עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by InFiNiTi,

קניתי עכשיו כונן סיגייט (יש לציין שהוא מהדגם הבעייתי אבל אין לי מושג עדיין מה הבעיה המצוינת בדיון הרשמי) חיברתי אותו לSATA ולחשמל כמו שצריך, אך הפוסט לוקח דקה ואז פשוט הוא רושם Second Primary Harddrive Error ואפשר ללחוץ F1 לחצתי והווינדוס לא הפסיק לטעון את עצמו בחלק שלפני הWELCOME וכו' (שחכתי איך קוראים לחלק הזה ) מה עושים? זה קשור לדיון הרשמי של הבעיה? הרי עוד לא נכנסתי לווינדוס וכבר יש שגיאת הרדיסק בפוסט...

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  2. יש מה לעשות???!!! הצילו!! אולי אתחול כמו הוצאת JBAT בלוח אם או משהו כזה?

• 6 תגובות
    • 736 צפיות
  3. Started by alfred3,

יש לי נייד של יבמ ולאחרונה תוך כדי בדיקת תאימות של הארד דיסק חדש למחשב התברר לי שיתכן ואצטרך לעשות עדכון של הביוס.האם זה בטוח ? שמעתי שזה יכול להרוס את המחשב.האם מעדכנים רק כשהכרחי או כדי בכל אופן? יש לי ביוס ישן מ 99 . אשמח לשמוע את דעתכם . תודה

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  4. Started by john,

שלום לכולם! ברשותי מחשב נייד IBM מדגם THINKPAD 600, פנטיום 2. רכשתי אותו לפני כמה שנים. ברוב חוכמתי הצלחתי לנעול את המחשב אבל אין לי מושג מה זו הנעילה הזו. ישר שאני מדליק אותו הוא מבקש סיסמא, בצורה קצת מוזרה. לא סיסמאת הBIOS, כי אני יודע איך היא נראית והיא לא נראית כך... אני חושב שיכול להיות שהבחורה שקניתי ממנה אותו היה לה איזה מנגנון הגנה שצרוב על הלוח או משהו. אם מישהו יכול להסביר לי ולעזור לי... אשמח מאוד.. תודה רבה... ג'ון

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  5. Started by gshhar,

אני רוצה לעשות עידכון ביוס. איזה אפשרות אני אמור לשנות בביוס שאני אוכל לעשות את העידכון? (נראה לי משהו שמוגדר ככה שאני כותב). ביוס של אביט.

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  6. Started by OriW,

שלום, אני משתמש בווינדווס XP והייתי צריך לנסות משהו במצב ACPI. הבעיה היא, שמאז ששיניתי למצב ACPI ווינדווס פשוט לא רוצה לעלות. ניסיתי להיכנס לSafe Mode, זה מגיע לי לאחת השורות ונתקע (חיכיתי המון זמן, והוא לא עולה). ניסיתי להיכנס לווינדווס דרך "Start windows with the last good configuration" משהו כזה, ומה שקורה זה שבטעינה של ווינדווס (כשרואים את הדגל הזה של ווינדווס) המחשב כאילו נתקע בין שחור לדגל הזה.. עזרה? אני נואש

• 11 תגובות
    • 736 צפיות
  7. Started by Rule The Pc,

אהלן. תראו חברה אין פה פורום לפאלמים אבל עדיין אני אשאל בפורום זה כי זה באמת תמיכה טכנית... אז ככה... יש לי חבר שיש לו פלאפון NOKIA 3650 אבל אין לו איך להעביר את התמונות שיש לו בפלאפון למחשב כי אין כבל שתומך בזה... אבל לי יש פאלם M515 אבל הוא לא תומך בתמונות אז החלטנו לקנות כרטיס הרחבה SD 64 מגה לפאלם כדי שהוא יוכל להעביר לי תמונות לפאלם ואני משם למחשב ואז לדיסק... אבל מתי שניסינו להעיבר את התמונה זה מעביר ואז מקפיץ הודעה "Data recieved in an unknown format" יעני זה לא מבין את סוג הקובץ שהתקבל וזה סוג הודעה שהוא יקפיץ אם אין כרטיס הרחבה שתומך בתמונות... אפשר לשים תמונות על הכרטיס דרך המחשב כבר ניסיתי אז כנראה הבעיה היא שהפאלם קורא את המידע לפאלם עצמו שהוא לא יודע לקרוא תמ…

