עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by rab10,

שלום! יש לי כונן כבר כ 3 חודשים ופתאוןם יש איתו בעיה מאוד מוזרה... אני מצליח לראות אותו על המחשב שלי אבל ברגע שאני מנסה לעשות איזה שהוא משהו שקשור אליו המחשב נתקע~!!! גם ניסיתי לעשות בדיקה ב tuneup והתוכנה נתקעה ברגע שניגשתי על הכונן!!! תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  2. Started by ניר35,

אני מעונין בתוכנת צריבה של חברתg a fהאים למישהוא יש

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  3. Started by Zinger777,

שלום, לאחי יש מחשב חדש ואני ניסיתי להתקין לו את הכרטיס רשת שהיה במחשב שלי כדי שיהיה לו אינטרנט אלחוטי. התקנתי את הדרייבר, חיברתי את הכרטיס ללוח-אם(מין הסתם כשהמחשב היה כבוי) והדלקתי. לפי המדריך של ההתקנה בשלב הזה היה צריך להיות לי איזה חלון שאומר שהמחשב מצא חומרה חדשה אבל זה לא נפתח אלא מודיע על איזה 2 שגיאות, מה עושים? אם זה משנה, הכרטיס רשת הוא של חברת D-Link ואם צריך את הדגם של הלוח אם או הכרטיס תגידו. תודה מראש, Zinger777.

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  4. Started by שלום2017,

רציתי לשמור פרוייקט בגיטהב לא נתן משום מה לעשות push ומחיפוש בגוגל משיהו כתב לעשות git clean -fdx וזה מה שעשיתי וכן הפקודה הזו מוחקת את כל הפרויקט! הבנתי שלא ניתן לשחזר דרך גיטהב אבל אם אצליח לשחזר את המחשב שלי לתאריך של אתמול אולי זה יעזור העניין הוא שנקודת השחזור האחרונה היא לפני כמה ימים האם ניתן לשחזר לתאריך קרוב יותר גם אם לא הוגדרה נקודת שחזור? אשמח לעזרה:)

5. הפעלתי AIDA64 שמתי את המעבד בסטרס על 100% ה WATT מגיע רק ל 50W למרות שזה מעבד של 90W , במשך 10 דקות של סטרס המעבד הגיע רק ל 3.4GHZ שהתדר בסיס 3.3 , זה נדיר שזה מגיע ל 3.5/3.6 , מה זה יכול להיות ?

6. טוב אז אח שלי הדפוק הזה החליט לנקות או לבדוק משהו במחשב... ובסוף שהוא הבריג חזרה אז הוא עיקם את החלק הזה במחשב: ​ תמונה : http://up376.siz.co.il/up2/jge2qqm2ozwd.jpg עד כמה זה נורא? אפשר להסתדר עם זה או שלא? אני פשוט ממש לא מבין בזה אני חייב שתעזרו לי בדחיפות תודה חברה...

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  7. Started by ovad1,

שלום רב אתמול הוספתי כרטיס זיכרון למחשב , יש לי WIN XP , מרגע שניסיתי להעלות את המחשב קיבלתי את ההודעה כפי שצרפתי בקובץ , גם אחרי שהוצאתי את הכרטיס החדש עדיין מתקבלת ההודעה . אשמח מאוד לקבל עזרה . תודה רבה

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  8. Started by Teknik,

שלום, ברשותי לוח אם DG31GL. העברתי אותו עם כל החלקים למארז אחר. ובהדלקה הראשונה הכל עבד מעולה- עשיתי boot מדיסק און קי, חיברתי מקלדת, עכבר. לאחר התקנת הווינדוס הפורטים הפסיקו לתפקד. יש חשמל אבל אין data. גם לא בדוס ו\או ביוס. ניסיתי לאפס ביוס, בדקתי שה וUSB מאופשר בביוס וגם שדרגתי ביוס לגרסה חדשה יותר. כבר ניתקתי הכל והשארתי רק לוח, זכרון, מעבד וספק (ספק תקין בוודאות) - אך ללא הצלחה לפתור את הבעיה. אולי התשובה כבר ברורה, אך החלטתי להתייץ בכל זאת. יכול להיות שזכרון או מעבד אחראים לבעיה? או שנשאר להסיק שיש תקלה בלוח? ומה שנשאר לעשות זה להתקין PCI TO USB... תודה.

