עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by KF,

יש לי win 7 ultimate 64bit לאחר שימוש שיגרתי פתאום המחשב החליט לא לעלות. בsafe mode הוא דווקא כן עולה. במצב רגיל אני מגיע למסך "ברוך הבא" ולאחר מכן אני מקבל מסך שחור עם הסימן של העכבר ותו לא. מה בדיוק הבעיה ?

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  2. Started by zobb,

היי שלשום קיבלתי את המחשב החדש , ויש לי בעיה דיי מעצבנת המון משחקים שאני מנסה להתקין , אחרי 2-3 שניות הוא כותב שהוא לא מצליח להעתיק את הקובץ... זה קרה במספר משחקים. אפילו שניסיתי להעתיק קבצים מהדיסק למחשב הוא לא הצליח הכל כאן חדש... והדיסקים לא צרובים והם נקיים (רצוי לציין שהכל עבד על המחשב של חבר) מפרט : abit nf7-sl rev 2 amd 2100 1gb memory windows xp HD 80gb 8mb R9700 תודה מראש

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  3. בעיה במארז של raidmax איך מכבים את האורות במארז? יש כפתור? משהו?

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  4. יש לי בעיה. לפני חמש דקות ניסיתי את האפשרות clock במסך הLCD ואז הבנתי שזה מזיז את המסך מצד אחד לשני. אך כאשר החזרתי את המסך למצבו המקורי הבחנתי שבחלק הימני ביותר של המסך כל הדברים פחות חדים והם נראים יותר מטושטשים. כאשר הזזזתי את המכוון של אפשרות הclock עוד הפעם שמתי לב שהאזור שבו לא רואים טוב זז הצידה כמה סנטימטרים. עכשו עיתי את זה עוד הפעם והוא נעלם. מה קורה פה?,אני יודע שהמסך שלי ממש ממש דפוק ושדופקים על הפלסטיק הוא נכבה ושהכפתורים שלו ממש דפוקים וכאשר מביאים את המערכת חזרה ממצב שינה הוא עושה צורות מוזרות אבל זה כבר ממש מוזר. האם כדי לי לקחת את המסך לתיקון?,ואם כן מה להגיד להם?. תודה.

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  5. Started by dolev16,

אני מחבר רמקולים של CREATIVE למחשב נייד של דל דגם D610 והרמקולים פשוט לא עובדים.. מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  6. Started by Las@Vegas,

יש לי בעיה כזאת. הלוח אם שלי נשרף והכוננים הקשיחים עבדו במצב של RAID. עכשיו אני חייב להוציא את הקבצים בכונן קשיח למחשב אחר, אבל הבעיה הם לא תומכים ב - ICH10R. חיבור ל - USB מראה מחיצות אשר לא ניתנות לקריאה. יש למשהו פיתרון לעניין? תודה מראש יבגני

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  7. Started by chong,

שלום לכולם, יש לי מחשב עם לוח אם MSI G31M4-F שהיה לו עד היום 2 gb זיכרון, שני כרטיסים של 1 gb קניתי לו שני כרטיסי זיכרון של 2 gb כל אחד ממה שקראתי הבנתי שהלוח אם יכול עד 4 gb סך הכל יש לי מערכת הפעלה windows 7 ultimate service pack 1 32 סיביות המחשב מראה בפתיחה שהוא סופר 4 gb זיכרון, אבל הווינדוז לא עולה וקורס מיד בפתיחה (מופיע מסך כחול עם כיתוב לבן) רציתי לדעת ממה יכולה לנבוע הבעייה והאם אני אכן יכול לשים עליו 4 gb תודה מראש לכולכם

• 8 תגובות
    • 759 צפיות
  8. Started by pazer005,

קניתי לוח H55M-UD2H של Gygabyte. יש לו שני כניסות pci-e ושני כניסות pci. קניתי כרטיס HD4890. הבעיה היא שאם אני שם את הכרטיס על ה-pcie-16 אז הוא מכסה לי את שני ה-pci האחרים ולצערי אני חייב אותם כי אני חייב לחבר לשם כרטיס קול מקצועי. אם אני מחבר אותו ל-pcie-4 אז הוא אומנם מכסה לי את החיבור USB למארז (הכבל שמעביר ל-USB במארז) אבל הוא למעשה דורש ממני לחבר אותו לחיבור איטי יותר. מכיוון שאין לי מושג, אז אני אשאל אתכם עד כמה זה יפגע לי בביצועים של הכרטיס.

