עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by midgetmc,

שלום כולם. ברשותי wacom מסוג graphire blueberry, ישן וטוב, בגודל A6. העטים בסוג הwacom הזה אינם דורשים, לפי מיטב ידיעתי, סוללה. אתמול,ללא הודעה מוקדמת, החל העט חרוק - זאת אומרת, הפסיק לעבוד לפרקים. לבסוף, לאחר כמה דקות, חדל הקשר בינו לבין משטח הwacom, והוא אינו משפיע יותר. הלוח עצמו עדיין עובד, כי העכבר שאיתו מגיע המשטח כן פועל. ניסיתי לנתק את כל כבלי הusb מלבד המשטח (מי יודע, תמיד שווה לנסות), ועדיין הwacom מסרב להגיב לעט. כנראה שהבעיה בעט עצמו. למישהו יש רעיון למה זה קורה? אני אשמח לתשובה תודה מראש!

2. יש לי כאן מחשב נייד Compaq evo n600c עם מעבד mobile intel pentium 3 1200mhz המכפלה אמורה להיות 133*9 אבל הcpu-z ו -everest אומרים שהמהירות הוא 797 והמכפלה רק 6 *133 רציתי להכנס לביוס לשנות אבל זה ביוס כזה מסכן שאין כמעט אפשריות לכלום מה עושים? תודה

• 3 תגובות
    • 754 צפיות
  3. Started by Far_Away,

שלום , אני חדשה פה ונרשמתי במיוחד, מקווה שתוכלו לעזור. המחשב שלי לא מזהה שהרמקולים מחוברים למחשב למרות שכל הדרייברים מותקנים והכל מחובר (ניתקתי והחזרתי אלף פעם לכמה חיבורים שונים) ניסיתי גם את העזרה של windows וזה גם לא פתר את הבעיה .. למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות?

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  4. Started by itziking,

שלום! יש לי בעיה דיי מצחיקה למעשה... לפני בערך שבועיים משו השתבש במראה כשנכנסתי ל "מחשב שלי" בשולחן העבודה כדי לבדוק משו. כשיצאתי כנראה לחצתי בטעות שם על משו בהגדרות של הראייה והחלון המלבני הזה בצד של "המחשב שלי" שממנו יש תפריט להגדרות ועוד עמה פשוט נעלם! עכשיו אני פשוט רואה את החלון של "המחשב שלי" בלי החלון המלבי שבתוכו.. למרות שניסיתי לסדר בהגדרות שם וב"התאמה אישית" פשוט לא הלך. וגם אם אני רוצה לצרוב דיסקים מהתוכנת צריבה של ווינדוס זה בעיה כי אני למעשה לא רואה את החלון בצד שממנו אני לוחץ על צריבה והוספה של פריטים. מקווה שתעזרו [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  5. ברשותי ספק כח של OCZ 700W שנשרף עקב קפיצת חשמל למישהו יש מושג היכן אוכל לקבל שירות בארץ לגביו תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 754 צפיות
  6. Started by law89,

היי אני מסתכל בדואר יוצא ואני רואה שבמחצית השניה של 2021 אין לי דואר יוצא, למרות שאני יודע ששלחתי. האם יש רעיונות לאן הדואר נעלם?

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  7. חברים בבעיה כזאת לא נתקלתי ח יש לי מחשב ישן פנטיום 3 והוא עובד מצוין ברגע שמחברים אליו כונן פלופי תוך כמה שניות הכבל מידע מתחמם בקצה האדום ונשרף ומעלה עשן 5 כוננים בדקתי בכולם זה קורה ניסתי 5 כבלים אחרים כולם נשרפו וכל זה קורה אפילו שהכבל מתח לא מחובר לכונן הפלופי המחשב עצמו עובד תקין עם 2 כבלים IDE והכל מצוין ח כנראה שלוח האם מקצר אבל מישהו נתקל פעם בדבר כזה?

