עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by RazKaziRo,

הבעיה לא ממש אצלי היא אצל חבר שלי שאני מדליק אצלו את המחשב ורוצה להכנס למצב בטוח אני לוחץ f8 אבל כלום לא קורה הוא מעלה תווינדוס כאילו כלום הדבר היחדי שמופיע עם אופציות לחיצה לא כמו במחשב רגיל שיש לך את ה מסך הזה עם הכוכב הצהוב בצד ימין סליחה על הבורות אבל אני לא יודע איך קוראים לו אולי המסך של הביוס או משהו אצלו באופן רגיל תמיד מופיע לי מסך בצבע כחול של אסוס ויש לי אופציות לחיצה של alt+f2 אני נכנס לזה ואין לי שום אופציה להכנס למצב בטוח ובדרך כלל אחרי כמה ריסטים המחשב אצלי בבית מביא אופציה של להפעיל תווינדוס רגיל או להכנס למצב בטוח וסופר כלפי מטה אצלו משום מה זה לא מופיע איך נכנסים למצב בטוח במחשב שלו אני חייב לסרוק תמחשב במצב בטוח אצלו למה הסריקה לא מצליחה להסיר את הווירו…

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  2. תודה מראש לכל העוזר..

• 8 תגובות
    • 749 צפיות
  3. Started by Hitman_47,

אחים שלי לא יודע מה הבעייה אני כבר מיועש יש לי צורב : TEAC W552E 52X יש אותו למישהו או יכול להגיד מה הוא חושב אליו? הבעייה אצלי היא כזאת שאני פותח תוכנה צריבה נרו (גירסה הכי חדשה מהאתר) אני בחור באופציות לא משנה מה והנרו ניתקע נתיי למחשב שעה ועדיו לא קרה כלום הנרו פשוט ניתקע ואז מופע לי סיים משימה כיאלו וכל פעם זה ככה מישהו יכול להגיד לי מה הבייעה?...????

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  4. Started by itay_y17,

שידרגתי את המחשב שלי אתמול היה לי ליפני intel pentum d 3.4 GHz eax1900xt 512mb 4 ג'יגה רם 3כוננים קשיחים 500 250 250 ג'יגה וספק 500 w של jtc צורב די וי די SATA וכונן די וי די רגיל לוח אמ לא זוכר מה היה כבר שידרגתי ל intel cor 2 do e8400 3000 ghz לוח אם P5K SE EAX1900XT 512 MB 2 ג'יגה רם (יותר נמוך כי הטכנאי צריך להביא לי עוד שתיים הוא פשוט מחליף לי אותם ליותר מהירים) אותם כוננים ואותו ספק עכשיו הבעיה היא שבאמצע משחק המחשק נתקע לאיזה חצי דקה וזה ניראה כאילו המחשב עשה ריסט אבל הוא לא וגם המסך כותב שאין חשמל משהו כזה ואז זה חוזר למשחק מה זה יכול להיות? יכול להיות שהספק לא עומד בעומס? או משהו אחר ? משהו לא תקין כרטיס מסך או לא יודע מה? בבקשה תעזרו לי תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 749 צפיות
  5. שלום לכולם\כולן.......... לאחרונה קניתי מחשב חדש: amd 3000+ 939, עם זיכרון של 1GB v-data אבל קורה לי לפעמים שהמסך נהיה כחול עם כיתוב, אני לא מצליח לקרוא כי בדיוק שניה לאחר מכן הוא עושה restart אוטומטי......... מה עושים?? התקנתי דרייברים חדשים גם של כרטיס המסך, לוח האם של abit לא זיהה בעיה עם החיווי המיוחד שלו...... אולי הזיכרון דפוק או שזהו בעצם וירוס עצבני שפשוט השאיר "עקבות"??? בבקשה עיזרו לי.......

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  6. שלום ותודה על הקריאה. יש לי ATI Radeon 1950x pro וקניתי גוף קירור מסוג accelero s1 rev2 עם ה turbo module. כשהחלפתי את הגוף וחיברתי את הכרטיס למחשב וניסיתי להפעיל המחשב, הוא לא מראה תצוגה ואחרי בערך 5-6 שניות הוא עושה 2 צפצופים אחד אחרי השני, הראשון לוקח 2-3 שניות והשני כמעט 1 שנייה ואחר כך נגמר. ניסיתי להחזיר את הקירור המקורי שלו בדיוק כמו שהיה מקודם ועדיין עושה את אותה התקלה (אין תצוגה ואותם הצפצופים). יש מצב שהכרטיס שלי ניזוק כתוצאה מנסיון ההחלפה לגוף קירור שקניתי ? תודה על הקריאה ועל כל עזרה מראש.

