תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,319 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, היום הייתה לי הפסקת חשמל וכאשר הדלקתי את המחשב מחדש קיבלתי מסך שחור שסרק לי תחילה את הדיסק הקשיח אחר כך המערכת נכנסה כרגיל (שולחן עבודה + התיקיות) אבל עם ההודעה הבאה: windows נתקל בבעיה קריטית ויפעל מחדש אוטומטית תןך דקה. נא שמור את העבודה שלך כעת. אין לי גישה לאף תיקייה במחשב, (.ההודעה שמופיעה שאני לוחצת על תיקיה על הדסקטופ:. אין אפשרות לגשת להתקן, לנתיב או לקבוץ שצויינו. יתכן שאין לך הרשאות מתאימות לצורך גישה) אפשר רק ללחוץ על התחל וגם אז רק על הכפתורים: נעל\ החלף משתמש. לא ניתן להיכנס לאף תיקייה, אבל לצייר או למחשבון דרך ההתחל(ניסיתי לראות אם הכל חסום) אפשר. ניסיתי להיכנס דרך ה- safe mode כי ראיתי באיזה מקום שכדי לבדוק אם explorer.e…
-
- 6 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
כבר המון זמן שלפעמים שאני מוריד קובץ RAR הוא פגום, ולפעמים קובץ ISO (למשל אני פותח דרך דיימון טולס מתחיל את ההתקנה ואז שגיאה באמצע שיש משהו פגום ואז אני יכול ללחוץ על נסה שנית, התעלם או בטל) זה לא משנה אם אני מוריד בהורדה ישירה, או ב טורנט (ואני מוריד ממקומות אמינים כמו טורנטליץ') עכשיו אני רוצה לציין שיש לי WIFI, ולמחשב מחובר ADAPTER כזה ב USB שקולט את האינטרנט. יש לי תחושה שהוא גורם הבעיה. יש לי אינטרנט 15 מגה וההתקן הזה לא מספק לי לפעמים את מלוא המהירות האם הבעיה ב ADAPTER?
-
- 17 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה דוד שלי הביא לי מארצות הברית לפטופ Toshiba A665-S6081 עם רמקולים של הרמן-קרדון. לצערי הרב יש בעיה בסאונד בצד השמאלי הן רמקול או באוזניה שמאלית כאשר מחברים. יש מין רעש רקע כזה מה שנקרא רעש לבן (דומה לרעש שיש כאשר יש שלג בטלוויזיה רק הרבה יותר חלש). ניסיתי להחליף דרייברים (REALTEK) ולצערי לא עזר. מבקש את עזרתכם.. תודה מראש לכל עונה!!!
-
- 8 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
לאחרונה המחשב שלי מסרב לעלות כמו שצריך. באמצע הטעינה מופיע מסך שנראה ככה: לאחר שהמסך מופיע המחשב מסרב להמשיך לעלות. ניסיתי לעשות את מה שמוסבר בסרטון (www.youtube.com/watch?v=vPt78weVKac) וזה החזיק מעמד לריסטרט אחד, אבל אז הבעייה חזרה. ניסיתי להתקין את הדרייבר המעודכן ביותר, ולאחר מכן דרייבר ישן מ-2011 אבל שניהם לא עזרו. יש הצעות אחרות? (חוץ מלא לעשות ריסטרט לעולם...). יש לי כרטיס מסך Nvidia 8500GT, ו-Windows 7 64bit
-
- 10 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם.אני לא מבין הרבה במחשבים.רכשתי מחשב דיי חזק וכניראה שהעדכונים שהותקנו לא מתאימים למחשב. האם יש תוכנה שבודקת את ואומרת איזה עדכונים אני צריך איזו גרפיקה מתאימה לי לעריכת סירטונים ברמת hd המחשב שלי פשוט לא עובד נכון תודה לעונים.
