תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
-
- 1 תגובה
- 2.8k צפיות
-
-
שלום בדיסק הקשיח יש לי אזור סי ודי. איזור סי עמוס ומתקרב לתפוסה מלאה. איך אני מעביר קבצים (ראיתי שקבצי מוסיקה וסרטים תופסים הרבה מקום והייי תי מתחיל איתם) מאיזור סי לדי ? ידוע לי שאפשר לעשות זאת בעזרת תוכנת טוטל קומנדר. יש לי אותה אבל אני לא יודע להשמש בה. אני מחפש את הדרך הפשוטה והבטוחה ביותר כדי שלא אגרום נזק. למה יש בעייה בהקלדה באתר שלכם ? צריך להקליד חזק ולאט כדי שהאותיות יתפסו
-
- 10 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי , כמה שאלות בעניין:.תודה. 1.איך מומלץ ליישם את המשחה הטרמית , "באמצעות מריחה , או הזרקה של במרכז של הCPU GPU ואז כתוצאה מהלחץ של מהצמדת הצלעות קירור זה יתפזר . 2.האם אפשר לשפוך קצת אלכוהול רפואי בצד(פקק של בקבוק ולעבוד איתו לניקוי המשחה הישנה ? שואל בגלל שהבנתי כשהבקבוק פתוח אז האלכוהול מתאדה 3.האם תרסיס לחץ יהיה יעיל לניקוי הלפטופ ?או שלא כזה הכרחי . 4. יש תוקף למשחה טרמית ? יש לי מספר שנים משחה בשם TG-02 בעיקרון אשמח לטיפים אם יש , יש סרטון הדרכה של פירוק של המחשב ביוטיוב אז אני נעזר בו . תודה.
-
- 5 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, היום הייתה לי הפסקת חשמל וכאשר הדלקתי את המחשב מחדש קיבלתי מסך שחור שסרק לי תחילה את הדיסק הקשיח אחר כך המערכת נכנסה כרגיל (שולחן עבודה + התיקיות) אבל עם ההודעה הבאה: windows נתקל בבעיה קריטית ויפעל מחדש אוטומטית תןך דקה. נא שמור את העבודה שלך כעת. אין לי גישה לאף תיקייה במחשב, (.ההודעה שמופיעה שאני לוחצת על תיקיה על הדסקטופ:. אין אפשרות לגשת להתקן, לנתיב או לקבוץ שצויינו. יתכן שאין לך הרשאות מתאימות לצורך גישה) אפשר רק ללחוץ על התחל וגם אז רק על הכפתורים: נעל\ החלף משתמש. לא ניתן להיכנס לאף תיקייה, אבל לצייר או למחשבון דרך ההתחל(ניסיתי לראות אם הכל חסום) אפשר. ניסיתי להיכנס דרך ה- safe mode כי ראיתי באיזה מקום שכדי לבדוק אם explorer.e…
-
- 6 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים באופן פתאומי הקיצור alt+shift הפסיק לעבוד. הוא לא משנה שפה. ניסיתי לבדוק בהגדרות שפה וקיצור מקשים אחר שהגדרתי עובד בלי בעיה. לא הצלחתי למצוא פתרון ברשת, אשמח לעזרה. אני משתמש ב windows 8.1 תודה.
-
- 12 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי. יש לי מחשב בן חצי שנה בערך ובזמן האחרון המסך התחיל פתאום להכבות ולהדלק תוך מספר שניות. לאחרונה הוא התחיל להיכבות בלי לחזור לעבוד עד שלשום שמאז יש לי הודעה על המסך "אין אות" או משהו בסגנון. המחשב מחובר בכבל hdmi וניסיתי לחבר גם דרך כבל dvi התוצאה זהה. המחשב בן חצי שנה עם כרטיס מסך gtx 970 בן שנה וחצי בערך. הלוח והכרטיס מסך כן מקבלים חשמל כל האורות דולקים על הלוח ועל הכרטיס כמו גם המאווררים. המחשב נקי מאבק ונוקה קבוע פעם בשבוע. ניסיתי גם שלושה מסכים שונים כך שהמסך שלי תקין בוודאות. פירקתי את המחשב לגורמים והרכבתי מחדש מחשש שאולי איפה שהוא איזה משהו השתחחר, לצערי זה לא היה המצב. מה יכולה להיות הסיבה לכך? האם יש מנוס מללכת לחנות מחשבים וזרוק…
-
- 2 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב כבר כמעט שנה ואני לא מצליח להנות ממנו מהסיבה הפשוטה שאני בצורה קבועה מחליף בו חלקים בגלל שהם מתקלקלים. כל כמה חודשים ההארד דיסק שלי 250GB sata2 samsong מתחיל לתקתק ואז אני צריך להחליף בחדש ולחיות מהגיבויים וזה עושה לי את החיים קשים מאוד. כבר החלפתי לוח וזיכרונות והבעיה נשארה בהינה.מה כבר יכול להיות שאני עושה ששוחק את ההארדיסקים ככה אחד אחרי השני? בחנות שממנה קניתי את המחשב חושבים שהבעיה ממני אבל שאלתי מה כבר יכול להיות שאני עושה שגורם לזה(לפחות שאני יידע כדי לדעת לא לעשות זאת להבא) לא הייתה להם תשובה. וסתאם פרט שתדעו אם תהיתם , אז לא , אין לי משחטה של הארדיסקים בבית אז מה זה יכול להיות? אהה וקצת רקע : גם בהתחלה כשקניתי את את המחשב אחרי חודשיים אז לא רק …
-
- 39 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב פנטיום 4 1800 עם 640 RAM ת ויינדוס XP PRO ועדיןן המחשב שלי איטי יחסית למחשבים אחרים של חברים יכול להיות שזה בגלל האנטיוירוס נורטון שיש לי אני ממש מתעצבן ומרגיש כאילו בזיבזתי את כל הכסף הזה עם אפשר בבקשה תשובה יכול להיות שזה פשוט בעיה בתוכנה ואני צריך לשנות או לשפר עוד משהו? תודה מראש!
