עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by הילה2000,

שלום המחשב הנייד היקר שלי הזדקן והתעייף, אז לפני שאני קוברת אותו ורוכשת חדש אשמח לברר אתכם, האם ניתן איכשהו לשדרג אותו כדי לשפר את ביצועי המחשב לגלישה באינטרנט? נתונים טכניים Device DELL Precision M4800 15.6" Processor Intel(R) Core(TM) i7-4800MQ CPU @ 2.70GHz 2.70 GHz Installed RAM 8.00 GB System type 64-bit operating system, x64-based processor Edition Windows 10 Home Version 21H1

2. Started by dragon772,

זה התחיל שהמחשב נתקע פתאום עשיתי ריסט אבל לאחר מכן לא ראו כלום במסך, לאחר כמה דקות כן ראו שהדלקתי את המחשב אבל הכל היה מעוות היה ברור שזה כרטיס המסך שעושה בעיות, אז פתחתי תמחשב וניסיתי להוציא אותו ולנקות אותו אך לא היה ניתן להוציא אותו כאילו הוא מולחם לסלוט של הלוח, לבסוף הצלחתי להוציא את הכרטיס מסך לנקות ולהחזיר ומאז שאני מדליק תמחשב לא רואים כלום במסך ויש צפצוף ארוך ו 2 צפצופים קצרים בעת פתיחת המחשב , בדקתי וגיליתי שזאת התראה על בעיה בכרטיס מסך, פתחתי תמחשב שוב הוצאתי תכרטיס מסך והחלפתי בכרטיס אחר שקיבלתי מחבר, אך גם זה לא עבד להפתעתי, נראה לי שיש בעיה בסלוט של הלוח אם תקנו אותי אם אני טועה, עכשיו זה בעיה להשיג לוח של AGP וסוקט של פנטיום 4 לא מצאתי באף חנות שחיפשתי ומחש…

3. Started by T3,

בעיה דחופה!!! בקשר ל bios!! אני רוצה לעשות התחול ל BIOS: פעם אמרו לי איך עושים את זה אבל אני לא ממש זוכר אמרו לי שיש צופציק ליד ה בטריה משהו בלוח אם אני לא זוכר בכלל עכשיו אני בה לשאול פה איך עושים התחול ל BIOS בלוח אם ASUS P4P800 SE בבקשה זה דחוף!! תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  4. Started by cyberX,

קניתי מחשב חדש (אתם יכולים לראות את המפרט ליד השם שלי) וחיברתי אותו לחשמל ביום שקיבלתי אותו והוא פעל. היום שמתי לו כמה חלקים מהמחשב הישן - צורב דיוידי וכרטיס רשת אני מנסה להדליק והוא לא מגיב אז הוצאתי את החלקים ששמתי מהמחשב הישן והוא עדיין לא נדלק

• 5 תגובות
    • 733 צפיות
  5. אני נכנס למנהל התקנים ויש לי איקס כזה עם ההודעה הבאה: '>http://www.2send.us/"] מה עושים כדי שזה יציג לי את מנהל ההתקנים ושאני יוכל להתקין כבר את הדריבר לכ. מסך?

• 5 תגובות
    • 733 צפיות
  6. Started by רובי,

שלום כשאני מפעיל את המחשב מופיעה הודעת שגיאה cpu fun error press f1 ה-cpu והמאוורר עובדים בפועל תקין. כשנכנסתי לsetup היתה הודעה: over clocking faild' pleas enter setup to re configur your system מה אתם מציעים לעשות ? תודה מראש לעונים רובי

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  7. Started by moransas1,

שלום רב, קניתי רכיבים ממיטב היצרנים אצל יבואנים (אני לא קונה בחנויות רגילות). לאחר הרכבת המחשב שפרט לספק של ASPIRE אני מכיר כמעט כל חלק בצורה אישית, נתקלתי בבעיה בלתי מוסברת. המחשב נהיה איטי, אינו עושה כיבוי מסודר ולפעמים אפילו לא העלאת ווינדוס מסודרת. יש לציין שאין לי ספק שזה לא הווינדוס (שפרמטתי 5 פעמים לגרסאות שונות), אני חושד בספק. מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  8. מערכת הפעלה - ויסטה 32 ביט. כל הדרייברים הכי מעודכנים. ברגע שאני פותח איזה סרט עם Windows Media Player 11 המחשב כל הזמן עושה מסך כחול. צילמתי את המסך עם המצלמה הדיגיטלית ואני צריך לדעת מה גורם לבעיה הזאת. מפרט: (לא זה שבצד אלא אחר) AND 3800 DUAL CORE DFI NF4 ULTRA D KINGSTON 2G 400MHZ X1800GTO THERMALTAKE 460W המחשב לא ב-OC.

