תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
שחקתי Q3 כהרגלי פתאום המחשב נכבה לגמרי לא עשה ריסט או משהו אמרתי אולי תקלה פשוטה הדלקתי בחזרה המחשב בטעינה של ה WINDOWS עשה עוד פעם כיבוי עצמי בדקתי בב BIOS הכל בסדר כל המתחים טובים בדקתי ב EVEREST אפשר לראות בתמונה שמתח 12 לא מופיע מוזר אגב לא להתייחס ל POWER SUPLLY כי זה לא נכון חיברתי מאורר שיושב על ה HDDלחיבור שלו יש לי ספק גירני או איך שאומרים את זה בקיצור חסר שם כל עזרה תתקבל בברכה חג שמח [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 703 צפיות
-
-
לאחרונה החלה בעיה במצב של שימוש של מעל 50% מהזכרון. האם יתכן שאחד הסטיקים של הזיכרון נדפק (ישנם 2) ? האם יתכן וזו בעיית מעבד? אולי וירוס שלא מאובחן? כיצד לאבחן את הבעיה בכלים פשוטים?
-
- 6 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אז ככה, חזרתי היום מהצבא אחרי שבוע שלא הייתי בבית הייתי במחשב כרגיל (אינטרנט וכו) ופתאום הוא נתקע (דבק שקרה לי גם בעבר). עשיתי ריסט ומאז הווינדוס לא עולה. גיליתי רעשים מהארד דיסק (כמו "באנג באנג" כאלה). ניסיתי שוב ושוב לעלות את המחשב, אבל לא הצלחתי. מה שקורה בשטח זה שלפעמים הוא מגיע למסך של ווינדוס (XP) שיש למטה את הדבר הכחול שזז, אבל פשוט לא לא עובר למסך של היוזרים ונישאר שם, וגם לפעמים הרעשים של ההארד דיסק מתחזקים (ה"באנג באנג") ואז הוא אומר שהוא לא מזהה בכלל שום דבר על המשחב שלי ומבקש שאכניס דיסק או משו ואלחץ המשך. (כאילו להגיד לי שאין לי ווינדוס ושאני אכניס איזה דיסק בוט או משו). חיברתי את ההארד דיסק שלי למחשב של אחי (החיבור שלי SATA ושלו IDE). הצלחנו לפתוח את המחשב …
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
מדי פעם באקראיות בעת משחק (דוגמא קלאסית OBLIVION למרות שגם GTA:SA קורס מאותה הסיבה) מופיעה לי הודעת שגיאה של זכרון (משהו עם 000XXX) ראוי לציין שהמחשב בן חודש+/- מפרט בצד. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אחרי OC למעבד בעזרת תוכנת ClockGen המחשב נתקע אחרי Reset הוא עלה עוד פעם אבל לא הייתי יכול להזיז את סמן העכבר או ללחוץ המקלדת עשיתי Reset ל-BIOS על ידי הוצאת הסוללה והכנסתה עוד פעם אחרי 20 דקות אך זה לא עזר אנא עיזרו לי!
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה במשחק - תוך כדי משחק, לאחר זמן אקראי, הסאונד נתקע והמסך מציג הודעה שהרזולוציה גבוהה ממה שהוא יכול להציג. רק RESET למחשב עובד. מותקן הפאצ' האחרון, לא נתקלתי בבעיות במשחקים אחרים. כרטיס מסך 4850, טמפ' של כרטיס מסך תקינות(פחות מ-90). דריבר 8.9. אשמח לעזרה.
