עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by eyalraz,

תוכנה קלילה חינמנית שלא מכבידה על המחשב שתפסיק את כל הפירסום שקופץ מהאתרים... אשמח להמלצות

• 5 תגובות
    • 754 צפיות
  2. Started by alergic,

חזרתי מחופשה והדלקתי את המחשב, שמתי לב שאין סאונד משום מה... עשיתי מספר בדיקות והסקתי שאולי מישהו נגע לי במחשב והרס משהו אז עשיתי פירמוט אחרי הפירמוט והתקנה של הדרייברים עדיין הסאונד לא עבד יתרה מכך כשחיברתי רמקולים למחשב הם השמיעו תחנת רדיו...?_? מה יכולה להיות הבעיה? לוח אם? הכרטיס קול מובנה. ג'מפר כלשהו? למישהו קרה?

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  3. קניתי מחשב חדש לא מכבר ורציתי להעביר מידע בין ההארד דיסקים. ההארד דיסקים מחוברים היטב לעניות דעתי,הוינדואוס מזהה את הכוננים ויש הגדרה בין master לsecondary תקינה (אבל לא נגעתי בג'אמפרים) כשאני מנסה להעביר קבצים אני נתקל בהודעת שגיאה cyclic redudency check וכד'. למישהו הישועה? בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 754 צפיות
  4. Started by bd,

יש לי 3 הרדיסיקים 80 40 80 80 40 מחוברים ... אני רוצה להוסיף את ה 80 השני ואין עוד חיבורים לחבר אותו...... מה אני צריך לקנות לעשות בשביל לחבר אותו יש לי פנטים 3 450 לפי המפרט בחתימה שלי

• 3 תגובות
    • 754 צפיות
  5. Started by moto-man,

היום פירמטתי לחבר מחשב והכל היה כרגיל התקנו את הווינדוס החדש.(אקס פי הום אדישיון חוקי ) והמחשב ניתקע כל שניה בזמן פעולה מריץץ משו קטן ונתקע שוב . אני מישתגע ולא מוצא פיתרון אם מישו יוכל לעזור זה יהיה מצויין המפרט שלו עם זה עוזר הוא: amd sempthron 3200 1024 ddr 80 giga samsung /// תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  6. Started by B00M,

שלום, לאחרונה יש לי בעיה מוזרה, רוב הפעמים שאני מדליק את המחשב והוא מגיע לחלון "ברוך הבא" המסך פשוט נכבה ונכנס למצב "Power saving mod"; כל פעם שזה קורה אני מפעיל את המחשב מחדש כמה פעמים ואז הוא נדלק כרגיל. לא יודע אם זה משנה, שאני לוחץ בשולחן העבודה מקש ימני > רזולוציית מסך בחלון שנפתח לפעמים מופיעים צגים נוספים למראת שלא חיברתי מסך נוסף. http://img809.imageshack.us/img809/976/we02.th.jpg' alt='we02.th.jpg'>

7. הנוכחי עושה לגים כאלו... אמנם הוא רק בשביל האוזניות אבל בכל זאת..בושה וחרפה לשים אוזניות של ovan על כרטיס כזה...

• 5 תגובות
    • 753 צפיות
  8. Started by kola,

בהתחלה התעלמתי מהרעש אבל עכשיו זה כבר מחרפן אותי... כל כמה שני' המחשב שלי עושה רעש של כאילו כמה חלונות שגיאה ביחד ומפסיק... כל חצי דקה בערך... מישהו יודע למה זה קורה? הרמקולים שלי זה רמקולים שבאים עם המסך.