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  7. אוקיי אז ככה: יש לי כרטיס מסך Sapphire Radeon HD 5770. עכשיו אני מאמץ אותו בעזרת תוכנות FurMark, OCCT, ובודק את המהירות שלו בתוכנות GPU-Z, AIDA64 Extreme Edition. והם מראים לי את הדברים הבאים: בזמן מנוחה: GPU Clock 157 MHz (original: 850 MHz) Memory Clock 300 MHz (original: 1200 MHz) מאמץ: GPU Clock 500 MHz (original: 850 MHz) Memory Clock 1200 MHz (original: 1200 MHz) למה הכרטיס מסך לא עובד במהירות שלו מהמפעל? חשוב לציין שאם אני משנה לו בביוס למהירות הרגילה שלו הוא עובד בסדר. יש עוד דרך לתקן את זה מלבד לשנות בביוס שלו?

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  8. Started by smoke_man,

יש לי בעייה שכל פעם קורה לי בזמן שמיעת מוזיקה הצליל מתעוות ורק אחרי אתחול מחדש הסאונד מסתדר ברשותי windows 7 מקורי וכרטיס קול creative x-fi titanium 7.1 pci-e הדרייברים מעודכנים מה יכולה להיות הבעייה

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  9. Started by Sango,

אז ככה יש לי GEFORCE 7800GT EXTREAM של LEADTEK ושאני משחק MOST WANTED יש כל מיני קוויום כאלה על המסך משהו מאוד מוזר זה בטוח לא צריך להיות כך ... + משום מה המשחק לא רץ לי חלק יש לי כל 10 שניות תקיעות אם כרטיס כל כך טוב ממה יכולה להיות הבעיה ? אולי משהו לא בסדר אם הכרטיס ? תודה ענקית לאחד שעוזר לי אם זה !!!!

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  10. Started by pc100,

בטעות נלחץ בביוס על השורה Load SETUP Defaults מה שמחק את כל ההגדרות הקודמות שהיו שם. הגדרתי מחדש את הדיסק"ש וכל שאר החלקים שאני מכיר אבל מאז מערכת ההפעלה (WIN98) לא עולה במצב רגיל. [מצב בטוח - עולה] גם עדכון של הביוס לא פתר את הבעיה. האם יש רעיונות וכיוונים מה לבדוק? מחשב: P1 166MHZ לוח אם :Giga-byte GA-586HX AWARD Bios

• 6 תגובות
    • 749 צפיות
  11. שלום, לא ניתן להתקין אאוטלוק אקספרס על WIN7 האם יש דרך לסנכרן רשימת אנשי קשר מאאוטלוק אקספרס למיקרוסופט אאוטלוק? תודה

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  12. לפני מספר שבועות קניתי צורב DVD למחשב ( Toshiba 5272) עכשיו יש לי בעיה שהרבה כונניים במחשבים אחרי ואפילו הרדיו דיסק שלי ברכב קורא חלקית את הדיסק ולא מצריך לקרוא הכל ולכן נתקע כל הזמן.... האם לעוד מישהו זה קורא והאם יש דרך לטפל בזה? תודה מראש לכולם.

• 7 תגובות
    • 749 צפיות
  13. Started by ragee,

שלום. בעזרת התוכנה CPU-Z, אני שם לב כי המתח של המעבד שלי נע בין 1.388-1.412 כאשר הוא מגיע למתח הנמוך המהירות של המעבד יורדת ל2998 ובמתח הגבוה המהירות עולה ל3002. האם דבר זה פוגע לי בחומרה באופן חמור ביותר או שזה הפרשי מתח סבילים?

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  14. התקנתי תוכנה שבאה עם הביטורנט וראיתי שם כל מיני סוגי דברים שאני חושב של מעבדים וחבר שלי אמר לי להוריד תראשון הורדתי ואז הרגשתי בבעיה שהמחשב נהיה יותר איטי נכנסתי לביוס וראיתי משהו שלא ראיתי לפני כן או שלא שמתי לב אליו ככה רשום ואני מעתיק base memory 650 k memory ועוד איזה מילה שכחתי 511 total memoty 512 עכשיו מזה הבייס ממורי ולמה הוא נמוך? אם אני מאפס תביוס כל השינויים שנעשו באמצעות תוכנה ישתנו? המעבד אינטל סלרון D 335 S478 זה מאוד דחוף תודה המהירות של המעבד היא 2.8 ג'יגה התוכנה היא jre-1_5_0_04-windows-i586-p-iftw

