תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,308 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים, מה שגרם לי לשים לב בצורה ספציפית לאיטיות הפתאומית הזו, היא קריסה מוחלטת של ממשק האודיו שלי מדגם PRESONUS FIRESTUDIO PROJECT שהוא ממשק פיירווייר שנחשב לאחד המתקדמים למשתמש הביתי. מה שקרה זה שהממשק התחיל לעשות מלא בעיות, DROP OUTS, קירטועים, לא רק בהקלטות, אפילו סתם בפלייבק של MP3, המצב התדרדר לאט לאט, עד מצב של דרופאווט מוחלט, שאפשר לפתור רק ע"י התקנה מחדש של הכרטיס ואז עדיין המשיכו הבעיות, עד הדרופאווט הבא. הכרטיס עבד מצויין במשך כארבעה חודשים, הקלטות מסיביות, שימש ככרטיס קול הרגיל של המחשב, וכו', עכשיו פתאום התחלתי לשים לב לאיטיות של המחשב, מדובר על C2D E6300 עם 2GB זכרון, על XP SP2, לאחר סריקת ווירוסים של נוד 32 סריקת רוגלות של ספיי בוט איחוי בדיפרגלר סריקה …
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, הבעיה היא כזו: לאחר הדלקת המחשב, הוא עובד בצורה תקינה 15-20 דקות ואח"כ נכבה מיידית כמו במצב של לחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי\הדלקה. פתחתי את המארז ע"מ לבדוק שכל המאווררים עובדים ואכן כולם (ספק, מעבד ו-2 מאווררים של המארז) עובדים בצורה תקינה. פרטי מחשב: פנטיום 4 1 ג'יגה RAM דיסק של 80 ג'יגה לוח אם של אסוס עם כרטיס מסך מובנה. תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מדובר בלפטופ של אסוס של אחי אחרי עדכון מערכת האפשרות לוויפי נעלמה. אין בהגדרות וכו. יש אינטרנט דרך כבל רשת במנהל התקנים הדרייברים של הוויפי היו מוסתרים ולא פעילים, ניסיתי לעדכן אותם והתוצאה שהגרסא הכי אחרונה מותקנת כבר בעקבות הדרכה באיזה פורום הסרתי אותם וריסטרט, והם לא מופיעים יותר. הורדתי את הדרייבר מהאתר של אסוס והתקנתי אותו, אבל עדיין שום דבר לא מופיע ניסיתי כל מיני דברים ואיזה מיליון ריסטרט וכלום. אם מישהו יוכל לעזור זה היה נחמד, תודה
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
זה כבר מגיע לי עד הסוף אני לא יכול יותר!!! הכל התחיל שהIE והאימייל לא עבדו לי... אז בדקתי חיפשתי בכנון של הWINDOWS ואני לא מוצא את SYSTEM32 ואז הורדתי את ה-V מהסתרת קבצי מערכת.... והנה זה הופיע אבל זה לא אמור להיות ככה!! בדקתי עם חברים ולהם אין את זה!! ובגלל זה גם נדפק לי הCMD, REGEDIT וכו'.... אז פירמטתי הכל עובד טוב אחרי כמה שבועות שוב אותו דבר הSYSTEM32 ננעלה.... פירטמתי שוב אחרי בערך חודש זה עוד פעם קרה!! פירמטתי שוב והנה החזיק לי לקצת יותר זמן ושוב זה קרה! עכשיו אני יודע איך לשמור על המחשב שלי, לא סתם השתמשתי בNOD32 + הגדרות יותר טובות והשתמשתי בNOD32 כל פעם! בהתחלה היה ליSYGATE ואז עברתי לOUTPOST ואז שוב חזרתי לSYGATE יש לי 3 תוכנות שעובדות REAL-TIME נגד MALWARE …
-
- 6 תגובות
- 862 צפיות
-
-
עשיתי שחזור מערכת לנקודת זמן, וכרום לא עולה אני מנסה להוריד חדש ולא מצליח כשאני מנסה להפעיל כרום הוא נותן ליה הודעה שאני לא כ"כ מבין מה הוא אומר, אבל נראה לי זה בסגנון שהקובץ לא קיים
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
יש לגיסי מחשב AMD 2500 ( אני באמת לא זוכר את דגם הלוח ) ישנה תופעה משונה כאשר ישנה נפילת מתח או הפסקת חשמל המחשב לא עולה לכן יש להכנס אליו לביוס ולשנות את ה SATA מ RAID ל BASE ואז הכל מסתדר. השאלה שלי למה תופעה כזאת קורת ? ואיך ניתן לפתור אותה ? ....הביוס לא אמור לשמור על הגדרותיו?