-
- 33 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, אתמול בלילה התקנתי עדכונים של וינדוס (למען האמת לא זכור לי שאישרתי משהו, כלומר בדרך כלל הוא מודיע שיש עדכונים, אני בוחר להתקין והוא מתקין) אך יכול להיות ששכחתי כבר מה עשיתי, בכל מקרה,הוא ביקש לעשות ריסט למחשב לאחר עדכונים, שמרתי הכל ועשיתי ריסט, אחר כך הוא בא לעלות את המחשב חזרה, מגיע לקטע של עליית הוינדוס (בלוגו) קצת לפני לפעמים, או אפילו מגיע לקטע של כניסה למשתמשים, ואז עושה מסך כחול תוך כדי ריסט וחוזר חלילה!!! עברתי מדריכים, הכנסתי דיסק של וינדוס (וינדוס 7) ועשיתי שחזור מערכת לאתמול (כנראה השחזור לפני התקנת העדכונים), שחזר, לא עזר, הלכתי לאפשרות השניה של תיקון מערכת כשהיא עולה ( האפשרות הראשונה שאתם רואים פה בתמונה: ) http://itbananas.com/blog_heb/wp-content…
-
- 19 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
קודם כל תודה רבה לעוזרים בהתקנת מערכת הפעלה מדיסק און קי. התקנתי וינדוס 7 במחשב נייד : Lenvo idea pad s 310 מופיע איקס על חיבור לאינטרנט אלחוטי . כותב לא נמצאו שרתים. כשנכנסתי לבדוק היכן שמופיע רשימת הבקרים , יש משולשים צהובים. התקנתי את תוכנת driver bostter ,אבל לא יכול להפעיל ללא אינטרנט. גם הכבל של האינטרנט לא מתאים לחיבור למחשב הנייד. מה לעשות ? האם יש כפתור שצריך להדליק במחשב לצורך כך ? האם להתקין מחדש את מערכת ההפעלה או שיש דרייבר שניתן להוריד ולהתקין לדגם זה ? שאלה נוספת , safe mode לא עולה בריסטרט עם f8 ,האם יש כפתור אחר ? - - - תגובה אוחדה: - - - http://www.lenovo-driver.com/lenovo-drivers/lenovo-ideapad-u310-drivers-download
-
- 11 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, לא הייתי הרבה זמן בפורום. התגעגעתי יש לי בעיה קטנה במחשב הנייד שלי (G550) יש לי באמצע המסך "פס" כזה מעצבן מאוד, שמפריע לי בכל מה שאני עושה. רציתי לדעת אם החלפת מסך (לכזה: http://www.ebay.com/itm/NEW-15-6-LED-WXGA-LCD-Screen-Lenovo-Y550-G550-/130507662819?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1e62dce5e3 ) תעזור בזה. הבעיה השנייה במחשב היא שהסוללה לא נטענת, ואי אפשר להשתמש בה. בשורת המשימות, בלשונית של הסוללה כתוב "7% זמינה (מחוברת, לא נטענת)". גם בזה, רציתי לדעת אם החלפת סוללה לסוללה מקורית (כזו: http://www.ebay.com/itm/Genuine-Origina-Battery-Lenovo-3000-G450M-G450G-G450I-G550-G550A-B550L-G530G-/320774706324?pt=Laptop_Batteries&hash=item4aafa99…
-
- 11 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, ערב טוב, המחשב מפיץ ריח של חומרה שרופה, ובעת עומס (משחק) נכבה. פתחתי את המחשב, הדלקתי, כל המאווררים עובדים טוב. הספק כוח חם מאוד, ולא פולט רוח מאחור. רציתי לשאול האם הבעיה היא הספק? ואיך אני יכול לוודא את זה. במידה וכן, מה דעתכם על הספק Corsair 550W VS550 והאם הוא יספק צריכת חשמל איכותית עבור מחשב סביב כרטיס מסך 450GTS 1GB [h=1]תודה מראש.[/h]
-
- 8 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
