תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
שלום! יש לי מחשב חזק יחסית הינה מיפרט e8400 P5QL-E 4GB RAM OCZ zotac 9800gtx+ 500GB WD NZXT TEMPEST CORSIAR 550WTT ואתמול אחותי הייתה באינטרנט סתם ניכנסה ליוטיוב ראתה סירטון פיתאום כל המחשב ניהיה עם מלבנים ירוקים וסגולים יכלתי להזיז את העכבר אבל לא היה אפשר לילחוץ התחל אז חיכיתי לא עשיתי ריסט כי רציתי ליראות מה יקרה אז חיכיתי ואז המסך של המחשב ניהיה כחול היה כתוב משהוא ומהר זה עשה ריסט וזה קרה לי 3 פעמים פעם אחת שהיא הייתה באינטרנט פעם אחת שניכנסתי ל dmc4 אז ישר שלחצתי עליו זה קרה ופעם אחת ב far cry 2 וגם המחשב ניתקע ליפעמים במשחקים כמו קרייסיס far cry 2 fallot 3 והטמפרטורות שלי נמוכות המעבד שתי הליבות 42 כרטיס מסך במאמץ 56 במנוחה 38 הארד דיסק 30 לוח אם 28 ובד…
-
- 8 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אחרי החלפת לוח אם ומעבד גיליתי שיש לי רק כניסת IDE 1 ושחסר לי IDE נוסף כדי לחבר את ההרדיסקים והDVD. ההרדיסקים הם לא SATA ולכן כדי לא לקנות חדשים קניתי לי בקר IDE של ST LAB. יש לי לוח אם של ABIT AL8-V והבקר הוא A-142 sil 0680 ata/133 raid card חיברתי את ההרדיסקים ללוח אם ואת הDVDROM לבקר... הצלחתי גם להתקין את הדריברים של הבקר אך הוא לא רואה את הDVDROM יש מישהו שיכול לעזור?
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אז ככה , המחשב שלי עבר פרמוט לאחר שעבד לאט ולא יכל להתקין משחקים דרך ה DAEMON TOOLS או בכללי. לאחר הפרמוט הבעיה מתרחשת עוד פעם , ואני אתאר אותה : אני לדוגמה מנסה להתקין דרך הדימון טולס משחק מסוים וכל בערך 5-10 דקות קובץ ה ISO כביכול "בורח" לי מהכונן הוירטואלי, אני צריך להוציא ולהחזיר וככה בערך 50 פעם עד שההתקנה תסתיים. בנוסף אפילו להתקין מדיסקים אני לא יכול! אני מנסה להתקין עכשיו את המשחק WOW (הרחבת הליץ' קינג) וכל פעם כשהוא מגיע ל 3% בערך מופיע לי הערה : http://www.fastup.co.il/v.php?file=33898425.jpg *חשוב לציין שבנוסף להודעה הזאת כשאני מנסה להוריד מהאתר עצמו את המשחק ,אני יכול להוריד אבל לא להתקין ומופיעה לי כל פעם בעיה אחרת.\ לדעתי כמו שחבר אמר לי הבעיה בכונן , ובגלל …
-
- 4 תגובות
- 751 צפיות
-
-
יש לי בעיה בהרכבת מחשב פנטיום 166 . אני מרכיב את הזכרונות ואת הכרטיס מסך , מדליק את המחשב והוא לא נדלק... (הכוונה במסך לא רואים כלום ) . עכשיו הלוח אם עבד מקודם על מחשב אחר... מישהו יכול להציע מה לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייח: מערכת הפעלה WINDOWS XP PRO לוח אם של ג'יגה בייט EP45-ED3L מעבד של אינטל E7500 כרטיס קול מובנה של REALTEK המחשב ממקומם בסלון מחובר לרסיבר ולטלוויזיה. יש לי את כל המקודדים הדרושים, נעשה עידכון ביוס+ כרטיס קול לגירסה הכי עדכנית מהאתר של היצרן. ברגע שאני מתחיל לראות סרט או לשמוע מוזיקה במספר נגנים שונים, אני מאבד את הסאונד מהרמקול סנטר כל כמה דקות, פתאום יש סאונד פתאום אין. רסיבר חדש,והכבל שמחבר ביניהן תקין. כמו כן שברגע שאני רואה סרט בטלוויזיה באופן רגיל, לא דרך המחשב ( הרסיבר מחובר גם לטלוויזיה ) שומעים מעולה ברמקול סנטר ואני לא מאבד סאונד אפילו לרגע. זה קורה רק במחשב. האיבוד של הסאונד הוא מתחיל בדעיכה קלה,ואז יש קיטועים ואז נעלם, ואז חוזר אחרי כמה …
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
מישהו מוכן להגיד לי למה המחשב לא עולה לי. עבדתי בחלונות 95. כשאני מדליק את המחשב ההודעה היא boot failed please insert...