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
כשאני רואה קבצי וידאו (לא משנה באיזה תוכנה: מדיה פלייר, מדיה סנטר, VLC) הוידאו נתקע וגם המחשב וחייבים לנתק אותו מהחשמל ולהדליק מחדש כדי להחזיר אותו. אני לא יודע להגדיר מתי בדיוק זה קורה, זה לא קורה כל פעם שאני רואה וידאו. וכשאני מעלה את המחשב אחרי שזה קורה, הוא אומר שהמחשב לא נכבה כמו שצריך כנראה כתוצאה של זה שהוא לא הגיב או נתקע ואז הוא אומר שאני יכול להיכנס לסייף מווד כדי להחלים... מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח של ECS P4VXASD2 כרגע מותקן בו זיכרון שלSD-RAM 128MB 133MHZ כשאני מנסה להוסיף לו עוד זכרונות בסלוטים הוא מצפצף ולא עולה הזכרונות טובים מה יכולה להיות הבעיה? כמו כן ללוח יש 4 חריצי זיכרון 2 של SD-RAM ו2 של DDR האם צריך להזיז ג'אמפר כדי להשתמש ב DDR?כי גם כאשר אני מוסיף זכרונות של DDR עובדים ותקינים הוא לא עולה לי צריך עזרה דחוף המחשב איטי בטירוף יש לי לינק ללוח אם עוזר http://www.ecsusa.com/ECSWebSite/Products/ProductsDetailPhoto.aspx?DetailID=51&LanID=10
-
- 5 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה אני נתקל בבעיה לחבר מכשירים דרך הUSB. מתקבלת ההודעה: USB DEVICE NOT RECOGNISED (וכמובן שאי אפשר לעבוד עם המצלמה) הדבר היותר מוזר הוא שעכשיו חיברתי עכבר אופטי לאותו חיבור USB והוא זיהה אותו ועובד איתו בצורה חלקה! יש המלצות? תודה שחר
-
- 6 תגובות
- 703 צפיות
-
-
המחשב לא מפעיל לי תמשחק cs 1.6 כמו שצריך מפרט : Intel Pentium 4 3066 MHz Intel Grand County 2 D102GGC2 NVIDIA GeForce 8600 GT 256 MB Palit Pqi 2GB 533MHZ DDR2 WD WD800JD DVD-RAM LG GSA-H22N black ספק + מארז גנרים אם הכרטיס מסך שהיה לי 6600GT וזיכרון 512MB הייתי מריץ תמשחק חלקקק בלי חצי תקיע ולא משנה מה היה קורה היה לי 120 FPS לא זז עכשיו אם 2giga ו 8600GT יש פעמים שאני משחק ב 50 FPS אני משתגע מזה לחבר שלי יש מחשב פחות טוב משלי PENTIUM D 3GHZ לוח אם msi 1 giga 7600gt מארז וספק גנרים והוא מריץ על 400 חופשי וגם לא יורד לו ה FPS ניסיתי לעדכן דרייברים פירמוט למחשב ביטול סכרון אנוכי אמרו לי שאם אני יגדיל ל 2GIGA אז זה יסתדר אבל שום דבר לא הסתדר מה אני עושה אני כבר מ…
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
-
יש לציין כי לא נגעתי בביוס, לא שיניתי שום אפשרות, וכי זה לא קרה לי מעולם... תדר המעבד ירד לי ל-1600MHZ לפי הCPU-Z ולפי המחשב שלי [ מקש ימני--מאפיינים ]... באוורסט כתוב לי דבר כזה: Field Value CPU Type Unknown, 1866 MHz (11.5 x 162) בקיצור, אין לי מושג מאיפה זה בא לי פתאום... המפרט שלי בצד.. מה יכולה להיות הבעיה? ניסיתי לעשות ריסטרט למחשב, אולי איזושהיא הגדרה השתנתה... הבחנתי בזה רק אחרי שהתקנתי את הגירסא האחרונה של SPEEDFAN, ניסיתי לשחק שם עם האפשרויות שבוחרים CLOCK, ויש שם אפשרויות בחירה של לוחות אם וזה... בקיצר, אני טיפה מפוחד, מה זה יכול להיות? אגב, בCPU-Z כתוב לי 267X6 MHZ, והמכפלה של המעבד שלי אמורה להיות בכלל 7...