** זה קצת ארוך, אבל מ-מ-ש חשוב ! בבקשה להתייחס ! בעצם.. יכול להיות שהוא לא עושה בעיות.. אלא להיפך.. אבל רק צריתי לוודא : קניתי כרטיס רשת REALTEACH 10/100, דחפתי אותו לסלוט המתאים, הפעלתי WINXP, הוא זיהה אותו (אני חושב)... ועכשיו הוא מתחיל לבלבל לי את המוח עם הקמת רשת ביתית/משרדית ושיתוף חיבור לאינטרנט דרך המחשב שלי. אני מניח שהוא עושה זאת מכיוון שהוא משער שהתקנתי כרטיס רשת כדי ליצור רשת ו/או לשתף אחרים בחיבור שלי לאינטרנט, אבל כל אשר אני רוצה הוא להשתמש בכרטיס לחיבור ה ADSL (שעוד מעט יהיה לי). בדקתי ברשימת החומרה,וראיתי שם שאכן הכרטיס נמצא תחת Network Adapters. RealTek RTL8139 Family PCI fast Ethernet NIC בנוסף, מה שהפליא אותי זה שהוא לא ביקש את הדרייברים שקיבל…
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
רציתי לדעת האם השחזור הנ"ל מוחק את התוכנות והקינפוגים של המחשב, או שהוא משאיר אותו כשהיה. תודה מראש.
-
- 16 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם! ברשותי מחשב מסדרת lenovo m55e/a55 ככל הנראה... לוח אם : L-I946F REV כך נראה הלוח אם: http://www.teleful.com/media/catalog...59_42y6493.jpg הרכבתי ללוח האם מעבד (intel), ספק,זכרונות, כונן קשיח... בקיצור הרכבתי מחשב (לפי הנתונים שמצאתי על הלוח עם הרכיבים מתאימים לדרישות) המחשב פועל ומציג תמונה אבל לאחר שלוש מסכי פתיחה הוא נתקע, כאילו יש איזו שהיא בעיה ב-BOOT שלו או בביוס... זה נראה ככה: בשלב הזה המחשב נתקע... המקלדת מגיבה אבל לא ניתן לבצע שום פעולה בעזרתה (נשמע צפצוף) וניתן רק לאתחל ()ALT+CTRL+DELET) כמו כן ניתן לפנות למסך הבא ע"י לחיצה על CTRL+S : ניסיתי להגיע למסך הגדרות הביוס ע"י לחיצה על כל כפתור אפשרי כמעט אך לשווא... חשוב לציין שהמחשב הזה…
-
- 9 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, אני אתחיל מההתחלה. בעבר היו לי קריסות של המחשב עם מסכים כחולים לאחר בדיקה ראיתי שזאת בעיית תוכנית עם הDRIVER של הכרטיס מסך אז כשביצעתי שדרוג ל-windows 10 ביצעתי התקנה נקיה לכול המחשב. עכשיו קימות לי קריסות במהלך משחקים, אבל אני לא מקבל שם מסך כחול או הודעה אחרת פשוט המחשב מאתחל את עצמו ככה סתם. בדקתי טמפרטורות בזמן המשחק מעבד על 55 בערך וכרטיס מסך על 77(מפרט בהמשך). מה שמעצבן עוד יותר אני יכול לשחק שעה והמחשב מבצע ריסט או לשחק חמש דקות או שזה לא יהיה בכלל, זה לא משהו קבוע. המפרט שלי מעבד AMD Phenom II X4 955 כרטיס מסך ATI AMD Radeon HD 7870 לוח אם GA-MA78LMT-US2H זיכרון 8G ספק כוח SeaSonic 500W DRIVER ים מעודכנים. משהו יכול להצביע על הבעיה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
קודם כל סליחה מראש אם עשיתי משהו לא תקין. כרטיס מסך חדש שחובר - GTX 1070ti מזהה רק חיבור HDMI למסך הרגיל, בDisplay port הוא מזהה לא את המסך מחשב ולא את הטלויזיה. כל הדרייברים מותקנים, הכבלים תקינים, ניסיתי דרך הביוס, עדיין לא מזהה... מישהו יודע מה לעשות ? תודה
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני רוצה קיצור דרך למצב שינה משולחן העבודה, אבל לא זה "שמכבה" את המעבד וכו... אלה מצב שמשאיר את המחשב במין מצב המתנה(שהנורה במחשב מהבהבת) יש לי קיצור במלקדת למצב הזה FN+F1ׁ (אך לא תמיד מתאפשר) ניסיתי כמה קודים כמו: rundll32.exe powrProf.dll,SetSuspendState rundll32.exe powrprof.dll,SetSuspendState 0,1,0 זה לא המצב שינה שאני רוצה^^ תודה רבה לעוזרים!! ׁׁׁ
