עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by CASSPY,

שלום ! בעיה בכרטיס רשת במחשב עם מערכת הפעלה win7 לאחר הפעלה מחדש של המחשב אני מקבל קישורית מוגבלת ללא כניסה לאינטרנט אני ניגש לכרטיס רשת מבצע הפוך ללא זמין / הפוך לזמין והכרטיס מתחבר לאינטרנט למחשב כרטיס רשת מובנה בלוח האם הוספתי כרטיס רשת נוסף התקנתי עם הדרייברים של יצרן הכרטיס הבעיה נמשכת באותה הצורה תודה על העזרה-כספי

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  2. הי, מקווה שמישהו יוכל לעזור לי עם הבעיה הבאה. בזמן האחרון יש תחושה כללית של איטיות במחשב שבאה לידי ביטוי בעיקר בפעולות כמו פתיחת קבצי WinRar טעינת משחקים פתיחת תוכנות וכו... לדוגמה קבצים של בערך 700 מגה של Winrar שבד"כ היה לוקח לי כמה שניות לפתוח, עכשיו לוקח לי 2 דקות. מפות של Call of Duty MW 2 שהיו נטענות תוך בערך 20 שניות, היום נטענות תוך 2 דקות. אפילו להעלות משחק של PES 09 לוקח הרבה יותר זמן. אני לי זמן לפרמט ולהתקין את מערכת ההפעלה, ואני גם לא בטוח שזה יעזור. חשבתי שאולי הטמפרטורות גבוהות מדי, אבל חוץ מהרדיסק שהחום שלו ה-50 מעלות (שזה נראה לי בטווח הסביר), כל השאר נראה בסדר מבחינת SpeedFan. כל הליבות של המעבד נמצאות בסביבות ה-40 מעלות. ולא נראה שיש איזה שהוא Process ש…

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  3. Started by Gohan,

התקנתי את הדריברים האחרונים(מהאתר) ואין לי אופציה של dual view. וכשאני מעביר לטלוויזיה (ב singel view) התצוגה נשארת במסך ובטלוויזיה רואים רק שחור ופסים לבנים. הכרטיס הוא gf3ti500. מישהו מכיר את זה,יודע על פתרון? תודה.

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  4. Started by pakariel,

יש לי לוח אם של ג'יגה בייט מדגם ga945p-s3 ויש בו תופעה מאוד מוזרה. כאשר אני מחבר אליו את הטלפון שלי מסוג גלקסי 3 הטלפון נטען (כלומר מקבל חשמל) וגם מופיע שהותקנו כל הדרייברים אבל המחשב לא מזהה כלום, לא בתור כונן ולא דרך התוכנה samsung kies אותה בעיה יש לי כאשר אני מחבר נגן MP3 המחשב טוען את הנגן אבל לא מזהה לי אותו * מערכת הפעלה win7 * במחשב אחר גם הטלפון וגם הנגן מתחברים בלי בעיה * כאשר ניסיתי לעשות עדכון לדרייברים של USB קיבלתי הודעה שיש לי את הדרייבר המעודכן ביותר * בביוס כל הדברים שקשורים לUSB נמצאים בenable מה יכולה להיות הבעיה? מה הפתרון?

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  5. Started by bz_amir,

מהו המקודד הטוב ביותר, ואם אפשר לינק

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  6. Started by __MIKO__,

לאחרונה שמתי לב לבעיה של מין נקודות , כמו נצנצים ע"ג הזכוכית של המסך. ניסיתי נוזל לניקוי חלונות ואני מפחד שזה מה שגרם לנקודות האלה. אם למישהו הבחין בתופעה כזו ואיך ניתן להוריד את הנקודות האלה - שירגיש חופשי להגיב. חיים

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  7. Started by Phantasm,

אוקיי אני אתחיל מההתחלה ואסביר הכל אולי זה יעזור לכם להבין טוב אתמול עשיתי אוברקלוק למחשב עד לגבול שתמיד הצלחתי להגיע כשה סופרפיי עדיין רץ כמו שצריך שאלתי פה בפורום אוברקלוק איך אני יכול לעבור את המגבלה הזאת שהגעתי אליה ואמרו לי להוריד את המכפלות אז הורדתי וניסיתי להגיע לאותה מהירות וזה לא הלך והסופר פיי לא סיים אז חזרתי לביוס והחזרתי להגדרות הרגילות שהם הדיפולט של המעבד והזיכרונות אוקיי אז אני יוצא מהביוס והווינדוס מסרב לעלות ממש לפני שאמור להופיע הבוט סקרין יש מסך כחול לשבריר שנייה ואז ריסטרט אוקיי אז החלטתי להתקין מחדש את הווינדוס אז מחקתי את התיקייה הישנה של הווינדוס והתקנתי מחדש והכל פעל כמו שצריך התקנתי את כל הדרייברים(צ'יפסט,כרטיס מסך,כרטיס קול,מודם ועכבר) והתחילו …

