תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי בעייה עם מחשב שנקנה בהונג קונג, עם לוח אם של ASUS. המחשב ריסט את עצמו רנדומלית במהלך העבודה! לאחר פרמוט והתקנה חוזרת... התקלה חזרה לאחר חודשיים של עבודה תקינה! השערה שלי היא שהבעיה היא בלוח אם שקורס. האם יש חברה שתספק אחריות על הלוח אם בארץ? אם כן, תוכלו לספק בבקשה טלפון או אתר אינטרנט. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 704 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4 1.6 היום המחשב הפסיק להגיב,נורית המסך התחילה להבהב(כאילו שהמחשב כבוי) כפתור RESET לא עזר, נאלצתי להוציא את כבל מתח מהמחשב עצמו, ניסיתי להפעיל את המחשב מחדש המאווררים מתחילים לעבוד, נורית של HD נדלקת אבל המחשב עצמו לא עולה, נורית המסך ממשיכה להבהב, האורות במקלדת לא עובדים, כונן DVD וצורב לא מגיבים(לא נפתחים), אין אפשרות לעשות כלום חוץ מלהוציא את כבל מתח מהמחשב. פתחתי אותו וניסיתי לנתק כל מיני דברים(כרטיס מסך, זכרונות) שום דבר לא עזר, הוצאתי את ATX3 POWER CONNECTOR מלוח אם והפעלתי את המחשב, נורית המסך ממשיכה להבהב אבל הכוננים התחילו להגיב ויש רעש שהמחשב עולה. יש למישהו רעיונות מה אפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מספר שאלות על ספקי כח ברשותכם, 1. יש לי ספק כח סטנדרטי שקניתי ביחד עם המחשב (כשהיה בו הארדיסק אחד וסידירום אחד). אני הוספתי שני הארדיסקים, בלי להוסיף מפצלים או כל דבר מסוג זה, היו פנויים אז חיברתי להארדיסקים הנוספים. האם זה אומר שאני צריך להחליף את ספק הכח כי זה לא מספיק ? הסיבה שאני שואל היא מכיוון שבאנו עם המחשב של אחי למעבדה שם נאמר לנו שכנראה בגלל שהוספנו הארדיסק אחד למחשב של אחי - המחשב לא עובד טוב . 2.כמה הספק לוקח כבר הארדיסק? 3.ייתכן וטעו במעבדה, אבל אולי בכל זאת כדאי, מדובר במחשבים בני 3 ו-6 שנים, אולי כדאי בכל זאת לקנות? 4. במידה ואני מחליט לקנות ספק חדש, ראיתי מספר סוגים עם מחירים שונים, אשמח אם תבהירו לי את היתרונות/חסרונות שלהם ולמה בעצם הפ…
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
מעוניין לחבר LAPTOP אשר יש לו את כל היציאות למחשב AIO. למחשב AIO יש יציאות: 2 USB USB SS HDMI OUT. האם יש דרך לשתף את המחשב הנייד על גבי המחשב AIO ?
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
- 1 follower
-
-
אתם יכולים לראות הרבה בניות מחשב ביוטיוב, אבל לא כולם ממשיכים הלאה - מה עושים אחרי ההרכבה עצמה? המחשב הרי לא מוכן לעבודה. אז אחרי סרטון הבניה האחרון שלי' החלטתי להמשיך עם סדרה שתסביר מה עושים לאחר ההרכבה. היום יצא החלק השני - עדכון ביוס והגדרות ראשוניות בביוס. החלקים הבאים המתוכננים - התקנת ווינדוס, בדיקת המחשב, אולי סרטון על פתרון בעיות אפשריות וכו'... אם יש לכם עוד רעיונות - אשמח לדעת. וכמו תמיד, אשמח שתירשמו לערוץ ותתנו איזה לייק נחמד ואולי תגובה.
