תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
חברה הורדתי פרק של נמלטים ואת התרגום שלו שמתי אותם באותה תיקייה עם אותו שם ומשום מה אי ןסינכרון לא מופיעים הכתבויות חשבתי אולי בעיה במקודדים אבל הכנסתי דיסק של סרט עם כתוביות וכן יש כתוביות ועולה החץ של VOBSUB מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי עכבר אופטי והוא לא עשה לי בעיות ואז פיתאום התחיל לעשות בעיות הבעייה היא שנגיד אני עוזב את העכבר אז המצביע זז לבד כזה כאילו הוא רוטט וגם שאני מזיז אותו שמאלה אז הוא כזה חוזר אחור והולך קדימה חוזר אחורה והולך קדימה כלומר הוא הוא הולך שמאלה אבל כזה נתקע עכשיו חשבתי שזה בעייה בעכבר וקניתי אחר אבל הבעייה חוזרת על עצמה חשבתי אולי הגדרה של איזה משהו מתנגשת בעכבר וזה גם לא אז אמרתי אולי זה היציאה כי זה היה ביציאה הרגילה עם הפינים אז חיברתי את העכבר לUSB אבל עדיין הוא עושה אותה בעייה חשבתי אולי אבק והשתמשתי בספריי אוויר וזה לא אבק ודרייורים לעכברים כמובן התקנתי אבל זה גם לא עוזר אני צריך עזרה ממש ממש דחוף זה כבר כמה ימים וזה מטריף אותי תודה תודה תודה מראש לכל …
-
- 5 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום לכולם המחשב שלי נתקע מפעם לפעם לדקה ולאחר מכן חוזר לעצמו עשיתי בדיקת ווירוסים ורוגלות וכן בצעתי איחוי הHD ושום דבר לא עוזר מערכת הפעלה XP SP2 עדכנית מאבד אינטל 6300 זכרון 3G HD 250G אשמח לקבל הסיוע _______________________________________________
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
-
חברי הפורום שלום. אולי כמה מכם זוכרים את הבעיה שהייתה לי עם הקבלים שמתנפחים על הלוח. בקיצור אחרי שהחליפו לי 3 או 4 לוחות מאותו דגם (7VAX של Gigabyte), בסוף (לפני 4 ימים, אחרי שהמחשב היה בחנות 3-4 שבועות) נתנו לי את דגם 7VA, שלא כולל כרטיס רשת מובנה (ואין בו גם ביוס כפול או DIPs לשינוי המכפלה, אבל חוץ מזה הלוחות דיי זהים), בטענה שיש בעיה בסידרה של ה 7VAX וב 7VA אין את הבעיה הזו (קבלים אחרים). בכל מקרה - אני צריך 2 כרטיסי רשת במחשב - אחד לחיבור מודם הכבלים (אינטרנט) ואחד לשיתוף למחשב השני בבית. כרטיס אחד חיצוני כבר היה לי - כרטיס פשוט של Realtek שעבד בסדר גמור. מכיוון שבלוח שקיבלתי לא היה כרטיס רשת מובנה, נתנו לי כרטיס רשת נוסף. בהתחלה שמו עוד כרטיס של Realtek, אבל למזלי בד…
-
- 6 תגובות
- 739 צפיות
-
-
קיצר היה לי מחשב פנטיום 3, קניתי לו לוח אם, מעבד וזיכרון. בקיצור הוצאתי את הלוח אם הישן ביחד עם הראם והמעבד והכנסתי את החדש וחיברתי אותו לאותו ספק (400W) שעבדתי איתו עם הפנטיום 3 (ספק חדש, קניתי אותו ביחד עם המארז והוא מותאם לפנטיום 4) קיצר חיברתי את הסוויצקים של הריסט, ההפעלה, הנוקה האדומה והנורה הירוקה וכל שאר הירקות על פי החוברת של הלוח אם, חיברתי את החשמל הראשי ללוח אם, וגם את החשמל של ה4 פינים שיש בפנטיום 4. ניסיתי להדליק את המחשב והוא בכלל לא נדלק... חשוב לציין שהראם שקניתי לא התאים לי ללוח אם. בכל מקרה ניסיתי להדליק את המחשב רק כשהלוח אם מחובר, למחשב עצמו לא היה מחובר הארד דיסק, לא סידירום ולא ראם, המחשב והחיבורים הפנימיים נטו, פשוט רציתי רק לבדוק שהמחשב נדלק ועובד…