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  15. Started by vic07,

יש לי מחשב ישן יחסית עם מעבד P4. היות והוא היה מלא אבק מבפנים, ניקיתי אותו באופן יסודי, כאשר אחד הדברים שפרקתי לצורך הניקוי היה הקירור של המעבד. המשחה התרמית כמובן היתה כבר יבשה לחלוטין והתקלפה כאשר הפרדתי את הקרור. לא היתה לי משחה טרמית בהשג יד, אז הרכבתי את הקרור בחזרה ללא משחה, תוך כוונה להפעיל את המחשב לצורך בדיקה בלבד לאחר ההרכבה מחדש (עניין של כמה דקות). בכל אופן, המחשב אכן עלה כראוי, אבל אחרי כ5 דקות נכבה פתאום. תארתי לעצמי שזה ההגנה המובנית מפני התחממות יתר של המעבד. אחרי שנתתי לו להתקרר כ20 דקות, הפעלתי אותו שוב ונכנסתי לBIOS כדי לבדוק את קריאת הטמפרטורה. הקריאה היתה 97 מעלות צלסיוס - פחות מדקה לאחר ההפעלה, עם הקירור ב2200 סל"ד לפי אותו המסך - ושוב המחשב נכבה. וע…

• 6 תגובות
    • 749 צפיות
  16. מדובר בלפטופ של אסוס של אחי אחרי עדכון מערכת האפשרות לוויפי נעלמה. אין בהגדרות וכו. יש אינטרנט דרך כבל רשת במנהל התקנים הדרייברים של הוויפי היו מוסתרים ולא פעילים, ניסיתי לעדכן אותם והתוצאה שהגרסא הכי אחרונה מותקנת כבר בעקבות הדרכה באיזה פורום הסרתי אותם וריסטרט, והם לא מופיעים יותר. הורדתי את הדרייבר מהאתר של אסוס והתקנתי אותו, אבל עדיין שום דבר לא מופיע ניסיתי כל מיני דברים ואיזה מיליון ריסטרט וכלום. אם מישהו יוכל לעזור זה היה נחמד, תודה

17. חיברתי כבל HDMI מהמחשב לטלויזיה (כרטיס מסך 5830 טלויזיה ברזולוציה 1920X1080) ואני רואה את התצוגה שעל הטלויזיה במעין מסגרת, כאילו התמונה לא נמתחת לאורך כל המסך. ניסיתי לשחק קצת עם ההגדרות של הWIN ושל הCCC ולא הצלחתי לגרום לתמונה להראות כמו שצריך מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  18. מראה ימין שזה בעצם עברית ומראה שמאל שזה בעצם אנגלית (הצופציק) זה כבר איזה חודש ככה. אמרו אנשים מחו"ל שזה אולי בגלל שהמערכת ווינדוס 10 חדשה עדיין ויש באגים. אבל אולי יש לכם פיתרון לזה? זה גורם לכך שאני חושב שזה יכתוב באנגלית וזה בעצם כותב בעברית ולהיפך.

19. Started by nirperry,

שלום, יש ברשותי לוח אם של ASUS דגם: A8N-E, עכשיו, העניין הוא שהלוח מגיע עם מאוורר מובנה על הצ'יפסט. מכיוון שאיני יכול לסבול רעש, וגם מסיבות אחרות, החלפתי המאוורר עם גוף קירור פסיבי של ZALMAN, אבל...הצ'יפסט מגיע ב-IDLE ל- 43 מעלות, ואני חושש שזה מה שגורם למחשב (כנראה..) לעשות לי צרות! שזה אומר, לעיתים הווינדוז עולה כאילו חסר לו הדרייבר של כרטיס המסך, כלומר ברזולוציה ובביט מאוד נמוכים(יש דרייברים מעודכנים..). כמו כן, יש מצבים בהם שורת התפריטים קפואה, כלומר, לא מגיבה לשום לחיצה עליה...! חשוב לי לציין, כי המחשב כרגע באוברקלוגינג (לא רצחני..) ולכן, מעבד מצוייד ב - CPU COOLER אווירי של SILVERSTONE ובנוסף, המיכסה הצידי של המארז תמיד פתוח...(תאמינו לי זה ממש עוזר להורדת החום הכל…

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  20. Started by co11,

שלום לכולם , שהמחשב שלי עולה אני מקבל הודעה: http://www.upit.ws/picture.php?file=9c853e54463e8.JPG צילמתי לכם גם את msconfig למי שצריך: http://www.upit.ws/picture.php?file=f13cdce2ce704.JPG http://www.zix.co.il/images/70714193.JPG סרקתי ווירוסים , ורגלות , לא עוזר.. תודה מראש לכל העוזר ..