8. שלום, קניתי רמקולים 5.1 של קרייאטיב מדגם: INSPIRE T6100 חיברתי רק את הרמקולים הימני,השמאלי,סנטר ואת הסאב. הסאב,סנטר והשמאלי עובדים מצויין... עכשיו, הימני פועל ( אור כחול, גלגלת ווליום\כיבוי-הדלקה ) אבל לא משמיע סאונד, המוכר בדק את הרמקולים בחנות והם היו תקינים לחלוטין כך שאני בטוח שאין זו בעיה ברמקול. אני בטוח ב-100% שהבעיה נמצאת במחשב אולי קשור לגבי תוכנה כלשהי... אשמח אם תעזרו לי בהקדם האפשרי, תודה מראש..!

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  9. שלום. בכל פעם שאני מדליק את המחשב/עושה ריסטארט, משתמש חדש (משתמש רגיל ולא אדמין) בשם yovbyegaf נוצר. אין לי מושג מה הגורם לזה. בכל פעם אני מוחק אותו, ובכל פעם הוא חוזר. סרקתי נגד וירוסים ונוזקות בNOD32 ובSPYBOT, ולא נמצא שום דבר. המחשב עצמו לא חדש (בן שנתיים), אבל לפני חודש וחצי מת ההארד-דיסק, אז נאלצתי לקנות אחד חדש ולהתקין הכל מחדש. אני משתמש בלפטופ dell xps 15, עם windows 7 home premium. חיפשתי קצת בגוגל ולא מצאתי. אשמח לעזרה. תודה

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  10. Started by chipopo,

שלום. קניתי מתאים IDE/SATA 2 USB באייבורי http://ivory.co.il/product.asp?productid=538&CatCode=66 עכשיו פעלתי לפי ההוראות וחיברתי למחשב ולכונן SEGATE 40GB שהיה לי. כשאני מעלה את המחשב אז קופץ לי בצד הבועות האלה שחיברתי USB חדש בלה בלה בלה "הרכיב מותקן ומוכן לשימוש"... אבל הבעיה שאני לא רואה אותו ב"מחשב שלי" ואין לי מושג איך לגשת אליו... כשהכונן מחובר רגיל אז אין שום בעיה... ניסיתי על שני מחשבים, XP PRO ו VISTA..... מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש,עדן

• 3 תגובות
    • 754 צפיות
  11. למה כשהמחשב חושב הוא מוציא רעש? ממה נובא הרעש והאם אפשר להשתיק אותו?

• 3 תגובות
    • 754 צפיות
  12. לפני שבוע בידיוק קניתי את המחשב הזה: http://skypc.co.il/pl_product~TDG1002~97~0.htm הלכתי לאתר SystemRequirments Lab כדיי לבדוק איך הוא יריץ את את Assasins Creed התוצאה הייתה משמחת כי הבאר שמה הראה שהוא קרוב מאוד לFast אז קניתי את המשחק,והרבה ופלא,חמש שניות המשחק עובד חלק וחמש שניות או יותר עובד עם לאגים. אני לא מבין כול כך במחשבים אבל אני חושד שיש לי כרטיס מסך מובנה בנוסף לזה שיש לי כבר והלוח לא תומך בשילוב בין שנייהם,ד"א איך קוראים לזה?

• 4 תגובות
    • 754 צפיות
  13. כאשר אני מתקין כול דרייבר של A.T.I מסידרת הקסטלייט .... שאני ניכנס להגדרות של הכרטיס מסך אז כול התפריטים הם בעברית!! אני מוריד ישירות מהאתר של אי טי איי ... ולא רשום שם משהוא על שפות בנלאומיות כמו למשל בדרייבר של אינבידיה!! יש לי Windows XP פרופשונל בלי שום תלאי של עברית ולמרות זאת זה מתקין את ההגדרות בעברית!! אך אני עושה שזה יהיה באנגלית? מה רק בגלל שאני מוסיף תמיכה בעברית בווינדוס במהלך ההתקנה של שפה עברית כדי שאני יכתוב ויקרא עברית אז ישר זה מזהה את זה ואומר אוקיי נתקין לו תפריטים בעברית?

