תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
שלום , בעיה שנמשכת כבר המון זמן , המחשב קופא או קורס ( מסך כחול) ורק לאחר שאני עושה ריסטרט הוא ממשיך לעבוד כרגיל , דבר זה קורה לעיתים קרובות גם אחרי שניסיתי לנקות אבק .. תודה רבה לעוזרים , המשך יום טוב...
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אני מתחיל לשחק ב-RTCW-ET ואז אחרי דקה או חצי קדה המחשב ניתקע לגמרי וכל מה שנישאר לעשות זה ריסט ועוד משהו מעניין שבזמן האחרון כל הזמן שאני מנסה להיכנס לאתרים הוא חושב רהבה ונותן לי הרבה פעמיים ERROR אני לא יודע מה קרה לו הוא יתחרפן לגמרי ??? בבקשה תעזרו לי
-
Freeze at "Boot from CD/DVD" Win7 לא שיניתי כלום.. אתמול הכל עבד חלק. אין לי מושג אם זו בעית חומרה או תוכנה... הוא פשוט עוצר בחלק הזה של הסטרטאפ :\ עריכה : עשיתי DISABLE לכונן דיסקים והוא עצר אחרי Verfying DMI Pool Data עריכה2 : יש לי RAID0 ונכנסתי לבקר ווידאתי ששני ההארדיסקים עובדים כמו שצריך.. אני עוד רגע אעשה Repair לווינדווס ונראה.
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
תשמעו במחשב של אחותי יש בעיה מוזרה שאני מדליק תמחשב נשמע רעש המאוררים וכו אבל המסך לא נדלק רשום no signal שנותנים בעיטה חזקה בקדימה של המארז לפעמים המסך נדלק...לי זה לא נראה בעיה שקשורה במסך אלא חיבור בפנים,פתחתי ראיתי הכל תקין אך שוב רק המסך נדלק אולי אפשר לדעת מה עושה בפנים המארז שאני נותן בעיטה והוא נדלק ..?
-
- 6 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אהלן, החלפתי מאוורר למעבד של מחשב הסלון שלי, והמחשב נכבה (לא ריסטרט, ממש כיבוי) בכל פעם שהמעבד בשימוש גבוה מדי. זה לא עניין של טמפרטורה, בגלל שהיא לא עוברת את ה-50 מעלות כל הזמן הזה. פעם בכמה נסיונות אני מצליח לגרום לו לעבור כמה דקות על 100% cpu usage לפני שהוא מכבה את עצמו, וגם אז הטמפרטורה לא גבוהה מדי לפני שהוא נכבה. ניסיתי להחזיר את המאוורר הקודם וזה לא עוזר. גם כשניתקתי את כל הכוננים והכרטיסים זה קרה, גם אחרי שהעברתי את הזיכרון לסלוט אחר. יש מצב שנכנסה משחה טרמית למעבד ועשתה לו משהו? זה לא עניין של תוכנה, כי גם כשאני מחכה מספיק זמן (15-20 דקות) בביוס זה קורה. אולי הספק נדפק פתאום? אני אנסה להחליף את הספק ולבדוק, כבר אחזור עם תשובה. תוספת מאוחרת - כן, גם עם הספק השני …
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד אסוס בן 3 וקצת שנים (כן נגמרה האחריות). המחשב התחיל ליות איטי במשחקים ואחרי כמה bsod ניצלתי את ההזדמנות להוספת זכרון והחלפת דיסק קשיח. ביצעתי התקנה נקיה של win התקנתי את הדרייבר העדכני ביותר של nvidia אבל יש לי אחרי שימוש רגיל תקלת bsod כשהמחשב מציף כי מקור הבעיה בnvlddmkm.sys. ביטול כרטיס המסך באמצעות מנהל ההתקנים מונע קריסה של המחשב אבל מצד שני אי אפשר לשחק. מה הפתרונות?
