תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
כשאני מדליק תמחשב לפעמים הוא רושם לי לפני שהווינדוס עולה A DISK ERROR משהו כזה ואני צריך ללחוץ Ctrl+Alt+Delete ולפעמים זה חוזר על עצמו, מזה? וגם לפעמים העכבר לא זז כשהמחשב נדלק ואני צריך להוציא אותו ולהכניס עוד פעט את החיבור שלו ל USB /מה אני אגיד, זה היה ממש קשה/
-
- 10 תגובות
- 729 צפיות
-
-
מזה כשנה יש ברשותי צורב Aopen 3248 ותוכנת צריבה Nero 5.5. שניהם עבדו בצורה טובה (כל הצריבות היו מוצלחות). לאחרונה החלפתי את המחשב (P4 2.4) ומע' ההפעלה (XP) והצרות החלו... לעיתים הצורב עובד טוב אך פעמים רבות אני מקבל הודעות media speed error או power callibration error. המדיה זהה לזו שבה השתמשתי בעבר וכן מהירויות הצריבה. צריבה חד פעמית שביצעתי עם clone cd הייתה מוצלחת וללא בעיות. האם ידועות בעיות של NERO עם XP? האם הבעייה בצורב? פתרונות יתקבלו בברכה. שאלה נוספת בנושא-- האם ניתן להמיר קבצי IMAGE עם סיומת כלשהי (BIN,ISO...) ל- ccd. (סיומת של CLONE)
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום לכולם, השבוע המאוורר של המעבד התחיל לעשות לי רעש. כשפתחתי את המחשב ראיתי שחלק מצלעות הקירור שלו התעקמו, עכשיו אני רוצה לקנות מאוורר חדש. יש לי לוח אם של ASROCK והמאוורר שלי עכשיו הוא רגיל של אינטל התושבת היא 775 עכשיו ראיתי את המאוורר הזה http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6098 (אין אותו בTMS- מעניין למה?) ורציתי לדעת אם כל מאוורר שמתאים לתושבת שלי ייכנס? כמו כן אשמח לחוו"ד על המאוורר, או להצעה חלופית, עד 100 ש"ח תודה ושבת שלום!
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
קניתי ליפני חצי שנה מחשב חזק מאוד עם vertex 3 הכל פעל טוב עד שפתאום התחיל להופיע לי מסך כחול מציק שכתוב בו הרבה שטויות ורק ריסט מוציא אותי מהמסך הזה . חיפשתי קצת וגיליתי שזה בעיה ידועה כבר שנים בשם bsod . ocz טוענת שרק %1 מכלל המשתמשים בכרטיס התלוננו ... אומרים שיש פיתרון לזה לעדכן גרסא של מכשיר , הבעיה זה שיש שם אזהרה לא לעדכן שהמערכת הפעלה פועלת על הכרטיס מה אני עושה למישהו יש רעיון אחר ?
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
יש לי סורק UMAXASTRA 2500 והתקליטור שלי נשחק, לא יכולה להפעיל את הסורק ללא תקליטור , מי יכול לעזור לי בבקשההההההההההההההה. 053613385 אביבה :'(
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש בווינדווס XP והייתי צריך לנסות משהו במצב ACPI. הבעיה היא, שמאז ששיניתי למצב ACPI ווינדווס פשוט לא רוצה לעלות. ניסיתי להיכנס לSafe Mode, זה מגיע לי לאחת השורות ונתקע (חיכיתי המון זמן, והוא לא עולה). ניסיתי להיכנס לווינדווס דרך "Start windows with the last good configuration" משהו כזה, ומה שקורה זה שבטעינה של ווינדווס (כשרואים את הדגל הזה של ווינדווס) המחשב כאילו נתקע בין שחור לדגל הזה.. עזרה? אני נואש
-
- 11 תגובות
- 729 צפיות
-
-
-
אחים שלי לא יודע מה הבעייה אני כבר מיועש יש לי צורב : TEAC W552E 52X יש אותו למישהו או יכול להגיד מה הוא חושב אליו? הבעייה אצלי היא כזאת שאני פותח תוכנה צריבה נרו (גירסה הכי חדשה מהאתר) אני בחור באופציות לא משנה מה והנרו ניתקע נתיי למחשב שעה ועדיו לא קרה כלום הנרו פשוט ניתקע ואז מופע לי סיים משימה כיאלו וכל פעם זה ככה מישהו יכול להגיד לי מה הבייעה?...????
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
בקיצור ה"טכנאי" שלי נקרא לו ככה.. משום מה החליט לשים לי סיסמא בכניסה לביוס שאני רוצה להיכנס להגדרות.. עכשיו אני לא יכול להיכנס לשנות דברים... למשל לתקן את זה שכל פעם שאני מעלה את המחשב לבחור מאיזה בוט להעלות תמחשב... אז השאלה שלי אם יש דרך לעקוף או לשנות תסיסמא הזאת.. תודה מראש לכל העוזרים ואני מקווה שזה מתאים לפה זה המקום היחיד שניראה לי הגיוני...
