תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
ביטלתי את הזיכרון הוירטואלי יש לי 2GB זיכרון זה היה צעד חכם? כי בעיקרון אין לי שום צורך בזה ולפי מה שהסבירו לי זה חשוב כשכמות קטנה של זיכרון או כשמשתמשים ברבה זיכרון וכמובן לא נראה לי שאני יצליח לסיים את כל ה 2GB אז לא היה נראה לי שיש לי צורך בזה
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
יש לדוד שלי מיני דיסק של SHARP דגם MD-MT180 והוא שם אותו במצב HOLD והוא לא יודע איך מוציאים אותו... יש לציין שעל המכשיר אין כפתור של HOLD.... מה עושים??? ??? ??? ???
-
- 4 תגובות
- 735 צפיות
-
-
התקנתי מערכת חדשה הכל עובד באופן תקין למעט רעש בסגנון התראה מכיוון כפתור ההפעלה. נתקתי לסירוגין את כל הרכיבים ( דיסק, פלופי, מאווררים וכו ) והרעש עדיין קיים המערכת עובדת באופן יציב בטפרטורה ממוצעת של 27 ובמאמץ 35 המערכת החדשה היא: AMD Athlon 64 3000+ קירור של זלמן Gigabyte K8NS socet 754 512DDR ADATA ThermalTake Activ 420W ThermalTake Xasar 3 V2000A XFX 6600GT 80GB SATA אודה לכל מי שיש רעיון מה מהות התקלה תודה מראש, איציק
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום לכולם! אחותי קיבלה מחשב מדוד שלי ולא היה מותקן בו כלום אז בקיצור התקנתי לה windows וכל זה ועכשיו אני תקוע בלי דרייברים של כרטיס מסך וכרטיס קול והיא מחרפנת אותי אז בבקשה אם למישהו יש מושג מאיפה אני יכול להוריד שישתף אותי. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
יש לי סורק UMAXASTRA 2500 והתקליטור שלי נשחק, לא יכולה להפעיל את הסורק ללא תקליטור , מי יכול לעזור לי בבקשההההההההההההההה. 053613385 אביבה :'(
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
שלום. אני רואה פסים על המסך שלי ,וחוסר צבעים. (פסים שנראים פעם לרוחב ופעם לאורך ) כרטים מסך ATI9800 כאשר אני מזיז את הכרטיס בעודו עובד אז הפסים משתנים . האם הכרטיס מתחיל לשבוק חיים או שאפר לתקן דבר כזה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום, אני כותב מהמחשב של אח שלי, המחשב שלי החליט באמצע הלילה להפסיק לעבוד בלי שום סיבה נראית לעין. (אני פשוט לוחץ על כפתור ההפעלה ושום דבר לא קורה... אני בטוח שעובר חשמל למחשב כי כשפתחתי אותו ראיתי נורית ירוקה דלוקה) מה יכולות להיות הבעיות ? והאם חובה להזמין טכנאי או שיש פיתרון פשוט ? תודה
-
- 8 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום חברים . כאשר אני מדליק את המחשב אני מקבל הודעה NO SEGNAL OUTPOT ומערכת ההפעלה לא עולה . מה יכולה להיות הבעיה לכך ? מדובר במחשב סלרון 300 . תודה מראש דני
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
יש לי מערכת שכוללת e6400 p5b deluxe xt1950 pro 512 667mhz * 2 ספק 520w לפעמים כשאני מריץ איזה תוכנה כבדה על המחשב או משחק כבד אז המחשב פתאום עובד ממש לאט שלא ניתן לסבול את זה השאלה שלי ממה זה יכול להיות המחשב ממש חדש עדיין אפילו לא ניצלתי רבע ממה שהוא יכול לתת אני מאמין יש לו 1 גיגה זיכרון ככה שלא אמורה להיות בעיה יכול להיות שהספק כוח לא מספיק למערכת כזאת?
-
- 12 תגובות
- 735 צפיות
-
-
בעיה מוזרה של איטיות בעת התקנה של כל דבר בעצם משחקים תוכנות לא משנה כמה שוקל זה פשוט לוקח ימים(רציני במובן של ימים) הדבר המוזר הוא שבמשחקים שכבר נמצאים במחשב למשל אני יכול לשחק על הגדרות גבוהות והם עובדים חלק, ובכלל כל התפעול הרצוף של המחשב עובד אחלה רק בעת התקנה וגם כאשר אני מנסה להעביר קבצים מכונן לכונן לדוגמא או אפילו לעתיק קבצים באותו כונן לתיקיה אחרת או כשאני פותח מספר יישומים יש תקיעה ואיטיות עד כדי דפיקה של הראש במקלדת המחשב עם 4 ג'יגה זיכרון מעבד 6320 כרטיס מסך 9600 לוח אם gigabyte 965p ו3 הארדיסקים של 120+320+250 ג'יגה ביצעתי כבר פירמוט והתקנה מחדש של ווינדוס ועדיין לא עוזר מערכת הפעלה ווינדוס 7 כרגע, לפני הפירמוט xp כאשר גם בxp אותה הבעיה קיימת. יש למיש…
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
היי, לחבר של אבא שלי יש בעיה עם כרטיס הקול- כשמנגנים צלילים/מוזיקה יש רעשים מהרמקולים. הוא החליף רמקולים כדי לבדוק, ככה שהבעיה לא בהם. גם דרייבר מעודכן ניסינו, לאחר שלפני כן הסרנו את הקודם. המחשב עצמו חדש, עובד על מערכת XP 32bit. הוא ניסה לממש אחריות וכשלקח אותו למעבדה, הוא אומר שברגע שחיברו כונן קשיח משלהם עם מערכת הפעלה- הבעיה לא הייתה. ככה שאני מניח שיש לנו כאן איזה עניין שקשור לתוכנה ולא לחומרה?