-
- 4 תגובות
- 751 צפיות
-
-
יש לי מחשב ולוקח הרבה זמן לעלות וזה רק בזמן האחרון עשיתי הכל בדיקת וירוסים איחוי כונן ולא עוזר
-
- 5 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אני צריך את עזרתכם.... המחשב שלי עושה לי כול הזמן ריסטרט מעצמו, זאת אומרת שהוא לא מכבה את כל התוכניות ואז מתחיל מחדש, פשוט אני מקבל מסך שחור והמחשב מתחיל שוב... מה עושים?! :-\
-
- 6 תגובות
- 751 צפיות
-
-
המחשב שלי 1.3 ג"הצ עם 256 מ"ב אבל משום מה כשאני עובד על 98 (דואל 98 ואקס פי) המחשב עובד נורא לאט ונתקע מידי פעם הורדתי את כל הדרייברים מעודכנים ועדיין הבעייה ממשיכה אם למשהו יש רעיון בבקשה
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
היי, התקנתי נורטון אנטי וירוס 2004 וכשאני מנסה לעדכן אותו דרך ה live update אני מקבל את ההודעה הזאת: LU1844: LiveUpdate could not determine if there is an update for this product because the update list for this product is corrupted פרצתי אותו עם המספר הסריאלי שצריך לקבל דרך הטלפון, והצלחתי לעדכן אותו פעם כשהתקנתי אותו, ועכשיו כשאני מנסה לעדכן לו את ה Virus Definitions אני מקבל את ההודעה שרשומה למעלה... למישהו יש מושג למה זה קורה?????
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה לפני כמה ימים החלה בעיה בחשב שהוא נכבה עקס חימום יתר לפי מה שהמחשב בעצמו טוען. הנה מפרט: http://rotter.name/User_files/nor/417bc3dc7fedc671.jpg http://rotter.name/User_files/nor/417bc3e801400886.jpg http://rotter.name/User_files/nor/417bc4090214094d.jpg כרטיס מסך Gainward Gforce 4 Ti4200 צילום מסך אחרי שהוא קורס ואני מדליק מחדש: http://rotter.name/User_files/nor/417bc4a404e47029.jpg http://rotter.name/User_files/nor/417bc4ad050e3aed.jpg טמפ': http://rotter.name/User_files/nor/417bdddc096a3b93.jpg טמפ' כעבור 30 דקות מאמץ בPrime95: http://rotter.name/User_files/nor/417c10102cd64e57.jpg הרצתי שעה את Memtest אבל אין גם שם בעיות: http://img84.exs.cx/img84/5535/mem…
-
- 8 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב ממש חדש אבל יש לו כמה בעיות שמתחילות לחזור על עצמם שלא היו לפני חודש (זה הזמן הכי ישן של המחשב 8)) הבעייה הראשונה היא שכאשר אני מפעיל את המחשב אחריי התעינה של הXP הוא נותן פסים מוזרים לשניה ואז ממשיך כרגיל ולאחרונה הוא השתכלל והוא נותן את התמונה האחרונה שנתצפתה מהמסך (תמונה של כיבויי המחשב במקרה הזה) זה אמור להדאיג אותי? בעייה נוספת זה הרמקול הפנימי של המחשב עושה רעש כזה כאשר אני מדליק אותו אבל בסוף הוא עובד ובעייה אחרונה והכי חשובה לי: כאשר אני מדליק את המחשב ברזולוציה והצבעים יורגים לממש מינימום זאת אומרת 4 אלף צבעים ורזולוציה של 480X500 או משהו כזה...... לא זוכר בדיוק.... אבל כאשר אני משנה את זה בחזרה זה לא משתנה וזה אחריי שהXP נותן לי הודעה כזו שההגדר…
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב P4 2.4 עם 512 מגה זיכרון וכרטיס מסך GF4 MX400 128MB. המחשב עובד יפה וחלק עד שמגיעים למשחקים בהם התנועה התלת מימדית רצופה. כאן מידי כמה שניות יש מצב שהתמונה קופאת לפחות משנייה ואז ממשיכה. על מחשב ישן עם GF1 אמיתי לא MX עם 32 מגה זיכרון הכל עובד חלק. ככה זה צריך להיות? זה מה ששוה הMX או אולי לחפש את הבעיה בקינפוגים?
