תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
יש ברשותי מחשב compaq evo אני מעוניין לעדכן את הלוח אם אבל יש מלא סוגים של evo איך אני יודע איזה דגם יש לי? ???
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אני חייב עזרה הבטחתי למישהו שאני יחזיר לו אותו היום ועדין לא התחלתי לפרמט אז דחוף בבקשה הבעיה היא שאני בא לפרמט הוא אמור להגיע למסך ששבו הוא צריך לתת לי איזה כונן אני רוצה לבחור וכו'... אבל הוא אומר לי שהוא לא מצא דריבר לדיסק קשיח והוא צריך לסגור את ההתקנה והוא אומר לי ללחוף f3 המחשב הוא של fujitsu דיסק קשיח של wd600bevs בבקשה דחוף
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
בקיצור ה"טכנאי" שלי נקרא לו ככה.. משום מה החליט לשים לי סיסמא בכניסה לביוס שאני רוצה להיכנס להגדרות.. עכשיו אני לא יכול להיכנס לשנות דברים... למשל לתקן את זה שכל פעם שאני מעלה את המחשב לבחור מאיזה בוט להעלות תמחשב... אז השאלה שלי אם יש דרך לעקוף או לשנות תסיסמא הזאת.. תודה מראש לכל העוזרים ואני מקווה שזה מתאים לפה זה המקום היחיד שניראה לי הגיוני...
-
- 5 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני 3 חודשים היה לי מסך כחול ונתנו לי בפורום איזה אפדייט לדרייבר והכל הסתדר .. עכשיו שוב.. לא יודע מה לעשות.. עזרה בשנית.. במעבדה שקניתי את המחשב אמרו לי שזה אשמתי בגלל שהתקנתי ווינדוס לא טוב ואני לא כזה מאמין להם כי הווינדוס עובד מעולה כבר 8 חודשים מה אומרים? http://www.siz.co.il/my/lhmozjktvtoh.jpg
-
- 6 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אני לא מבינה למה צריך ואיך וכמה צריך באביזרים אלו. אני הייתי באופיס דיפו והיה שם שפע של כל מיני דיסקטים ודיסקים,אני שאלית מישהו שעובד שם ולא ידע איך להסביר לי.. אני ראיתי שיש דיסקים של די.וי.די ודיסקים אחרים של סי די.. בקיצור לא הבנתי כלום . רק שהם יפים לעין מרוב הציבעוניות של העטיפה . :s05:
-
- 6 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי צורב חדש pioneer dvr-115. חיברתי אותו והכל טוב ויפה אך המחשב לא מזהה אותו. ברגע שהמחשב עולה הוא אומר שהוא לא מזהה את הכונן החדש. הבעיה גוררת גם בעיה של זיהוי כונן הDVD שעובד ולא עובד לסירוגין. המחשב ישן יחסית : intel pentium 4 cpu 2.40ghz תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
יש לי משפחה דתית וכל פעם שהם גולשים מהמחשב שלי לאתר " שופר " יש שם הרצאות דת המעבד מתחיל לקפוץ מ 10% + - ל 50% מאמץ ולפעמים גם מגיע ל 70 הבעיה גם שהדפדפן נתקע ניסיתי בכל הדפדפנים ובכולם המעבד מתאמץ נורא למה זה ? שאני רואה הרצאה ביוטיוב הרבה יותר קל למעבד ואין בעיה של זיכרון 8GB יש לי שימוש של 30 אחוז מהזיכרון גג ! אם אני אחליף את המעבד ל I3 או I5 אז לא תהיה לי בעיה באתר ? חשבתי אולי זה קשור לפאלשים או לאתר עצמו היה עוד אתר עמוס שזה קרה לי ( ספורט ) אני חושב בשאר האתרים אין לי בעיה צריך עזרה , תודה .
