תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
לאחרונה במחשב של אבי ישנן כמה בעיות די מוזרות הנגרמות כנראה מאמצעי הקלט במחשב (עכבר/מקלדת)... לפעמים קורה שזה פשוט נתקע והוא לא מצליח לכתוב, והוא מצליח ל"השתחרר" מהבעיה על ידי לחיצה על מקש ה-SHIFT, כאילו ה-SHIFT כבר לחוץ. קורה גם שלעיתים נשמעים צפצופים מהמחשב בזמן הקלדה, כשבאותו רגע ההקלדה נתקעת... זהו ממה שאני זוכר קורה, בעיות בהחלט מוזרות וניסיתי לפתור אותם כך: סריקות בעזרת תוכנות ANTI-SPYWARE ו-REGISTERY למינהן... ניקוי המקלדת מאבק החלפת העכבר הישן בחדש, כשאותו חדש היה אצלי במחשב (עד שהחלפתי ל-G5) ולי הוא לא עשה כל בעיות. (עכבר אופטי פשוט של MICROSOFT) מה אפשר לעשות? אני יכול לקנות עכבר חדש, אבל אני לא יודע אם זה יעזור... חשבתי שמקור הבעיה, הוא בחיבור ה-PS2, המקלדת …
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה ישנו מאוורר שממוקם מקדימה איפה שהנורות והוא מרעיש נורא מה הסיבה?
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אהלן אנשימים, אחד המחשבים שיש לי בבית הוא מבוסס AMD Socket A, לפני כמה ימים לוח האם שהיה בו הוא ה-7VAX של Gigabyte הלך לעולמו. בקיצור אחרי כמה ימים הזמנתי את ה-GA-7N400S של Gigabyte (מבוסס Nforce2), התקנתי אותו במארז, חברתי הכל... בקיצור הבעיה היא שאחד הקונקטורים של ה-IDE לא מזהה את ההתקנים שאני מחבר אליו, זאת אומרת שכדי לחבר גם הארד-דיסק וגם סידירום למשל אני צריך לחבר אותם על אותו הקונקטור... רציתי לדעת האם למישהו יש מושג מה הבעיה... האם זוהי הגדרת ביוס? האם פשוט החיבור מקולקל? תודה מראש, מתן.
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אהלן, רכשתי כרטיס רשת אלחוטי של Tp-Link דגם TL-WN821N וקיימת תופעה שלאחר אתחול המחשב הכרטיס אינו מגיב, רק עם הוצאה והכנסה שלו הוא חוזר לעבוד. למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
שלום אנשים אני חדש כאן יש ברשותי את המשחק ג'י טי איי סאן אנדראס לאחר ההתקנה התחלתי לשחק בו ובכל פעם שאני עומד לשמור משחק או עומד לראות סרטון המחשב עושה לי ריסט אוטומטי המחשב שלי מחשב דיי חזק מעבד אינטל פנטיום 4 ליבה כפולה 3.2 512 דואל די די אר זיכרון כרטיס מסך leadtek win fast px6600 gt dth 128mb זה המפרט שלו מקווה שתוכלו לעזור לי בתודה מראש לכל העוזרים
-
- 8 תגובות
- 737 צפיות
-
-
יש לי דרופים בFPS בכל משחק שאני משחק לא נראה לי שזה קשור לכרטיס מסך כי החליפו לי אותו לכרטיס חדש והבעיה ממשיכה עכשיו יש לי 9800GT ולפני זה היה לי 8800GTS שניהם כרטיסים לא רעים לדוגמא כשאני משחק ב CALL OF DUTY 4 ה FPS שלי יורד מ 125 (המקסימום שהגדרתי לו ) עד 30 FPS אפילו המפרט של המחשב : מעבד - E6550 לוח אם - gigabyte p35-DS3R זכרונות - OCZ platinum DDR2 800hz ספק כוח - EZCOOL 500W REAL דיסק קשיח - HITACHI 16MB 320GB כרטיס מסך - 9800GT אשמח אם תוכלו לעזור לי תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
מדובר בלפ-טופ שלי, ויש לי בו כולה 256MB. בכל מקרה, עד לא ממזמן עבד מצוין. בזמן האחרון התקיעות לא מאפשרות לעבוד... התקנתי את הווינדוס אחרי פירמוט (במהלך ההתקנה גם נתקע)- לא עזר. החלפתי הארד-דיסק- לא עזר. לפי דעתי הבעיה בזכרון ה-RAM... אם כן-האם יפתר אם אוסיף 512MB במקום להחליף את ה-RAM המובנה? חייב חוות דעת דחוף, לפני שאני נגש לקנות. תודה מראש למגיבים.
