תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
האויינדוס עולה, אבל כל קובץ שאני מנסה להפעיל זה לא עובד. זה לא נותן לי לעלות עכשיו תמונה - זה מה שכתוב : שגיאת מערכת (תמונה פגומה)c:\windows\system32\version.dll אינו מיועד לפעול ב WINDOWS או שהוא מכיל שגיאה. נסה להתקין את התוכנית שוב באמצעות אמצעי ההתקנה המקורי או פנה אל מנהל המערכת או אל ספק התוכנה לקבלת תמיכה
-
- 2 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני רוצה להתקין חלונות 8 על מחשב נייד Dell vostro 3300 כרגע יש לו חלונות 7 האם צריכה להיות בעיה בהתקנה כזו ?
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב ממש עכשיו עם לוח אם. GIGABYTE B85M-HD3 וCPUID מראה ב TMPIN1 טמפ של 127 מעלות C, רק בפרמטר הזה. יכול להיות שישנה בעיה בתוכנה והיא לא מדוייקת כי המחשב עצמו בנוי היטב ועובד בלי בעיות. אשמח לעזרה בפענוח הסיבה חח. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
יש לי ספק 600W הדגם הזה : http://www.hec-group.com.tw/retail_power_supply/win_plus_power/600w/ אני רוצה לעשות crossfire ל2 כרטיסי 7870XT אני צריך לשדרג את הספק (ואם כן אשמח להצעות...) או שהוא יכול לסחוב אותם? הבנתי ש2 כרטיסים כאלה במאמץ לוקחים 330W בקרוב...
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב שחוזרת על עצמה פעם שניה. כאשר אני מדליק את המחשב (יש ברשותי win7) מערכת ההפעלה עובדת כרגיל עד שמופיע האייקון של windows corporation ואז הוא נתקע. נורית כונן הקשיח כבויה והוא פשוט נתקע. לאחר שאני מכבה את המחשב ומדליק אותו מחדש הוא שואל אותי האם להפעיל את חלונות בצורה הרגילה או בעזרת תיקון האיתחול לאחר שאני מבצע תיקון איתחול (למעשה תיקון האיתחול הוא שיחזור של הפעם האחרונה שמערכת ההפעלה פעלה כראוי) הוא עובד כרגיל פירמטתי את המחשב והתקנתי מחדש WINDOWS ולאחר כמה שבועות הבעיה חזרה. אם זוהי איננה בעיית תוכנה יכול להיות שהכונן קשיח אינו תקין? תודה על עזרתכם!
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
לפני מספר ימים המחשב שלי הפסיק להגיב ונתקע. החלטתי שהגיע הזמן לפרמט כיוון שיש לי עותק חוקי של ווינדוס 7. לאחר הפירמוט עדיין המחשב עולה באיטיות נוראית רק עד המסך פתיחה של ווינדוס (הלוגו של החלונות בארבעת הצבעים) ולפעמים גם לא מגיע עש למסך הזה. אין שיכוי שהבעיה היא בווינדוס כיוון שהפירמוט הוא לא מסובך ועשיתי אותו כבר כמה פעמים בחיי. אינני מבין בחומרה ורציתי להתייעץ האם למישהו יש רעיון לגבי מה יכולה להיות הבעיה לפני שאפנה לטכנאי שיעלה לי הרבה כסף. מצורף צילום של מסך הטעינה, אינני יודע"לקרוא" אותו על מנת לראות אם אפשר לראות את התקלה כבר שם. רעיונות מישהו? תודה מראש..