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
האם קיימת איזושהיא פקודה שנועלת את הראשים של הדיסקים הקשיחים לפני שמעבירים אותם בדרך חתחתים?
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
המחשב שלי עושה המון רעש בגלל מאווררים.. לפני שנה בערך אמרתי לתכני שלי לשים לי עוד מאוורר... עכשיו אני רוצה להוריד אותו (את האקסטרה) ואני לא יודע איזה היו במקורי... עכשיו יש לי אחד מקדימה למטה אחד מאחורה למעלה ואחד באמצע על הלוח... איזה היו כאשר קניתי את המחשב? אם זה עוזר אז יש לי מחשב +AMD Athlon 2600
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום לכולם, החלטתי לפרמט את המחשב שלי. עשיתי את כל השלבים, קראתי והתעניינתי לפני, הבעיה היא שבזמן התקנת ה windows קורה צשהו שאף פעם לא נתקלתי בו. ההתקנה פשוט נתקעת, לא זזה. המערכת לכאורה מתקינה את חלונות וכותבת כמה זמן נשאר לי להתקנה אבל בשלב מסוים זה נתקע כשנותרו 36 דקות לסיום. ניסיתי כבר כמה פעמים, השארתי גם במשך כמה שעות אבל שום דבר לא זז. כתוב כך, במסך הכחול של ההתקנה: instaling devices זה לא שהמסך "קפא", הנקודות הירוקות של ההתקנה ממשיכות להבהב והפונקציות שמתחלפות מדי כמה זמן תוך כדי ההתקנה, אכן מתחלפות. פשוט הזמן לא זז יותר ובעצם לא מתבצעת התקנה. פרטים על המחשב: מדובר במחשב נייד hp pavillion הווינוס הוא SP1 מקורי (הגיע יחד עם המחשב), home edition, באנגלית…
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
כשאני מנסה להפעיל את גוסט ריקון החדש ואת הדמו של EL MATADOR המחשב מתחיל לטעון את המשחק ואז עושה ריסט אני חושב שהבעיה בכרטיס מסך, כי מאז שהתקנתי את קטליסט 6.8 בCONTROL CENTER לא עובד ואני לא יכול להיכנס להגדרות של הכרטיס מסך גם אין לי במאפיינים של הכרטיס את הסמנייה של ATI(כמו בתמונה http://img152.imageshack.us/my.php?image=problemrn1.jpg ) ניסיתי להתקין מחדש את הדרייברים ואת הFRAMEWORK אבל שום דבר לא עזר, גם ניסיתי לחזור ל6.7 וגם זה לא עזר
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
-
אני "מתחיל" בנושא מיחשוב. רציתי לבצע קצט סדר במארז שלי. ולאחד החיוט שהלך בכל הכוונים. איחדתי קבוצות חיוט בעזרת אזיקוינים קטנים, ולפתע ראיתי שיש לי מולקס קטן (מאוד דק ובצבע שחור) אשר אינו מחובר . למולקס זה מחוברים 3 חוטים (אדום, שחור ולבן). עקבתי אחרי החיוט וגיליתי שהקצה השני שלו מתחבר ל CD בעזרת מולקס דומה . המקום על ה CD בו המולקס מתחבר רשום: ANALOG AUDIO R G G L (לוח האם שלי הוא של GIGABYTE ) מבקש סיוע לאן לחברו?
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-
-
הלוח אם שלי : GA 965P-DS3 ואני לא מצליח לחבר את המאוורר של המארז לשם כי אין לי מושג לאן.. המארז :Compucase-HEC Super Midi Tower CI-6919 Black מישהו יכול לעזור לי? ty..
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום . אני כבר פתחתי אשכול לגבי משהוא אחר ... אבל מסתבר שבדקתי ובמחשב שלי. יש 3 מאווררים אחד במרכז של לוח האם , השני זה של הכרטיס מסך משהוא קטן ואחד נסתר ליד הארד דיסק , עכשיו זה שליד הארד דיסק הוא לא עובד הוא נשאר לא זז שהמחשב דלוק , זה אמור להיות ככה או זה התקלקל וגורם למחשב שלי להתקע לאחר כמה זמן ולכבות ? תודה רבה לעוזרים !
