עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by cupero,

אתמול בזמן עבודה על המחשב הוא כבה לפתע ולא נדלק שוב. פירקתי את המחשב הבוקר וחיברתי את הספק שלו למחשב אחר, המחשב האחר נדלק. אחרי שחיברתי שוב את הספק למחשב התקול וניסיתי להדליק אותו, המחשב ריצד (מנורות הלד של המאווררים נדלקו לרגע) והפסיק לעבוד, תופעה זו חוזרת. אני חושב שמדובר בלוח אם. מכיוון והמחשב מאוד ישן, אם לוח אם נשרף המחשב הולך לפח. יש סיכוי שזה לא לוח אם? תודה

• 6 תגובות
    • 751 צפיות
  2. Started by rsigall,

שלום, ברשותי מחשב ישן, שהחל לעשות בעיות מוזרות בימים האחרונים. זה התחיל כתקלת תוכנה, אך זו ללא ספק בעיית חומרה. זה התחיל מבעיית תוכנה - ZA לא עלה (אמר שקובץ פגום) ואז גם NOD טען שיש משהו פגום. קצת לאחר מכן גם המחשב "איבד" את הדרייבר של הכרטיס מסך. החלטתי לשחזר מ-ghost, אבל המחשב טען שהקבצים פגומים. אז התחלתי לחשוד בהרד-דיסק. ניסיתי לעשות פירמוט מלא דרך ההתקנה של ה-XP, והפרמוט נכשל וקיבלתי הודעה שהדיסק תקול. שמתי הרד דיסק אחר, שאני יודע שהוא בסדר, הצלחתי לפרמט. המשכתי בהתקנה. כאשר windows עלה טען שחסרים לו כל מיני קבצים. ולא נתן להעלות את המחשב. החלטתי לחבר את ההרד דיסק (את שניהם) למחשב אחר - שם הכל בסדר, הצלחתי לפרמט, להתקין XP והכל פועל כמו שצריך. כעת ניסיתי לחבר בחזרה ל…

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  3. Started by singera,

התקנתי WIN98SE והוא מקרטע כ5 דק' עליה עד למסך הראשי למחשב יש 64 מגה זיכרון לפנטיום 200 עם 32 מגה לוקח פחות זמן לטעון מה אפשר לעשות? אני חייב לציין שהתקנתי דרייברים ואת מסלולון ומדיה פלייר והא פשוט מקרטע אפילו בעת העלעה הראשונית של WIN

• 6 תגובות
    • 751 צפיות
  4. Started by law89,

היי האם יש דרך שבה המחשב יפעל על חשמל ללא צורך בהטענה של הסוללה? האם במצב כזה יש קרינה שנפלטת בעקבות זה שהוא מחובר לחשמל?

5. Started by aviv00,

שחקתי Q3 כהרגלי פתאום המחשב נכבה לגמרי לא עשה ריסט או משהו אמרתי אולי תקלה פשוטה הדלקתי בחזרה המחשב בטעינה של ה WINDOWS עשה עוד פעם כיבוי עצמי בדקתי בב BIOS הכל בסדר כל המתחים טובים בדקתי ב EVEREST אפשר לראות בתמונה שמתח 12 לא מופיע מוזר אגב לא להתייחס ל POWER SUPLLY כי זה לא נכון חיברתי מאורר שיושב על ה HDDלחיבור שלו יש לי ספק גירני או איך שאומרים את זה בקיצור חסר שם כל עזרה תתקבל בברכה חג שמח [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 751 צפיות
  6. Started by M@or,

