תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
אני מפעיל את המחשב יש את הקווים האלה שרצים בעליה של הווינדוס קווים זזים כאלה ואחרי זה אמור לעלות הווינדוס פתאום הקווים האלה נתקעים חיכיתי חצי שעה ולא קורה כלום מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
הורדתי משחק לסוני 2 ואני צורב את ה iso שלו בנרו דרך disc image or saved project וזה לא עובד לי בסוני מישהו יודע מה הבעיה????
-
- 4 תגובות
- 782 צפיות
-
-
לפני כמה ימים ניסיתי לקבץ בעזרת WINRAR ולא שמתי לב שהוא מבקש בחלוקה לקבצים את גודל הקובץ בביטים סימנתי 100 ונתתי לו לקבץ קובץ של 20M והלכתי לעשות משהו כשחזרתי כל הדסקטופ היה מפוצץ באלפי קבצים והמחשב נתקע לא יכולתי לעלות אותו רגיל , אפילו כשנכנסתי דרך מצב בטוח וניסיתי להכנס לספריית הדסקטופ המחשב נתקע הצלחתי בסוף למחוק את הקבצים דרך הקומנד ליין עם DEL מהספרייה . בריסט אח"כ עלה לי הביוס של המחשב ואמר שיש איזושהי בעיה עם הזכרון מאז כל ריסט של המחשב הוא מדווח על שגיאה בכתובת בזכרון עם איזשהו DLL והמחשב הרבה יותר איטי , יכול להיות שתוכנה תפגום בחומרה ??
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
פתחתי היום את המחשב שלי בשביל לנקות אותו מאבק ועניינים. אחרי שסגרתי את האריזה של המחשב כשסיימתי לנקות אותו והפעלתי אותו, הוא עלה כרגיל, עד שהוא הגיע לקטע שיש בו את ה-"ברוך הבא" של Windows XP. אני לא רואה במסך את ה-"ברוך הבא" אבל שומעת את המנגינה שיש כשמערכת ההפעלה עולה. מהרגע שהמחשב מגיע לקטע הזה לא רואים כלום במסך.כיביתי את המחשב וניתקתי מהחשמל. פתחתי את האריזה של המחשב לראות שלא ניתקתי משהו בטעות והכל היה מחובר כמו שצריך ובמקום. סגרתי את האריזה, ניתקתי את כל הכבלים מהחשמל לכמה שניות והפעלתי את המחשב שוב. הוא עשה scan disk ומצא מלא דברים פגומים שהוא עשה להם truncate או משהו כזה.. אחרי הscan disk הוא נתקע באותו המקום כמו בפעם הקודמת שהפעלתי בה את המחשב. ניסיתי עוד כמה פע…
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
לוח dfi lp ud הספק עובד המחשב מתחיל לעבוד נכבת המנורת בקרה הרביעית בלוח בצד שמאל למטה אבל השלישית נשארת דלוקה... היה כתוב בחוברת שזה קשור ל cpu אז הוצאתי אותו ושמתי מחדש.. לא עזר.. למישהו יש רעיון?
