עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by avi_jan,

קניתי GeForce FX 5600 XT והמשחקים לא עובדים עליו ואת הווינדוס רואים רגיל.... הוא לא פגום כי החלפתי אותו פעמיים.... עזרה בבקשה!!!! ???

• 6 תגובות
    • 705 צפיות
  2. Started by razcoren666,

שלום לכולם! קניתי מסך 19'' LG F900P חדש וכאשר חיברתי אותו למחשב לא קיבלתי שום תמונה, יש מתח במסך ואני שומע שהוא "נדלק" אבל אין שום תצוגה וכאשר אני מנסה להשתמש בכפתורים של התצוגה גם כן אין שום שינוי. חוץ מתקלה במסך יכולה להיות איזו שהיא בעיה אחרת שאפשר לתקו בעצמי?

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  3. Started by zoyaniv,

יש לי לוח של gigabyte ga7vx לפעמים שאני מפעיל את המחשב הביוס מזהה את החיבורי Usb והמקלדת לדוגמא מוארת ושהווינדוס עולה פתאום הוא לא מזהה כלום לא מקלדת לא מודם usb שום דבר(אני עובד עם xp)

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  4. Started by topgun,

יש לי MAG 786PF, ובזמן האחרון שמתי לב שאני לא יכול לעשות RESET אחרי שאני עושה שינויים ב-USER MENU שלו (למשל למתוח או לכווץ את התצוגה). המסך חדש יחסית, 8 חודשים בערך, ויכול להיות שהבעיה הייתה מהתחלה, פשוט לא ממש ניסיתי לעשות ריסט.... הנה מה שזה כותב לי: *מצטער על האיכות, אבל זו וובקם וזו המצלמה הדיגיטלית היחידה שיש לי..... למישהו יש רעיונות?

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  5. Started by torchak,

לכרטיס הזה יש התקן חיצוני שנקרא DC10PLUS ואני לא מצליח להתקין אותו ב WINXP. חשבתי לעשות שתי מערכות הפעלה כלומר להתקין גם Win95, רק בשביל הכרטיס הזה אבל אז יש לי בעיה אחרת, הכרטיס מסך שלי )Matrox 128) לא עובד עם מערכת הפעלה זו וה PINNACLE לר עובד בלי שהכרטיס מסך מותקן. למישהו יש פתרון לבעיה? מישהו יודע איך להתקין את הכרטיס על מערכת הפעלה XP?

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  6. Started by I7210I,

שלום יש לי בעיה שלפעמים המחשב שלי עושה ריסטים. וזהקורה אחרי שהUSB במחשב מפסיק לעבוד כתבתי את זה פה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=371832.0;topicseen זה תמונה http://img261.imageshack.us/my.php?image=26050139fq5.jpg ופה http://hwzone.co.il/community/index.php?action=printpage;topic=383283.0 זה שני דברים שונים!!!!! מה אפשר לעשות?אני חושב שאולי אין לי מספיק כח במחשב להפעיל את היציאות USB שעובדות ביחד האם זה יתכן?איך אפשר לבדוק את זה? כרגע מה שמחובר לUSB זה רק מדפסת שלא עובדת ועכבר ומקלדת(המקלט שלהם)שמחובר ליציאה עם חשמל.וכן מסך המחשב מה עושים? תודה

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  7. Started by bsaghy,

שלום יש לי לוח אם msi k8n neo5 psb 1 וזיכרונות pqi4000-1024dbl את הרכבת והתקנת המחשב לא אני עשיתי , המחשב עבד מעולה עד לפני שנה וחצי. התחילו בעיות של מסכים כחולים שגברו עם הזמן. בסופו של דבר הגעתי למסקנה שכאשר אני מתקין רק סטיק אחד של הזיכרון אזי המחשב עובד תקין וכאשר אני שם את שניהם (לפי ההוראות בחוברת) אזי המסכים הכחולים חוזרים. למישהו יש כיון? הגדרות bios אולי? בברכה בעז