-
- 7 תגובות
- 735 צפיות
-
-
זה הוא המדריך: לוקח זמן עד שה Xp מתכבה לכם הנה טריק שיכתבה בשניות... כנסו ל RegEdit קוד: Navigate to HKEY_LOCAL_MACHINE/SYSTEM/CurrentControlSet/Control. Click on the "Control" Folder. Select "WaitToKillServiceTimeout" Right click on it and select Modify. Set it a value lower than 2000 (Mine is set to 200) הוא יכול לגרום נזק כלשהו למערכת או שאפילו עדיף לבצע מדריך זה?
-
- 5 תגובות
- 735 צפיות
-
-
יש לי מחשב של דל מדגם inspiron n5010, ויש לו בעיה כנראה במאווררים, המחשב מגיע לטמפרטורות של 80-90 מעלות ואז נכבה. יש המלצות למעבדה באזור חולון? אם לא, אז משהו שקרוב לחולון? תודה מראש רפאל
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
קניתי GeForce FX 5600 XT והמשחקים לא עובדים עליו ואת הווינדוס רואים רגיל.... הוא לא פגום כי החלפתי אותו פעמיים.... עזרה בבקשה!!!! ???
-
- 6 תגובות
- 735 צפיות
-
-
המחשב היה כל היום במנוחה פחות או יותר הוא היה בחלון בחירת משתמש בXP (משתמש אחד מחובר) עם תוכנת הורדה, אייסיקיו שנכנסתי לחשבון כל המחשב עבד ממש ממש ממש לאט לא הבנתי למה עשיתי ריסט המחשב לא נדלק ועשה צפצוף עצבני שלא הבנתי מה הבעיה שלו.. עשיתי שוב ריסט המחשב עלה, נכנסתי לביוס והחזרתי ליתר ביטחון את המעבד למהירות סטוק אני לא חושב שהאוברקלוקינג זאת הבעיה בגלל שהרצתי כמה שעות טובות את תוכנת המאמץ PRIME95 הטמפרטורות גם לא היו בעיתיות, 33-36 מעלות. אז מה לדעתכם יכול להיות דרך אגב אני חושב שעכשיו המחשב עובד גם לאט יותר מהרגיל אבל זה לא בטוח בגלל שהחזרתי את המעבד ל 2.4 גיגה, ואני לא כלכך רגיל לזה.. אז אולי זה רק נראה לי לאט מה אתם אומרים מה המקרה הזה יכול להיות יש סיבה לחשוש? יש אי…
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
שלום לכולם, כבר זמן רב שאני נתקל בבעיה מאוד מטרידה, המחשב פשוט קופא בפעולות פשוטות. יש לי Windows 7 והבעיה הייתה גם בויסטה (רק ב XP זה היה תקין), כמעט כל פעולה פשוטה או מסובכת גורמת לאפליקציה שאני מריץ ולמחשב לקפוא. ההקפאה מתבטאת בכך שהתוכנה שאני מריץ לא מגיבה (Not responding) ושאר המחשב קופא, שמתי לב לרוב שכשאני פותח את המנהל משימות (Task Manager) אז יש תזוזה ושחרור. חשוב לציין שהעכבר לא קופא ברוב הזמן ואני יכול להזיז אותו, הפעולות קורות גם כשלא רצה שום תוכנה ברקע. זה יכול לקרות כשאני פותח את התריט הימני של הווינדוס, פותח את האקספלורר או הכרום, פותח לשונית חדשה, מריץ תוכנת אופיס וכו'. זה מאוד מתסכל ומפריע לעבודה השוטפת. לאחר ההתקנה הראשונה של ה Win7 חשבתי שהבעיה …
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום! אני מנסה להתקין כרטיס טלוויזיה חיצוני מסוג Leadtek WinFast PalmTop TV אבל כשאני מנסה להתקין את הדרייברים אני מקבל את הודעת השגיאה הבאה: - הלוח אם שלי תומך ב USB2, בדקתי בביוס והכל מוגדר כמו שצריך (hispeed). - בעבר הכרטיס היה מותקן במחשב (מנסה להתקין מחדש לאחר שפירמטתי את המחשב). מה יכולה להיות הבעיה? תודה,
-
- 6 תגובות
- 735 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב הוא נכבה מעצמו בדרךכלל כשהמחשב נכנס למצב של חיסכון באנרגיה שאחרי כמה זמן הוא נכבה מעצמו ונדלק ע"י לחיצה עלמקש כלשהו או הזזת העכבר אז במקום שהמחשב ידלק הוא נכבה לגמרי ואחרי זה שאני מדליק המסך מציג תמונות אבל בצבע סגול ירוק לא נראה שזה כרטיס מסך שמקצר או משהו כזה יש מצב שזה משהו אחר ??? כבר בדקתי הגדרות של מצב חיסכון ועוד כמה דברים שיכולים לקצר ושכחתי להגיד שיש לי גם פריזים במשחקים