-
- 4 תגובות
- 558 צפיות
-
-
-
למשל התקנתי תוכנה בסוף ההתקנה באה ההודעה הפרמטר שגוי.מזה פרמטר?. שאני מכבה את המחשב בכיבוי נגשת לי עוד איזה הודעה שקשורה לכונן a .ויש לי לבחור או נסה שנית או ביטול או התעלם.אני לא יודע מאיפה השגיאות האלה. אבל הכי חשוב לי זה השגיאה של הפרמטר שגוי.בבקשה תסבירו לי מה הבעיה כי השגיאה הזאת באה אחרי פורמט שעשיתי שעשיתי שלשום
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, חבר שלי קנה מחשב מ KSP עם מפרט שהרכבתי לו. KSP התקינו לו XP HOME מקורי בעברית התקנתי לו כמה תוכנות שימושיות וביינהם NOD32 , NERO,WINRAR, BSPLAYER, OFFICE , את מצלמת האינטרנט, דרייברים של מסך SUMSUNG 731BF, קודקים של CCCP. האם ייתכן שאחת התוכנות גורמת לבעיית תקיעת המחשב (FREEZ) ד"א העכבר זז בזמן שיש פריז ניתן לצאת מזה רק ע"י ריסטארט
-
- 3 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שבת שלום. מחובר לי כרגע דיסק קשיח SATA, ברצוני לחבר בנוסף עוד דיסק קשיח של ATA. בשניהם יש מערכת הפעלה. אני רוצה להכונן SATA יופעל כמערכת ההפעלה שלי. איך אני אמור לג'מפר את שניהם? ב-ATA כתוב לי איך אמור להיות ה-SLAIVE אבל משום מה הוא מגדיר את עצמו שהוא יהיה המערכת הפעלה, והכונן של ה-SATS לא מופיע לי במערכת הפעלה בכלל. תעזרו לי בבקשה לחבר נכון את הכוננים. תורה רבה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
הנה תמונה של הלוח: http://www.2send.us/uploads/69a2069a49.JPG הנה תמונה של הכבלים: http://www.2send.us/uploads/5863c85d50.JPG הבעיה כזאת: את הUSB האחרוי חיברתי כרגיל והול עובד טוב. עכשיו איך אני מחבר את הUSB הקדמי? בגוגל יש מדריך של הלוח שלי (אני לא יכול לעלות כי אי אפשר - יש פה הגבלה). החוטים מפוזרים וזה בעייתי מה אני צריך לחבר ולאן? בנוסף לכך רציתי לדעת מה זה ה SPEAKER הזה ומה הוא עושה?
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-
-
קניתי היום דיסק קשיח חדש SATA2 320G ואני רוצה לחבר אותו עכגשיו יש לי כבר דיסק קשיח בטכנולוגית SATA כאשר אני מחבר את הדיס החדש אני רואה אותו בביוס אבל הוא נותן לי שגיאה שיש DISK BOOT איך אני אמור לגמפ'ר אותו?... תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, לאחרונה נתקלתי בתופעה מאוד מרגיזה. כאשר אני מעביר קבצים בין המחשבים המחוברים לרשת הביתית אני מקבל את המסך הכחול הבא או לחילופין המחשב פשוט קופא ונתקע. אני חייב לציין שעד עכשיו התופעה קרתה רק במהלך העברת קבצים ברשת אך אני עדיין לא בטוח שזה מצביע על מקור הבעיה. אשמח לשמוע את עצתכם בנושא, תודה. עידכון: במסך הכחול מצויין כי הקובץ TCPIP.SYS הינו הגורם לתקלה. מה שמחזק את החשדות שלי כי מדובר בתקלה שנגמרת בעת שימוש בשיתוף קבצים ברשת הביתית. האם מישהו יודע כיצד ניתן לתקן את הבעיה בקובץ TCPIP.SYS? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה קשור לפורום הזה אבל זה נראה לי הכי מתאים לפה. הבעיה היא שאחרי כמה זמן שהמחשב פועל מוצג על המסך מרובע בצבע תכלת שרשום עליו out of rate ומתחת לזה רשום משהו עם הרצים (hz) אני על רזולוציה 768*1024 וניסיתי לשנות את הhz של המסך מ85 ל75 ול60 ועדיין הבעיה נמשכה (הוי שעושה שזה יציג רק מצבים שנתמכים ע"י המסך מסומן) הנה הטמפ' של הרכיבים שלי לפי everest http://img66.imageshack.us/img66/9726/tempsdb1.jpg מישהו יודע איך לסדר את הבעיה הזאת?