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  9. שלום! המחשב הנייד שלי מת ביום שישי. כלומר, הלוח אם מת. כבר הזמנתי חדש באיביי, והשגתי מחשב חלופי לבינתיים. אבל עד שהוא יגיע, יש לי קבצים שדחופים לי. בעיקרון לקחתי את ההארד דיסק, שיניתי בעלים ולקחתי את מה שהייתי צריך לתקופה הקרובה, אבל עדיין יש לי בעיה קשה: יש קבצים שהיו פתוחים ולא נשמרו (חלקם לא נשמרו בכלל, וחלקם קבצים קיימים שהעבודה האחרונה בהם לא נשמרה). המחשב כובה ב'מצב שינה'. והבעיה היא שחלקם דחופים לי, ולא יוכלו לחכות. עכשיו, יתכן גם שמה שהלך זה רק כרטיס מסך, ואז זה אומר שהמחשב כן עלה, וכובה שוב באופן מוחלט, כך שהקבצים כבר לא נמצאים במצב שינה, אלא במצב שחזור. אשמח שתעזרו לי למצוא את הקבצים וגם לדעת איך אפשר לפתוח אותם. תודה!

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  10. Started by romansah9,

שלום לכם. בזמן האחרון נתקלתי בבעיה שממש אבל ממש מעצבנת אותי: לאחר הפעלת המשחקים שלי במחשב ותחילת המשחק אצמו, המחשב חווה יציאות לא מבוקרות מהמשחק. זה יכול לקרות תוך 20 שניות מתחילת המשחק או אחרי חצי שעה של משחק. קורה לפעמים שהמחשב קורס ויש מסך כחול, אבל לאחר מכן הוא מופעל מחדש. הבעיה מתרחשת במשחקי רשת ומשחקים שלא עובדים איתה (פרוץ). אני מפעיל את המשחקים ברזולוציה גבוה (1920X1080) אבל מוריד בכמות האפקטים. לאחר שהתחילה לי הבעיה הורדתי ברזולוציה, אבל זה היה לחינם. מפרט המחשב: מעבד I5- 750 TRAY עם קירור של COLERMASTER (לא זוכר דגם) זכרון של OCZ 4G כרטיס מסך GAINWARD NVIDIA GTS 250 1G ודיסק קשיח של 500G. משחקים שאני משחק: Battlefield Bad Company 2 (מקורי), Civil…

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  11. Started by yosi_21,

שלום אני משתמש בכבל VGA TO VGA במחשב שלי קניתי כבל VGA TO HDMI למחשב וכאשר חיברתי את המחשב למסך עם הכבל HDMI אני לא רואה את התמונה של המחשב במסך (המסך כאילו בהמתנה ואין תמונה) איך אני מסדר את זה? צריך להגדיר את המסך?

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  12. בעיה שנמשכת כבר הרבה מאוד זמן: כל פעם שאני מדליקה את המחשב, המסך לא נדלק (לא מקבל סיגנל מהמחשב), וגם לא העכבר והמקלדת. בהתחלה יכולתי להוציא את כל החיבורים מהמחשב ולאתחל, וזה גרם למחשב לעבוד, אבל עכשיו גם זה לא עובד. כשאני מדליקה את המחשב יש ציפצוף אחד ארוך ו2 קצרים, מה שהבנתי שאומר שיש בעיה בכרטיס מסך, אבל הכרטיס מסך שלי הוא חלק מהלוח אם. מה עושים? יש רעיונות? בנוסף, יש המלצות לאיזה מעבדת מחשבים טובה ואחראית באיזור חוף הכרמל, קיסריה, חדרה?

