עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Xilver,

כאשר אני משחק במשחק ומפעיל את האימיול, זה יוצא לעתים קרובות מאוד לשולחן העבודה מהמשחק. מה הסיבה לכך? כדי להפעיל את האימיול על הליבה השנייה אני עושה מנהל משימות-->תהליכים-->מקש ימני על האימיול->קירבה->ומסמן רק את הCPU 01. במשחק אני משאיר את שניהם (CPU 01 וCPU 0).

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  2. Started by oxes,

שלום לכם בכן אני דיי מיואש לאחרונה בואו נגיד 4חודשים המחשב שלי נתקע כל כמה דקות ולא משנה אם אני עושה פעולה כלשהיא זה יכול להיות שאני פותח את הוורד או סתם גולש לי בדפדפן,עכשיו אני לא יודע איפה לשים את האצבע הוא פשוט נתקע בלי שום הודעה בלי שום מסך כחול למרות שאפשרתי לו באפשרויות שכן יציג לי מסך כחול ויתריע על בעיה כלשהיא,בעיה בווינדוס זה לא נראה לי ואם זה בעיית חומרה אני לא יודע איך אני יכול לזהות אותה, אין לי אפשרות להתחיל להוציא חלקים ולנסות להחליף באחרים כי אין לי חלקים אחרים כרגע ,אם מישהו יודע על תוכנה כלשהיא שיכולה לזהות או רעיון כלשהוא,אפילו הלוג של הווינדוס לא נותן שום התראה או וורנינג מקווה שתוכלו לעזור. תודה!

• 14 תגובות
    • 712 צפיות
  3. Started by most,

היי, העברתי הרדיסק ממחשב שעובד למחשב אחר, הפעלתי ומ"ה לא עולה, כמה פרטים: 1. יש מסך כחול לחלקיק שניה ואז מופיע המסך שנותן בחירה איך להעלות את הווינדוס - גם ב SAFE MODE לא אפשרי. 2. הכנסתי דיסק של ה XP והוא מגיע עד ל WINDOWS IS STARTING ואז מופיע מסך כחול עם תקלה שאומר אולי יש וירוס או חומרה לא תקינה או ההרד הושחת וכו' - ז"א שלא ניתן להגיע עם הדיסק של ה XP אפילו לפירמוט. 3. ניסיתי להשתמש בלייב סידי של לינוקס (אובונטו ו PCLINUX OS) וגם הם לא נטענות - מופיע מסך בחירה אך במהלך נסיון העלאת המערכת זה נתקע. מה דעתכם? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 712 צפיות
  4. Started by zglazer,

ברשותי מחשב די ישן למעט האמת מע' הפעלה WIN XP ,P3-866,256SDRAM, פירמטתי את המחשב לפני כשבועיים. באמצע התקנת תוכנה חדשה החשב ביצע Restart בצורה פתאומית . מרגע שעלה חזרה קרו מס' דברים: 1- המחשב לא מצליח לסיים בדיקת דיסק (מסך כחול XP ) 2- מודיע לי שקבצי WIN נמחקו/ CRUPPT לדוג' WIN LOG ON.EXE 3-נעלמו לי הדרייברים של הצורב וכונן CD ע"פ שבביוס הם כן מזוהים אך MY COMPUTER הם לא מזוהים. 4- ניסיתי לעשות פירמוט מחדש אך ללא הועיל מאחר ו SET UP WIN מודיע לי על שקבצי WIN נמחקו/ CRUPP מה עושים חברים ? נא עזרתכם המהירה

• 6 תגובות
    • 712 צפיות
  5. Started by talisman,

קניתי מחשב לפני כחודש... ופחות או יותר מההתחלה המחשב התחיל לקרוס (מסכים כחולים). מה שמוזר הוא שכל פעם הייתי מקבל הודעה אחרת, וכל פעם בעיה בקובץ אחר. פירמטתי אותו מספר פעמים והתקנתי גרסאות שונות של וינדוז אך זה לא עזר. נתתי אותו לתיקון ל LOGICPC שמהם קניתי אותו אך כל משה שהם עשו זה לחלק את ה HD שלי ל PARTITIONS בטענה שזה ייעזור אך זה לא עזר כמובן. אני מצרף את 2 קבצי ה DUMP האחרונים שקיבלתי. [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 712 צפיות
  6. שלום, יש ברשותי כונן קשיח גדול 120GB IDE ואני לא מעוניין לקנות SATA חדש. איך אוכל לחבר אותו ואת הצורב DVD שלי ללוחות החדשים שתומכים רק ב SATA. ראיתי כמה שתומכים גם ה SATA וגם ב IDE אחד. אך אחד זה לא מספיק. מה עושים? :kopfpatsch:

