תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה במחשב לאחר שהרצתי בדיקת טמפ' ובדיקת זיכרונות והכל יצא תקין המחשב עדיין נתקע אחד הכיוונים שחשבתי עליו היה הכרטיס מסך לאחר שהפעלתי את המחשב במצב VGA MODE (ווינדאוז XP) המחשב עבד בסדר! הפעלתי את המחשב במצב רגיל הסרץי אץ הדריבר של הכרטיס מסך והכל עובד (חוץ מדברים שדורשים האצת 3D) 2 שאלות לי אליכם האם הבעיה היא כמו שאני חושב הכרטיס מסך (GEFORCE 7200GS) ואם לא מה הבעיה ואם הבעיה היא באמת הכרטיס מסך מה הפיתרון? * המחשב די ישן השבוע נשרף אחד המאווררים של המארז והוחלף ב2 מאווררים חדשים מה שלא פתר את הבעיה * המחשב עבר ניקוי כולל בעזרת לחץ אוויר וספרי מגעים
-
- 6 תגובות
- 707 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם! המיקדלת הפסיקה להגיב לכל המקשים חוץ מ: רווח והמקש של המחיקה. כיבתי את המחשב חיברתי מיקדלת אחרת ועדיין אותה בעיה. עכשיו בשביל להיכנס למחשב צריך להקליד סיסמא וכמובן שאף כפתור לא מגיב. אבל כשאני לוחץ על רווח או מקש מחיקה זה מראה שזה רשם תו כלשהו. מה עושים?
-
- 7 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום ותודה על הקריאה. יש לי ATI Radeon 1950x pro וקניתי גוף קירור מסוג accelero s1 rev2 עם ה turbo module. כשהחלפתי את הגוף וחיברתי את הכרטיס למחשב וניסיתי להפעיל המחשב, הוא לא מראה תצוגה ואחרי בערך 5-6 שניות הוא עושה 2 צפצופים אחד אחרי השני, הראשון לוקח 2-3 שניות והשני כמעט 1 שנייה ואחר כך נגמר. ניסיתי להחזיר את הקירור המקורי שלו בדיוק כמו שהיה מקודם ועדיין עושה את אותה התקלה (אין תצוגה ואותם הצפצופים). יש מצב שהכרטיס שלי ניזוק כתוצאה מנסיון ההחלפה לגוף קירור שקניתי ? תודה על הקריאה ועל כל עזרה מראש.
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
יש לי את כל הציוד אבל רק חסר מעבד... קניתי מעבד עכשיו ללוח אני מחבר את המעבד המחשב נדלק המאורריה הכל אבל........ לא עולה כלום על המסך... זה יכול להיות שהוא לא תומך המעבד בלוח כי המעבד הוא 775 והלוח 775 זה אמור לתפוס לא? בדקתי מעבד אחר והוא כן עובד והמחשב עלה.... למה זה לא עובד? זה יכול להיות שהמעבד החדש פגום? הלוח: ASROCK 775DUAL-VSTA מעבד: CELERON 420 LGA775 PKG 1.60GHZ 512K L2 CACHE 800MHZ FSB ?!??!?!