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום לכולם , בזמן האחרון התחילה הבעיה כאשר אני פותח חלק מהתיקיות בכונן (WD 1TB BLACK ) היה לוקח המון זמן למחשב לציג את הקבצים ולפעמים הוא היה קופא. ביומיים האחרונים התחילה הבעיה להופיע גם כשאני מנסה לפתוח תיקיות אחרות בכונן וגם את הכונן כולו, המחשב התחיל להיתקע ולקפוא . אני חייב לציין שבכונן אחר (SAMSUNG 1TB F1 ) אין את הבעיה הזו הוא מציג את הקבצים מהר ולא נתקע. עשיתי לכונן בדיקה עם הכלי של WD כמה פעמים והוא יצא תקין ,בדקתי גם את הזכרונות עם MEMTEST והם תקינים,בדקתי גם את הכונן שעליו מותקנת המערכת הפעלה (INTEL SSD X25 40) עם INTEL SSD TOOLBOX וגם הוא תקין. התקנתי שוב ווינדוס, המערכת הציגה לי בהתחלה את הקבצים במהירות וללא שום בעיות אבל לאחר זמן מה הבעיה חזרה רק באותו כונ…
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי WD3200AAKS והמחשב שלי לא מזהה אותו יש לי AMD ATHALON 3000 ABIT KV8PRO לוח אם כיום יש גם WD 120 אני מתקין את הHD והמחשב ניתקע הBIOS לא מזהה אותו לא יודע מה לעשות תודה
-
- 4 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אז ככה.. המחשב אחרי כמה זמן מחליט להפעיל את עצמו מחדש..... זה מעצבן!!!!!!!!!!!! קודם כל לפני שאני ממשיך אני ממש מצטער אם אני לא בפורום המתאים... אני פשוט לא יודע מה הבעיה.. יש לי ספק של 350 וואט ויש לי 4 מאווררים במארז (זה קשור לדעתכם?!) או שסתם הוינדוס דפוק אבל ממש לא נראה לי אולי זה תוכנה כלשהיא?! תעזרו לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תודה
-
- 4 תגובות
- 735 צפיות
-
-
-
כתבתי את זה כבר כמה פעמיים שאני מפעיל את המחשב לפעמים רשום במסך שחור a disk read error occurred press ctrl+alt+del to restart עוד לפני שהוא מעלה את המערכת. אין לי כונן דיסקים.בדקתי גם בביוס הכל בסדר. לפעמיים אני עושה כמה פעמיים ריסט ואז הכל מסתדר. אבל אחרי כמה פעמיים שניסיתי הרבה זה לא עוזר. אז חשבתי שהבעיה אולי בארד דיסק אז הלכתי החלפתי אותו עם האחריות אבל הבעיה ממשיכה... מה זה יכול להיות משהו בחומרה? אולי בעיה עם החוט של הכונן דיסקטים?
-
- 6 תגובות
- 735 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 3 והמהירות של המעבד שלי תמיד היתה 850 MHZ ועכשיו המהירות הפכה להיות 567 MHZ? והשאלה שלי איך זה ייתכן ? ואם יש משהו שאוכל לעשות ולהחזיר את המהירות שהיתה לי.. ניסיתי פירמוט וזה לא כזה עזר.. האיטיות באה לידי ביטוי בכך שאני רואה את סרטים בצורה איטית, מה שלא היה פעם ! לא נראה לי שזה קשור למקודדים (ניסיתי לשנות).. אשמח מאוד אם משהו יוכל לעזור לי בבעיה...
-
- 4 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להתקין Windows 10 אך משום מה ההתקנה לא מזהה את הכונן הקשיח שחיברתי אליו. כבל חשמל מחובר מספק הכוח לכונן וכבל SATA מחובר מהלוח אל הכונן. חשוב לציין שב-BIOS כן יש זיהוי של הכונן. ההודעה שמופיעה לי היא כזאת: “We couldn’t find any drives. To get a storage driver, click Load driver.” והמפרט שלי הוא כזה: Intel Core i7-950 Asus P6T SE Kingston HyperX 6GB (3X2GB) DDR3 Freezer 13 Pro 1000GB HDD Samsung SpinPoint מצורפת תמונה. אשמח לעזרה, תודה
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-