עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Hello there,

ברשותי נייד עתיק ונחמד של לנובו, והייתי רוצה להשמישו. הוא נקנה עם OEM של ויסטה. המחשב לאחר פירמוט. מה עלי לעשות כדי להשמיש אותו עם אותה מערכת הפעלה? מי תומך, IBM? לנובו? תודה מראש למכוונים.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. לפני כשבועיים קניתי מחשב אצל אייבורי והמחשב היה מקבל מסך כחול כעבור כ30 דקות של משחק לאחק שהם "סידרו אותו" הם אמרו שהכל תקין. הרצתי בדיקות OCCT ואני לא יודע מה הבעיה (אני לא יודע לקרוא את הגרפים) המשחק שאני משחק זה משחק שפעל לי במחשב הקודם. (battlefield bad company 2) זה המפרט: Intel i5 3550 @3.30Ghz GIGABYTE GA - Z77X - UD3H GEIL Black Dragon 4GBx2 1600Mhz DDR3 MSI Twin Frozr III Radeon 7850 2GDDR5 OC Corsair PSU-750TXV2EU TX750 V2 - 750W Thermaltake ELEMENT T Seagate Barracuda 7200rpm 64MB Buffer 1TB ASAKA Cold Bit X4 Samsung DVDx22 OEM Windows 7 תודה לעוזרים (: :)

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  3. חבר שלי שינה בטעות הגדרה בביוס והוא לא זוכר מה זה היה ואחרי שהוא הפעיל מחדש את המחשב עם ההגדרות החדשות שהוא שינה בביוס אז הוא רואה על המסך פסים צבעוניים בדרך כלל שחור וורוד וצהוב ואפור ושהוא בביוס צהוב והוא לא יכול לראות כלום איך אפשר לפתור את זה בבקשה עזרו לי

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  4. Started by bg1987,

חזרתי היום מהצבא, וכשהדלקתי את המחשב שלי המסך שלי (dell E248WFP) עבר מיד לPOWER SAVE, (אין אות מהכ. מסך) זה קרה לי כבר פעם, וכל מה שלקח זה ריסט והמחשב חזר לעבודה רגילה. הפעם שום דבר לא עזר, ניסיתי להחליף חיבורים, לחבר אותו לטלויזיה (בVGA) להעביר לסלוט אחר. שום דבר. ניסיתי את ה 9800GT מהמחשב של אחותי והמחשב עובד פיקס. לצערי אין לי מחשב אחר (שיש לו ספק חזק מספיק) לנסות את 4870 עליו. הלדים של הכרטיס מהבהים בהדלקה בצורה תקינה. האם יש לכם הצעות איך לתקן, או שצריך לשלוח למעבדה? תודה רבה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  5. Started by SpEcToR,

צריך לחבר רק לפתח המסומן בירוק? או שצריך גם לאדום? (זה דיסק קשיח SATA-II)

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  6. המסך פשוט נכבה בזמן העבודה, האם זו הי תקלה חומרתית או תוכנתית? קצת פרטים, לפני כמה זמן היו לי בעיות כל הזמן שהיה נתקע לי המחשב הייתי חייב לעשות ריסט, ואז המסך פשוט לא היה נדלק, הוא היה משמיע מאין צפצוף כזה והמסך לא היה נדלק, היום הוא פשוט נכבה ונדלק כל הזמן. לא סביר שהבעיה במסך מכיוון שהיו לי תקלות דומות לפני שנה ואז הלך לי הכרטיס מסך... האם התקלה ביא בכרטיס מסך או בדרייברים?

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  7. אני מדבר על החוטים ששיכים לכפתור הכיבוי והריסט ולסאונד בפאנל הקידמי צריך את המדריך למשתמש של הלוח אם או שיש דרך יותר פשוטה? 2. אם אני קונה עכשיו מחשב נייד עם וינדוס 8 הוא יבוא עם מסך מגע או שאני צריך לדאוג לזה? לא מבין עכשיו מה קרה למיקרוסופט למה וינדוס 8 מיועדת רק למסכי מגע?