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  9. לפני כ חודשיים קניתי מחשב נייד Toshiba [skullCandy] אחרי שבוע התחילו לי בעיות בשמיעה והייתי צריך לעשות הפעלה מחדש כדי לשמוע ברמקולים והיום אני לא יכול לשמוע כלום דרך הרמקולים רק דרך האוזניות וגם הקופסה של המחשב כבר לא אצלי יש דרך לסדר את זה ???

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  10. קניתי לוח אם מדגם Gigabyte GA-H81M-S1 לאחר הרכבה המחשב לא עולה נידלק הכל אך לא עולה למסך הוינדוס מה ניתן לעשות? תודה לעוזרים

11. Started by edy18,

שלום, יש לי אנטי וירוס AVG בזמן האחרון הוא רושם לי שהוא התעדכן והוא צריך רסטרט עשיתי כמה פעמים רסטרט והוא עדיין מופיע לי עם סימן קריאה ומבקש לעשות רסטרט.... מישהו יודע איך פותרים את זה?? חוץ מזה היה לי בצד שמאל למעלה אפשרות לסקאן מהיר ואדייט מישהו יודע איך אני מחזיר את זה?? ושאלה אחרונה- התקנתי פרו 13 והקראק נקרא כוירוס אצלי ואצל חבר לשי לא.....אצלו האנטי וירוס מאפשר לו להזין את הקובץ כקובץ אפשרי....אני לא מצליח זה בעיה בתוכנה או משהו? ??? תודה על העזרה למי שיעזור!!!

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  12. Started by nirb91,

ערב טוב. כשאני מפעיל כל צליל שיר/סרט כל דבר במחשב אני יכול לשמוע אותם אבל יש רחשים בקול ממש חזקים שמפריעים לשמוע. ניסיתי מספר דרייברים שלא הצליחו לי. וגם החלפתי מספר אוזניות ככה שזה בעיה במחשב ולא באוזניות או הרמקולים. הלוח אם הוא INTEL MOBILE CORE 2 DOU T6500 אם זה עוזר במציאת הפתרון. אני לא מבין גדול במחשבים אז הסבר מובן בבקשה,.

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  13. היי יש לי בעיה לאחר כשעה עבודה (פלוס מינוס) על המחשב, אני מקבל מסך כחול שאומר משהו בקשר לחומרה. לא הספקתי לרשום את ההודעה כי המחשב מאתחל את עצמו. בפעם הבאה כשהוא עולה, הוא לא מזהה לי את הכונן הקשיח הראשי(במסך פתיחה הזה של המחשב), רק את המשני ואת הצורב. מה שאני עושה זה מנתק את הקשיח, ומחזיר אותו בחזרה, ופתאום הוא מזהה אותו שוב והWINDOWS עולה והכל בסדר... (עד הקריסה הבאה). יש לי כונן קשיח SSD CRUCIAL M4. האם אני אמור להסיק מזה שהבעיה הספציפית היא בעיית חומרה של הקשיח?תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  14. Started by idan20043,

יש לי ווינדוס 7, התחילה בעיה מוזרה לפני כשבוע בערך כשאני מנסה לשמוע קול דרך הדפדפנים אקספלורר/ כרום אני לא שומע כלום. יוטיוב, רדיו או פליקס- דממה. למרות שבסאפרי אני כן שומע. בדקתי במנהל ההתקנים- אין דרייבר שאינו מותקן, מחקתי את כרום והתקנתי מחדש, עברתי על כל ההגדרות של הכרטיס קול, בדקתי בהגדרות של האקספלורר שהוא מנגן מולטימדיה. מבקש את עזרתכם, תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  15. Started by RonTwins,