• 6 תגובות
    • 705 צפיות
  8. Started by gsk,

שלום רב ואשמח אם תוכלו לסייע לי בתיקון תקלה לאחרונה מסיבות כאלו ואחרות פרקתי את לוח האם שלי מהמארז (פירוק כולל כל הרכיבים של הלוח). כאשר החזרתי אותו (אני חושב שחיברתי הכל נכון כי כל שאר הדברים עובדים יופי) למארז גיליתי שמערכת WINDOWS פשוט לא יוצאת ממצב STANDBY. המערכת יודעת להכנס למצב STANDBY אבל שמנסים להעיר את המחשב הוא פשוט נתקע וצריך לאתחל מחדש. לפני פירוק הלוח וההחזרה לא הייתה בעיה כזו. מישהו יודע מדוע זה קורה? כיצד ניתן לפתור הבעייה? מפרט אם זה חשוב: לוח אם GIGABYTE GA-7VA ומעבד AMD 1800+

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  9. Started by izikagam,

הבעיה היא: אני מדליק את המחשב אחרי כמה שניות נכבה(עוד לא הגיע ל-windows) אחרי כמה שניות אני מדליק שוב פעם הפעם הוא מגיע ל-WINDOWS אבל אז שוב פעם נכבה מה יכולה להיות הבעיה? ספק? לוח אם? זיכרון? בבקשה רק מי שמבין שיכתוב תשובה תודה מראש לכול העוזרים

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  10. Started by spastic,

שלום לפני כמה חודשים התחילה לי בעיה במחשב, בעיקר כשאני מעביר קבצים מכונן לכונן (יש לי שני הארדיסקים), בפתיחת קבצי ראר, בהורדות ובכלל כשיש הרבה תוכנות פתוחות והמחשב עמוס הוא פשוט נתקע. האם זה בעיה עם הזיכרון או עם התוכנה. אני שוקל לעשות פורמט האם יש משהו אחר שאני יכול לעשות לפני שאני עושה פורמט? יש לי 512 זיכרון פנטיום 4 2.6 האם זה חכם להוסיף זיכרון? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 705 צפיות
  11. הינה הבעיה בקיצור ולעניין כל פעם אחרי התקנת דרייברים לכרטיס מסך HD 4870 SAPPHIRE מקבלים מסך שחור כשהווינדוס עולה!1. גם בXP וגם בויסטה 2.ניסיתי דרייבר הכי חדש וישן יותר וגם דרייבר מקורי מהדיסק. 3.ניסיתי 2 מסכים שונים! 4.התקנתי רק את הדרייבר בלבד בלי תוכנות נוספות. 5.עליתי במצב VGA אחרי לחיצה על F8 כשהויסטה עולה... 6.התקנתי מחדש את הווינדוס! 7.ניסתי את שני החיבורים לכרטיס מסך DVI ו VGA רגיל! המחשב עולה רק במצב בטוח או אחרי שאני מסיר את הדרייברים!!! בבקשה מישהו יכול לעזור!! המון תודה!

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  12. Started by assafz,

שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך GeForce FX 5200 ומסך "17 של חברת AOC. לפני שבועיים בערך עבדתי עם המחשב ופתאום המסך נכבה ונדלק עצמאית. מאז משהו בתצוגה לא היה נראה לי טוב ועכשיו אני חושב שחלק מהמסך פשוט מתוח יותר. כל האזור השמאלי - בערך הטור השמאלי ביותר של האייקונים נמתח ונהיה יותר רחב. כשאני גורר אייקון מהטור השמאלי לטור מימין לו, הוא נהיה יותר מכווץ כפי שהוא אמור להיות. מישהו מכיר את התופעה המוזרה הזאת? אני מחפש תוכנה שבודקת מסכים או כרטיסי מסך כדי למצוא מה שורש הבעיה. תודה מראש וחג שמח, אסף

13. Started by thebenjamin,

שלום חיפשתי בדביק ולא מצאתי... אני משאיר את המחשב שלי דלוק 24/7 ביום הוא עובד פיקס אבל בזמן האחרון אני לא יודע למה אני קם בבוקר ומגלה שהמחשב שלי עשה ריסט... וזה אף פעם לא קורה ביום... ועוד משהו... יש לי לוח אם שבא עם REALTECK קראתי את זה:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=305362.10 ועדיין לא עובד למישהו יש פתרון?

