עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. בזמן האחרון כל פעם ששיחקתי(AAO) המסך נהיה שחור ועבר למצב המתנה\התמונה קפאה ונאלצתי לאתחל את המחשב. ניסיתי לעדכן את הדרייבר של הכרטיס מסך וזה לא עזר. לפי עיצה שראיתי באתר של חברת ספיר(כרטיס מסך) נכנסתי למאפיינים של המסך->הגדרות->מתקדם->SMARTGART ושם שיניתי את הפרמטר AGP מ-*8 ל-*4 . אגב מה הפרמטר הזה אומר בדיוק ואיך הוא פתר את הבעיה?

• 2 תגובות
    • 990 צפיות
  2. היי.. כונן DVD של אסוס, E612... עובד מצויין בקריאה של דיסקים רגילים.. משום מה הוא מסרב לקרוא דיסקים DVD-ROM (מקוריים, לא צרובים).. הוא מנסה כזה לקרוא, ואז פשוט מפסיק - כאילו שאין דיסק.. http://www.digit-life.com/articles/dvd1001/dvd-10-01-asus612.html לפי נרו info tool, הוא תומך ב-DVD-ROM אבל לא ב DVD-R\DVD+R... אבל זה לא משנה, כי מדובר כאן ב-DVD-ROM סטנדרטי... כשהדיסק בפנים, גם הביוס לא מזהה את הכונן (כלומר זה כנראה משהו פיזי, לא מדובר בבעיה בווינדוז.. מה גם שכבר ניסיתי להעיף את הכונן ולתת לו לזהות אותו מחדש).. וזה מוזר, כי דיסקים רגילים הוא קורא בלי בעיה.. יש למישהו מושג ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. תשמעו, זה די פשוט . . . אני פשוט לא יודע באיזה רכיב לחשוד: מעבד, ספק כוח ,זכרונות,דיסק קשיח . . .? ! הנה כמה תרחישים שקרו לי... אני מגיל 15 בעסקי החומרה, ואני משתגע פה... לא רוצה סתם לסחוב 15 קילו לחנות מחשבים בר"ג . . . בושה. - אני מפעיל אותו, מפעיל נגיד GTA SA ואחרי כמה זמן הנורית של המסך הופכת כתומה והמחשב פשוט נכבה מעצמו - אני מפעיל את המחשב, ואחרי כמה שניות הוא דופק שני ציפצופים ונכבה מעצמו - אני מפעיל את המחשב ועוד בדוס הוא פשוט נכבה מעצמו - אני מפעיל את המחשב וכשהוא מגיע לקטע של השינוי חלון מדוס לחלונות הונורה במסך הופכת לכתומה והווינדוס לא עולה וזה נשאר כתום . . . רעיונות? קירור: BIGWATER והמים זורמים, גם כמה שניות זה לא מספיק זמן כדי שהמחשב ייכבה עקב חימום (נגיד…

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  4. Started by Y.k,

שלום. הכרטיס רשת האונבורד שלי מסרב לחדש את הכתובת איי פי. וינדוס מזהה אותו כמותקן אבל מדווחת על אי קשר. בדקתי את החיבורים, החלפתי כבל רשת, ועדיין אותה בעייה.. למישהו יש רעיון ? הלוח שלי זה ABIT AV8. תודה לעוזרים!

5. Started by kobi_af,

שלום יש לי בעיה של המסך הכחול כל כמה זמן נכבה לי המחשב ומציג תמסך הכחול הנה קבצי ה dump http://www.uploadhut.com/upload/320335.rar

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  6. Started by sarel_d,

אהלן אנשים יש לי בעיה כאשר אני מדליק תמחשב ואני לא יודע כיצד לפתור אותה אז ככה: כשאני מדליק תמחשב הוא טוען תווינדוס ולאחר כמה שניות הוא מראה לי מסך כחול שבו כתוב: A problem has been detected and windows has benn shut down to prevent damage to your computer. An attempt was made to executable memory. If this is the first time you've seen this stop error screen, restart your computer. If this screen appears again, follow this steps: Check to make sure any new hardware or software is properly installed. If this is a new installtion, ask your hardware or software manufacturer for any windows updates you might need. If problems continue, disable BIOS memory options such as cach…

