תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
סתם הייתי על המחשב פתאום היה ריסטרט.. לפני שהווינדוס עלה ישר עוד ריסטרט אז הבנתי שהוא נדפק וריציתי להתקין אותו מחדש, שמתי את הדיסק ואז באמצע זה עושה מסך כחול עם שגיאה שאני חייב לכבות את המחשב.. היה את השגיאה הבאה: STOP : 0X0000007F (0X0000000D, 0X00000000, 0X00000000, 0X00000000 ניסיתי להתקין בשתי כוננים ובשניהם אותה בעיה... וגם ניסיתי עם דיסקים שונים של ויינדוסים וזה עדיין עשה את השגיאה הזאת באמצע ההתקנה...
-
- 5 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום... אחי הגדול העביר את המחשב לחדר אחר, אחרי ההעברה, כשחיברנו את כל הכבלים מחדש, כולל הכבל של המסך, המחשב נדלק ואני גם יודע שהווינדוס בגלל הרעשים מהרמקולים, אבל המסך עצמו נשאר עם הודעת NO SIGNAL. ניסיתי לחבר את אותו מסך למחשב השני שיש לי בבית, והוא עבד, ניסיתי לחבר מסך אחר לאותו מחשב לא טוב, וגם הוא לא עבד, סימן שהבעיה היא במחשב עצמו. יש לציין שהכרטיס מסך הוא מובנה על הלוח אם. בכל מקרה חיזקתי את כל החיבורים וזה לא עזר, הוצאתי את כל כרטיסי הPCI וגם זה לא עזר. אפילו חיברתי איזה כרטיס מסך ישן באחד מחריצי הPCI וניסיתי לחבר אליו את המסך וזה לא עבד. ניסיתי גם לנתק את ההארד דיסק והסידירום וכונן הדיסקטים, גם זה לא הניב שום תוצאות ואפילו צפצופים לא היו. הפעם היחידה שהמחשב צפצף …
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום,לאחרונה שאני מתחיל לשחק במשחקים,אז המחשב נתקע כאילו התמונה של המשחק נתקעת והמחשב לא מגיב - חשבתי שזה בגלל הטמפרטורה אבל לי היא נראית למען האמת בסדר גמור...במנוחה היא: טמפ' מSpeedfan: Local Temp:37 Remote Temp:40 Local:34 Remote:38 HD:38 מישהו יודע אולי מה הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום, לא מזמן עברתי ל-Hot Net כספק אינרנט ושדרגתי ל-12 מגה. למרות שאני ממש מרוצה מהמהירות הורדה, כשאני מוריד טורנט יש לי בעיות מוזרות: יש כפי שרואים מהירות טובה ל-5 דקות, ואז ירידה ל-2 דקות בערך, וחוזר חלילה. בקשר להעלאה - אין קצב רציף בכלל, כאילו כל פעם שהיא מנסה לעלות משהו מוריד אותה. צורת חיבור: אני מחובר בצורה אלחוטית לראוטר (תקן G), קליטה מצויינת, הראוטר מקושר לאינטרנט. האם מישהו חווה את אותה בעיה ומה אני יכול לעשות?