• 4 תגובות
    • 736 צפיות
  8. שלום חברה יש לי WINDOWS 7 קניתי היום הארדיסק 500GB עכשיו נכנסתי לביוס ראיתי שההרדיסק של 500 גיגה שם והכל בסדר. עכשיו באתי לMY COMPUTER ולא ראיתי את הדיסק החדש!???? אז אחרי זה הלכתי ל DEVICE MANAGER וראיתי את ההאדיסק שם ועשיתי עליו UNINSTALL ואז INSTALL וזה התקין אותו והכל בסדר אבל עדיין לא ראיתי בMY COMPUTER את ה500 גיגה! מה אני צריך לעשותת כדי שיראו.????@!?@?!אני לא מביןןןן תודה רבה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  9. Started by mazoneli,

שלום הלך לי המאוורר של הצאקרה 250mm, איפה ניתן הארץ להשיג מאוורים כאלו גדולים ? תודה

• 4 תגובות
    • 736 צפיות
  10. תודה מראש לכל העוזר..

• 8 תגובות
    • 736 צפיות
  11. Started by Hitman_47,

אחים שלי לא יודע מה הבעייה אני כבר מיועש יש לי צורב : TEAC W552E 52X יש אותו למישהו או יכול להגיד מה הוא חושב אליו? הבעייה אצלי היא כזאת שאני פותח תוכנה צריבה נרו (גירסה הכי חדשה מהאתר) אני בחור באופציות לא משנה מה והנרו ניתקע נתיי למחשב שעה ועדיו לא קרה כלום הנרו פשוט ניתקע ואז מופע לי סיים משימה כיאלו וכל פעם זה ככה מישהו יכול להגיד לי מה הבייעה?...????

• 4 תגובות
    • 736 צפיות
  12. Started by dEaDPooL,

קניתי מחשב חדש , עם הארדיסק של ווסטרן SATA כשאני מחבר הארדיסק נוסף כ-SLAVE , ה-SATA לא מזוהה ע"י הביוס נהפוך הוא עם ההארדיסק הרגיל -IDE. הכיצד אני גורם לביוס , לזהות את שני ההארדיסקים ? (שיחקתי עם הגדרות ה-SATA בביוס, אך לא הועיל) הלוח שיש לי GA-81K1100 של GIGABYTE בתודה מראש!

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  13. Started by AAABC,

שלום אשמח לדעת איך מתקינים VISUAL STUDIO כלומר התקנתי אבל יש מקום שצריך לסמן וי להמון כלים ואני לא יודעת מה לסמן... אני צריכה את זה לWEB תודה

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  14. שלום לכולם (מקווה שזה הפורם המתאים) יש לי WD 80GB 8 MB BUFFER ויש לי את הבעיה הזאת כל פעם שאני בא להעביר קבצים להארד דיסק הזה הוא נתקע משמיע קולות של עבודה ונכנס ללופ רק שאני מכבה את המחשב אז הוא מפסיק עכשיו דיי ברור שפשוט האזור שאני מנסה לכתוב עליו נדפק השאלה שלי האם יש תוכנה שיכולה לחפש בעיות בהארד דיסק ואז לסמן את המקום שלהם כדי שהכונן ידע לא לנסות לכתוב עליהם כמו שהיה פעם ב Scan Disk של ה כוננים 1.44 דרך אגב עשיתי את Scan Disk של ווינדוס וזה לא עזר תודה מראש

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  15. יש לי מחשב שמותקן עליו כונן קשיח s-ata שיש בו חלונות XP פתאום אתמול ללא כל הודעה אני מנסה להדליק את המחשב ומופיעה לי הודעה: boot failure insert boot diskette in A press any key when ready ההרד דיסק של סמסונג 120 גיגה מודל SP1213C ואין לי כל דיסקט ככה קיבלתי אותו . הוצאתי את הסוללה מהביוס ועשיתי ביוס דיפולט עדיין לא נפתרה הבעיה החלפתי כבל ATA בחדש עדיין יש בעיה. לוח אם שלMSI תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  16. Started by MOX,

