עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by L1ron,

שלום לכולם ,הייתי בחוץ לארץ והמחשב שלי לא הופעל 3 חודשים , בניגוד למה שהיה לפני זה ..עכשיו יש רעש מהמארז ולפעמים יש רגעים כאלה של איטיות במחשב. המחשב די חדש ונקנה רק לפני חצי שנה.. לדעתכם זה בעיה שקורת כי לא משתמשים במחשב הרבה זמן? ואיך אפשר לבדוק את הבעיה?

• 5 תגובות
    • 750 צפיות
  2. Started by joni,

מה זה אומר המחשב שלי כל המן נתקע וזז כמו צב מישהו ???

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  3. Started by aviram136,

יש לי בעיה אני חושב במחשב יש לי מחשב טוב אבל הוא לא זז טוב מאז שקיבלתי אותו המשחקים והכל עובד לי על האיכות הכי גבוהה אבל נניח אחרי שאני יוצא ממשחק או בכללי סתם ככה המחשב לא זז טוב זה המפרט שלי: מעבד: INTEL 3.0 GH 64BIT לוח: gigabyte i-dna series motherboard nvidia nforce 4 SLI INTEL זכרונות: (2X512) של kingsto DDR2 667 כרטיס מסך: GIL NVIDIA Geforce 7800 GT דיסק קשיח: wastren digital 200GB SATA II בבקשה תעזרו לי!!!!!!!!!!!!

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  4. Started by asmon,

הודעה שרשמתי בפורום וינדווס אבל כנראה שזה לא קשור לוינדוס. הנה ההודעה: עד לפני כמה ימים השתמשתי בדבר הנקרא PENTIUM 3 1000 מגהרץ עם 256 זיכרון. בכל מקרה משחקים כמובן לא עבדו לי טוב כנ"ל הוינדווס עצמו. חשבתי בטח בגלל המחשב העלוב, הזיכרון היה כל הזמן תפוס, ההארד דיסק עשה רעשים כאילו שהוא הולך להתפוצץ (משנת 2000) קיצר הבנתם. עכשיו החלפתי למחשב פה שהיה לי, (יש זמן עד שאני אקנה מחשב חדש, בינתיים לפחות זה שיפור קטן מהמחשב שהיה לי) פנטיום 4 2400 ו512 זיכרון והארד דיסק חדש. התקנתי את הוינדווס וכבר מתחילות בעיות, קודם כל יש מיליון תוכנות שאני לא צריך. אני רק נכנס לאינטרנט והוא לא זז בגלל כל השטויות שפועלות שאני לא צריך. לאחר שהעפתי,סרקתי,סגרתי את הכל. (התקנתי כל מה שצריך,דרייברים …

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  5. Started by The-Devil,

התקנתי את התוכנה שמורידה את הטמפרטורות ל Nforce 2 ובערך באותו זמן גם התקנתי אנטי וירוס (Panda) ובערך מאותו יום אחרי שהשארתי את מחשב לבד הוא עבר לשומר מסך ואז למצב חיסכון והוא לא מגיב כשאני מזיז את העכבר או את המקלדת הורדתי את שתי התוכנות אבל זה לא נראה לי השפיע כול כך... יכול להיות שזה עדיין בגלל תוכנית הקרור??

• 6 תגובות
    • 614 צפיות
  6. Started by saharbz,

שלום, יש לי וינדוס 10, בכמה חודשים האחרונים, המחשב נכנס למצב שינה ולא חוזר לעבודה כאשר אני נוגע בעכבר/מקלדת, אין שוםפ תגובה, המסך מתעורר אבל לא רואים כלום, יש כביכול חשמל במחשב אבל אני לא רואה ושומע כל תגובה מהארד דיסק, בסופו של דבר אני נאלץ לבצע reset ולהפעיל את המחשב מחדש וכמובן הוא מראה מסך של כיבוי לא תקין ומריץ בדיקה במשך כמה שניות וחוזר לעבודה. רעיון ממה נובעת הבעיה? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by DarkW,