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה מאוד מעצבנת, בדיוק קניתי מחשב חדש ופעם ראשונה שהפעלתי ההפעלה של הוינדוס עברה חלק והוא נכנס לוינדוס בזמן שהוא פעל שיחקתי מאחורה עם הכבלים ובטעות הכבל של הכוח התנתק והמחשב נכבה ישר, ועכשיו כל פעם שאני מפעיל את המחשב הוינדוס מתחיל להיטען ואז מופיע מסך כחול שבודק את הדיסק ורשום משהו בסגנון one of your disks needs to be checked for consistensy וזה מתחיל לבדוק אותו למשך איזה דקה, עד עכשיו זה לא מצא שום טעויות איתו וזה ממש מתסכל שעם מחשב חדש אני צריך כל הזמן לחכות יש איזה דרך לבטל את הבדיקה הזאת? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
המחשב לא באובר קלוק ... אם אני סוגר אותו הוא לא נדלק עד שאני לא עושה לו "סימוס קליר" בדיוק כמו שכתוב כאן http://www.dfi-street.com/forum/showpost.php?p=127704&postcount=24 ... אח"כ המחשב עולה.. ברגע שהוא נסגר אז שוב בכל מההתחלה !
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום. פירמטתי והתקנתי מחדש מערכת הפעלה במחשב עם לוח אם ECS P4VXAD+ לאחר שההתקנה הסתיימה בהצלחה שמתי לב שמערכת ההפעלה הגדירה אוטומטית את כל הדרייברים למעט הדרייבר של הכרטיס קול. נכנסתי לאתר של החברה והורדתי את הדרייבר לכרטיס קול והתקנתי אותו (וידאתי מיליון פעמים שאני מוריד את הדרייבר הנכון). ההתקנה הסתיימה בהצלחה, כל הדרייברים הדרושים הותקנו ללא שום הודעות שגיאה, אין שום סימני קריאה או איקסים אדומים ב"מנהל המערכת" (תמונות מצורפות) אך עדיין איני שומע קול, פקד העוצמה אינו מופיע בשורת המשימות, וכאשר אני נכנס להגדרות קול בלוח הבקרה אני רואה שכל ההגדרות שם אפורות ורשום "אין התקן שמע" (מצורפת תמונה). נוסף לכך גם בנסיון הפעלת קובץ קול מתקבלת הודעת שגיאה שהתקן כרטיס הקול אינו מוגד…
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
אפשר בבקשה תמונה של כול ביוס שמסבירה איך מגדירים את CD ROM שיהיה ראשון..בכול ביוס..
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא יודע אם זה שייך לתוכנה או חומרה אבל זה שניהם פחות או יותר.. רכשתי כבל USB TO IDE CABLE ושאני משתמש בו זה כאילו עובד רק בפעם הראשונה, כלומר: חיברתי הרדיסק (1) ללפטופ וזה עבד וכאשר ניסיתי לחבר הרדיסק (2) אחרי זה כבר לא עבד. לקחתי את הרדיסק (2) למחשב אחר חיברתי אותו שם וזה עבד. מישהו מכיר את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
המעבד חדש, הוא מקבל רק 8500 ב cpu ב aquamark. למי שמכיר את התוכנה, מה יכול להשפיע על תוצאת ה cpu חוץ מהמעבד?
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
מחשב חדש - לוח אם אסוס - P5LD2-PCB 2.0 מעבד - INTEL CORE-2 DUO דיסק קשיח - WD 80G SATA כשאני בא להתקין XP בשלב של זיהוי החומרה כשמגיע ל "starting windows'" מהבהב ל 3 שניות ומתקבלת הודעת מסך כחול הבאה - stop : 0X0000007B (0XF7C7A524,0XC0000034,0X00000000,0X00000000) ביצעתי ניסיון של התקנת הדרייבר ע"י F6 מדיסק ההתקנה של ה SATA\RAID אך ללא הצלחה,לא ראיתי איזושהי הגדרה מיוחדת בביוס לכך. כמובן שביצעתי RESET לביוס וכ"ו...בדקתי שהדיסק נמצא על ה SATA הראשי ,ביצעתי ניסיון עם דיסק IDE ואותה הבעייה. שאלתי גם בפורום חומרה\תמיכה טכנית האם יש למישהו הצעה\רעיון ?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחשב חדש - לוח אם אסוס - P5LD2-PCB 2.0 מעבד - INTEL CORE-2 DUO דיסק קשיח - WD 80G SATA כשאני בא להתקין XP בשלב של זיהוי החומרה כשמגיע ל "starting windows'" מהבהב ל 3 שניות ומתקבלת הודעת מסך כחול הבאה - stop : 0X0000007B (0XF7C7A524,0XC0000034,0X00000000,0X00000000) ביצעתי ניסיון של התקנת הדרייבר ע"י F6 מדיסק ההתקנה של ה SATA\RAID אך ללא הצלחה,לא ראיתי איזושהי הגדרה מיוחדת בביוס לכך. כמובן שביצעתי RESET לביוס וכ"ו...בדקתי שהדיסק נמצא על ה SATA הראשי ,ביצעתי ניסיון עם דיסק IDE ואותה הבעייה. האם יש למישהו הצעה\רעיון ?
