עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Infin1ty,

אתמול בערב שהגעתי הביתה המחשב נתקע ללא שום סיבה, לא היה לי כוח וזמן לטפל אז כיביתי אותו והלכתי, היום בבוקר שהדלקתי אותו המחשב פשוט לא רצה לעלות, מה ששמתי לב זה שהלד הירוק שנמצא על המארז מהבהב במהירות ולפעמים שאני מדליק את המחשב מחדש הוא מהבהב יותר לאט, ניסיתי להחליף זיכרון, ניסיתי להוציא את המעבד ולהחזיר אותו, לא עזר.. כמו כן גם החלפתי את הסוללה שעל הלוח האם בתקווה שאולי זה זה. לפי הבנתי הנורה הירוקה קשורה באספקת הכוח למחשב, האם זה נכון? מדובר על לוח אם מסוג Gigabyte 72XE דגם מאוד ישן וגם המעבד ישן, מה יכולה להיות הסיבה? תודה.

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  2. Started by Necessary_Evil,

אני מנסה להסיר את התוכנה הזו ומקבלת הודעת שגיאה unable to load dll הבעיה נמצאת בכמה מחשבים ניסיתי להתקין מחדש, להסיר בSAFE MODE ולהשתמש בכלים של מיקרוסופט להסרת התוכנה זה לא עזר רק מחיקת קבצים והסרה מהרג'סטרי עזר אבל פה בעבודה לא אוהבים להתעסק עם הרסג'סטרי אז אני מחפשת פתרון אחר.. רעיונות? תודה (: *אופס זה היה צריך להיות בפורום תוכנה.. אפשר למחוק..*

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  3. Started by Psy,

כשאני מפעיל את הווינדוס הוא עולה, אחרי כמה שניות נתקע ומראה מלא סימנים מוזרים צבעוניים על המסך. זה קרה מאז שהכנסתי דיסקאון-קי והוא החליט שהוא בשימוש ולא נתן לי להוציא 'במצב בטוח' אז הפעלתי מחדש את המחשב ולקח לו הרבה זמן להפעיל את עצמו מחדש, אז עשיתי ריסט ידנית מאז כל פעם שאני נכנס זה מראה בלאגן של צבעים על המסך ותוקע את המחשב. אני יכול להיכנס רק דרך מצב בטוח ניסיתי לעשות שחזור מערכת, לא הולך .......משום מה זה מחק לי גם את כל הנקודות שחזור.... מה יכולה להיות הבעיה ? במצב בטוח עם רשת אין שום בעיה...... מע' הפעלה WIN XP SP2

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  4. Started by VL,

שלום , בעקבות הבעיה שהצגתי בטארד הנוולה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=257001.msg2274592#msg2274592 העפתי את המסך שהיה לי והבאתי מחבר אחד מעפן , מהישנים , חיברתי את המסך הכל טוב ויפה ראו יחסית טוב נתתי לאחותי את המחשב לחצי שעה אני חוזר פתאום הכל כזה מטושטש ניסיתי להעביר את ההגדרות רזולוציה ל-680 על 480 (אם אני לא טועה אלו המספרים המדוייקים) ולא הולך עדיין רואים מטושטש , ניסיתי בהגדרות (מה שאחותי לא נגעה בהם) וגם לא הלך למישהו יש עצה? תודה.

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  5. היי לפני שבועיים עברנו לסיבים אופטיים והיינו אמורים להנות מ600 מגה בייט לשניה של אינטרנט אך לצערי המגדיל טווח שלי פשוט לא מקבל את הסיבים ואני נשאר עם מהירות ממוצעת של 10 מגה לשניה (ויש ימים שזה אפילו פחות). אני שוקל לקחת את המגדיל טווח של בזק האם יש מישהו שיכול לתת לי את חוות דעתו על השירות הזה והאם שווה לי לא לקחת את השירות ולקנות במקום משהו אחר? תודה לכל מי שיעזור!

