תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,305 דיונים בפורום זה
-
טוב באמת שאין לי כותרת יותר טובה אחי קנה מחשב חדש הרכבנו אותו וכל מה שקיבלנו הוא 5 צפצופים ארוכים זה המפרט i7 7700 gigabyte ga-h170-d3hp corsair cmk 16gx4m2a2133c13r (8GBx2) antec vp650p gtx 760 (נשאר מהמחשב המוחלף, ישודרג מתישהו בעתיד) משום מה אין פירוש לצפצופים לא בחוברת של הלוח אם ולא באתר של גיגהבייט אבל מחיפוש באינטרנט נראה שהדעות חלוקות בין זיכרון שלא יושב טוב או תקלה במעבד הזיכרון נראה שיושב כמו שצריך, ניסיתי להושיב אותם מחדש בתצורות שונות, בבודדים ושום דבר מעבד פירקתי ובדקתי פינים נראה שהכל בסדר עכשיו הדבר היחיד שנראה לי שקורה זה שהמעבד הזה לא מופיע ברשימת התמיכה של הלוח ואני חושש שדרוש עדכון ביו…
-
- 7 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, חזרתי מקנדה והכוננים קשיחים היו בתיק גב ועלו איתי למטוס, כששהיתי בקנדה חודשים ארוכים הם שהו בשקיות פצפצים מבודדים איש מרעהו. כשחזרתי לארץ חיברתי אותם למחשב והם עבדו טוב ליומיים. אמש השארתי את המחשב דולק והלכתי לישון. כשקמתי ראיתי שאין תצוגה בעוד המחשב דולק. ניסיתי כמה פעמים לכבות ולהדליק ללא הועיל. שמתי לב, שכאשר המחשב עולה אין צליל מסוים שהמחשב עושה, לא ברור לי מהו צליל זה, כנראה זיהוי של הלוח אם? כי שום דבר לא עולה במחשב, לא רק הווינדוס, גם הביוס לא עולה! ניסיתי לחבר מסך אחר ללא הועיל. ניתקתי ההארד דיסק של הווינדוס שלי וחיברתי הארד דיסק שידוע שעובד (מהמחשב של ההורים), ואותה בעיה ברגע שהוא מחובר למחשב שלי. לכאורה פרמוט לא יפתור את הבעיה ויש כאן בעיה …
-
- 15 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב כבר כמעט שנה ואני לא מצליח להנות ממנו מהסיבה הפשוטה שאני בצורה קבועה מחליף בו חלקים בגלל שהם מתקלקלים. כל כמה חודשים ההארד דיסק שלי 250GB sata2 samsong מתחיל לתקתק ואז אני צריך להחליף בחדש ולחיות מהגיבויים וזה עושה לי את החיים קשים מאוד. כבר החלפתי לוח וזיכרונות והבעיה נשארה בהינה.מה כבר יכול להיות שאני עושה ששוחק את ההארדיסקים ככה אחד אחרי השני? בחנות שממנה קניתי את המחשב חושבים שהבעיה ממני אבל שאלתי מה כבר יכול להיות שאני עושה שגורם לזה(לפחות שאני יידע כדי לדעת לא לעשות זאת להבא) לא הייתה להם תשובה. וסתאם פרט שתדעו אם תהיתם , אז לא , אין לי משחטה של הארדיסקים בבית אז מה זה יכול להיות? אהה וקצת רקע : גם בהתחלה כשקניתי את את המחשב אחרי חודשיים אז לא רק …
-
- 39 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי לוח אם מסוג GIGABYTE GA-P35-DS3L ,עד עכשיו היה לי 2 גיגה זיכרון ,לאחרונה רכשתי עוד סלוט של2 גיגה זיכרון ברצוני לדעת לאיזה סלוט אני בדיוק צריך להתקין אותו כדי לקבל DUAL CHANNEL MEMORY (שני הזיכרונות באותו גודל ואותה מהירות) אשמח לעזרה [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
אני צריך להכנס ל-BIOS כדי לשנות הגדרה מסויימת . במסך הבחירה (Intel Logo) רשום , בחר F2 כדי להכנס להגדרות BIOS , אני לוחץ אך שום דבר לא קורא . מה הפיתרון ? דחוף!