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
-
שלום אני מנסה להתקין וינדוס ובאמצע ההתקנה אחרי שיש את המסך של LOADING FILES פתאום המסך נכבה (הולך לישון- לא מהחשמל) המחשב עדיין ממשיך לפעול אבל ככה אני לא יכול להמשיך את ההתקנה... ניסיתי להחליף מסכים -אותה בעיה. החיבור שאני מחבר הוא VGA * בעבר התקנתי מלא פעמים וינדוס על המחשב הזה ולא קרה לי כזה דבר הגבר היחיד ששונה הפעם שהדיסק קשיח הוא חדש. מה הבעיה פה?? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
יש לי בעיה כבר כמה זמן במחשב. בהתחלה שמתי לב שאחרי שהרבה זמן שלא נגעתי במחשב והמסך "נכבה" הוא לא חזר לדלוק אחרי שהוזזתי תעכבר רק אחרי ריסט. עכשיו לפני כמה ימים זה הגיע למצב שזה עבד לאיזה כמה שניות-דקה, הפסיק לעבוד (העכבר והמקלדת), ואם הייתי מחבר ומוציא לUSB זה שוב היה עובד לכמה שניות ושוב הפסיק. ועכשיו זה בכלל לא עובד, גם לא עם עכברים ומקלדות אחרים שניסיתי. (אני כותב מהמחשב של אחי עכשיו) דיברתי עם הטכנאי שלי הוא אמר לי שזה בעיה בספק כוח של המחשב, שאני יקנה חדש והוא יבוא להרכיב לי. אבל בגלל שהוא הניח שזה ככה מהטלפון ולא בא לבדוק רציתי לוודא שזה באמת הבעיה ולא משו אחר שאני לא סתם יוציא כמה מאות שקלים עכשיו סתם. תודה מראש למי שעוזר
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב חדש. וינדוס 7 64BIT מקורי. מהיום הראשון שהוא אצלי הוא מעלה מסכים כחולים בהפעלת הוינדוס, כל פעם בעיות כמו memory_managment וכו... החלטתי לבדוק את הזכרונות, הרצתי את הבדיקה של הוינדוס והכל תקין.. אז הוצאתי זכרון אחד (2GB של ELITE 1333MHZ DDR3) והשארתי אחד בפנים (שניהם אותו דבר בדיוק). המחשב עובד מעולה! הכנסתי את השני והוצאתי את הראשון, והמחשב עדיין עובד מעולה! רק כאשר שניהם ביחד מותקנים - ישר יש בעיות. למה זה קורה?!
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום לכולם. בשבוע שעבר קיבלתי מחשב חדש. כאשר קיבלתי אותו ביצעתי התקנה ראשונית של מערכת הפעלה בלבד. עבור התקנה זו חיברתי מסך יחיד ליציאת הDVI, עכבר +מקלדת, ובתור כבל חשמל השתמשתי בכבל של מחשב אחר. השבוע, ניסיתי להתקין את המחשב. כאשר ניסיתי לחבר מסך שני ליציאת ה-HDMI, התברר לי שהמחשב לא הורכב כראוי. פנל אלומיניום אשר נמצא בחלקו האחורי של המחשב מעל היציאות הונל עקום, כך שהוא חוסם את הגישה ליציאת הHDMI, הSATA וה-USBים העליונים שבלוח. יתרה מזאת, זיזים של הפנל הזה נמצאים בחלקם ממש בתוך היציאות, וייתכן וסגר איתם מעגל. בנוסף, עם המחשב\ספק הכוח סופק כבל חשמל שלו רק שתי שיניים - ללא השלישית, של ההארקה. כאשר המחשב היה מחובר בעזרת כבל זה לחשמל (כשהוא כבוי) הרגשתי זרמים מהמארז. כמובן…
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
שלום וברכה, יש לי רמקולים בחיבור אודיו 3.5 ירוק וכך גם אוזניות (SS V2). ואני חייב לחבר את שניהם ויש לי רק יציאה אחת.. יש משהו שאפשר לעשות?
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
היי, אני עם לפטופ של HP , DV6 , (WIN7 HOME בעברית(C חדש 2.0.1 , והנ"ל הפסיק לשדר לאוזניות. עשיתי לו ריסט להגדרות ועכשיו הוא משדר לרמקולים גם כאשר האוזניות בפנים. בשאר התוכנות MEDIA PLAYER הכל תקין. אודה לעזרתכם הדחופה, SPIDER1
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
לא מזמן קיבלתי מחשב ישן מהעבודה של אבא שלי הנושא את השם T43. התקנתי עליו וינדוס אקס פי סרוויס פק 3 והכל הלך חלק. שבאתי להתחבר לאינטרנט נתקלתי בבעיית דרייבר(גם של מודם וגם של ויי פיי), בנוסף נתקלתי בבעיה של דרייבר של קול. מה שזה אומר כרגע: יש לי מחשב שלא יכול להתחבר לאינטרנט ואי אפשר לנגן בו קבצי אודיו ווידאו. אודה מאוד למי שיוכל לעזור לי, כבר ניסיתי הרבה דברים ולא הצלחתי.
