עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. החשב נייח ומחובר עם ספק כח ניסיתי כל מיני שקעים עם ובלי כבלי מאריכים ... תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. קניתי מערכת חדשה, הלוח הוא h87 hd3 והוא מזהה לי את הssd והסידירום בלבד, למרות שהhdd עבד לפני רבע שעה עם המערכת הישנה ללא כל בעיה האפילו לא הוצא מהמארז בזנן התקנת הלוח ושאר הרכיבים, ההארדיסק הוא sata2 של סמסונג

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by juvaliko,

שבוע טוב לכולם יש לי מחשב נייד HP Pavilion g6 אני מדליק את המחשב נייד ועוד לפני הטעינה של הווינדוס אני מקבל צג כזה : שאומר שאם אני לא לוחץ אנטר המחשב יכבה מעצמו ושהוא בסיכון או משהו...

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  4. Started by artix,

כשאני נכנס למשחק המיקרופון משתיק את עצמו ככה s מה עושים עם זה ??

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. שלום, יש לי מחשב שאני רוצה להשתמש בו אך ורק כקליינט RDC למחשב עבודה אחר. על המחשב יש התקנה חדשה של WIN7 והסרבר גם הוא WIN7 כרגע יש 3 מחשבים בבית (A,B,C) A (ווינדוס8.1) יכול להתחבר לכולם B (ווינדוס 7) יכול להתחבר לכולם C (ווינדוס 7) יכול להתחבר רק לA הודעת השגיאה שמופיעה היא ניסיתי כמה פתרונות שאמרו ברשת אבל אף אחד מהם לא עזר (כולל חיבור קווי במקום האלחוטי שקיים כרגע)

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. בזמן האחרון המסך של המחשב שלי, לפטופ dell inspiron עובר מהמצב הראשון לשני לכמה שניות ואז חוזר לקדמותו. אין עוד שום השפעות כתוצאה מזה וזה קורה רק פעם-פעמיים ביום אך עדיין מפריע. יש מישהו שיודע לזהות את התקלה?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by yk1,

אני מנסה להתחבר מהלפטופ לרשת האינטרנט הביתית. מופיעה הדרישה: "הקלד מפתח אבטחת רשת" הקלדתי את הסיסמה של האינטרנט (וידאתי אלף פעמים שהיא נכונה) וכל פעם זה חוזר על אותה שגיאה: "חוסר התאמה של מפתחות אבטחת רשת". מה עושים במקרה כזה? הסיסמה של האינטרנט היא באמת גם מפתח אבטחת הרשת? אגב, הרשת הזו מחוברת לBezeq Free, ששם אני מצליחה להתחבר לרשת (בלי סיסמה), אבל החיבור הוא "ללא גישה לאינטרנט". למה? תודה!

• 2 תגובות
    • 6k צפיות
  8. Started by izir,

שלום קניתי מחשב חדש לפני. כל פעם שאני מדליק את המחשב אז המסך לא עובד המסך דלוק אבל לא רשום (no single) אני מדליק ומכבה מהכפתור כמה פעמים עד שזה עובד או שכל פעם אני פותח את המארז מנתק את החשמל מהכרטיס מסך מחבר בחזרה ואז זה עובד מה יכולה להיות הבעיה כרטיס מסך: 6970 ראדון מסך: lg e2350t כבל של hd מתחבר למחארז ולמסך dvi

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by arik100,

התקנתי עדכון של ווינדוס - יש לי 7 ואז הפעלתי מחדש את המחשב. משום מה הוא לא זיהה את המסך (זה כבר קרה לי בעבר) אז חיברתי את הכרטיס מסך שוב. המחשב עלה ופתאום אני רואה את האייקונים של הרשת עם איקס אדום עליהם - בקיצור אין רשת. ניסיתי להפעיל מחדש. לא עזר . עשיתי SYSTEM RESTORE כי אמרתי בטח העדכון דפק את זה. לא עזר ניסיתי להחליף כבל רשת - הוא לא מזהה בכלל את החיבור. הקטע הוא אבל שהוא לא מזהה בכלל שקיים כרטיס רשת. אולי כדאי לי לנסות לבצע SYSTEM REPAIR? עכשיו אני בהתלבטות מה לעשות. או להתקין מחדש את המערכת הפעלה או שיכול להיות שזה תקלה טכנית בכרטיס רשת המובנה ואז אני צריך לממש אחריות...