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
מע' ההפעלה - חלונות 7 - 64 ביט- אולטימייט. המדפסת - BROTHER MFC - לייזר המדפסת מחוברת לרשת בכבל רשת וכך גם המחזב שמצוי בחדר אחר. איך מגדירים אותה לעבודה ברשת?
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
היי, כל יום בלילה אני מכבה את המחשב ופותח למחרת אחרי בית ספר. ביום מסוים שבאתי לפתוח את המחשב הוא לא עלה. ניתקתי אותו מהחשמל, חיברתי שוב והכל עבד כמו שצריך סגרתי אותו בלילה כמו כל יום רגיל והלכתי לישון. למחרת הוא שוב לא נדלק. שוב ניתקתי מהחשמל חיברתי אך הפעם זה לא עזר. החלטתי לפתוח את המארז ולבדוק מה הבעיה. מה שגיליתי: כל פעם שאני פותח את המחשב הנורה הכתומה נדלקת לשניה וכל המאווררים במחשב (של הספק כוח, מעבד וכו') נדלקים, ואחרי שניה בערך כולם נכבים חוץ מהספק כוח. מה שקורה הוא בעצם שהספק כוח הוא היחידי שעובד וכאילו לא מספק כוח למחשב אלא רק למשך שניה אחת אחרי ההדלקה. אם מישהו יוכל לעזור לי לסדר את הבעיה ללא צורך בתיקון אני אשמח, תודה רבה מראש
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום לכם, מחשב קופא כאשר לאחר זמן פעילות מסויים. לא ניתן לבצע שום פעולה, רק לאתחל את המחשב, הרצתי סריקת וירוסים עם nod32 ולא היה שום ממצא חשוב. ניקית את המחשב מפנים ולא שמתי לב לשום דבר חריג, מדדתי טמפרטורות עם speedfan והכל בגדר הנורמלי, אין קבלים נפוחים. ניסיתי לפרמט לוינדוס 7 אבל בגם בתהליך ההתקנה המחשב קופא. כרגע אין וינדוס מותקן כי לא הצלחתי להתקין. אני מניח שזו בעיית חומרה. מערכת: E6300, 4GB RAM פרסמתי כבר פוסט על זה מזמן אבל לא הייתה תגובה וכעת יש לי זמן לטפל בזה אז אבקש את עזרתכם. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אז ככה. יש לי הרד דיסק (WD800JB) הרד דיסק 80 ג'יגה של WESTERN DIGITAL עם 8MB CACHE . הCHKDSK מצא בו BAD SECTORS. על ההרד דיסק יש עדיין אחריות, הייתי בטוח שההרד דפוק, וצריך להחליף אותו במסגרת האחריות (מה שיוצר המון כאב ראש, התקנת החלונות מחדש והכל, ואובדן כל המידע שיש עליו עכשיו), עד שראיתי את הדבר הבא באתר של WESTERN DIGITAL http://wdc.custhelp.com/cgi-bin/wdc.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=62&p_created=1003443764 Problem: The utility ScanDisk reports bad clusters or bad sectors on the drive. Cause: Bad sectors as reported by ScanDisk [glow=red,2,300]may or may not indicate physical damage to the drive[/glow]. Anything from a virus, to a faulty data cable, to…
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום. המחשב סלרון 600 משהו כזה, 64mb זכרוןX2. כרטיס מסך 3D voodoo נדמה לי... קיצר... אם אני מדליק את המחשב אחרי הרבה זמן שהוא כבוי הוא נדלק בלי בעיה. אם אני עושה לו ריסט, אפילו ריסט של יציאה מהביוס, הוא נשאר במסך שחור ולא מעלה כלום. גם אם אני מכבה את המחשב ומדליק שוב, הוא עדיין לא עולה ונשאר במצב של "מסך שחור", המאווררים פועלים. לא נשמעת פעולת הארד דיסק כך שאני משער שזה לא מהכרטיס מסך. גם בדקתי אותו במחשב אחר והוא בסדר. ניתקתי הכל מהלוח M חוץ מהכרטיס מסך, הזיכרונות והמעבד. ועדיין אין שינוי. נסיתי עם זיכרון אחד, עם השני, להחליף להם סלוט, כלום. לסיכום: המחשב נדלק רק לאחר הפסקה ארוכה (פעם דקות, פעם שעות) לאחר שהמחשב דולק כהלכה ומתבצע איתחול כלשהו (גם כיבוי והדלקה) אין יותר א…