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  7. Started by rez,

תודה לכל מי שמוכן לעזור יש לי לוח אם של אזוס A8N-SLI עם דיסק 250GB SATA2 של WD. לפני כמה ימים קניתי עוד 2 דיסקים אותו דגם, וברגע שאני מחבר יותר מדיסק אחד למחשב הוא נתקע קצת אחרי הביוס, ולא מעלה את דיסק ההתקנה של מערכת ההפעלה ,ואפילו לא נותן הודעה על no system disk כשאני מחבר כל אחד בנפרד הכל תקין. :s05: :s05: :s05: גרסת ביוס 1014 (שידרגתי לפני כמה שבועות) תודה לכל מי שמנסה לעזור לי וגמר חתימה טובה וצום קל REZ

• 7 תגובות
    • 712 צפיות
  8. לאחרונה במחשב של אבי ישנן כמה בעיות די מוזרות הנגרמות כנראה מאמצעי הקלט במחשב (עכבר/מקלדת)... לפעמים קורה שזה פשוט נתקע והוא לא מצליח לכתוב, והוא מצליח ל"השתחרר" מהבעיה על ידי לחיצה על מקש ה-SHIFT, כאילו ה-SHIFT כבר לחוץ. קורה גם שלעיתים נשמעים צפצופים מהמחשב בזמן הקלדה, כשבאותו רגע ההקלדה נתקעת... זהו ממה שאני זוכר קורה, בעיות בהחלט מוזרות וניסיתי לפתור אותם כך: סריקות בעזרת תוכנות ANTI-SPYWARE ו-REGISTERY למינהן... ניקוי המקלדת מאבק החלפת העכבר הישן בחדש, כשאותו חדש היה אצלי במחשב (עד שהחלפתי ל-G5) ולי הוא לא עשה כל בעיות. (עכבר אופטי פשוט של MICROSOFT) מה אפשר לעשות? אני יכול לקנות עכבר חדש, אבל אני לא יודע אם זה יעזור... חשבתי שמקור הבעיה, הוא בחיבור ה-PS2, המקלדת …

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  9. הרצתי סריקה ב תוכנה AVG Anti Spyware והמחשב עדיין רץ איטי מה אתה ממליצים???????????

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  10. Started by Rocket_Pool,

עד כמה אחוזים יפגעו(צוור בקבוק) מהביצועים של הכרטיס 8800GTS עם מעבד 3 GHZ . FSB 800 זכרונות DDR 1G

11. Started by sagi_10,

המחשב שלי לא נידלק אחרי שהוא היה מחוץ לחשמל או כל כבל אחר למשך 30 שעות בערך המחשב פשוט פועל כמה שניות (אפילו לא מגיע לביוס)ואז נכבה המחשב חדש והספק כוח אמור להחזיק אפילו כפול מהמחשב שלי מה לעשות??

• 6 תגובות
    • 712 צפיות
  12. Started by one_man,

שלום, קניתי מארז: 321W-WI - Dimension: 180x415x470mm(WxHxD) - White with Window - Drive: 4x5.25 + 7x3.5 - 500W 20/24 Power supply (LGA 775 ready) - 2x 80mm fans - Linkworld ולוח אם: nForce 570 Chipset - 4xDDR2 - ATX - 3xPC GA-M57SLI-S4 -Gigabyte הUSB האחורי עובד כמו שצריך. יציאת הUSB הקדמי לא עובדת. שתי היציאות לא עובדות. חשוב לציין שיציאת האוזניות הקדמית עובדת כמו שצריך. כנראה זה משהו בחיבורים. לאיפה אני צריך לחבר את החוטים של הUSB הקדמי? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  13. Started by itziking,

שלום! יש לי בעיה דיי מצחיקה למעשה... לפני בערך שבועיים משו השתבש במראה כשנכנסתי ל "מחשב שלי" בשולחן העבודה כדי לבדוק משו. כשיצאתי כנראה לחצתי בטעות שם על משו בהגדרות של הראייה והחלון המלבני הזה בצד של "המחשב שלי" שממנו יש תפריט להגדרות ועוד עמה פשוט נעלם! עכשיו אני פשוט רואה את החלון של "המחשב שלי" בלי החלון המלבי שבתוכו.. למרות שניסיתי לסדר בהגדרות שם וב"התאמה אישית" פשוט לא הלך. וגם אם אני רוצה לצרוב דיסקים מהתוכנת צריבה של ווינדוס זה בעיה כי אני למעשה לא רואה את החלון בצד שממנו אני לוחץ על צריבה והוספה של פריטים. מקווה שתעזרו [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  14. המפרט בפרטים שלי ... כתבתי אתמול על הבעיה שכשהפעלתי את המחשב .. הוא נדלק .. אבל לא היה מסך בכל מקרה היום ראיתי שמאחורי הספק היה סוויץ' כזה להחליף בין 230 ל 115 ... החלפתי (כי הבנתי מהנורה האדומה שדלקה לי על הכרטיס מסך שהוא לא מקבל מספיק כוח) ... הדלקתי את הספק והפיוז בבית קפץ .. אחרי שהרמתי את הפיוז והחזרתי ל 230 (במקור הוא היה על 230 והחלפתי ל 115) המחשב לא נדלק בכלל ... שום דבר ! הרסתי משהו ? בבקשה תעזרו לי . :'(