-
- 6 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום וינדוס 10 פרו בשנה האחרונה מותקן אצלי נוד 32, הרישיון מסתיים עוד חודש. עד לפני שנה הייתי עם AVAST,ובמחשב הקודם עם AVIRA וגם AVG והכל היה תמיד בסדר. במחשב מופעלת חומת האש של ווינדוס דיפנדר. האם בוינדוס יש אנטי וירוס מובנה? האם הוא טוב? איך מפעילים אותו? האם עדיף על AVAST? מה סדר הפעולות המומלץ בהחלפת אנטי וירוס? תודה ערן
-
- 13 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
היי לא מזמן התחיל המחשב שלי לעשות בעיות עד שעכשיו הוא בקושי שמיש: א. הוא מתרסק למסכים כחולים בעת שיטוט באינטרנט, לפעמים סתם בדסקטופ וגם במשחקים ב. לאחרונה הוא מה WIFI כל הזמן כשמחשב אחר באותו הבית לא מתנתק (לרגע המסך נהיה שחור ואז האינטרנט מתנתק) ג. משחקים ושאר תוכנות לפתע לא פועלים / נתקעים בדרך כלל בשלב הטעינה, לאחרונה גם ה AVG ד. גוגל כרום כל הזמן מעלה את עמוד השגיאה האפור שלו / לפעמם הוא מתרסק ולא מגיב הבעיה הראשונה התחילה קודם וכל השאר דיי באו בעקבותיה צעדים שכבר עשיתי: א. פירמטתי את המחשב ב. התקנתי ווינדווס מדיסק אחר ג. החלפתי הארד דיסק והתקנתי ווינדוס פעם נוספת דד. שיחקתי עם כל הסטיקים של הראם ככה שבדקתי את המחשב שאחד מהם בחוץ (כל פעם אחד אחר) הבעיות חוזרות בכל המק…
-
- 15 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם משום מה כול אתר שאני נכנס אליו שיש לו מערכת אוטומטית שיודעת לזהות מיקום , נותנת לי אוטומטית את האתר הצרפתי.. לדוגמה חנויות בגדים נעליים או שוב, כול אתר שיש לו יכולת של זיהוי מיקום.. וזה קורה רק ברשת הביתית שלי על כול המכשירים.. המחשב שלי והפלאפון שלי וזה די מעצבן.. הבעיה היא שאין לי מושג איך זה קרה ואיך מתקנים זאת. תודה
-
- 12 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה שבמהלך צפייה ישירה בכול אתר שאני במסך מלא החלון יוצא לי ,לא מפסיק את הסרטון ולא שום דבר אחר גם לא קופצת הודעת שגיאה דומה וכאשר אני רואה סרט לא משנה באיזה נגן שורת המשימות של התחל קופצת כול כמה זמן ניסיתי לסגור את כול התכניות הפתוחות כולל אנטי וירוס ותכנות דומות עדכנתי עדכונים של הדפדפן ושל הווינוס + דרייברים לכרטיס מסך ושום דבר לא השתנה
-
- 8 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
מדובר בתקלה שחוזרת על עצמה כבר שבוע, בדייקנות שלא היתה מביישת את חברת הרכבות של אנגליה. המחשב פתאום רואה את הרשת הביתית (האלחוטית) בתור "רשת בלתי מזוהה" עם קישוריות מוגבלת, ורק ריסט לראוטר פותר את הבעיה. מה זה אומר?
-
- 12 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
החלפתי היום מ X1950 פרו ל-Connect3d Radeon HD4850 OC 512MB DDR3 TwinTurbo PCIe ולפעמים הווינדוס מודיע לי Display driver atikmdag stop responding and succesfully recoverd, או מסך כחול במשחקים. מה עושים? הכרטיס מריץ משחקים הכל בסדר, עד שקורס\מסך כחול. הכרטיס מקבל ב-3DMARK06 11400 נקודות בערך. יש לי ויסטה 64 ביט. מה עושים? הכרטיס פגום?
-
- 5 תגובות
- 2.8k צפיות
-