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  14. Started by rafiisak,

שלום רציתי לדעת איך אני משנה ממצב RAID למצב IDE תודה

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  15. רשמתי תוכנה אבל זה אותו דבר בביוס, יש לי ארבעה מאווררים במחשב (קדמי, אחורי, ספק ומעבד) אבל משום מה גם בתוכנה וגם בביוס אני רואה רק את של המעבד. הסיבה ששמתי את זה בפורום תמיכה זה בגלל שזה נראה לי מוזר מדי. מצרף תמונה של speedfan:

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  16. המחשב הנייח שלי נדלק ונראה שקיים מתח לכוננים הקשיחים ולצורב (אפשר לפתוח ולסגור אותו) אבל המסך לא מקבל שום מידע (הנורית מהבהבת כאילו המחשב כבוי). כך גם המקלדת והעכבר שלא מקבלים מתח כלל. מה יכולה להיות הבעיה? מה כדאי להחליף? חשבתי שזה הספק אבל הכוננים הקשיחים והצורב מקבלים מתח... יש הצעות? תודה מראש המיואש

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  17. קניתי צורב dvd sata של סמסונג 203b השחור הכשיו שאני מחבר אותו ללוח אם בחיבור של sata כמובן הוא לא מזהה אותו רק אם אני מחבר צורב בחיבור ide הוא מזהה והלוח שלי תומך sata שלקחתי את המחשב חנות מחשבים אמרו לי שצריך אולי לעשות עדכון לביוס כמובןן שהם בדקו את כל האפשריות והגיעו למסקנה שצריך לעשות עדכון לביוס הדגם של הלוח אם שלי הואGA-K8NXP-9 GIGABYTE אם מישהו יש לו פיתרון או רעיון אחר שיגיד לי או מי שיודע איך אני עושה עידכון לביוס ויודע מאיפה אני מוריד את העידכון המדויק שיגיד לי בבקשה תודה לכל התותחים שידעו לתת לי תשובה על השאלה הזאת

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  18. Started by epichorus,

שלום, אינני מצליח להיפטר מבעיית המסך המרצד. כבר למעלה מחודש המסך שלי לא מפסיק לרצד (פסים לרוחב) .. המסך עצמו (VP930) נבדק והוכרז כתקין ואכן על מחשב אחר עובד תקין גם עם אותם הכבלים. הכרטיס מסך המובנה נבדק גם בחיבור למסך אחר (CRT) ולא היו ריצודים. עדכנתי דרייברים גם של המסך וגם של הכרטיס מסך אך זה לא עוזר. מה לעזאזל אני צריך לעשות כדי לתקן את הבעיה ??? (גם המסך וגם לוח האם עם הכרטיס מסך המובנה באחריות)

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  19. Started by vic07,

יש לי מחשב ישן יחסית עם מעבד P4. היות והוא היה מלא אבק מבפנים, ניקיתי אותו באופן יסודי, כאשר אחד הדברים שפרקתי לצורך הניקוי היה הקירור של המעבד. המשחה התרמית כמובן היתה כבר יבשה לחלוטין והתקלפה כאשר הפרדתי את הקרור. לא היתה לי משחה טרמית בהשג יד, אז הרכבתי את הקרור בחזרה ללא משחה, תוך כוונה להפעיל את המחשב לצורך בדיקה בלבד לאחר ההרכבה מחדש (עניין של כמה דקות). בכל אופן, המחשב אכן עלה כראוי, אבל אחרי כ5 דקות נכבה פתאום. תארתי לעצמי שזה ההגנה המובנית מפני התחממות יתר של המעבד. אחרי שנתתי לו להתקרר כ20 דקות, הפעלתי אותו שוב ונכנסתי לBIOS כדי לבדוק את קריאת הטמפרטורה. הקריאה היתה 97 מעלות צלסיוס - פחות מדקה לאחר ההפעלה, עם הקירור ב2200 סל"ד לפי אותו המסך - ושוב המחשב נכבה. וע…

