תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
פירקתי את המחשב שזה כולל את הלוח אם כרטיס מסך דיסקים קשיחים וכל השאר(חוץ מהמעבד והקירור שלו) לאחר הרכבתו הוא לא נדלק, הדבבר היחיד שמראה סימני חיים זאת הנורה הירוקה על הלוח אם, חוץ מזה כלום. סוף שבוע נעים.
-
- 5 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים רכשתי מחשב חדש והתקנתי עליו windows 7 sp1 לאחר מכן התקנתי את הדרייברים של הלוח אם שלי (asus h170 pro gaming) ואת הדרייבר של הכרטיס מסך. לאחר שהשארתי את המחשב זמן דלוק ללא מגע(של המקלדת או העכבר) ראיתי שלא ניתן להדליק אותו מחדש(בעזרת העכבר, המקלדת או אפילו כפתור ההפעלה) והוא תקוע עם מסך כבוי בדקתי את הגדרות הpower option והגדרתי שיהיה במצב high performance. כלומר שלא יכנס לsleep mode או משהו כזה (הפרופיל הסטנדרטי של high performance) אני עובד עם המחשב שעות שלמות ולא חווה שום תקלה רק ברגע שאני מפסיק לגעת בו ל20 דקות בערך אודה לעזרתכם.
-
- 7 תגובות
- 746 צפיות
-
-
ניסיתי בנתים את Left 4 Dead וDevil May Cry 4. או שהם ניתקעים לרגע ואז ממשיכים או שהם פשוט קורסים. יש לציין שזה ניתקה וחוזר כל הזמן ולפעמים ניתקה לגמרי בLEFT 4 DEAD -הורדתי דרייברים מעודכנים מNV, ואת הקודמים מחקתי, ולאחר מכן מחקתי מה שנאר עם Driver Sweeper. אני מריץ אותו על רזוצויה נמוכה כי כרגע אני על 17 אינצ'. 1024 -768 -בLEFT 4 DEAD שמתי 4X MSAA E5200 OCZ Vendetta CPU Cooler DFI LANPARTY UT UT P35-T2R Socket 775 Antec Three Hundred SeaSonic 550W SS-550HT G.skill DDR2 4096MB 800MHZ HK CL4-4-4-12 260GTX gainward golden simple
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
ברגע שאני מפעיל מעל 2 תוכניות המחשב ממש נתקע ! . ( באינטרנט אני לא יכול אפילו לכתוב ברצף - זה הזוי ! ) אתמול פרמטתי את המחשב , ומאז המחשב פשוט לא זז .. יכול להיות למישהו איזשהו מושג מהי הבעייה ? פרמטתי לוינדוס 7 32 ביט עם הקראק של הWAT . אם אני מפעיל מדיה פלייר ומחובר באותו זמן לאינטרנט - ברגע שאני לוחץ על כניסה לאתר מסויים המדיה פלייר מתחיל לקרטע . אשמח לעזרה . תודה מראש, יקיר .
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
חיברתי את הדיסק הקשיח של 20 ג'יגה המחשב קורא אותואבל הוא לא מופיע במחשב שלי הוא מופיע בחומרה אני מודה לכל מי שיעזור לי תוווודה רבה WINDOWS XP PRO בעברית אני במצוקה נוראית יפצה את מי שעוזר לי
-
- 6 תגובות
- 746 צפיות
-
-
לא קופץ החלון הזה שמשהו חדש חובר ואם רוצים להתקין אותו... אני מחבר ת'מדפסת ולא קורה כלום איזה פתרונות יכולים להיות?? אגב הלוח מסוג ABIT NF-7
-
- 5 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום, חיברתי את הספק (seasonic 620w s12II) ללוח אם (MSI Z77A G45) באמצעות חיבור ה8 פינים וה24 פינים. נראה כי הכבל של ה8 פינים נוגע במערכת הקירור של המעבד (SCYTHE MUGEN 3) מפאת גודלה, ככל הנראה. צירפתי תמונות הממחישות את הבעיה. האם יש פתרון לכך? או שמא אין כל בעיה וניתן להשאיר את הכבל בצורה זו. אציין כי טרם חיברתי את כרטיס המסך (SAPPHIRE 7850 OC) אעריך כל התייחסות. תודה! דניאל
-
- 5 תגובות
- 746 צפיות
-
-
הסרתי את NOD32 והתקנתי שוב, אך לאחר ההתקנה הוא מסרב לרוץ. אם אני עושה MSCONFIG או מנהל ההתקנים או ישמוים אחרים כמו האנטיוירוס אז החלון שלהם נפתח ונסגר מהר. סריקת ספיירים לא מעלה דבר. הלוג תקין. אולי וירוס? אולי טוריאני? אבל איך אני בודק ומסיר? או שלא זאת הסיבה?
