עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Morphine,

ההורדה אינה פיראטית! העניין הוא שאני יכול להוריד קובץ אחד כל 24 שעות. אם אשנה את כתובת הIP שלי אני אוכל להוריד כל פעם שהורדה אחת מסתיימת?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. אהלן אז ככה אחותי בטעות עשתה בלאגן היא ניסתה לפתוח קובץ ולחצה על פתח באמצעות וורד ועכשיו כל הקבצים בשולחן עבודה ובהתחל הכל נפתח ע"י וורד למשל אייקון של פייר פוקס גם אם אני עושה פתח באמצעות פיירפוקס הוא לא נפתח הוא מראה לי שגיאה רק אם אני הולך לתיקיית "אם" שלו הוא נפתח אבל אם אני עושה קיצור דרך לשולחן עבודה אוטומטית זה הופך לקובץ "וורד" ולא נפתח לי כלום הבאתי תמונה הוא גם רושם שגיאה שאני פותח http://jpg.co.il/view/529f33f354dd6.jpg/ בבקשה אני אובד עצות !!

3. שלום, יש לי HD ממחשב ישן (בן 8)ואני רוצה לחבר אותו למחשב חדש . מניח שמחינת חיבורים אני אסתדר רציתי לדעת איך מקנפגים את ה-BIOS או כל דבר אחר כך שהמחשב יעלה מה-HD של המחשב החדש ואני אוכל להעתיק קבצים מה- HD הישן. תודה, מק

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום, יש לחברה שלי בעיה ואני קצת הלכתי לאיבוד. אני חייבת לסדר לה את זה. אז ככה, עד שלושם הכל היה בסדר, משחקים, תוכנות, התקנות, הפעלות... הכל עבד רגיל! _ (שני קליקים והכל פועל) אבל לפני יומיים התחילה התופעה המחשב פתאום רוצה להפעיל הכל ב ADMIN. אם אני רוצה להתקין משהו מ ISO ואני עושה דאבל קליק ממסך המחשב שלי עם ה IMAGE, אני מקבלת תקלה אם אני נכנסת לISO ומנסה דאבל קליק על SETוP, אני גם מקבלת תקלה. רק אם אני עושה קליק ימני ואז "RUN AS ADMIN"... הדברים עובדים. אני חייבת לציין שוב, עד שלושום הכל עבד יפה וחלק ללא שום צורך בהרשאות ADMIN (נו רוב הדברים). במחשב יש רק חשבון אחד והוא ADMIN. הנה הגדרון ה UAC:

• 2 תגובות
    • 897 צפיות
  5. שלום לכולם, יש לי מחשב שבניתי לפני פחות משנה. זה מחשב עבודה בבית שעובד קשה בתלת מימד כל יום. בגלל זה קשה לי לנתק אותו לכמה ימים ולתת אותו לאיזה מעבדה, אני צריך להמשיך לעבוד איתו כל הזמן אבל אני צריך עזרה.... לפני כמה ימים, זה התחיל אחרי כל מני עדכונים שעשיתי לתוכנות כבדות שאני עובד איתם (אני חושב), או אולי שזאת בעיית חומרה בכלל, אני לא מומחה גדול. כל מני תוכנות כמו CATALYST ו SKYPE ,WINFASTלא נפתחות לי בכלל ולא מגיבות כשאני מנסה להפעיל. כל סרט שאני מנסה לראות בכל פורמט, ישר נסגרת התוכנה שלו (וניסיתי כמה תוכנות שונות) תוכנת תלת מימד שאני עובד איתה נסגרת לי כל הזמן לי סיבה מוגדרת. מעבר לזה, כל פעם כשאני מנסה להכנס לתוך SAFE MODE, הוא מגיע למסך WELCOME, ואז עושה ריסטרט. עשי…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by יוני777,

