואה תמונה על כל המסך (רק ברזולוציה של 1366 x 768), אבל כשאני מחבר את המחשב דרך הרסיבר לא משנה מה אני עושה אין לי תמונה על כל המסך, יש קצוות שחורים מכל הצדדים. הרסיבר אומר שהתמונה מגיעה ב1080P ולכן ככה אני מעביר אותה דרכו (כדאי לשנות ?) בקיצור אני בבאסה מהמחשב החדש שלי שאין לתאר... מה לעשות ??? תודה מראש אסף

• 5 תגובות
    • 728 צפיות
  10. Started by Rule The Pc,

אהלן. תראו חברה אין פה פורום לפאלמים אבל עדיין אני אשאל בפורום זה כי זה באמת תמיכה טכנית... אז ככה... יש לי חבר שיש לו פלאפון NOKIA 3650 אבל אין לו איך להעביר את התמונות שיש לו בפלאפון למחשב כי אין כבל שתומך בזה... אבל לי יש פאלם M515 אבל הוא לא תומך בתמונות אז החלטנו לקנות כרטיס הרחבה SD 64 מגה לפאלם כדי שהוא יוכל להעביר לי תמונות לפאלם ואני משם למחשב ואז לדיסק... אבל מתי שניסינו להעיבר את התמונה זה מעביר ואז מקפיץ הודעה "Data recieved in an unknown format" יעני זה לא מבין את סוג הקובץ שהתקבל וזה סוג הודעה שהוא יקפיץ אם אין כרטיס הרחבה שתומך בתמונות... אפשר לשים תמונות על הכרטיס דרך המחשב כבר ניסיתי אז כנראה הבעיה היא שהפאלם קורא את המידע לפאלם עצמו שהוא לא יודע לקרוא תמ…

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  11. Started by GPX,

שלום, אני כותב מהמחשב של אח שלי, המחשב שלי החליט באמצע הלילה להפסיק לעבוד בלי שום סיבה נראית לעין. (אני פשוט לוחץ על כפתור ההפעלה ושום דבר לא קורה... אני בטוח שעובר חשמל למחשב כי כשפתחתי אותו ראיתי נורית ירוקה דלוקה) מה יכולות להיות הבעיות ? והאם חובה להזמין טכנאי או שיש פיתרון פשוט ? תודה

• 8 תגובות
    • 728 צפיות
  12. Started by Rocket_Pool,

ראיתי היום שיש 1950PRO עם 512 מגה ביט ל AGPX8 (החיבור שלי כרגע) http://www.digma.co.il/shop/product_info.php?language=he&products_id=5617 מה ההפרשים בביצועים בין גרסת ה AGP לגרסת ה PCIE עד כמה זה יורגש? האם ההבדלים משמעותיים?

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  13. Started by A.M,

שלום לכולם לפני מספר ימים השתמשתי במחשב ואחרי כמה זמן היא קיבל מסך כחול אוקיי גלשתי באיזשהו פורום ואמרו לי לרשום את הפקודה הזאת בהתחל בrun . רשמתי את הפקודה chkdsk/r/f ולחצתי Y אחרי מספר דקות על המחשב .המסך לא עלה היה רשום לי לבדוק את הכבל או את המחשב האישי והמחשב עצמו פעל . בסדר השארתי את המחשב פתוח בגלל שחשבתי שזה קשור לפקודה שרשמתי אחרי שעה בערך כיבתי את המחשב כי הוא לא עלה פשוט ואז אחרי איזה חצי שעה הדלקתי שוב והוא עבד ואחרי זה קיבלתי בום מסך כחול ואחרי זה שוב המסך לא עבד . תודה לכל מי שיעזור לי למה אני לא כל כך מבין במחשבים

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  14. זה כבר הרבה זמן והמצב רק מחמיר.. כשאני מנגן שירים או סרטים.. לא משהו כבד.. המחשב מתחיל להתאמץ חבל"ז והוא זוחל.. לוקח לי 5 דקות בשביל להזיז את העכבר לפינה של המדיה פלייר ולסגור אותו.. וזה רק לא רמדיה פלייר... חשבתי שזה בעיה עם התוכנה אבל ניסיתי עוד תוכנות.. ובכולם אותה בעיה. עידכנתי את הדריברים של הכרטיס קול.. של הלוח אם..וגם מחקתי את הקודקים שיש לי במחשב והתקנתי חבילה אחרת.. אבל כלום לא עזר! מה אני עושה?

