תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
[glow=red,2,300]אנשים אני חייב את עזרתכם,[/glow] [move]הכי טוב אם תוכלו לפנות אליי לאיי סי 179223719 או מסנג'ר dragon0512@walla.co.il[/move]כבר משהו כמו חודש חודשיים שיש לי את הבעיה הזו ואני משתגע, המחשב פתאום נתקע ומופיע לי או מסך כחול שכותב כל מני שטויות ומוזכר שם השם ATI (יש לי X-600XT) או שהמסך פתאום מראה לי קווים של צבעים ואז חוזר לעצמו וכותב לי בעיה שהכותרת שלה היא vpu recover ושואל אם אני רוצה לעשות ריסטרט או לא, ועד שאני לא עושה המחשב זז לאט ואי אפשר להכנס למשחקים, או שזה עושה את הקווים בצבעים ואז המסך על 16 bit צבעים ו 480X640 רזולוציה. ניסיתי להתקין את הדרייבר החדש יותר של הכרטיס שלי וזה לא עזר את החזרתי לישן, וניסיתי להתקין את הדיסק של intel של הלוח אם שו…
-
- 8 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום לכולם מה שלומכם מקווה שטוב =) שלומי די גרוע אחרי כמות כאב הראש מהמחשב, הבעיות שלו :\ העניין הוא כזה (ראשית מפרט) AMD Barton 2500+ - 1833Mhz\166Bus Mather board - Gigabyte GA-7N400E (-L)d אם אתם לא זוכרים בדיוק, מדובר בצ'יפסט Nforce 2 מהסדרת לוחות הלא מצ'ופרת - ללא Fire wire ו*ללא כרטיס מסך מובנה של NVIDIA PALIT Radeon 8500 LE 64 MB 512MB RAM (DDR400)d (FSB of 166, no OC)d Hercules GSF2 DE 5.1 אני מניח שהשאר לא יכול להיות קשור לבעיה דרייברים שנוסו : 2 גרסאות דריברים מעודכנים של PALIT או ATI דריברים שלא נוסו, אבל לא מוצתא שום סיבה שכן ינוסו =) - דריברים של הצ'יפסט שבתכלס מספקים רק את הדריבר של הכרטיס רשת והקול וכו' ההשארה שלי : נדפק הכרטיס מסך אחושרמ... ההשארה הש…
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום, אני זקוק לדרייבר של Widcomm עבור עכבר ומקלדת של Logitech MX900. לא נתן להוריד מאתר Logitech ? האם מישהו יכול לעזור? תודה, רונן
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
מעבד Celeron 2.4Ghz עם הקירור האורגינלי של אינטל, מגיע לי ל 80 מעלות!!! החלפתי את הצלעות קירור האורגינליות בצלעות קירור אחרות (גם כן משהו פשוט כזה של אינטל) ועכשיו המעבד עובד על 67 מעלות.... זה המון לא? יכול להיות שאני באובר קלוק או משהו?
-
- 8 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום לכולם, סידרתי כבלים במארז וגם החלפתי דיסק קשיח ומאז, שאני מדליק את המחשב הוא פועל אבל אני לא רואה כלום על המסך וגם לא מגיע חשמל למקלדת ולעכבר... השארתי את המחשב במצב כזה 3 דק' וזה לא השתנה...חשוב לציין גם שכאשר אני מדליק את המחשב כל המאווררים על 100%... עריכה: הבעיה הסתדרה (איפסתי ביוס..) אבל המקלדת והעכבר עדיין לא עובדים, יש פתרון למישהו? זה דיי דחוף... תודה על העזרה.
-
- 6 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום כולם. ברשותי wacom מסוג graphire blueberry, ישן וטוב, בגודל A6. העטים בסוג הwacom הזה אינם דורשים, לפי מיטב ידיעתי, סוללה. אתמול,ללא הודעה מוקדמת, החל העט חרוק - זאת אומרת, הפסיק לעבוד לפרקים. לבסוף, לאחר כמה דקות, חדל הקשר בינו לבין משטח הwacom, והוא אינו משפיע יותר. הלוח עצמו עדיין עובד, כי העכבר שאיתו מגיע המשטח כן פועל. ניסיתי לנתק את כל כבלי הusb מלבד המשטח (מי יודע, תמיד שווה לנסות), ועדיין הwacom מסרב להגיב לעט. כנראה שהבעיה בעט עצמו. למישהו יש רעיון למה זה קורה? אני אשמח לתשובה תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
יש לי כאן מחשב נייד Compaq evo n600c עם מעבד mobile intel pentium 3 1200mhz המכפלה אמורה להיות 133*9 אבל הcpu-z ו -everest אומרים שהמהירות הוא 797 והמכפלה רק 6 *133 רציתי להכנס לביוס לשנות אבל זה ביוס כזה מסכן שאין כמעט אפשריות לכלום מה עושים? תודה
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום , אני חדשה פה ונרשמתי במיוחד, מקווה שתוכלו לעזור. המחשב שלי לא מזהה שהרמקולים מחוברים למחשב למרות שכל הדרייברים מותקנים והכל מחובר (ניתקתי והחזרתי אלף פעם לכמה חיבורים שונים) ניסיתי גם את העזרה של windows וזה גם לא פתר את הבעיה .. למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות?
