עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by udi80,

יש לי לוח x48t שתומך ddr3 דיסק טרה מעבד q9500 וכרטיס מסך 4850 ספק 600 וקירור מים של זלמן xt אשלה אם ספק של 600 מספיק

• 37 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. Started by eli_xXx,

בס"ד שלום, יש לי מחשב עם 12GB RAM שמחולק ל-3 סלוטים, 4GB כל אחד. הבעיה היא שכל פעם שמפעילים את המחשב הוא מזהה כמות אחרת, או 4 או 8 או 12. בדקתי כמה וכמה פעמים אם הם יושבים טוב בתושבות וגם בדקתי אחד אחד בניפרד וכולם עובדים. המחשב לא זז ממקומו ככה שזה ממש מוזר לי שזה קורה.. יש רעיונות איפה הבעיה? המפרט שלי: לוח אם: asus rampage iii formula מעבד: intel core i7-990x זיכרון: G.SKILL SNIPER F3-12800CL9T-12GBSR כרטיס מסך: asus gtx580 ספק כוח: thermaltake 850w toughpower gold תודה!

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  3. היי, קניתי לא מזמן מחשב , זה המפרט שלו : core i5 4590 3.3ghz radeon r9 290x corsair vengeance pro 2*4gb 1600hz msi h97 gaming 3 אני כרגע עם וינדוס 8.1 64BIT קניתי את המחשב מKSP אילת בגלל שאין שם מעבדה הרכבתי אותו לבד. טוב, עכשיו לעיניין, ברוב המשחקים שאני מוריד (החדשים בעיקר) יש תקיעות המשחק לא רץ חלק כמו שדימיינתי וציפתי ממחשב חדש . לאחרונה זה קרה לי ב Far cry4 ,emergency 5 , assassin's creed unity אין לי מושג למה המחשב ככה , לפי הנתונים של המחשב הוא אמור להריץ משחקים על ULTRA לפחות לשנה שנתיים הבאות (לא?) יש למישהוא כיוון ?אולי יש חלק שלא הרכבתי נכון? אולי תקלה באחד הרכיבים? יש אפשרות לבצע בדיקה מקיפה למחשב? אולי דריברים לא מעודכנים (זה יכול להשפ…

• 13 תגובות
    • 2.7k צפיות
  4. היי, קניתי אוזניות RAZER KRAKEN חדשות והכל עובד טוב ויפה, מהאוזניות יוצא כבל יחיד עם חיבור יחיד (שמע משולב עם מיקרופון) ויש מפצל שהגיע עם האוזניות מחיבור יחיד כזה לשני חיבורים (אחד לשמע ואחד לאוזניות) בשביל הכניסות במחשב. האוזניות עובדות יופי במחשב, עובדות יופי בNEXUS 4 שלי כאשר אני מחבר עם החיבור היחיד, וכך גם על הSAMSUNG S3 MINI. אך כאשר אני מחבר אותן למכשיר LG G2 MINI המכשיר לא מזהה את האוזניות כלל ואין שמע. אם אני מחבר את המפצל ומחבר את חיבור השמע בלבד למכשיר אז הוא מזהה אותן. יש לי הרגשה שהבעיה ספציפית למכשיר הG2 MINI אך אולי מישהו נתקל בבעיה דומה או יודע איך לפתור את זה? תודה.

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  5. קודם כל סליחה מראש אם עשיתי משהו לא תקין. כרטיס מסך חדש שחובר - GTX 1070ti מזהה רק חיבור HDMI למסך הרגיל, בDisplay port הוא מזהה לא את המסך מחשב ולא את הטלויזיה. כל הדרייברים מותקנים, הכבלים תקינים, ניסיתי דרך הביוס, עדיין לא מזהה... מישהו יודע מה לעשות ? תודה

6. Started by איצ,

שלום לכולם! לאחרונה בכל הפעלה של המחשב (נייד WIN 10 אם שאלם) הוא נותן הודעה כזו to skip disk checking, press any key within סופר 8 שניות וכותב scanning and repairing drive c אולי משהו יודע מה המחשה רוצה מחיי??? תודה

• 14 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. היי, אז קניתי מחשב חד מהמלצה שהביאו לי כאן בפורום מפרטים. הכל עבד טוב ויפה, הכל מהיר מרגיש מצויין! ואז! המחשב התפצל לשתיים! סתם.. באמצע משחק המסך קפא בלי אפשרות לעשות tab או כל דבר אחר.. נאלצתי ללחוץ על reset. מאז כל פעם שאני מדליק את המחשב הוא מעלה האם אני רוצה להעלות את ווינדוס בצורה נורמלית או safe mode וכו'.. בנורמל הוא מראה את הלוגו של חלונות ושומעים כזה רעש מהמארז ועושה ריסט אוטומטי.. חיפשתי ברחבי האינטנרט מה לעשות וניסיתי: 1. להכנס ל safemode ולעשות system restore. לא עבד. 2. להסיר תוכנות שהותקנו לאחרונה, לא עבד. 3. התקנתי את הווינדוס על כונן אחר. עבד יפה עד שהתקנתי את הדרייברים ואז בריסט הבא הוא התחיל לקרוס שוב (אותו דבר) *פירקתי את הכרטיס מסך מהמחשב ו…