שלום. המחשב סלרון 600 משהו כזה, 64mb זכרוןX2. כרטיס מסך 3D voodoo נדמה לי... קיצר... אם אני מדליק את המחשב אחרי הרבה זמן שהוא כבוי הוא נדלק בלי בעיה. אם אני עושה לו ריסט, אפילו ריסט של יציאה מהביוס, הוא נשאר במסך שחור ולא מעלה כלום. גם אם אני מכבה את המחשב ומדליק שוב, הוא עדיין לא עולה ונשאר במצב של "מסך שחור", המאווררים פועלים. לא נשמעת פעולת הארד דיסק כך שאני משער שזה לא מהכרטיס מסך. גם בדקתי אותו במחשב אחר והוא בסדר. ניתקתי הכל מהלוח M חוץ מהכרטיס מסך, הזיכרונות והמעבד. ועדיין אין שינוי. נסיתי עם זיכרון אחד, עם השני, להחליף להם סלוט, כלום. לסיכום: המחשב נדלק רק לאחר הפסקה ארוכה (פעם דקות, פעם שעות) לאחר שהמחשב דולק כהלכה ומתבצע איתחול כלשהו (גם כיבוי והדלקה) אין יותר א…

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  7. Started by Infin1ty,

אתמול בערב שהגעתי הביתה המחשב נתקע ללא שום סיבה, לא היה לי כוח וזמן לטפל אז כיביתי אותו והלכתי, היום בבוקר שהדלקתי אותו המחשב פשוט לא רצה לעלות, מה ששמתי לב זה שהלד הירוק שנמצא על המארז מהבהב במהירות ולפעמים שאני מדליק את המחשב מחדש הוא מהבהב יותר לאט, ניסיתי להחליף זיכרון, ניסיתי להוציא את המעבד ולהחזיר אותו, לא עזר.. כמו כן גם החלפתי את הסוללה שעל הלוח האם בתקווה שאולי זה זה. לפי הבנתי הנורה הירוקה קשורה באספקת הכוח למחשב, האם זה נכון? מדובר על לוח אם מסוג Gigabyte 72XE דגם מאוד ישן וגם המעבד ישן, מה יכולה להיות הסיבה? תודה.

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  8. Started by bigi37,

שלום לכולם אני לא מומחה גדול, אבל לאחרונה פתחתי את המארז של המחשב סתם מתוך עניין, וגיליתי שאחד המאווררים לא פועל. הכבל היחיד שיוצא מהמאוורר מחובר ללוח האם בחיבור שנקרא "CHA-FAN". מה יכולה להיות הבעיה? האם ייתכן שהיא ברמת התוכנה (הגדרות בBIOS או משהו כזה), או שבוודאות המאוורר התקלקל וצריך להחליף/לתקן?

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  9. Started by buuhaa,

אהלן. זה לא יאומן אבל כמספר האנשים ששאלתי כך מספר התשובות (השונות לגמרי) שקיבלתי: כאשר אני מעוניין לחבר סי די רום ללוח האם - באיזה מהמקרים אני צריך את כבל הסאונד ללוח האם ובאיזה לא ? שאלתי טכנאים, מומחים ופריקים רציניים וקיבלתי אינסוף תשובות כמו: *אם זה סידירום נוסף אז הוא תופס "טרמפ" על המאסטר דרך ה IDE. *אין מה לעשות - אפשר לקבל סאונד רק מאחד מהם. *אין צורך בכבל בכלל - זה היה נכון לימים שעברו. אז פניתי אליכם...מה התשובה ?

• 9 תגובות
    • 751 צפיות
  10. Started by stolen,

יש לי שאלה יש לוח אם של גיגבייט שתומח בזכרון DDR DOUL CHANNL עם אני יוסיף רק עד זכרון אחד זה יעבדו יש לי 2 של 256 ואני רוצה להוסיף עד אחד לש 256 אז זה יקרא אותו

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  11. לאחרונה רכשתי כונן נוסף למחשב וניסיתי לחבר אותו בנוסף לכונן הקיים. המחשב שלי בעל שני חריצי IDE - מחריץ מספר אחד יוצא כבל אשר מחובר לשני כונני הדיסק הקשיח אחד מהם MASTER והשני SLAVE. הכבל מהחריץ השני היה מחובר עד כה רק לצורב הישן אשר הוגדר כMASTER ועכשיו חיברתי אליו גם את הכונן הנוסף כSALVE אך משום מה המחשב המחשב לא קיבל את החיבור ולא זיהה את הכוננים הקשיחים כשהדלקתי את המחשב. רק לאחר שניתקתי את הכבל שמחובר לחריץ 2 מהכונן DVD החדש המחשב עלה. איך עלי לחבר את הכונן הנוסף בצורה שהמחשב יוכל לעבוד עם 2 כוננים צורבים ושני דיסקים קשיחים באמצעות 2 כבלי IDE???? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  12. Started by DeadByDawn,