-
- 8 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברי פורום נכבדים, לפני יומיים במהלך משחק מחשב (גרפיקה לא כבדה במיוחד) קרס המחשב והראה מסך כחול למספר שניות ואחר כך ביצע ריסט אוטומטי. לאחר מכן הציג מסך שאומר שארעה שגיאה בהעלאת הווינדוס ונתן לי 2 אפשרויות: 1) repair 2) start windows normally לאחר שנתקע במסך Starting windows במשך למעלה מ-20 דקות, ביצעתי ריסט ובחרתי באפשרות הראשונה ריפר. המחשב הציג מסך שחור עם סמן העכבר בלבד למשך יותר מחצי שעה. החלטתי לנסות ולהעלותו במצב בטוח Safe mode אך כאשר הוא הציג את הלוגים של כניסה לסייף מוד הוא נתקע על הקובץ c:/widowns/system32/drivers/CLASSPNP.SYS ולאחר כ-10 דקות מופיע מסך כחול לעשירית שניה (כך שאני לא מצליח לקרוא מה רשום שם) ומבוצע ריסט אוטומטי. - סיסטם ריפר לא מוצ…
-
- 25 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אתמול עדכנתי את הביוס ולאחר מכן ביצעתי הפעלה מחדש למחשב והכל פעל רגיל . לאחר שביצעתי שוב הפעלה מחדש העכבר והמקלדת הפסיקו להגיב למרות שרואים ששניהם דולקים ופעילים, ניסיתי לאפס את הביוס שוב ועדיין המקלדת והעכבר לא הגיבו ומצאתי את עצמי תקוע על מסך הכניסה ( Login) של מערכת ההפעלה (Windows8) ללא אפשרות להקיש את הסיסמה או להתחבר למערכת. לאחר מכן התייאשתי והחלטתי לפרמט חזרה לווינדווס 7 (חוקי) והמקלדת והעכבר חזרו לעבוד כרגיל אך נשארה תופעה מעצבנת שלאחר כל אתחול המערכת העכבר לא מגיב עד שאני מנתק אותו פיזית ומחבר שוב. המחשב גם התחיל להרעיש מאז עדכון הביוס ולפני כן הוא היה כל כך שקט עד כדי כך שהייתי מדמיין רעשים. דרך אגב את העדכון של הביוס ביצעתי דרך מערכת ההפעלה עצמה. קצת פרטים…
-
- 13 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי, FN + F7 FN + F8 FN + F9 ... FN + F12 כל הקיצורים לא עובדים לי. בדקתי באתר Keyboard Tester אם הכפתורים עובדים והם תקינים. שאר הפונקציות עם הFN עובדות. מדובר רק על הפונקציות מF7 ועד F12. מחקתי את הדרייבר ואתחלתי את המחשב וזה עדיין עושה בעיות. מה לדעתכם הפתרון?
-
- 1 תגובה
- 2.8k צפיות
-
-
היי, הנה הבעיה שלי: המחשב שלי עושה רעש נוראי של מקדחה, אני איתרתי את מקור הרעש והוא מהמאוורר של המעבד. יש לי מחשב חדש ו על המארז יש לי משהו שנראה כמו פילטר....מין צינור שמוביל אל המעבד.....זה פילטר... אז כאשר הורדתי את הצינור (את הםילטר עצמו השארתי - הוא על הפתח של המארז מהצד) הרעש פסק. אז השאלה היא אם אני צריך את הצינור הזה?
-
- 35 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום , יש לי מחשב דיי חדש ותמיד יש תחושה שהוא גוסס לכמה שניות כמו מנוע של רכב חנוק ואז ממשיך לעבוד וזה בעיקר במאמץ או גילגול של דפים כבדים , ועוד בעיה אולי בגלל שיש לי מערכת הפעלה 64 ביט הזיכרון תמיד בניצול של 50 - 80 אחוז וזה 8 GB !!! בלי לעשות כלום שרק המחשב עולה הניצול הוא 2.5 GB בלי אף דפדפן . זה תקין ? קובץ מצורף - - - תגובה אוחדה: - - - - - - תגובה אוחדה: - - -
-
- 14 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום! הרצתי סופר פי על המחשב שלי וקיבלתי 42 שניות בתוצאה. את המעבד שלי אפשר לראות בפרטי המערכת. 1. זו תוצאה הגיונית? 2. עקבתי אחרי העומס שמוטל על המעבד בזמן הבדיקה ושמתי לב שהוא לא הגיע ל-100%!! אלא ישב רוב הזמן סביב ה-60. מה לעשות? האם זה בגלל ה-hyperthreading? תודה מראש
-
- 38 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
בלתי נסבל אני חושב שיש לי בעיית זכרון הרצתי אנטי וירוס. מצא דברים אבל לא שיפר מעבר בין מסכים לוקח כ 30 שניות ולפעמים פשוט לא עובר. אני מיואש.. לא מבין כלום במחשבים. הצלחתי לצלם משהו שאולי יעזור להבין - קשור אני חושב לשימוש הזכרון
-
- 13 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
יש לי מחשב שולחני עם וינדואס 10 והוא לא נכנס למצב שינה לבד אף פעם. כמובן שהגדרתי לו בהגדרות של צריכת חשמל שירדם לאחר זמן, בנוסף חפשתי על זה באינטרנט ככה שנסתי כמעט הכל כל מיני פקודות ב CMD וגם שנתי את ההגדות ששיתוף מולטימדיה ל"אפשר למחשב לישון". i5-7600 Kaby Lake Quad core CPU - 3.5 GH GeForce GTX1070 G1 Gaming H170 - LGA1151 - H170 - 4x DDR4 up to 64 16GB DDR4 2133Mhz CL15 SSD 250+ SSD500 500GB Hard Drive
-