אפשר להגיד שמדובר בבעיה שהלכה והחריפה. בכמה שבועות האחרונים היה קורה לי (מדי פעם) שהמחשב פשוט לא היה יוצא ממצב Sleep. הייתי לוחץ על מקש או מזיז את העכבר אבל המסך היה נשאר בסטנד-ביי. (המסך הוא מדגם LG IPS236) בימים האחרונים זה החריף, ועכשיו אם זה קורה אפילו אם אני מכבה את המחשב לפעמים הוא לא עולה כמו שצריך בהדלקה מחדש (שוב, אין תצוגה). כמו כן הוא נתקע לי פעמיים בהרצה של BF3 בערך דקה לתוך המשחק, ברמה ששום דבר לא מגיע ואפשר רק לכבות אותו עם לחיצה ארוכה על הדלקה. בדקתי עם AVG לוירוסים והוא לא מצא כלום. יש לי הרגשה שזאת בעיה בזיכרון, ואז זה מסביר גם את זה שהמחשב לא "חוזר" וגם את זה שבמשחק הוא נתקע, כי רק אז הוא צריך להשתמש בכל הזיכרון. חשבתי בהתחלה שזה אולי הכרטיס מסך, אבל גם …

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. Started by tototom,

הי, פירמטתי את המחשב הנייד והתקנתי עליו ווינדוס 8.1, מאז כל פעם שהמחשב כנס למצב שינה אני לא מצליח לגרום לו להתעורר (הוא דולק אך לא רואים כלום על המסך). אשמח לעזרתכם.

9. Started by saarxee,

שלום לכם. המחשב שלי בן כשנה, ולפי הזכור לי, אף פעם הוא לא היה יציב כ"כ. לפי דעתי הספק הג'נרי שלי עומד לשבוק חיים.. בדרך כלל זה התחיל כאשר לעיתים רחוקות לאחר שהפעלתי את המחשב, הוא היה מעט איטי, והאיטיות השפיעה גם במשחקים, ולאחר ריסטרט - הכל הסתדר. בחודש האחרון, באמצע גלישה באינטרנט, פתאום צבע המסך השתנה לורוד, ופעם אחרת לכחול, לבן, וכו'. (הצבעים לא התחלפו, למשל, אחרי 5 ימים הבעיה התרחשה, והצבע שונה) היה צריך לבצע ריסטרט במצב הזה, ולא ראו את מערכת ההפעלה. לפני יומיים, כשהדלקתי את המחשב, הוא כתב WINDOWS RECOREY ERROR, ולחצתי על START WINDOWS NORMALLY, ולפני כן כיבתי את המחשב בצורה מסודרת, הוא לא נותק מהחשמל או משהו בסגנון, לא יודע למה.. מוזר לי. היום, לראשונה, כששיחקתי במשחק…

• 36 תגובות
    • 3.6k צפיות
  10. Started by ilu_xa,

פתחתי שרשור נוסף בפורום משחקים (כי חשבתי שהבעיה היא במחשק) ועדיין לא קבלתי התייחסות, מקווה שלא עברתי על חוקי הפורום. לפני כחודש קניתי לי מחשב חדש עם המפרט שהמלצתם לי: [..] AMD ATHLON II X3 445 AM3 (3.1GHz) - BOX - זמין במלאי ₪402 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-MA78LMT-US2H - זמין במלאי ₪348 זיכרון: [..] KINGSTON 2048MB DDR3 1333MHZ - זמין במלאי ₪255 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD5750 512MB GDDR5 - RETAIL צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-22NS50 X22 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪114 מארז: [..] COOLERMASTER ELITE 335 w/o PSU - זמין במלאי ₪171 ספק כוח: [..] SEASONIC 500W : SS-500ET - זמין במלאי ₪306 דיסק קשיח: [..] SAMSUNG F3 500GB SATA2 - זמין במלאי כעת החלטתי קצת לשדרג אותו והוספתי עוד 2 …