נתקלתי בבעיה (לא אצלי) שלא נתקלתי בה מעולם. מחשב חדש..לוח epox nforce2 וכו...צורב. הצורב צורב מצוין מCD ל CD (דהיינו CD Copy) אבל שמנסים לצרוב מהHD ל CD (צריבה מהכונן הקשיח..) זה לא צורב...עושה כל מיני רעשים (הצורב) ,לא מדליק אף נורה ואז כותב כל מיני דברים "disk change" משהו עם SCSI והצורב הוא לא SCSI!! ולא נראה לי שגם ה HD! הצורב תקין...כי הוא הוחלף,היתה את אותה בעיה בצורב קודם....משמע הבעיה לא בצורב. מישהו מכיר את התופעה ויודע איך להגיע לפיתרון?? תודה מראש.

13. פעם שלישית שאני מנסה לרשום פה הודעה והמחשב קרס לי בפנים! שלום לכל חברי הפורום והאתר ברשותי מחשב חדש, יקר עם חומרה ש"אמורה" להיות מעולה. ברשותי כרטיס מסך מבית ati radeon 5870 המחשב היה קורס עם גוונם וצבעים לפני שהתקנתי את ההוט פיקס ויש לציין שלא עשיתי הסרה מוחלטת של הדרייבר אלה התקנתי את ההוט פיקס בהנחה שati ידעו שרוב המוחלט של האנשים לא מוחקים את הדרייבר באופן מוחלט אלה מתקינים את החדש כרגיל. נכון לעכשיו המחשב קורס רנדומלית בכל רגע נתון ומתי שבא לו לפחות 4 פעמים ביום במקרה הזה על הבוקר הוא דפק 3 קריסות בלי להתחשב בכלום. ברשותי מעבד core i7 - 860 6 ג'יגה של ראם וספק 650 וואט. זו הודעה ראשונה שלי כך שאינני יודע בדיוק אילו נתונים אני צריך לתת וכ'ו בבקשה תעזרו לי ל…

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  14. Started by Comie,

קניתי HARDDISK IDE 250GB הבעיה שכל פעם שאני מעתיק או מוריד קבצים מהאינטרנט אליו כל המחשב מקרטע העכבר ממש זז לאט למשל. למה זה קורה? איך מסדרים ? לא יכול להיות שHD כל כך איטי הוא חדש, וכשאני מוריד לHD ישנים במחשב זה לא עושה את הבעיה.

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  15. Started by Adi42,

קודם כל, אני לא בטוח בעצמי אם הבעיה היא בעית חומרה או בעיה בוינדוס עצמו, אז אם צריך תעבירו את זה לפורום של תוכנה בבקשה. לפני בערך 3 חודשים קניתי מחשב חדש עם הרכיבים האלה: כרטיס גרפי PALIT ATI Radeon HD4870 Sonic 512MB DDR5 PCIe ספק כח Corsair CMPSU-450VXEU 450W זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK מעבד Intel Core 2 Duo E7200 Box לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L + עוד כמה רכיבים לא חשובים אני משתמש בוינדוס XP, SP3 מחשב שנחשב מאוד טוב בזמנו וגם עכשיו. אבל מהיום הראשון שקניתי אותו היו לי בעיות איתו, ולאחרונה הם התחילו להופיע הרבה יותר: אני מקבל מסכים כחולים שאני גולש באינטרנט, משחק, סוגר ומדליק את המחשב באופן רנדומלי. פיירפוקס ועוד תוכנות אחרות קורסות כל…

• 4 תגובות
    • 750 צפיות
  16. Started by Brono,

תראו...כל דיסקט שאני מכניס לפלופי המחשב כותב לי שהדיסקט לא מאותחל... אני מאתחל אותו וזה כותב שלווינדוס אין שום אפשרת לאתחל אותו... וגם כשאני מכניס דיסקטים עם קבצים בפנים הוא כותב לי אותו דבר.. (הכונן פלופי חדש..אולי צריך לעשות משהו עם דרייבר?) תודה מראש..