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
כמו שתיארתי המחשב קורס, הבעיה היא לא ביישום אחד ספציפי אלא בכמה - מכאן אני מבין שהבעיה היא ככל הנראה בחומרה\ווינדוס\דרייברים עידכנתי דרייברים לכרטיס מסך, ושום דבר לא השתנה מאיפה אני אמור לדעת מהיכן הבעיה, מחומרה או מתוכנה? יש תוכנות שיכולות לבדוק את מצב הכרטיס מסך שלי? הכרטיס שלי הוא radeon x1950xt כמו כן שאני אומר שהמחשב קורס, אני לא מקבל מסכים כחולים של ווינדוס אלא פשוט מעין ערבול של המסך והמחשב לא מגיב יותר עד לריסט ידני מלבד זאת המחשב איננו קורס אפילו לא פעם אחת בזמן שאני לא מפעיל ישומי גרפיקה תודה על העזרה =]
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום פירמטתי מחשב נייד לחבר והתקנתי לו XP. (מחשב ישן בן 5 שנים שלא יכול להריץ וינדוס 7) אני מנסה לחבר אותו לרשת אלחוטית בבית שלי ולא מצליח. עשיתי את כל האשפים שה-XP מציע להגדרות הרשת ולהתקנה של רשת אלחוטית וזה גם לא עזר. בנוסף, לא קיימת לי האפשרות של "הצג רשימת רשתות אלחוטיות זמינות". גיליתי שלא מותקן הבקר רשת,(במנהל ההתקנים הוא על סימן שאלה צהוב) אז ניסיתי להתקין אותו. לא הצלחתי. ה-XP חיפש מנהל התקן ברשת (בחיבור עם כבל) ולא מצא. בקיצור, אני רוצה להתחבר לרשת האלחוטית אצלי בבית. ממש אשמח לעזרה בנושא בתודה רבה
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
אני נמצא ב IE ולפעמים אחרי צפיה בסרט דרך הדפדפן או גלישה העכבר נעלם אי אפשר לראות את הסמן ... רק שאני סוגר את האתר אז אני רואה את העכבר למה זה ? 1 . עכבר דפוק ? לא יכול להיות מחוץ ל IE הוא תקין 2. ספק דפוק ? החלפתי כבר לחדש . 3. IE המחשב אחרי פירמוט 4. לוח חדש 5 . כרטיס מסך " נפל " / לא עומד בעומס ?
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
וכל המארז מרעיש בצורה מטורפת, מישהו פעם נתקל במשהו כזה ??
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
היי לכולם יש ברשותי מחשב מקורי של HP פנטיום 3 מהירות 600. כרגע יש לו דיסק 40 GB וברצוני להגדיל אותו. כאשר אני מחבר את הדיסק החדש שגודלו 80 GB הוא לא מצליח לזהות אותו ב-BIOS חשבתי אולי יש צורך לעדכן את הביוס אך לפי האתר של HP אין שום עדכון של הבורד. הדגם של הבורד הוא VECTRA VEi8 http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/SoftwareDescription.jsp?lang=en&cc=us&swItem=vc1720en&jumpid=reg_R1002_USEN בקיצור, צריך את עזרתכם המקצועית בנושא. תודה.
-
- 11 תגובות
- 750 צפיות
-
-
יש לי צורב CD חיצוני ולו יצאת USB רגילה. אני רוצה לחבר אותו למחשב ישן דרך יציאת SCSI שעל גבי מחשב זה. המחשב הוא די ישן הפועל במערכת הפעלה UNIX. זה אפשרי? יש מתאמים בין USB ל-SCSI ?
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום אני מחפש דרייבר לכרטיס קול Creative SB Live 5.1 מסדרת WDM
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אני מתקין וינדוס 7 על מחשב חדש יחסית I3 וגם על מחשב ישן יחסית CORE 2 DUO , וכל פעם זה נתקע לי בשלב אחר, ההתקנה מראה שהיא חושבת, אבל זה פשוט לא זז , הדיסק תקין כי התקנתי אותו על המחשב האישי שלי , מה יכולה להיות הבעיה? זה משגע אותי
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
לוח אם לפנטיום צ'יפסט טוב כמו 945 או 975 חברה די טובה וזולה. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
יש לי : לוח אם :http://tw.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2842&ProductName=GA-EP45-DS3R זיכרון:http://www.dealtime.co.uk/xPF-OCZ-OCZ-2GB-2-x-1GB-PC2-6400-DDR2-800Mhz-240-pin-Memory HD: מערך RAID 5, חברת 320GBX3 ,Seagate כ. מסך : gigabyte gv-nx76t256d-rh ספק כוח: http://www.enermaxusa.com/catalog/product_info.php?products_id=150 zalman cnps9700 led:CPU COOLER הבעיה היא שכאשר אני מדליק את המחשב לא עוברות כמה שניות ומיד הוא נכבה ושוב נדלק ושוב נכבה.... מה עושים ?
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
איך אפשר לדעת מה הטמפרטורה הנכונה של המעבד ? בביוס ובאברסט רשום 24 מעלות המעבד ו 25 מעלות הלוח אם . זה לא נשמע הגיוני ... נ.ב. רשום שהמאוורר נמצא על 3000 סיבובים זה לא הרבה ? :-\ * מאוורר BOX .