13. יש לי P3 730 עם 320MB 3 סלוטים 1 - 64 2-128 3-128 כולם 133MHZ ביחד 320 קבלתי זיכרון 256MB 100MHZ http://img311.imageshack.us/my.php?image=a2ug.jpg אני לא מצליח לעבוד עם כולם ביחד כאשר ה 256 מורכב המחשב לא מראה את שאר אלה פועל רק איתו מה אפשר לעשות אולי משהו בבאיוס ?

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  14. Started by אבירמי,

שלום,תמיד שאני נכנס למשחק שהורדתי בשם קאונטר סטרייק אחרי כמה דקות שאני משחק יש לי על המסך קווים צבעוניים ואחרי 10 שניות בערך המסך נעשה שחור וצריך לנתק את המחשב ולחבר מחדש כדי שהמחשב יפעל שוב למה?איך פותרים בעיה זו? אשמח לתשובה מהירה תודה מקרב לב !

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  15. Started by almog785,

ניסיתי להכניס USB למחשב והוא אפילו לא מראה לי שהוא קלט חומרה חדשה כלום.. ניסיתי בכל מיני חורים שונים אך אפ אחת מהם לא מצאה לי וניסיתי במחשב אחר זה התקבל ונמצא.. מה יכול להיות הבעיה?<. תודה רבההה

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  16. Started by Arie900,

טוב קודם כל אני חדש כאן אוקי אז נגיע לבעיה אני לפני כמה חודשיים קניתי כרטיס מסך חדש 7600GT ל-AGP ואם זה חשוב של -LEADTEK ולמרות שהכרטיס מסך הזה יחסית טוב אני לא יכול לשחק בהגדרות גבוהות בגלל שאם אני עושה את זה הסך שלי פתאום נכבה והאור מראה שהוא לא כבוי הוא רק מהבהב ניסיתי כבר הכל מה האפשרויות שזה יקרה? ניסיתי לנקות אבק מהכרטיס מסך עכשיו אני הזמנתי מאוור בשבילו את VF900CU-LED של -ZALMAN למרות שהטמפ' לא כל כך גבוהה כי לא יכול להיות שאיך שאני מפעיל משחק הוא ישר קופץ ל 80+ כי לפני שאני מפעיל משחק הוא ב 40+ ואיך שאני מפעיל משחק המסך ישר נכבה אה ולפעמים הוא מראה לי SYNCE OT OF RANGE בבקשה תעזרו לי

• 12 תגובות
    • 759 צפיות
  17. Started by yoav9,

קניתי לוח GA-7N400-L כמובן של GIGABYTE, ומעבד XP 2600 חמוד. אך למרבה ההפתעה הלוח לא זיהה לי את המעבד וכתב שהוא פועל במיהרות של 1100 MHZ מישום מה... על כול פנים התחלתי לשחק עם הג'אמפרים (הקופסאה מ1 עד 6) ולאחר משחק מסויים הגעתי למצב שהלוח מזהה לי שהמעבד הוא XP 2200 !!!!! למה??? מישהו יכול בבקשה לעזור לי לעדכן ביוס אולי? לשנו ג'אמפרים? משהו?

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  18. Started by dEaDPooL,

קניתי מחשב חדש , עם הארדיסק של ווסטרן SATA כשאני מחבר הארדיסק נוסף כ-SLAVE , ה-SATA לא מזוהה ע"י הביוס נהפוך הוא עם ההארדיסק הרגיל -IDE. הכיצד אני גורם לביוס , לזהות את שני ההארדיסקים ? (שיחקתי עם הגדרות ה-SATA בביוס, אך לא הועיל) הלוח שיש לי GA-81K1100 של GIGABYTE בתודה מראש!

