עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by TheBeast,

היי, יש ברשותי לוח אם IP35-e של אביט עם צ'יפסט של IP35 סוקט 775, בימים האחרונים המחשב התחיל קצת להשתגע ולעיתים הוא נראה דלוק אבל בעצם לא מגיב. כרגע הבעייה המרכזית שלי היא שכל יציאות הUSB (כניסות/ יציאות, אתם מבינים...) פשוט לא מגיבות ניסיתי הסרה של הדרייברים והתקנה מחדש, שום דבר לא עזר. ניסיתי לחפש משהו בBIOS אבל לא ראיתי משהו שקשור. העניין המוזר הוא שיש לי HD חיצוני של WD, שמפעיל את עצמו אוטו' ברגע שהוא מקבל סיגנל של זרם דרך חיבור הUSB שלו- והוא פועל! אבל לא מזוהה במערכת... בDevice manager יש SMBus controller שבפרטים שלו רשום"No drivers are installed for this device."- למרות שהוא מסומן כרכיב שיש לו דרייברים. התקנתי את כל הדרייברים מהאתר של Abit שקשורים ללוח האם…

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  2. Started by shyby,

שלום , יש לי מחשב hp dx7400 נייח . תקע האודיאו הקידמי שלו עושה בעיות. לא ניתן להשיג את החלק הזה לבד מהחברה מכיוון שהוא בא כחלק מלוח האם. מדובר כאמור בשני שקעים audio :שקע מיקרופון + שקע אוזניות. יש הצעות ?

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  3. שלום התקנתי תוכנה בשם SecretAgent Pro מאתר software.nana10.co.il/Software/?SoftwareID=8959 ואני לא רואה את התוכנה וגם לא איזה קיצור דרך אליה זאת אומרת לא הצלחתי להפעיל אותה ואני לא רואה אותה בבקשה תעזרו לי הלל

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  4. Started by itziks123,

שלום קניתי לפטופ של dell מדגם vostro 3460 gt 630 המחשב מגיע עם freedos ללא מערכת הפעלה. אני מנסה להתקין וינדוס 7 - כאשר אני עושה בוט מהדיסק ההתקנה עולה, עד שאני מגיע לשלב בו אני אמור לבחור את הכונן אליו אני רוצה להתקין פה רשומות 3 אופציות: disk 0 partinon 1: dellutility type: oem(reserved) disk 0 partinion 2 :os type : primary disk 0 partinon 3 type: system על כל אופציה שאני בוחר הוא רושם: Windows cannt be installed .... * ההארדיסק 500gb. אני תקוע, מה אפשר לעשות? תודה

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  5. אמרו לי שיש כזה דבר פרד טוריאני וחמור טוריאני ולא קראתי שיש דבר כזה מישו יכול להגיד לי אם קיים דבר כזה?

6. היי, יש לי לוח אם:ASUS P8Z68-V PRO. בעבר הלא רחוק (ה6.10.11) עידכנתי את גירסאת הביוס מגירסאת 0706 ל0902,אבל בטא. ב10.10.11 יצאה גירסאת עידכון מלאה ורישמית לביוס (לא בטא),שנקראת 0801 - רציתי לעדכן אליה בעזרת דיסק און-קי,אבל,כשאני בא לעדכן - רשום לי IMAGE OUTDATED. מכאן אודה מאוד למי,שיענה לשאלה שלי,שמופיעה בנושא. ד"א:אם מישהו יודע מתי תצא גירסאת 0902 הרישמית והמלאה ללוח אם הנ"ל ו/או איך לעדכן לגירסא 0801,אודה לו מאוד - פשוט כי אני לא מעונין שלביוס שלי תהיה גירסאת בטא,ולא גירסא מלאה ורישמית. תודה רבה מאוד מראש .