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי דיסק קשיח חברת maxtor onetouch 4 mini 250 gb. כבר שנתיים בערך שעובד מצויין, בתפקיד גיבוי פעם בשבוע ע"י התוכנה שלהם. יום אחד פתאום התוכנה הפסיקה לזהות אותו. המחשב מזהה את החיבור אבל לא את ההתקן. ניסיתי לעדכן במנהל ההתקנים - כלום. ניסיתי לתקן את התקנת התוכנה - כלום ניסיתי באתר שלהם - שום דבר. הוא מחובר לכניסה האחורית, ניסיתי גם להוציא את כל שאר החיבורים - לא מועיל. הדיסק קשיח עובד, אני יכול לשמוע ולהרגיש את הסיבובים, הוא מדליק נורה כהוא מחובר למחשב. *אם זה יעזור - הכבל USB שלו מתפצל לשניים, על אחד כתוב DATA+ ו-POWER ועל השני רק POWER. כמובן ששניהם מחוברים. למישהו יש רעיון? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי ממיר עם חיבור RCA של חברת YES ואני מעוניין לקנות מחשב נייח חדש שיחליף לי את הטלויזיה הישנה (כנראה מחשב All in One). הבעיה שבמחשב שאני מעוניין יש רק חיבור HDMI, כלומר אני צריך מתאם RCA ל-HDMI. על איזה מתאם אתם ממליצים מבחינת מחיר וביצועים? ומאיזה מקום בארץ הכי כדאי לקנות? ד"א עוד שאלה, איך בדיוק עובדת ההמרה הזו, האם אני רק צריך לחבר למתאם, או שאני צריך גם להגדיר משהו במחשב כדי שאוכל לראות על מסך המחשב את ערוצי הטלויזיה? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום. במהלך הרכבת לוח אם של אינטל לתוך DEFINE R4 אני לא הצלחתי להכניס את חתיכת המתכת שמכסה על כל היציאות USB לתוך המארז. כתוצאה מניסיונות כושלים ועצבים, החתיכה הזאת עכשיו עקומה ושבורה ולא ניתן להשתמש בה. אני הרכבתי את המחשב ללא הכיסוי הזה ועכשיו יש לי חור מאחורה. יש פתרון כלשהו לבעיה שלא כולל פירוק מחדש של לוח אם?? אני פשוט חשבתי לחתוך חתיכת בד ולהדביק עם דבק מגע... כמו כן, יש לי גם בעיה קטנה עם זיכרון DDR3 יש לי GSkill Ripjaws 8 gb (4gb x 2) RAM DDR3-1600 אבל ב BIOS כתוב לי שהזיכרונות 1333MHZ. על הזכרונות כתוב במפורש שהם 1600MHZ. וידיתי. מה עושים בנידון? המערכת שלי: I7-4770S DH87RL SSD-120GB HDD - 1T GTX-660 GIGABYTE FSP RAIDER 650W DEFINE R4 תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האינטרנט שלי נהיה איטי מאוד 700ping מהירות הורדה 0.37Mbps והעלאה 0.01Mbps. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי אני בבזק אם זה קשור
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום גילוי נאות: הבעיה התרחשה לאמי. לצערי, אני גר רחוק ולא יכול לקפוץ ולתת מענה מהיר. זה מה שהבנתי ממנה טלפונית: אמי התקשרה ואמרה שהמחשב היה 15 דקות על החלון "shutting down" של win7 ושהוא לא נסגר. אמרתי לה (ברוב טיפשותי?) לסגור פיזית את המחשב וללחוץ ארוך על כפתור הכיבוי וכך היא עשתה. לאחר דקה אמרתי לה להדליק את המחשב אך לצערי הוא מאז אף פעם לא עלה... לפי מה שהבנתי הוא אף פעם לא הגיע לשלב שהוא מעלה את מערכת ההפעלה ונתקע לפני במסך שחור שהדבר היחידי שכתוב הוא "R4". * עריכה: זה B4 ולא R4 יש לכם מושג מה זה אומר? המחשב נייח והוא חדש כך שאין בו יותר מדי זבל... מערכת הפעלה win7 במידה וזה רלוונטי: לוח אם MSI B75MA-E33, מעבד i3, ושלושה Hdd . שניים חדשים ואחד מהמחש…
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
פתחתי היום את המחשב כדי לשים משחה טרמית על המעבד..כמובן שלפני זה הכל עבד מצויין, הוצאתי את המאוורר מהמקום..אבל כשניסיתי לחבר אותו אחר כך לאחר שמרחתי את המשחה לא הצלחתי במאה אחוז( החיבור שלו רפוף חלקית). בכל אופן בשיא טיפשותי השארתי אותו קצת רופף. בקיצור ניסיתי להדליק את המחשב, המאוורר עצמו עובד אבל יש רעשים, המחשב נדלק לכמה שניות ונכבה..מה עושים?? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
בהתחלה המחשב היה קופא אחרי כמה שניות\דקות... קראתי פה קצת אז אמרתי שאני אנסה להריץ MEMTEST אבל עכשיו כשאני מנסה להפעיל את המחשב כמה שניות אחרי שהוא נדלק הוא נכבה, ואז אחרי כמה שניות מפעיל את עצמו מחדש (לא ריסט).. מה הבעיה פה?