שלום לכם, בזמן האחרון יש לי תקלה מעצבנת, כל יום כשאני מדליק את המחשב המחשב עולה סבבה עד למסך טעינה של הווינדוס (השחור עם הפס טעינה) ואז לא רואים כלום. ואז אני עושה ריסטרט דרך הכפתור והחיווי של המנורה של המסך מראה כאילו המחשב כבוי למרות שהוא דלוק. אני מכבה דרך הכפתור מדליק וזה חוזר על עצמו איזה פעמיים שלוש ורק אז הוא עולה סבבה. אגב אם אני מנסה לכבות ישר ע"י לחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי בשלב הראשון במקום לעשות ריסט המחשב משמיע דרך הרמקול הפנימי ציפצופים כאלה. המסך עצמו בוודאות תקין, אגב מדובר במערכת הפעלה Windows XP Proffesional ניסיתי להתקין את הווינדוס מחדש (בלי קשר לתקלה) וזה עדיין לא עזר וגם ניסיתי להתקין מחדש את הדרייבר של הכרטיס מסך תודה...

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  17. Started by pinkmasta,

יש לי בעיה נורא מוזרה , יש לי לוח מסוג GA-7VRXP , של גיגה בייט כמובן . וקניתי לו מעבד 2400+ , הלוח אמור להיות PLUG N PLAY מלא , חיברתי הכל הדלקתי את המחשב , המחשב נדלק וכעבור זמן מה הוא נכבה. אחרי משהו כמו 3 פעמיים כאלה , המחשב כעת נדלק אך ללא תצוגה על המסך וכאשר אני מוציא את הזיכרונות הוא לא מצפצף .. למישהו יש מושג ?

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  18. Started by Far_Away,

שלום , אני חדשה פה ונרשמתי במיוחד, מקווה שתוכלו לעזור. המחשב שלי לא מזהה שהרמקולים מחוברים למחשב למרות שכל הדרייברים מותקנים והכל מחובר (ניתקתי והחזרתי אלף פעם לכמה חיבורים שונים) ניסיתי גם את העזרה של windows וזה גם לא פתר את הבעיה .. למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות?

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  19. היי לכולם יש ברשותי מחשב מקורי של HP פנטיום 3 מהירות 600. כרגע יש לו דיסק 40 GB וברצוני להגדיל אותו. כאשר אני מחבר את הדיסק החדש שגודלו 80 GB הוא לא מצליח לזהות אותו ב-BIOS חשבתי אולי יש צורך לעדכן את הביוס אך לפי האתר של HP אין שום עדכון של הבורד. הדגם של הבורד הוא VECTRA VEi8 http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/SoftwareDescription.jsp?lang=en&cc=us&swItem=vc1720en&jumpid=reg_R1002_USEN בקיצור, צריך את עזרתכם המקצועית בנושא. תודה.

• 11 תגובות
    • 736 צפיות
  20. Started by rambo88,

שלום לכולם כשאני מנסה להפיל ת'מחשב במצב בטוח אז הוא נתקע לי מתי שהוא טוען את כל הקבצים חיכיתי 5 דקות וכלום לא נהיה המחשב חושב ולא מפסיק והבעיה השניה היא כשאני לוחץ קליק ימני עם העכבר על המחשב שלי מאפיינים אז הוא רושם לי אין אפשרות לאתר רכיב הפעלת יישום זה נכשלה מכיוון שלא אותר framedyn.dll התקנה מחדש של היישום עשויה לפתור את הבעיה ואז הוא פותח לי תחלון הזה אבל מהי ההודעה הזאתי??וכשאני מנסה לראות מה האייפי שלי cmd ואז ipconfig אז הוא רושם לי ipconfig is not recognized as an internal or extremnal command oprable program or batch file לפני איזה חודש יכותי לראות אודה אם תעזרו לי בקשר לבעיות תודה ושבת שלום אבקש רק נא לא לענות בשבת!!!