• 7 תגובות
    • 712 צפיות
  7. היי כולם בתור התחלה יש לי מחשב מבוסס AMD עם סוקט 939 (המפרט בצד). ספק כוח איכותי של אנטק 480W. הביוס הוא הכי אחרון, גירסה 1D. מריץ XP 32bit. היה לי מעבד תקין של AMD, דגם Venice 3000+. רכשתי מעבד חדש כפול ליבה מיד שניה (אותו בן אדם הסכים באדיבותו לשלוח לי את המעבד בדואר על מנת שאוכל לבדוק אם הוא עובד ואז לשלוח לו את הכסף בחזרה, עסקה הוגנת לחלוטין וכמובן שוללת מרמה או משהו דומה) החלפתי באופן עצמי את המעבד למעבד כפול ליבה 4200+ ליבת טולדו מרחתי משחה טרמית כמו שמתואר במדריך (זו לא הפעם הראשונה שאני מרכיב את המחשב שלי לבד) הכל היה טוב ויפה. הפעלתי את המחשב, בהתחלה הביוס עלה נורמלית, זיהה את המעבד ככפול ליבה מאותו הדגם שציינתי למעלה, כמו כן ניכנסתי לביוס וראיתי שהטמפ…

• 6 תגובות
    • 712 צפיות
  8. אהלן קניתי יום חמישי מחשב מסקי פי סי הגעתי הביתה הכל עובד מצוין חלק פתאום אתמול התקנתי CRYSIS התחלתי לשחק ובום נכבה המחשב והתחיל לעלות עשן מבפנים, הייתי בטוח שזה הכרטיס מסך ... חיכיתי הפעלתי שוב.. ואז ראיתי שהלוח אם מתחיל לבעוררר איך שאני מדליק את המחשב מישהו יודע למה זה בגלל הספק או לוח אם מקולקל.....? ועוד משהו הלוח אם אומנם נשרף קצת בצד שלו אבל זה לא פגע בשום רכיב יש סיכוי שאם אני יפעיל את המחשב הוא יעלה או שלא כדאי לי לנסות לפני שאני לוקח אותו למעבדה? הנה המפרט לוח אם GIGABYTE GA-M57SLI-S4 כרטיס מסך Evga nVIDIA GeForce 8800GT SuperClocked 512MB PCIe מארז כולל ספק HEC 6A19B 400W מעבד AMD Athlon 64 X2 500+ Socket AM2 BOX זיכרון TwinMOS DDR2 1024MB 667Mhz CL5 …

• 5 תגובות
    • 712 צפיות
  9. המפרט של המחשב בצד, כשקיבלתי את המחשב הכל היה טוב..ואחרי שבועיים בערך שהיה לי אותו הדלקתי אותו והוא היה נכנס לוינדוס(xp) מראה את השולחן עבודה ועושה רסטרס אחרי 3 שניות באופן אוטומטי, אז עשיתי פורמט והתקנתי ויסטה, ובויסטה המחשב עבד לאט מהרגיל אז התקנתי אקס-פי שוב, והוא עכשיו ממשיך לעבוד מאוד לאט, לדוגמא: הוא חילץ לי קובץ בוינרר בגודל 700 מגה ב14 שניות ועכשיו לוקח לו 54 שניות. תודה. עריכה: גם משחקים שהיו עובדים לי על הגדרות גבוהות חלק עכשיו עובדים בהגדרות האלה הרבה יותר לאט, משחקים כמו: פיפא, command & conquar 3 , half-life:episod 1 היה עובד לי בהגדרות הכי גבוהות על fps 35-40 ועכשיו הוא לא עובר את ה15.

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  10. Started by kaktus,

הי שלום ותודה על העזרה. קיבלתי מחשב תקין יד שנייה שכניראה חתף איו זפטה בהעברה. מאז המסך לא מגיב ולא רואים כלוםץ גם ניקוי הכרטיס מסך וחיבורו מחדש לא הניבו תוצאות. המדרבורד מסוג srock agp8x sata ata133 usb2 כרטיס מסך gyro sp8834t/ 128ddr gforce fx5200 128mb ddr+tv יש הצעות?