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
היי, העברתי הרדיסק ממחשב שעובד למחשב אחר, הפעלתי ומ"ה לא עולה, כמה פרטים: 1. יש מסך כחול לחלקיק שניה ואז מופיע המסך שנותן בחירה איך להעלות את הווינדוס - גם ב SAFE MODE לא אפשרי. 2. הכנסתי דיסק של ה XP והוא מגיע עד ל WINDOWS IS STARTING ואז מופיע מסך כחול עם תקלה שאומר אולי יש וירוס או חומרה לא תקינה או ההרד הושחת וכו' - ז"א שלא ניתן להגיע עם הדיסק של ה XP אפילו לפירמוט. 3. ניסיתי להשתמש בלייב סידי של לינוקס (אובונטו ו PCLINUX OS) וגם הם לא נטענות - מופיע מסך בחירה אך במהלך נסיון העלאת המערכת זה נתקע. מה דעתכם? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום לכולם,לפני כמה ימים קניתי ארד דיסק SATA2 של WD 500 ג'יגה בייט. עכשיו הוא מופיע לי "פריימרי מאסטר" אבל שאני בא למפרט ההתקנה של הוינדוס אומרת שהיא לא מזהה ארד שמותקן במחשב. אמרו לי שצריך להגדיר משהו בביוס ב "IDE" משהו.. עכשיו אני לא יודע מה צריך לשנות,מה שמוזר שגם במחשב נוסף שיש לי בבית שגם הוא SATA2 אבל זה ישן ועבד ככה הרבה זמן שאני בא לפרט עושה לי את אותה הבעיה רושם לי אותו דבר.. יכול להיות שהדיסק פירמוט דפוק ? אני ינסה לצלם תמונה של ההודעה שרושם הדיסק פירמוט .. תודה לעוזרים ממש חשוב לי בהקדם כי אני משתגע בלי המחשב שלי ועוד שגם המחשב השני גם לא עובד אז ביכלל אני משתגע חח.. מחכה לתשובה,ממש תודה
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי לוח אם של ASUS דגם: A8N-E, עכשיו, העניין הוא שהלוח מגיע עם מאוורר מובנה על הצ'יפסט. מכיוון שאיני יכול לסבול רעש, וגם מסיבות אחרות, החלפתי המאוורר עם גוף קירור פסיבי של ZALMAN, אבל...הצ'יפסט מגיע ב-IDLE ל- 43 מעלות, ואני חושש שזה מה שגורם למחשב (כנראה..) לעשות לי צרות! שזה אומר, לעיתים הווינדוז עולה כאילו חסר לו הדרייבר של כרטיס המסך, כלומר ברזולוציה ובביט מאוד נמוכים(יש דרייברים מעודכנים..). כמו כן, יש מצבים בהם שורת התפריטים קפואה, כלומר, לא מגיבה לשום לחיצה עליה...! חשוב לי לציין, כי המחשב כרגע באוברקלוגינג (לא רצחני..) ולכן, מעבד מצוייד ב - CPU COOLER אווירי של SILVERSTONE ובנוסף, המיכסה הצידי של המארז תמיד פתוח...(תאמינו לי זה ממש עוזר להורדת החום הכל…
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום , בעקבות הבעיה שהצגתי בטארד הנוולה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=257001.msg2274592#msg2274592 העפתי את המסך שהיה לי והבאתי מחבר אחד מעפן , מהישנים , חיברתי את המסך הכל טוב ויפה ראו יחסית טוב נתתי לאחותי את המחשב לחצי שעה אני חוזר פתאום הכל כזה מטושטש ניסיתי להעביר את ההגדרות רזולוציה ל-680 על 480 (אם אני לא טועה אלו המספרים המדוייקים) ולא הולך עדיין רואים מטושטש , ניסיתי בהגדרות (מה שאחותי לא נגעה בהם) וגם לא הלך למישהו יש עצה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
קודם כל שלום לכולם ליפני כשבועיים קיבלתי מחשב חדש מ IQPC עם הכרטיס SPARKLE CALIBRE . http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2050 היה בעיה בגוף קירור והמאווררים בקושי היסתובבו ובקושי קיררו והמחשב קרס לי כמה פעמים בגלל טמפרטורות גבוהות (לפי תוכנות בקרה הכרטיס הגיע לכ - 90 מעלות !!! וקרס) ניסיתי להוציא את הכרטיס ולטפל בבעיה .. אז פתחתי את הגוף וניסתי לימצוא את הבעיה, אך ללא הצלחה. שלחתי לIQPC והם אמרו לי שהם שלחו את הכרטיס ליבואן והוא לא מוכן לטפל בו בגלל ששיחקתי בגוף ואני כניראה הרסתי אותו ... אני יודע בוודאות שאני לא הרסתי אותו וקבילתי מוצר פגום. אל היבואן לא מוכן להקשיב וכניראה האחריות פגה. אז עכשיו יש לי כרטיס 8800GTS כניראה ללא גוף קירור (שאני יוציא א…