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  19. Started by kurush,

שלום לכולם, אני מרכיב מחשב במפרט הבא: Intel 865PERL P4 1.6 (אני מניח שנורת'ווד A, אני יכול לרשום את הפרטים אם צריך אבל זה אומר לפרק את המאוורר והסינק) כרטיס Radeon כלשהו, בוולטאג' מתאים, כמובן זכרון יונדאי DDR400, בנפח 256 מגה כרגע ללא דיסקים בכלל המחשב לא מגיע ל-POST המסך לא נדלק והמקלדת לא מציגה לדים דולקים המאוורר של המעבד מסתובב, כך גם דיסק קשיח שחיברתי למחשב לנסיון החלפתי זכרונות וכרטיס מסך, נאדה. גם לא מצאתי מקום לחבר Speaker כדי לקבל חיווי קולי. יש עצות?

• 8 תגובות
    • 759 צפיות
  20. לפני מספר ימים החלפתי את כרטיס המסך של מחשבי ולאחר חיבורו הכל נראה קטן יותר: האייקונים והכל רציתי לדעת איך מגדילים את זה כמו למצב שהיה לפני החלפתו.

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  21. שלום בגדול הבעיה היא שבכל פעם שאני פותח קובץ גדול או מעביר הרבה מידע מהUSB וכדומה אני מקבל מסך כחול. החלפתי 3 כרטיסי מסך, 2 כוננים קשיחים והתקנתי התקנות שונות של Windows 7 64bit והבעיה נותרה כפי שהייתה. לכן שיארתי שהבעיה היא בזיכרונותו ולכן עשיתי בדיקת memtest86 במשך 10 שעות. האם התוצאות שנראות מצביעות על בעיה וודאית בזיכרונות? ובנוסף הוספתי גם תמונה מאחת הקריסות דרך התוכנה BlueScreenVeiw. אם ישנם דברים נוספים שהינכם צריכים לדעת, רק תגידו. תודה רבה אופיר [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  22. Started by natanel102030,

המחשב: Dell 5110 BKi263 המחשב מחובר, יש בטריה בפנוכו וכשאני מדליק אותו הוא נותן לי שגיאה על המטען אבל כשאני מפעיל אותו בלי בטריה הוא פועל כמו שצריך. אין בעיה לא עם הבטריה ולא עם המטען. אבל יש בעיה. עעזרהההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!! תודה מראש!</blockquote>

23. Started by puGs,

אוקיי זאת בעיה שקורת כבר הרבה זמן מאז ששידרגתי חלקים במחשב,פעם בכמה זמן מופיע לי פתאום מסך כחול עם הקוד הזה: 0x000000C2 גיגלתי את הבעיה בגוגל ולא מצאתי שום דבר שעוזר לי,חוץ מזה שזו אולי בעייה בדרייברים,תודה רבה לעוזרים ולמנסים=]

• 5 תגובות
    • 759 צפיות
  24. בעקבות שדרוג מחשב עם לוח Gigabyte - GA-P35-DQ6 נתקלתי בבעיה הבאה אשף התקנת ההתקנים מזהה את התקן הקול אבל לא מצליח להתקין את הדרייברים - UAA Bus driver for High Definition Audio ניסיתי התקנים מהדיסק המקורי וגם מאתר היצרן Gigabyte . האשף לא מצא בהם את מה שהוא מחפש. ביצעתי גם שתי התקנות מלאות של חלונות XPSP2 ENABLE שלא שינו את המצב. התקן הקול בביוס פעיל התקני האדיו הבסיסיים של ה XP קיימים נראה שחסר קובץ כלשהו (INF?) אבל לא ברור מה בדיוק, לא מצאתי ברשת התייחסות לבעיה דומה בלוח הזה התוצאה כרגע שאין קול. 1. אשמח להפניה לדרייברים מתאימים ועובדים 2. רשימה של הקבצים המתאימה ע"ת לנסות לאתר אותם בCD שלי או ברשת 3. פתרון יצירתי אחר תודה

• 5 תגובות
    • 759 צפיות
  25. Started by SG,

אחרי כל דיסק שאני צורב אני צורב על מהירות 16X אז אני מתקין אחרי איזה שבועיים את המשחק והכל בסדר אבל אחרי איזה חודש או משהו כזה זה עושה כאילו חסר קובץ אחד וזה לא מתקין וזה וזה קורה לי במלא דיסקים מלא פעמים למה זה קורה? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 759 צפיות

דיונים חדשים בפורומים