• 14 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. במחשב שלי לוח אם "GA-H110M-S2H DDR3", כרטיס הרשת OB תקול. מכיוון שללוח חריץ הרחבה PCI-E אחד שתפוס ע"י כרטיס מסך, אני מחפש תחליף ללוח אם שיהיה עם מינימום "בלאגן" בהחלפה. אם אפשר עם 2 חריצי , PCI-E כדי שאוכל להתקין כרטיס רשת בנוסף לכרטיס המסך.. מה האופציות העומדות לפני? תודה

9. התקנה של מחשב חדש. יש דיסק 500GB SSD עליו התקנתי חלונות 10. יש דיסק 4TB שבהתקנה חילקתי ל2 PARTITION ובהתקנה נוצר בו גם מחיצת סיסטם של 500GB אחרי ההתקנה יש חלק בדיסק שלא מצליח לעשות לו פרמוט וכל התפריט שלו אפור. ניסיתי DISKPART אבל זה מעדכן שיהיה שינוי לסיסטם שידפוק את החלונות באתחול הבא. שמתי תוכנת PARTITION אבל לא הצלחתי אי אפשר לשנות אותו לפעיל או לפרמט את החלק הזה. עיצה מה לעשות?

10. Started by Krot84,

שלום לכם, יש לי כרטיס קול CREATIVE LIVE PLAYER עם היציאה הדיגיטלית, רציתי לדעת אם קיים כבל שמצד אחד הוא מתחבר ליציאה הדיגיטלית ומצד שני חיבור RCA שאותו אני מחבר ל RECEIVER?

• 12 תגובות
    • 2.7k צפיות
  11. Started by Ariel234156,

שלום, יש לי הארד דיסק חיצוני מדגם wd ultra לפני כמה ימים הוא התחיל לתקתק לי ברגע שאני מחבר אותו למחשב והמחשב לא מזהה אותו בכלל ככונן שיש בו נפח אחסון. ניסיתי לבצע שחזור בכמה תוכנות שונות אבל אף אחת מהם לא הצליחה לשחזר אפילו מעט מהקבצים, אני מאוד אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בעניין בגלל שיש לי בתוכו הרבה מאוד חומר חשוב. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. שלום, חזרתי מקנדה והכוננים קשיחים היו בתיק גב ועלו איתי למטוס, כששהיתי בקנדה חודשים ארוכים הם שהו בשקיות פצפצים מבודדים איש מרעהו. כשחזרתי לארץ חיברתי אותם למחשב והם עבדו טוב ליומיים. אמש השארתי את המחשב דולק והלכתי לישון. כשקמתי ראיתי שאין תצוגה בעוד המחשב דולק. ניסיתי כמה פעמים לכבות ולהדליק ללא הועיל. שמתי לב, שכאשר המחשב עולה אין צליל מסוים שהמחשב עושה, לא ברור לי מהו צליל זה, כנראה זיהוי של הלוח אם? כי שום דבר לא עולה במחשב, לא רק הווינדוס, גם הביוס לא עולה! ניסיתי לחבר מסך אחר ללא הועיל. ניתקתי ההארד דיסק של הווינדוס שלי וחיברתי הארד דיסק שידוע שעובד (מהמחשב של ההורים), ואותה בעיה ברגע שהוא מחובר למחשב שלי. לכאורה פרמוט לא יפתור את הבעיה ויש כאן בעיה …

• 15 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. שלום. יש לי מחשב כבר כמעט שנה ואני לא מצליח להנות ממנו מהסיבה הפשוטה שאני בצורה קבועה מחליף בו חלקים בגלל שהם מתקלקלים. כל כמה חודשים ההארד דיסק שלי 250GB sata2 samsong מתחיל לתקתק ואז אני צריך להחליף בחדש ולחיות מהגיבויים וזה עושה לי את החיים קשים מאוד. כבר החלפתי לוח וזיכרונות והבעיה נשארה בהינה.מה כבר יכול להיות שאני עושה ששוחק את ההארדיסקים ככה אחד אחרי השני? בחנות שממנה קניתי את המחשב חושבים שהבעיה ממני אבל שאלתי מה כבר יכול להיות שאני עושה שגורם לזה(לפחות שאני יידע כדי לדעת לא לעשות זאת להבא) לא הייתה להם תשובה. וסתאם פרט שתדעו אם תהיתם , אז לא , אין לי משחטה של הארדיסקים בבית אז מה זה יכול להיות? אהה וקצת רקע : גם בהתחלה כשקניתי את את המחשב אחרי חודשיים אז לא רק …

• 39 תגובות
    • 2.7k צפיות
  14. מותקן על המחשב WIN 10, הוא יושב על SSD של סמסונג. עד לפני חודש המחשב היה עולה תוך גג 10-15 שניות. עכשיו לוקח לוינדוס להיטען לפחות 60 שניות. איפה להתחיל לחפש את התקלה?