-
- 10 תגובות
- 707 צפיות
-
-
תראו יש לי כמה שאלות , ואני מבקש שתענו לי עליהם ברצינות ולא סתם אז ככה : 1. המשחקים לא פועלים לי טוב ויכול להיות שזה מעבר לזה נגיד אני משחק פיפ"א אז בהתחלה יש את הקטע שהשדרן אומר : "ea sport to the game" ויש את הסמל של ה-EA מסתובב כזה...אז שם הוא נתקע לי כזה...זז לי לאט לא רצוף כזה ובסאן אנדרס אני משחק 10 דקות ואז זה נתקע לי ואני צריך לעשות ריסטרט ... עכשיו יש לכם מושג מה יכול לגרום לזה ? * המפרט שלי הוא כזה : מעבד : e6300 כרטיס מסך : Radeon X1900 GT Secondary 256 MB זיכרון 2 כרטיסים של 512 - ddr 2 667 mhz (ג'יגה סה"כ) * אם צריך עוד איזה פרטים תגידו ------------------------------------------------------------------------------------------------------ 2. תראו המפרט הזה…
-
- 9 תגובות
- 707 צפיות
-
-
צילמתי מה שהיה רשום אני אשמח עם מישהו יוכל לעזור. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אני נמצא ב IE ולפעמים אחרי צפיה בסרט דרך הדפדפן או גלישה העכבר נעלם אי אפשר לראות את הסמן ... רק שאני סוגר את האתר אז אני רואה את העכבר למה זה ? 1 . עכבר דפוק ? לא יכול להיות מחוץ ל IE הוא תקין 2. ספק דפוק ? החלפתי כבר לחדש . 3. IE המחשב אחרי פירמוט 4. לוח חדש 5 . כרטיס מסך " נפל " / לא עומד בעומס ?
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה עם המסך ... שאני נכנס למשחקים אז המסך ניהיה כולו שחור ואז חוזר לעצמו ושוב פעם שחור כאילו מהבהב שחור-רגיל-שחור-רגיל עד שאני יוצא מהמשחק... יש לי 9400GT ו E7400 מסך 22 אינץ: chimei CMV221D ספק: 300W הטמפרטורות במאמץ הם: 47 מעלות כרטיס מסך וגם ולוח אם מעבד 37 אני בדוק ב SPEEDFAN: HD0: 22 gpu: 47 core 0: 37 core 1: 37 temp: 47 ווינדוס ויסטה 64ביט הרצתי משחק פשוט של 100MB (Bus Driver( בחלון קטן של 600 על 800 בהגדרות מדיום בלבד ואחרי 5 דקות של הבהובים הטמפרטורות של הלוח אם והכרטיס מסך עלו ל 56 מעלות.
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
קניתי עכשיו כונן סיגייט (יש לציין שהוא מהדגם הבעייתי אבל אין לי מושג עדיין מה הבעיה המצוינת בדיון הרשמי) חיברתי אותו לSATA ולחשמל כמו שצריך, אך הפוסט לוקח דקה ואז פשוט הוא רושם Second Primary Harddrive Error ואפשר ללחוץ F1 לחצתי והווינדוס לא הפסיק לטעון את עצמו בחלק שלפני הWELCOME וכו' (שחכתי איך קוראים לחלק הזה ) מה עושים? זה קשור לדיון הרשמי של הבעיה? הרי עוד לא נכנסתי לווינדוס וכבר יש שגיאת הרדיסק בפוסט...
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום רב ברשותי 2 הארדיסקים שבשתיהם יש ווינדוסים עכשיו החלטתי לנקות אחד מהם ידנית ולהשאיר את הראשי עם הווינדוס והכל. מחקתי ידנית את את כל מה שהיה בהארדיסק המשני והכל עבד כרגיל(היה שיפור ניכר במהירות המחשב). עכשיו לאחר ריסטרט הוא נותן לי שגיאה כזאת: BOOT FROM CD: DISC BOOT FAILURE , INSERT SYSTEM CD AND PRESS ENTER כיצד אני מתקן את הבעיה וכיצד אני מפעיל את המחשב מחדש והווינדוס יעלה נורמלי? כי לא מחקתי את C שהיה בשימוש הראשי(ווינדוס,תוכנות) אלא F שהיה בתוכו ווינדוס לא בשימוש. אנא עזרו לי, תודה מראש סער.
