תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
חיפשתי בגוגל ולא מצאתי... יש מנוף שחור שסוגר את התושבת אבל כשאני מרים אותו ופותח עדיין אי אפשר להוציא את התושבת יש עדיין משהו שתופס אותו. תודה
-
- 5 תגובות
- 702 צפיות
-
-
המחשב לא מפעיל לי תמשחק cs 1.6 כמו שצריך מפרט : Intel Pentium 4 3066 MHz Intel Grand County 2 D102GGC2 NVIDIA GeForce 8600 GT 256 MB Palit Pqi 2GB 533MHZ DDR2 WD WD800JD DVD-RAM LG GSA-H22N black ספק + מארז גנרים אם הכרטיס מסך שהיה לי 6600GT וזיכרון 512MB הייתי מריץ תמשחק חלקקק בלי חצי תקיע ולא משנה מה היה קורה היה לי 120 FPS לא זז עכשיו אם 2giga ו 8600GT יש פעמים שאני משחק ב 50 FPS אני משתגע מזה לחבר שלי יש מחשב פחות טוב משלי PENTIUM D 3GHZ לוח אם msi 1 giga 7600gt מארז וספק גנרים והוא מריץ על 400 חופשי וגם לא יורד לו ה FPS ניסיתי לעדכן דרייברים פירמוט למחשב ביטול סכרון אנוכי אמרו לי שאם אני יגדיל ל 2GIGA אז זה יסתדר אבל שום דבר לא הסתדר מה אני עושה אני כבר מ…
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
היי, אז ככה, השארתי את המחשב דלוק ללילה כרגיל, ובבוקר אני רואה שהמחשב לא מגיב, המסך כאילו כבוי. אז עשיתי ריסט, ואחרי שהמחשב נכשל להכנס לווינדוס, הוא הראה לי שהקובץ winload.exe פגום או חסר. ניסיתי לעשות REPAIR דרך הדיסק של ויסטה(כרגע אני בלפטופ על XP) ובסיום ריסט. הבעייה לא נעלמה, וכשנכנסתי לWINDOWS RECOVERY שוב, זה לא קלט את הOS שלי בכלל. אז ויתרתי וניסיתי לפרמט ולהתקין מחדש. בתחילת ההתקנה הופיעה לי שגיאה שזה לא יכול להתקין את הווינדוס מחדש, וכרגע אין לי אפשרות להכנס לווינדוס או להתקין מחדש. אני כבר נואש, מה לעשות? דגם ה-HDD נמצא במפרט.
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
שלום. יש לי מעבד INTEL E2140 על לוח אם של MSI 945GM3-F. בביוס מוגדר לי שתדר הבאס הוא 200 MHZ והמכפיל נע בין 6 ל8 (תלוי בעומס). בבדיקה שאני עושה עם CPU-Z אני רואה שהבאס הוא 133MHZ בלבד ולא 200 כמו שמוגדר לו. ניסיתי לרסט את הביוס ולבדוק שוב אבל זה לא משנה את התוצאה. כשאני מעלה את התדר בביוס זה מעלה את התדר אבלהגדרה של 260 בביוס נותנת לי 193 ב CPU-Z. יש למישהו רעיון מה אני יכול לעשות?
-
- 5 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום, יש לי ווינדוס 7, אין לי מסך רחב, המסך שלי זה 17 אינצ', אני אמור להיות על 1170x936, אבל אין את זה באפשרויות אז אני על 1280X1024 אבל זה לא נוח כי הכתב והסמלים קטנים יחסית, יש אפשרות להוסיף אפשרויות נוספות? כי כל מה שיש שם לא מתאים חוץ ממה שאני עכשיו .