• 7 תגובות
    • 750 צפיות
  17. Started by Tal14,

שלום לכולם, לפני כמה זמן כתבתי פה בעיה בדו"ח שגיאות זה עדיין קיים,החזרתי את הדו"ח שגיאות וקיבלתי דוח שגיאות פשוט... אחרי זה ניסיתי להתחיל עונה חדשה(במנג'ר) וקיבלתי את ההודעה הבאה: מה עושים? גם באקספלורר יש דוח שגיאות רגיל! מה עושים? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 750 צפיות
  18. Started by ToMeRv32,

החלטתי לרדת לשורש הבעיה הפעם. מאז שעברתי למארז p280 ישנה מדי פעם בעיה - כל פעם שאני את דלת הדלת ואחכ סוגר - המחשב לא עולה (אורות, מאווררים, רעשים - כן, תמונה במסך - לא). אני פותח את הדלת - עולה כרגיל. מה שעוד שונה מאז זה הכבלים של הספק (ג'נרי, בבקשה אל תכעסו עלי) הולחמו הארכות לכבלים כדי שהם יגיעו וכעת הם עוברים מאחורי הלוח. אני מניח שהבעיה טמונה כאן, אך אני לא מצליח לגלות איזה כבל נלחץ על מה/ מה נוגע במה/איזה כבל דפוק אולי וכו'. רעיונות..? עריכה - כעת גם לא עולה שהדלת פתוחה :@ Help? אין לי אפשרות עכשיו לפרק הכל, ואין לי מושג ממה להתחיל.. (אני גם חופר במעמקי גוגל..) מה יכול להיות גורם לבעיה כזאת? *יופי דווקא כשמתחיל חופש משהו נדפק :@*

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  19. [table][tr][td] [table][tr][td] אני מצלם וידאו בכרטיס SD הקובץ המצולם הוא AVCHD כאשר הסוללה נגמרת והמצלמה ניכבית הקובץ לא נסגר . לצערי זה קרה לי מבלי לשים לב . האם יש תוכנה שיודעת להוציא את הקובץ שלא נסגר ? ניסיתי תוכנה לשחזור קבצים לא עוזר . תודה למי שיודע לעזור[/t][/c][/t] [table][tr][td] [/t] [table][tr][td] [table][tr][td] אני מצלם וידאו בכרטיס SD הקובץ המצולם הוא AVCHD כאשר הסוללה נגמרת והמצלמה ניכבית הקובץ לא נסגר . לצערי זה קרה לי מבלי לשים לב . האם יש תוכנה שיודעת להוציא את הקובץ שלא נסגר ? ניסיתי תוכנה לשחזור קבצים לא עוזר . תודה למי שיודע לעזור[/t][/c][/t] [table][tr][td] [/t] [table][tr][td] [table][tr][td] אני מצלם וידאו בכרטיס SD הקובץ המ…

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  20. Started by -neo-,

טוב אז ככה - יש לי לוח אם לאן פארטי nF4 של dfi ויש בו כניסות ל-4 מאווררים + מאוורר למעבד, אז יום אחד אני קם בבוקר ומגלה שלמאוורר של הצ'יפסט נמאס להסתובב ואני לא ממש יודע איך לאכול את זה... אז הוצאתי אותו מהכניסה שלו ושמתי מאוורר אחר במקומו - רק כדי לבדוק את הפורט - והפלא ופלא - גם לא הסתובב - מה שאומר שהפורט זה הבעייה - זה לא נורא כי יש עוד פורט, חשבתי לעצמי... אבל מסתבר שהכבל של המאוורר קצר מידי בשביל להגיע לאיזושהי כניסה חוץ מזו שהוא היה מחובר אליה עד עכשיו... בקיצור השאלה שלי איפה אני יכול לקנות כבל שיאריץ את זה של המאוורר? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  21. Started by rbu99fm,

