עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. יש לי בעיה מוזרה במשחק - תוך כדי משחק, לאחר זמן אקראי, הסאונד נתקע והמסך מציג הודעה שהרזולוציה גבוהה ממה שהוא יכול להציג. רק RESET למחשב עובד. מותקן הפאצ' האחרון, לא נתקלתי בבעיות במשחקים אחרים. כרטיס מסך 4850, טמפ' של כרטיס מסך תקינות(פחות מ-90). דריבר 8.9. אשמח לעזרה.

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  2. Started by galbm2,

כשאני רואה קבצי וידאו (לא משנה באיזה תוכנה: מדיה פלייר, מדיה סנטר, VLC) הוידאו נתקע וגם המחשב וחייבים לנתק אותו מהחשמל ולהדליק מחדש כדי להחזיר אותו. אני לא יודע להגדיר מתי בדיוק זה קורה, זה לא קורה כל פעם שאני רואה וידאו. וכשאני מעלה את המחשב אחרי שזה קורה, הוא אומר שהמחשב לא נכבה כמו שצריך כנראה כתוצאה של זה שהוא לא הגיב או נתקע ואז הוא אומר שאני יכול להיכנס לסייף מווד כדי להחלים... מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  3. Started by maorsh18,

שלום יש לי לוח של ECS P4VXASD2 כרגע מותקן בו זיכרון שלSD-RAM 128MB 133MHZ כשאני מנסה להוסיף לו עוד זכרונות בסלוטים הוא מצפצף ולא עולה הזכרונות טובים מה יכולה להיות הבעיה? כמו כן ללוח יש 4 חריצי זיכרון 2 של SD-RAM ו2 של DDR האם צריך להזיז ג'אמפר כדי להשתמש ב DDR?כי גם כאשר אני מוסיף זכרונות של DDR עובדים ותקינים הוא לא עולה לי צריך עזרה דחוף המחשב איטי בטירוף יש לי לינק ללוח אם עוזר http://www.ecsusa.com/ECSWebSite/Products/ProductsDetailPhoto.aspx?DetailID=51&LanID=10

• 5 תגובות
    • 703 צפיות
  4. Started by shahark55,

שלום לכולם לאחרונה אני נתקל בבעיה לחבר מכשירים דרך הUSB. מתקבלת ההודעה: USB DEVICE NOT RECOGNISED (וכמובן שאי אפשר לעבוד עם המצלמה) הדבר היותר מוזר הוא שעכשיו חיברתי עכבר אופטי לאותו חיבור USB והוא זיהה אותו ועובד איתו בצורה חלקה! יש המלצות? תודה שחר

• 6 תגובות
    • 703 צפיות
  5. Started by A.M,

שלום לכולם לפני מספר ימים השתמשתי במחשב ואחרי כמה זמן היא קיבל מסך כחול אוקיי גלשתי באיזשהו פורום ואמרו לי לרשום את הפקודה הזאת בהתחל בrun . רשמתי את הפקודה chkdsk/r/f ולחצתי Y אחרי מספר דקות על המחשב .המסך לא עלה היה רשום לי לבדוק את הכבל או את המחשב האישי והמחשב עצמו פעל . בסדר השארתי את המחשב פתוח בגלל שחשבתי שזה קשור לפקודה שרשמתי אחרי שעה בערך כיבתי את המחשב כי הוא לא עלה פשוט ואז אחרי איזה חצי שעה הדלקתי שוב והוא עבד ואחרי זה קיבלתי בום מסך כחול ואחרי זה שוב המסך לא עבד . תודה לכל מי שיעזור לי למה אני לא כל כך מבין במחשבים

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  6. Started by KaPuT,

אני משתמש בכרטיס הOB שהוא SOUNDSTORM בביוס זה מופעל הוינדוס מזהה אותו כמו שצריך בכל התוכנות אני מדליק שיר והEQ זז כמו שצריך בוינאמפ, וגם בתוכנת הבקרה של NVIDIA הEQ זז. ניסיתי הרבה דרייברים ואף אחד לא פתר את זה, הביוס שהיה מותקן היה ביוס ערוך, אז חזרתי לביוס מקורי וזה גם לא עזר... התיאשתי מוינדוס הרצתי LIVE CD של UBUNTU ושם גם אין קול

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  7. Started by ohadbx,

כמו שצוין בכותרת, אחרי ניתוק וחיבור מחדש של המחשב (בלי הוספה/הסרת חומרה כלשהיא) שנייה אחרי ה"ביפ" של האתחול והופעת המסך של הלוח אם המחשב נכבה. כדי להליק מחדש אני חייב לנתק אותו וללחוץ כמה פעמים על כפתור ההפעלה ורק אז הוא מוכן להדלק שוב,אבל הבעייה לא נפתרת. המחשב היה תקין לפני זה... יש עצות?

