עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. בלוח זה ישנם IDE1 IDE2 IDE3... IDE2 וIDE3 יש להם אופציה ל RAID... אני חיברתי את 2 הHD שלי לIDE1 ואת הצורב לIDE2... כשאני מפעיל את המחשב ונכנס לביוס, הוא מזהה לי רק את שני הHD-ים ולא את הצורב... ניסיתי גם לחבר את הצורב לIDE1 ואת הHD-ים לIDE2 (כך שהHD-ים בRAID) והביוס מזהה לי רק את הצורב ולא את הHD-ים. לפי מה שהבנתי מזה שכאילו הביוס מזהה רק את IDE1 ולא את IDE2 ו IDE3... אחרי שעות רבות של "החלפות" בין הIDE-ים השונים איכשהו הצלחתי לפרמט HD אחד ולעלות את הווינדוס; אבל עכשיו 2 הHD שלי מחוברים לIDE1 והצורב לIDE2 והוא לא מזוהה... אחרי שהעלתי את הווינדוס התקנתי מהדיסק של הלוח אם אופציה לעדכן ביוס דרך האינטרנט ועידכנתי אותו... משום מה כשעשיתי ריסטרט הביוס בכלל לא השתנה ועדי…

• 6 תגובות
    • 760 צפיות
  2. Started by המפרט,

שלום יש לי בעיה שתוך כדי שאני עובד על המחשב (בעיקר על דברים כבדים, סריקות של אנטיוירוס, העברת מידע מהמחשב ללפטופ) המחשב משמיע צפצוף כמו סירנה (עולה יורד). פתחתי את המחשב וזיהיתי שהצפצוף יוצא ממעיין ספיקר קטנצ'יק (נראה כמו מעיין עיגול שחור עם חור קטן באמצע). בדקתי טמפרטורת מעבד - בסביבות ה36 מעלות, טמפרטורת מחשב כ 30 מעלות מישהו יודע מה זה יכול להיות? תודה מראש אריאל צרור

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  3. Started by LI,

שלום לכולם, היום הגיע צורב ה-DVD החדש שלי, וכמובן שישר רציתי לחבר אותו ולהתחיל לצרוב. עם חיבור לספק לא הייתה בעיה אבל לא מצאתי להיכן לחבר את כבל ה- IDE, לא מצאתי תושבת של 20 פינים בשבילו (חוץ מזו שבה נמצא הכונן). בכבל של הכונן יש מקום לחיבור נוסף (כמו לסלייב), ניסיתי לחבר את הצורב לשם אבל המחשב לא מזהה אותו. מה לעשות?.... לוח האם שלי זה NF7-S (אביט). שאלה טיפשית בטח אבל בכל זאת.... תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  4. שלום חברים לחבר שלי יש בעיה המחשב היה מחובר לפלזמה בסלון עם מערכת הפעלה XP והוא החליט לשדרג את המחשב לווינדוס 7 לצורך כך הוא חיבר מסך מסך בנוסף לפלזמה והתקין בהצלחה הבעיה היא שהוא רוצה לנתק את המסך ולהשאיר רק את הפלזמה וברגע שהוא עושה את זה הוא מקבל מסך שחור בפלזמה וכשהוא מחבר חזרה את המסך גם בפלזמה חוזרים לראות בשניהם מחוברים כבל VGA אחד מחובר ישירות לכרטיס והשניה בעזרת מתאם מ DVI ל VGA ניסינו את כל המשחקים וכלום לא עוזר גם עדכנו את הדרייבר ועדיין אשמח לקבל עזרה בתודה מראש ארז

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  5. Started by epichorus,

שלום, אינני מצליח להיפטר מבעיית המסך המרצד. כבר למעלה מחודש המסך שלי לא מפסיק לרצד (פסים לרוחב) .. המסך עצמו (VP930) נבדק והוכרז כתקין ואכן על מחשב אחר עובד תקין גם עם אותם הכבלים. הכרטיס מסך המובנה נבדק גם בחיבור למסך אחר (CRT) ולא היו ריצודים. עדכנתי דרייברים גם של המסך וגם של הכרטיס מסך אך זה לא עוזר. מה לעזאזל אני צריך לעשות כדי לתקן את הבעיה ??? (גם המסך וגם לוח האם עם הכרטיס מסך המובנה באחריות)