• 6 תגובות
    • 705 צפיות
  20. שלום לכולם, אני כותב בפורום הזה כי אמרו לי שזו בעיית חומרה... יש לי מתאם USB אלחוטי של האינטרנט, וכשאני מחבר אותו מופיע לי מסך כחול עם מספר השגיאה הזה: 000000B8 וכשאני מחבר אותו למחשב שלי אז הוא עובד ולא עושה מסך כחול... דיברתי עם התמיכה ואמרו לי שצריך טכנאי וזו בעיית חומרה... אז אני שואל כאן בתקווה גדולה שאתם תעזרו לי. תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 705 צפיות
  21. Started by שלום2017,

רציתי לשמור פרוייקט בגיטהב לא נתן משום מה לעשות push ומחיפוש בגוגל משיהו כתב לעשות git clean -fdx וזה מה שעשיתי וכן הפקודה הזו מוחקת את כל הפרויקט! הבנתי שלא ניתן לשחזר דרך גיטהב אבל אם אצליח לשחזר את המחשב שלי לתאריך של אתמול אולי זה יעזור העניין הוא שנקודת השחזור האחרונה היא לפני כמה ימים האם ניתן לשחזר לתאריך קרוב יותר גם אם לא הוגדרה נקודת שחזור? אשמח לעזרה:)

22. Started by Yaakov Zadik,

שלום אתחיל בפתיח- אני מאוד חדש בעולם המחשב הנייח וכל הקשור לחומרה. לכן השאלה שלי אולי מאוד טיפשית אך בכל זאת אשמח לתשובה רכשתי 2x8 ddr4 corsair על מנת להוסיף ל16G-ram הקיים ולעלות ל32 כעת הRAM הקיים נמצא בסלוט מספר 3 וברצוני להעביר אותו לסלוט מספר 1 על מנת לפנות את סלוטים 3-4 בשביל הסטיקים החדשים . העלתי תמונה על מנת להמחיש את המצב. השאלה שלי היא פשוטה לגמרי, האם אני צריך לבדוק משהו לפני שאני עושה את הפעולה הזאת והאם יש פרוצדורה כלשהי שאני צריך לעשות מעבר לפשוט לנתק את המחשב מהחשמל ולחבר? תודה וחג חירות שמח

23. Started by yakir8,

שלום קראתי באיזה פרום את הדבר הבא: רציתי לדעת אם זה נכון או שזה סתם קשקוש כי המחשב שלי לא משמיעה כלום והוא חדש!

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  24. שלום... יש לי בעיה במחשב אני מדליק את המחשב והמחשב לא נידלק האורות של המיקלדת מהבבים והמסך שחור לא נידלק לי .. אחרי כמה ניסיות אני חושב אני בטוח שזה משו עם הבטרייה של המחשב כי ברגע שאני מוציא תבטרייה לדקה בערך ומחזיר המחשב עולה ואז אני עושה בביוס מחזיר תהגדרות load ואז המחשב עובד..וברגע שאני מכבה תמחשב ל20 דק' את המחשב אז שוב המחשב לא נידלק ושוב צריך להוציא תבטרייה ולחזור על הפעולות מה עושים במצב כזה מה הבעיה ?? תודה רבה.. עזרה דחוף פליז!!

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  25. Started by zx1993,

קניתי מחשב חדש: AMD64X2 4200, 2GB DDR DFI LANPARTY NFORCE4 GEFORCE7800GT VIVO EXTREME וחיברתי לו 2 HD של WD WINDOWS XP PRO עברית הכל עובד חוץ מ: 1. במשחקים של FARCRY וHL-2, יש ניצוצות (ארטיפקטים) במהלך המשחק 2. היו מספר אירועים של "קפיאה" של המסך, ללא יכולת להזיז את העכבר. מה לא תקין ?

• 5 תגובות
    • 705 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.