-
- 4 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום לכולם , המחשב שלי עבד מצוין, אתמול, לאחר שבוע שבו לא השתמשתי בו (היה מכובה) כשהדלקתי אותו, קפצו לי עדכונים של כרטיס המסך (ATI radeon HD 5700 series) עדכנתי, ומאז המחשב פשוט איטי ממש. כל פעולה הכי פשוטה בווינדוס ובפיירפוקס לוקחת כמה דקות, הסמן של העכבר זז ממש בפיגור, בנוסף, מיד לאחר ריסטרט, ללא הפעלה של שום תוכנה , הRAM נמצא ב40% שימוש בטאסק מנג'ר. ועוד בנוסף, קופצות לי הודעות השגיאה שלמטה אני לא כל כך מבינה במחשבים, אז פשוט צירפתי צילום מסך של AMD catalyst hardware: וגם AMD catalyst software וצירפתי את system information ומפרט המחשב שלי: Core i3 540, 3.06GHz, S1156, 4MB, 'vom ‘Tnx/n.1 GPU Core, Tray Generic CPU COOIer FOI' 'NTP “Dm D"TTI]NTJ.2 51156 DDR III 1333…
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
לאחרונה קרה דבר מוזר - אייקונים של אפליקציות מסויימות הפסיקו להופיע בtaskbar. זה קרה לי פעמיים עד כה, עם סטים ועם BF3 ושתי הפעמים שונות מעט. הבעיה עם סטים: כאשר אני מפעיל את התוכנה כך זה נראה בטאסקבר - הריבוע הלבן הזה משמאל לorigin - זה הסטים. נכנסתי לתיקייה של סטים, האייקון של האפליקציה עצמה מופיע שם. מה שעשיתי זה יצרתי shortcut לשולחן עבודה של סטים, וכאשר אני מפעיל את התוכנה מהקיצור דרך, האייקון כן מופיע. הבעיה היא שברגע שאני מוחק את הshortcut הבעיה חוזרת. דבר מוזר ששמתי לב אליו הוא שהבעיה קרתה עם סטים ברגע שהתקנתי utorrent. ברגע שאוכל אנסה להסיר את utorrent ואראה מה יהיו התוצאות. הבעיה עם BF3: האייקון לא מופיע בקובץ המקורי של האפליקציה - לצורך השוואה כן …
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה יש לי בעיה מוזרה, רוב הפעמים שאני מדליק את המחשב והוא מגיע לחלון "ברוך הבא" המסך פשוט נכבה ונכנס למצב "Power saving mod"; כל פעם שזה קורה אני מפעיל את המחשב מחדש כמה פעמים ואז הוא נדלק כרגיל. לא יודע אם זה משנה, שאני לוחץ בשולחן העבודה מקש ימני > רזולוציית מסך בחלון שנפתח לפעמים מופיעים צגים נוספים למראת שלא חיברתי מסך נוסף. http://img809.imageshack.us/img809/976/we02.th.jpg' alt='we02.th.jpg'>
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
איך מבצעים את ההחלפת המערכת ? ניסיתי לפי הנחיות באתרי אינטרנט ולא הצלחתי .
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אהלן. זה לא יאומן אבל כמספר האנשים ששאלתי כך מספר התשובות (השונות לגמרי) שקיבלתי: כאשר אני מעוניין לחבר סי די רום ללוח האם - באיזה מהמקרים אני צריך את כבל הסאונד ללוח האם ובאיזה לא ? שאלתי טכנאים, מומחים ופריקים רציניים וקיבלתי אינסוף תשובות כמו: *אם זה סידירום נוסף אז הוא תופס "טרמפ" על המאסטר דרך ה IDE. *אין מה לעשות - אפשר לקבל סאונד רק מאחד מהם. *אין צורך בכבל בכלל - זה היה נכון לימים שעברו. אז פניתי אליכם...מה התשובה ?