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
היי, יש לי דיסק 160GB שהיה מחולק ל-2 Partitions כונן C למערכת ההפעלה והתקנות למינהן (כ-40GB) וכונן D לנתונים וכל השאר (כ-120GB). לאחר ההתקנה (הכ"כ מייגעת והפרטנית) ביצעתי Ghost לכונן C ושמרתי את ה-Image בצד לעת צרה. (כפי שכבר מובן העת צרה הגיעה...) סמוך ובטוח שהנה יש לי Image לעת כזו, "שפכתי" אותו ברוב טיפשותי, כנראה, במקום רק על כונן C - על כל הדיסק (במקום partition from Image - כנראה שביצעתי Disk from Image) , שורה תחתונה מה שקרה לי זה שבסוף הדיסק לא עלה (מודיע בשלבי עלייה ראשונית של המחשב שלא נמצא boot device ומערכת הפעלה) וכשחיברתי את הדיסק למחשב אחר (כ-Secondary) רק על מנת לבדוק מה מצב הנתונים התחוור לי (מה שכבר חשבתי שקרה) שישנו עכשיו רק Partition אחד (בגודל של של כ…
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
לפתע נעלמו כל החברים והחלון של התוכנה ריק למישהו יש רעיון??
-
- 5 תגובות
- 739 צפיות
-
-
כאשר אני משתמש בעכבר בלבד אין כל בעיה, אך כאשר אני לוחץ על כל כפתור במקלדת סמן העכבר מפסיק לזוז והמקלדת בכלל לא מגיבה ,רק ריסט פותר את בעיה. העכבר+מקלדת מחוברים בחיבורים שלהם לא בUSB אין סמנים להתנגשות חומרה במנהל התקנים,ניסיתי להסיר את ההתקן ולהפעיל מחדש וזה לא עזר .אי אפשר אפילו לפרמט בשלב כלשהו המקלדת נתקעת.. אני משתמש בעכבר , מקלת הספציפיים האלו הרבה זמן לא החלפתי כלום. כצד אני יכול לאתר האם הבעיה היא בלוח , במקלדת , או בעיית תוכנה . אשמח אם מישהו יתן לי כיוון מה לעשות :-\ , אם צריך אפילו צריך להחליף לוח -יש אחריות. כרגע אני כותב במקלדת וירטואלית וזה מרגיז חח תודה לכולם.
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום לכולם , לפני בערך שנה קניתי מחשב חדש והוא עבד לי משהו כמו 3 חודשים חלק בכל המשחקים ומאז יש לי צניחות FPS והמשחקים עובדים לי עם תקיעות . גם אם אני מוריד רזולוציה כלום לא עוזר . נ.ב החלפתי אפילו כרטיס מסך חשבתי שזאת הבעיה . המפרט שלי היה E8400 4GB RAM HD4870 EP45 והחלפתי את ה4870 ב-NVIDIA GEFORCE 260GTX
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום אני חיברתי HD שלי WD 60JB למחשב של חבר שלי ומתי שהפעלנו את המחשב הוא נדלק ונכבה אחרי שניה, אפילו המסך לא הספיק להראות משהו.... אין בHD ווינדוס או משהו וניסינו לחבר גם כMATER וגם כSLAVE, ניסנו לחבר רק אותו, ניסנו לחבר אותו מכמה חיבורי חשמל וIDE שונים ואותה בעיה קרתה יש למישהו רעיון?