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  11. אוקיי, אז ככה : המחשב שלי היה לא יציב כבר די הרבה זמן, לפעמים סתם היה נתקע בלי להגיב עד שהיה צריך לשחרר עם ריסט, לפעמים היה עושה BSOD (לעתים נדירות יותר). פרמטתי, ונראה היה שהבעיה הסתדרה ליום-יומיים. לאחר מכן הבעיה חזרה אבל בצורה שונה - המחשב היה פשוט מכבה את המסך ומפסיק להגיב עד הריסט. ניסיתי להוציא כרטיס ראם אחד, ואחריו את השני, וזה לא עזר - הבעיה התרחשה עבור כל אחד בנפרד. הרצתי גם memtest ולא היו תקלות - עד כמה אפשר לסמוך על בדיקה זו? עוד דבר - לפעמים כששיחקתי עם חיבורי הראם בתקווה לפתור כך את הבעיה, בקלות יחסית מצמררת - המסך לא נדלק בכלל ונורה אדומה על כרטיסי המסך החלה להבהב. ורק לאחר ניקוי והפעלת טיפה לחץ על כרטיסי הראם בסלוטים שלהם המסך עלה שוב (אך הבעיה לא נפתרה)…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום לכולם, לא הייתי בטוח לאיזה פורום זה שייך מאחר ולא הצלחתי לאתר את מקור הבעיה... אז ככה: המחשב פועל בסדר גמור ללא איטיות או כל בעיה אחרת, אך כאשר מנסים להכניס אותו למצב שינה או לכבות אותו, זה נראה כאילו מתבצע תהליך כלשהו המסך כבה אך המחשב ממשיך לעבוד(הארדיסקים מאווררים וכ'ו..) כאשר מנסים להוציא אותו ממצב שינה כלום לא עוזר עד שלא מנתקים את החשמל מהספק.. הנה פעולות שביצעתי על מנת לבדוק את מקור התקלה: *החלפתי ספק עם ספק אחר *ניסיתי לשלול בעיית תוכנה הרצתי UBUNTU LIVE וניסיתי להכניס למצב שינה(אותה בעיה...) *עידכנתי ביוס לגירסא אחרונה, ניסיתי גם לבצע לו איפוס(דרך התפריט וגם הוצאתי את הבטריה) למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש! מפרט המחשב:

• 21 תגובות
    • 4.1k צפיות
  13. Started by IdolAdmin,

שלום, יש לי כבר כמה חודשים בעיה שכאשר אני מכבה את המחשב הווינדוס כבה אבל המאווררים ממשיכים לעבוד, התאורה לד עובדת, חושב גם שאת ההרדיסקים הוא לא מכבה לגמרי אבל הווינדוס כבוי וכאשר מדליקים הכל נלדק כרגיל בוט נורמלי. חשבתי שזה בגלל לוח אם שיש לי כבר 8 שנים אז החלפתי אותו ועכשיו זה עדיין קורה. מישהו נתקל בבעיה הזאת? אפשר להיות בטוח שזה הספק? להחליף? לתקן?

• 8 תגובות
    • 3.7k צפיות
  14. Started by spirit,

גם בכיבוי מסודר(התחל-כיבוי)וגם בלחיצה על כפתור הכיבוי במארז,זה עושה ריסטרט אפשר לכבות רק בניתוק החשמל מהמחשב החלפתי ספק,זכרונות,ניתקתי את כל החומרה כולל כוננים-לא עזר ניתקנתי מהלוח את כל החוטים של המארז- גם pw-לא עזר.המחשב מתחיל לפעול מיד עם חיבורו לחשמל מה שכן,כשאני מוציא את הסוללה לכמה דקות או עושה clear cmos המחשב מתפקד רגיל אך רק באיתחול הראשון בפעם השנייה הוא כבר לא נכבה אם אפשר,אבקש עזרתכם

• 6 תגובות
    • 872 צפיות
  15. Started by lcx,

שלום, חיברתי למחשב הנייח שני מסכים,אחד מחובר בDVI והמסך השני מחובר בHDMI. רואים בשני המסכים את אותה התצוגה,ואני מעוניין לפצל בין המסכים שאוכל לעבוד עליהם במקביל ולגרור חלונות בניהם. בהגדרות רזולוציה הוא מציג לי רק מסך אחד. אשמח לעזרה תודה