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  8. יש לי בעיה במסך החדש שקניתי לפני כמה חודשים,יש לו חיבור DVI HDMI ביחד,בתור כבל כזה עם כניסות שנראות כמו USB. אבא שלי שלח את המסך לתיקון,אבל היום חיברתי את המסך הישן שלי דרך כניסת VGA ולא היה מסגרת ולא מסך מוקטן ,אבל שוב שאני מחבר למסך הישן את החיבור הלבן של הDVI שוב יש בעיה במסך ושוב הוא מוקטן עם מסגרת שחורה. יש לכם המלצות מה לעשות? המסך החדש שלי הוא Samsung TA27950 והמסך שאני כרגע משתמש בו הוא LG 23" אין לי מושג מה השם שלו. אני אשמח אם תוכלו לעזור.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. אני קונה מחשב גיימינג ואמרו לי שלא צריך לקנות מהחנות ושזה סתם לזרוק כסף ושאפשר לקנות באמזון את הקוד בשביל הווינדוס אבל לא הצלחתי למצוא, צריך עזרה בחיפוש מוכר טוב ואמין. לא רוצה לפרוץ רוצה לשלם באמת ולקבל קוד אמיתי,תודה

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by slowly but surely,

מהירות 5 בחבילת משולבת של בזק ואקספון. בזק בדקו בצד שלהם רק את התשתית, לטענתם הבעיה בספק. פניתי לאקספון, הנציג לא היה ברור בכלל. מהנסיון שלי לא כל הנציגים יודעים על מה הם מדברים, לכן אני רוצה לבדוק איתכם את מה שאמר לי. הוא הנחה אותי להקליד פעולות ב"הפעלה" CMD ואז NETSTAT -N ואמר שהאינטרנט איטי כי מופיעים מלא חיבורים מהמחשב שלי. אחרי ריסטרט הופיעו 16 ESTABLISHED שלטענת הנציג מציינים מס' חיבורים לאינטרנט. הוא אמר שאין להם מה לעשות אלא אם כן אני אזמין טכנאי ואפתור קודם כל את הבעיה הזו. לפני חודש וחצי בערך החליפו לי לראוטר D-LINK כי רציתי להצטרף לFREE WIFI של בזק. מכיוון שהוא אמר משהו על וירוסים החלטתי לבדוק את הנושא ,שמתי לב שהאנטי וירוס שלי לא הכי מעודכן, הורדתי AVAST וSPY…

11. Started by CrashZone,

מה שלומכם? לאחרונה רכשתי מחשב Core I3 2100 עם לוח של אינטל bearup lake, מחשב HTPC שיתאים לטלוויזית תלת מימד שלי שהבאתי מחול, טלוויזיה של סמסונג 58". חיברתי בHDMI והרצתי סרט תלת מימד, מיוטיוב (טריילר) ולצערי אני לא רואה תלת מימד. מה אני עושה לא נכון?מה אני צריך להגדיר תחילה? בחרתי בכוונה את הלוח ואת המעבד כך שיתמכו בתלת מימד להבנתי. כמו כן רכשתי כונן בלוריי של סמסונג ולהפתעתי הוא לא תומך תלת מימד, אפשר המלצה לכונן שכן תומך? אני מוריד סרט מלא תלת מימד (כי אני לא יכול להריץ אחד מהסרטים שרכשתי במחשב עדיין).

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by pumbatal,

לאפשרות יש ON, OFF ואל תגידו לי שזה משפר ביצועים (דה..) אני מעוניין לדעת מה זה עושה תכלס (תיזמון זיכרונות אולי, שינוי מהירות באס וכו'...) אשמח אם מישהו יודע.

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  13. היי, לפני איזה יומיים נתקע לי המחשב אז לחצתי על כפתור הריסט ( הוא עושה לי לא מעט בעיות בזמן האחרון אז כבר תכננתי לפרמט אותו עוד השבוע ). בקיצור, אחרי הריסט רואים שה-WINDOWS עולה ואז יש מסך שחור וקו תחתון מהבהב ( כמו ב-WORD במהלך כתיבה ). מה בדיוק עלי לעשות??? והאם אני יכול להסתדר לבד או שאני צריך להזמין טכנאי??? תודה מראש, יובלץ

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by ragee,

שלום! אני משתמש בטוויק usb mouse rate switcher ובנסיון להגדיל את הRATE ל250\500\1000 HZ אני לא מצליח... יש לי MX1000 ויש לי USB2 מה הבעיה? תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  15. Started by emild,

שלום רב, אתמול לאחר שהדלקתי את המחשב בבוקר וגלשתי באינטרנט, פתאום לאחר 2 דקות נתקע לי המחשב קיבלתי מסך שחור והוא כבה. לאחר שכיביתי אותו והדלקתי שוב, קיבלתי הודעה של reboot and select proper device. לאחר כניסה ל- BIOS ראיתי כי רק ה- DVD מזוהה. ניסיתי להחליף את הכבל של ה- SATA וגם אולי לחבר לכניסה שונה בלוח אם וכלום לא עזר. יתרה מכך, לקחתי דיסק קשיח עובד ממחשב אחר וחיברתי לאותם חיבורים עם אותם כבלים והכל עבד. אין רעש מוזר מהארד דיסק ולא כלום. ניסיתי להוסיף אותו למחשב עובד עם הארד דיסק תקין כדי לראות אותי אפשר להציל את המידע ולהעביר להארד דיסק הראשי של אותו מחשב, וזה פשוט תקע לי את המחשב ולא נתן לי אפילו להעלות את הווינדוס. ראשית, האם זה אומר בודאות שההארד דיסק תקול ויש להחל…