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  6. Started by adirnasri,

שלום אני מנסה לראות משהו באתר של אגד והוא פתאום מקפיץ לי את הדבר הבא: http://img504.imageshack.us/img504/9287/15001500148815131501tf1.jpg איך אני מבטל את החסימה במחשב שלי? וגם יש לי עוד בעיה בExplorer אני לא יכול להכנס ללינקים שמביאים לי איך אני מתקן את זה? תודה רבה לכם ולילה טוב

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  7. Started by danvis,

שלום לכולם, אני רוצה לפרמט את המחשב שלי בפעם הראשונה (המחשב נקנה לפני כ-5 חודשים). הבעיה היא, שאני לא מצליח למצוא את הגישה ל-bios כדי לשנות את סדר ההפעלה של הכוננים לדיסק. אני יודע שבד"כ אתה אמור ללחוץ על delete לפני ש-windows מתחיל להיטען, הבעיה שלי היא שהמסך נשאר במצב של stand by ממש עד השניה האחרונה לפני ההטענה של ווינדוס, ונדלק רק עם המסך פתיחה של ווינדוס. כשניסיתי ללחוץ על delete (הלוח אם הוא מדגם Gigabyte X48 DS4), כל ההטענה של המחשב (עד כמה שאני יכול לקבוע) פשוט נתקעה, ושום דבר לא עלה לי על המסך. כמו שאמרתי הלוח אם הוא מדגם X48 DS4, המסך הוא Benq 24 G2400w, מערכת הפעלה ווינדוס ויסטה הום אדישן מקורי. תודה מראש ויום טוב.

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  8. Started by Comie,

קניתי HARDDISK IDE 250GB הבעיה שכל פעם שאני מעתיק או מוריד קבצים מהאינטרנט אליו כל המחשב מקרטע העכבר ממש זז לאט למשל. למה זה קורה? איך מסדרים ? לא יכול להיות שHD כל כך איטי הוא חדש, וכשאני מוריד לHD ישנים במחשב זה לא עושה את הבעיה.

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  9. שלום, יש לי מחשב נייד שקיבלתי מהעבודה מדובר על LENOVO P70 הוא בא עם windows 10 pro אני מנסה להבין מה גורם למצלמה לפעול האם זה איזה "פיצ'ר" של לנובו....מה שאני חושב שאיזה איש IT משעומם וחטטן פשוט מתחבר מרחוק.... כיצד אפשר לברר? תודה

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  10. Started by __MIKO__,

ההארד דיסק שלי בעבודה הלך( bad sectors) . לאחר שהתקינו לי מחדש עם הארד דיסק חדש, התמונה באקפלורר בזמן גלישה- מרצדת, מהבהבת. זה קורא רק ב IE . ( זה לא הכבל.)

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  11. היי, יש לי לוח אם:ASUS P8Z68-V PRO. בעבר הלא רחוק (ה6.10.11) עידכנתי את גירסאת הביוס מגירסאת 0706 ל0902,אבל בטא. ב10.10.11 יצאה גירסאת עידכון מלאה ורישמית לביוס (לא בטא),שנקראת 0801 - רציתי לעדכן אליה בעזרת דיסק און-קי,אבל,כשאני בא לעדכן - רשום לי IMAGE OUTDATED. מכאן אודה מאוד למי,שיענה לשאלה שלי,שמופיעה בנושא. ד"א:אם מישהו יודע מתי תצא גירסאת 0902 הרישמית והמלאה ללוח אם הנ"ל ו/או איך לעדכן לגירסא 0801,אודה לו מאוד - פשוט כי אני לא מעונין שלביוס שלי תהיה גירסאת בטא,ולא גירסא מלאה ורישמית. תודה רבה מאוד מראש .

• 7 תגובות
    • 732 צפיות
  12. Started by THELAD,

שלום לכם, היום כאשר פתחתי את המחשב, התחילו לצאת מן המארז רעשים כמו של אופנוע.......... ??? ניסתי לבדוק אם הבעיה היא מן המאווררים, אז הפסקתי אותם, ועדיין יש את הרעש המעצבן הזה... :-\ מישהו יכול להציע לי פתרון ?

• 5 תגובות
    • 732 צפיות
  13. Started by Gohan,

התקנתי את הדריברים האחרונים(מהאתר) ואין לי אופציה של dual view. וכשאני מעביר לטלוויזיה (ב singel view) התצוגה נשארת במסך ובטלוויזיה רואים רק שחור ופסים לבנים. הכרטיס הוא gf3ti500. מישהו מכיר את זה,יודע על פתרון? תודה.