• 7 תגובות
    • 753 צפיות
  9. Started by danuskun,

היי.. אז כך יש לי מחשב מבוסס P4 כבר דיי ישן, בן 4 שנים פחות או יותר ובשנה - שנה וחצי האחרונות החלה בעיה מוזרה. בהתחלה היה לי ווינדוס XP שפעל והכל היה נחמד, רק שמדי פעם הוא נתקע. פשוט המקלדת העכבר המסך כלום לא מגיב והפתרון היחידי זה ריסט. מדי פעם זה היה ככה אבל הייתי מסתדר. לאחר מכן אבא שלי הוסיף לי ג'יגה זיכרון כאות הערכה לציונים שלי ;D וכעת כשהיה לי 1.5 ג'יגה זיכרון החלטתי לנסות את מזלי בווינדוס ויסטה התקנתי הום פרימיום והכל היה תקין עד ששוב - הבעיה הזו חזרה והמחשב חזר להתקע. עם הזמן זה התגבר והבעיה החריפה והמחשב התחיל להתקע בתדירות יותר ויותר גבוהה. לפני שבוע החלטתי שנמאס לי ופירמטתי וחזרתי לXP. הXP הראשון שהתקנתי היה קצת מוזר- כל מיני תוספות כמו ג'אווה וקודקים שבאו בהת…

• 7 תגובות
    • 753 צפיות
  10. Started by gal555,

אחרי כמה שעות שהמחשב דלוק ואף אחד לא נוגע בו הוא ניכבה ואחרי 5 דקות הוא נידלק לבד וגם במשחקים הוא לפעמים ניכבה בבקשה עזרה

• 8 תגובות
    • 753 צפיות
  11. Started by eitanas1,

אהלן, אני מנסה להתקין וינדוס XP במחשב הנייד שלי דרך USB, שכן אין במחשב הנייד כונן תקליטורים. הצלחתי להפעיל את ההתקנה, אבל ההתקנה לא מזהה את הדיסק הקשיח שלי, בגלל שהוא מוגדר כ-NTFS, ואם אני לא טועה הדוס לא עובד עם המערכת הזאת.. ניסתי להגיע איכשהו לMS-DOS, בשביל להשתמש ב-FDISK, אבל לא הצלחתי להפעיל את המחשב בדוס... למישהו יש רעיונות? אני מרגיש אבוד.. תודה מראש =)

• 4 תגובות
    • 753 צפיות
  12. Started by topgun,

יש לי MAG 786PF, ובזמן האחרון שמתי לב שאני לא יכול לעשות RESET אחרי שאני עושה שינויים ב-USER MENU שלו (למשל למתוח או לכווץ את התצוגה). המסך חדש יחסית, 8 חודשים בערך, ויכול להיות שהבעיה הייתה מהתחלה, פשוט לא ממש ניסיתי לעשות ריסט.... הנה מה שזה כותב לי: *מצטער על האיכות, אבל זו וובקם וזו המצלמה הדיגיטלית היחידה שיש לי..... למישהו יש רעיונות?

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  13. כמה צריך להגדיר בזיכרון הווירטואלי ???

• 9 תגובות
    • 753 צפיות
  14. Started by ng400,

כשהדלקתי את המחשב היום ראיתי כרגיל את תהליך הטעינה במסך, אלא שברגע שהווינדוז עלה - המסך כבה. עליתי ב-safe mode ושיניתי רזולוציה ל-16 צבעים. זה בהחלט עשה את העבודה, אבל אז עליתי במצב הרגיל, שיניתי חזרה את ההגדרות, וכשעשיתי ריבוט המחשב כתב שהוא מעדכן את ההגדרות, אך לא הגיב. עכשיו אני תקוע בלי הדרייברים, וכרגע אין לי במחשב ההוא חיבור לאינטרנט (ובמחשב הזה אין צורב לצרוב דרייבר, בהנחה שאמצע אותו בכלל). ו... אני תקוע עם מחשב שנראה כמו ה-XT הישן שלי (בעצם, אפילו גרוע יותר כי היה לי סופר VGA עם 256 צבעים). רק חסר לי מעבד התמלילים איינשטיין, הקוואטרו-פרו ואולימפיאדת הקיץ (או קליפורניה גיימס, זוכרים?), ואני מגיע לפלזנטוויל גרסת ישראל. הקיצר, יש דרך לעקוף את הצורך בהתקנת הדרייברים (…