נכנסתי לאתר של צפייה ישירה לסרטים וכנראה הורדתי בטעות (לא נראה לי שהורדתי) תוכנה שבכל אתר שאני נכנס ברשת זה מציג לי פרסומות תקועות, ומשנה לי בהרבה אתרים את התצוגה הרגילה של האתר. יש לציין שיש אתרים שזה לא קורה בהם. כשאני נכנס לפרסומות שלהם זה מוביל אותי לדף בשם 'דפדפן אובייקטים' (או אובייקט דפדפן) נכנסתי להסר התקנת תוכניות, וחיפשתי את התוכנה ולא מצאתי. למשיהו יש מושג איך אפשר לדעת איך למצוא את התוכנה באופן ברור , אולי דרך מרכיבי הדף או משהו אחר, דרך אגב ניסיתי דרך התאריך אבל זה לא עוזר זה מראה לי לפי התאריך כאילו לא הותקנו תוכנות בזמן האחרון. אשמח אם מישהו יוכל להציל אותי מהסבל הזה. שבוע טוב

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. לקחתי הארדיסק מחבר כדי להתקין לו עליו ווינדוז. אחרי שהוצאתי והחזרתי לו את ההארדיסק גיליתי שבהפעלה, המחשב דורש ממני לבחור את אחת מההתקנות. הווינדוז האחרונה שהתקנתי היא זו שעולה בדיפולט (העליונה) ולאחר 30 שניות נבחרת אוטומטית וכמובן שההארדיסק לא נמצא במחשב ועולה מסך שגיאה, שמאלץ אותי לעשות ריסטרט ולהמתין עד שיעלה מסך הבחירה. איך אפשר למחוק את הרישום שלה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by parik,

have a LG 22" Flatron widescreen monitor. I get the followning Message at start up. Digital Power saving mode יש לי מסך מחשב LG FLATRON W226IV כשמדליקים את המחשב מופיע עליו כתובת DVI מצב חסכון בחשמל. אי אפשר להגיע לווינדוס. מישהו יודע איך פותרים את הבעיה? תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by abr328,

שלום רב, בהפלת המחשב אני מקבל את ההוה הבה : RUNDLL אירעה בעיה בהפעלת : C:\Users\user\AppData\Local\Conduit\BackgroundContainer.dll המודול שצוין לא נמצא. מה עושי בתודה מראש אברהם

• 2 תגובות
    • 3.2k צפיות
  10. Started by dodhaloy,

שלום לכולם, יש תוכנה שהתקנתי פעם ולאחר הטרייל מחקתי אותה מהמחשב, נרשמתי אליה עם מייל אחר וסיסמה אחרת ושניסיתי להתקין היא כתבה לי שכבר עבר הזמן שלי. איך אני מוחק את המידע על התוכנה מהמחשב שלי? איך היא יודעת שהייתה כבר מותקנת?

• 2 תגובות
    • 851 צפיות
  11. Started by zvikgold,

שלום רב וברוכים הנמצאים, כשניקיתי את המחשב שברתי את אחד המאווררים של כרטיס המסך (Gigabyte GTX 560 Ti ) האם יש אפשרות למצוא חלקי חילוף לכרטיס המסך או שגורלי נחרץ וצריך לקנות חדש ? תודה מראש, צביקה.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by uriya,

hi everyone, i had a problem, with youtube for the last couple of months any time i wanted to see a video, the website seems to have problems and the video itself takes a long time to play, and even when its fully buffered, still the video breaking up.... when i watching the same video on my phone, all is ok the bandwidth is really good in here and i have no further problem except this one the windows is legit and im running the essentials that is fully updated i would very much appreciate if you will tell me what is going on here thx uriya