-
- 22 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי חברים,יש לי לפטופ שעובד 24/7 כשהמסך שלו מורד/מקופל כלומר אינו דולק. הוא דולק על מנת להריץ תוכנה שלוקחת כחצי אחוז ממשאבי המעבד, כלומר שאינה מכבידה. על המטען כתוב 45W והוא מחובר כל הזמן השאלה שלי היא האם הוא באמת צורך 45W או שזה רק המקסימום ובפועל בגלל שהמסך סגור ולא נעשות בו פעילויות נוספות הוא למעשה צורך פחות .? אשמח לדעתכם.
-
- 11 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם! לאחרונה בכל הפעלה של המחשב (נייד WIN 10 אם שאלם) הוא נותן הודעה כזו to skip disk checking, press any key within סופר 8 שניות וכותב scanning and repairing drive c אולי משהו יודע מה המחשה רוצה מחיי??? תודה
-
- 14 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, קניתי אוזניות חדשות, בחיבור לפלאפון ולמחשב הנייד, הכל עובד תקין (שמע+מיקרופון), בחיבור למחשב הנייח, רק השמע עובד (בחיבור הירוק הקדמי והאחורי). יכול להיות שאני צריך כבל אחר לחיבור האוזניות למחשב הנייח? או מתאם? אני מצרף תמונה של החיבור שהגיע עם האוזניות [ATTACH=CONFIG]9641[/ATTACH] תודה
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי. יש לי מחשב בן חצי שנה בערך ובזמן האחרון המסך התחיל פתאום להכבות ולהדלק תוך מספר שניות. לאחרונה הוא התחיל להיכבות בלי לחזור לעבוד עד שלשום שמאז יש לי הודעה על המסך "אין אות" או משהו בסגנון. המחשב מחובר בכבל hdmi וניסיתי לחבר גם דרך כבל dvi התוצאה זהה. המחשב בן חצי שנה עם כרטיס מסך gtx 970 בן שנה וחצי בערך. הלוח והכרטיס מסך כן מקבלים חשמל כל האורות דולקים על הלוח ועל הכרטיס כמו גם המאווררים. המחשב נקי מאבק ונוקה קבוע פעם בשבוע. ניסיתי גם שלושה מסכים שונים כך שהמסך שלי תקין בוודאות. פירקתי את המחשב לגורמים והרכבתי מחדש מחשש שאולי איפה שהוא איזה משהו השתחחר, לצערי זה לא היה המצב. מה יכולה להיות הסיבה לכך? האם יש מנוס מללכת לחנות מחשבים וזרוק…
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
יש לי מחשב דיי טוב שקניתי לפני שנתיים וכרטיס מסך של Sapphire X1900GT , עכשיו יש כמה משחקים שאני משחק והכרטיס מפעיל את עצמו מחדש כמה פעמים עד שנתקע המחשב ולפעמים עושה ריסט. המשחקים העיקריים הם : Pro Evolution Soccer 2009 ו -Need For Speed Undercover 2 אולי חסר משהו בכרטיס מסך? תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
קודם כל סליחה מראש אם עשיתי משהו לא תקין. כרטיס מסך חדש שחובר - GTX 1070ti מזהה רק חיבור HDMI למסך הרגיל, בDisplay port הוא מזהה לא את המסך מחשב ולא את הטלויזיה. כל הדרייברים מותקנים, הכבלים תקינים, ניסיתי דרך הביוס, עדיין לא מזהה... מישהו יודע מה לעשות ? תודה
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום , יש לי בעיה במחשב נייד קצת ישן: dell i-3 M370 2.4Ghz 4gb ddr3 1066Mhz אני מדליק אותו הוא יכול להגיע גם למסך הוינדוס ואפשר להתחיל לעבוד עליו אך פתאום לאחר זמן לא ברור הוא נכבה. מצד שני יש גם מקרים שהניתוק שלו מתבצע כבר בבוט עצמו של המחשב. ממש לא ברור מה קורה, ניסיתי להיכנס בסייפ מוד וגם נכבה אחרי זמן לא ברור. הזמנים של הניתוק נעים בין 5 שניות ל-2 דקות. כמובן שאת הבדיקה עשיתי שהמטען מחובר למחשב. אשמח לעזרה, תודה.