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום חברים. הרכבתי מחשב בעצמי (לא בפעם הראשונה) ואני נתקל בבעיה- אין שום תצוגה על המסך וגם לא שומעים שהוא עושה פוסט. לאחר שנתקלתי בבעיה עברתי על מדריך להרכבה באינטרנט, אבל לא עליתי על הטעות שלי. המפרט: Thermaltake Tsunami Case Gigabyte P35 DS3 Intel Quad Q6600 V1 Cooper 2X1GB PQI ddr2 800MHz Gigabyte 8800GTS 320mb Cooler Master Xtreme 500W Asus DVD-RW lightscribe WD 320GB Sata II בדקתי כבר את הכונן הקשיח וכרטיס המסך במחשב אחר, מה עוד יכול לגרום לבעיה? ------------------------------------- עריכה: מצאתי את הבעיה: החלפתי את הזכרונות של המחשב, עם 2X1GB Kingston ddr2 800MHz והמחשב פועל. הייתי בחנות שרכשתי ממנה וכמו שהבנתי כבר- אחד מהסטיקים של הזכרונות היה תקול.
-
- 5 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום לפני כחודש התחילה לי בעיה קשה מאוד במחשב ואני מפחד שהוא הולך לקרוס סופית. מדי פעם כשאני מפעיל אותו הוא כל פעם מגיע למסך הטעינה של הXP (או לפעמים אפילו לפני זה) ואז עושה לעצמו ריסט ואני מגיע למסך שבו אפשר לבחור להפעיל בSAFE MODE או הפעלה רגילה. לפעמים מהמסך הזה הוא יעלה ולפעמים לא. לדעתי יש קשר לבעיה אחרת שהתחילה באותו זמן, כל פעם שאני מפעיל את המחשב הוא עושה רעש חזק מאוד כמו של איזה רכב מקולקל, והוא מפסיק רק שאני נותן עליו מכה, בתנאי שהווינדוס כבר עלה ועובד במשך דקה שתיים. אם הוא עד לא עלה, אז אני יתן מכה והרעש יפסיק ל2 שניות ואז יחזור. הקשר הוא שבכל פעם שהמחשב מסרב לעלות אני פשוט נותן לו את אותה המכה, הרעש הקבוע מפסיק ואם יש לי מזל אז הוא יעלה בהצלחה. חשבתי בהתחלה ש…
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
היי, לחבר של אבא שלי יש בעיה עם כרטיס הקול- כשמנגנים צלילים/מוזיקה יש רעשים מהרמקולים. הוא החליף רמקולים כדי לבדוק, ככה שהבעיה לא בהם. גם דרייבר מעודכן ניסינו, לאחר שלפני כן הסרנו את הקודם. המחשב עצמו חדש, עובד על מערכת XP 32bit. הוא ניסה לממש אחריות וכשלקח אותו למעבדה, הוא אומר שברגע שחיברו כונן קשיח משלהם עם מערכת הפעלה- הבעיה לא הייתה. ככה שאני מניח שיש לנו כאן איזה עניין שקשור לתוכנה ולא לחומרה?
-
- 7 תגובות
- 706 צפיות
-
-
מה יכולות להיות הסיבות?
-
- 6 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך GeForce FX 5200 ומסך "17 של חברת AOC. לפני שבועיים בערך עבדתי עם המחשב ופתאום המסך נכבה ונדלק עצמאית. מאז משהו בתצוגה לא היה נראה לי טוב ועכשיו אני חושב שחלק מהמסך פשוט מתוח יותר. כל האזור השמאלי - בערך הטור השמאלי ביותר של האייקונים נמתח ונהיה יותר רחב. כשאני גורר אייקון מהטור השמאלי לטור מימין לו, הוא נהיה יותר מכווץ כפי שהוא אמור להיות. מישהו מכיר את התופעה המוזרה הזאת? אני מחפש תוכנה שבודקת מסכים או כרטיסי מסך כדי למצוא מה שורש הבעיה. תודה מראש וחג שמח, אסף
-