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
אהלן ברשותי מחשב נייח של חבר שבשבוע שעבר היה תקין לחלוטין. החל מהבוקר המצב הוא כזה: לחיצה על כפתור ההדלקה - המחשב נדלק - אין בוט - עוברות בערך 10-15 שניות והוא פשוט מת. לבד. בלי לעשות כלום ובלי לגעת בכלום. פשוט מפסיק לעבוד. ניקיתי מאווררים, ניקיתי את הזיכרון, ניקיתי קצת את המארז, ניסיתי שוב פעם ועדיין ללא הצלחה. ניסיתי להפעיל אותו באמצעות ניתוק חלקים מהלוח אם כמו, בלי הארדיסק וכו' ...לא עזר. נדלק ושוב מת! מה אמורה להיות הבעיה? האם אלה תסמינים של בעיות חשמל? ספק כוח תקול ? מצב כגון זה יכול להיווצר סתם ככה ? אנא עזרו לי למצוא פתרון לבעיה זו. בברכת תודה יוסי
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי SSD 128 ג'יגה שקניתי דרך הקניה הקבוצתית כאן. והיום קרה לי משהו מאד מוזר - הדלקתי את המחשב בבוקר ופתאום הווינדוס נתקע ולא עולה, עשיתי RESET והמחשב אחרי זה התחיל לעשות ריסטים לבד בכל פעם שניסה להעלות את הווינדוס. אין לי באמת מושג מה קרה ולמה, אבל ניסיתי לנתק את ההרד השני שלי ופתאום הווינדוס עלה רגיל. חיברתי את ההרדיסק השני בחזרה ונראה שהכל חזר להיות בסדר. יש למישהו מושג למה זה קרה? למקרה שזה משנה - גרסת הקשחה של הSSD היא 000F (אגב, יש חדשה יותר?) תודה
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קיבלתי את המחשב הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3229&CatCode=1 רק שלי במקום הזיכרון שיש שם יש GOLD OCZ 3X2GBׂ(6GB) DDR3 1333MHZ אחרי שהתקנתי את מערכת ה64 סיביות הוא זיהה את ה6 ולאחר חצי שעה פתאום זה נהיה 4:\ מה יכולה להיות הסיבה? וכיתד ניתן לפתור זאת. תודה. יש לציין שתוכנת האברסט מזהה שמחוברים 3 של 2 ראם
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
מאחר והמקלדת מחוברת באמצאות USB לא ניתן להפעילה בכניסה לבקרת ה BIOS ואפילו כאשר החלונות עולים בעלית חרום אין אפשרות לבצע גלילה בין האופציות לוח האם שלי הינו ASUS P5Q PRO עם P5Q-ASUS-PRO-1613 Bios אשמח לקבל סיוע בנושא
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום לאח שלי היה מחשב ישן עם סוקט 478 והוא כבר עשה לא מלא בעיות אז סמתי לו חלקים יותר טובים כגון לוח מעבד זיכרון דיסקים קשיחים עכשיו שאני מפעיל את המחשב המסך לא נדלק המחשב עובד המסך לא אז נסיתי בדקתי עם 3 ספקים שונים איפוס ביוס על ידי הוצאת הבטריה ניתור כל מיני חלקים שהספק מתחבר אליהם בדקתי עם שני כרטיסי מסך שונים ללוח אין מובה בדקתי עם כבל DVI וקודם עם APG מערכת פנטיום 4 3.0 לוח P4U800-X כרטיס מסך 5200FX APG מי שיש לו רעיון מה לעשות שיגיב בבקשה אני חושב שאם בדקתי את כל זה רק נשאר הלוח שהוא דפוק ועוד שאלה יכול להיות שיש אבק בסלוט של הכרטיס מסך תודה רבה לעוזרים שגיב