-
- 6 תגובות
- 746 צפיות
-
-
היי, רכשתי לפני שנה 3 מחשבים זהים עם לוח אם Gigabyte H610M H DDR4, על שלושתם התקנתי Windows 10. לכל מחשב מתאם Wifi USB שונה, אחד של Ugreen, אחד של Panda ועוד אחד נראה לי Tplink. בבית יש רשת אלחוטית של בזק ושלושתם מקבלים חיבור Wifi נורא איטי. בבדיקה דרך https://www.speedtest.net/ ועוד אתר אני מקבל כ-7-15Mb הורדה, בימים טובים 20-25. באותה דירה הלפטופ והטלפון מראים 100-150Mb. עדכנתי דרייברים דרך DriverEasy, עדכנתי Bios, עשיתי Windows update ואחד אפילו שדרגתי ל-Windows 11 אבל זה לא עוזר. למישהו יש רעיון? לצערי אין שם אופציה לתשתית Ethernet. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי 2 דיסקים קשיחים, 1 ראשי UATA 40GB, מחולק ל- 4 חציים כל אחד 10GB לא בדקתי בכולם אבל באחד מהחציים נעלמו 2GB, הדיסק השני SCSI 17GB במחיצה אחת נעלמו 7GB (חשבון פשוט 3GB פנויים ועוד 7GB תפוסים)!!! אני משתמש במערכת ניהול קבצים מסוג NTFS(גרסה 5.2 אם אני לא טועה) System Restore - כבוי בכל הדיסקים!!! בבקשה תעזרו לא יודע מה לעשות!!! אני לא יודע איזה מידע על המערכת שלי אתם צריכים לכן אני ימסור אותו לפי הצורך. *Windows XP Professional with Service Pack 1a עם כל העדכונים הכי אחרונים! תודה רבה מראש!!!
-
- 4 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום, יש לי כונן 3.5 עם חיבור IDE. יש לי מתאם IDE ל-USB. אני חושב לחבר אותו באופן קבוע לקבל מתח מהספק ושייכנס לאחת היציאות USB. האם מישהו רואה בעיה בחיבור קבוע שכזה? אני יודע שיש מארזים חיצוניים אבל אני רוצה שיישב באופן קבוע במארז רק שאני לא יודע אם חיבור כונן קשיח באופן קבוע ל-USB זה תקין. תודה
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
שלום, הופיעו לי פסים ירוקים לאורך המסך. יש לי כרטיס של ATI - RADEON 9500 PRO ואני חושד שהבעיה בו. האמת שזה כבר קרה לי בעבר וגליתי שהמאוורר של הכרטיס לא עובד, אז קניתי גוף קירור לכרטיס ועכשיו הוא עובד. הוצאתי את הכרטיס וניקיתי אותו אך הבעיה לא נפתרה.... מה דעתכם? אולי הבעיה במסך עצמו ולא בכרטיס, או אולי במקום אחר שאני לא חושב עליו? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה במחשב שהוא לא נכבה לי דרך הווינדוס והוא גם לא עושה ריסט. וגם אם אני לוחץ לחיצה אחת על הלחצן על המארז שאמור לכבות אותו הוא לא נכבה. מפסיקים לראות במסך אבל עדין כל המאווררים עובדים ויש אור במארז. מישהו יודע מה הבעיה?! תודה
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
המחשב שלי הפסיק להציג את התוכן של כל דיסקאונקי. הוא מזהה את הדיסק און קי אבל בתוכן שלו אין כלום.בכל חיבור USB שיש לו.מלפנים ומאחור. אותם דיסקאונקים במחשבים אחרים מזוהים על כל תוכנם. לעיתים אחרי שאני עובד עם דיסקאונקי במחשב אחר ומחבר את אותו דיסקאונקי למחשב הסורר הוא מזהה הכל מצויין.ברגע שאני מנתק את הדיסקאונקי או מאתחל את המחשב עם הדיסקאונקי בתוכו הבעייה חוזרת. מערכת ההפעלה XP . אשמח לעזרה :'( .