- 6 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום לכל הגולשים. לא מזמן קניתי מחשב חדש שכולל בו לוח אם דגם GA-MA78GM-S2H של ג'יגהבייט. הבעיה שאני לא מצליח לשמוע סאונד דרך היציאות בפנל הקדמי של המחשב. בדקתי שחיברתי את החיבורים של הפנל במקום המתאים, בדקתי הגדרות בביוס, בדקתי הגדרות של הכרטיס קול (רילטק). הלכתי אפילו יותר רחוק והפעלתי גרסת לייב של אובונטו ולהפתעתי בזה כן הצלחתי לשמוע סאונד (מסתבר שהבעיה לא במארז עצמו)... מיותר לציין שבפנל האחורי שומעים הכל כרגיל. בדקתי גם שהדרייברים של הכרטיס קול מעודכנים לגירסה האחרונה. בכל מקרה, אודה לכם אם תעזרו לי לפתור את הבעיה הזאת בוינדוס (אני צריך להשתמש דווקא בוינדוס בגלל כמה תוכנות ספציפיות)
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אהלן אנשים, יש לי 2 HDD של WD מדגם 500AAKS. על אחד מהם התקנתי את המערכת הפעלה (חילקתי אותו לשתי מחיצות), והשני היה במחשב אחר ואין עליו שום מערכת התקנה או מחיצות. כשאני נכנס לComputer Management אני רואה אותו בצבע סגול ורשום שהוא 100% פנוי. הקטע הוא שהמחשב מזהה אותו אבל לא מופיעה לי שום מחיצה בWIN. אני לא יודע איך אני אמור להפעיל אותו, בביוס הוא גם מופיע. למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה ? תודה מראש, טל.
-
- 8 תגובות
- 706 צפיות
-
-
יש לי דיסק גיבוי חיצוני של מקסטור של 500 G שמחובר באופו קבוע ל USB אני בד"כ גם לא מכבה את המחשב, מידי לילה בשעה קבועה רצה תוכנית גיבוי. שמתי לב שמידי פעם יש במחשב בעיות שנובעות כנראה מהחיבור הקבוע של הדיסק החיצוני. היום המחשב נתקע אופן רציני וחיפש קובץ NTLDR , כאשר ניתקתי את הדיסק החיצוני הכל הסתדר. האם אני עושה משהו לא בסדר בחיבור הדיסק החיצוני באופן קבוע ? למה הדיסק החיצוני מציק למחשב ? האים יש דרך אינטיליגנטית אוטומטית שהדיסק החיצוני יתחבר רק בזמן הגיבוי ? תודה לכל למסייעים
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
היי כולם קניתי חלקם למחשב חדש לאחרונה והוא כבר מורכב והכול כל שנשאר לי הוא לקנות מעבד זכרונות וכרטיס מסך לבנתים הוצאתי מהמחשב הישן מעבד E2140 ג'יגה זיכרון 667 מהירות וכרטיס מסך ריידון X700 שאר המפרט הוא דיסק קשיח 500 ג'יגה של סייגט OCZ 600 ואט מקסימוס שתים פורמולה של אסוס כרטיס קול ועוד צורב.. חיברתי הכל והמחשב נדלק אבל לא מעלה פוסט ולא כלום ניסיתי לאפס ביוס וכאלה וזה לא הולך .. הוא נשאר דלוק אבל לא מעלה פוסט יש עוד בעיה אחת , יש למעלה חיבור 4 פין ועוד חיבור 4 פין יענו חיבור 8 פין שעל אחד מהם הייה פקק כזה במצב הנוכחי אני צריך לחבר את שניהם? לחבר רק איפה שלא הייה פקק ? לא לחבר ביכלל ? אני לא ממש הבנתי את זה... בקיצור מה עושים ?
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום! אני מנסה להתקין כרטיס טלוויזיה חיצוני מסוג Leadtek WinFast PalmTop TV אבל כשאני מנסה להתקין את הדרייברים אני מקבל את הודעת השגיאה הבאה: - הלוח אם שלי תומך ב USB2, בדקתי בביוס והכל מוגדר כמו שצריך (hispeed). - בעבר הכרטיס היה מותקן במחשב (מנסה להתקין מחדש לאחר שפירמטתי את המחשב). מה יכולה להיות הבעיה? תודה,
-
- 6 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום לכולם, אז ככה, יש DVD שהוא IDE וHD שהוא SATA עכשיו הוספתי עוד הארדיסק IDE, והוא לא מזהה אותו, לא במאסטר ולא בסלייב, אם זה חשוב הSATA הוא 120GB והIDE הוא 160GB מה לא עשיתי נכון?