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. Started by EAD,

אולי מישהו פה יכול לעזור לי עם התקלה הבאה אני בא להדליק את המחשב, הוא פשוט תקוע, לא מעלה מסך, לא כלום, רק מסך שחור (הרבה לפני ה BIOS, עליית המערכת הפעלה וכו') קיצר, פתחתי את המחשב, ומה שאני רואה על הלוח אם, ב LED הזה ליד הביוס זה את הקוד הבא כל הזמן 15-3B-32 קיצר כל פעם בקוד 32 הוא נתקע ועושה reboot מה שכן, אחרי שזה קורה זמן מה, אני מכבה את המחשב (7 שניות וכו') ואז הוא מעלה את הביוס, אומר שמשהו נדפק ואם אני רוצה לעשות RESET להגדרות ברירת מחדל וכו' אני נכנס ל bios, מעלה את ההגדרות שלי, ואז המחשב עולה שאני מכבה אותו, ומדליק מחדש - זה חוזר שוב חלילה וכל פעם נתקע ב 32 וכו' ניסתי בין היתר להחליף זכרונות (יש לי עוד זוג ספייר של DDR3), ניסתי לשים רק סט…

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  16. Started by שלומי אבי,

עשיתי הפעלה מחדש למחשב ולהפתעתי קיבלתי את המסך המצולם שהעלתי. לא עשיתי שום שינוי בביוס ואני לא מצליח להעלות את המחשב. אשמח אם תוכלו לעזור לי בבקשה.

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. שלום, אני קונה מחשב חדש בקרוב. אני קצת מבולבל בנושא הווינדוס 10 מול ווינדוס 10 פרו. את האמת אני עדיין עם ווינדוס 7. אני מתעסק בעיקר בעריכת וידיאו על פרימייר ואפטר אפקטס ורציתי לדעת אם יש לי צורך בווינדוס 10 פרו, או שגרסת ה-HOME טובה מספיק ואין צורך לבזבז על זה כסף. תודה.

18. Started by skippy22,

שלום, היה לי כונן חיצוני של WD, אך החיבור מיני USB שלו התפרק מהלוח חשמל, אז הוצאתי את הכונן עצמו מהאריזה, וחיברתי אותו למחשב, באמצעות SATA2 וsata power. עכשיו, בביוס הוא זהה את הכונן של WD, וכשפתחתי את הווינדוס הוא הראה לי שהוא מותקן באמצעות מנהל ההתקנים של הווינדוס, אך אין את הכונן במחשב שלי. כשנכנסתי למנהל ההתקנים, הכונן הופיע ככונן לא מוקצה. האפשרות היחידה שיש לי זה התקנת אמצעי אחסון חדש. יש לי שם הרבה חומר, אז אין מצב לעשות לו אתחול. מה ניתן לעשות אם כן? תודה רבה! http://srv2.jpg.co.il/5/5159d85e732f2.png

• 21 תגובות
    • 2.7k צפיות
  19. Started by DarkW,

אפשר להגיד שמדובר בבעיה שהלכה והחריפה. בכמה שבועות האחרונים היה קורה לי (מדי פעם) שהמחשב פשוט לא היה יוצא ממצב Sleep. הייתי לוחץ על מקש או מזיז את העכבר אבל המסך היה נשאר בסטנד-ביי. (המסך הוא מדגם LG IPS236) בימים האחרונים זה החריף, ועכשיו אם זה קורה אפילו אם אני מכבה את המחשב לפעמים הוא לא עולה כמו שצריך בהדלקה מחדש (שוב, אין תצוגה). כמו כן הוא נתקע לי פעמיים בהרצה של BF3 בערך דקה לתוך המשחק, ברמה ששום דבר לא מגיע ואפשר רק לכבות אותו עם לחיצה ארוכה על הדלקה. בדקתי עם AVG לוירוסים והוא לא מצא כלום. יש לי הרגשה שזאת בעיה בזיכרון, ואז זה מסביר גם את זה שהמחשב לא "חוזר" וגם את זה שבמשחק הוא נתקע, כי רק אז הוא צריך להשתמש בכל הזיכרון. חשבתי בהתחלה שזה אולי הכרטיס מסך, אבל גם …

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. Started by gif,

אני צריך להכנס ל-BIOS כדי לשנות הגדרה מסויימת . במסך הבחירה (Intel Logo) רשום , בחר F2 כדי להכנס להגדרות BIOS , אני לוחץ אך שום דבר לא קורא . מה הפיתרון ? דחוף!