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
בפתיחה האור בכפתור ההדלקה מהבהבים והאורות הקטנים שליד המשטח מגע מהבהבים אבל המחשב לא נידלק גם שהוא דולק הוא מכבה את עצמו לבד מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה ? בתודה קרירין
-
- 5 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום אני מנסה לראות משהו באתר של אגד והוא פתאום מקפיץ לי את הדבר הבא: http://img504.imageshack.us/img504/9287/15001500148815131501tf1.jpg איך אני מבטל את החסימה במחשב שלי? וגם יש לי עוד בעיה בExplorer אני לא יכול להכנס ללינקים שמביאים לי איך אני מתקן את זה? תודה רבה לכם ולילה טוב
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם כרטיס מסך קצת ישן גיפורס 6200 ו הוא לפעמים נדלק ועובד בא המסך ןמחשב דולק .... לפעמיים המסך לא בא כאילו אין כלום במסך ולפעמים כן ... המסך חדש לפני כמה ימים קניתי אותו ...חשבתי שזה מהכרטיס מסך וגם כן הוצאתי אותו והחזרתי פנימה עוד פעם ואין לא עובד ...המחשב נדלק אבל אין במסך שום דבר מהמחשב ...המסך דולק ונכנס ל SAVE MODE וגם כן כשהוצאתי את הכרטיס מסך ראיתי ש המאורר של הכרטיס מסך לפעמים עובד ולפעמים לא .... אז אני מבקש אם תוכלו להמליצ על כרטיס מסך אם זה לא כדאי ל תקן אותו ....
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
יש לי 3 הרדיסיקים 80 40 80 80 40 מחוברים ... אני רוצה להוסיף את ה 80 השני ואין עוד חיבורים לחבר אותו...... מה אני צריך לקנות לעשות בשביל לחבר אותו יש לי פנטים 3 450 לפי המפרט בחתימה שלי
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן שחיברתי לאחי הקטן שלפני חודש החלפתי בו הרד דיסק ל20 גיגה מקסטור והכל פעל בסדר עד שלא מזמן המחשב מחליט להפעיל את עצמו מחדש... חשבתי אולי לפרמט יעזור וזה לא עזר... ועכשיו המחשב אחרי פירמוט וכל פעם שאני מנסה להתקין וינדו אז עוד פעם הוא מפעיל מחדש... בדקתי בMemtest86+ ולא מצא שגאיות שמתי הרד דיסק של WD 80 מהמחשב החדש והוא בכלל לא עלה מישהו יכול לעזור לי?!
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום לכולם, אז זה סיפור והכל מתחיל שקניתי שלושה חלקים עיקרים ב- <צונזר ע"י אחראי הפורום> (לוח אם ,מעבד, זיכרון). AMD 64 - 3000 S-754 Gigabyte GA-K8NS A-Data 512 x2 ddr 400 mhz הלכתי לחבר שלי שהוא טכני מחשבים והוא התקין לי את כל החלקים שלי אצלו, אחרי איזה חודשיים פחות או יותר שהכל עבד כמו שצריך ורץ לי מאוד מהיר. בעיקרון הייתי משחק במשחקים ופתאום המחשב התחיל לעשות לי בעיות לכבות לי באמצע משחקים ולעשות מסכים כחולים, ריסט באופן אוטמטתי. בהתחלה חשבתי כרטיס מסך על הפנים כי שמעתי שהמאוור עשה לי רעשים והיה לי בעיות עם הדרייבים אז בעיקרון חשבתי שזה כרטיס מסך בלבד ולפעמים הצלחתי לסדר אותו והכל עבד בסדר. ואז זה קרה המחשב שלי לא נדלק כל פעם שנסיתי לעלות לוינדוס הוא כיבה אותו, …