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  14. Started by avimw,

אז ככה, המחשב שלי ידידה שלי נדפק אז החלטתי לסדר לה אותו, המחשב עלה רק על מצב בטוח ואחרי שתי דקות נתקע.חיפשתי שם שיחזור מערכת לא מצצאתי (ווינדוס מיליניום) אז עשיתי פורמט להתקין 2000 בזמן הטעינה של הוונדוס הוא נקתע(וונדוס 2000 עוד לא עלה פעם אחת) אז עשיתי מצב בטוח וגם שם אחרי שתי דקות נתקע. התפשרנו על ווינדוס 98 עולה סבבה הכול טוב ויפה אבל הדרייבר של הכרטיס מסך משגע אותי, לא מצליח להתקין אותו EGOFOCE . מצאתי באחד הכוננים קובץ של גואסט GHOST כולל דריברים מותקנים ניסתי לפתוח את הגואסט בGHOST1999 זה אמר שזה ישן מידי. מה עושים?!?!

• 6 תגובות
    • 754 צפיות
  15. Started by law89,

מישהו יודע מה זה שתי הנקודות על המסך? חשבתי שזה לכלוך אבל זה לא יוצא. איך בודקים אם יש פיקסלים שרופים במסך?

16. Started by ovad1,

שלום רב אתמול הוספתי כרטיס זיכרון למחשב , יש לי WIN XP , מרגע שניסיתי להעלות את המחשב קיבלתי את ההודעה כפי שצרפתי בקובץ , גם אחרי שהוצאתי את הכרטיס החדש עדיין מתקבלת ההודעה . אשמח מאוד לקבל עזרה . תודה רבה

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  17. Started by krizZhe,

יש לי דרופים בFPS בכל משחק שאני משחק לא נראה לי שזה קשור לכרטיס מסך כי החליפו לי אותו לכרטיס חדש והבעיה ממשיכה עכשיו יש לי 9800GT ולפני זה היה לי 8800GTS שניהם כרטיסים לא רעים לדוגמא כשאני משחק ב CALL OF DUTY 4 ה FPS שלי יורד מ 125 (המקסימום שהגדרתי לו ) עד 30 FPS אפילו המפרט של המחשב : מעבד - E6550 לוח אם - gigabyte p35-DS3R זכרונות - OCZ platinum DDR2 800hz ספק כוח - EZCOOL 500W REAL דיסק קשיח - HITACHI 16MB 320GB כרטיס מסך - 9800GT אשמח אם תוכלו לעזור לי תודה מראש

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  18. Started by ido-nava,

נראה לי שהדיסק קשיח שלי ניהיה קצת איטי מדי ממה שהוא אמור להיות .. האם יש תוכנה שתבדוק אותו ותגיד ליעם יש בעייה איתו ? יש לציין שאני עושה דיפראגים (בתוכנה של וינדאוס). תודה

• 12 תגובות
    • 754 צפיות
  19. שלום יש לי טלפון ישן (אנדרואיד 4.1.2) אני משתמש בו הרבה ליצור נקודה חמה למחשב נייד. בסים של הטלפון אני שמתי את החסימה הבסיסית והחינמית שהחברות מציעות (במקרה יש לי פרטנר, אבל אני לא חושב שזה משנה). החסימה עובדת מצוין בטלפון, אבל כשאני מתחבר למחשב, לפעמים החסימה עובדת מצוין, אבל לפעמים החסימה לא עובדת כראוי. אני לא יכול לשים את האצבע בשום אופן מה גורם לזה. מישהו יודע אולי על איזה כיוון?

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  20. Started by RonTG,

היי, כל יום בלילה אני מכבה את המחשב ופותח למחרת אחרי בית ספר. ביום מסוים שבאתי לפתוח את המחשב הוא לא עלה. ניתקתי אותו מהחשמל, חיברתי שוב והכל עבד כמו שצריך סגרתי אותו בלילה כמו כל יום רגיל והלכתי לישון. למחרת הוא שוב לא נדלק. שוב ניתקתי מהחשמל חיברתי אך הפעם זה לא עזר. החלטתי לפתוח את המארז ולבדוק מה הבעיה. מה שגיליתי: כל פעם שאני פותח את המחשב הנורה הכתומה נדלקת לשניה וכל המאווררים במחשב (של הספק כוח, מעבד וכו') נדלקים, ואחרי שניה בערך כולם נכבים חוץ מהספק כוח. מה שקורה הוא בעצם שהספק כוח הוא היחידי שעובד וכאילו לא מספק כוח למחשב אלא רק למשך שניה אחת אחרי ההדלקה. אם מישהו יוכל לעזור לי לסדר את הבעיה ללא צורך בתיקון אני אשמח, תודה רבה מראש