• 4 תגובות
    • 753 צפיות
  15. Started by eyal00,

שלום, המחשב של אחי הקטן לא נדלק. המפרט של המחשב: E4300 GIGABYTE 965P DS3 4X1G 800MHZ DDR2 SAMSUNG 1TB F3 8800GT 512MB ENERMAX 400W LIBERTY אתמול הוא ניסה להדליק את המחשב והוא לא נדלק. את הספק בדקתי במחשב אחר והוא עובד מצוין. זכרונות הוצאתי את כולם וניסיתי להפעיל את המחשב עם זכרון אחר ועדיין לא עזר. המעבד היה בOC מ1.8GHZ ל2.6GHZ זה היה בתקופה שהמחשב היה אצלי. אבל כמובן המחשב היה יציב עם בדיקה של OCCT עם קירור של TT BIG TYPHOON VX למעבד. ניסיתי גם לאפס את הביוס דרך הסוללה וגם דרך הג'אמפר ועדיין לא עבד... כשמנסים להדליק את המחשב המאווררים של המעבד והמארז מסתובבים בדיוק שניה ואז נעצרים והמחשב לא נדלק. כאילו משהו מונע ממנו להדלק. החלקים הבעייתים לדעתי הם או המעבד ששבק חיים במש…

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  16. Started by Phantasm,

אוקיי אני אתחיל מההתחלה ואסביר הכל אולי זה יעזור לכם להבין טוב אתמול עשיתי אוברקלוק למחשב עד לגבול שתמיד הצלחתי להגיע כשה סופרפיי עדיין רץ כמו שצריך שאלתי פה בפורום אוברקלוק איך אני יכול לעבור את המגבלה הזאת שהגעתי אליה ואמרו לי להוריד את המכפלות אז הורדתי וניסיתי להגיע לאותה מהירות וזה לא הלך והסופר פיי לא סיים אז חזרתי לביוס והחזרתי להגדרות הרגילות שהם הדיפולט של המעבד והזיכרונות אוקיי אז אני יוצא מהביוס והווינדוס מסרב לעלות ממש לפני שאמור להופיע הבוט סקרין יש מסך כחול לשבריר שנייה ואז ריסטרט אוקיי אז החלטתי להתקין מחדש את הווינדוס אז מחקתי את התיקייה הישנה של הווינדוס והתקנתי מחדש והכל פעל כמו שצריך התקנתי את כל הדרייברים(צ'יפסט,כרטיס מסך,כרטיס קול,מודם ועכבר) והתחילו …

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  17. Started by kobi_af,

תשמעו במחשב של אחותי יש בעיה מוזרה שאני מדליק תמחשב נשמע רעש המאוררים וכו אבל המסך לא נדלק רשום no signal שנותנים בעיטה חזקה בקדימה של המארז לפעמים המסך נדלק...לי זה לא נראה בעיה שקשורה במסך אלא חיבור בפנים,פתחתי ראיתי הכל תקין אך שוב רק המסך נדלק אולי אפשר לדעת מה עושה בפנים המארז שאני נותן בעיטה והוא נדלק ..?

18. Started by UgiPletzet,

אהלן, החלפתי מאוורר למעבד של מחשב הסלון שלי, והמחשב נכבה (לא ריסטרט, ממש כיבוי) בכל פעם שהמעבד בשימוש גבוה מדי. זה לא עניין של טמפרטורה, בגלל שהיא לא עוברת את ה-50 מעלות כל הזמן הזה. פעם בכמה נסיונות אני מצליח לגרום לו לעבור כמה דקות על 100% cpu usage לפני שהוא מכבה את עצמו, וגם אז הטמפרטורה לא גבוהה מדי לפני שהוא נכבה. ניסיתי להחזיר את המאוורר הקודם וזה לא עוזר. גם כשניתקתי את כל הכוננים והכרטיסים זה קרה, גם אחרי שהעברתי את הזיכרון לסלוט אחר. יש מצב שנכנסה משחה טרמית למעבד ועשתה לו משהו? זה לא עניין של תוכנה, כי גם כשאני מחכה מספיק זמן (15-20 דקות) בביוס זה קורה. אולי הספק נדפק פתאום? אני אנסה להחליף את הספק ולבדוק, כבר אחזור עם תשובה. תוספת מאוחרת - כן, גם עם הספק השני …

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  19. Started by Cpu,

לא משנה באיזו תוכנת ניטור או זיהוי חומרה אני משתמש לא כתוב שם היצרן של הזיכרון שלי... בתוכנה CPU-Z כתוב 0000000000 עם עוד איזה אפס או שניים... איך אני אדע מהו סוג הזיכרון (או שלא...)???