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  15. Started by Symphozis,

יש לי בעיה במסך ואין לי מושג מה קרה איתו. זה קורא רק במשחקים, אני משחק כמה דקות ועז הוא פתעום נכבה ואומר "mode not supported" זה יכול להיות בגלל ה OC הקטן שעשיתה למעבד כי זה הדבר היחיד ששיניתי ? או שאני צריך מסך חדש? מסך: proview p700

• 5 תגובות
    • 728 צפיות
  16. מערכת הפעלה ווינדאוס 7 64BIT הבעיה התחילה להתרחש מהבוקר, בזמן שימוש רגיל בוורד וגלישה, המחשב פשוט נכבה ואי אפשר להפעיל אותו! הוא מופעל לבד 5-15 דקות אחרי. ואז זה חוזר על עצמו, שוב בצורה רנדומלית, נכבה שוב וכן הלאה. לבנתיים זה קרה כבר 8 פעמים מהבוקר! באחת הפעמים, אחרי שווינדאוס עלה, קיבלתי הודעה שכרטיס הקול לא פעיל, אבל זה נפתר אחרי ריסטרט שלי לבד. מה יכול להיות הבעיה כאן? יש לי אחריות על המחשב, אבל זה לשלם דלק, לבזבז שעתיים בזמן תקופת המבחנים וכנראה שיקחו את המחשב אצלם לכמה ימים. אז ממש בעייתי מבחינתי.

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  17. אז ככה מיפרט amd 64 bit 300 dfi n4 ultra-d 512 ram 80 giga sata 80gig ide 6600gt המערכת נימצאת באובר קלוקינג באס 306 מכפלה8 זכרונות מ 333 ל 408 יציב לגמרי הטמפרטורה היא 45 במאמץ 40 במנוחה עד לפה הכול יופי עכשיו מגיע הקטע של המישחקים אני משחק מישחקים שאמורים לטוס על הכרטיס ובמקום כול הזמן יש תקעיות גם אם זה רץ על 60 פריים מה אתם חושבים איפה הבעייה? תודה רבה לכול העונים

• 11 תגובות
    • 728 צפיות
  18. אז היה לי 1024sm 128B GT430 קניתי RX550 4GB GDDR5 ואחרי החלפה ומחיקה של הדרייברים הישנים, חיברתי את הRX550 מדליק תמחשב ויש אור ומסתובבים המאווררים אבל האור במקלדת לא נדלק ובעכבר המסך עצמו לא עולה. מישהו יכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  19. זה הוא המדריך: לוקח זמן עד שה Xp מתכבה לכם הנה טריק שיכתבה בשניות... כנסו ל RegEdit קוד: Navigate to HKEY_LOCAL_MACHINE/SYSTEM/CurrentControlSet/Control. Click on the "Control" Folder. Select "WaitToKillServiceTimeout" Right click on it and select Modify. Set it a value lower than 2000 (Mine is set to 200) הוא יכול לגרום נזק כלשהו למערכת או שאפילו עדיף לבצע מדריך זה?

• 5 תגובות
    • 728 צפיות
  20. אני רוצה להפוך את הדיסק החיצוני שלי בעצם להיות רק הפעלות , גם ווינדוס XP וגם 7. אני מדבר על התקנות בעצם.

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  21. שלום לכולם\כולן.......... לאחרונה קניתי מחשב חדש: amd 3000+ 939, עם זיכרון של 1GB v-data אבל קורה לי לפעמים שהמסך נהיה כחול עם כיתוב, אני לא מצליח לקרוא כי בדיוק שניה לאחר מכן הוא עושה restart אוטומטי......... מה עושים?? התקנתי דרייברים חדשים גם של כרטיס המסך, לוח האם של abit לא זיהה בעיה עם החיווי המיוחד שלו...... אולי הזיכרון דפוק או שזהו בעצם וירוס עצבני שפשוט השאיר "עקבות"??? בבקשה עיזרו לי.......

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  22. Started by avi_jan,

קניתי GeForce FX 5600 XT והמשחקים לא עובדים עליו ואת הווינדוס רואים רגיל.... הוא לא פגום כי החלפתי אותו פעמיים.... עזרה בבקשה!!!! ???

• 6 תגובות
    • 728 צפיות
  23. שלום! אני מנסה להתקין כרטיס טלוויזיה חיצוני מסוג Leadtek WinFast PalmTop TV אבל כשאני מנסה להתקין את הדרייברים אני מקבל את הודעת השגיאה הבאה: - הלוח אם שלי תומך ב USB2, בדקתי בביוס והכל מוגדר כמו שצריך (hispeed). - בעבר הכרטיס היה מותקן במחשב (מנסה להתקין מחדש לאחר שפירמטתי את המחשב). מה יכולה להיות הבעיה? תודה,

• 6 תגובות
    • 728 צפיות
  24. Started by SG,

אחרי כל דיסק שאני צורב אני צורב על מהירות 16X אז אני מתקין אחרי איזה שבועיים את המשחק והכל בסדר אבל אחרי איזה חודש או משהו כזה זה עושה כאילו חסר קובץ אחד וזה לא מתקין וזה וזה קורה לי במלא דיסקים מלא פעמים למה זה קורה? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 728 צפיות
  25. צילמתי מה שהיה רשום אני אשמח עם מישהו יוכל לעזור. תודה. [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 728 צפיות

דיונים חדשים בפורומים