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  11. חברים, יש לי בעיה דיי רצינית בהתקנת ווינדוס שפשוט מסרב להתקין את עצמו על המחשב. כשאני מנסה להתקין אותו יש לי המון קבצים פגומים שלא מועתקים מהדיסק. ניסיתי 2 דיסקים שונים של ווינדוס וזה לא עוזר REPAIR בעצמו נתקע בגלל קבצים פגומים מה לעשות? מה הדרך לתקן את זה. מה שכן הוא כתב לי הודעת שגיאה במסך שחור כזה עם כתוביות לבנות שיש REGISTERY DAMAGE ושצריך לעשות RECOVERY CONSOLE או אופציה אחרת משהו כמו GOOD CONIFIGURATION או משהו כזה.... אני באמת מבולבל מה יכולה להיות הבעיה????

• 5 תגובות
    • 712 צפיות
  12. Started by chipopo,

שלום. קניתי מתאים IDE/SATA 2 USB באייבורי http://ivory.co.il/product.asp?productid=538&CatCode=66 עכשיו פעלתי לפי ההוראות וחיברתי למחשב ולכונן SEGATE 40GB שהיה לי. כשאני מעלה את המחשב אז קופץ לי בצד הבועות האלה שחיברתי USB חדש בלה בלה בלה "הרכיב מותקן ומוכן לשימוש"... אבל הבעיה שאני לא רואה אותו ב"מחשב שלי" ואין לי מושג איך לגשת אליו... כשהכונן מחובר רגיל אז אין שום בעיה... ניסיתי על שני מחשבים, XP PRO ו VISTA..... מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש,עדן

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  13. Started by Sp_RuS,

bios->advanced->advenced chipset settings-> Internal graphic mode select: diabled,1MB,8MB Graphic memory type: auto, DVMT, FIX, DVMT+FIX. I chose DVMT. DVMT graphic memory size: 56mb, 120mb, 216mb אז ככה, הבעיה מוזרה קצת, קודם כל שיהיה ברור, בכל מקום אני מדבר פה על כרטיסי מסך ON BOARD. : אני עובד עם כמה וכמה מחשבים, ולאחרונה החלפתי מסכי 19" ו 17" CRT ל 19" LCD. במחשבים חדשים יותר, אם אני משאיר בביוס AUTO, הוא לא מראה שום תצוגה על מסך 19" LCD חדש, ברגע שאני מחליף לDVMT ושם את הכמות זכרון המקסימלית האפשרית, הוא מצליח להראות תצוגה על המסך 19" LCD, אבל על מסך 19" או 17" CRT הוא מראה צבעים מוזרים וקפיצות, קיצר בלגן, אבל את ה19" LCD מראה בסדר גמור. :s05: במח…

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  14. שלום, בימים האחרונים רכשתי מערכת מחשב חדשה.. המפרט שלי הוא: Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz Gigabyte EP45-DS3L Hitachi 500GB WD 250GB HIS ATI HD4850 1GB GDDR3 2x2GB OCZ 1066Mhz REAPER VERSION ZM-460-APS המערכת הפעלה שרצה עליו לבינתיים היא ה Windows Vista Ultimate SP1 - 32BIT בהתחלה הוא היה עולה לפעמים ומרסט את עצמו תוך כדי ה Boot LOGO אחרי זה זה עבר..התקנתי GTA IV שפועל על ההגדרות הכי גבוהות בערך בלי לעבור יותר מדי את הזכרון של הכרטיס.. והמשחק קורס באמצע , המסך כותב NO SIGNAL ויש צפצופים מהרמקול. זה קרה גם כשסתם גלשתי ב IE אבל פשוט תמונה קופאת ולא ניתן ללחוץ CTRL ALT DEL או משהו בסגנון. אבל במשחק זה קורה תמיד. ניסיתי גם לחבר ספק של EzCool 500WATT רק לכ.מ…

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  15. Started by jfkk,

חג שמח יש לי בעיה -כל הפעלה מחדש מערכת ההפעלה בודקת לי את הכונן הקשיח . במקרה הזה היא בודקת לי את הכונן e . מערכת ההפעלה יושבת על כונן C ביצעתי בדיקה סקטורים מה ניתן לעשות כדי לפתור את הבעיה בעיה שניה האם ניתן לשמן את המאוור ל הספק . מהיציאה מהספק יש יציאה של 4 פינים יש פין אחד שרוף המחשב עובד . הבעיה שאני מחליף את הספק אנני מצליח לשים את ה-4פינים ליציאות שבלוח האמ . כלומר -אם אני מחזיר את הסםק הראשון המחשב עולה -אם אני מחליף לספק חדש אנני מצליח לחבר את ה-4 פינים על הלוח מקווה שהסהרתי את הבעיה תודה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  16. Started by -neo-,