• 6 תגובות
    • 712 צפיות
  15. חברי הפורום שלום. אולי כמה מכם זוכרים את הבעיה שהייתה לי עם הקבלים שמתנפחים על הלוח. בקיצור אחרי שהחליפו לי 3 או 4 לוחות מאותו דגם (7VAX של Gigabyte), בסוף (לפני 4 ימים, אחרי שהמחשב היה בחנות 3-4 שבועות) נתנו לי את דגם 7VA, שלא כולל כרטיס רשת מובנה (ואין בו גם ביוס כפול או DIPs לשינוי המכפלה, אבל חוץ מזה הלוחות דיי זהים), בטענה שיש בעיה בסידרה של ה 7VAX וב 7VA אין את הבעיה הזו (קבלים אחרים). בכל מקרה - אני צריך 2 כרטיסי רשת במחשב - אחד לחיבור מודם הכבלים (אינטרנט) ואחד לשיתוף למחשב השני בבית. כרטיס אחד חיצוני כבר היה לי - כרטיס פשוט של Realtek שעבד בסדר גמור. מכיוון שבלוח שקיבלתי לא היה כרטיס רשת מובנה, נתנו לי כרטיס רשת נוסף. בהתחלה שמו עוד כרטיס של Realtek, אבל למזלי בד…

• 6 תגובות
    • 712 צפיות
  16. Started by rota,

יש ברשותי כרטיס מסך ATi Radeon 9700 pro by Sapphire התקנתי את הדרייברים המקוריים מהדיסק ולאחר מכן רציתי לעדכן מהאינטרנט. כשהרצתי את ההתקנה הוא כותב לי: INF ERROR VIDEO DRIVER NOT FOUND יש ברשותי מערכת הפעלה ווינדוס xp באנגלית. תודה לכל העוזרים...

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  17. השאלה בכותרת....ואיך בודקים מה נשרף....??????? תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  18. Started by uorieldahan,

הזיכרון (64mb sd) במחשב שלי (פנטיום 3) לא טוב, החלפתי את הזיכרון ל-256 מגה ומישום מה יש לי שני בעיות א. המחשב מריץ בדיקה לזיכרון שלוש פעמים ורק בפעם השלישית ממשיך בתהליך ההפעלה ב. במקום לזהות 256 מגה הוא מזהה רק 131 מגה (האם הלוח אם לא תומך ביותר מ-131 מגה זיכרון?) הצילו אנא תעזרו לי!!! תודה למי שיענה :

• 12 תגובות
    • 712 צפיות
  19. שלום לכולם. ליפני זמן קצר (אך קרה מספר פעמים בזמן האחרון) המחשב החליט שהוא אינו מסוגל יותר ליסבול אותי וניסה כניראה לבטא זאת בכך שהוא הפסיק את פעולת המחשב ומערכת ההפעלה והוציא עלי מסך כחול גדול ומאיים. במסך הכחול היה רשום משהו על כך שהוא הפסיק את פעולת מערכת ההפעלה בכדי להציל מידע או לא ליגרום לנזק נוסף (כמה מפתיע). הינה הפרטים החשובים מההודעה: DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL וזה מה שהיה רשום תחת הכותרת Technical Info' : STOP: 0x0000000D1 (0x013702B4,0x00000002,0x00000000,0xF7FEDCEA) ומיתחתיו: ndiswan.sys - Address F7FEDCEA base at F7FE2000, Datestamp 3d6de23e בזמן שלמעתה האו סופר אחוזים בקשר לאיזשהו Dump של "זיכרון פיזי" כשהוא מגיע ל-100 הוא מסיים, כשהוא סיים ע…