-
- 4 תגובות
- 788 צפיות
-
-
נשרף לי הלוח היום, הייתי בחנות והוא אישר שזה הלוח. לפני שאני רץ לקנות לוח חדש שתואם למעבד שיש לי, i7700, איך אני יכול לדעת אם המעבד לא נפגע גם כן? יש דרך או שאני קונה לוח ומהמר שהמעבד תקין?
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
אז ככה חברים מחשב ענתיקה - כבוד - בכל זאת החזיק מעמד 8 שנים נדלק - נוריות של בקרה (power , reset) לא נדלקות מסך מראה no signal הארד לא נשמע כאילו עובד אין צפצופים של מחשב שעולה כמו תמיד הלך הלוח אם ואפשר לצבוע את המחשב בכחול?
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
שלום לפני כמה ימים קיבלתי את המחשב החדש והרכבתי הכל והתקנתי הכל ומאז אני מידי פעם מקבל מסכים כחולים או שסתם נתקע המחשב... העלתי כמה קבצים מה-Minidump: http://www.mytempdir.com/406331 מישהו יכול להגיד לי מה הם אומרים ומה הבעיה? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
הי, יש לי לפטופ HP PROBOOK 455 G2 עם וינדוס 7 ואני רוצה לעבוד עם 2 מסכים (במקום המסך של הלפטופ). יש לו יציאת VGA ויציאת HDMI ומספר יציאות USB אבל אני לא יודע אם הם יעבדו במקביל. מישהו יודע אם זה אפשרי?
-
- 4 תגובות
- 891 צפיות
- 2 followers
-
-
כנראה יש לי בעיה בלוח אם שעדיין יש עליו אחריות ויש לי תעודת אחריות וחשבונית מחנות שקניתי ועכשיו הם סגרו את החנות. יש משהו לעשות בנידון? ד"א החנות היא פיסי דיסקונט מהרצליה היה לםה חנות וירטואלית שעכשיו גם נסגרה : http://www.pcdiscount.co.il
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי דיסק צריבה שההנפח שלו 4.7 והווינדוס מזהה אותו רק כ 4.38 גיגה מקום פנוי הדיסק ריק ולא צרוב עליו כלום מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה כשאני מנסה לחבר מספר מכשירים למחשב דרך הUSB למחשב ממחוברים תמיד המקלט של העכבר האופטי והמודם דרך הUSB... מידי פעם אני מחבר מכשירים שונים כמו נגן MP3 מצלמה דיגיטלית ועוד.. לאחרונה רכשתי מצלמת אינטרנט שמתחברת גם כן דרך הUSB אך לא פועלת אלא אם אני מנתק את העכבר או את המודם!(העכבר והמודם פועלים כרגיל)... וכן כששלושתם מחוברים אני מקבל הודעה מוזרה שיש עומס על יציאות הUSB ושאפשר לפתור זאת באמצעות החלפת מקומות החיבורים-ניסיתי כל קומבינציה אפשרים אך זה לא עוזר... מה אפשר לעשות? תודה
-
- 4 תגובות
- 798 צפיות
-
-
זה קורה לי לעתים רחוקות והפעלה מחדש של המחשב בד"כ מסדרת את זה, אבל הפעם זה פשוט לא עוזר. חשבתי על לנתק את הכבלים של הסידירומים ולחברם מחדש, אבל המחשב נמצא במצב שזה יהיה כאב ראש רציני, אין לי כח להוציא אותו ממקומו. ולשאלה שלי, ישנה עוד דרך לסדר את זה?? (לפני שאני הולך לנסות דברים טיפה יותר קיצוניים שאני גם לא בטוח שהם יעזרו במיוחד.) רק להוסיף שהוא לא מזהה את הCRW והCD-ROM בכלל מסרב להיפתח. לא משנה באיזה מצב. (רק שלא ניסיתי מצב שרק הוא מחובר לספק.)
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש למישהו מושג על מה מצביעה התקלה בתמונה? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 860 צפיות
-
-
החלפתי מאוורר למעבד כי הקודם התקלקל. שמתי משחה תרמית ועדיין המחשב מגיע ל85-90 מעלות אחרי 2 דקות. בדקתי בביוס והמעבד על 1.2Ghz מתוך 2.5Ghz והאוברקלוק אוף. המחשב מתחיל מ-30 מעלות בביוס ואחרי 2-3 דקות מגיע ל-85-90. אני מתוסבך מזה כבר אין לי מושג מה לעשות. מישהו יכול לעזור?