טוב אז ככה - יש לי לוח אם לאן פארטי nF4 של dfi ויש בו כניסות ל-4 מאווררים + מאוורר למעבד, אז יום אחד אני קם בבוקר ומגלה שלמאוורר של הצ'יפסט נמאס להסתובב ואני לא ממש יודע איך לאכול את זה... אז הוצאתי אותו מהכניסה שלו ושמתי מאוורר אחר במקומו - רק כדי לבדוק את הפורט - והפלא ופלא - גם לא הסתובב - מה שאומר שהפורט זה הבעייה - זה לא נורא כי יש עוד פורט, חשבתי לעצמי... אבל מסתבר שהכבל של המאוורר קצר מידי בשביל להגיע לאיזושהי כניסה חוץ מזו שהוא היה מחובר אליה עד עכשיו... בקיצור השאלה שלי איפה אני יכול לקנות כבל שיאריץ את זה של המאוורר? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  17. Started by HitmanW,

יום טוב, החלטתי להפעיל את המחשב הישן שלי כדי להשתמש בו לצורך מחשב ספייר. אז כשאני מפעיל את המחשב הוא נותן לי הודעה "Primary master hard disc fail". כשפתחתי את הגדרות הביוס, המחשב רואה את הדיסק קשיח והכל. כשחיברתי דיסק קשיח אחר שביקשתי מחבר הוא עבד. הד.קשיח שלי: Maxtor Athena 20GB IDE מחשב ישן INTEL CELERON 3. האם זה אומר שהדיסק קשיח שלי נדפק או שאולי זה איזה בעיה שניתן לתקן? תודה. עדכון: נראה שATHENA זה לא הדגם של הד.קשיח אלא הBIOS קולט אותו ככה כתופעת לוואי. אך אני לא זוכר את הדגם המדויק בגלל שזרקתי כבר את כל המסמכים מהמחשב הזה כי הוא אצלי מעבר ל4 שנים. עדכון2: מצאתי פתרון!! אחרי חיפוש בגוגל וכשעתיים של קריאה נושאים בפורומים שונים ברחבי העולם - נמצא הפתרון …

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  18. Started by aviramv,

כשאני מנסה להתחיל תהליך של פירמוט המחשב כותב לי הודעה שההארד דיסק לא קיים ויש לבדוק את החיבורים על מנת לחבר אותו נכון ולפרמט את המחשב. ההארד דיסק אכן מחובר ואני בטוח בזאת כי המחשב פועל רגיל. מישהו יודע מדוע הוא כותב לי את השגיאה הזאת? תודה מראש לכל העונים.

• 8 תגובות
    • 712 צפיות
  19. אני חייב עזרה הבטחתי למישהו שאני יחזיר לו אותו היום ועדין לא התחלתי לפרמט אז דחוף בבקשה הבעיה היא שאני בא לפרמט הוא אמור להגיע למסך ששבו הוא צריך לתת לי איזה כונן אני רוצה לבחור וכו'... אבל הוא אומר לי שהוא לא מצא דריבר לדיסק קשיח והוא צריך לסגור את ההתקנה והוא אומר לי ללחוף f3 המחשב הוא של fujitsu דיסק קשיח של wd600bevs בבקשה דחוף

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  20. Started by shibie,

יש לי לוח אם מדגם GA-8ST800 של GIGABYTE וההודעה שמופיעה לי בזמן הפוסט היא Bios ROM checksum ERROR ואז הוא מחפש בכונן דיסקטים מדיה... מה אתם מציעים לעשות? לנסות לצרוב ביוס? והסוללה בלוח בסדר גמור- היא חדשה. וריסט לביוס לא עזר תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  21. Started by SerenB,