• 3 תגובות
    • 754 צפיות
  21. Started by HilaX3,

שלום, לאחרונה חיברתי את המחשב שלי לוכשהדלקתי אולתו, ראיתי שהמסך לא עולה. המחשב עולה כאילו הכל בסדר, המאוורים בהתחלה מתאמצים, ואחר כך מגיעים למצב של רוגע, אבל המסך נשאר לא דולק. הנורה שלו בצבע כתום. ניסיתי להחליף מסך - לא עובד. ניסיתי להוציא זיכרונות ולהחזיר - לא עובד. עשיתי ריסטטארט לביאוס - לא עובד. המחשב מדגם פנטיום 4 מיושן. רציתי להחליף משחה טרמית, אבל.. אני לא יודעת להוציא את הקירור של המעבד. המחשב הזה מאוד חשוב לי, ואשמח לעזרה, בתודה, הילה.

• 3 תגובות
    • 754 צפיות
  22. Started by shachar565,

התקנתי את המדפסת... היא הדפיסה לי דף ניסיון והדפיס הכל טוב... עכשיו שאני מנסה להדפיס משהו אחר מהמחשב... כמו מסמך וורד טקסט או צייר הוא לא מדפיס לי כלום... מוציא דף רייק... אין לי מושג מה הבעיה... בבקשה נסו לעזור לי... התקנתי את הדרייברים והתוכנה מהדיסק שקיבלתי עם המוצר...

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  23. Started by Ashand,

שלום יש לי מעבד AMD 64BIT 939 שמשום מה ב-TASK MANAGER כל פעולה קטנה הוא מראה לי שימוש רב בעיבוד,,,משבו חשוד לי במעבד הזה +3200 המעבד עם 2 GIGA זכרון בדואל מוד המחשב הוא מפלצת תאמינו לי אבל משהו חשוד במעבד הזה! האם ישנה אפשרות לבדוק ביצועי מעבד? איך אני בודק? איך אני יודע שהמעבד שלי הוא בסדר גמור? אני משתמש ב-WIN XP SP2 ולא 64BIT חייב לפתור את זה מהר... תודה!

• 6 תגובות
    • 754 צפיות
  24. המחשב שלי הפסיק להציג את התוכן של כל דיסקאונקי. הוא מזהה את הדיסק און קי אבל בתוכן שלו אין כלום.בכל חיבור USB שיש לו.מלפנים ומאחור. אותם דיסקאונקים במחשבים אחרים מזוהים על כל תוכנם. לעיתים אחרי שאני עובד עם דיסקאונקי במחשב אחר ומחבר את אותו דיסקאונקי למחשב הסורר הוא מזהה הכל מצויין.ברגע שאני מנתק את הדיסקאונקי או מאתחל את המחשב עם הדיסקאונקי בתוכו הבעייה חוזרת. מערכת ההפעלה XP . אשמח לעזרה :'( .

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  25. Started by Mikel,

קניתי מחשב חדש, הבאתי אותו הביתה (לאחר שראיתי אותו פועל בחנות), ומאז הוא כבה מדי פעם בהתחלה חשבתי שזה בגלל כונן ה-DVD (כי זה קרה פעם ראשונה כשהפעלתי אותו), אבל החלפתי לכונן הישן שלי וזה קרה שוב (אחרי יותר זמן). ניסיתי להסתכל בביוס על ההגדרות, וראיתי שהטמפ' של המעבד היא כמעט 80 מעלות!!! בהתחשב בכך שזה מעבד קונרו 6400 ומאוורר CNPS7700-cu של ZALMAN, זה נראה לי לא תקין (אולי לא חיברו את המאוורר כמו שצריך?). אשמח לתגובה מהירה, ובתודה מראש M נ.ב. האם יכול להיות שנגרם כבר נזק למעבד? ואם כן, כדאי לדרוש מהם להחליף את המעבד (אם הם יסכימו בכלל)?

• 9 תגובות
    • 754 צפיות

דיונים חדשים בפורומים