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  8. שלום לכם! לפני כמה חודשים חתכתי בטעות את הכבל שמוביל אל המנוע של ההארדיסק (הכתום הזה) - קרעתי רק גיד אחד - לאחר בדיקה עם פלוק. לאחר ששאלתי פה בפורום והתייעצתי איתכם אמרתם לי לעשות גישור בהלחמה של המקום הקרוע, וזה מה שעשיתי (צירפתי תמונה) עכשיו, שאני מנסה לחבר את ההארדיסק הוא לא מזוהה בביוס, ולפעמים הוא גם עושה רעשים של תקתוק של שעון האם יש משהו שגוי במה שעשיתי? אודה לעזרתכם, יש לי חומר מאוד חשוב על הכונן הזה. תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  9. שלום :] ניסיתי להדליק את המחשב השני שלי בבית וכשהדלקתי אותו המערת או כלום לא עלה . פשוט היה רשום על המסך "NO SINGAL / NO SIGNAL" וזה מה שהיה אח"כ הוא מתכבה , הוא עושה Self CHeck mode ודברים כאלו . מה זה יכול ליהיות ? יש מצב לכרטיס מסך ?

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  10. Started by ברק2000,

כאשר אני שומע מוזיקה שומעים חלק לגמרי ללא הפרעות אבל כאשר אני משחק אז שומעים הפרעות מוזרות ומעצבנות כאלה אשמח לקבל עזרה תודה[br]פורסם בתאריך: 12.05.2008 בשעה 22:15:20 אף אחד לא יודע?

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  11. Started by 34N1A1N79,

היי, שהמחשב שלי נכנס שינה ואז אני שוב מפעילה אותו צריך להקיש ססמא משום מה, זה לאחר פרמוט יש לי ווינדווס 10 64 ביט, איך אני משנה את זה?מבטלת בזמן שינה את הססמא , שישאר רק בזמן הדלקת מחשב וזהו תודה

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  12. Started by Alexkmr,

הסתדרתי תודה

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  13. Started by vitali02,

שלום אני מנסה להתקין וינדוס ובאמצע ההתקנה אחרי שיש את המסך של LOADING FILES פתאום המסך נכבה (הולך לישון- לא מהחשמל) המחשב עדיין ממשיך לפעול אבל ככה אני לא יכול להמשיך את ההתקנה... ניסיתי להחליף מסכים -אותה בעיה. החיבור שאני מחבר הוא VGA * בעבר התקנתי מלא פעמים וינדוס על המחשב הזה ולא קרה לי כזה דבר הגבר היחיד ששונה הפעם שהדיסק קשיח הוא חדש. מה הבעיה פה?? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  14. Started by Kcupid,

יש לי בעיה כבר כמה זמן במחשב. בהתחלה שמתי לב שאחרי שהרבה זמן שלא נגעתי במחשב והמסך "נכבה" הוא לא חזר לדלוק אחרי שהוזזתי תעכבר רק אחרי ריסט. עכשיו לפני כמה ימים זה הגיע למצב שזה עבד לאיזה כמה שניות-דקה, הפסיק לעבוד (העכבר והמקלדת), ואם הייתי מחבר ומוציא לUSB זה שוב היה עובד לכמה שניות ושוב הפסיק. ועכשיו זה בכלל לא עובד, גם לא עם עכברים ומקלדות אחרים שניסיתי. (אני כותב מהמחשב של אחי עכשיו) דיברתי עם הטכנאי שלי הוא אמר לי שזה בעיה בספק כוח של המחשב, שאני יקנה חדש והוא יבוא להרכיב לי. אבל בגלל שהוא הניח שזה ככה מהטלפון ולא בא לבדוק רציתי לוודא שזה באמת הבעיה ולא משו אחר שאני לא סתם יוציא כמה מאות שקלים עכשיו סתם. תודה מראש למי שעוזר

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  15. שלום לכולם, יש לי מחשב חדש. וינדוס 7 64BIT מקורי. מהיום הראשון שהוא אצלי הוא מעלה מסכים כחולים בהפעלת הוינדוס, כל פעם בעיות כמו memory_managment וכו... החלטתי לבדוק את הזכרונות, הרצתי את הבדיקה של הוינדוס והכל תקין.. אז הוצאתי זכרון אחד (2GB של ELITE 1333MHZ DDR3) והשארתי אחד בפנים (שניהם אותו דבר בדיוק). המחשב עובד מעולה! הכנסתי את השני והוצאתי את הראשון, והמחשב עדיין עובד מעולה! רק כאשר שניהם ביחד מותקנים - ישר יש בעיות. למה זה קורה?!

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  16. Started by nargsi6,

שלום וברכה, יש לי רמקולים בחיבור אודיו 3.5 ירוק וכך גם אוזניות (SS V2). ואני חייב לחבר את שניהם ויש לי רק יציאה אחת.. יש משהו שאפשר לעשות?