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום מזמן לא הגבתי בפורום זה מפרט המחשב שלי הוא מעבד E8400 לוח ג'יגה בייט PA 31 ES39 כרטיס מסך 9800GT ספק אנרמקס 525 וואט זכרונות (חדשים היום נקנו) קורסאיר XM2 2X2GB 1066MHZ קירור מספק לאחר פעולה קצרה במחשב הוצא מסך כחול והמחשב קרס הדבר חזר כמה פעמים ! אנא עזרו לי
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
יש לי לוח אם GA-EP43-UD3L מעבד Q9550 זוג זכרונות של קינגסטון של 2 גיגה 1066 כרטיס מסך GFORCE 9600GT 1G. 3 כ קשיחים של WD 1t 250gb 160gb כולם סטה 2 ספק כח של איזיקול 450W 3 מאווררים של 12 ס"מ 1 של 23 ס"מ 2 צורבים . משום מה המשחב לא מזהה לי את הסאונד. נסיתי להתקין הכל מחדש (כולל ווינדוס). יכול להיות שיש התנגשות עם משהו???? אולי הספק כח חלש מדי???? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-
-
חבר'ה החלפתי את כל רכיבי המחשב לחדשים לוח אם זכרונות הרד דיסק מעבד את הספק לא החלפתי הוא של EZCOOL 300W REAL עכשיו לתיאור המחשב 2 הרדיסקים מחוברים אחד סאטא אחד IDE 2 צורבים מחוברים שניהם סאטא מעבד Q9550 לוח גיגהבייט G41 כרטיס מסך און בורד 2X2048 של GEIL CL5 עזבו רגע את השאלה אם 300 מספיק או לא מספיק.. ואגב אני יודע שעדיף יותר האם יש מצב שאחרי כל החלפת הרכיבים הנל הוא ממשיך לדפוק לי בלוסקרינס עקב בעיית ספק???? עוד בהתקנת הווינדוס הרבה לפני שאני מתחיל לעבוד עליו..
-
- 6 תגובות
- 703 צפיות
-
-
בזמן האחרון כל פעם שאני מכניס דיסק DVD כלשהו לכונן אפילו דיסק ריק הוא אומר שאין דיסק בכונן. מה לעשות? צריך להתקין משהו?
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב עם לוח אם מסוג ConRoe865GV מבית ASRock עם מעבד מסוג Pentium D 820, לוח האם תומך אך רק בתקן AGI (זאת לא שגיאת הקלדה זה באמת השם) שזה תקן זוועתי שמצמצם את טווח בחירת כרטיסי המסך לכדי קצת למעלה מ?30 דגמים שונים ואולי אף 40 אך לא מעבר לזה זאת הסיבה שאני נאלץ להשתמש בחיבור המובנה כדי להוציא פלט למסך תוך כדי התעסקות עם הלוח (איפוס ה?CMOS ונסיון להכניס כרטיסי מסך שאינם תואמים) הפסיק הכרטיס המובנה לעבוד, לאחר כמה פעולות שאינני זוכר באיזה סדר בוצעו חזר הכרטיס המובנה לעבוד (המסך נדלק לכמה שניות, נכבה ואז שוב נדלק) והתצוגה עבדה מצויין, לאחר מכן ניסיתי לחבר כונן קשיח ב?IDE (ישנה תמיכה גם ב?SATA אבל הכונן שברשותי עושה סימני גסיסה ואני עדיין שוקד על דרך לתקנו) המסך החל ל…
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
אני משתמש בכרטיס הOB שהוא SOUNDSTORM בביוס זה מופעל הוינדוס מזהה אותו כמו שצריך בכל התוכנות אני מדליק שיר והEQ זז כמו שצריך בוינאמפ, וגם בתוכנת הבקרה של NVIDIA הEQ זז. ניסיתי הרבה דרייברים ואף אחד לא פתר את זה, הביוס שהיה מותקן היה ביוס ערוך, אז חזרתי לביוס מקורי וזה גם לא עזר... התיאשתי מוינדוס הרצתי LIVE CD של UBUNTU ושם גם אין קול
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-