יש לי ג'ויסטיק: Gravis Game Pad 4 Button משהוא נורא ישן אבל נוח... ניסיתי לזהות ב- Windos XP דרך לוח בקרה-->Game Controlers-->הוסף בקר משחק.... בחרתי Gravis GamePad 4 button ואז מופיעה ההודעה הבאה: Your gameport or gameport drivers are not properly configured, Please consult the device manger ניסיתי עוד אפשרויות אחרות של התקנים ועבור כל התקן קיבלתי את ההודעה הנ"ל. מה עושים??? /הכותרת נערכה - קרא את חוקי הפורום בבקשה/

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  22. שלום. אני התקנתי משחק , נכנסתי והמסך התחיל להבהב כזה, יצאתי מהמשחק , מחקתי אותו , נכנסתי למשחק אחר וגם שם הוא הבהב . מה הבעיה? במסך? כאילו ככה המסך לא עושה בעיות, סרטים וסתם כשאני עובד הכל בסדר, רק במשחקים וזה לא היה ככה, רק לפני כמה ימים שיחקתי והיה בסדר.. חוץ מזה המסך והמפרט די חדישים...חודש בערך. המסך הוא T220P . דרייבר של כרטיס מסך מותקן 8.12. תודה. המשך יום נעים.

• 9 תגובות
    • 750 צפיות
  23. אני לא בטוח שהייתי צריך לפתוח את הדיון פה, אבל נראה לי הכי נורמאלי..? אוקיי, לפני כמה זמן הייתה לי בעיה עם המשחק Call Of Duty, שכל פעם ששיחקתי אותו, המחשב נתקע כעבור כמה דקות, ניסיתי להתקין את המשחק מחדש אבל זה לא עזר, בדקתי מיד את הטמפ' אחרי שהמשחק נתקע, הן היו גבוהות-50+ למעבד וללוח אם (Athlon XP 2000). שלחתי את המחשב שלי לחנות שתמיד מטפלת לי במחשב, הם סידרו את הבעיה בכך ששמו משחה טרמית למעבד וניקו את כל המאווררים שיש לי, הבעיה נפתרה והמחשב לא נתקע, הטמפ' היו במנוחה 44 למעבד ו-44 ללוח אם גם. בימים האחרונים הבעיה 'חזרה' שוב-המחשב נתקע לי רק ב-Call Of Duty כעבור כמה דק' של משחק, אני ישר בודק את הטמפ' של המעבד ושל הלוח אם והן היו בכל הפעמים 48 או 50, שזה לא גבוה יחסית, ובמ…

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  24. היי, המחשב: AMD PHENOM X3, לוח אם: M3N-HD.HDMI של אסוס עם .NFORCE 750A. 4GB זיכרון של OCZ, 4 כוננים: 250GB 250GB 500GB 1TB כולם של WD. ספק 500W של TT הבעיה: אז קניתי כרטיס מסך חדש (GTX560TI), ובערך באותו הזמן המחשב התחיל לעשות בעיות, בהתקנת הדרייברים של המסך הוא לא מתקדם הרבה ואז אומר שהוא לא התקין בגלל TIMEOUT (לוקח לו 30 דקות שלי להתקדם ליפני), אבל אחרי כמה כאלה, גם בSAFE MODE הדרייבר עובד. המשיך עם זה שהמחשב ניתקע ולא מגיב בזמן התקנות, אבל תמיד חוזר לאצמו אחרי כ2 דקות, אם אני מריץ סרט או אפילו יוטיוב אז לפעמים הדרייבר של הכרטיס מסך קורס וחוזר לאצמו. כל ההתקנות לוקחות ממש הרבה זמן. אבל אם אני לא מתקין שום דבר, אני גולש באינטרנט חופשי ומוריד טורנטים קבוע בלי בעיות. גם מש…

25. יש מה לעשות???!!! הצילו!! אולי אתחול כמו הוצאת JBAT בלוח אם או משהו כזה?

• 6 תגובות
    • 750 צפיות

דיונים חדשים בפורומים