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
חברה הורדתי פרק של נמלטים ואת התרגום שלו שמתי אותם באותה תיקייה עם אותו שם ומשום מה אי ןסינכרון לא מופיעים הכתבויות חשבתי אולי בעיה במקודדים אבל הכנסתי דיסק של סרט עם כתוביות וכן יש כתוביות ועולה החץ של VOBSUB מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש, הבאתי אותו הביתה (לאחר שראיתי אותו פועל בחנות), ומאז הוא כבה מדי פעם בהתחלה חשבתי שזה בגלל כונן ה-DVD (כי זה קרה פעם ראשונה כשהפעלתי אותו), אבל החלפתי לכונן הישן שלי וזה קרה שוב (אחרי יותר זמן). ניסיתי להסתכל בביוס על ההגדרות, וראיתי שהטמפ' של המעבד היא כמעט 80 מעלות!!! בהתחשב בכך שזה מעבד קונרו 6400 ומאוורר CNPS7700-cu של ZALMAN, זה נראה לי לא תקין (אולי לא חיברו את המאוורר כמו שצריך?). אשמח לתגובה מהירה, ובתודה מראש M נ.ב. האם יכול להיות שנגרם כבר נזק למעבד? ואם כן, כדאי לדרוש מהם להחליף את המעבד (אם הם יסכימו בכלל)?
-
- 9 תגובות
- 746 צפיות
-
-
חברי הפורום שלום. אולי כמה מכם זוכרים את הבעיה שהייתה לי עם הקבלים שמתנפחים על הלוח. בקיצור אחרי שהחליפו לי 3 או 4 לוחות מאותו דגם (7VAX של Gigabyte), בסוף (לפני 4 ימים, אחרי שהמחשב היה בחנות 3-4 שבועות) נתנו לי את דגם 7VA, שלא כולל כרטיס רשת מובנה (ואין בו גם ביוס כפול או DIPs לשינוי המכפלה, אבל חוץ מזה הלוחות דיי זהים), בטענה שיש בעיה בסידרה של ה 7VAX וב 7VA אין את הבעיה הזו (קבלים אחרים). בכל מקרה - אני צריך 2 כרטיסי רשת במחשב - אחד לחיבור מודם הכבלים (אינטרנט) ואחד לשיתוף למחשב השני בבית. כרטיס אחד חיצוני כבר היה לי - כרטיס פשוט של Realtek שעבד בסדר גמור. מכיוון שבלוח שקיבלתי לא היה כרטיס רשת מובנה, נתנו לי כרטיס רשת נוסף. בהתחלה שמו עוד כרטיס של Realtek, אבל למזלי בד…
-
- 6 תגובות
- 746 צפיות
-
-
של ום רב! בתקופה האחרונה, יש לי בעייה רצינית במחשב. הוא לא מפסיק להיתקע בזמן פעילות ( הרצת סרטים דרך האינטרנט, משחקים, גם כאלה שלא כבדים כמו מנג'ר). בנוסף, חשוב לציין שברשותי מחשב חזק מאוד (מעבד 4 ליבות 2.66, 4 ג'יגה זכרון פנימי, כרטיס מסך ג'י פורס 8800 ג'י טי אס ולוח אם של אסוס). ניקיתי את המחשב מאבק בצורה יסודית, אפילו ניסיתי לפרמט אותו וזה לא עזר לי בכלל. חשוב לציין שבזמן מנוחה הטמפ' של המעבד והכרטיס מסך מאוד גבוהות (באיזור ה- 70 מעלות) והטמפ' נשמרת גם כשאני משאיר את המארז פתוח... אני ממש משתגע מהבעייה ואשמח לקבל עצות לפתרון. תודה מראש לעוזרים...