-
- 7 תגובות
- 740 צפיות
-
-
יש לי מעבד Celeron 1.3 0.13Micron FC-PGA2 256KB L2 chace, 100mhz bus system ולוח PC Partner Ap133TAS3-T205C זיכרון אחד 133מגה הרץ 128מגה וזיכרון אחד 100מגה הרץ 128מגה. חברתי הכל ואז הלוח עלה. עשיתי כמה שינויים ואז Reset ועכשיו כלום לא עולה, אין תמונה. כל המאוררים עובדים ומגיע חשמל, אבל אין תמונה. יש לכם מושג למה זה? בנוסף כמה לשים את ה Host Bus Speed [66,100,133,auto] Ratio Of Processor Core to System Bus Frequency [3,3.5,4,4.5,5,5.5,6,6.5,7,7.5,8]
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום, יש לי אל פסק שאמור ליצור תקשורת עם המחשב באמצעות כבל ליציאה com2 (זו עם ה-9 פינים), הבעיה שהתוכנה המסופקת עם ה- ups מודיעה לי שאין תקשורת. האם יכול להיות שיש מצב שיציאה טורית לא מובנת בלוח האם? ואיך ניתן לעקוף (לפתור) את הבעיה הזו? מפרט המחשב: win xp pro CPU #0 Intel® Pentium® 4 CPU 3.00GHz, 3000 MHz לוח אם - P5LD2-VMseries intel 945G Chipset Support CD Rev.137.02 מודה מראש למי שיוכל לעזור.
-
- 7 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לפרמט את המחשב שלי בפעם הראשונה (המחשב נקנה לפני כ-5 חודשים). הבעיה היא, שאני לא מצליח למצוא את הגישה ל-bios כדי לשנות את סדר ההפעלה של הכוננים לדיסק. אני יודע שבד"כ אתה אמור ללחוץ על delete לפני ש-windows מתחיל להיטען, הבעיה שלי היא שהמסך נשאר במצב של stand by ממש עד השניה האחרונה לפני ההטענה של ווינדוס, ונדלק רק עם המסך פתיחה של ווינדוס. כשניסיתי ללחוץ על delete (הלוח אם הוא מדגם Gigabyte X48 DS4), כל ההטענה של המחשב (עד כמה שאני יכול לקבוע) פשוט נתקעה, ושום דבר לא עלה לי על המסך. כמו שאמרתי הלוח אם הוא מדגם X48 DS4, המסך הוא Benq 24 G2400w, מערכת הפעלה ווינדוס ויסטה הום אדישן מקורי. תודה מראש ויום טוב.
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
קניתי HARDDISK IDE 250GB הבעיה שכל פעם שאני מעתיק או מוריד קבצים מהאינטרנט אליו כל המחשב מקרטע העכבר ממש זז לאט למשל. למה זה קורה? איך מסדרים ? לא יכול להיות שHD כל כך איטי הוא חדש, וכשאני מוריד לHD ישנים במחשב זה לא עושה את הבעיה.
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום רב וחג שמח. אני בעל עסק להשכרת קריוקי, וכחלק מזה אני משכיר גם מחשבים ניידים. פתאום בבת אחת, אחד הלפטופים שלי לא מתחבר למקרן, אני עושה הכל כרגיל והוא פשוט לא מוציא למקרן, הלפטופ הוא נטבוק של חברת HASEE, יחסית פשוט. המחשב הוא חדש בן שלושה חודשים לערך, אחרי שאני מחבר את המקרן, המחשב מזהה אותו, אני משכפל תצוגה במאפייני גרפיקה אבל פשוט אין תמונה, יש לציין שהבעיה אינה במקרן מאחר וכל שאר הלפטופים כן מתחברים. כמו כן, התקנתי מחדש את כל הדרייברים. אשמח לקבל קצת הצעות
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
עד אתמול בלילה המחשב עבד כמו שצריך.. אז ככה אחותי אתמול כיבתה את המחשב והלכה לישון והיום באה וניסתה להדליק אותו והכל עובד חוץ מזה שהמחשב לא נותן אות למסך. הכרטיס מסך הוא מובנה בלוח האם ניסיתי להפעיל את המחשב עם מינימום דברים מחוברים עליו (לוח אם זיכרון ודיסק קשיח) והוא לא עובד ניסיתי לאפס את הביוס ע"י הוצאת הבטריה וגם זה לא עבד ניסיתי לחבר את המחשב למסך אחר אבל הבעיה היא במחשב עצמו ולא במסך למישהו יש עוד פתרונות? תודה.