- 2 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב כבר כמעט שנה ואני לא מצליח להנות ממנו מהסיבה הפשוטה שאני בצורה קבועה מחליף בו חלקים בגלל שהם מתקלקלים. כל כמה חודשים ההארד דיסק שלי 250GB sata2 samsong מתחיל לתקתק ואז אני צריך להחליף בחדש ולחיות מהגיבויים וזה עושה לי את החיים קשים מאוד. כבר החלפתי לוח וזיכרונות והבעיה נשארה בהינה.מה כבר יכול להיות שאני עושה ששוחק את ההארדיסקים ככה אחד אחרי השני? בחנות שממנה קניתי את המחשב חושבים שהבעיה ממני אבל שאלתי מה כבר יכול להיות שאני עושה שגורם לזה(לפחות שאני יידע כדי לדעת לא לעשות זאת להבא) לא הייתה להם תשובה. וסתאם פרט שתדעו אם תהיתם , אז לא , אין לי משחטה של הארדיסקים בבית אז מה זה יכול להיות? אהה וקצת רקע : גם בהתחלה כשקניתי את את המחשב אחרי חודשיים אז לא רק …
-
- 39 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום רב אחרי שפירמטתי לחבר שלי את המחשב אז הכונן(המשני שלו) , מסרב להיפתח נכנסתי ל manage והכונן מופיע עם סימן אדום התמונה : שאני עושה לו לחצן ימני ו convert to basic disk הוא אומר שאם אני אעשה את זה זה ימחק כל מה שיש על הכונן, ויש לי שם יותר מידי חומר חשוב למישהו יש פתרון ? ??? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה בחיבור אינטרנט במחשב אשמח לסיוע . המחשב שלי מחשב נייח שמחובר דרך wifi adapter לרשת האלחוטית של הבית . ומשם מגיעה הבעיה. הבעיה היא : כתובת Ethernet אינה כוללת תצורת ip חוקית . יש פעמים הפעלה מחדש של המחשב עוזרת כי ככל הנראה הבעיה היא שהמחשב שלי ומכשיר נוסף בבית קיבלו את אותה כתובת . אבל בזמן האחרון זה לא עובד . ניסיתי לעשות ipconfig\release. Ipconfig\renew והוא רושם לי שיש שגיאה לא יכול להתחבר לשרת הכתובות dhcp עד כמה שידוע לי כתובת שמתחילה ב 169 היא לא טובה . ואני מקבלת 169.254.219.202 ניסיתי להגדיר ip ידני אבל זה לא כל כל עובד עם הwifi adapter. ניסיתי לבטל ipv6 כי בהתחלה ראיתי שמגיעה לי כתובות של 6 וזה לא …
-
- 0 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני רוצה קיצור דרך למצב שינה משולחן העבודה, אבל לא זה "שמכבה" את המעבד וכו... אלה מצב שמשאיר את המחשב במין מצב המתנה(שהנורה במחשב מהבהבת) יש לי קיצור במלקדת למצב הזה FN+F1ׁ (אך לא תמיד מתאפשר) ניסיתי כמה קודים כמו: rundll32.exe powrProf.dll,SetSuspendState rundll32.exe powrprof.dll,SetSuspendState 0,1,0 זה לא המצב שינה שאני רוצה^^ תודה רבה לעוזרים!! ׁׁׁ
-
- 6 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
בס"ד, אחר צהריים טובים לכולם. יש לי בעיה ואני מאוד מעוניין אם מישהו פה יוכל לנסות ולמצוא את גורם הבעיה. ליפני כ-חצי שנה ליפני שקניתי את המחשב החדש אז המחשב הישן זיהה מסך CRT וכבל VGA (הכחול). עכשיו שיש לי מחשב חדש חיברתי אליו את המסך LCD וכבל DVI (הלבן) הכול טוב ויפה. התחלתי לשחק את המשחק Counter Strike ובמשחק הנ"ל HZ הוא גורם משפיע מאוד במשחק ומשום שכבל DVI מגביל אותך ל60 HZ אז זה קצת בעיה. לכן החלטתי לנסות ולשנות לכבלVGA .. וללא הצלחה , הנורה של המסך מהבהבת ועל גבי צג המסך לא מופיע דבר , רק שחור ושחור. אמרתי שאולי זה בעיה בכבל. אז הבאתי את המסך CRT שהוא מגיע עם כבל VGA משל עצמו ואותו דבר, הנורה של המסך מהבהבת ועל גבי המסך לא מופיע דבר. אמרתי.. אולי זה גם נהרס.. אז ביקשת…
-
- 6 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום כשאני מנסה להוריד קבצים דרך ה utorrent אני מקבל שגיאה cyclic redundancy check error/ ניסיתי לעשות checkdisk ותיקון של השגיאות שהוא מוצא. אבל זה לא עזר. קראתי שזה יכול להיות בעיה של מתח, אם החליף כבל sata' האם זה יכול לעזור. בנוסף לעיתים מעלם לי הכונן מהמחשב שלי ושאני עושה הפעלה מחדש הכונן חוזר
-
- 6 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום , התקנתי את ווינדוס 10 , וכל פעם כמה זמן מופיע לי מסך כחול עם השגיאה : dpc watchdog violation חיפשתי באינטרנט קצת ומצאתי את הפיתרון הנל : להוריד את הוי מאתחול מהיר באפשרויות סוללה בלוח בקרה וגם דרך מנהל התקנים לעדכן את הדרייבר של הדיסק הקשיח ועדיין השגיאה חוזרת חלילה. עכשיו המצב עוד יותר הסלים וכאשר המחשב עולה מחדש ואני מפעיל תוכנית פשוטה כמו דפדפן המחשב ישר נתקע ממש אחרי 2 דקות ... ולא ניתן להשתמש כך במחשב . אם מישהו גם נתקל בתופעה הזו ויודע איך לתקן את המצב אני אודה לו מאוד .