-
- 5 תגובות
- 729 צפיות
-
-
יש לי מחשב של דל מדגם inspiron n5010, ויש לו בעיה כנראה במאווררים, המחשב מגיע לטמפרטורות של 80-90 מעלות ואז נכבה. יש המלצות למעבדה באזור חולון? אם לא, אז משהו שקרוב לחולון? תודה מראש רפאל
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
יש לי מקלדת USB אלחוטית של LOGITECH אבל כשהמחשב עולה המקלדת לא עובדת... אבל כשה WINDOWS עולה המקלדת עובדת כמו שצריך הבנתי כנראה שבביוס לא מוגדר לי ה USB בתחילת המחשב... אבל הבעיה היא שאני לא יכול להכנס לביוס משום שאי אפשר ללחוץ על כפתורים בתחילת המחשב...... מה עושים?? תודה.
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי WD3200AAKS והמחשב שלי לא מזהה אותו יש לי AMD ATHALON 3000 ABIT KV8PRO לוח אם כיום יש גם WD 120 אני מתקין את הHD והמחשב ניתקע הBIOS לא מזהה אותו לא יודע מה לעשות תודה
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום לכם, בזמן האחרון יש לי תקלה מעצבנת, כל יום כשאני מדליק את המחשב המחשב עולה סבבה עד למסך טעינה של הווינדוס (השחור עם הפס טעינה) ואז לא רואים כלום. ואז אני עושה ריסטרט דרך הכפתור והחיווי של המנורה של המסך מראה כאילו המחשב כבוי למרות שהוא דלוק. אני מכבה דרך הכפתור מדליק וזה חוזר על עצמו איזה פעמיים שלוש ורק אז הוא עולה סבבה. אגב אם אני מנסה לכבות ישר ע"י לחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי בשלב הראשון במקום לעשות ריסט המחשב משמיע דרך הרמקול הפנימי ציפצופים כאלה. המסך עצמו בוודאות תקין, אגב מדובר במערכת הפעלה Windows XP Proffesional ניסיתי להתקין את הווינדוס מחדש (בלי קשר לתקלה) וזה עדיין לא עזר וגם ניסיתי להתקין מחדש את הדרייבר של הכרטיס מסך תודה...
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
לפני כמה ימים התחילה לי תופעה מדאיגה במחשב בזמן כל פעולה פשוטה,המחשב פשוט "קופא",אי אפשר להזיז את העכבר,אי אפשר ללחוץ ctrl alt del כלום,רק ריסט. אמרו לי שככל הנראה מקורה של הבעיה היא בהתחממות יתר של המחשב והמליצו לי להוריד את התוכנה speedfan ולבדוק אלה הממצאים,תגידו לי מה דעתכם,אם באמת מקורה של הבעיה היא במאווררים או באמצעי הקירור של המחשב. עריכה: ראוי לציין גם שלא מדובר בוירוס\רוגלה. אני מחזיק במחשב את התוכנות החדשות והמעודכנות וסורק איתן יום יום אם צריך פירוט של המחשב,תגידו
-
- 5 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום. יש לי מפצל לרשת כמו זה. שמפצל את הכבל שיוצא מהמודם לשניים, אחד למחשב ואחד למדפסת. כשכל אחד מחובר לבד, שניהם עובדים. אבל כששניהם מחוברים יחד, אף אחד לא עובד. כל הכבלים נבדקו ונמצאו תקינים, גם המפצל עצמו נראה תקין, ואין בו חוט מנותק או משהו. מישהו יודע מה הבעיה? מה שקראתי קצת, זה שהמפצל הזה לא יכול להפעיל שני מכשירים במקביל, אלא כל פעם אפשר להשתמש ברשת רק באחד המכשירים. הבעיה כאן שכשהמדפת והמחשב מחוברים, אף אחד לא עובד.
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי צורב DVD של LG דגם: HL-DT-ST DVDRAM GSA-4082B והמחשב מזהה אותו אבל לא מזהה את הדיסקים שאני מכניס מה לעשות???
-
- 7 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שאני מחבר למחשב את איפוד למחשב הוא כותב שהתקן מהיר חובר ליואסבי לא מהיר וככה זה בכל נק' של USB במחשב הלוח הוא IC-7, אני משוכנע שיש לו USB2 מה אפשר לעשות?
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
מדובר בלוח p4m800 מעבד 2.66 אינטל סלרון הבאתי סטיק של pc3200 1gb ולא משנה באיזה סלוט אני שם אותו, עם או בלי הסטיק השני של 256MB, המחשב מזהה אותו רק כחצי 512MB בכל מצב למה זה קורה?