-
- 6 תגובות
- 739 צפיות
-
-
טוב אז ככה - יש לי לוח אם לאן פארטי nF4 של dfi ויש בו כניסות ל-4 מאווררים + מאוורר למעבד, אז יום אחד אני קם בבוקר ומגלה שלמאוורר של הצ'יפסט נמאס להסתובב ואני לא ממש יודע איך לאכול את זה... אז הוצאתי אותו מהכניסה שלו ושמתי מאוורר אחר במקומו - רק כדי לבדוק את הפורט - והפלא ופלא - גם לא הסתובב - מה שאומר שהפורט זה הבעייה - זה לא נורא כי יש עוד פורט, חשבתי לעצמי... אבל מסתבר שהכבל של המאוורר קצר מידי בשביל להגיע לאיזושהי כניסה חוץ מזו שהוא היה מחובר אליה עד עכשיו... בקיצור השאלה שלי איפה אני יכול לקנות כבל שיאריץ את זה של המאוורר? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום לכם, היום כאשר פתחתי את המחשב, התחילו לצאת מן המארז רעשים כמו של אופנוע.......... ??? ניסתי לבדוק אם הבעיה היא מן המאווררים, אז הפסקתי אותם, ועדיין יש את הרעש המעצבן הזה... :-\ מישהו יכול להציע לי פתרון ?
-
- 5 תגובות
- 739 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של ג'יגה בייט מדגם ga945p-s3 ויש בו תופעה מאוד מוזרה. כאשר אני מחבר אליו את הטלפון שלי מסוג גלקסי 3 הטלפון נטען (כלומר מקבל חשמל) וגם מופיע שהותקנו כל הדרייברים אבל המחשב לא מזהה כלום, לא בתור כונן ולא דרך התוכנה samsung kies אותה בעיה יש לי כאשר אני מחבר נגן MP3 המחשב טוען את הנגן אבל לא מזהה לי אותו * מערכת הפעלה win7 * במחשב אחר גם הטלפון וגם הנגן מתחברים בלי בעיה * כאשר ניסיתי לעשות עדכון לדרייברים של USB קיבלתי הודעה שיש לי את הדרייבר המעודכן ביותר * בביוס כל הדברים שקשורים לUSB נמצאים בenable מה יכולה להיות הבעיה? מה הפתרון?
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום לכולם ! יש לי את המפרט הבא: Lan Party SLI-D AMD 64 3200 2x512mb 160GB SATA 200GB SATA 250GB SATA DVDRW NEC 3550 2xLeadtek 6600GT TDH Extreme PowerSupply 500W Generic הבעיה היא כזאת, שאני מפעיל משחק (3D כמובן) אחרי כ10-15 שניות מתחילים להופיע הבהובים ירוקים והם הולכים ומחמירים. אני לא עושה Overclocking למחשב או לכרטיס מסך, יש לציין שעם כרטיס אחד מחובר אין את הבעיה הזאת, הדרייבר מעודכן. מישהו יכול לעזור לי ?