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
ביומיים האחרונים אני לא מצליח לשחק במשחקים שונים ברשת, לפעמים זה מתחבר ולפעמים לא. כשזה מתחבר אז זה עובד לאט או שעובד ואחרי כמה דקות מתנתק... בחלק מהמשחקים כתוב לי שהפינג גבוהה וזה מנתק אותי. סרקתי עם מלא תוכנות את המחשב ושום בעיה הם לא מוצאים, אבל בכל זאת יש את הבעיה הזאת שכבר נמשכת כמה ימים. מישהו יודע אולי ממה זה יכול להיות ואיך אפשר לסדר את זה? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 750 צפיות
-
-
קודם כל, אני עובד עם WinXP. בהתחלה היה לי הארדיסק אחד, שהוא המאסטר בכבל שלו, ועוד שני כוננים על כבל שני - צורב וDVD. הצורב היה המאסטר, הDVD היה הסלייב. עכשיו חיברתי עוד הארדיסק. היו לי בעיות איתו, ובסוף הצורה היחידה שבה הוא פעל היא כשהוא בסלייב על כבל שבו הDVD הוא מסאסטר. מה שנשאר זה לחבר את ההארדיסק הישן שעליו מערכת ההפעלה כמאסטר בכבל אחר ועליו הצורב כסלייב. אז הDVD וההארדיסק החדש שעל אותו כבל עובדים סבבה. ההארדיסק (מאסטר) שעל הכבל של הצורב עובד. הבעיה היא בצורב. לפעמים הוא כותב בביוס NOT DETECTED, לפעמים הוא כותב ATAPI CD ROM, וכשהמחשב עולה הוא מתחיל להשתגע. מחליף כל שניה בין cd rom לcdrw-rom, ובקיצור לא עובד. אבל אם אני נכנס לDevice MANAGER הוא רושם לי את שם הצורב וה…
-
- 7 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אחרי 4 ימי המתנה קיבלתי אותו המפרט: מעבד AMD ATHLON X2 4200+ לוח אם ASUS M2NE זיכרון 2GB 667 KINGSTON כרטיס מסך LEADTEK GEFORCE 8800GTS 320MB הרד-דיסק WD 160GB 7200RPM צורב LG DVD-RW X18 דגם בהמשך מארז+ספק 6A19+400TRT מחזיק את המחשב כמו שצריך יש לי ויסטה +כמה בעיות אני לא מצליח ליצור רשת ביני לבין המחשב של חותי ואני לא מצליח לשחק את המשחק SPELLFORCE2 שקיבלתי עם הבאנדל של הכרטיס מסך(לא עולה) להתקין XP? או להשאר על ויסטה? (VISTA ULTIMATE)
-
- 8 תגובות
- 750 צפיות
-
-
כבר אמרתי שאחזור עם לוח אחר (ראו הודעות קודמות) בלוח הזה הבעיה שאחרי שהוא נדלק, מספר שניות אחרי הוא פשוט נכבה. חשבתי שאולי הבעיה בספק ושמתי ספק CORSAIR CMPSU-400CX אבל עדין אותה בעיה. אין צפצופים. מה עוד אפשר לבדוק?
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד ACER 4736 עם WINXP SP3 האודיו במחשב נמוך א"פ שרמת הווליום על 100% בהפעלה ממושכת של המחשב המוזיקה נשמעת בהילוך איטי במחשב מותקן הדרייבר המעודכן של כרטיס האודיו מהאתר של ACER תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
יש לי לוח אם חדש של Gigabyte עם מעבד p4 1.6 GHz. הבעיה מתחילה עם תוכנות שיתוף הקבצים (עברתי דרך sharaza , overnet ואימייול של lionetwork) אותו סימפטום - מתישהו בהרצה של התוכנה, המחשב נתקע ופשוט מסרב להשתחרר (לא Ctrl-Alt-Del ולא כלום) אלא אם כן אני מנתק את כבל הטלפון ממודם הא.ד.ס.ל, דבר אשר למעשה מיידית מנתק אותי מהאיטרנט - גם אז לוקח כ-30 שניות עד אשר החייגן קופץ מחדש עם הבקשה לחיוג מחדש והכל משתחרר. את המחשב עצמו הרכיבו בחנות, וגם אני עברתי על ההרכבה שלו. אין שום בעיה בחומרה. מרבית הרכיבים חדשים מאוד, בני פחות מחודש. האם למישהו יש הצעה - אני חושד שהמעבד לא עובד בתיאום מלא עם לוח האם (לוח האם תומך ב-FSB 400/533)
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שאני עושה ריסטרט למחשב אז לפני שהוא בכלל טוען את הכונני דיסקים ודיסקטים זה עושה רעש מהכונן דיסקטים שכאילו הוא מחפש דיסקט ואז מצפצף ורושם לי disk boot failure ואומר שיש בעיה עם הkeyboard או משהו כזה... ושאני מכניס דיסקט איתחול הוא מפעיל אותו אבל המקלדת בכלל לא עובדת אם אני מכבה את המחשב ל5 דק' ככה זה בד"כ מסתדר ומפעיל את המחשב טוב ולא ניגש לכונן דיסקטים בהתחלה ואז הוא עולה כמו שצריך בקיצור מה הבעיה ואיך אני מסדר אותה בבקשה?
-
- 5 תגובות
- 750 צפיות
-