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה דיי מצחיקה למעשה... לפני בערך שבועיים משו השתבש במראה כשנכנסתי ל "מחשב שלי" בשולחן העבודה כדי לבדוק משו. כשיצאתי כנראה לחצתי בטעות שם על משו בהגדרות של הראייה והחלון המלבני הזה בצד של "המחשב שלי" שממנו יש תפריט להגדרות ועוד עמה פשוט נעלם! עכשיו אני פשוט רואה את החלון של "המחשב שלי" בלי החלון המלבי שבתוכו.. למרות שניסיתי לסדר בהגדרות שם וב"התאמה אישית" פשוט לא הלך. וגם אם אני רוצה לצרוב דיסקים מהתוכנת צריבה של ווינדוס זה בעיה כי אני למעשה לא רואה את החלון בצד שממנו אני לוחץ על צריבה והוספה של פריטים. מקווה שתעזרו [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
ברשותי ספק כח של OCZ 700W שנשרף עקב קפיצת חשמל למישהו יש מושג היכן אוכל לקבל שירות בארץ לגביו תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 754 צפיות
-
-
היי אני מסתכל בדואר יוצא ואני רואה שבמחצית השניה של 2021 אין לי דואר יוצא, למרות שאני יודע ששלחתי. האם יש רעיונות לאן הדואר נעלם?
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
חברים בבעיה כזאת לא נתקלתי ח יש לי מחשב ישן פנטיום 3 והוא עובד מצוין ברגע שמחברים אליו כונן פלופי תוך כמה שניות הכבל מידע מתחמם בקצה האדום ונשרף ומעלה עשן 5 כוננים בדקתי בכולם זה קורה ניסתי 5 כבלים אחרים כולם נשרפו וכל זה קורה אפילו שהכבל מתח לא מחובר לכונן הפלופי המחשב עצמו עובד תקין עם 2 כבלים IDE והכל מצוין ח כנראה שלוח האם מקצר אבל מישהו נתקל פעם בדבר כזה?
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום, קניתי רמקולים 5.1 של קרייאטיב מדגם: INSPIRE T6100 חיברתי רק את הרמקולים הימני,השמאלי,סנטר ואת הסאב. הסאב,סנטר והשמאלי עובדים מצויין... עכשיו, הימני פועל ( אור כחול, גלגלת ווליום\כיבוי-הדלקה ) אבל לא משמיע סאונד, המוכר בדק את הרמקולים בחנות והם היו תקינים לחלוטין כך שאני בטוח שאין זו בעיה ברמקול. אני בטוח ב-100% שהבעיה נמצאת במחשב אולי קשור לגבי תוכנה כלשהי... אשמח אם תעזרו לי בהקדם האפשרי, תודה מראש..!
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום. בכל פעם שאני מדליק את המחשב/עושה ריסטארט, משתמש חדש (משתמש רגיל ולא אדמין) בשם yovbyegaf נוצר. אין לי מושג מה הגורם לזה. בכל פעם אני מוחק אותו, ובכל פעם הוא חוזר. סרקתי נגד וירוסים ונוזקות בNOD32 ובSPYBOT, ולא נמצא שום דבר. המחשב עצמו לא חדש (בן שנתיים), אבל לפני חודש וחצי מת ההארד-דיסק, אז נאלצתי לקנות אחד חדש ולהתקין הכל מחדש. אני משתמש בלפטופ dell xps 15, עם windows 7 home premium. חיפשתי קצת בגוגל ולא מצאתי. אשמח לעזרה. תודה
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
היי. זו פעם ראשונה שלי כאן. אני ברוך הבא? בכול מקרה..הבעיה שלי התחילה כאשר אחי בן ה5 לחץ לי על כפתור הריסט ומאז... נעלמו עקבותיו של אחד ההרדיסקים שלי..יותר נכון כונן די, שהוא מין הסתם ה SECONDERY שלי. תנו לי לחדד - הוא נעלם במסך "המחשב שלי".אין לי גישה אליו. גם נכנסתי ל MY COMPUTER - MANAGE - DISK MANAGMENT והוא גם לא מופיע שם. מה עושים מה עושים? בתודה מראש, המאבד..
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
המחשב שלי לא נכנס לשומר מסך והמסך לא נכבה אחרי 2 דקות של חוסר פעילות כמו שהגדרתי לו. אתמול התקנתי מקלדת ועכבר אלחוטיים של מיקרוסופט, יכול להיות שזה קשור? תודה.