• 11 תגובות
    • 4.5k צפיות
  16. Started by hlxp,

היתה לי בעיה במחשב שפתאום היה מופעל מתוך המארז קול של מעין סירנה. הקול היה מפסיק רק לאחר ביצוע איתחול. באחת הפעמים חזר הקול גם לאחר איתחול המערכת לחצתי על כפתור כיבוי המחשב במארז ומיד הדלקתי את המחשב שוב. הווינדוז לא עלה והופיעה ההודעה : Windows could not start because of the following file is missing or corrupt : WINDOWS\SYSTEM32\CONFIG\SYSTEM YOU CAN ATTEMPT TO REPAIR THIS FILE BY STARTING WINDOWS SETUP FROM ORIGINAL WINDOWS CD הבעיה היא שעל מנת לאתחל את המערכת מCD אני צריך ללחוץ על מקש כלשהו אבל המקלדת שלי שמחוברת בUSB לא מגיבה. כלומר שום נורה לא נדלקת וכאשר מופיעה לי ההודעה PRESS ANY KEY TO BOOT FROM CD.... אני לא יכול לעשות כלום ואני מגיע תמיד להודעה הקודמת

• 8 תגובות
    • 668 צפיות
  17. יש לי Asus Terminator זה מחשב מותג של ASUS משהוא בסגנון SFF למי שמכיר בקיצור... הורדתי את הביוס המעודכן ביותר שיש והלכתי לפי ההוראות, עידכון ביוס דרך דוס.אפילו גיביתי את הגירסה הישנה. במהלך העידכון כנראה שהדיסקט היה פגום וניתנה ההודעה המפורסמת בדוס שנותנת את שלושת האפשרויות, ניסיתי לבחור בRETRIY אבל כלום לא הגיב אז עשיתי איתחול למערכת, אז שונעים את הHDD ניכנס לעבודה וגם כול המאווררים והלדים דולקים אבל המסך לא נידלק ואני לא שומע שמערכת ההפעלה עולה (ז"א הHHD לא משמיע קולות עבודה של איתחול המערכת) OK למישהוא יש דרך להגיע לפיתרון, אני פתוח לכול רעיון. הכול תקין במחשב רק התוכנה שבביוס דפוקה ויש לי את הגירסה הישנה. תודה לכול המגיבים

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  18. Started by stlior,

שלום. אני לוחץ על כפתור ההדלקה, ומיד שומע צפצוף יחיד וקצר מהמחשב, לא מהרמקולים. אז עולה המסך של הלוח אם יענו, שכתוב עליו intel וזה, ואז עוד צפצוף, ועולה המסך שטוען את הווינדוס, השחור הזה שכתוב WINDOWS XP, יש באמצע את הסמל של וינדוס ופס למטה כחול שנטען. ואחרי שהמסך הזה נגמר, המחשב פשוט מאתחל את עצמו מחדש. יש לכם רעיונות מה הבעיה? זה די דחוף! תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 877 צפיות
  19. Started by music2020,

חברים שלום , מדובר במחשב נייח שרץ עליו ווינדאוס 7 64 ביט וכרטיס מסך AMD 6570 עם דרייבר אחרון 9.12.0.0 מחודש שעבר למי שאינו מכיר את הכרטיס הוא מכיל יציאות VGA / DVI / HD המסך מחשב מחובר דרך ה VGA עובד מצוין הטלוויזיה ( SAMSUNG LED סדרה 5 )מחוברת דרך DVI במחשב ל HD של הטלוויזיה (כבל DVI TO HDׂ) לא עובד אבל מזהה משהו.. כאשר אני מנתק את ה DVI במחשב רושם אין אות כאשר אני מחבר הוא רושם בדוק את חיבור המתח או בדוק את הגדרות המקור . מכאן ניתן להניח שיש סוג של זיהוי לקחתי כבל HD HD חיברתי לאותה יציאה בטלוויזיה עובד מצוין חיברתי מתאם HD ל DVI במחשב ושוב אותו דבר כמו עם הכבל הקודם לדעתי משהו בהגדרות או בהפעלת יציאת ה DVI שאני לא מצליח למצוא חשוב לציין שעד לפני כ שבוע הכל עבד מצ…

• 0 תגובות
    • 816 צפיות
  20. Started by hellyeahmofo,

פעם ראשונה שאני נתקל בדבר כזה. הוצאתי את המאוורר, הוא נדלק, אבל לא העלה את מערכת ההפעלה החזרתי אותו והיא עלתה.