שלום לכולם ותודה על העזרה מראש . יש לי לוח אם Abit IL9-Pro ובדקתי את המעבד E5200 אם הוא עובד על הלוח הזה. המעבד הנוכחי שלי הוא D820. לאחר שהחלפתי ביניהם הכל עבד טוב, אבל כאשר החזרתי לD820 התחילו צרות. המחשב כעת נדלק, אך יש לי HD4850 והאור האדום שלו דלוק כל הזמן ואין תמונה. כל המאווררים עובדים על מהירות הכי גבוה, והכל מורכב טוב. בדקתי כרטיס מסך אחר על המחשב בשביל לשלול את הכרטיס, ואכן גם עם כרטיס אחר הבעיה קרתה. מה יכול להיות שיש למחשב שלי? אני אשמח לעזרה במהירות האפשרית.. בתודה, רון.

• 5 תגובות
    • 706 צפיות
  16. כאשר אני מדליק את המחשב, נידלקים המאוררים ואני שומע את הHD ניכנס לפעולה אבל חוץ מזה איין כלום...אפילו המסך לא נדלק ואיין גם את הציפצוף הראשוני. אשמח אם תוכלו לעזור. תודה.

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  17. להלן המפרט: מעבד AMD 4800 מארז NSK2400 עם ספק 380W לוח אם ASUS M2A-VM זיכרון OCZ הבעיה: המחשב לא נדלק כשלוחצים על כפתור ההפעלה. אם אני מנתק את חיבור החשמל ללוח אם כבל 4 פינים (12V?) אז המחשב נדלק כל המאוררים פועלים אבל כמובן שאין תצוגה במסך. האם הלוח אם הלך או המעבד? תודה יוגי

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  18. Started by papiron,

היי, לאחרונה אני סובל הרבה מניתוקים מהאינטרנט. אחרי שצעקתי (כנראה לא בצדק...) על הוט ונטויז'ן, גיליתי שבכלל הבעיה היא כנראה בצד שלי. יש לי ראוטר (שלי) של EDIMAX, עם שני מחשבים (נייד + נייח) שמתחברים חיבור אלחוטי בתקן N. מי שלכאורה כל הזמן מתנתק, הוא מחשב נייח נוסף שמחובר בחיבור חוטי. למעשה, אני לא רואה ניתוקים, אבל התקשורת בין הראוטר לבין המחשב מתה (כולל כניסה להגדרות הראוטר...) אבל התקשורת האלחוטית ממשיכה לעבוד מצוין. השאלה, האם יש דרך לבדוק את הנושא הזה (אולי מדובר בכבל רשת ?? אולי בחיבורי ה LAN של הראוטר ??) או שהכי פשוט להשקיע 25 שקל ולקנות כרטיס רשת 10/100 (ממילא הראוטר לא תומך ב 1Gbps...) וזהו ?... תודה, נתי

19. שלום לכולם.. יש לי מחשב יחסית חדש וטוב... אבל יש לי בעיה איתו כבר זמן ממושך!! כל פעם שאני משחק איזה משחק "כבד" כמו למשל COH או C&C3 פתאום אחרי זמן מה, בין 15-60 דקות של משחק רצוף המחשב פתאום נתקע!! נתקע לגמרי !! מהרמקולים יש ציפצוף של קול גבוה כזה ורועד.. או משהו כזה! והמחשב ממש נהיה לבנה!! המקלדת והעכבר לא מגיבים, על המסך יש חצאי תמונות רועדות וקבעות (התמונה לא משתנה!).. ורק RESET יכול להציל אותו!! ד"א בדקתי טמפ' הכל נורמלי, כל הדרייברים מעודכנים FIX! אני לא יודע ממה זה נובע!! אשמח לקבל עזרה בדחיפות..! יש לי וויסטה אבל הבעיה היית גם כאשר היה לי XP.. זה המפרט פחות או יותר: E6600 X1900XT 2GB ram .... תודה!