-
- 9 תגובות
- 702 צפיות
-
-
יש לי AMD Athlon Xp 2600 שקניתי לפני שנה וכ-4 חודשים. לום אם - GA-7N400-L של ג'יגהבייט. כ. מסך של ASUS זיכרון 256 MB של Kingstone טמפ מעבד שלי - 57 מעלות. המחשב פועל רוב הזמן בסדר גמור. אני משתמש הרבה באינטרנט בכל התוכנות הפשוטות והבסיסיות והכל עובד מצויין. הבעיה מתחילה כשאני מריץ דברים "כבדים" על המחשב. כל משחק שניסיתי, או כל ניסיון צריבה של 700 מגה, הסתיים אצלי ב REBOOT או קפיאה של המחשב או סגירה החלון בטענה ש"התעוררה בעיה והוא צריך לסגור". כל המשחקים עולים ואני מצליח לשחק בהם, אבל אחרי 5 דקות פחות או יותר בתוך המשחק - הוא תמיד נתקע או סוגר את החלון או עושה ריבוט אוטומטי. מה הבעיה אצלי? המחשב מתחמם? מה כבר יכול להיות? תודה.
-
- 5 תגובות
- 702 צפיות
-
-
למשל אתמול בלילה הורדתי משהו אז השארתי את המחשב דולק,וגם בלי קשר אני משאיר אותו דולק הרבה פעמים למשך כמה ימים ואין בעיות....אתמול התחילה בעייה מוזרה,כשקמתי בבוקר אני רואה שהמחשב עשה רסטרט ולא מזהה את ההארד דיסק ומבקש ממני להכניס דיסקט אתחול עשיתי רסט והוא עדיין לא זיהה את ההארד דיסק וביקש דיסקט אתחול,כיביתי והדלקתי והוא התסדר....אחר כך היום בצהריים שוב פעם הדלקתי אותו המשכתי את ההורדה יצאתי מהבית ל3-4 שעות כשחזרתי עוד פעם הוא עשה רסטרט אבל הפעם הוא הראה את המסך שמופיע כשעושים רסט בדרך לא נכונה (start windows normaly ושאר האפשרויות) והמחשב נתקע במסך הזה עשיתי רסט עוד פעם ושוב הוא נתקע באותו המסך כיביתי אותו והדלקתי והופ הוא לא נתקע נכנסתי לוינדוס במצב רגיל....למה זה קורה??…
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום. זאת לא הפעם הראשונה שלי שאני מנסה לפרמט ואני נתקל בבעיה כזאת, גם במחשב הנייד שלי וגם בפיסי יש אותה בעיה. כל הזמן אני מפרמט ככה: שם דיסק של ווינדוס 98 בכונן נכנס לביוס ואומר למחשב לעשות BOOT מהכונן דיסקים, ואז אני בוחר שהמחשב יעלה עם תמיכה של סידי, ואז מגיעה לשורה כזאת A:\ ואז אני כותב דבר כזה: A:\ Format d: (אם אני למשל רוצה לפרמט את D) Enter ועכשיו הוא כותב לי Bad folder or file name לא משנה מה אני עושה, ניסיתי הכל (אלא עם כן יש לכם להציע לי משהו שעוד לא ניסיתי) ככה זה גם בפיסי שלי וגם בנייד, מה אני עושה?? תודה
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
(זה נראה לי הפורום הכי מתאים לשם את ההודעה, אם לא, סלחו לי) יש לי מחשב ישן (פנטיום 1) שאני רוצה קצת להתנסות עליו בכל מיני דברים... פירמטתי אותו ובאתי להתקין לינוקס מהCDRom. ומה אני מגלה? אין כונן סידירום מזוהה! הפירמוט פשוט מחק את הדרייברים או משהו... מישהו יכול להסביר לי (בעברית פשוטה) איך אני מתקין את הסידירום דרך הדוס? חיפשתי כל מיני מדריכים, אבל כולם באנגלית ולא ברורים לי לחלוטין. תודה מראש אקס
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש , עם הארדיסק של ווסטרן SATA כשאני מחבר הארדיסק נוסף כ-SLAVE , ה-SATA לא מזוהה ע"י הביוס נהפוך הוא עם ההארדיסק הרגיל -IDE. הכיצד אני גורם לביוס , לזהות את שני ההארדיסקים ? (שיחקתי עם הגדרות ה-SATA בביוס, אך לא הועיל) הלוח שיש לי GA-81K1100 של GIGABYTE בתודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