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אחרי ציפייה של חודשיים קיבלתי אתמול את ה-SSD 120GB GSKILL PHOENIX PRO שנקנה בNEWEGG אך איך אומרים כגודל הציפייה כך גודל האכזבה..... אינני מצליח להתקין התקנה נקייה של WINDOWS 7 32 BIT או WINDOWS 7 64 BIT, לקראת סוף ההתקנה (אם אני לא טועה בשלב הרחבת הנתונים) אני מקבל שגיאה וההתקנה מפסיקה. הדיסקים הם אורגינליים ועבדו על מחשבים אחרים כמו שצריך. ניסיתי גם להתקין את הWINDOWS דרך DOK BOOTABLE שוב ללא הצלחה..... מערכת : i7 965 6GB DDR3 GIGABYTE X58A-UD3R מחוברים עוד 3 הארד דיסקים נוספים אני פשוט מיואש ולא יודע מה לעשות , יש מישהו שיכול לעזור?
-
- 13 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
מנסה להחליף את ה-HDD הגוסס ב-ASUS X200L באיזה SSD ישן שיש לי (CRUCIAL M4 128G) משתמש ב-EASEUS partition master כדי לשכפל את הדיסק אבל המחשב לא עולה ונותן הודעת שגיאה: Recovery Your PC needs to be repaired A required device isn't connected or can't be accessed.Error code: 0xc0000225 Press Enter to try again Press F8 for Start-up Settings Press Esc for UEFI Firmware Settings ... The application or operating system couldn't be loaded because a required file is missing or contains errors. File: \Windows\system32\winload.efiError code: 0xc0000225
-
- 11 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם! ברשותי מחשב מסדרת lenovo m55e/a55 ככל הנראה... לוח אם : L-I946F REV כך נראה הלוח אם: http://www.teleful.com/media/catalog...59_42y6493.jpg הרכבתי ללוח האם מעבד (intel), ספק,זכרונות, כונן קשיח... בקיצור הרכבתי מחשב (לפי הנתונים שמצאתי על הלוח עם הרכיבים מתאימים לדרישות) המחשב פועל ומציג תמונה אבל לאחר שלוש מסכי פתיחה הוא נתקע, כאילו יש איזו שהיא בעיה ב-BOOT שלו או בביוס... זה נראה ככה: בשלב הזה המחשב נתקע... המקלדת מגיבה אבל לא ניתן לבצע שום פעולה בעזרתה (נשמע צפצוף) וניתן רק לאתחל ()ALT+CTRL+DELET) כמו כן ניתן לפנות למסך הבא ע"י לחיצה על CTRL+S : ניסיתי להגיע למסך הגדרות הביוס ע"י לחיצה על כל כפתור אפשרי כמעט אך לשווא... חשוב לציין שהמחשב הזה…
-
- 9 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש...ורציתי לחבר אותו לטלויזיה. יש לי כרטיס מסך Geforce 7300Gs 256MB חיברתי את המחשב והטלויזיה באמצעות כבל Svideo משני הצדדים.. ועכשיו שאני מחבר למחשב הוא מזהה את הטלויזיה אבל הוא נותן לי לבחור רק צג יחיד כלומר אפשר לראות רק במסך המחשב או רק במסך הטלויזיה ואני לא מבין למה אין את האפשריות האחרות -שכפוול וכל האחרים.... אם מישו יודע..או נתקל בבעיה כזו..בבקשה עזרה.. תודה רבהה לעונים!!
-
- 7 תגובות
- 2.8k צפיות
-