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  8. Started by stavxd,

חיברתי HD של WD SATA 2 למחשב והתחלתי תהליך פירמוט ולאחר החלק הראשוני (הריסט) שלאחר מכן אמורה להעלות ההתקנה מהHD הוא חוזר שוב לתהליך הראשוני על ידי BOOT מה CD. כמו כן גם שמתי את הHD כBOOT ראשון וגם הוצאתי את הדיסק בשום מצב הוא לא עולה ונתקע בנסיון לעשות BOOT מהCD כמו כן רשום במסך בנוסף : IDE Channel 0.Master Disk HDD S.M.A.R.T Capability ....Disabled פתרון?

• 4 תגובות
    • 740 צפיות
  9. שלום התקנתי תוכנה בשם SecretAgent Pro מאתר software.nana10.co.il/Software/?SoftwareID=8959 ואני לא רואה את התוכנה וגם לא איזה קיצור דרך אליה זאת אומרת לא הצלחתי להפעיל אותה ואני לא רואה אותה בבקשה תעזרו לי הלל

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  10. Started by RayZ,

הרכבתי היום סוף סוף מחשב חדש, והכל היה בסדר יחסית, אבל כשבאתי עכשיו לחבר מסך (ה-DELL 2209WA) הוא כותב לי No signal DVI משהו כזה, והכל מחובר. ניסיתי אפילו לחבר בכמה דרכים, להחליף לכבל USB, לא עזר. אני חייב לציין שהכבל מולקס חובר לכרטיס מסך בכמה דרכים (ישירות מהספק, מתאם ממולקס לכבל שיוצא מהספק, שניהם גם בתצורה של 6 פינים וגם 4 פינים- שום דבר מהם לא עבד, אותו הדבר.) והמאוורר שעל הכרטיס מסך מסתובב, ככה שהוא גם עובד ויושב בסדר על הסלוט. עכשיו, זה לוח GIGABYTE X58-UD7 והוא משום מה לא בא עם ספיקר, לכן אני לא שומע צפצוצים או משהו, והכל חובר בהצלחה. למישהו יש מושג מה הבעיה? יש סיכוי שהכרטיס פגום או שהלוח פגום? (למרות שקשה לי להאמין, הלדים שעל הלוח והמסך LCD הקטן שעליו דולקים ומג…

• 4 תגובות
    • 740 צפיות
  11. Started by Symphozis,

יש לי בעיה במסך ואין לי מושג מה קרה איתו. זה קורא רק במשחקים, אני משחק כמה דקות ועז הוא פתעום נכבה ואומר "mode not supported" זה יכול להיות בגלל ה OC הקטן שעשיתה למעבד כי זה הדבר היחיד ששיניתי ? או שאני צריך מסך חדש? מסך: proview p700

• 5 תגובות
    • 740 צפיות
  12. Started by eizik11,

שלום לכולם לפני 3 חודשים היה לי מסך כחול ונתנו לי בפורום איזה אפדייט לדרייבר והכל הסתדר .. עכשיו שוב.. לא יודע מה לעשות.. עזרה בשנית.. במעבדה שקניתי את המחשב אמרו לי שזה אשמתי בגלל שהתקנתי ווינדוס לא טוב ואני לא כזה מאמין להם כי הווינדוס עובד מעולה כבר 8 חודשים מה אומרים? http://www.siz.co.il/my/lhmozjktvtoh.jpg