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
כאשר אני מדליק את המחשב, נידלקים המאוררים ואני שומע את הHD ניכנס לפעולה אבל חוץ מזה איין כלום...אפילו המסך לא נדלק ואיין גם את הציפצוף הראשוני. אשמח אם תוכלו לעזור. תודה.
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
פתאום בלא אזהרה הוא פשוט ניכבה בניסיון להדליק הוא לא עלה ורק לאחר שעה + הוא שב לחיים מה אמורה להיות הבעיה ומה ה פיתרון. מ"ע וינ אקספי.
-
- 10 תגובות
- 746 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח על המחשב ... עכשיו הוספתי עוד אחד בחיבור של IDE כי זה דיסק קשיח ישן ! עכשיו הגדרתי בביוס והכול ... אבל שאני מפעיל את המחשב הוא אומר כיאלו לבחור בין השניים אני לא הבנתי את זה ? יכול להיות שהדסיק קשיח החדש הוא מפורמט כיאלו אין בו כלום וצריך להתקין עליו גם ויינודס? כי בביוס הגדרתי drive cinfiguration------> ATA\IDE configuration ----> LEGACY במקום הלגסי היה רשום לי ENHANACED וזה לא זיהה מה לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
לאחותי יש מחשב די ישן amd דומה ל"סלרון" החלפתי לה כרטיס זיכרון ram בהתחלה הכל היה בסדר . אחרי כמה ימים המחשב ניתקע לאחר כיבוי לא נידלק ! בהדלקה נורית ה "power " מהבהבת ( אמור לידלוק קבוע ) בפנים המאווררים עובדים הנורית על לוח אם דולקת וזהו !!!!!! המסך לא נידלק - כ ל ו ם !! 1 - החזרתי את הזיכרון הישן - לא עוזר 2 - אן שום ציפצופים ! 3 - לאחר הוצאת והחזרת כבל המתח מהספק לפעמים עוזר אך לזמן קצר !! 4- בבקשה עזרה - החלפתי כרטיס מסוג sdram ???
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-
בעיה במארז של raidmax איך מכבים את האורות במארז? יש כפתור? משהו?
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
כאשר אני מנסה לפרמט את המחשב הוא רושם INVAID BOOT ופשוט מעלה את המערכת הפעלה,ההתקנה מקורית ואין איתה שום בעיה...נכנסתי לBOOT ושיניתי לזה שהכונן יעלה ראשון ועדיין לא עזר,מה אפשר לעשות? האם הבעיה יכולה להיות קשורה בכונן/בביוס?
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-
היי. הלוח שלי בקרוב בן שלוש. דגם Asus m2n-mx בחודשים האחרונים הייתי מקבל הודעות של this device can preform faster כשהייתי מנסה לחבר את המדפסת שלי, ואחרי כמה זמן החיבור היה "עף" והיא לא היתה יכולה לפעול. עכשיו אותו הדבר קורה עם כרטיס הרשת האלחוטי שלי, שגם הוא בחיבור USB. ניסיתי בעבר גם להתקין עליו כרטיס רשת PCI ובאופן מחשיד המחשב לא זיהה דבר. בדקתי בביוס אם ישנה הגדרה כלשהי להתקני USB ולא ממש מצאתי. במנהל ההתקנים הסרתי את ה"וי" מאופציית: allow the computer to turn off the device to save power על כל יציאות הUSB, כך שלשם העניין הזה לא קשור. לפני שאני רוכש לוח חדש, רציתי רק לבדוק האם אני עושה משהו לא נכון. יש סיכוי שמדובר בהגדרה בביוס ?... ממש תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-