• 8 תגובות
    • 736 צפיות
  21. לפני מספר שבועות קניתי צורב DVD למחשב ( Toshiba 5272) עכשיו יש לי בעיה שהרבה כונניים במחשבים אחרי ואפילו הרדיו דיסק שלי ברכב קורא חלקית את הדיסק ולא מצריך לקרוא הכל ולכן נתקע כל הזמן.... האם לעוד מישהו זה קורא והאם יש דרך לטפל בזה? תודה מראש לכולם.

• 7 תגובות
    • 736 צפיות
  22. Started by Elite_Sniper,

כשאני מנסה להפעיל את גוסט ריקון החדש ואת הדמו של EL MATADOR המחשב מתחיל לטעון את המשחק ואז עושה ריסט אני חושב שהבעיה בכרטיס מסך, כי מאז שהתקנתי את קטליסט 6.8 בCONTROL CENTER לא עובד ואני לא יכול להיכנס להגדרות של הכרטיס מסך גם אין לי במאפיינים של הכרטיס את הסמנייה של ATI(כמו בתמונה http://img152.imageshack.us/my.php?image=problemrn1.jpg ) ניסיתי להתקין מחדש את הדרייברים ואת הFRAMEWORK אבל שום דבר לא עזר, גם ניסיתי לחזור ל6.7 וגם זה לא עזר

23. היי , אני מתכנן להזמין מחשב מאמזון ארה"ב - זה ולפי מה שהבנתי הוא בא עם שקע של אמריקה אז אני צריך פתרון. השאלה היא מה עדיף - המתאם מאמריקאי לישראלי או לקנות כבל חשמל מיקי מאוס למחשב נייד לפי הבנתי שימוש במתאם הוא בעייתי , אך אני גם לא בטוח שהשימוש בכבל הוא בסדר? תודה רבה !!

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  24. Started by X-BLADE,

היי, משום מה, כשאני מדליק את המחשב, הWINDOWS7 לא עולה יותר, אלא מופיע verifying DMI pool data וזה נתקע ככה לכמה דקות ואז מופיע DISK BOOT FAILURE INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER. זה קרה לי אתמול, אז הכנסתי דיסק של התקנת WIN7 ופירמטתי את הכונן והתקנתי WIN7 והכל עבד מצוין. עד שכיביתי את המחשב. לאחר שהדלקתי שוב פעם מופיעה ההודעה verifying DMI pool data ולאחר כמה דקות DISK BOOT FAILURE INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER. מה עושים? ניסיתי להוציא את הבטרייה מהלוח M ולהחזיר אך זה לא עזר. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  25. Started by vic07,

יש לי מחשב ישן יחסית עם מעבד P4. היות והוא היה מלא אבק מבפנים, ניקיתי אותו באופן יסודי, כאשר אחד הדברים שפרקתי לצורך הניקוי היה הקירור של המעבד. המשחה התרמית כמובן היתה כבר יבשה לחלוטין והתקלפה כאשר הפרדתי את הקרור. לא היתה לי משחה טרמית בהשג יד, אז הרכבתי את הקרור בחזרה ללא משחה, תוך כוונה להפעיל את המחשב לצורך בדיקה בלבד לאחר ההרכבה מחדש (עניין של כמה דקות). בכל אופן, המחשב אכן עלה כראוי, אבל אחרי כ5 דקות נכבה פתאום. תארתי לעצמי שזה ההגנה המובנית מפני התחממות יתר של המעבד. אחרי שנתתי לו להתקרר כ20 דקות, הפעלתי אותו שוב ונכנסתי לBIOS כדי לבדוק את קריאת הטמפרטורה. הקריאה היתה 97 מעלות צלסיוס - פחות מדקה לאחר ההפעלה, עם הקירור ב2200 סל"ד לפי אותו המסך - ושוב המחשב נכבה. וע…

• 6 תגובות
    • 736 צפיות

דיונים חדשים בפורומים