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
לאחרונה נאלצתי להחליף לוח אם כי לישן הלכו הקבלים. כעת יש לי לוח אם מסוג GIGABYTE 8i865GME עם AGP . אני עדיין נשארתי עם שני כרטיסי זיכרון: 512M בסלוט1 ו 256M בסלוט השני. שניהם מוגדרים כDDR PC2100 133MHZ מבדיקת CPU-Z אני מקבל קצב FSB של 100MHZ. כמו-כן הודעת BIOS בעת עליית המחשב היא שהוא מזהה single channel. 1) האם FSB של 100 מה"ץ פירושה שהזיכרון עובד ב 200 מה"ץ? או שה FSB צריך לעבוד ב200 מה"ץ ורק הchipset ימיר אותו ל 100מה"ץ? 2) האם העובדה שיש זכרונות לא שווים בין שתי התושבות גרם לBIOS לבחור באפשרות של single channel? 3) אם אחליף את הזכרון של 256M בתושבת 2 ל512M זה יגרום לFSB להכפיל את הקצב פי 2? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
רכשתי מחשב חדש עם לוח האם הזה של גיגהבייט: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2283 ובהרצה של תוכנת הניטור ITE SMARTGUARDIAN מוצגים באדום כמה נתונים חריגים: LDT BUS - 1.85V, NB +1.5V - 3.24V, DRAM - 1.12V. במיוחד הנתון המרכזי נראה קיצוני. עד כמה שידוע לי זו תוכנה אמינה ובכל אופן לא הצלחתי לקבל נתונים כלשהם על הוולטאג'ים הספציפיים בתוכנות סנדרה, אברסט או MBM. בביוס הכל מוגדר לאוטומטי ואני לא מבין מדוע התוצאות האלה. האם זו סיבה לדאגה? בתודה על כל עזרה בנושא.
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום, קוראים לי גיל ויש לי בעיה קטנה שאני מפחד לעשות פורמט, מה זה אומרת, זאת אומרת שיש לי שתי דיסקים כשיחים אחד 250 ואחד 120. אני פיצלתי ת250 ל20 גיגיה קוראים לו f, ולשני קוראים לא h והh הוא היתר מ250-20 . ויש לי אחד של 120 שהוא מחולק חצי 55 ו55 אז אני מפחד לאבד נתותים בפורמט. 1. אז השאלה אם אני יוציא תהארד דיסק של ה250 גיגה ינתק אותו, הדברים שבתוכו לא ימחקו? ומה אתם אומרים לנתק את החיבור שמחובר ללוח הsata2 או את החשמל שלו מה יותר כדאי? תודה גיל
-
- 6 תגובות
- 687 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח על המחשב ... עכשיו הוספתי עוד אחד בחיבור של IDE כי זה דיסק קשיח ישן ! עכשיו הגדרתי בביוס והכול ... אבל שאני מפעיל את המחשב הוא אומר כיאלו לבחור בין השניים אני לא הבנתי את זה ? יכול להיות שהדסיק קשיח החדש הוא מפורמט כיאלו אין בו כלום וצריך להתקין עליו גם ויינודס? כי בביוס הגדרתי drive cinfiguration------> ATA\IDE configuration ----> LEGACY במקום הלגסי היה רשום לי ENHANACED וזה לא זיהה מה לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-