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  17. בניסיוני "להחיות" מחשב ישן יחסית לעבודה מינימלית, נתקלתי בשגיאות חוזרות במהלך ניסיונות ההתקנה של מערכת ההפעלה (Windows XP), כאשר החשד הוא שיש בעיית חומרה. מדובר במחשב עם לוח של ASUS, לדעתי פנטיום 4, 512Mb זיכרון. לאחר ניקיון יסודי (פיזי) של המחשב ופרמוט הדיסק הקשיח, התחלתי בניסיונות ההתקנה של מערכת ההפעלה. התהליך נתקע בכל פעם שדיסק ההתקנה מגיע לשלב העתקה של קובץ התקנה מסוים, שככל הנראה הוא קובץ גדול (cab), ואז קופץ מסך כחול עם הודעת שגיאה. איני זוכר כרגע מה היה רשום בדיוק, אבל הסימנים מעידים על כך שיש איזו בעיה בחומרה מסוימת במחשב. כדאי שאציין כמה דברים: * ניסיתי 3 דיסקים שונים של התקנת Windows XP, ושלושתם נתקעו באותו קובץ. * ניסיתי זאת עם שני כוננים אופטיים שונים. * …

18. Started by Spider1,

היי, אני עם לפטופ של HP , DV6 , (WIN7 HOME בעברית(C חדש 2.0.1 , והנ"ל הפסיק לשדר לאוזניות. עשיתי לו ריסט להגדרות ועכשיו הוא משדר לרמקולים גם כאשר האוזניות בפנים. בשאר התוכנות MEDIA PLAYER הכל תקין. אודה לעזרתכם הדחופה, SPIDER1

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  19. כאשר אני מדליק את המחשב, נידלקים המאוררים ואני שומע את הHD ניכנס לפעולה אבל חוץ מזה איין כלום...אפילו המסך לא נדלק ואיין גם את הציפצוף הראשוני. אשמח אם תוכלו לעזור. תודה.

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  20. חבר'ה החלפתי את כל רכיבי המחשב לחדשים לוח אם זכרונות הרד דיסק מעבד את הספק לא החלפתי הוא של EZCOOL 300W REAL עכשיו לתיאור המחשב 2 הרדיסקים מחוברים אחד סאטא אחד IDE 2 צורבים מחוברים שניהם סאטא מעבד Q9550 לוח גיגהבייט G41 כרטיס מסך און בורד 2X2048 של GEIL CL5 עזבו רגע את השאלה אם 300 מספיק או לא מספיק.. ואגב אני יודע שעדיף יותר האם יש מצב שאחרי כל החלפת הרכיבים הנל הוא ממשיך לדפוק לי בלוסקרינס עקב בעיית ספק???? עוד בהתקנת הווינדוס הרבה לפני שאני מתחיל לעבוד עליו..

• 6 תגובות
    • 703 צפיות
  21. Started by a8r,

אומנם זו לא תקלה, אבל זה נראה לי הפורום הכי מתאים(בטח הרבה יותר מפורום מסכי מחשב), מצטער אם אני טועה.. אני קונה מחשב חדש שימשמש אותי לעבודה בשביל בלימודים בלבד, ואני רוצה להשאיר את המחשב הישן בשביל גלישה באינטרנט וכל מיני שטויות כאלה.. אבל מיותר לי להשתמש ב2 מסכים בשביל זה..(וגם אין יותר מידי מקום בשולחן) רציתי לדעת אם יש אפשרות כזו לאיזה מפצל או משהו בסגנון שאני אוכל להשתמש ב-2 מחשבים במסך אחד(בלחיצת כפתור או משהו כזה) ואם כן, איך עושים, כמה עולה וכל מיני כאלה תודה

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  22. אני צריך לחבר את הדיסקאונקי לכניסות מאחור של הלוח אם אני רוצה תקשורת מהירה.... יש לי WINDOWS 7 64BIT ...ו לוח P43 . גמר חתימה טובה לכולנו.

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  23. Started by eliranzango,

היי, חלונות החליטה שאני צריך לפרמט את הדיסק און קי שלי כדי שאוכל לגשת אליו שוב, למרות שיש לי בו מידע חשוב (קבצי JAVA) שאני ממש צריך אותם. מה אפשר לעשות כדי להציל את הקבצים האלה ממנו? איזו תוכנת שחזור יודעת להציל קבצי JAVA? אגב, גם כשניסיתי לפרמט התהליך נכשל. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  24. לא מזמן קיבלתי מחשב ישן מהעבודה של אבא שלי הנושא את השם T43. התקנתי עליו וינדוס אקס פי סרוויס פק 3 והכל הלך חלק. שבאתי להתחבר לאינטרנט נתקלתי בבעיית דרייבר(גם של מודם וגם של ויי פיי), בנוסף נתקלתי בבעיה של דרייבר של קול. מה שזה אומר כרגע: יש לי מחשב שלא יכול להתחבר לאינטרנט ואי אפשר לנגן בו קבצי אודיו ווידאו. אודה מאוד למי שיוכל לעזור לי, כבר ניסיתי הרבה דברים ולא הצלחתי.

• 1 תגובה
    • 703 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.