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
היי אתמול בלי שום סימן מקדים קלטתי על המסך ריצודים מטורפים על כל המסך. (דוגמא בתמונה המצורפת) מחוברים לכרטיס המסך 2 מסכים בשניהם זה קרה. שללתי אפשרות שזה בעיית מגעים של הכבלים. ניתקתי את המסכים וחיברתי כל אחד לחוד בשניהם אותו דבר. כשהמחשב עלה קיבלתי רזולוציה גרועה של 640*480 (משהו בסגנון) וצבעים של 16ביט, ובנסיון להחליף רזולוציה לא הייתה שום אפשרות אחרת, נראה כאילו הוא לא מזהה את הכרטיס. (מריץ ווינדוס 7 , לוח אינטל DP35DP) שללתי בעיה בלוח אם, חיברתי כרטיס מסך אחר (Geforce 7100gs) והוא פועל בלי בעיות. פתחתי את הגוף קירור של הכרטיס, היה המון אבק. השאלה האם יש דרך לטפל, אני מתכנן להחליף משחה טרמית בין הקרור למעבד. השאלה האם יש מצב שהאחד הרכיבים קרס והכרטיס טוטאל לוס, או שיש …
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
כאשר אני מנסה לפרמט את המחשב הוא רושם INVAID BOOT ופשוט מעלה את המערכת הפעלה,ההתקנה מקורית ואין איתה שום בעיה...נכנסתי לBOOT ושיניתי לזה שהכונן יעלה ראשון ועדיין לא עזר,מה אפשר לעשות? האם הבעיה יכולה להיות קשורה בכונן/בביוס?
-
- 4 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה יש לי בעיה מוזרה, רוב הפעמים שאני מדליק את המחשב והוא מגיע לחלון "ברוך הבא" המסך פשוט נכבה ונכנס למצב "Power saving mod"; כל פעם שזה קורה אני מפעיל את המחשב מחדש כמה פעמים ואז הוא נדלק כרגיל. לא יודע אם זה משנה, שאני לוחץ בשולחן העבודה מקש ימני > רזולוציית מסך בחלון שנפתח לפעמים מופיעים צגים נוספים למראת שלא חיברתי מסך נוסף. http://img809.imageshack.us/img809/976/we02.th.jpg' alt='we02.th.jpg'>
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
שלום, יש לי אנטי וירוס AVG בזמן האחרון הוא רושם לי שהוא התעדכן והוא צריך רסטרט עשיתי כמה פעמים רסטרט והוא עדיין מופיע לי עם סימן קריאה ומבקש לעשות רסטרט.... מישהו יודע איך פותרים את זה?? חוץ מזה היה לי בצד שמאל למעלה אפשרות לסקאן מהיר ואדייט מישהו יודע איך אני מחזיר את זה?? ושאלה אחרונה- התקנתי פרו 13 והקראק נקרא כוירוס אצלי ואצל חבר לשי לא.....אצלו האנטי וירוס מאפשר לו להזין את הקובץ כקובץ אפשרי....אני לא מצליח זה בעיה בתוכנה או משהו? ??? תודה על העזרה למי שיעזור!!!
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
יש לי בעיה כזאת. הלוח אם שלי נשרף והכוננים הקשיחים עבדו במצב של RAID. עכשיו אני חייב להוציא את הקבצים בכונן קשיח למחשב אחר, אבל הבעיה הם לא תומכים ב - ICH10R. חיבור ל - USB מראה מחיצות אשר לא ניתנות לקריאה. יש למשהו פיתרון לעניין? תודה מראש יבגני
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
זה קורה לי הרבה בזמן האחרון עשיתי בדיקות טמפ' יציבות וטובות בדרך כלל המחשב עושה ריסטארט פתאומי שהמחשב אפילו לא במאמץ ואחרי שהוא ריסטארט הוא עובד לאיזה 15-30 דק' טובות ואז שוב פעם[br]פורסם בתאריך: 22.03.2010 בשעה 11:55:23 UPשאלה בנוסף איך עושים בדיקה לתקינות הספק ללא האופציה לנתק את הספק פיזית מהמחשב ולראות אם הוא עובד
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
שלום, לפני 3 שבועות קניתי מערכת מחשב בפנדה Q6600 p43-ds3l OCZ Reaper 1066 mhz 1gbx2 הבעיות התחילו מהרגע הראשון, המערכת התרסקה מיד בהתקנת וינדוס, והצלחתי לעלות את המחשב רק ב800mhz, או לחילופין ב1066 אך לא בDual .Channel במהלך השבועיים, המחשב התחיל להתרסק כם ב800 mhz. שבועיים אחרי החליפו לי זכרונות והרד-דיסק (שגם "שבק-חיים" מסיבה לא ברורה). עכשיו אותו בעיה חזרה (עם זכרונות חדשים מאותו דגם), לא מצליח לעבור MEMTEST (לא תמיד) ב1066, ניסיתי כל הVolatgeים בין 1.8-2.3 כולל, ממשיך לקבל BSOD. האם מישהו נתקל בבעיות דומות? ו/או יודע מה הגדרות שאני צריך לשים בביוס? תודה.