7. Started by davidb151,

שלום, יציאת ה-PS-2 שלי נדפקה, וכדי להימנע מלטפל בלוח האם החלטתי בהתאם להמלצות לרכוש מקלדת בעלת חיבור USB. כשהלכתי שמח וטוב לב לחנות הקרובה למקום מגוריי, הציע לי המוכר לרכוש מתאם USB-PS-2, כך שאוכל להמשיך ולהשתמש במקלדת (ה-PS-2) הישנה שלי אך לחברה לכניסת ה-USB של המחשב. שמח וטוב לב רכשתי את המציאה, חיברתי את המקלדת באמצעות המתאם, ליתר בטחון הגדרתי ב-BIOS את Legacy USB כ-Enabled, ו... אז החלו הבעיות. Windows XP לא זיהה דבר וחצי דבר וכמובן שהמקלדת לא פעלה. ניסיתי לעבור בין כל ה-Port-ים של ה-USB - נאדה. לבסוף, חיברתי Hub "פושטי" שיקבלתי במתנה כפרדומת (מפצל יציאת USB אחת לארבע יציאות) - והפלא ופלא, כשחיברתי את המקלדת והמתאם שלה דרך ה-Hub - סופסוף Windows התעוררה לחיים, ו... זי…

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  8. Started by Krumpet,

בלוח האם יש לי חיבור אחד למאוורר של המעבד, וחיבור אחד למאוורר חיצוני. יש לי עוד מאוורר במארז, איך ניתן לספק לו כוח? האם יש מפצל כלשהו או מתאם מחוט אחר? תודה מראש, רן.

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  9. Started by RAZOZ 10,

:s05:קניתי מחשב חדש, ולאחר שהרכבתי אותו יש לו תופעה מוזרה: המחשב נדלק לבד!! לפעמים גם כשאני מדליק את האור בחדר הוא מבין לבד שהוא צריך להדלק, או כשאני מחבר מאחור את המקלדת או רכיב USB, למישהו יש מושג מה זה?

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  10. Started by O.G.D 2k5,

שלום! כשאני נכנס למחשב שלי אני לא רואה את הסידירומים שם אבל כשאני נכנס למנהל התקנים אני רואה אותם, אני לא מבין מה הבעיה? תודות מראש.....

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  11. הוצאתי כרטיס מסך מהמחשב כדי לבדוק משהו במחשב אחר וכשהחזרתי אותו פתאום המחשב לא עושה בוט ונשמע ביפ ארוך עם הפסקה קצרה כך זה חוזר על עצמו ללא סוף. קראתי את רשימת הביפים שמופיע באתר הזה: http://bioscentral.com/beepcodes/awardbeep.htm ואף אחד מהתיאורים שיש שם אינו דומה לביפ שאני שומע. אגב, הלוח הוא של אסוס CUSL2. האם מישהו יודע מה משמעות הביפ הזה?! רצוי ללא ניחושים, מפני שזה יכול לגרום לי סתם להתחיל לפרק את כל החלקים ומכיוון שהמחשב נורא ישן אני חושש שזה יגרום לבעיות נוספות בדיוק כפי שקרה לי עכשיו.

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  12. שלום יש לי לוח מסוג GIGABYTE GA-K8N PRO AMD 3000 64 BIT 754 NEW CASTLE זיכרון SAMSUNG ECC 512 אתמול בטעות איפסתי את ההגדות של הביוס להגדרות Default ,ועכשיו שהמחשב עולה עוד לא מגיע לווינדוס הוא נעצר ומופיעות פתאום כל מיני צבעים מקוביות כאלה, בקיצור אני צריך שמישהו יעזור לי להחזיר את ההגדרות הנכונות של ה CMOS. :pissed: תודה זה דחוף. להוציא את הבטריה מהלוח יעזור??