• 6 תגובות
    • 749 צפיות
  21. Started by NRT,

שלום ותודה על הקריאה. כל פעם שאני עושה ריסטרט או כשאני מדליק את המחשב אז לפני שהוא נכנס לווינדוס הוא מריץ לי בדיקת תקינות ל D, כאילו פעם האחרונה הוא נכבה לא כמו שצריך וזה לא נכון.. הוא נכבה סבבה לגמרי ועדיין עושה את הבדיקה המעצבנת הזאת בדרך לווינדוס. מה עושים ? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  22. Started by ShayMagen,

1.נראה לי שהמאורר של הספק שלי איטי מידי... איך אני יכול לבדוק את זה?? 2.מידי פעם המחשב שלי עושה ריסטרט.בדקתי בווינדוס והכול בסדר בהגדרות.איפה אני יכול לבדוק עוד? ואולי העיה הזאת קשורה לספק??

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  23. Started by bisly,

שלום לכולם! אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בבעיה שמשגעת אותי כבר כמה ימים וגרמה לפרמט את המחשב! כבר כמה שבועות שהמסך שלי התחיל להבהב "בלי סיבה" לשניה או חצי שניה ולאחר מכן לחזור אל מסך הווינדוס אך כשחלקים מסויימים נעלמים אבל חוזרים כשאני לוחץ עליהם עם העכבר (ציורים של אייקונים, שמות של קבצים, תיקייה ריקה ורק שאני עושה CTRL+A ומסמן אותם הם נראים). המסך אינו כבה! האור הירוק ממשיך להדלק, הוא לא "מאבד" חשמל וחוזר, פשוט המסך הופך לשחור- חוזר לווינדוס- כאשר ברוב הפעמים הפרטים האלה שדיברתי עליהם קודם נעלמים... מתי זה קורה? עדיין לא עליתי על תבנית קבועה, אבל ללא ספק המחשב מהבהב כאשר פעולה נוצרת. זאת אומרת, אם אני עוזב את המחשב ולא נוגע בכלום, המחשב לא יהבהב. אבל כשאני אפתח את IE…

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  24. אהלן... לאחותי הקטנה יש מחשב פנטיום 4 ישן ואני מחפש לגלות איפה הבעיה בו... הבעיה היא ש.. 1) כאשר אני מדליק את המחשב המסך עצמו אינו נדלק 2) יוצא ריח של שרוף מאיזור הספק... איך זה קרה? שלשום, לקחתי לאחותי את הזיכרון פנימי כדי לשים אצלי למשך יום-יומיים עד ששלי יחזור מתיקון...כתוצאה מכך כאשר היא הדליקה את המחשב שלה היא קיבלה רק צפצופים ולא ידעה איך לכבות את המחשב אז היא פשוט ניתקה את הכבל של ספק הכח מהמחשב (ואחרי זה גם החזירה אותו) ובכך אני מאמין שהיא גרמה נזק למחשב... לצורך העניין הלוח אם אצלה זה VIA P4MA PRO שזה לוח מדגם מאוד ישן עם כרטיס מסך מובנה וגם חריץ AGP לכ"מ רגיל...למה זה חשוב? תיכף תבינו... אז ככה, קודם כל ראיתי שהמסך אצלה לא נדלק אז בדקתי את המחשב על המסך שלי כדי …

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  25. היי, פעם בשבועיים שלוש,קורה לי שהמסך שנמצא במצב סטנד ביי,וכשמזיזים את העכבר ו/או מקישים במקלדת=המסך לא מגיב.?!, הפיתרון היחיד כדי לראות תגובה של המסך=כלומר תצוגה,היא לעשות למחשב ריסטרט. ניסיתי,כשזה קורה - לנתק מהחשמל את המסך ולחבר בחזרה=לא עוזר,החלפתי 3 כבלי HDMI=לא עוזר.! כרטיס המסך שלי הוא:6970. דגם המסך שלי:SAMSUNG BX2450. מותקן הדרייבר הכי עדכני:13.4. מה לדעתכם יכול להיות הגורם לבעיה זו:האם זו בעיה במסך עצמו (יש לי עדיין אחריות)?,בכרטיס מסך (יש עדיין אחריות)?,ו/או משהו (מה?) במחשב? תודה רבה מאוד מראש למגיבים ולעוזרים.

• 8 תגובות
    • 749 צפיות

דיונים חדשים בפורומים