יש לי בעיה. לפני חמש דקות ניסיתי את האפשרות clock במסך הLCD ואז הבנתי שזה מזיז את המסך מצד אחד לשני. אך כאשר החזרתי את המסך למצבו המקורי הבחנתי שבחלק הימני ביותר של המסך כל הדברים פחות חדים והם נראים יותר מטושטשים. כאשר הזזזתי את המכוון של אפשרות הclock עוד הפעם שמתי לב שהאזור שבו לא רואים טוב זז הצידה כמה סנטימטרים. עכשו עיתי את זה עוד הפעם והוא נעלם. מה קורה פה?,אני יודע שהמסך שלי ממש ממש דפוק ושדופקים על הפלסטיק הוא נכבה ושהכפתורים שלו ממש דפוקים וכאשר מביאים את המערכת חזרה ממצב שינה הוא עושה צורות מוזרות אבל זה כבר ממש מוזר. האם כדי לי לקחת את המסך לתיקון?,ואם כן מה להגיד להם?. תודה.
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
יש לי משהו כזה בביוס שקוראים לו ככה: AGP Comp. Driving והאפשרויות שזה נותן הן אלו ( משהו כזה..אבל יש עוד ) : DA ,E1 וכו..יש עוד הרבה. מה זה???? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
מישהו יכול לפענח מדוע קרס לי המחשב? :s05: [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 3 והמהירות של המעבד שלי תמיד היתה 850 MHZ ועכשיו המהירות הפכה להיות 567 MHZ? והשאלה שלי איך זה ייתכן ? ואם יש משהו שאוכל לעשות ולהחזיר את המהירות שהיתה לי.. ניסיתי פירמוט וזה לא כזה עזר.. האיטיות באה לידי ביטוי בכך שאני רואה את סרטים בצורה איטית, מה שלא היה פעם ! לא נראה לי שזה קשור למקודדים (ניסיתי לשנות).. אשמח מאוד אם משהו יוכל לעזור לי בבעיה...
-
- 4 תגובות
- 702 צפיות
-
-
לפני שבוע הביאו פה באיזשהו תרד אתר שאתה יכול לעלות אליו קובצי minidump ששם נשמרים הבעיות אחרי מסכים כחולים והוא רושם לך באתר מה התקלה על ידי פענוח קובץ ה minidump
-
- 5 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום. הסרתי דרך add/remove programs את הדריברים של NVIDIA (חוץ מהכרטיס מסך), ואז עשיתי ריסטארט. הפעלתי ווינדוס בSAFE MODE, והשתמשתי בדריבר קלינר כדי להוציא את השאריות של הדריברים שמחקתי. עשיתי ריסטארט ועכשיו אני לא יכול להפעיל ווינדוס. כנראה נמחק קובץ חשוב מאוד להפעלתו. אני לא יודע מה לעשות.
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
היי יש לי מסך lcd ורציתי לדעת אם אני מגדיר לו בצריכת חשמל שיכבה אחרי 5 שעות האם זה יגרום לו נזק תודה לכל העוזרים ???
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
אחרי כל דיסק שאני צורב אני צורב על מהירות 16X אז אני מתקין אחרי איזה שבועיים את המשחק והכל בסדר אבל אחרי איזה חודש או משהו כזה זה עושה כאילו חסר קובץ אחד וזה לא מתקין וזה וזה קורה לי במלא דיסקים מלא פעמים למה זה קורה? תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 702 צפיות
-
-
-
היי אני מנסה לעבור ל144hz במסך החדש כמובן שהוא 144 ובהגדרות מופיע לי רק עד 60 איך אני עושה את זה מחובר hdmi
-
- 7 תגובות
- 702 צפיות
-