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
הי, קניתי אתמול הארד דיסק חיצוני (USB) של WD בגודל 500GB בחיבור הראשון למחשב הוא עבד אבל לפתע הוא הפסיק לעבוד. המחשב מזהה שמחובר התקן USB אבל לא מזהה אותו כ-MASS STORAGE, מופיע כסימן שאלה צהוב. מחיפוש ברשת מצאתי שזו בעיה נפוצה אבל לא מצאתי פיתרון. ניסיתי כבר: 1. לנתק ולחבר. 2. להחליף כבל USB. 3. להסיר את כל התקני USB מ-DEVICE MANAGER ולעשות אתחול פעמיים. אגב יש לי הארד דיסק חיצוני נוסף והוא עובד ואין לי אפשרות לבדוק על מחשב אחר עד יום ראשון. יש הצעות?
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
היי יש לי כרטיס ALL IN WONDER 8500 ואני לא מצליח לעשות לכידת וידיאו. לכרטיס יש צמה כזאת (dongle) שאליה אני מחבר את כבלי ה-RCA (ניסיתי מהממיר של YES) אבל אני לא מקבל שום תמונה. אני שומע קולות כי מהצמה יש חיבור ל-LINE-IN של הכרטיס קול. ניסיתי להשתמש בתוכנה של ATI אבל היא מתרסקת בהפעלה. ניסיתי גם ב-virtualdub אבל מה שאני רואה זה רק שלג. האם זאת בעית חומרה או הגדרות? אין לי בעיה לראות את המחשב על הטלויזיה. תודה מראש לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 738 צפיות
-
-
-
אהלן חבר'ה אני כבר מודיע שבאשכול הזה יהיו הרבה פרטים וכמה שיותר נתונים מכל הבדיקות שלי שיעזרו לכם להבין את הבעיה כמה שיותר ואולי תוכלו לפתור לי אותה בעזרת השם... קודם כל אני ירשום לכם את המפרט שלי ואז יספר את הסיפור אז הנה: Abit nf7 v2.0 a-data pc3200 256X2 T:2.5-3-3-11 @400mhz V2.7 amd mobile barton 2500+ 512k @ 200X11.5=2300Mhz (amd 3500+) 1.6v palit gforce 6800gs agpX8 256mb @ stock speeds (no oc) 500W ps (generi) דבר ראשון אני יודע שהמחשב לא חדיש במיוחד וכו' אבל באמת תחסכו את ההצעות לשדרג כי אם תשארו לראות את כל הבדיקות תבינו שגם המערכת הזאת יודעת לעבוד כמו שצריך... אז ככה, הכל מתחיל לפני כשבוע וחצי שעוד היה לי את ה radeon 9500pro האגדי שעבד כשנתיים+ ב OC דיי מטורף. …
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
התקינו לי במעבדת מחשבים הארד דיסק Maxtor 80 GB ופתאום עכשיו המחשב עובד הרבה יותר לאט לוקח לו פי שתיים זן לעלות, והוא בכלל איטי יותר למה זה??
-
- 6 תגובות
- 738 צפיות
-
-
כל פעם כאשר אני מנסה לצרוב משהו מתוך המחשב, התוכנה nero לא נותנת לי לבחור את המהירות, אז בסדר זה על מהירות X2 אבל לאחר מכן שאני בכל זאת מפעיל את הצורב, עם תוכנת נרו בורנינג רום זה מפסיק אחרי שתי שניות ואומר לי : burn prosses failed at 300 kb/s וכאשר אני צורב עם התוכנה נרו אקספרס זה אומר לי:error-philips cdrw 4012p could not perform fixation אני גם רוצה להגיד שלפני חודשיים לפני שפרמטטי את המחשב הצורב עבד כרגיל ולאחר שעברתי ל-xp זה לא עובד!! אני לא יודע מה לעשות, תעזרו לי עם הבעיה שאני לא יכול לשנות את המהירות ובעיית ה-error. תודה רבה מראש - Street-Fighter
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום, אני מבצע RDP מהמחשב הנייח, אליו מחוברים ארבעה מסכים, ללפטופ כאשר האופציה של שימוש במספר מוניטורים מסומנת כך שוירטואלית מחוברים ללפטופ ארבעה מסכים. הבעיה שהלפטופ מאד מאד איטי בשל כך. מחובר ברשת של 1GB (שני המחשבים על אותו הSwitch) הנייח הוא מחשב חזק שגם משמש כפלטפורמת גיימינג, הלפטופ הוא לפטופLenovo X1 חדש לחלוטין (i7). האם קניית כרטיס מסך חיצוני ללפטופ יכול להיות הפתרון ? לעזרתכם אודה
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
המחשב (לא שלי) לא עולה. הוא נתפח הכל רץ אבל אין תמונה על המסך. זה לא בעיה בכרטיס מסך כי זה נבדר והוא עובד על מחשב אחר כנ"ל המסך עובד על מחשב אחר. מה זה יכול להיות ? ממה לוחצים על הכפתור המחשב מתחיל לרוץ וכלום אין סיגנל למסך - שחור... מה זה יכול להיות ?