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by valleyzz,

מחשב נייח: cpu i5-4670, 8gb ram, gtx760 מערכת הפעלה: Windows 7 Home Prem ( לא מקורי ) אני משחק בCOD GHOSTS או ב- Assassin creed 4 ואחרי דקה או שתיים שהמשחק פועל הוא יוצא לי לשולחן עבודה ( ממזער ) לפעמים זה יוצא ולפעמים זה לא, הורדתי הגדרות זה לא עזר. *מופיע על תקלה של ווינדוס משו בקשר לשיפור הצבעים האם זה קשור ? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by asaf7,

שלום קניתי מחשב שאמור לתמוך ב4 מסכים. לוח אם gigabyte b75m-d3h וכרטיס מסך nvidia geforce gtx560. חיברתי שני מסכים אל הכרטיס מסך ושניהם עובדים מצויין. אבל כשאני מנסה לחבר מסך נוסף דרך הלוח אם, הוא לא עובד. התקנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך, ככה שזאת לא הבעיה. הצעות כלשהן? תודה תודה אסף

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. כל נסיון לגשת לאתר מחזיר מיידית הודעת "The connection was reset". ניסיתי עם מחשב אחר על אותה הרשת האלחוטית - פותח בלי בעיה. ניסיתי עם המחשב שלי על רשת אלחוטית אחרת - לא פותח. מכאן, הבעיה היא במחשב ולא בציוד התקשורת החיצוני. ניסיתי לשנות כתובת MAC או IP (דרך ההגדרות של הראוטר ודרך release/renew) - לא עזר. את ההודעה הזו אני כותב מהמחשב המדובר אמנם, אבל דרך פרוקסי. מה עושים?

• 2 תגובות
    • 917 צפיות
  16. Started by Ramboli,

לאחר שימוש בתוכנה HDDerase 4, ננעל לי הדיסק קשיח הראשי במחשב הנייד ובזמן ההפעלה אני מתבקש להזין סיסמה שבלעדיה לא תהיה גישה פיסית לכונן. על פי התוכנה, הסיסמה אמורה להיות "idrive" אבל לצערי היא לא. כיצד ניתן לעקוף / לבטל את הנעילה? אין כל מידע בדיסק, אני רק מעוניין לפרמט אותו ולהתקין CHROME OS. * לדיסק יש חיבור מיני IDE ישן כך שאין לי אפשרות לחבר אותו למחשב אחר. מצורפת תמונה של ההודעה באתחול המחשב תודה!

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by ariel007,

שלום, ישלי מחשב עם וינדוס 8.1 וכרטיס מסך SAPPHIRE HD 6570 שמותקן עבורו הדרייבר האחרון מהאתר של AMD - קטליסט 13.12. יש בעייה שלאחר שהמחשב במצב שינה, כשאני מעיר אותו ע"י הפעלת המקלדת או העכבר המחשב מתעורר ומתחיל לעבוד אבל המסך נשאר במצב של Standby, ואז אני צריך לעשות ריסטרט למחשב. לא ניתן להעיר את המסך בשום דרך אחרת. מישהו עוד נתקל בבעייה הזו? למישהו יש פתרון?

18. Started by darky,

שלום לכולם טוב הבעיה התחילה כך. המסך התחיל לרצד לאחר כמה שניות נתקע והופיעו קווים לאורך המסך, לאחר הפעלה מחדש הפעולה חוזרת על עצמה. קניתי כרטיס מסך חדש, הפעם המסך כבר לא מרצד אבל נתקע, אין לי כרגע מערכת הפעלה במחשב. ניסיתי לבצע פרמוט ולהתקין מערכת הפעלה XP, WIN7, WIN8 בכל התקנה המחשב נתקע במהלך ההתקנה ולא מגיב. ניסיתי להתקין באמצעות דיסק רגיל או ווינדוס המותקן על יו אס בי אך בכל המצבים הפעולה חוזרת על עצמה. אין לי אפשרות להעלות את המחשב מהיסבה שאין מערכת הפעלה מותקנת, הכונן הקשיח מחולק ל 2, ל C ו D, כאשר המחשב פעל בצעתי נעילה לכונן D באמצעות BITLOCKER המובנה בווינדוס 8. ברגע שאני מנסה להתקין ווינדוס מחדש אין לי אפשרות לגעת בכונן D, לא לפרמט ולא להתקין שום דב…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by AGK,