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  6. Started by tombcatz,

בע... קודם כל: המחשב שיש לי,הוא: P3 1000MHz 256MB DDR RAM ASUS AGP V7100 MotherBoard Geforce2 MX400 32MB Creative SoundBlaster Live!volume sound card O.S-Windows XP pro English edition [hebrew enabled] טוב אני אספר את כל הסיפור על מנת להסביר את בעייתי: לפני 3 חודשים נכנס לי קובץ טרוייאני למחשב ממקור לא ידוע. הקובץ הזה איכשהו עבר את הגנתו של NORTON ANTIVIRUS 2002 אותו הקובץ פתח לי פורט במחשב,והוריד נונסטופ קבצים טרויאנים,ספייוואר,אד אוור וכל שאר הנפלאות שמילאו את המחשב שלי במאות ואף אלפים. במהלך 3 חודשים נאבקתי בקבצים הארורים בעזרת כל תוכנה אפשרית,בין השאר AVG ספייבוט,אדאוור,ספייסוויפר ועוד כמה תוכנות בעלות שם פחות ידוע. אולם בכל פעם שמחקתי את כל הספייוואר,והטרוייאנים,הם …

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  7. אהלן, יש לי בעיה ממש מוזרה עם הכרטיס קול שקרתה לי הראשונה היום בבוקר .. אין לי סאונד בשירים וסרטים.. אני מקבל שגיאה שאין לי כרטיס קול או משהו אפילו הvolume control למטה לא עולה זה אומר לי שאין לי mixer device לא עשיתי שום דבר חריג.. ומה שמוזר זה שעד איזה 3 בלילה שיחקתי ג'נרלס והיה לי סאונד והכל היה טוב.. השארתי את המחשב דלוק לא כיביתי אותו קמתי בבוקר והבעיה הופיעה יש לי כרטיס קול מובנה AC 97 על לוח של MSI

• 14 תגובות
    • 760 צפיות
  8. Started by THELAD,

שלום רב, לאחרונה כאשר אני מריץ על המחשב משחקים כבדים, כגון: FIFA 2005, המשחק נתקע בעת משחק באופן אקראי למשך שניה וממשיך, כך פעם מרובות בעת משחק. לאחרונה שלחתי את המעבד לבדיקה אצל Intel מכיוון שהתחמם, הגיע לחום של 65 צלזיוס, הם אמרו שאין בעיה במעבד, אך אמרו שחסרה משחה. ( ???) כאשר החזירו לי את המעבד, התוצאות היו בהרבה יותר טובות, אך עדיין נתקע. המחשב כעת בעת מאמץ מגיע ל-43 מעלות לכל היותר. במחשב קיימים שלושה מאווררים. מפרט מחשב: p.4 2.4 Ghz Redaon 9200 120MB 512 MB RAM לוח אם: intel Silver REFF אשמח לקבל פתרונות... תודה לעוזרים. :s05:

• 7 תגובות
    • 760 צפיות
  9. Started by benhalaf,

כל פעם, 5 דקות אחרי שמעלים את המחשב הוא או נתקע או עושה לעצמו ריסטרט בsafe mode הוא עובד מצויין (אפילו האינטרנט עבד שם...) פרמטתי אותו כי חשבתי שזה איזה וירוס ועכשיו בהתקנה של הוינדוס עולה לי החלון הכחול הזה. צירפתי תמונה של הודעת השגיאה תודה! [attachment deleted by admin]