-
- 2 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שלום חברי הפורום, לפני כחודש וחצי החלה לי בעיה מעצבנת במיוחד, בזמן משחקים(רק בזמן משחקים) לאחר כמה דקות המסך פשוט מתפצל לשתים... לפעמים מזיז את התמונה שמאלה ואז החלק שאמור להיות בצד שמאל מופיע בצד ימין, לפעמים חלק מלמטה מופיע למעלה, בינהם יש פס שחור. לאחר שאני יוצא המשחק המסך נשאר ככה עד שאני עושה ריסטארט. אם אני נשאר במשחק לאחר כמה דקות אני מקבל מסף כחול. אם אני לוקח סקרין שוט, הכל נראה תקין. לאחר מחשבה של מספר דקות וחיפוש באינטרנט, הגעתי למסקנה שכנראה הבעיה היא בכרטיס מסך שלי. המפרט שלי הוא: HD 6950 2G (לא עשיתי שום אוברקלוק) של ספאייר. Sonic2 620w bronze Mother Board: Gigabyte z68ap-D3 Intel I5 8g Ram -כן אני יודע שזה דפוק על 32 ביט. עידכנתי את הדרייברים- לא עזר. ל…
-
- 2 תגובות
- 852 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה... יש לי בעיה... לא מזמן קניתי SSD והתקנתי עליו בהתחלה WIN 8 ואחכ WIN 7... הכל היה נפלא, עשיתי גם OC (המפרט הוא: X58A-UD7 GIGABYTE MOTHERBOARD INTEL CPU CORE I7 920 @ 3.8GHZ 3 סטיקים של G SKILL 2GB כל אחד.. כרטיס מסך HD5870 NOCTUA NH-D14.. HAF X.. SEAGATE BARRACUDE 500GB SAMSUNG F3 SPINPOINT 1TB וSSD חדש SAMSUNG 840 120GB.) קיצר בימים האחרונים מתחילות לי בעיות... הווינדוס פשוט עומד דום, נתקע. אין BSOD ואין שום דבר אחר, נתתי לו זמן להיות תקוע ושום דבר לא קורה, פשוט נשאר ככה. עריכה (הרחבה): אני מדליק את המחשב, נכנס לאינטרנט וכעבור איזה 5 דקות אני פותח איזה סרטון והמחשב נתקע. או למשל אני משחק BF3 הכל מעולה, יוצא וצופה בטריילר בIMDB ונתקע... לחילופין, פותח ממצב …
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי לא יודע אם אני במקום הנכון אבל יש לי שאלה קטנה. יש לי מחשב שמחובר לרסיבר סוני 520 ולצערי אם אני מחבר את זה דרך HSMI הוא מאבד את האות. אז כפיתרון לקחתי כבל HDMI וחיברתי אותו עם מתאם של DVI עכשיו קיבלתי טלפון HTC ONE שיכול להתחבר עם מיקרו HSMI לטלוויזיה.. רציתי לדעת אם אני יכול לחבר עוד כבל DVI-HDMI ליציאה השניה במחשב והאם זה יעבוד או שיש פיתרון אחר תודה רבה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי לכולם, לפני שבוע המחשב השני שלנו בבית קרס באמצע שימוש יומיומי. לאחר ניסיונות הפעלה מחדש, הלוח אם החליט לסירוגין לזהות את הדיסק הקשיח או שבכלל לא. (כלומר, בעת ההפעלה כשנכנסים לביוס או שלוחצים F8 לבחירת התקן הBOOT פעם הדיסק הקשיח הופיע, פעם אחרת לא הופיע כלל) בפעמים שהוא כן זיהה, עלתה לי אפשרות להפעלת החלונות בצורה נורמלית או להריץ תיקון. בשתי האפשרויות הוא מתחיל את הטעינה, ונתקע. היום קניתי דיסק קשיח חדש, הלוח אם מזהה את הדיסק הקשיח באופן קבוע, אך כאשר אני מריץ דיסק להתקנת החלונות, לאחר הטעינה של: Windows Loading Files המסך מפסיק לקבל אות מהכרטיס מסך ועובר למצב המתנה (כמו שהוא כבוי) , אך אני שומע שהמחשב עצמו רץ. לפעמים המחשב נכבה באותו המצב, וקרה גם פעם אחת שעלה לי הרק…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רציתי להתקין מערכת הפעלה נוספת, שכביכול יהיו לי 2 מערכות הפעלה בבוט, אבל לפני זה בטעות לחצתי על משהו ששינה לי את מחיצה E (שהיא הייתה הראשית של הווינדוס), למחיצה C (שעכשיו היא הראשית ואני רוצה להחזיר את זה), ולאחר מכן המחשב לא עלה לי ורשם שיש בעיה כלשהית ב-BOOT, אז התקנתי את ה-WIN8 על מחיצה E (הראשית) וזה כביכול הפך את זה ל-C ועכשיו C היא הראשית ולא E, מה עושים? איך אפשר לעלות עם הווינדוס הקודם שנמצא ב-E? תודה.