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
הבעיה היא במחשב של חבר שלי : יש לו מעבד 2.0GHZ של אינטל על לוח של ASUS - המעבד מגיע לטמפרטורות גבוהות מאוד (55 מעלות ב BIOS) ללא כל מאמץ. בדקתי וניקיתי את ה HS של המעבד החלפנו HSF למעבד, המתחים בסדר והמעבד לא ב OC. מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 9 תגובות
- 738 צפיות
-
-
הזיכרון (64mb sd) במחשב שלי (פנטיום 3) לא טוב, החלפתי את הזיכרון ל-256 מגה ומישום מה יש לי שני בעיות א. המחשב מריץ בדיקה לזיכרון שלוש פעמים ורק בפעם השלישית ממשיך בתהליך ההפעלה ב. במקום לזהות 256 מגה הוא מזהה רק 131 מגה (האם הלוח אם לא תומך ביותר מ-131 מגה זיכרון?) הצילו אנא תעזרו לי!!! תודה למי שיענה :
-
- 12 תגובות
- 738 צפיות
-
-
בזמן האחרון שאני משחק במשחקים המחשב שלי נתקע, חשבתי בהתחלה שזה משהו שלא יחזור על עצמו יותר מפעם פעמיים אבל זה כבר הפך לבלתי נסבל, אחרי כמה דקות של משחק המחשב נתקע. לפני כמה דקות שחקתי בCALL OF DUTY והמחשב נתקע ואז יצא לווינדוס עם הודעת שגיאה על הכרטיס מסך, ניסיתי לצלם אבל משום מה לא הצלחתי. יש לי פנטיום 4 2000 512 ram ddr וראדון 9500 פרו , בבקשה עזרו לי! אני לא יכול לשחק בכלום.... :'(
-
- 4 תגובות
- 738 צפיות
-
-
יש לי בעיה כל שניה קופץ לי האנטי ווירוס ונותן לי הודעה כזאת מעצבנת והמחשב זז מאוד מאווד לאט... אני נואש ואני צריך את עזרכתם זה כותב לי: Norton antivirus was unable to start the instant messenger scanner. it will be unable to scan instant massenger downloads for infections. מה לעשות...????????.. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
יש לי משפחה דתית וכל פעם שהם גולשים מהמחשב שלי לאתר " שופר " יש שם הרצאות דת המעבד מתחיל לקפוץ מ 10% + - ל 50% מאמץ ולפעמים גם מגיע ל 70 הבעיה גם שהדפדפן נתקע ניסיתי בכל הדפדפנים ובכולם המעבד מתאמץ נורא למה זה ? שאני רואה הרצאה ביוטיוב הרבה יותר קל למעבד ואין בעיה של זיכרון 8GB יש לי שימוש של 30 אחוז מהזיכרון גג ! אם אני אחליף את המעבד ל I3 או I5 אז לא תהיה לי בעיה באתר ? חשבתי אולי זה קשור לפאלשים או לאתר עצמו היה עוד אתר עמוס שזה קרה לי ( ספורט ) אני חושב בשאר האתרים אין לי בעיה צריך עזרה , תודה .