• 4 תגובות
    • 753 צפיות
  20. מחר אני קונה מעבד-לוח אם+זכרונות חדשים...... וואני רוצה להשתמש בהארד דיסק החדש אז אני צריך לעשות משהו או פשוט לחבר את לחבר את הלוח אם וגמרנו עניין?

• 5 תגובות
    • 753 צפיות
  21. Started by ohad007,

אני אקצר כמה שאני אוכל.. אוקי אז כבר ממזמן יש לי את הבעיית קפיאות במחשב חשבתי שזה בגלל היוטורנט ועשיתי מה שאמרו לי פה לעשות אבל זה חזר... פירמטתי את המחשב ושוב זה חוזר וקופא... ממה שאני שם לב זה מהיוטרנט ובחיפוש עדכונים של הויסטה ששם זה קופא תוך כמה שניות יש לי הארדדיסק של סיגייט שהם הבעייתים ועשיתי לו עדכון FW הרצתי בדיקות בOCCT והכל תקין שם.. אשמח לעזרה במציאת הגורם הבעייתי... כי אני כבר לא יודע איך לחקור את זה

• 7 תגובות
    • 753 צפיות
  22. שלום התקנתי תוכנה בשם SecretAgent Pro מאתר software.nana10.co.il/Software/?SoftwareID=8959 ואני לא רואה את התוכנה וגם לא איזה קיצור דרך אליה זאת אומרת לא הצלחתי להפעיל אותה ואני לא רואה אותה בבקשה תעזרו לי הלל

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  23. זה כבר הרבה זמן והמצב רק מחמיר.. כשאני מנגן שירים או סרטים.. לא משהו כבד.. המחשב מתחיל להתאמץ חבל"ז והוא זוחל.. לוקח לי 5 דקות בשביל להזיז את העכבר לפינה של המדיה פלייר ולסגור אותו.. וזה רק לא רמדיה פלייר... חשבתי שזה בעיה עם התוכנה אבל ניסיתי עוד תוכנות.. ובכולם אותה בעיה. עידכנתי את הדריברים של הכרטיס קול.. של הלוח אם..וגם מחקתי את הקודקים שיש לי במחשב והתקנתי חבילה אחרת.. אבל כלום לא עזר! מה אני עושה?

• 4 תגובות
    • 753 צפיות
  24. Started by לינדזן,

נוצרים לי כתמים נשנים במסך למרות שאף אחד לא נוגע בו, יתכן שהמסך יוצר כתמים בעצמו? בתודה

• 12 תגובות
    • 753 צפיות
  25. כבר כמה זמן שקיימת בעית חומרה מציקה במחשב שלי, ואני מנסה לגלות מה גורם לה - בלי הצלחה ... אולי מישהו יוכל לשפוך אור על הנושא: בגדול המחשב עובד מצויין ומהיר - אבל אחרי תקופת זמן מסויימת שהוא דלוק וזה יכול לקרות אחרי דקות או אחרי ימים ... משהו קורה והמחשב מתחיל לקרטע לשנייה כל פעם, כלומר לאגים כאלו, גם העכבר עוצר לרגע וגם אודיו, ווידאו וכל אנימציה רציפה מקרטעת עם קפיצות באודיו. אחרי כמה דקות נוספות, התצוגה פשוט קופאת! גם הסימן עכבר והכל - המחשב פשוט נעצר. יותר מזאת, שאני מנסה להפעיל את המחשב מחדש הוא משמיע "יללה" ארוכה או פשוט מהבהב את הנורה ולא מציג כלום על המסך. כמה הפעלות מחודשות או המתנה של רבע שעה פותרת את הבעיה (שלפעמים קופא שוב כ5 דקות אחרי שהמערכת עולה) אין בעיות …

• 3 תגובות
    • 753 צפיות

דיונים חדשים בפורומים