• 7 תגובות
    • 706 צפיות
  20. Started by yoni66,

שלום, לחבר שלי יש ICQ הוא בא להיכנס אליו והוא רושם לו שהסיסמא לא תקפה והוא לא נותן לו להיכנס . 1. יכול להיות שפרצו לו לICQ? 2. אם כן , האם הוא יכול לעשות משהו כדי שיוכל לשנות לו את הסיסמא כי יש לו שם הרבה מידע או אולי אם מישהו יודע איך לפרוץ בחזרה ? אולי יש איזה תוכנה לבעיה הזאת שתפתור אותה ותתן לו אפשרות גישה לICQ שלו אם מישהו יוכל לעזור בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  21. Started by Sango,

אז ככה יש לי GEFORCE 7800GT EXTREAM של LEADTEK ושאני משחק MOST WANTED יש כל מיני קוויום כאלה על המסך משהו מאוד מוזר זה בטוח לא צריך להיות כך ... + משום מה המשחק לא רץ לי חלק יש לי כל 10 שניות תקיעות אם כרטיס כל כך טוב ממה יכולה להיות הבעיה ? אולי משהו לא בסדר אם הכרטיס ? תודה ענקית לאחד שעוזר לי אם זה !!!!

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  22. Started by teoria,

שלום, התקנתי כרטיס מסך חדש (AGP-GEFORCE FX550 256MB) ולאחר ההתקנה כונני הDVD שלי נעלמו ממסך "המחשב שלי". נכנסתי לDEVICE MANAGER ועל הכוננים של הCD/DVD היה סימן קריאה ובמאפיינים קיבלתי את ההודעה הבאה : "Windows successfully loaded the device driver for this hardware but cannot find the hardware device. (Code 41)" כשהסרתי את ההתקנים הנ"ל וסרקתי לחומרה חדשה ,המערכת מצאה וזיהתה את הכוננים אך ההתקנה מחדש לא עזרה והמצב נשאר גם לאחר כיבוי מחדש. אחד מהכוננים שלי הוא חיצוני USB וגם לאחר ניתוקו וחיבורו מחדש והסרתו והתקנתו מחדש המצב לא משתנה. כמו כן הורדתי והתקנתי את DRIVER המעודכן של הכרטיס מסך וניסיתי לעדכן את הדרייברים של הכוננים וזה לא עזר. (יש לי WIN-XP SP2) ממש הודה לכל …

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  23. קניתי אתמול מחשב חדש בחלקים,הרכבתי הכל אני מפעיל אותו והמחשב לא מוצא את הדיסק הקשיח(160GB WD SATA2),גם ב BIOS הוא לא מוצא אותו, בדקתי את החיבורים הכל בסדר.

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  24. Started by fuck off,

יש לי מדפסת ישנה רצח. HP 840C הסיפור הוא זה שהיא לא מדפיסה אים חסר דיו באחד הראשים.והראש השני מלא.. אני לא צריך צבע ברוב ההדפסות שלי.. יש למישהו מושג איך ני פותר את זה?

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  25. Started by Danny444,

בוקר טוב. כאשר אני מפעיל את המחשב הוא מתחיל לצפצף ולא מראה לי שום תמונה על הצג. בדקתי שהכרטיס זיכרון במקום,ההארד דיסק במקום,כמו כן בדקתי את כול החיבורים למחשב עצמו והכול בסדר. מה ששמתי לב הוא שאחד הפינים בכבל של הכ"מ חסר ( לא כבל חשמל ). הייתה לי את הבעיה לפני שבוע בערך ואיכשהו הסתדר ככה שאני לא חושב שהבעיה היא בפין החסר. מישהו יכול להציע לי פיתרון לבעיה?

• 8 תגובות
    • 706 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.