• 7 תגובות
    • 733 צפיות
  9. Started by itaysk,

יש לי EPOX 8RDA+ והGAME PORT שלי לא עובד... ניסיתי כמה גויסטיקים וגם באחד מהם אמורה להדלק נורה כשמחברים לגיימפורט וכלום לא קורה.. הגיימפורט פשוט מת.. מה שאני חושש זה שזה לא בעייה של דרייברים אלא שהרכיב עצמו לא עובד כי הנורה אמורה להדלק ברגע שמחבקים את הגויסטיק עוד לפני שמגדירים. חיפשתי בביוס ויש אזכור ל גייםפורט יש לבחור בין 209 ל 201 ושניהם לא עובדים.. תעזרו בבקשה ???

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  10. ביומיים האחרונים אני לא מצליח לשחק במשחקים שונים ברשת, לפעמים זה מתחבר ולפעמים לא. כשזה מתחבר אז זה עובד לאט או שעובד ואחרי כמה דקות מתנתק... בחלק מהמשחקים כתוב לי שהפינג גבוהה וזה מנתק אותי. סרקתי עם מלא תוכנות את המחשב ושום בעיה הם לא מוצאים, אבל בכל זאת יש את הבעיה הזאת שכבר נמשכת כמה ימים. מישהו יודע אולי ממה זה יכול להיות ואיך אפשר לסדר את זה? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 733 צפיות
  11. Started by guy6400,

שלום לכם,אשמח אם תוכלו לעזור לי. כבר זמן רב שאני מתמודד עם בעיה מסויימת ולא מצליח לפתור אותה,למרות הסברים שונים שניתנו לי: כאשר אני משחק במשחקי מחשב מסויימים,חלקם מתקדמים גרפית וחלקם לא,עולה לי אחרי זמן קצר ההודעה הבאה: "Input signal out of range" ,באותה הודעה נכתב שהמסך משנה את הרזולוציה שלו ואת קצב הרענון לפי מגבלות המסך,שהן 60HZ ו...1280X1024. לאחר מכן עולה הודעת Monitor going to sleep,ואף לפעמים מלווה בבלוסקרין לאחר מכן. התקדמות זו בהודעות השגיאה היא אינה קבועה,לעיתים ההודעה על הירדמות המוניטור מופיעה לבדה,ולעתים נדירות המשחק פשוט קורס ולא צריך ריסטרט בשביל להפעיל את המחשב. הדסקטופ שלי אינו חורג ממגבלות המסך,ובמשחקים עצמם אני נוטה לשחק ברזולוציה נמוכה ממגבל...ת המסך,א…

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  12. יש לציין שהבאה לא הייתה קיימת עד היום. שלום לכולם. יש לי בעיה מוזרה שנקתי בה כמה פעמים היום. במהלך עבודה על המחשב המחשב כאילו נתקע, דיי קשה לתאר את זה: זה קרה פעם ראשונה בזמן משחק מחשב, התמונה על המסך פשוט נתקע כאילו המסך נתקע במצב אחד ולא היה ניתן לעשות כלום (המחשב התעלם מכל לחיצה על העכבר או המקלדת) כמו כן אחרי ריסטרט המסך נשאר במצב "חסכוני" (הוא נכנס למצב זה כאשר המחשב לא דלוק) וכל ניסיון להדליק את המחשב לא עבד, הביוס לא השמיע שום צליל והפתרון היחידי הוא פשוט לנתק הכל מהחשמל לכמה דקות ולחזיר. הפעם השניה זה קרה כאשר הייתי באמצע כתיבת קוד לאתר + שמעתי מוזיקה, המסך פשוט עבר למצב "חסכוני" המוזיקה הפסיקה לנגן ושוב אותה בעיה עם הריסט. פעם שלישית הייתה דיי דומה (אחותי הייתה ע…

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  13. Started by TzV-EyE-GeR,