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by elada22,

חייב להגיד שזה אולי הדבר הכי מוזר שלא תיארתי לעצמי שקורה. אחרי קצת התעסקות שחיברתי את הלפטופ בחיבור hdmi לטיוי פתאום המחשב ממשיך לעבוד כרגיל פשוט בלי הפד המובנה, לא לחיצות ולא טאצ'. וינדוס 8.1 אני מנסה לאלתר איך לשלוט במחשב אז אם מישהו יוכל לקצר לי תהליכים אני אשמח. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. שלום, יש לי מחשב נייד של acer כבר למעלה מ3 שנים. לאחרונה הוא מראה סימני גסיסה מוזרים: הדלקתי את המחשב כרגיל, נפתח מסך הפתיחה של acer (ממש בהתחלה שעוד יש אפשרות להיכנס לבוט וכו') הוא עשה צפצוף, עבר למסך שחור ונתן לי לחכות עשרים דקות עד שנדלק. גיליתי שבנוסף לבעיה הזאת בכל פעם שאני לוחץ על caps lock אני לא יכול להשתמש יותר במקלדת עד שאני כביכול מסיר את ההתקנה של המקלדת ממנהל ההתקנים ואז הכל תקין שוב. הצלחתי לסדר את שתי הבעיות בפירמוט אך לאחר זמן מה הבעיה חזרה ולא הצלחתי לטפל בה באותה שיטה. אשמח לעזרה! תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by newsthet,

רכשתי לפני מספר ימים מחשב חדש. פעולות שבוצעו: התקנתי מערכת הפעלה חלונות 7 64bit ולאחר מכן את כל הדרייברים. (דיסק ההתקנה של הלוח אם). למארז שקניתי יש בפאנל הקידמי יציאת שמע וכן יש את היציאות שמע האחוריות של הלוח אם. הבעיה: כאשר אני מחבר את הרמקולים ליצאה הקדמית יש סאונד, כאשר אני מחבר ליצאה האחורית (תזכורת ללוח אם) אין סאונד. בנוסף, שאני מחבר את הרמקולים ללוח אם אני מקבל את ההודעה הרגילה שמערכת ההפעלה זיהתה את החיבור (כמובן לכניסה הירוקה..), כפי שציינתי אין סאונד. אשמח לדעת מה אפשר לעשות ו/או מה יכול לגרום לבעיה הזו? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום לכולם. בתקופה האחרונה, נוכחתי לשים לב לכך, שאם אני מכניס את המחשב שלי למצב שינה, ואוזניות ה-USB שלי מוגדרות כהתקן שמע ברירת מחדל, כאשר אני מעיר את המחשב שלי ממצב שינה, תהליך המערכת, System, מתחיל לצרוך משאבי מעבד, ומאט את המערכת. היום המחשב שלי בקושי הגיב לאחר התעוררות משינה, כאשר האוזניות היו התקן השמע שהוגדר כברירת מחדל. הגדרת הרמקולים כברירת מחדל, פותרת בדר"כ את הבעייה הזאת, עד לפעם הבאה שאני מכניס את המערכת למצב שינה, כאשר האוזניות הן על ברירת מחדל. האוזניות הן Logitech USB Headset H340, והדרייבר שמותקן היננו הדרייבר הבסיסי של מיקרוסופט שמגיע מ-Windows Update. הבעייה הזאת לא קרתה לי עם האוזניות הקודמות שלי, Microsoft Lifechat LX-3000. מה הסיבה לבעייה?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום, מדובר בכונן DVD של סמסונג SH-222AB, חיבור SATA אין בעיה לעבוד איתו (שמיעת שירים, צריבת דיסקים) אבל בביוס הוא לא מזוהה. הוא לא מופיע ברשימת המכשירים שאפשר לעשות דרכם BOOT ולא מזוהה ב- SATA configurastion וגם לא מזוהה כשעולים רגיל ממצב בו המחשב כבוי לגמרי, במסך הראשון של ה- PSOT בשלב בו ה WIN עולה לוקח לו הרבה זמן לעבור את השלב של הסמל עם 4 הצבעים. הזמן רק הולך מתארך מהפעלה להפעלה. הבעיה הזו הייתה לי כבר בעבר, כשהייתי צריך לחכות מספר דקות כדי לעברו את שלב הסמל. אז כמעט ופרמטתי את המחשב (אחרי ש sys restore לא עזר) אבל לפני ניסיתי להחליף את הערוץ SATA של ה DVD בלוח האם וזה פתר את הבעיות לגמרי. המערכת חזרה לעלות כרגיל ובמהירות - פחות מ- 20 שניות מה"ביפ" ב POST עד לע…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Proww,