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. תראו אני לוחץ ctrl +alt + del וכמובן כולם יודעים לאן מגיעים שם אני הולך לתהליכים ויש שם תהליך לא פעיל שלא מוכן להיסגר (יש לו שימוש די גבוה בcpu זה משתנה (בין כ 71 ל 96) איך אפשר לסגור אותו????? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  17. לאחרונה, החלו להישמע רעשים מוזרים וחזקים יחסית מהמחשב שלי. לפעמים המחשב קורס ומאתחל את עצמו מחדש לפעמים (גם כשהתוכנה לא כבדה בכלל). מה לדעתכם יכול לגרום לבעיה?

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  18. Started by Dark Respect,

I'm in Romania right now living as a guest in a friend's home and I want to fix his computer,, reinstall windows first his cdrom is not working, there is a "!" sign in the device manager and when i try to boot from windows cd it doesnt recognize a cd is in. in the device manager it says "This device cannot start. (Code 10)" can I fix the cdrom some how ? can i install windows from somewhere else? (i have the windows iso and i have mp3 player 1 giga and there is another computer here, a new laptop( thank u, it is most urgent because I return to Israel in 3 days

19. Started by kfirbep,

כל סרטון שאני רואה באינטרנט ואני רוצה לצפות בו במסך גדול המסך נהפך ללבן ואז אני כל הזמן צריך לצפות במסך קטן אח שלי כועס עלי כי זה מחשב שלו והוא היה בסדר עד שנגעתי במחשב.עשיתי כל כך הרבה דברים במחשב שאני לא יודע מה הרס את זה אבל אח שלי מחק את כל התוכנות שהורדתי באותו יום ועדיין המסך נשאר לבן מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 856 צפיות
  20. Started by tsah1982,

שלום יש לי הארד דיסק של wd 250g חדש והתקנתי עליו ווינדוס xp. הבעיה היא שכשהכנסתי את הדיסק התקנה הוא לא התייחס להארד דיסק בתור 250g אלא הראה רק 130g. יש למישהו רעיון איך לפתור את זה?

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  21. Started by J.allmighty,

שלום חברים, הלוח EPOX מגיע עם כרטיס קול on board ac97 C-media חיברתי את הרמקולים שלי כולל מערכת ביתית והכול עובד מצויין, הבעיה היא המיקרופון, לא משנה מה אני לא עושה זה לא עובד לי בכלל. התקנתי את הדרייברים האחרונים שלו ואני אחרי פירמוט יש לציין שה צ'יפ הזה ח*א בלי שום קשר, הסאונד פשוט על הפנים, בלי שום קשר יש למשהוא את אותה בעיה ? זה ממש חשוב לי כי אני משתמש הרבה במיקרופון, תודה לעוזרים. J

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  22. Started by MeTaLhAmMeR,

היי, התקנתי נורטון אנטי וירוס 2004 וכשאני מנסה לעדכן אותו דרך ה live update אני מקבל את ההודעה הזאת: LU1844: LiveUpdate could not determine if there is an update for this product because the update list for this product is corrupted פרצתי אותו עם המספר הסריאלי שצריך לקבל דרך הטלפון, והצלחתי לעדכן אותו פעם כשהתקנתי אותו, ועכשיו כשאני מנסה לעדכן לו את ה Virus Definitions אני מקבל את ההודעה שרשומה למעלה... למישהו יש מושג למה זה קורה?????

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  23. Started by Unavoidable Encounter,

היום המחשב שלי נתקע אז עשיתי ריסט ומאז אני לא יכול להעלות את הווינדוס.. כל פעם אחרי שהווינדוס נטען (המסך טעינה עם הרקע השחור) מופיע לי המסך הכחול המוכר.. כתוב בו UNMOUNTABLE_BOOT_VOLUME ניסיתי להעלות את המחשב ב SAFE MODE אבל זה לא עוזר. הפעלתי CHKDISK דרך הדיסק התקנה של הווינדוס וכשזה הגיע ל50% זה הפסיק וכתב שיש בדיסק תקלות שאי אפשר לסדר (unrecoverable) אז בכל זאת חיפשתי קצת באינטרנט ומצאתי איזה תוכנה בשם TestDisk יש סיכוי שאפשר להפעיל אותה דרך BOOT או משהו בלי להפעיל את הווינדוס? תודה

• 2 תגובות
    • 968 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.