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי לפטופ מדגם Lenovo Yoga 13 , הסדרה הראשונה, לאחרונה התחילה לי בעייה בהעברת אודיו בזמן חיבור כבל HDMI, אני מצליח לקבל את התמונה אך לא את האודיו. כאשר אני נכנס להגדרות קול במחשב אני מקבל שהמחשב מזהה רק את ההתקן של הרמקולים של המחשב, ביצעתי הצגת התקנים זמינים ולא זמינים ורק הרמקולים מופיעים לי, גם בזמן חיבור הכבל HDMI. עד כה בשביל לפתור את הבעיה ביצעתי: * הגדרת ברירת מחדל של ה-BIOS * התקנה ומחיקה מחדש של הדרייברים גם של הכרטיס מסך וגם של השמע. יש לציין שהבעיה נובעת אך ורק מהמחשב ובדקתי מספר כבלים שכולם עובדים עם מכשירים אחרים אך לא עם המחשב. לצערי שאני נכנס לאתר תמיכה של לנובו ומנסה לבצע למחשב עדכון כללי בו המ…
-
- 7 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, קניתי אוזניות RAZER KRAKEN חדשות והכל עובד טוב ויפה, מהאוזניות יוצא כבל יחיד עם חיבור יחיד (שמע משולב עם מיקרופון) ויש מפצל שהגיע עם האוזניות מחיבור יחיד כזה לשני חיבורים (אחד לשמע ואחד לאוזניות) בשביל הכניסות במחשב. האוזניות עובדות יופי במחשב, עובדות יופי בNEXUS 4 שלי כאשר אני מחבר עם החיבור היחיד, וכך גם על הSAMSUNG S3 MINI. אך כאשר אני מחבר אותן למכשיר LG G2 MINI המכשיר לא מזהה את האוזניות כלל ואין שמע. אם אני מחבר את המפצל ומחבר את חיבור השמע בלבד למכשיר אז הוא מזהה אותן. יש לי הרגשה שהבעיה ספציפית למכשיר הG2 MINI אך אולי מישהו נתקל בבעיה דומה או יודע איך לפתור את זה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, היה לי כונן חיצוני של WD, אך החיבור מיני USB שלו התפרק מהלוח חשמל, אז הוצאתי את הכונן עצמו מהאריזה, וחיברתי אותו למחשב, באמצעות SATA2 וsata power. עכשיו, בביוס הוא זהה את הכונן של WD, וכשפתחתי את הווינדוס הוא הראה לי שהוא מותקן באמצעות מנהל ההתקנים של הווינדוס, אך אין את הכונן במחשב שלי. כשנכנסתי למנהל ההתקנים, הכונן הופיע ככונן לא מוקצה. האפשרות היחידה שיש לי זה התקנת אמצעי אחסון חדש. יש לי שם הרבה חומר, אז אין מצב לעשות לו אתחול. מה ניתן לעשות אם כן? תודה רבה! http://srv2.jpg.co.il/5/5159d85e732f2.png
-
- 21 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
מותקן על המחשב WIN 10, הוא יושב על SSD של סמסונג. עד לפני חודש המחשב היה עולה תוך גג 10-15 שניות. עכשיו לוקח לוינדוס להיטען לפחות 60 שניות. איפה להתחיל לחפש את התקלה?
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי DOK שעליו מותקנים מערכות הפעלה ועוד כלי בוט שונים שאני משתמש בהם לתיקון מחשבים. משום מה 2 מחשבי DELL LATITUDE E7240 שונים לא מבצעים בוט מההתקן הנ"ל בעוד מחשבים אחרים מפעיללים אותו בלי בעיה. כשאני מנסה להפעיל אותו במחשבים האלו אני נתקע עם מסך שחור. זה קורה בכל גרסאות הביוס.