-
- 5 תגובות
- 703 צפיות
-
-
יש לי מערכת שכוללת e6400 p5b deluxe xt1950 pro 512 667mhz * 2 ספק 520w לפעמים כשאני מריץ איזה תוכנה כבדה על המחשב או משחק כבד אז המחשב פתאום עובד ממש לאט שלא ניתן לסבול את זה השאלה שלי ממה זה יכול להיות המחשב ממש חדש עדיין אפילו לא ניצלתי רבע ממה שהוא יכול לתת אני מאמין יש לו 1 גיגה זיכרון ככה שלא אמורה להיות בעיה יכול להיות שהספק כוח לא מספיק למערכת כזאת?
-
- 12 תגובות
- 703 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של ג'יגה-בייט, וזכרון 256MB DDR של קינגסטון. המחשב עבד מצויין, עד שהחלטתי להרחיב את הזכרון. קניתי עוד 256MB, מתוצרת שונה (כמובן שבדקתי שזה CL 2.5 כמו הקינגסטון) - ומאז שהכנסתי את זה למחשב, התחיל הבלאגן - בכל פעם שהייתי מדליק את המחשב, התחיל לפעול CHKDSK, וכשנכנסתי למע' ההפעלה, המון הודעות שגיאה בנוסח - system write failure. שיניתי את הגדרות ה BIOS ל fail-safe, אבל זה חזר על עצמו - זאת ועוד, שהדיסק הקשיח התחיל להתמלא בקבצים ענקיים, ולא מזוהים. הוצאתי את הזיכרון שהוספתי - והפלא ופלא - הכל חזר למקומו בשלום. הייתי צריך להריץ את sfc / scannow, כדי לשחזר כמה קבצים שנדפקו, אבל הכל נגמר בסדר. שלחתי את הזכרון ה"פגום" (?) בחזרה לאקסלנט (מהם קניתי), וקיבלתי זיכרון חדש א…
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
וכל המארז מרעיש בצורה מטורפת, מישהו פעם נתקל במשהו כזה ??
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
כתבתי את זה כבר כמה פעמיים שאני מפעיל את המחשב לפעמים רשום במסך שחור a disk read error occurred press ctrl+alt+del to restart עוד לפני שהוא מעלה את המערכת. אין לי כונן דיסקים.בדקתי גם בביוס הכל בסדר. לפעמיים אני עושה כמה פעמיים ריסט ואז הכל מסתדר. אבל אחרי כמה פעמיים שניסיתי הרבה זה לא עוזר. אז חשבתי שהבעיה אולי בארד דיסק אז הלכתי החלפתי אותו עם האחריות אבל הבעיה ממשיכה... מה זה יכול להיות משהו בחומרה? אולי בעיה עם החוט של הכונן דיסקטים?
-
- 6 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אז ככה. יש לי הרד דיסק (WD800JB) הרד דיסק 80 ג'יגה של WESTERN DIGITAL עם 8MB CACHE . הCHKDSK מצא בו BAD SECTORS. על ההרד דיסק יש עדיין אחריות, הייתי בטוח שההרד דפוק, וצריך להחליף אותו במסגרת האחריות (מה שיוצר המון כאב ראש, התקנת החלונות מחדש והכל, ואובדן כל המידע שיש עליו עכשיו), עד שראיתי את הדבר הבא באתר של WESTERN DIGITAL http://wdc.custhelp.com/cgi-bin/wdc.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=62&p_created=1003443764 Problem: The utility ScanDisk reports bad clusters or bad sectors on the drive. Cause: Bad sectors as reported by ScanDisk [glow=red,2,300]may or may not indicate physical damage to the drive[/glow]. Anything from a virus, to a faulty data cable, to…
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-