• 9 תגובות
    • 827 צפיות
  21. Started by felixr,

שלום, התקנתי windows 8 preview על דיסק און קי. לא משנה כרגע איך בדיוק עשיתי את זה, מעשית הוא עובד בשני מחשבים שונים. כלומר הגדרתי ב bios שלהם שהאתחול יבוצע תחילה מ usb, אם יש, ואז כמובן אם אני מחבר את הדיסק און קי למחשב כשהוא כבוי, ומדליק את המחשב, הוא עולה עם windows 8. מגניב. אותו דבר בדיוק לא עובד במחשב שלישי. גם שם הגדרתי ב bios את סדר האתחול, כך שיחפש קודם USB. הוא מוצא את ההתקן הנייד, ואף מציין: found sandisk cruzer blade high-speed, and configured. (לא בניסוח המדוייק הזה, אבל זה מה שהוא כותב). לאחר מכן עולה מערכת ההפעלה המותקנת על הכונן הקשיח (XP), ולא זאת שעל ההתקן USB. מה יכולה להיות הסיבה לכך? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Nitro,

בעיה מוזרה עם המחשב: פתאום הוא לא מבצע POST, ומשמיע צפצוף ארוך ולאחריו 3 צפצופים קצרים. אחרי נסיון כושל להחליף כל רכיב במחשב (רק החיוניים מחוברים - מעבד, כ. מסך וזכרונות), אני מקבל רק צפצוף ארוך, הפסקה, ועוד אחד ארוך... וכו' וכו'. מה פירוש הצפצופים? אם למישהו יש תשובה.. אודה לו מאוד. נדב.

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  23. Started by lumi,

המחשב לא מבצע BOOT אתמול עשיתי ריסטרט ואז עלה מסך הביוס, ברגע שהיה צריך לעלות הWIN המסך נהיה שחור והכל קפא (מקלדת ועכבר), למרות שהיה רעש מהמעבד ומההרד דיסק. עשיתי ריסטארט והמחשב אפילו לא הגיע אל הביוס. פתחתי את המחשב ולפי מה שראיתי הכל פעל חוץ מהכרטיס מסך, הוצאתי את הכרטיס מסך וחיברתי את המסך לכרטיס המובנה ואז פתאום המחשב עלה כאילו הבעיה היתה בכרטיס ואפילו נתן לי להגדיר את הכרטיס המובנה. הכל פעל קשורה כיביתי והדלקתי מספר פעמים ולא היתה שום בעיה, היום כשהדלקתי שוב פעם לא עלה כלום המחשב נדלק יש רעש הפעלה אבל אין צפצוף אחרי הביוס אחרי כמה הפעלות מחדש המחשב עלה אבל נתקע במסך הטעינה של ה WIN פירקתי את הזכרונות והפעלתי והמחשב זיהה שאין זכרונות וצפצף פירקתי את ההרד דיס…

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  24. Started by marik,

שלום רב. בעייה כזאת: הייתה לי בעייה אם לוח אם שהייהו כבלים נפוחים ו החליפו לי את הלוח . עשיתי פירמוט למחשב התקנתי אנטיורוס KASPERSKI 6 ולאחר מכן עושה סריקה למחשב SCAN MY COMP וסריקה נעצרת ב 3% ב. בקובץ C:WIN/SYS/INFORMATION ולא עובר את 3 אחוז וככה הוא נשאר שעות . אני חושב עליתי על בעייה ,שמתי דיסק קשיח אחר אם אותם תוכנות והכל מתבצעה ב 100% . השאלה שלי האם הבעייה בדיסק קשיח למרות שאמרו לי בחנות שהם בדקו אותו והוא תקין . תודה אשמח לקבל תשובה

25. Started by ROTEM114,

שלום! אני מפעיל את המחשב,לא מצפצף לא כלום הוא פשוט מראה לי קו לבן מהבהב מצד שמאל של המסך יש רעיונות? תודה!

• 4 תגובות
    • 764 צפיות

דיונים חדשים בפורומים