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
[glow=red,2,300]אנשים אני חייב את עזרתכם,[/glow] [move]הכי טוב אם תוכלו לפנות אליי לאיי סי 179223719 או מסנג'ר dragon0512@walla.co.il[/move]כבר משהו כמו חודש חודשיים שיש לי את הבעיה הזו ואני משתגע, המחשב פתאום נתקע ומופיע לי או מסך כחול שכותב כל מני שטויות ומוזכר שם השם ATI (יש לי X-600XT) או שהמסך פתאום מראה לי קווים של צבעים ואז חוזר לעצמו וכותב לי בעיה שהכותרת שלה היא vpu recover ושואל אם אני רוצה לעשות ריסטרט או לא, ועד שאני לא עושה המחשב זז לאט ואי אפשר להכנס למשחקים, או שזה עושה את הקווים בצבעים ואז המסך על 16 bit צבעים ו 480X640 רזולוציה. ניסיתי להתקין את הדרייבר החדש יותר של הכרטיס שלי וזה לא עזר את החזרתי לישן, וניסיתי להתקין את הדיסק של intel של הלוח אם שו…
-
- 8 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום, בכל זמן שהוא - בין אם במחשב סתם עומד ולא עושה כלום או באמצע משחק או משהו הוא פתאום מראה לי מסך כחול ומפעיל את עצמו מחדש.... זאת בעיה שיש לי מאז ומתמיד במחשב הזה החלפתי ספק, הורדתי דרייברים הכי עדכניים וגם עשיתי כמה פורמטים יש לי: ati 9200 asus p4r800-vm radeon 9100 מערכת הפעלה xp עם sp1
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין XP על מחשב חדש שאני הרכבתי. עשיתי כל מה שצריך, בתחילת ההתקנה הוא מעתיק המון קבצים ל-HD . ואז הוא אומר שצריך לעשות restart . כשאני עושה restart המחשב לא מצליח לעשות boot מההרד דיסק. בביוס מוגדר האיתחול פלופי ראשון, הרד דיסק שני, סידירום שלישי. ניסיתי להתקין גם windos98 אותו דבר אחרי האיתחול הוא לא הצליח לעלות. האם יכול להיות שזה משהו בהרד דיסק?? בבקשה תעזרו לי דחוף!!
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
שלום! בזמן האחרון המחשב מתפקד הרבה פחות טוב (מדובר במחשב מלפני 5 שנים, כשנקנה היה high end הותאם למשחקים הכי חדשים..) אני חושב שאולי הבעייה היא בטמפ' אבל אני לא באמת מבין בזה. ראיתי שהמליצו פה על התוכנה speedfan אז הורדתי ואני מצרף תמונה של התוצאות. האם הבעיה היא באמת בטמפ' של המחשב? אם כן - מה גורם לזה, כיצד אפשר לתקן? במידה ולא - אילו דברים נוספים עלולים לגרום לבעייה? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
מעבד Celeron 2.4Ghz עם הקירור האורגינלי של אינטל, מגיע לי ל 80 מעלות!!! החלפתי את הצלעות קירור האורגינליות בצלעות קירור אחרות (גם כן משהו פשוט כזה של אינטל) ועכשיו המעבד עובד על 67 מעלות.... זה המון לא? יכול להיות שאני באובר קלוק או משהו?
-
- 8 תגובות
- 738 צפיות
-
-
תראו..קניתי מחשב מאוד חזק... INTEL CORE 2 QUAD 6600 2400 mhz Asus Maximus Formula 4 גי'גה זיכרון ddr 2 800 mhz bfg 8800 gt 512 ddr3 oc 2 וספק של 480 w והטכנאי שלי אמר שהכל יעבוד טוב,והספק הזה יספיק. אבל..הוא אמר את זה לפני שהבאתי את כרטיס המסך 8800 ,איך ששמתי אותו במחשב,התחלתי לשחק בטיים שיפט.. בום היה לי פיצוץ מהספק (אני מקווה) אז אני לא מבין למה לעאזעזל הוא חשב שספק כזה יפעיל לי את המחשב בכל הביצועים? ואיזה ספק אני יכול לקנות שהוא יהיה פצצה?ושיהיה לי גם לעתיד.משהו כמו 700 w או יותר,של חברה טובה ועוד שאלה.גם שקניתי את המעבד הזה,הטכנאי שלי אמר שזה בא עם קירור.אז במחשב שלי מחובר שלוש מאוורים קטנים,האם יעזור לי הקירור הזה? או שאני צריך קירור לכל חלק במחשב?ואם כן, אז מה?ותוד…
-
- 7 תגובות
- 738 צפיות
-