10. Started by hmje566,

הבעיה מתחילה פה אחשלי היתעסק עם המחשב והוא שיחרר חוטים שהם בצבעים מסויימים אדום ירוק צהוב עכשיו זה שני יציאות אחד של USB ואחד AUDIO יש לי לוח דגם P5VDC-MX הכרטיס קול שלי זה Realtek AC'97 AUDIO והוא מובנה אחי יש לי בספר הסבר איך לסדר אותם אבל מה שכתוב לי בספר לא כתוב על החוטים האלה מבין זה למשל כתוב בספר LINE_OUT AGND R IN ועל החטים של המחשב כתוב L IN L OUT MIC BAIS אז כך זה הסדר לפי הספר : mic2 - agnd micpwr - +5va line out r - bline out r - nc line out l - bline out l וזה מה שכתוב על החטים בתוך המחשב : L-IN R-OUT R-IN L-OUT MIC-BAIS MIC-IN GND GND מקווה שמישהו הבין בבקשה תעזרו לי :[

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  11. Started by טלי אוחנונה,

12. טוב הבעיה המחורבנת הזו שלפי המחקר הקטן שעשיתי באינטרנט חזרה, היא הייתה קיימת בדרייברים ישנים יותר ועכשיו גם בדרייבר 8.12. להלן תמונה: http://zix.co.il/viewer.php?id=802528103.jpg אם מישהו כאן יודע איך לטפל בבעיה בבקשה עזרה, אני מתקין בפעם השלישית את הדרייבר מחדש[8.12] אם הוא לא יפעל אני יתקין ישן יותר.

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  13. Started by genia,

/

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  14. Started by The_MG,

שלום ותודה שאתם קוראים. יש לי מחשב ישן שאני עומד להחליף עוד מעט אבל המחשב של עכשיו עדיין יעבוד אבל לא למשחקים. טוב אכשיו הבעיה: כשאני משחק במשחק אפילו משחק ממש חלש כמו NFS-U1 במסך כתוב NO SIGNAL והמסך ניכבה. אככשיו זה הניסיון ה -3 ליכתוב את השאלה הזאת בגלל שהמסך ניכבה. טוב אכשיו פתחתי את המחשב ואני רואה שהמאורר של ה כ.מסך בקושי עובד ואחרי כמה דחיפות הוא עובד יותר טוב אבל עדיין חלש )הכ.מסך שלי זה 5200 של PALIT) אפשר עזרה? להחליף כרטיס מסך? או שאפשר לסדר את זה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  15. הי. לחבר שלי יש : p3 866 של pc partner. יש לו כרגע הארד דיסק 1 של GB20 עובד תקין עם win xp pro. רצה להגדיל וקנה הארד דיסק נוסף של GB160 samsung. ג'ימפרתי אותו כ slave נכנסתי לביוס והוא מזהה גודל מוזר של 136 אז הנחתי שהלוח לא תומך בגודל הזה וג'ימפרתי ל 36 GB(יש קומבינה כזאת עם 2 ג'מפרים). זיהה 36 GB ועלה הווינדוס זיהה חומרה חדשה, התקין וסיים... הממה הוא לא מופיע ב my computer. מה שמוזר הוא שב device manager הוא כן מופיע ומזוהה דגם, דרייבר, סוג,והכל אבל אין גישה אליו. כיביתי מחשב ניתקתי את ההרד דיסק של הסיסטם וחיברתי את הגדול כמאסטר. הוא מזהה ואין בעיה, אפילו פירמטתי ועשיתי partitions. אני לא מבין מה הסרט של זה???? למה הוא מזוהה בביוס מותקן ע"י הווינדוס בתור חומרה ואין …

• 4 תגובות
    • 760 צפיות
  16. שלום, לפני כחודש התקנתי מחדש את XP אחרי פירמוט, ואז את כל התוספות (AVG8.5, ZoneAlarm, SP3, Office2003 וכן התקנה של דונגל BlueTouth דרייבר של bluesoleil. אחרי כמה ימים של עבודה תקינה המחשב החל להתקע, תחילה עוד אפשר להזיז את העכבר ואח"כ כלום רק boot עבודה של 2 דקות ושוב תקיעה. יש לציין שבמצב בטוח המחשב עובד בסדר גמור. כדי להמנע מדיבוג ארוך, התקנתי שוב אחרי פירמוט הכל מחדש הפעם בשלבים, תחילה את הmust (AVG8.5, ZoneAlarm, SP3) עבר שבוע עבודה תקין ואז את הכל השאר, לאחר כמה ימים של עבודה תקינה חזרה הבעיה. ניסיתי לנטרל את הדרייברים במנהל החומרה ונשארתי עם מינימום, זה עבד והחשד נפל על הדונגל של BT אבל שוב לאחר התקנה של דרייבר עדכני שלו חזרה התופעה, והמחשב פשוט נתקע 2 דקות אחר…