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  14. Started by pakariel,

יש לי לוח אם של ג'יגה בייט מדגם ga945p-s3 ויש בו תופעה מאוד מוזרה. כאשר אני מחבר אליו את הטלפון שלי מסוג גלקסי 3 הטלפון נטען (כלומר מקבל חשמל) וגם מופיע שהותקנו כל הדרייברים אבל המחשב לא מזהה כלום, לא בתור כונן ולא דרך התוכנה samsung kies אותה בעיה יש לי כאשר אני מחבר נגן MP3 המחשב טוען את הנגן אבל לא מזהה לי אותו * מערכת הפעלה win7 * במחשב אחר גם הטלפון וגם הנגן מתחברים בלי בעיה * כאשר ניסיתי לעשות עדכון לדרייברים של USB קיבלתי הודעה שיש לי את הדרייבר המעודכן ביותר * בביוס כל הדברים שקשורים לUSB נמצאים בenable מה יכולה להיות הבעיה? מה הפתרון?

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  15. Started by __MIKO__,

לאחרונה שמתי לב לבעיה של מין נקודות , כמו נצנצים ע"ג הזכוכית של המסך. ניסיתי נוזל לניקוי חלונות ואני מפחד שזה מה שגרם לנקודות האלה. אם למישהו הבחין בתופעה כזו ואיך ניתן להוריד את הנקודות האלה - שירגיש חופשי להגיב. חיים

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  16. Started by eyal00,

שלום, המחשב של אחי הקטן לא נדלק. המפרט של המחשב: E4300 GIGABYTE 965P DS3 4X1G 800MHZ DDR2 SAMSUNG 1TB F3 8800GT 512MB ENERMAX 400W LIBERTY אתמול הוא ניסה להדליק את המחשב והוא לא נדלק. את הספק בדקתי במחשב אחר והוא עובד מצוין. זכרונות הוצאתי את כולם וניסיתי להפעיל את המחשב עם זכרון אחר ועדיין לא עזר. המעבד היה בOC מ1.8GHZ ל2.6GHZ זה היה בתקופה שהמחשב היה אצלי. אבל כמובן המחשב היה יציב עם בדיקה של OCCT עם קירור של TT BIG TYPHOON VX למעבד. ניסיתי גם לאפס את הביוס דרך הסוללה וגם דרך הג'אמפר ועדיין לא עבד... כשמנסים להדליק את המחשב המאווררים של המעבד והמארז מסתובבים בדיוק שניה ואז נעצרים והמחשב לא נדלק. כאילו משהו מונע ממנו להדלק. החלקים הבעייתים לדעתי הם או המעבד ששבק חיים במש…

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  17. בהתחלה זה לא היה כל כך נוראץ ניסתי להפעיל סטים (קאונטר סטרייק) והמחשב הביא את הודעת השגיאה הזו (תשלח\אל תשלח). אחר כך ניסיתי להפעיל מקס פיין 2. בפעם הראשונה הכל עבד חלק בדקות הראשונות, אבל אז המחשב החליט שהוא רוצה לקרוס שוב. אמרתי זה חד פעמי בטח. (ומאז אני לא יכול לחק בזה בגלל שהוא קורס כל הזמן) ואז התקנתי ניד פור ספיד אנדרגראונד. הפעלתי את המשחק ואז המחשב קרס שוב. לפני כמה שעות התחלתי להתקין רד אלרט. כשהמחשב הגיע למסך ההתקנה פתאום הוא החליט לקרוס. המשחקים היחידים שעובדים אצלי הם אירקסוניקס (גרסה מחודשת למשחק עתיק), רולר קוסטר 2 וGTA הראשון. אין אצלי בעיית חום: על כרטיס המסך יש שלושה מאוררים + קירור קאסטום (מיועד במקור לקירור מעבדים)-רדאון 9800 של ספיר המעבד במקסימום 48…

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  18. Started by frezi,

יש לי 2 כרטיסי ראם, שניהם 256MB רק שאחד מהם מהיר יותר מהשני: 166MHZ ו-133MHZ. זה עושה לי צרות, איך אני יכול להגביל את זה של ה166MHZ לעבוד רק על 133MHZ? תודה לעוזרים, תבורכו, אשריכם, תזכו למצוות ולחיים ארוכים.