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום במחשב שלי מידי פעם שאני במסמכים של אופיס הכתב מתחיל להתערבב כאילו מבעיית זיכרון כשלהי שמשפיעה לפעמים שאני עובר עמוד וחוזר זה מסתדר ולפעמים רק שאני סוגר ופותח שוב או סוגר דברים ברקע זה מסתדר מצרף תמונה אחת AMD Ryzen 5 2600 Six-Core Processor 3.40 GHz 16G RAM 64-bit operating system, x64-based processor NVIDIA GeForce GTX 1650 SUPER Windows 10 Pro SSD 1G לדעתי המחשב רחוק מחלש אז מה הבעיה כאן ?
-
- 2 תגובות
- 967 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי WIN XP שעובד מצוין. אבל בזמן האחרון יש לי בעיה. כל פעם שאני פותח את ה EXPOLORER הEXPLORER נתקע לחצי דקה בערך ורק אז מתחיל לעבוד. כלומר הוא מראה את אתר הבית שלי ואז נתקע בו חצי דקה ופתאום עובד. יש למשהו מושג מה לעשות? אולי זה איזושהי תוכנה על המשחב שצריך להוריד?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שמתי לב שבזמן האחרון האינטרנט קצת איטי והיות הוא ממש איטי וכשאני גולש דרך מחשב אחר בבית הוא טס. יש אפשרות שיש לי תוכנה על המחשב שגורמת להאטה של הדפדפן או האינטרנט במחשב עצמו? אתמול בלילה התקנתי אנטי-וירוס חדש בשם Bitdefender 2012, יכול להיות שהוא קשור לעניין?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי מה נשמע רק רציתי דלעת עם למישהוא קרה באקס פי שהוא מעלה משחק ואז המחשב נעלה מסך כחול שאפילו אי אפשר לראות אותו כי המחשב עושה ריסט ואז שהמחשב עולה מחדש המחשב עובד כשורה . עוד שאלה? יש לי asus geforce 4 ti 4400 מה עדיף הדרייברים של אסוס או הדרייברים של ניוידיה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם נתחיל במפרט, יש לי P4 1500 עם 256 MB RDRAM ו HD של 30 GB קניתי היום HD של 160 GB. השאלה שלי היא האם כדאי להשאיר את ה HD הישן מחובר גם כן כמעיין מחסן לתמונות או שעדיף לוותר עליו? הבנתי שאם הוא נשאר מחובר הוא מאיט את המחשב כי המחשב כשמחפש משהו ניגש גם אליו כל פעם. רציתי להבין כמה זה משמעותי והאם אכן זה משפיע בכל פעולה שלי או רק בדברים מסויימים כאני עושה המחשב מחפש גם ב HD הישן. תודה על העזרה אלעד
-
- 11 תגובות
- 857 צפיות
-
-
היי, ראיתי שכבר פתחו תרד על זה אבל לא הגיעו לתשובה או מסקנה חד משמעית לגבי מה עושים עם הבעיה. יש לי ווינדווס 8.1 במחשב חדש של ASUS ואני לא מצליח להפעיל אף משחק שאני מתקין. ניסיתי Rayman Originals, Rayman Legends, Unreal Tournament 3 ובכל פעם קופץ לי מסך עם תקלת 0xc00007b ניסיתי תוכנת RegCure Pro לתיקון Registry, ניסיתי chksdk וניסיתי להפעיל במצב תאימות לווינדוס 7. נאדה. רעיונות מישהו?
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בבקשה תעזור לי! העברתי את המקלדת לחיבור USB (MICROSOFT OFFICE KEYBOARD( ועכשיו העכבר (סתם PS2 פשוט) הפסיק לעבוד לי ואני עובד דרך המקלדת... ניסיתי להוציא ולהכניס מחדש את העכבר, וגם להחזיר בחזרה את המקלדת לPS2 אבל אז המחשב לא מזהה אותה ואני לא יכול לעבוד כי אז אין לי מקלדת ועכבר... יש לי WINDOWS XP. במנהל ההתקנים יש ליד העכבר סימן קריאה כזה ובמאפיינים כתוב: מנהל התקן (שרות) עבור התקן זה הוגדר כלא זמין. ייתכן שמנהל התקן חלופי יספק פונקציונליות זו. (קוד 32) מה אפשר לעשות?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי אהרד דיסק חדש ואני רוצה לפצל אותו, איפה אפשר למצוא מדריך כיצד עושים את זה ואיך כדאי לפצל אותו (גודל 80GB) תודה
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אהלן. בלוח שבו כרטיס קול און-בורד , לאן אני מחבר את כבל הסאונד שיוצא מהסידירום ? תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 788 צפיות
-