-
- 25 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
בס"ד, אחר צהריים טובים לכולם. יש לי בעיה ואני מאוד מעוניין אם מישהו פה יוכל לנסות ולמצוא את גורם הבעיה. ליפני כ-חצי שנה ליפני שקניתי את המחשב החדש אז המחשב הישן זיהה מסך CRT וכבל VGA (הכחול). עכשיו שיש לי מחשב חדש חיברתי אליו את המסך LCD וכבל DVI (הלבן) הכול טוב ויפה. התחלתי לשחק את המשחק Counter Strike ובמשחק הנ"ל HZ הוא גורם משפיע מאוד במשחק ומשום שכבל DVI מגביל אותך ל60 HZ אז זה קצת בעיה. לכן החלטתי לנסות ולשנות לכבלVGA .. וללא הצלחה , הנורה של המסך מהבהבת ועל גבי צג המסך לא מופיע דבר , רק שחור ושחור. אמרתי שאולי זה בעיה בכבל. אז הבאתי את המסך CRT שהוא מגיע עם כבל VGA משל עצמו ואותו דבר, הנורה של המסך מהבהבת ועל גבי המסך לא מופיע דבר. אמרתי.. אולי זה גם נהרס.. אז ביקשת…
-
- 6 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי, קניתי לא מזמן מחשב , זה המפרט שלו : core i5 4590 3.3ghz radeon r9 290x corsair vengeance pro 2*4gb 1600hz msi h97 gaming 3 אני כרגע עם וינדוס 8.1 64BIT קניתי את המחשב מKSP אילת בגלל שאין שם מעבדה הרכבתי אותו לבד. טוב, עכשיו לעיניין, ברוב המשחקים שאני מוריד (החדשים בעיקר) יש תקיעות המשחק לא רץ חלק כמו שדימיינתי וציפתי ממחשב חדש . לאחרונה זה קרה לי ב Far cry4 ,emergency 5 , assassin's creed unity אין לי מושג למה המחשב ככה , לפי הנתונים של המחשב הוא אמור להריץ משחקים על ULTRA לפחות לשנה שנתיים הבאות (לא?) יש למישהוא כיוון ?אולי יש חלק שלא הרכבתי נכון? אולי תקלה באחד הרכיבים? יש אפשרות לבצע בדיקה מקיפה למחשב? אולי דריברים לא מעודכנים (זה יכול להשפ…
-
- 13 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
צרבתי דיסק עם קבצי וידאו של המשפחה במהירות של 24 שזה חצי מהמהירות המקסימלית של הצורב . אחרי הצריבה בדקתי את הדיסק אחרי הצריבה והכול היה תקין (הכוונה הייתה שבדקתי גם את הדיסק וגם את הIMAGE) , אחרי יום וחצי ניסתי להפעיל אותו גם בCDROM וגם בצורב , אך המערכת לא מזהה את הדיסק בכלל שלא לדבר על לקרוא אותו . השתמשתי בNERO BURNING ROM 5.5.10.20 מה יכול לגרום למצב כזה ומה ניתן לעשות אם בכלל ? ??? ??? אני מודה לכם מראש על כל עזרה שתוכלו לתת לי .
-
- 26 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
בס"ד שלום, יש לי מחשב עם 12GB RAM שמחולק ל-3 סלוטים, 4GB כל אחד. הבעיה היא שכל פעם שמפעילים את המחשב הוא מזהה כמות אחרת, או 4 או 8 או 12. בדקתי כמה וכמה פעמים אם הם יושבים טוב בתושבות וגם בדקתי אחד אחד בניפרד וכולם עובדים. המחשב לא זז ממקומו ככה שזה ממש מוזר לי שזה קורה.. יש רעיונות איפה הבעיה? המפרט שלי: לוח אם: asus rampage iii formula מעבד: intel core i7-990x זיכרון: G.SKILL SNIPER F3-12800CL9T-12GBSR כרטיס מסך: asus gtx580 ספק כוח: thermaltake 850w toughpower gold תודה!
-
- 11 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב פנטיום 4 1800 עם 640 RAM ת ויינדוס XP PRO ועדיןן המחשב שלי איטי יחסית למחשבים אחרים של חברים יכול להיות שזה בגלל האנטיוירוס נורטון שיש לי אני ממש מתעצבן ומרגיש כאילו בזיבזתי את כל הכסף הזה עם אפשר בבקשה תשובה יכול להיות שזה פשוט בעיה בתוכנה ואני צריך לשנות או לשפר עוד משהו? תודה מראש!
-
- 33 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אולי מישהו פה יכול לעזור לי עם התקלה הבאה אני בא להדליק את המחשב, הוא פשוט תקוע, לא מעלה מסך, לא כלום, רק מסך שחור (הרבה לפני ה BIOS, עליית המערכת הפעלה וכו') קיצר, פתחתי את המחשב, ומה שאני רואה על הלוח אם, ב LED הזה ליד הביוס זה את הקוד הבא כל הזמן 15-3B-32 קיצר כל פעם בקוד 32 הוא נתקע ועושה reboot מה שכן, אחרי שזה קורה זמן מה, אני מכבה את המחשב (7 שניות וכו') ואז הוא מעלה את הביוס, אומר שמשהו נדפק ואם אני רוצה לעשות RESET להגדרות ברירת מחדל וכו' אני נכנס ל bios, מעלה את ההגדרות שלי, ואז המחשב עולה שאני מכבה אותו, ומדליק מחדש - זה חוזר שוב חלילה וכל פעם נתקע ב 32 וכו' ניסתי בין היתר להחליף זכרונות (יש לי עוד זוג ספייר של DDR3), ניסתי לשים רק סט…
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
-