שלום ברשותי מחשב נייד של ACER ללא כרטיס רשת אלוחטי [שקולט WIFI] ויש לי שני כרטיסי רשת שנלקחו ממחשבים אחרים רציתי לדעת האם אחד מהם מתאים להרכבה על המחשב? ובמידה ושניהם תואמים אז איזה מהם עדיף יותר? תודה נ.ב. שימו לב שאת כרטיס רשת 2 צילמתי משני צדדיו

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Tuga,

שלום בשבת האחרונה התחילו להיות לי בעיות עם המחשב. לסירוגין קיבלתי מסך כחול עם מינידמפ שמפנה אותי לקובץ הרשום בנושא או לסירוגין מסך שחור והמחשב היה מאתחל את עצמו. אחרי בדיקות באינטרנט הבנתי שהבעיה קשורה לזכרון כונן קשיח או ראם. התחלתי לבדוק הראם נמצא תקין התחלתי לבדוק כוננים קשיחים. הוצאתי אתמול את כונן ה SSD ומאז הבעיות הופסקו... האם ייתכן שכונן SSD יגרום לבעיה כזאת? כמובן שאני עוד בודק שהמחשב אכן לא נכבה נשאיר אותו דולק במשך שבוע. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by PipOd,

שלום רב, אני פונה אליכם בבקשת עזרה לטיפול בבעיה מוזרה שטרם גברתי עליה, לעיתים, המחשב שלי פשוט קופא, העכבר מפסיק לקבל חשמל כלומר האור האדום נעלם, ודבר לא עוזר פרט לריסטרט(בוודאות כל המחשב נתקע ולא רק העכבר). הדבר קורה לרוב בעקבות הדלקה ממצב שינה, אני חושב שהדבר מעיד אולי על בעיה בזיכרון, מה ממליצים לעשות? תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by maoz23,

יש לי כונן 3 Tera של חברת טושיבה ויש לי בה המון סרטים וסדרות ותמונות משפחתיות שגיביתי. בתיקיות הסרטים שלי אני לא מצליח להיכנס כי זה מקפיץ הודעה "אין גישה לתיקיה, אחד הקבצים או הספריות פגומים ואינם ניתנים לקריאה" יש לי windows 7 במחשב נייד של חברת Dell הגרסה של Inspiron אם זה עוזר..

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. היי חברים, כשאני מבצע חיבור RDP למערכת X ומתחבר לאאוטלוק שם - הסמן נעלם כשאני מרחף מעל חלונות של אאוטלוק. בכל שאר האזורים הסמן מופיע. ניסיתי לשחק עם ההגדרות EXPERIENCE ולסמן את כולן - ללא הצלחה. פיתרון כלשהו? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. Started by r2m,

הגעתי למצב שלוח האם בחוץ, רק ספק מחובר, כפתור הדלקה, לד power ורמקול. כלום, אין תגובה, בדקתי מתחים, יש 3.3, 5 ו 12, נדלק לד power וחוץ מזה שום צפצוף ושום כלום, יש עוד משהו שאפשר לבדוק?...

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. אהלן, אני מנסה לתקן את המחשב שלי והוצאתי והכנסתי הכול כדי לראות אולי משהו לא מחובר כמו שצריך/הלך, אני לא מוצא את מקור הבעיה, המחשב נדלק בלחיצה אבל לא ממשיך עם ה"תיק" שצריך לשמוע ולא מעלה את הביוס...כל המאווררים והאור פועלים אבל כשנדלק המחשב אז האור של החשיבה אדום/ירוק מראה אדום חלש מאוד.. מישהו יודע מה מקור הבעיה? תמונות:

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.