• 22 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. Started by Daniel Shteren,

שלום ותודה לעוזרים. אני מתלבט בין שני כרטיסי מסך שכן רוב עבודתי היא שרטוט והרכבות ב-SOLIDWORKS. להבנתי, כרטיסי ה-QUADRO הם המתאימים ביותר ליישומי תלת מימד. המוכר בחנות טען שאני מדבר לא לעניין ואמר שהפרמטר הקובע הוא מספר ליבות CUDA שיש בכרטיס. האם יש עוד פרמטרים חשובים אותם עליי להשוות? האם למישהו יש נסיון עם ה-GTX ביישומי תלת מימד? האם שני הכרטיסים "חלשים" וכדאי לעשות מאמץ ולשדרג ל-P1000? אשמח לכל מידע כללי\פרטני מועיל. מפרטי הכרטיסים: QUADRO P600 GTX 1050 TI שוב תודה, וחג שמח.

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. Started by Guy950,

שלום, לפני כשבועיים קניתי כרטיס מסך GTX 1070 G1 של חברת ג'יגהבייט וכשהתקנתי את הכרטיס אז ניקיתי אבק מתוך המארז באמצעות מיכל אוויר דחוס והתקנתי את הכרטיס החדש. חשוב לי לציין שהקפדתי לפרק חשמל סטטי באמצעות מגע תמידי עם המארז, הפעם היחידה שלא היה מגע ביני לבין המארז הוא כשהייתי צריך להתקין את הכרטיס עם שתי הידיים. מלבד זאת פרקתי חשמל סטטי מהידיים באופן קבוע. זה הרגל שפיתחתי לעצמי לאחר שקראתי טיפים כאלה בפורום ובאינטרנט כשהייתי צריך לפרק מחשבים אחרים בעבר. לאחר שהתקנתי את הכרטיס החדש וחיברתי את החוטים חזרה, כל פעם שניסיתי להפעיל את המחשב הוא היה נכנס ללופ של הפעלה וכיבוי. המחשב היה נדלק, מצפצף פעם אחד ונכבה, וככה היה ממשיך עד שהייתי מכבה את הספק כוח. …

23. יש לי MAXTOR 40GB 7200RPM והבעיה היא שנשבר לו פין אחד ( שורשו עדיין תקוע בתחתית התבנית.) זה מתבתא בכך שהווינדוס לא עולה! האם אפשר איכשהו לתקן את הפין הזה?? לבד או בחנות כלשהי? תודה רבה מראש.

• 26 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. היי, יש לי מחשב חזק;מפרט המחשב: מעבד:אינטל Q6600 CORE 2 QUAD 2.4GHZ. לוח אם:GIGABYTE GA-EP43-UD3L. ספק כוח:EZCOOL 12CMF 450W REAL. זיכרונות:KINGSTON HYPER-X DDR2 6GB 800MHZ. מערכת הפעלה:WINDOWS 7 ULTIMATE - 32BIT. כרטיס מסך:NVIDIA HDCP/HDMI 9500GT 512MB PCIE. מארז:LED+25CM FAN BLACK SILVER. מאוורר למעבד:AR PRO D.C 775. דיסק קשיח:WD SATA2 16MB 320GB. הבעיה היא:המחשב איטי ואף מגיב לסירוגין באיטיות;למ"ס פעולות (יכולה להיות אפילו פעולה אחת,כמו גלישה באינטרנט במהירות של 5MB),אשר מתבצעות במקביל ואף לפעמים,מציג לי למ"ס שניות (כ15 שניות) בסוגריים,את 2 המילים לא מגיב,ורק לאחר מכן הוא מגיב. שאלתי היא:מה ניתן להחליף ו/או לשפר/לשנות;במיפרט המחשב שלי - כדי,שהמחשב יהיה יותר…

• 6 תגובות
    • 2.7k צפיות
  25. Started by DanielHatuka,

יש לי מחשב דיי טוב שקניתי לפני שנתיים וכרטיס מסך של Sapphire X1900GT , עכשיו יש כמה משחקים שאני משחק והכרטיס מפעיל את עצמו מחדש כמה פעמים עד שנתקע המחשב ולפעמים עושה ריסט. המשחקים העיקריים הם : Pro Evolution Soccer 2009 ו -Need For Speed Undercover 2 אולי חסר משהו בכרטיס מסך? תודה מראש

• 15 תגובות
    • 2.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.