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  17. Started by vitali02,

לאחר פירוק הכרטיס מסך ובעיה אחרת שהייתה המחשב לא נדלק בסוף הגעתי למסקנה שזה הספק כח.. לקחתי את הטסטר לספק כח כשחיברתי את ה24 PIN הספק התחיל לעבוד אבל כשחיברתי לטסטר את ה PIN4 זה הראה שיש בעיה... וכשחיברתי את הHHD ואת ה4 PIN נוצר מין קצר והספק הפסיק לפעול יש דרך לתקן את התקלה או שהספק הלך? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  18. Started by lior505,

ישלי מחשב מעבד:amd phenom 1075t 6x שתי כרטיסי מסך shappire 6850 crossfirex 4GB זכרון וכל המשחקים עד עכשיו רצו לי על הכי טוב מהר הורדתי משחק חדש the amazing spiderman והוא פשוט תקוע כל הזמן לא רץ חלק בכללל רץ גרועע! למה זה ככה? מה המחשב לא סוחב? המשחק חזק מידי.?

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  19. Started by spastic,

שלום קיבלתי לוח אם חדש עכשיו יש לי בעיה מוזרה שהשעה בשעון לא מעודכנת כשאני מבקש שיעדכן דרך וינדוס הוא אומר שיש טעות כשאני מעדכן מנואלי הוא עובד לאט תהיתי עם זאת בעיה בסוללה של הלוח אם אך זה משונה כי הוא חדש נ.ב לוח אם של אסוס P4P800 i865PE ועוד שאלה האם יש דרך לדעת בן כמה הלוח אם חוץ מלחפש את התאריך על הלוח אם? תודה

• 4 תגובות
    • 760 צפיות
  20. Started by Peri228,

שלום ! קודם כל , אני מצטער על הכותרת , אני פשוט לא מצליח לחשוב על תיאור מוצלח לבעיה המוזרה הזו .. לפני כמה ימים , פירמטתי את המחשב של אחי . המפרט שלו - P 4 2.4B Gigabyte 8SQ800 512 Samsung DDR Gigabyte Radeon 9700Pro גם לפני הפורמט , המחשב עשה בעיות מוזרות במיוחד . נגיעה הכי קלה במחשב , הייתה גורמת לו להתקע , והייתי חייב לעשות לו ריסט . בנוסף , העכבר לפעמים לא פעל , או שהנורה שלו היבהבה . לפני הפורמט , בדקתי את כל החיבורים , חיזקתי את הברגים של ה HD והלוח אם , ובדקתי שהכל יושב טוב טוב . המחשב התחיל לעלות , ונתקע . ריסטים חוזרים ונשנים הביאו אותי למסקנה המוזרה במיוחד - המחשב עולה רק כאשר העכבר לא מחובר ! לא משנה איזה עכבר אני מחבר לו , כל עוד הוא מתחבר ל Onboard USB , …