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אהלן אנשים קניתי לוח ,מעבד,ספק כח ,וזכרון הרכבתי אותם למארז הישן שלי יחד עם הדיסק הקשיח וכו חיברתי הכל , אבל שאני לוחץ על כתור ההפעלה המחשב לא נדלק , נדלקת רק נורה קטנה אבל שום מאוורר או משהו בסגנון לא עובד יש עצות? מה יכול לגרום למחשב לא להידלק? תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שאלתי גם במספר פורומי חומרה אחרים כאן ב HWZONE, אבל בהחלט יתכן שהבעיה היא באחד הרכיבים שלא חשבתי עליו, לכן אני כותב גם כאן : מחשב AMD 2500, לוח אם ASUS NFORCE2 A7N8X-VM/400, חצי ג'יגה זכרון (2 סטיקים), מארז Compucase Midi Tower CI 6A19 (ספק 300W אם אינני טועה). הבעיה עם שלעיתים (לא תמיד) כשמדליקים את המחשב, הכל עושה רושם שנדלק - המאווררים פועלים, יש רעש רגיל מהרכיבים, נורות דולקות וכו' - אבל המסך לא מקבל SIGNAL. כלומר המחשב כמו מישהו בקומה : חי (דולק) אבל לא מגיב ולא מראה סימנים אקטיבים. * זו לא בעית התחממות * * זו לא בעית מסך * לאור הנסיונות הרבים עם הבעיה הזו, מה שבדרך כלל מעיר את המחשב מהקומה שלו זה הפעולות הבאות : כיבוי מוחלט, הוצאת הכבל החשמלי, הוצאת זכרונו…
-
- 5 תגובות
- 736 צפיות
-
-
:s05:אני קונה כרטיס מסך חדש ויש לי מסך 15" ישן..אז הכרטיס מסך יעבוד כמו שהוא צריך? כאליו כל המשחקים יעבדו טוב אני קונה ?RADEON 9550 128MB? :s05:
-
- 8 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה על העזרה מראש . יש לי לוח אם Abit IL9-Pro ובדקתי את המעבד E5200 אם הוא עובד על הלוח הזה. המעבד הנוכחי שלי הוא D820. לאחר שהחלפתי ביניהם הכל עבד טוב, אבל כאשר החזרתי לD820 התחילו צרות. המחשב כעת נדלק, אך יש לי HD4850 והאור האדום שלו דלוק כל הזמן ואין תמונה. כל המאווררים עובדים על מהירות הכי גבוה, והכל מורכב טוב. בדקתי כרטיס מסך אחר על המחשב בשביל לשלול את הכרטיס, ואכן גם עם כרטיס אחר הבעיה קרתה. מה יכול להיות שיש למחשב שלי? אני אשמח לעזרה במהירות האפשרית.. בתודה, רון.
-
- 5 תגובות
- 736 צפיות
-
-
יש לי ג'ויסטיק: Gravis Game Pad 4 Button משהוא נורא ישן אבל נוח... ניסיתי לזהות ב- Windos XP דרך לוח בקרה-->Game Controlers-->הוסף בקר משחק.... בחרתי Gravis GamePad 4 button ואז מופיעה ההודעה הבאה: Your gameport or gameport drivers are not properly configured, Please consult the device manger ניסיתי עוד אפשרויות אחרות של התקנים ועבור כל התקן קיבלתי את ההודעה הנ"ל. מה עושים??? /הכותרת נערכה - קרא את חוקי הפורום בבקשה/
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום. אני התקנתי משחק , נכנסתי והמסך התחיל להבהב כזה, יצאתי מהמשחק , מחקתי אותו , נכנסתי למשחק אחר וגם שם הוא הבהב . מה הבעיה? במסך? כאילו ככה המסך לא עושה בעיות, סרטים וסתם כשאני עובד הכל בסדר, רק במשחקים וזה לא היה ככה, רק לפני כמה ימים שיחקתי והיה בסדר.. חוץ מזה המסך והמפרט די חדישים...חודש בערך. המסך הוא T220P . דרייבר של כרטיס מסך מותקן 8.12. תודה. המשך יום נעים.
-
- 9 תגובות
- 736 צפיות
-
-
חברים בעיה לי... התקנתי בטעות דריבר לא נכון של הסאונד ואז התקנתי דריבר מתאים במנהל ההתקנים הכל בסידר אבל משום מה רק LINE IN משמיע לי צליל שום דבר אחר לא מושמע במחשב ל מ ה ?
-
- 6 תגובות
- 736 צפיות
-