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  13. שלום לכולם בעיה מוזרה ומציקה, כבר הרבה זמן, מאז שקניתי את המחשב האמת (מפרט - בחתימה) תיאור הבעיה שומעים רק בצד ימין של מכשיר ההאזנה (סטריאו, אוזניות, לא משנה מה מחובר) הבעיה היא בכ.הקול אני מניח, כי ניסיתי לחבר אוזניות אליו ישירות (אוזניות סנהייזר תקינות שעובדות בצורה יומיומית עם האייריבר שלי) והבעיה עדיין קיימת הבעיה קיימת בכל נגני האודיו ובכל מפענחי האודיו שיצא לי להשתמש בהם, כולל עצמאיים כמו VLC שלא משתמש במפענחים חיצוניים. משום מה, כאשר אני מנגן סרטים שיש בהם AC3 בקידוד, הסאונד כן נשמע באוזניה השמאלית, ונראה שזה בסדר, אבל אני לא בטוח אם ככה זה צריך באמת להשמע. כל דבר אחר - MP3, סרטים ללא AC3, כל סאונד אחר שיוצא - יוצא רק לאוזניה הימנית אני באמת לא יודע אם הבע…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by GeforceFX,

שלום יש לי בעיה מאודד מעצבנת במשחקים כל משחק שאני משחק,אחרי מספר דקות המסך מושהה ואני חייב לעשות ריסט. הטמפרטורות שלי בסדר- 40 מעבד 40 הארד דיסק 40 לוח אם 67 כרטיס מסך-לא במאמץ,במאמץ זה בטח מגיע ל80 מקסימום שזה גם לא כל-כך נורא. יש לי את הדרייברים החדשים של כל הרכיבים מותקנים וDX 9.0C. הבעיה התחילה ממתי ששידרגתי את הלוח+המעבד פירמטתי והתקנתי ווינדווס מחדש. המפרט שלי בסדר גמור- AMD64 3500 Venice MSI K8N NEO2 XFX Geforce 6600GT AGP Micron 512MB Segate Barracuda 160GB Thermaltake Silent Purepower 560W Thermaltake V5000A-xazer5 DAMIER+Silent Tower אז בבקשה תגידו לי מה עוד יכול לגרום לבעיה זו

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  15. Started by ido2005,

רציתי רק לדעת עם הכרטיס הזה טוב כמו כל שאר כרטיסי ה7800GTX FORSA PCI-E FX7800GTX 256MB VIVO RETAIL NVIDIA Powered by GeForce 7800GTX GPU 0.11 micron process technology PCI-Express x16 interface support 24 Pixels/Clock Rendering Pipeline 400MHz RAMDACs support 2048x1536 resolution at 85Hz Highest DVI output up to 1900x1200 resolution Integrated full MPEG encode and decode support Integrated NTSC & PAL TV encoder output up to 1024x768 resolution Integrated HDTV encoder provides world-class HDTV-out functionality up to 1920x1080i resolutions more-» ואתר הבית שלו הוא www.geniman.com.hk/geforce7800gtx_pcie.htm תודה מראש על התגובות (השאלה הזאת פשוט באה בגלל שמצאתי לו מחי…

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  16. Started by johnyG,

אני צריך לתקן מחשב שמותקן עליו המשחק SIMS2. המחשב הוא פנטיום 4 3000, כרטיס מסך FX5000. לאחר זמן מה (בערך חצי שעה) של משחק, המחשב נתקע. פשוט קופא. בדקתי התחממות של מעבד וכאילו וטמפ' הלוח והמעבד סבירים. אילו דברים הייתם עושים? אילו הגדרות בכרטיס מסך או במשחק כדאי לשנות?

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  17. [Thu Sep 29 19:10:01 2005] FATAL ERROR: Rounding was 0.5, expected less than 0.4 Hardware failure detected, consult stress.txt file. מזה אומר??

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  18. Started by tommy_g,

שלום. ברשותי מסך SAMSUNG 930B LCD כאשר אני לוחץ על כפתור AUTO ADJUSTMENT, מופיע חלון ובו רשום: AUTO ADJUSTMENT NOT AVAILABLE מישהו יודע מה הבעיה? לפי מה שאני זוכר, התקנתי איזהשהוא דרייבר שהגיע על דיסק עם המסך. מה אפשר עוד לעשות? בתודה מראש, תומר.