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
המחשב ניתקע- יצאת בריסט, ומייד אחרי כן הוא המשיך לבצע ריסט וחוזר חלילה, מערכת ההפעלה לא עלתה. טכנאי שבדק טען כי הדיסק הקשיח ריק, האומנם זה מה שקורה בריסט?? שאלתי כיצד בכל זאת ניתן למצוא את הנתונים?? תודה packard@tapuz.co.il
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
למה כשהמחשב חושב הוא מוציא רעש? ממה נובא הרעש והאם אפשר להשתיק אותו?
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
לפני שבוע בידיוק קניתי את המחשב הזה: http://skypc.co.il/pl_product~TDG1002~97~0.htm הלכתי לאתר SystemRequirments Lab כדיי לבדוק איך הוא יריץ את את Assasins Creed התוצאה הייתה משמחת כי הבאר שמה הראה שהוא קרוב מאוד לFast אז קניתי את המשחק,והרבה ופלא,חמש שניות המשחק עובד חלק וחמש שניות או יותר עובד עם לאגים. אני לא מבין כול כך במחשבים אבל אני חושד שיש לי כרטיס מסך מובנה בנוסף לזה שיש לי כבר והלוח לא תומך בשילוב בין שנייהם,ד"א איך קוראים לזה?
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
כאשר אני מתקין כול דרייבר של A.T.I מסידרת הקסטלייט .... שאני ניכנס להגדרות של הכרטיס מסך אז כול התפריטים הם בעברית!! אני מוריד ישירות מהאתר של אי טי איי ... ולא רשום שם משהוא על שפות בנלאומיות כמו למשל בדרייבר של אינבידיה!! יש לי Windows XP פרופשונל בלי שום תלאי של עברית ולמרות זאת זה מתקין את ההגדרות בעברית!! אך אני עושה שזה יהיה באנגלית? מה רק בגלל שאני מוסיף תמיכה בעברית בווינדוס במהלך ההתקנה של שפה עברית כדי שאני יכתוב ויקרא עברית אז ישר זה מזהה את זה ואומר אוקיי נתקין לו תפריטים בעברית?
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אז ככה, המחשב שלי ידידה שלי נדפק אז החלטתי לסדר לה אותו, המחשב עלה רק על מצב בטוח ואחרי שתי דקות נתקע.חיפשתי שם שיחזור מערכת לא מצצאתי (ווינדוס מיליניום) אז עשיתי פורמט להתקין 2000 בזמן הטעינה של הוונדוס הוא נקתע(וונדוס 2000 עוד לא עלה פעם אחת) אז עשיתי מצב בטוח וגם שם אחרי שתי דקות נתקע. התפשרנו על ווינדוס 98 עולה סבבה הכול טוב ויפה אבל הדרייבר של הכרטיס מסך משגע אותי, לא מצליח להתקין אותו EGOFOCE . מצאתי באחד הכוננים קובץ של גואסט GHOST כולל דריברים מותקנים ניסתי לפתוח את הגואסט בGHOST1999 זה אמר שזה ישן מידי. מה עושים?!?!
-
- 6 תגובות
- 754 צפיות
-
-
מישהו יודע מה זה שתי הנקודות על המסך? חשבתי שזה לכלוך אבל זה לא יוצא. איך בודקים אם יש פיקסלים שרופים במסך?
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב אתמול הוספתי כרטיס זיכרון למחשב , יש לי WIN XP , מרגע שניסיתי להעלות את המחשב קיבלתי את ההודעה כפי שצרפתי בקובץ , גם אחרי שהוצאתי את הכרטיס החדש עדיין מתקבלת ההודעה . אשמח מאוד לקבל עזרה . תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
יש לי דרופים בFPS בכל משחק שאני משחק לא נראה לי שזה קשור לכרטיס מסך כי החליפו לי אותו לכרטיס חדש והבעיה ממשיכה עכשיו יש לי 9800GT ולפני זה היה לי 8800GTS שניהם כרטיסים לא רעים לדוגמא כשאני משחק ב CALL OF DUTY 4 ה FPS שלי יורד מ 125 (המקסימום שהגדרתי לו ) עד 30 FPS אפילו המפרט של המחשב : מעבד - E6550 לוח אם - gigabyte p35-DS3R זכרונות - OCZ platinum DDR2 800hz ספק כוח - EZCOOL 500W REAL דיסק קשיח - HITACHI 16MB 320GB כרטיס מסך - 9800GT אשמח אם תוכלו לעזור לי תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
כאשר אני משחק במשחק ומפעיל את האימיול, זה יוצא לעתים קרובות מאוד לשולחן העבודה מהמשחק. מה הסיבה לכך? כדי להפעיל את האימיול על הליבה השנייה אני עושה מנהל משימות-->תהליכים-->מקש ימני על האימיול->קירבה->ומסמן רק את הCPU 01. במשחק אני משאיר את שניהם (CPU 01 וCPU 0).
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-