19. אני חייב עזרה הבטחתי למישהו שאני יחזיר לו אותו היום ועדין לא התחלתי לפרמט אז דחוף בבקשה הבעיה היא שאני בא לפרמט הוא אמור להגיע למסך ששבו הוא צריך לתת לי איזה כונן אני רוצה לבחור וכו'... אבל הוא אומר לי שהוא לא מצא דריבר לדיסק קשיח והוא צריך לסגור את ההתקנה והוא אומר לי ללחוף f3 המחשב הוא של fujitsu דיסק קשיח של wd600bevs בבקשה דחוף

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  20. Started by aXe,

(זה נראה לי הפורום הכי מתאים לשם את ההודעה, אם לא, סלחו לי) יש לי מחשב ישן (פנטיום 1) שאני רוצה קצת להתנסות עליו בכל מיני דברים... פירמטתי אותו ובאתי להתקין לינוקס מהCDRom. ומה אני מגלה? אין כונן סידירום מזוהה! הפירמוט פשוט מחק את הדרייברים או משהו... מישהו יכול להסביר לי (בעברית פשוטה) איך אני מתקין את הסידירום דרך הדוס? חיפשתי כל מיני מדריכים, אבל כולם באנגלית ולא ברורים לי לחלוטין. תודה מראש אקס

21. Started by itay_y17,

שידרגתי את המחשב שלי אתמול היה לי ליפני intel pentum d 3.4 GHz eax1900xt 512mb 4 ג'יגה רם 3כוננים קשיחים 500 250 250 ג'יגה וספק 500 w של jtc צורב די וי די SATA וכונן די וי די רגיל לוח אמ לא זוכר מה היה כבר שידרגתי ל intel cor 2 do e8400 3000 ghz לוח אם P5K SE EAX1900XT 512 MB 2 ג'יגה רם (יותר נמוך כי הטכנאי צריך להביא לי עוד שתיים הוא פשוט מחליף לי אותם ליותר מהירים) אותם כוננים ואותו ספק עכשיו הבעיה היא שבאמצע משחק המחשק נתקע לאיזה חצי דקה וזה ניראה כאילו המחשב עשה ריסט אבל הוא לא וגם המסך כותב שאין חשמל משהו כזה ואז זה חוזר למשחק מה זה יכול להיות? יכול להיות שהספק לא עומד בעומס? או משהו אחר ? משהו לא תקין כרטיס מסך או לא יודע מה? בבקשה תעזרו לי תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 732 צפיות
  22. שלום! יש לי עכבר MX-500 כבר איזה שנה ואני די מרוצה ממנו...חוץ מדבר קטן שנדפק אצלו באשמתי ואני רוצה לברר אם אפשר לסדר את זה.... השתמשתי עד עכשיו בפד די חרא ששחק לגמרי את פני השטח של העכבר.... עכשיו לפי המלצה אני משתמש בנייר פשוט ואני חייב לומר שהעכבר עובד יותר טוב אבל הבעייה היא שהוא שחוק לגמרי ואני רוצה לדעת מה לעשות...(יש לי עדיין ביטוח עליו...) אם יש למישהוא עצות אני אשמח לשמוע. תודה מראש לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  23. Started by torchak,

לכרטיס הזה יש התקן חיצוני שנקרא DC10PLUS ואני לא מצליח להתקין אותו ב WINXP. חשבתי לעשות שתי מערכות הפעלה כלומר להתקין גם Win95, רק בשביל הכרטיס הזה אבל אז יש לי בעיה אחרת, הכרטיס מסך שלי )Matrox 128) לא עובד עם מערכת הפעלה זו וה PINNACLE לר עובד בלי שהכרטיס מסך מותקן. למישהו יש פתרון לבעיה? מישהו יודע איך להתקין את הכרטיס על מערכת הפעלה XP?

• 5 תגובות
    • 732 צפיות
  24. Started by eliom,

יש לי windows 8 עם לוח אם p5kpl וכרטיס קול מובנה. ולא מצאתי באתר של asus דרייבר לכרטיס קול שמתאים ל-windows 8. מה עושים?. תודה.

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  25. Started by moshe20,

שלום אני לא יודע אם זה בעיית חומרה או תוכנה אז אני מפרסם פה. אני מנסה להפעיל משחק רשת בשם Shaiya וגם A3 אבל המשחק נתקע לי בגעה למשסך החיבור והכל נתקע גם הווינדוס . המחשב לאחר פירמוט התקנתי את הדרייבר מהאתר פה וגם את הדירקטקס ועדיין העיה לא נפתרה פרטי המחשב לפי קובץ הDxDiag System Information ------------------ Time of this report: 7/23/2008, 23:14:35 Machine name: MOSHE-98CC2092E Operating System: Windows XP Professional (5.1, Build 2600) Service Pack 3 (2600.xpsp.080413-2111) Language: English (Regional Setting: Hebrew) System Manufacturer: System manufacturer System Model: System Product Name BIOS: BIOS Date: 08/10/06 14:20:49 Ver: 08.00.12 …

• 3 תגובות
    • 732 צפיות

דיונים חדשים בפורומים