-
- 5 תגובות
- 729 צפיות
-
-
יש ברשותי דיסק קשיח ישן שמחובר בIDE (כן יש כאלו עדין) ורציתי לפרמט אותו אבל הוא עושה לי מלא בעיות. מערכת ההפעלה שלי היא ווינדוס 7, ניסיתי דרך "ניהול דיסקים" אך הוא לא נותן לי אופציות לפרמוט אמצעי אחסון, היינה תמונות: http://img259.imageshack.us/img259/588/68592577.jpg http://img806.imageshack.us/img806/4113/71127277.jpg http://img194.imageshack.us/img194/3270/44187639.png ניסיתי גם דרך תוכנה בשם Paragon Hard Disk Manager™ 11 Server והוא בכלל משתגע ממנו. ניסיתי את EaseUS Partition Master 9.1.1 Home Edition בגרסה ניסיונית משהו יוכל לעזור לי בבקשה?
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
הבעיה שלי היא ככה המחשב שלי נתקע בפתאומיות אני לא מעמיס עליו לא כלום הוא יכול להיתקע אחרי 5 דקות והוא יכול להיתקע אחרי שמונה שעות שאני באינטרנט ובאייסייקיו וככה נתקע לי המחשב וזה מעצבן מקווה מישהו שאולי ידע מה הבעיה בתודה דני!
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום, אתמול הכבלים של החשמל טיפה זזו לי ופתאום המסך כבר לא הגיב למחשב (הנורות דולקות והיה לו חשמל אבל הוא לא הראה כלום), אז עשיתי ריסט וסגרתי והדלקתי את החשמל אבל זה לא עזר. חשבתי שאולי משהו במגעים עם המחשב השתבש, אבל בדקתי את הכבל של המסך שמחובר למחשב והוא לא רופף. יש לי עוד מחשב בבית, והחלפתי בין המסכים, והמצב לא השתנה- המסך מצוי במצב שכאילו המחשב כבוי. מה הבעיה ואיך לטפל בה? תודה מראש לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום רב, שאני מדליק את המחשב אז בזמן ההפעלה המקלדת לא פועלת בכלל וזאת הסיבה שאני לא יכול להיכנס למצב בטוח. וגם רציתי עכשיו לפרמט אבל כדי להפעיל את הדיסק כתוב "Press any key" והמקלדת לא עובדת. >< המקלדת מחוברת בUSB אולי זה קשור? ניסיתי לחבר ליציאה אחרת אבל זה לא עזר וגם ניסיתי מתאמים לחיבור הישן והם בכלל לא עבדו. תודה.
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום! קראתי כתבה לפני כמה זמן בנענע מדריך על שיתוף קבצים. כתבו שמה על Shareaza (התוכנה שאני משתמש בה), ובין כל הדברים שציינו שמה כתבו שיש הגבלה בSP2.. מתוך נענע: מדריך שיתוף הקבצים המושלם. " הבעיה הראשונה מתעוררת דווקא אצל אלה מאיתנו שהיו ילדים טובים ועידכנו את מערכת ההפעלה שלהם כדרוש. בכדי למנוע התפשטות תולעים, החליטה מיקרוסופט, בחבילת העידכונים SP2 למערכת ההפעלה חלונות XP, להגביל את כמות ההתקשרויות היוצאות מהמחשב בשניה ל-10. מכיוון ש-Shareaza מנסה להתחבר למספר רשתות ולמספר משתפים בכל רשת במקביל, הגבלה זו עלולה לפגוע קשה בביצועי התוכנה. למרות שמיקרוסופט טוענת כי העדכון לא גורם לבעיות בשיתוף קבצים, מיהרה קהילת השיתוף לפרסם "תיקון" לבעיה. התיקון מסיר את המגבלה. לא בטוחים א…
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של אייסר עם מערכת הפעלה ויסטה כמעט מהיום הראשון שיש לי אותו הוא כל הזמן מקפיץ לי הודעות לגבי מצלמת הוובקאם האינטגראלית במחשב שהיא היתה יכולה לעבוד מהר יותר וטוב יותר אם אני ישנה את היציאת USB >> הוא גם נותן לי 2 אופציות חלופיות אבל לא נותן אופצייה להחליף יציאת USB מי עוזר לי לגבי איך בוחרים יציאה אחרת?....לא הצלחתי להבין לבד את הנושא תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
קניתי ביום שישי האחרון את המארז cm690 II, התקנתי הכל והכל עובד כמו שצריך. למארז (למי שלא מכיר) יש מקדימה מאוורר לד שמגיע איתו, והוא עובד בסדר פרט לשני דברים קטנים: 1. אני די בטוח שמגיעים ממנו מן צלילי נקישה ממש קטנים וחלשים (שללתי רכיבים אחרים). 2. כשאני מפעיל את הלד דרך הכפתור הוא עובד, אבל בהבהובים ולא קבוע. המאוורר מחובר ישירות ללוח אם. מה יכולה להיות הבעיה ואיל פותרים אותה?
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-