-
- 8 תגובות
- 706 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן יחסית עם מעבד P4. היות והוא היה מלא אבק מבפנים, ניקיתי אותו באופן יסודי, כאשר אחד הדברים שפרקתי לצורך הניקוי היה הקירור של המעבד. המשחה התרמית כמובן היתה כבר יבשה לחלוטין והתקלפה כאשר הפרדתי את הקרור. לא היתה לי משחה טרמית בהשג יד, אז הרכבתי את הקרור בחזרה ללא משחה, תוך כוונה להפעיל את המחשב לצורך בדיקה בלבד לאחר ההרכבה מחדש (עניין של כמה דקות). בכל אופן, המחשב אכן עלה כראוי, אבל אחרי כ5 דקות נכבה פתאום. תארתי לעצמי שזה ההגנה המובנית מפני התחממות יתר של המעבד. אחרי שנתתי לו להתקרר כ20 דקות, הפעלתי אותו שוב ונכנסתי לBIOS כדי לבדוק את קריאת הטמפרטורה. הקריאה היתה 97 מעלות צלסיוס - פחות מדקה לאחר ההפעלה, עם הקירור ב2200 סל"ד לפי אותו המסך - ושוב המחשב נכבה. וע…
-
- 6 תגובות
- 706 צפיות
-
-
בזמן האחרון אני משחק בבטלפילד 2 המחשב שלי דיי חזק ליבה כפולה 1.5 ג'יגה זיכרון כרטיס מסך ג'יפורס 7600 GS 256 בקיצר הוא פועל טוב אבל הבעיה היא שלפעמים דיי הרבה פעמים לאחרונה הוא פשוט מחליט פתאום לצאת מהמשחק עכשיו לפני כמה זמן הוא אפילו הפעיל את עצמו מחדש. אני חושב שזה אולי קשור לספק כי יש לו עומס זה ספק של 230V
-
- 5 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב ישן (פנטיום 3 500) אני רוצה לפרמט אותו להשים לו ווינדוס אקס פי או 98( מה אתם ממליצים?) כשאני בא להתקין ווינדוס אקס פי, בהתחלה הוא עושה מן טסט מימורי (test memory) שזה לוקח המון זמן (10 דק' ויותר) אח"כ המחשב לא קורא את הסידירום שיחקתי בביוס ובכבלים ואז הוא מצא את החומרה. עכשיו לפעמים הוא מעלה את הדיסק ולפעמים לא כשהוא לא מעלה הוא רושם boot from atapi cd-rom ואז אחרי 5 דקות הוא רושם לי נכשל. ואז הוא כביכול מעלה את הווינדוס אבל הסיבה שאני רוצה לפרמט כי הווינדוס לא טוב הוא רושם שנמחק קובץ ה- system מהמחשב והוא אינו יכול להעלות את הווינדוס. לפעמים הוא קורא לי את הדיסק ואז שמופיע המסך הכחול של ההתקנה של הווינדוס אחרי כמה זמן הוא כותב שהקובץ vga.sys corrupt אני …
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם msi k8n neo5 psb 1 וזיכרונות pqi4000-1024dbl את הרכבת והתקנת המחשב לא אני עשיתי , המחשב עבד מעולה עד לפני שנה וחצי. התחילו בעיות של מסכים כחולים שגברו עם הזמן. בסופו של דבר הגעתי למסקנה שכאשר אני מתקין רק סטיק אחד של הזיכרון אזי המחשב עובד תקין וכאשר אני שם את שניהם (לפי ההוראות בחוברת) אזי המסכים הכחולים חוזרים. למישהו יש כיון? הגדרות bios אולי? בברכה בעז
-
- 6 תגובות
- 706 צפיות
-