-
- 6 תגובות
- 738 צפיות
-
-
יש למישהו מושג מה זה אומר? בדקתי את הזיכרון במחשב אחר והוא עובד בסדר גמור. תודה.
-
- 7 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי בעיה... התקנתי את התוכנה daemon tools 4.00 אחרי שההתקנה הסתיימה היה לי מסך כחול.... אוקיי אז התוכנה נמחקה לבד ואז באתי להתקין את הגירסא הקודמת שזה 3.44 ... וגם אז אני מקבל מסך כחול.... למה זה ? לפני כן הגירסא הקודמת הייתה מותקנת טוב במחשב..... איך אני פותר את הבעיה ? היה רשום במסך הכחול scsiport.sys אין לי מושג מזה.... אשמח אם תעזרו לי ... אני פשוט חייב את התוכנה הזאת על המחשב.... תודה מראש! עריכה: עשיתי חיפוש במחשב לתוכנה והיו שם 2 תיקיות אז מחקתי אותם.... ועכשיו שאני בא להתקין את התוכנה הוא רושם לי את זה: http://img299.imageshack.us/my.php?image=a6at.jpg מה הבעיה ? בבקשה תעזרו לי...
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
מישהו פה ניתקל בבעיות עם הלוח הזה? הבעיות הם מסוג: BSOD וNO POST אחרי ניתוק קבל מספק הכוח
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום התקנתי 6600GT של leadtec ועכשיו המחשב שלי נתקע בלי שום סיבה (לרוב בהתקנת תוכנות, אבל לא תמיד) וגם עושה איתוחולים (שוב זה קרה לי בתהקנה) מה העיה? יש לי ספק של HEC 475
-
- 10 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אהלן. פירמטתי מחשב נייד לXP. בסוף הפירמוט ישנו במנהל ההתקנים "התקן לא מזוהה".אני לא מצליח לדעת מהו. מצאתי שכל ההתקנים הנחוצים כולל המודם 56K,כרטיס רשת וכו' מותקנים. ברור שבמקרה כזה אפילו EVERST לא תעזור לי כי אין לי מושג מהו ההתקן. אז הלכתי לאתר של IBM ומצאתי את המחשב A30 עם לוח אם 2652-3VG . אבל שוב זהו אותו הסיפור : יש רשימת דרייברים להורדה אבל אני לא יודע איזה מהם חסר לי. איך אני יוצא מזה ? תודה רבה לכם.
-
- 5 תגובות
- 738 צפיות
-
-
הורדתי איזה משהו מהאינטרנט ולאחר שהפעלתי אותו, המחשב פשוט מסרב להיכנס לוינדוס. הפעלתי את ההתקנה של WINDOWS XP דרך ה BOOT והוא נתקע בקטע שהוא אומר Starting Windows. גם הלינוקס לא עובד, מה שמרמז לי שזאת בעייה חומרתית. מה הבעיה? זה דחוף דרך אגב הוא נכנס למצב בטוח, אבל אין לי SYSTEM RESTORE כי ביטלתי את זה.
-
- 7 תגובות
- 738 צפיות
-
-
זה יצא לי מהמשחק ניד פור ספיד אז זה ההודעה שהוא קיבל יש לי כרטיס 7900 GT וזה כל פעם עושה לי ריס במחשב המשחק ותוקע לי אותו [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 738 צפיות
-