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  20. Started by fofo66,

שלום יש לי בעיה בסאונד של כרטיס הקול "via ac97 vt8233 " זה הפעם הראשונה שלי שאני מחבר את הכרטיס קול למערכת הביתית שלי . ניתקלתי בבעיה שהסאונד נישמע חלש ורק ברמקול אחד שומעים חזק יותר מהשני ובלי בסים ניסיתי להוריד דרייב חדש וגם זה לא הצליח הורדתי את התוכנה " sandra 2003 " כדיי לדעת הזה כרטיס קול יש לי ושם היה כתוב via ac97vt8753 ובמחשב עצמו שפתחתי אותו יש את הדגם via ac97 vt8233 שחכתי לציין שהכרטיס מובנה על הלוח אם ניסיתי להוריד את הדרייבר הנכון אבל בהתקנה קיבלתי הודעה שצריך לשנות קודם כל את ההגדרות בביוס ואני לא יודע איך בבקשה תעזרו זה ממש דחוף לי ותודה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  21. אז ככה זה התחיל שכיביתי את המחשב ואחי הדליק אחרי ופתאום כלום לא עבד... המסך רשם וידאו ארור וכלום לא עבד... החלפתי לוח ומעבד וזה לא עזר... החלפתי כ.מסך וזה לא עזר... הכל מחובר כמו שצריך ואני חושב שהבעיה בספק... אתם חושבים שאני צודק? או שמה הבעיה במקום אחר...עיזרו לי בבקשה... עריכה:כל זה קרה לחבר שלי...

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  22. Started by לרה,

שלום לכולם! שמי לרה והבעיה שלי עם המחשב שלי די ממושכת.... וגם תיאורה. מודה מראש לאלו שיצליחו לקרוא הכל מפרט המחשב שלי: AMD athlon 2500 GHz 1.83 256 Mb of RAM מערכת הפעלה XP proffesional SP1 2002 הסיפור מתחיל לפני שנה כשרציתי לראות סרטים במחשב ובשביל זה הייתי חייבת לחדש את המחשב והמפרט שרשמתי זה המחשב שקניתי. בזמנו גם היה לי כרטיס טלויזיה שהועבר למחשב החדש. משם התחילו הבעיות. XP סירב לעבוד עם כרטיס טלויזיה ישן ואני סירבתי לקנות חדש (יק מדיי). המחשב נטע להיתקע המון והיו המון בעיות. ההורים שלי נתנו לי את הטלויזיה שלהם וככה יכולתי להפסיק לראות טלויזיה במחשב. עם קבלת הטלויזיה החלטתי לפרמט את המחשב כדי שיפסיק לעשות בעיות ויהיה כמו חדש. בגלל שזו הייתה הפעם הראשונה…

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  23. חבר'ה יש לי בעיה. המחשב שלי מגיע למצב טעינה של הוינדוס (אתם יודעים הריבועים האלה שרצים על המסך) הוא טוען טוען טוען טוען טוען וממשיך לטעון. עכשיו אמרתי אולי זו בעיה בוינדוס... אז הכנסתי תדיסק של הוינדוס וראיתי שלוקח לו המון זמן להגיע למסך הכחול שאמור להראות איפה להתקין תוינדוס וכו'... עכשיו שמתי לב שכתוב שם על כונן C לא מכיר(unknow) בקיצר מה אני עושה עכשיו? שאני מגיע למסך הזה והוא מראה לי על איזה כונן להתקין תוינדוס המחשב ניתקע. מה לעשות עכשיו?

• 6 תגובות
    • 712 צפיות
  24. שלום! יש לי כרטיס TV.. ואני רוצה להוריד אותו לחריץ למטה יותר כדי לפנות יותר מקום לקירור כ. מסך.. השאלה היא.. האם אני אצטרך להתקין אותו מחדש? והסיר את הקודם? תודה רבהה!!

• 8 תגובות
    • 712 צפיות
  25. Started by igoldman,

ברשותי צורב PHILIPS X24 IDE אני משתמש בתוכנת צריבה NERO (הגירסה האחרונה) אני משתמש בדיסקים ריקים לצריבה של חברת PHILIPS CDR80 לאחר כל צריבה אני מבצע בדיקת SCANDISK באמצעות UTIL שיש ב NERO עונה לשם CD SPEED ב 90 אחוזים מהדיסקים שבדקתי נמצאו DAMAGED AREA וכמעט בכל דיסק יש UNREADABLE בסוף הדיסק לאחר מכן החלטתי לעבור להשתמש בדיסקים לצריבה של חברת SAMSUNG ו VERBATIM צרבתי 5 דיסקים על SAMSUNG והרצתי בדיקה SCANDISK ולא נמצא פגם (מצב אופיטמלי) צרבתי דיסק אחד על VERBATIM והרצתי בדיקה וגם לא נמצא פגם. לאחר זמן מה צרבתי על דיסקים של SAMSUNG והפעם המצב חזר לקדמותו ונמצאו שגיאות DAMAGED AREA וכן UNREADABLE בסוף הדיסק. האם מישהו נתקל במקרה דומה ויכול לאפיין את הבעייה ? כעיקרון שלחתי א…

• 0 תגובות
    • 711 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.