• 6 תגובות
    • 740 צפיות
  13. Started by Lib,

טוב ככה הבעיה שלי היא המחשב שלי כבר הרבה זמן פעם לכמה ימים מחליט שלא מתחשק לא יותר לעבוד נתקע ואז כשאני עושה ריסט הוא בערך ממשיך לרסטרט את עצמו אני יסביר... כאשר אני לוחץ ריסט המסך הופף למצב standby עכשיו הוא לא מתקדם ממצב זה ואני רואה את הנורה האדומה של המחשב נכבית ונדלקת רק אחרי כמה ריסטרטים או כיבוי של כמה דקות הוא חוזר לעבוד בלי שום זכר לתקלה חוץ מכאשר שאני חוזר לווינדוס הוא מודיע על לי על fatale erore (לא יודע בדיוק איך רושמי) והמשחב ממשיך לעבוד כמו שצריך עכשיו לפני כמה ימים המחשב שלי עשה את הבעיה הרגילה רק שעכשיו הוא כיבה את עצמו ... עכשיו הבעיה היא כזו המחשב לא נדלק ... אז אנ י מוציא את הכבל של החשמל ומחבר אותו שוב כשאני מחבר אותו לשנייה המאווררים עובדים ונכבים …

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  14. Started by רמי,

בזמן הורדת וידאו ממצלמת וידאו למחשב התמונה מקרטעת וכן גם הצליל, התמונה והצליל נעצרים ואינם נראים בברור. מעין תופעה כמו של חוסר זיכרון. יש לציין שהתופעה הינה חדשה ובעבר העברתי קבצים בצורה תקינה. התופעה מתרחשת רק כשמבוצעת פעולת הקלטת הווידאו. ולא במהלך בצפיה ללא ביצוע של הקלטת הווידאו. להערכתי הבעיה הינה או בכרטיס המסך או בזיכרונות המחשב או במעבד. האם יש אפשרות לבדוק כל פריט בנפרד. פירמטתי את המחשב והבעיה חזרה.כך שכנראה הבעיה הינה בחומרה. מעבד p42.8 לוח אם asusp4p800e delux זיכרון 2X 256 ddr 400 כרטיס מסך abit siluro fx5200 128mb rami_a@inter.net.il

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  15. Started by lior0,

שלום לכולם, קניתי צורב חדש pioneer dvr-115. חיברתי אותו והכל טוב ויפה אך המחשב לא מזהה אותו. ברגע שהמחשב עולה הוא אומר שהוא לא מזהה את הכונן החדש. הבעיה גוררת גם בעיה של זיהוי כונן הDVD שעובד ולא עובד לסירוגין. המחשב ישן יחסית : intel pentium 4 cpu 2.40ghz תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 740 צפיות
  16. Started by EvilBoy,

קניתי מחשב חדש וקיבלתי אותו היום אני העברתי מהמחשב הישן שלי לחדש את הכונן/צורב(CD/DVD) אני לוחץ על הכפתור בשביל לפתוח אותו ולסגור וזה עובד אבל הבעיה היא שהמחשב לא קולט שיש את הכונן הזה הוא לא מזהה שיש בכלל כונן במחשב מה לעשות אמרו לי מתי שעושים ריסטרט ללחוץ על DEL בשביל להיכנס לBIOS. ולשנות שם משהו במחשב החדש ,זה קצת שונה מהישן. בישן יש לשוניות ובחדש אין... אז מה צריך לעשות בשביל שהמחשב יקלוט ויזהה שיש כונן במחשב אגב יש לי WINDOWS 7 אם זה עוזר תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  17. Started by Artist,

במחשב חדש שהרכבתי לחבר שלי שאני מנסה להדליק אותו המאווררים מסתובבים רגע ואז הוא נכבה. אין ציפצופים במחשב יש לוח של ASUS עם הנורה הירוקה שדולקת אם יש מתח והנורה דולקת. במחשב אחר (שלי) לפעמים הוא לא נדלק. אני לוחץ על POWER ולא קורה כלום עד שהוא נדלק ופועל ללא בעיות. תודה לכל מי שיכול לעזור. עריכה (כדי לענות על שאלות שבבוודאי תשאלו): המחשב של חבר שלי חדש לחלוטין והרכבתי את 2 החיבורים של המתח. עריכה2: ניסיתי לפרק כל דבר שאפשר ולאפס את הביוס

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  18. Started by eliom,

יש לי windows 8 עם לוח אם p5kpl וכרטיס קול מובנה. ולא מצאתי באתר של asus דרייבר לכרטיס קול שמתאים ל-windows 8. מה עושים?. תודה.