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
רכשתי לבתי מחשב נייד של אסוס 11.6 דרך בית הספר(למידה מכוונת) במחשב מותקנת תוכנה שאין לי מושג מהי שמוחקת כל תוכנה חדשה או הגדרות אינטרנט או כל דבר שאנו משנים במחשב מייד עם כיבוי המחשב.(אפילו את ספק החיפוש באינטרנט) כיצד אני מאתר את התוכנה הנ"ל ומוחק אותה למרות שלהערכתי היא מוגנת עם סיסמא.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אספר בקצרה - לפני כחודשיים בערך הכונן הקשיח הודיע שהוא עומד לקרוס ושמומלץ לגבות את התוכן ולהחליף כונן. גיביתי את כל התוכן על כונן חיצוני (320GB) , קיבלתי כונן חדש , מע, הפעלה והכל.. כשבאתי להחזיר את הגיבוי למחשב מכל הקבצים, תיקיה אחת שמכילה קבצי וורד לא עברה. בכונן הקודם עשיתי לקבצים/תיקיה הצפנה בקוד (הקבצים הפכו להיות בצבע ירוק) , העברתי לכונן החיצוני, ועכשיו כשאני רוצה להחזיר קופצת הודעה שאין הרשאה. כנ"ל גם לפתיחה של המסמך - רשום שאין הרשאת גישה. ניסיתי לקחת בעלות וללא הועיל אני אובדת עצות! זה מידע שמאוד חשוב לי . חייבת תשובה דחוף - הכונן לא שלי ואני צריכה להחזיר אותו לבעליו! תודה לכל מי שיעזור!!! (:
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני פונה אליכם לעצה או דעה בנושא לפני יומיים המחשב הפסיק לעבוד, ברגע שאני מדליק אותו המסך נשאר שחור כלומר כלום לא עובר אליו כל החשמל במארז עובד המאווררים של המארז ושל הכרטיס מסך עובדים נראה לי הבעיה בכרטיס מסך בעקבות שאיבת אבק של החלקים. מצטער אבל אני לא זוכר את המפרט המדויק שלי מדובר בכרטיס מסך asus gtx550 ti מעבד מסדרת intal q55 2.4g משהו בסגנון הזה תודה על כל עזרה,עצה
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
היי שמתי לב שברגע שאני מתקין משחק אז מהירות הליבה עוברת את ה3.9ghz , שימו לב לצילום מסך , מדוע זה?
-
- 2 תגובות
- 979 צפיות
-
-
-
ברשותי מחשב עם לוח אם ga-k8nf-9(AMD . בעת הדלקתו משמיע צפצוף אחד ארוך וזהו. בשלב מסוים לאחר החלפת זכרון וסלוטים - הביוס עלה .באיתחול הבא שוב חזר המחשב להשמיע את הציפצוף הבודד באיתחול ולהיתקע. מה יכולה להיות הסיבה לתופעה? מודה מראש על כל עזרה.
-
- 2 תגובות
- 966 צפיות
-
-
יש לי במחשב הישן שני כוננים קשיחים שאחד מהם יש שם רק מדיה שאני רוצה להעביר למחשב החדש, הבעיה איך אני מזהה איזה מהם אני צריך להוציא.SLAVE או MASTER???
-
- 2 תגובות
- 950 צפיות
-