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  21. שלום, יש לי בעיה שמציקה/מטרידה ומורידה לי את חווית הגיימינג בזמן משחקים מסוימים, הבעיה היא בזמן שאני משחק, כשאני מתמקד עם העכבר על רקע/אופק ומזיז את בצורה איטי אני מקבל מן מיקרו תזוזות מגומגמות במקום לקבל תחושה חלקה של 60-120 fps (כאילו עקבה של העכבר לא מדויקת, זה יותר מורגש בתנועה אלכסונית איטית). לעומת זאת כשאני מנסה בתזוזה עם בקר PS5 שלי הכל עובד חלק להפליא והחוויה טובה. ה fps בהמשחקים עצמם יציב על 70-100 יציב ללא גמגומים. אם זאת בעכבר עצמו מורגשים הגמגום בתנועת העכבר הנ"ל. לא מצליח לעלות על גורם הבעיה, החלפתי עכבר לא ממש עזר , ניסיתי לשחק בהגדרות ללא פתרון, כרגע מפרט רזולוציה 1440p. עכבר רייזר אולי כי העין שלי רגישה מדי לתנועה ל…

• 5 תגובות
    • 760 צפיות
  22. Started by Net,

היום עשיתי לחבר שלי פירמוט והכל היה טוב וסבבה ואז הוא אמר לי שהסידירום לא עובד לו(יש לו גם צורב) ושזה לא עבד לו גם לפני הפרמוט אז הבנתי שזאת בעית חומרה.. אמרתי לו תן לי לראות מה אני יכול לעשות.. פתחתי את המארז והכל היה טוב וזה..אז ניסיתי להחליף את החיבור IDE שהתחבר לסידירום לזה שמחובר לצורב.. החלפתי, ואז הדלקתי את המחשב מחדש.. אבל מה? הוא לא עולה ! ישר אחרי שהוא סופר את כמות הזיכרון(המסך הראשון שעולה! איפה שיש את הסמל של פנטיום) שיש הוא רושם לי : Detecting IDE Drivers... וככה נשאר כל הזמן.. שאני מנסה ללחוץ ctrl+alt+del הוא לא עושה ריסט ולא עושה כלום.. שאני עושה ריסט דרך הכפתור במארז ואז לוחץ ישר del כדי להיכנס לbios setup ... הוא רושם לי באותו מסך למטה קצת : Entering Setu…

• 4 תגובות
    • 760 צפיות
  23. טוב אז ככה יש לי עכבר אופטי והוא לא עשה לי בעיות ואז פיתאום התחיל לעשות בעיות הבעייה היא שנגיד אני עוזב את העכבר אז המצביע זז לבד כזה כאילו הוא רוטט וגם שאני מזיז אותו שמאלה אז הוא כזה חוזר אחור והולך קדימה חוזר אחורה והולך קדימה כלומר הוא הוא הולך שמאלה אבל כזה נתקע עכשיו חשבתי שזה בעייה בעכבר וקניתי אחר אבל הבעייה חוזרת על עצמה חשבתי אולי הגדרה של איזה משהו מתנגשת בעכבר וזה גם לא אז אמרתי אולי זה היציאה כי זה היה ביציאה הרגילה עם הפינים אז חיברתי את העכבר לUSB אבל עדיין הוא עושה אותה בעייה חשבתי אולי אבק והשתמשתי בספריי אוויר וזה לא אבק ודרייורים לעכברים כמובן התקנתי אבל זה גם לא עוזר אני צריך עזרה ממש ממש דחוף זה כבר כמה ימים וזה מטריף אותי תודה תודה תודה מראש לכל …

• 5 תגובות
    • 760 צפיות
  24. Started by MyTechDesk,

בדרך כלל אני זה שתומך באחרים, הפעם אני זה שצריך את התמיכה שלכם. מצרף סרטון (סליחה על האורך) עם תקלה שאני גורר כבר חודשים. כל פעם שהמחשב שלי בביוס, אפילו כשהוא מנותק מהאינטרנט (לא כבל רשת ולא ווייפיי) - אין אינטרנט בבית. קרה לכם? יש לכם רעיון מה יכולה להיות הבעיה? אשמח לכל בדל מידע... מקווה לצלם חלק שני בקרוב עם הפתרון (עדיין לא סגור מה המקור לבעיה המטורפת הזו).

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  25. Started by sbhtkK7,

יש הבדל בפעולות בהתקנת מערכת הפעלה בנייד ובין שולחני? הנושא דחוף לי,תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 760 צפיות

דיונים חדשים בפורומים