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אהלן! לחבר שלי יש בעיה כזאת: יש לו שתי הארדיסקים על סאטא הוא עובבד במחשב..סתם בוינדוס...פתאום מתכבה לו אחד מהם...ההארד דיסק המשני..ללא הוינדוס.. זה התחיל לו רק בתקופה האחרונה.. יש סיבה לזה? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום אנשים אני מקווה שזה המקום הנכון לשאול את השאלה שלי: אם אני מחבר לצורב פנימי את המתאם IDE TO USB האם המחשב WINDOWS יזהה אותו? בתודה מראש
-
- 5 תגובות
- 751 צפיות
-
-
הי. לחבר שלי יש : p3 866 של pc partner. יש לו כרגע הארד דיסק 1 של GB20 עובד תקין עם win xp pro. רצה להגדיל וקנה הארד דיסק נוסף של GB160 samsung. ג'ימפרתי אותו כ slave נכנסתי לביוס והוא מזהה גודל מוזר של 136 אז הנחתי שהלוח לא תומך בגודל הזה וג'ימפרתי ל 36 GB(יש קומבינה כזאת עם 2 ג'מפרים). זיהה 36 GB ועלה הווינדוס זיהה חומרה חדשה, התקין וסיים... הממה הוא לא מופיע ב my computer. מה שמוזר הוא שב device manager הוא כן מופיע ומזוהה דגם, דרייבר, סוג,והכל אבל אין גישה אליו. כיביתי מחשב ניתקתי את ההרד דיסק של הסיסטם וחיברתי את הגדול כמאסטר. הוא מזהה ואין בעיה, אפילו פירמטתי ועשיתי partitions. אני לא מבין מה הסרט של זה???? למה הוא מזוהה בביוס מותקן ע"י הווינדוס בתור חומרה ואין …
-
- 4 תגובות
- 751 צפיות
-
-
לפני כמה שעות המחשב שלי התחיל פשוט לעשות רעש של צפצוף אז כיביתי אותו עכשיו פתחתי מחדש והוא עדין עושה את הרעש הזה, הרעש יוצא עצמו מהמחשב, יש למישהו מושג מה זה ואין אני מפסיק את זה?
-
- 6 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום היום בבוקר הדלקתי אתה המחשב והוא לא העלה את נWIN וההודעה שהוא מציג היא main processor(שם המעבד) cpuid: 0FF0 patch id: 0041 כמו כן נשאתי לעלות את ה BIOS אבל ללא הצלחה. הדבר המוזא הוא שאחרי הרבה זמן סביבות 5 דקות של המתנה עם ההודעה הנל הוא ממשיך את הבוט ומעלה את הWIN ואם אני עושה ריסט ההודעה הזאת שוב חוזרת משהו יכול להגיד למה ניגרם תודה מראש עריכה: בדקתי את כול הזיכרונות שלי בניפרד(יש לי 4) נשאתי לבדוק אותם גם בחריצים אחרים עדין מראה את ההודעה הזאת.
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
הכרטיס מסך שלי הוא 9600xt 256mb ואני לא מצליח להציג את הרזולוציה 1440X990 על מסך מלא(הדרייברים של הכרטיס מסך מעודכנים). כשניסיתי לחבר את הכרטיס X1950PRO זה הציג לי 1440X990 על מסך מלא באותו מחשב ואותו מסך כמובן. האם ייתכן זה שכרטיס 9600XT תומך ברזולציית 1650X1080 על מסך מלא וב 1440X990 לא? תודה לעונים.
-
- 5 תגובות
- 751 צפיות
-
-
היי, שלושה דיסקים שלי אחד חיצוני ואחד פנימי שבקו לי חיים יום אחד. שלחתי אותם לטיק-טק ולפיהם לשלושת הדיסקים בעיה באלקטרוניקה ובראשי קריאה. בשביל תיקון הדיסקים הם מבקשים 4800 לדיסק, ו1000 שקל לדיסק במקרה של כישלון לשחזור המידע. אני כעת שוקל אם לשחזר את הדיסקים בגלל המחיר הגבוה, כרגע אני נוטה לשחזר דיסק אחד בלבד שיותר חשוב לי. מה אתם אומרים? האם זו הצעת מחיר סבירה?