שלום, הנני משתמש בכרטיס מסך Sapphire HD 7950 OC. הכרטיס מוגדר על הגדרות מקסימליות של memory 1250, GPU 900. לאחרונה שמתי לב שהכרטיס עובד על ההגדרות המקסימליות מתחילת הפעלת המחשב, מה שגורם שכמובן להתחממות יתר מיותרת מרגע ההפעלה. בנוסף לכך על אף נסיונותי לשנות בהתאם את מהירות המאוורר בצורה ידנית, או להפעיל עדכון אוטומטי לפי ראות התוכנה, תמיד מספר שניות לאחר לחיצה על apply ההגדרות חוזרות למצב הקודם של "שליטת משתמש" ועומד על 40-45%. בעקבות בעיה זו הכרטיס נמצא בחום של 70+ מעלות באופן כמעט תמידי. בנוסף - activity מראה 90%+, ואני סבור שזו הבעיה. ראוי לציין שבבדיקותו חוזרות ונשנות אינני מוצא וירוסים ו\או spyware במחשב, ואינני רואה משהו בלתי רגיל בחלון ה- task manager. הערה: עד היו…

• 6 תגובות
    • 712 צפיות
  22. Started by IGAmiel,

הי חברים מה שלומכם?ככה יש לי לוח-אם חדש מדגם: MSI Z87-G45 Gaming ומעבד Intel 4770K.מפה לשם הרכבתי את המעבד + לוח הכול תקין. בהתקנת WINDOWS המחשב התעכב להיות מותקן על ספריית GPT ולא ספריית MBR, על בעיה זו הצלחתי להתגבר בערך.הבעיה היא שיש לי 3 כונני SSD שמתוכם 2 גורמים למחשב לקרוס ואילו בלוח-אם והמעבד הקודם זה לא קרה כלל. הם עבדו בצורה תקינה לחלוטין. מה דעתכם הפתרון לבעיה? כמו כן הייתי שמח להמלצות לתוכנת ניהול מחיצות שעולה באמצעות BOOT..!

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  23. שלום, יש לי WINDOWS 7 וזה כ 3 -4 ימים שדפי הדפדוף במסך המחשב מרוחים ומטושטשים. רק אתמול הסתדר מעצמו, והיום שוב... היום עשיתי SCAN מלא באנטיוירוס, כיביתי והדלקתי את המחשב ולא עזר. מישהו יודע מה הסיבה לטשטוש הזה? תודה

24. מחשב נייד HP ZBook 17 G4 משנת 2018 עם אחריות בתוקף הבעיות התחילו עם מסך שחור כשמחברים תחנת עגינה התקשרנו ל HP וקיבלנו מספר קריאה: , הם דיברו בטלפון וביקשו להתקין מחדש את המחשב, ביקשו לעדכן כל מיני דרייברים, שום דבר לא עזר, הם סגרו את מספר הקריאה. התקשרנו שוב ופתחנו מספר קריאה חדש: , הגיע טכנאי אחרי שבועיים עם לוח אם תקול, הטכנאי גילה שהלוח אם החדש תקול רק אחרי שכבר הכניס אותו למחשב הנייד וחיבר הכל, הוא גילה שחסר חיבור למקלדת התקשרו שוב לתמיכה של HP וקיבלנו מספר קריאה חדש חיכינו עוד שבועיים עד שהגיע לוח חדש, טכנאי הגיע להחליף את הלוח ואחרי זה גילינו שהמחשב נכבה אחרי 10 או 20 דקות של פעולה, גם צילמתי והעליתי ליוטיוב את הבעיה…

25. אוקיי נתחיל ככה, יש לי מעבד E6300 והזמנתי אותו מנעה מחשבים , והם הביאו לי אותו בלי המאוורר המקורי של אינטל, הם שמו לי מאוורר של קולר מסטר, ובעקרון כשהמעבד מגיע לטמפרטורה מסוימת, המאוורר צריך להפסיק לעבוד לא ? אז החלטתי להתקשר לנעה מחשבים ולברר למה הם הביאו לי את המאורר הזה, ואחד אמר לי שהלוח אם לא תומך באיזה משהו לא יודע, עכשיו הוא אומר לי שבלוח אם הזה המאוורר עובד תמיד, יכול להיות ? או שהוא סתם אהבל?

• 10 תגובות
    • 712 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.