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  19. שלום לכולם, סידרתי כבלים במארז וגם החלפתי דיסק קשיח ומאז, שאני מדליק את המחשב הוא פועל אבל אני לא רואה כלום על המסך וגם לא מגיע חשמל למקלדת ולעכבר... השארתי את המחשב במצב כזה 3 דק' וזה לא השתנה...חשוב לציין גם שכאשר אני מדליק את המחשב כל המאווררים על 100%... עריכה: הבעיה הסתדרה (איפסתי ביוס..) אבל המקלדת והעכבר עדיין לא עובדים, יש פתרון למישהו? זה דיי דחוף... תודה על העזרה.

• 6 תגובות
    • 740 צפיות
  20. Started by ras81,

שלום יש ברשותי סורק MUSTEK-BEARPAW 1200 ומערכת הפעלה XP עכשיו ניסיתי להוריד ממספר אתרים כולל האתר של החברה את הדרייבר לסורק (הוא אינו מזוהה בווינדוס - או לפחות לא הצלחתי) וכשאני לוחץ על הקובץ הוא תמיד כותב לי : the system file is not suitible for MS-DOS and microsoft widows applications. choose 'close' to terminate the application מה לעשות? תודה מראש לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 740 צפיות
  21. שלום! יש לי כרטיס TV.. ואני רוצה להוריד אותו לחריץ למטה יותר כדי לפנות יותר מקום לקירור כ. מסך.. השאלה היא.. האם אני אצטרך להתקין אותו מחדש? והסיר את הקודם? תודה רבהה!!

• 8 תגובות
    • 740 צפיות
  22. Started by ronzilca,

יש לי הארד דיסק ישן IDE יש לי הארד דיסק חדש SATA אני מנסה לחבר את שניהם אבל הוא פשוט מתעלם מה-IDE. אם אני אנתק את הSATA זה יעבוד... מה עושים ? שיחקתי עם הג'אמפר אני לא מוצא משהו אחר..

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  23. שלום לכולם. ליפני זמן קצר (אך קרה מספר פעמים בזמן האחרון) המחשב החליט שהוא אינו מסוגל יותר ליסבול אותי וניסה כניראה לבטא זאת בכך שהוא הפסיק את פעולת המחשב ומערכת ההפעלה והוציא עלי מסך כחול גדול ומאיים. במסך הכחול היה רשום משהו על כך שהוא הפסיק את פעולת מערכת ההפעלה בכדי להציל מידע או לא ליגרום לנזק נוסף (כמה מפתיע). הינה הפרטים החשובים מההודעה: DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL וזה מה שהיה רשום תחת הכותרת Technical Info' : STOP: 0x0000000D1 (0x013702B4,0x00000002,0x00000000,0xF7FEDCEA) ומיתחתיו: ndiswan.sys - Address F7FEDCEA base at F7FE2000, Datestamp 3d6de23e בזמן שלמעתה האו סופר אחוזים בקשר לאיזשהו Dump של "זיכרון פיזי" כשהוא מגיע ל-100 הוא מסיים, כשהוא סיים ע…

• 4 תגובות
    • 740 צפיות
  24. על ספק הכוח במחשב שלי כתוב 400W, עכשיו זה אומר שבשעה זה צורך את כול ה-400W או לא? נ.ב המסך לא מוחבר לספק הכוח במחשב.

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  25. Started by idoleff,

שלום, החל מהבוקר החלה בעיה מוזרה במחשב שלי... קמתי, וגיליתי שבמהלך הפוסט המחשב נתקע... הוא זיהה כונני IDE, וכאשר הגיע לבדיקה של הSATA נתקע לפני שסיים אותה, בלי לתת הודעת שגיאה או צפצוף מיוחד. אחרי שניתקתי את המחשב מהחשמל והוצאתי את הבטריה, המחשב עלה, ועבד לאט במיוחד... הערב המחשב החל לכבות את עצמו (בדקתי טמפ', היא תקינה) ובשלב מסויים הגיע לאותו מצב בפוסט... אחרי שחזרתי על התהליך הוא עלה שוב, אבל הוא כבד במיוחד, ואני מעריך שזה עניין של זמן עד לחזרה על התקלה. אני מתכנן לפרמט את המחשב ללא קשר בתחילת השבוע, רציתי לדעת אם יש טעם לצעדים נוספים.. אגב, החלפתי אתמול כונן IDE, קשה לי להאמין שזה קשור... וגם אבא שלי החליט לעשות טיפת ניקיון אבק עם קומפרסור... קשור איכשהו? עדכון: התהלי…

• 1 תגובה
    • 740 צפיות

דיונים חדשים בפורומים