אהלן, זאת לא כל-כך בעיה, יש לי ווינדוס 8, ברגע שהתקנתי 8.1 (מקורי, מחשב נייד שנרכש) מופיע לי ב"מחשב שלי" תיקיות ככה: השאלה שלי האם אני יכול לבטל את הופעת התיקיות שם ואיך. תודה

• 2 תגובות
    • 933 צפיות
  16. הי רכשתי חלקים למחשב וזקוק לעזרה בתשלום כמובן להתקין את המחשב לילד. התחלנו לבד אבל זה גדול עלינו. ארז 0546757241

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Proww,

שלום יש לי מחשב של ASUS חדש שבתוכו יש גם מצלמה מעל המסך. אני רוצה לחבר מצלמת אינטרנט חיצונית (טובה יותר) ושהיא תהיה הברירת מחדל שהיא מחוברת. כאשר אני מחבר אותה ונכנס לאתר כלשהו שמצריך מצלמה, מה שנדלק הוא המצלמה של המחשב ולא של לוג'יטק למשל. איך אני מגדיר שהמצלמה תהיה לוג'יטק כברירת מחדל שהיא מחוברת בוינדוס 8.1?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. יש לי 2500K @4.5GHz על לוח GB Z68X-UD3P-B3 כרטיס מסך GTX 570 וכל זה מריץ win 7 ( הזיכרון 16GB אני לא חושב שזה משנה). לאחרונה נשרף מאוורר אחורי והמחשב התחמם ונראה לי שזה התחיל לעשות את הבעיות מאז. לפני שהחלפתי אותו פתחתי את הקופסה ושמתי מאוורר חיצוני איזה שבועיים ואני חושב שזה עזר מאוד. . הבעיה לרוב קוראת כשאני משחק משחקי תלת מימד תובענים יותר/פחות (קורה גם ב league of legends ) . הבעיה היא שהעכבר והמקלדת מתנתקים ומתחברים ללא הפסקה (אפשר לראות את זה על העכבר) ובפועל אי אפשר לעשות כלום . מה שפתר את זה אתמול היה שחיברתי את העכבר והמקלדת לחיבורי ה USB3 על הלוח (יש 2 ) שם לא נראה לי שיש בעיה. עשיתי באותו זמן גם stream למשחק ששיחקתי ,space engineers , והתקיעה גרמה לי…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by MalaMadre,

סליחה על הבורות אם צריך עוד מידע על מנת שתוכלו לעזור אז תכתבו. יש לי את המחשב Vostro 200 של Dell לוח אם: dell 0cu409 יש 4 סלוטים של זיכרון. מותקנים כרגע 2X2G אותה חומרה.. כשאני מנסה להוסיף עוד זיכרון אז המחשב לא עולה ויש 4 צפצופים קצרים הפסקה, 4 צפצופים וככה ממשיך.. לפי מה שהבנתי אפשר עד 8G אז איך אני לא מצליח להוסיף?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by MalaMadre,