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
תקשיבו היה לי צירוב SONY NEC בן שנה שנדפק כי זה חרא צורב ויש לי אחריות לשנתיים אז הביאו לי צורב חדש והמחשב שלי מונח על הצד והקדימה שלו פונה לתוך ארון אז עשיתי חור בלמעלה של המארז וחיברתי אותו מעל המארז כי ככה זה הרבה יותר נוח(הצורב מחוץ למארז) עכשיו הוא חדש מהיום ושהוא קורא/צורב הוא עושה קולות של ציפורים כאלה ציף ציף כאילו הוא חותך את הדיסק עם מסור וחורט עליו אבל לדיסק לא קורה שום דבר. זה בסדר? הוא לא ידפק מזה? מה ההבדל אם אני שם אותו בתוך המארז או מעל המארז? חוץ מהחיבורים שלו למארז עם ברגים אין הבדל
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
הי, אתמול השארתי את המחשב דולק בלילה בשביל להוריד COD4 מ- Steam כשבאתי בבוקר להפעיל את המשחק, קיבלתי מסך כחול ההארדיסק השמיע צליל שנשמע כמו שהוא נכבה, והמחשב עשה Restart. ניסיתי לעשות סריקה דרך Windows ודפרגמנטציה וגם יצא לי BSOD די מיד. עשיתי chkdsk דרך הדיסק התקנה של Windows (לקח איזו שעה בערך) וזה לא עזר. לבסוף חיברתי את ההארדיסק למחשב של אח שלי ואצלו הוא עבד מצוין. הדפרגמנטציה והסריקות עבדו והושלמו, והכל עבד (כולל המשחק). ההארדיסק הוא Hitachi Deskstar 320GB שמתחבר ב- ATA רגיל. קובץ Minidump מצורף, תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום, אני מפרמט את המחשב (HDD IDE) מדי מספר פעמים (WIN XP). היום גם שידרגתי את ההארד דיסק (IDE 320GB של WD). כבר מיד לאחר התקנת ה XP (ללא שום רכיב אחר), הוא לא מוצא את הדרייבר של כרטיס הרשת (כרטיס PCI). למה? מה הקשר בין דרייבר חסר בפירמוט רגיל, או בפירמוט לאחר החלפת HDD? מאיפה אני מוריד את הדרייבר הזה? מעולם, לאחר פירמוטלא היתה בעיה של זיהוי כרטיס רשת... תמיד המחשב גלש באופן מיידי ללא התקנת דרייבר. דרושה עזרה דחופה...
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום לכולם , פעם היתי משוטט פה יותר , אך נכנסתי עקב בעיה במחשב של לקוח ... ישבתי על זה 5 שעות אך ללא הצלחה =\ היו עוד תקלות של התחממות רכיבים וכתוצאה מכך המחשב נכבה , אבק מרובה שלא תרם לעניין גם הוסיף וספק שעובד מתי שבא לו . כל התקלות האלו נפתרו ב 20 דקות הראשונות . אך כעת יש לי בעית BOOT שאני לא מצליח לפתור . הבעייה ב BOOT מה HDD אני מעלה את המחשב , אחרי כבר שהוא חילק כתובות לרכיבים החומרתיים . הוא כותב לי , Verifing DMI Pool Data ........ ולאחר מכן הוא שהוא מתבקש לעשות BOOT מה HDD אך הוא רושם לי את השורה הבאה: No HPA Enabeld Drive, Press Any Key to Boot אני מקיש מקש כלשהו והוא עושה לי BOOT מה CD הלכתי לביוס , לא עזר , החזרתי אותו להגדרות ברירת מחדל ולא עזר .…
-
- 9 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד ישן (מתקרב לגיל 5 שנים) - Dell vostro 3450, מעבד i5, זיכרון 8GB. אני מתלבט אם להשקיע בשדרוג של הכונן הקשיח הישן, ולהחליף אותו בכונן SSD - או לקנות כבר מחשב חדש. מצד אחד, המחשב עדיין עובד בסה"כ בסדר ועונה על הצרכים הבסיסיים שלי (אינטרנט, סרטים...). מצד שני, הגיל נותן את אותותיו: - הסוללה מחזיקה בקושי שעה - המאוורר של המחשב מאוד רועש - אחרי שהחליפו לי אותו פעמיים, שיטוט בפורומי תמיכה של DELL מעלים שזו בעיה בדגם הזה, שמתאפיין בפעילות מקסימלית של המאוורר גם כשהטמפ' לא גבוהות במיוחד. - איטיות כללית (שאני מקווה לפתור חלקית באמצעות השדרוג ל- SSD). עלות שדרוג = בערך 750 ש"ח לכונן SSD חדש באר…
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-