שלום, ברשותי ספק HEC-300 ולאחרונה המאוורר שבו חדל לפעול. עקב כך המחשב קורס פעמים רבות מפני שהספק מתחמם ואין אפשרות לקררו. האם ישנה אפשרות לתקן את המאוורר או שיש צורך ברכישת ספק חדש? תודה, TzV-EyE-GeR

• 5 תגובות
    • 733 צפיות
  14. Started by Ashand,

שלום אני לא יודע אם זה הפורום המתאים אבל ככה: יש לי בקר SAS/SATA בבית והייתי רוצה לחבר אליו הרדיסקים קיימים עם מידע עליהם,אני יודע שחיבור לבקר דורש פירמוט והגדרה של רייד אבל האם ניתן לחבר לבקר כזה הרדיסקים בלי לפרמט אותם??

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  15. Started by Y-T-M,

יש לי מסך mag 786 pf לא דק קניתי מחשב חדש אך בלי מסך אין לי מושג אם זה קשור ולפני יומיים התקנתי רשת בין 3 מחשבים פתאום אני קולט שהמסך רוטט יש לו תנודות קטנות כאלה אבל הוא לא זז ואין לי מושג מה לעשות עשיתי degauss ולא עזר מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  16. יש לי ארדיסק 120 ג'"ב אם חיבור סאטה. הארדיסק היה מחובר למחשב ואיזה יום אחד המחשב לא מזהה את הארדיק. עשיתי פירמוט למחשב ולהתקין וינדווס XP מחדש. ואחרי זה חיברתי את הארדיסק למחשב ושוב הוא לא מזהה.ארדיסק אם חיבור איידי כן מזה אבל סאטה לא מזהה. אני לא מבינה מה קרה למחשב אנא עיזרו לי איך ליפתור את הבעיה. דרך אגב המחשב מזה את הארדיסק אם אני מחברת אותו חיצוני דרך יואסבי. אבל פנימי הוא לא מזה. אני מודה למי שיעזור לי בבעיה...

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  17. Started by I T Z I King,

אני מרכיב עכשיו מחשב חדש ולוח האם ASUS M2N-VM DVI פעם מזהה את הכונן Pioneer DVR-215DBK SATA ופעם לא מזהה אותו. אני מפעיל את המחשב ונכנס ל BIOS ופעם הוא מזהה את הכונן בביוס ופעם לא מזהה. הכונן מחובר בחיבור SATA. גרסת הביוס היא מסוף 2007 כך שלא נראה לי שצריך לעדכן ביוס. יש למישהו מושג מה הבעיה? אני ממשיך כרגע את ההתקנה עם כונן IDE רגיל עד למציאת פתרון לבעיה.

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  18. Started by refael11,

אני לא יודע מה קרה המחשב היה מצוין אחי ישב עליו והוא פתאום מתחיל לרקוד המסך קופץ בלי אפשרות לקרוא את הנאמר באתר בנוסף לכך האניטרנט אקספלורר שלי שונה לאנגלית בלי יכולת לשנות את השפה חייב עזרה תודה מראש לכול העוזרים

• 8 תגובות
    • 733 צפיות
  19. אהלן, יש לי זיכרון Corsair TwinX 1024m"g @ DDR400 מופיע לי פה שני מתחים אחד זה DDRvtt שרץ ב 1.3 וולט והשני DDRvdd שרץ ב 2.64 וולט האם זה בסדר ?! והשאלה השנייה זה לגבי כרטיס מסך - R9800PRO\ AGP8, וזה כותב שזה בוולט 1.6... - זה בסדר ? זה לא וולט של AGP4 ? עוד שאלה קטנה... מזה VCore !? והאם 1.4וולט זה בסדר בשבילזה ? תודה תום.

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  20. עשיתי חיפוש דיי מקיף בפורום ולא מצאתי תשובה יש לי צורב nec 3550 והוא מזוהה ככונן דיוידי ניסיתי לחפש דרייבר ברשת ולא הצלחתי למצוא ניכנסתי לאתר המוצר והוא רושם שאין דרייברים אז אני דיי תקוע ולא יודע מה לעשות בבקשה תעזרו לי ....