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אני לא בטוח שהייתי צריך לפתוח את הדיון פה, אבל נראה לי הכי נורמאלי..? אוקיי, לפני כמה זמן הייתה לי בעיה עם המשחק Call Of Duty, שכל פעם ששיחקתי אותו, המחשב נתקע כעבור כמה דקות, ניסיתי להתקין את המשחק מחדש אבל זה לא עזר, בדקתי מיד את הטמפ' אחרי שהמשחק נתקע, הן היו גבוהות-50+ למעבד וללוח אם (Athlon XP 2000). שלחתי את המחשב שלי לחנות שתמיד מטפלת לי במחשב, הם סידרו את הבעיה בכך ששמו משחה טרמית למעבד וניקו את כל המאווררים שיש לי, הבעיה נפתרה והמחשב לא נתקע, הטמפ' היו במנוחה 44 למעבד ו-44 ללוח אם גם. בימים האחרונים הבעיה 'חזרה' שוב-המחשב נתקע לי רק ב-Call Of Duty כעבור כמה דק' של משחק, אני ישר בודק את הטמפ' של המעבד ושל הלוח אם והן היו בכל הפעמים 48 או 50, שזה לא גבוה יחסית, ובמ…
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
קניתי היום כונן קשיח ומערכת ההפעלה זיהתה אותו אבל אין לי כונננים ....אמרו לי שצריך לייצר אותם אבל איך??..
-
- 5 תגובות
- 739 צפיות
-
-
המחשב קורס לי בשגיאה של DRIVER_IRQL_NOT_LESS OR_EQUAL דברים שכבר עשיתי בניסיון לתקן את זה: 1) FORMAT... כרגע יש לי WIN VISTA ULTIMATE 32BIT 2) החלפת זיכרון-- יש לי 3 GB צרפתי לכם את הכובץ שגיאה (MINIDUMP|)... [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום, המחשב של אחי הקטן לא נדלק. המפרט של המחשב: E4300 GIGABYTE 965P DS3 4X1G 800MHZ DDR2 SAMSUNG 1TB F3 8800GT 512MB ENERMAX 400W LIBERTY אתמול הוא ניסה להדליק את המחשב והוא לא נדלק. את הספק בדקתי במחשב אחר והוא עובד מצוין. זכרונות הוצאתי את כולם וניסיתי להפעיל את המחשב עם זכרון אחר ועדיין לא עזר. המעבד היה בOC מ1.8GHZ ל2.6GHZ זה היה בתקופה שהמחשב היה אצלי. אבל כמובן המחשב היה יציב עם בדיקה של OCCT עם קירור של TT BIG TYPHOON VX למעבד. ניסיתי גם לאפס את הביוס דרך הסוללה וגם דרך הג'אמפר ועדיין לא עבד... כשמנסים להדליק את המחשב המאווררים של המעבד והמארז מסתובבים בדיוק שניה ואז נעצרים והמחשב לא נדלק. כאילו משהו מונע ממנו להדלק. החלקים הבעייתים לדעתי הם או המעבד ששבק חיים במש…
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום. המחשב המדובר בן שבועיים. המצב הוא שלאחר עבודה של כמה שעות המחשב ניכבה לבד סתם ככה פיתאום בלי שום סיבה. (ניכבה לא עושה ריסט) הטמפרטורה תקינה לחלוטין. 30-32 מעלות. המפרט הוא: E4500 965P-DS3 8500GT 2GB DDR2 667MHZ 160GB HDD HEC 400W TRT-F ממה יכולה להיווצר הבעיה? מה גורם לכיבוי פיתאומי של המחשב?
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום יש לי משחק על תמונת דיסק (MIX CD). באופן נורמלי - עם דיסק פיזי - המשחק פועל עם המוסיקה הצרובה בדיסק. מישהו יודע איך מפעילים מיקס CD באופן שהמוזיקה מתנגנת מתוך הדיסק? בתוכנות תמונת דיסק הרגילות שניסיתי, הדיסק מזוהה כדיסק שמע, אבל המוזיקה של המשחק לא מתנגנת בהפעלת המשחק. (יש שני סוגי קבצים CUE וBIN בשניהם היא לא מתנגנת.)
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-