מערכת הפעלה: windows 7 64bit מזהה 6 משתמש רק ב 2.75 מה עושים?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by asaf7,

אהלן יש לי בעיה במחשב של אבא שלי. הוא עבד אחלה עד שניסיתי להתקין אצלו כרטיס מסך חדש. ברגע שחיברתי פיזית את הכרטיס ואתחלתי את המחשב, המסך לא קלט שום דבר מהמחשב, כלומר המסך פשוט שחור מרגע הדלקת המחשב. מה גם שהמקלדת והעכבר לא מראים שהם מקבלים מתח. (העכבר בלי אור והcaps lock / num lock במקלדת לא מראים אורות). ניתקתי את הכרטיס מסך כדי להחזיר את המחשב לקדמותו ועדיין ללא הצלחה. כאילו מאז שחיברתי את הכרטיס מסך למחשב, המחשב לא מצליח להוציא שום 'פלט', לא למסך/עכבר/מקלדת. החלפתי מסכים/כבלי VGA/עכבר/מקלדת, שום דבר לא עזר. משהו דפוק במחשב, אבל אין לי שמץ מה. איך אפשר להחזיר את המחשב לקדמותו? תודה תודה אסף

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by Andrey123,

שלום, לפני חצי שנה פחות או יותר קניתי מחשב חדש, מפרט: מעבד - Intel Quad Core i5 3470 3.2 Ghz 6MB קירור למעבד - Intel Original LGA1155-1150 לוח אם - Gigabyte GA-B75M-D3H‬ זיכרון - Corsair 8GB CMV8GX3M1A1333C11 CL11 קשיח - Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3 כרטיס מסך - Sparkle GTX660 2GB GDDR5 HDMI RETAIL מארז - Antec Three Hundred TWO Mid Tower Gamer Black ספק כח - SeaSonic ET 500W 34A @ 12V Bulk מאז שיחקתי בהרבה משחקים חדשים שיצאו וכולם רצו מעולה הורדתי היום את הwatch dogs החדש והמשחק מקרטע, פשוט רץ לאט ועם תקיעות, אפילו כשאני בהגדרות על HIGH ולא על אולטרה. יש הצעות מה הבעיה פה? מה לעשות? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by AGK,

במבחן במחשבים יש לי 2 שאלות שאני מתקשה בהם אשמח אם תעזרו לי! 1.0 כדי למנוע תופעת פרגמנטציה בדיסק קשיח באופן נרחב מה נבצע ? א. נניח את הדיסק קשיח במארז במקום מאוורר היטב עם זרימת אוויר. ב. ניצור מערכות קבצים בעלי קלסטרים גדולים ככל האפשר. ג. נתזמן פעילות איחוי בהתאם לתדירות שינוי הקבצים במערכת. ד. ביצוע אתחול לדיסק קשיח כל תקופה והתקנה מחדש של מערכת ההפעלה. 2.0 לאחר איפוס ה- BIOS מה הם ערכי הזמן שיוצגו למשתמש כברירת מחדל במערכת ? א. תאריך ושעה של האיפוס האחרון שבוצע ע"י המשתמש. ב. תאריך ושעה של התקנת רכיב ה- BIOS בלוח אם. ג. תאריך ושעה של העדכון אחרון של תוכנת ה- BIOS ע"י היצרן. ד. תאריך ושעה סתמי שנבחר ע"י המערכת.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by 7278608,

התקלה הזאת לא מפסיקה להופיע למרות שכבר עשיתי פירמוט והתקנה מחדש, מישהו יכול לייעץ?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by c&k,

אהלן לפני כמה ימים הדלקתי את המחשב והמסך נהיה מלא פסים לבנים דקים ועבים ולאורך ורוחב המסך. הכתב נראה מטושטש לגמרי ולפעמים המסך מחליף צבעים. איך אפשר לדעת אם הבעיה במסך או בכרטיס מסך? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.