21. Started by shiral03,

שלום לכולם,לפני כמה ימים קניתי ארד דיסק SATA2 של WD 500 ג'יגה בייט. עכשיו הוא מופיע לי "פריימרי מאסטר" אבל שאני בא למפרט ההתקנה של הוינדוס אומרת שהיא לא מזהה ארד שמותקן במחשב. אמרו לי שצריך להגדיר משהו בביוס ב "IDE" משהו.. עכשיו אני לא יודע מה צריך לשנות,מה שמוזר שגם במחשב נוסף שיש לי בבית שגם הוא SATA2 אבל זה ישן ועבד ככה הרבה זמן שאני בא לפרט עושה לי את אותה הבעיה רושם לי אותו דבר.. יכול להיות שהדיסק פירמוט דפוק ? אני ינסה לצלם תמונה של ההודעה שרושם הדיסק פירמוט .. תודה לעוזרים ממש חשוב לי בהקדם כי אני משתגע בלי המחשב שלי ועוד שגם המחשב השני גם לא עובד אז ביכלל אני משתגע חח.. מחכה לתשובה,ממש תודה

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  22. Started by ashbit_q,

לאחי יש USB של רשת אלחוטית ומנסה לגלוש דרך המחשב לראוטר כשהוא קנה את המחשב הכל עבד מצוין פתאום יש התנתקות כל 5-15 דקות בדקנו מערכת הפעלה שונה, ה USB עצמו על מחשב אחר עבד בלי תקלות מה שאומר שזה לא הקליתה ולא ה USB אלה תקלה של המחשב עצמו. לתקופה מסוימת כשהמחשב היה בבית אחר הוא פעל, אחר כך כשהחזרנו אותו למקום הוא פעל למשך יום או יומיים ושוב התחילו בעיות, גם בדקנו כל יציאות USB של המחשב בכולם אותה בעיה, גם איפה ששמנו מקלדת או עכבר. מה נראה לכם הבעיה? תודה מראש לעוזרים!!

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  23. שלום. אני חייב עזרה! לאחרונה אני מוחק כל מיני דברים מהמחשב כדי שיהיה לי מקום, אבל יש בעיה - למרות שאני מוחק, עדיין נשאר המקום התפוס. למשל, יש לי 10 ג'יגה פנויים במחשב (רק דוגמא), אני מוחק משחק ששוקל 2 ג'יגה וזה עדיין מראה לי שיש 10 ג'יגה פנויים! זה קורה הרבה פעמים ובעיקרון כל פעם שאני מוחק משהו זה משאיר את אותו מקום פנוי. עוד בעיה באותו נושא - לפעמים שאני מוריד דברים בביטורנט (זה נחשב דיבור על ווארז עכשיו?) ואני עוצר את ההורדה ומוחק את כל הקבצים שהורדתי זה לא מחזיר את המקום שהקבצים לקחו בזמן ההורדה! בבקשה עזרה זה מצב קריטי ומעצבן!

• 9 תגובות
    • 733 צפיות
  24. Started by HolyDevil,

שלום לכולם, בהרכבה של מחשב חדש, חיברתי ספק של HEC 500 ללוח אם asus p5q pro, המחשב לא נדלק. אני בטוח שחיברתי הכל נכון. ללוח יש חיבור 8PIN ATX למעלה, מקריאה במדריך הבנתי שצריך לחבר רק כבל 8PIN, לספק יש יציאה אחת של 4. זאת הבעיה?לקנות מתאם?איך הגיוני שלא סופק עם הלוח/ספק?

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  25. יש לי מחשב חדש, מפרט בצד. את המחשב הזמנתי בלי מעבד, מעבד כבר יש לי והתקנתי אותו כמו שצריך על הלוח, שמתי את הקירור אני מדליק את המחשב וכלום, NO SIGNAL, המאוורר של ה4870 פועל על MAX, נרגע ואז כאילו המחשב עושה ריסט פעם אחת הכרטיס שוב פעם עובד על MAX ואז על בינוני וככה זה נשאר. הלוח הוא DFI P45 T2RS ABS ויש לו מסך LCD קטן עם שגיאות לד. השגיאה שמופיעה לי היא 88, ניסיתי CLEAR CMOS עם הג'מפר וגם הוצאתי את הסוללה והחזרתי אחרי 5-10 דקות - לא עזר. מה העניין שם?????

• 4 תגובות
    • 733 צפיות

דיונים חדשים בפורומים