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  19. שלום לכולם. יש ברשותי פנטיום 4 2.4GHZ עם לוח אם P4S8X-X של אסוס. המחשב ברשותי כבר כמה שנים טובות ולא עושה יוצר מדי צרות. מעולם לא עבר אוברקלוק. בימים האחרונים מתרחשת פתאום תופעה מטרידה - אני מדליק את המחשב והוא לא מראה לי אפילו את המסך של ה POST, ורק הנורות של כונני ה CD וה IDE דולקות, וזהו. רק אחרי מספר רב של כיבוי-הדלקה-כיבוי-הדלקה (בין 5 ל 10 בערך), הוא פתאום עולה עם המסך בתמונה המצורפת. כאמור - מעולם לא ניסיתי אוברקלוק. ואחכ ממשיך לעבוד כרגיל. הבעייה לא קורית באופן קבוע. החומרה היחידה שהתקנתי לאחרונה הייתה - עוד סטיק של זיכרון לפני יותר מחודשיים, וכרטיס USB לפני למעלה מחודש (ימותו אסוס עם ה CHIP USB הדפוק ששילבו בלוח האם הזה ) כמו כן ברשותי מודם די ישן של מוטור…

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  20. Started by eli24,

שלום לכולם. אשמח אם מישהו יגיד לי איך מבטלים את הרייד.

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  21. יש לי motorola e398 והכרטיס זיכרון שלה הוא מסוג transflash. עכשיו....כרה משהו והכרטיס ננעל או משהו ואני לא יכול לכתוב או למחוק ממנו דברים רק לקרוא ממנו.... שאני מנסה לבצע איתחול או פירמוט דרך וינדוס הוא רושם שלוינדוס לא הייתה אפשרות להשלים את התהליך... ניסיתי את זה על כמה מחשבים אפילו וזה לא עובד בכולם אותו בעיה.... בבקשה שמישהו יעזור!!!

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  22. Started by Saliman,

חיברתי את שני כונני ה- WD 160GB SATA II שלי למחשב של דודים שלי, שמגיע עם לוח אם MSI PT8 Neo-SR ומשום מה, כשבקר ה- RAID מנסה לעלות, אני תמיד מקבל שגיאה כזו: ""Hardware initiate failed, please check device!!! The bios does not be installed. Pres to continue" מה צריך לעשות כדי שהכוננים יזוהו?! כמו כן, אני רואה שבקר ה- SATA מסומן עם סימן קריאה במנהל ההתקנים עם השגיאה "??אין אפשרות להפעיל התקן זה. (קוד 10)??"

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  23. Started by shaks,

יש לי תמפרט בחתימה התחלתי לעשות OC קטן שיניתי תמכפלה ואת התדרים וקצת ממש את המתחים (לא ברמה המסוכנת) הרצתי פריים לכמה שעות לראות שהכל בסדר ובאמת הכל היה בסדר אחרי זה ניכנסתי עוד פעם לביוס העלתי רק את התדר של הבאס בעוד קצת (10 MHZ) ואז עשיתי ריסטארט והמחשב לא עלה עשיתי ריסט כדי להיכנס לביוס ולשנות את זה אבל אז המסך לא נידלק ואין לי מושג למה המסך מתנהג כאילו לא מחובר אליו כלום וניראה גם שהווינדוס לא עולה (הרמקולים מחוברים ולא היה צליל של עליית הווינדוס) בדקתי תחיבורים והכל מחובר טוב על הלוח בצד שמאל למטה יש 4 לדים אדומים שדולקים ואין לי מושג ממה הבעיה ניסיתי לעשות CLEAR CMOS בעזרת הג'אמפר המיועד וזה לא עזר ואין לי מושג מה לעשות.... בבקשה תעזרו לי לפתור את הבעיה שנה טובה ו…

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  24. Started by KA-52,

לאחר שנה ו 4 חודשים של שימוש בספק הכוח הספק מת חלקית... הספק כאשר מפעילים אותו מגיב אך לא מדליק את המחשב לאחר בדיקת המתחים בחיבור 24 פינים נראה כי המתחים בסדר האם למישהו יש רעיון איך אפשר להחיות אותו? זה בטוח הספק! חבל שספק כזה הלך והאמון בחברת Thermltake יורד

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  25. Started by igoldman,

שלום יש לי לוח אם של Gigabyte ה BIOS נהרס אחרי תהליך FLASH בכל אופן , אתם מכירים מקומות בישראל שמספקים שירות החלפת BIOS ללוח אם ? אני צריך לקנות BIOS חדש , כמו כן אני צריך שיצרבו לי את התוכנה על ה BIOS החדש ואני צריך גם להסיר את ה BIOS הישן ולהתקין חדש. אתם מכירים משהו שיכול לספק לי שירות שכולל הכל ? סוג ה BIOS שיש לי ללוח הוא: winbond w49f002up12b 234068501 402ghsa

• 2 תגובות
    • 695 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.