תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
שלום אני משתמש בכבל VGA TO VGA במחשב שלי קניתי כבל VGA TO HDMI למחשב וכאשר חיברתי את המחשב למסך עם הכבל HDMI אני לא רואה את התמונה של המחשב במסך (המסך כאילו בהמתנה ואין תמונה) איך אני מסדר את זה? צריך להגדיר את המסך?
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
יש לי משפחה דתית וכל פעם שהם גולשים מהמחשב שלי לאתר " שופר " יש שם הרצאות דת המעבד מתחיל לקפוץ מ 10% + - ל 50% מאמץ ולפעמים גם מגיע ל 70 הבעיה גם שהדפדפן נתקע ניסיתי בכל הדפדפנים ובכולם המעבד מתאמץ נורא למה זה ? שאני רואה הרצאה ביוטיוב הרבה יותר קל למעבד ואין בעיה של זיכרון 8GB יש לי שימוש של 30 אחוז מהזיכרון גג ! אם אני אחליף את המעבד ל I3 או I5 אז לא תהיה לי בעיה באתר ? חשבתי אולי זה קשור לפאלשים או לאתר עצמו היה עוד אתר עמוס שזה קרה לי ( ספורט ) אני חושב בשאר האתרים אין לי בעיה צריך עזרה , תודה .
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
אני מחבר רמקולים של CREATIVE למחשב נייד של דל דגם D610 והרמקולים פשוט לא עובדים.. מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום לכולם. אתמול קניתי את כל מה שצריך, לפי המפרט המומלץ שהתפרסם למחשב משרדי (זה שנמצא כאן http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=133216§ion=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%A8%D7%93%D7%99 בפירוט - לוח אם Gigabyte MA785GMT-UD2H מעבר AMD AThlon II X3 435 2.9 Ghz זכרון 2gb DDR3 1333Mhz של Kingston HD של WD וצורב. קניתי ספק של Chieftec - APS-450S. הבעיה הראשונה כשבאנו להרכיב את המחשב, חיברנו את החיבורים של הספק ללוח אם. חיברנו את הגדול מהשניים (הרחב מאוד), אבל כשבאנו לחבר את החיבור השני מהספק ללוח-אם, זה שנצא ליד המעבד והוא שמן יותר, נתקלנו בבעיה - על הלוח-אם היה מקום לחיבור של 8 פינים (הכוונה לא לפינים הקטנטנים כמו של הנורות או המאוורר, אלא לגדולים יותר) ומהספק…
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום לכולם הרכבתי מחשב חדש לוח אם של ג'יגבייט P55 מעבד i5 750 כרטיס מסך רדיאון 5670 ספק אנמרקס 400 וואט קשיח 500 מארז קולרמאסטר 690 II הכל עובד רק אין תמונה במסך סיימתי רק לחבר הכל והמסך מחובר דרך יציאת DVI שיוצאת מהכרטיס מסך
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
קרה לי כבר 2~4 פעמים המחש בנכבה באמצע הפעילות (ברוב הפעמים הוא ניכבה סתם כשהייתי בגלישה באינרטנט) לאחר שהוא נכבה אי אפשר להדליק אותו (אני לוחץ על הכפתור וכלום לא קורה) ורק אחרי דקה בערך אני לוחץ על הכפתור והוא נידלק. החשמל בבית בסדר כי המסך המשיך לעבוד כשמחשב ניכבה האספקה למחשב גם בסדר כי כשהוא ניכבה המקלדת (מקבלת חשמל מהמחשב) המשיכה לדלוק ורק אחרי שכיביתי את המחשב מהחשמל היא כבתה איתו. מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם לוח אם של ASROCK -H61M-VS וכרטיס מסך HD 6950 של ספיר אחרי כמה דקות עבודה המסך מתחיל להבהב ויש הודעה של ANALOG DIGITAL יש למישהו פיתרון ?
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב שהחומרה שלו לא שונתה כבר לפחות שנה (לוח G41 ועליו HD4890). לפני כחודש החלו בעיות מוזרות - בהדלקת המחשב ואף אחרי אתחול המסך לא תמיד היה מזהה אות. גם הזמן שהיה לוקח למחשב לעשות POST (עד הצפצוף) היה ארוך מהרגיל, ולאחריו המחשב היה עולה כרגיל, עד הצליל הזה של הכניסה לווינדוס, אבל עדיין בלי תצוגה. לרוב כמה אתחולים היו פותרים את הבעיה. כרגע, המחשב מסרב להוציא תצוגה כלל מכרטיס המסך הנפרד. בדקתי עם כרטיס אחר (X300 ענתיקה) - אותה הבעיה בדיוק. כשהכרטיס בפנים והמסך מחובר גם אליו וגם למובנה, עדיין לוקח לו המון זמן לעשות POST ובסוף הוא משתמש במובנה. כשאני מנתק את הכבל מהמובנה, אין תצוגה. כשאני מכבה את המובנה בביוס, נשמע צפצוף כזה כאילו המערכת לא מזהה כרטיס מסך בכלל. כשאנ…
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שני זוגות של עכבר ומקלדת אלחוטיים של לוגיטק מדגם MX250. אחד מהם היה מחובר עד כה למחשב והשני סתם ישב בחדר. המקלדת והעכבר שבשימוש כבר שבקו, ואני רוצה לחבר את הזוג השני למחשב אך המשדר USB שלהם הלך לאיבוד. משום מה ואני לא מצליח להבין למה, אני מנסה להשתמש במשדר שכבר קיים (שעבד עם הזוג הראשון) ,כי לפי מה שאני חושב הם פועלים על אותו התדר (אותו דגם), ומשום מה הוא לא קורא את הזוג השני רק את הראשון. יש איזושהי התאמה מסוימת? סדר מסוים של חיבור למחשב? באמת שאין לי מושג... אני רוצה לדעת אם יש דרך לגרום לזה לעבוד. מקווה שהייתי ברור תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
שלום. לאחרונה המחשב התקלקל ולא נדלק. בהדלקה כל המאווררים עובדים ה DVD דוק כרגיל ומעבר לזה כלום! נוית החיווי של ה POWER לא דולקת. לאחר התיעצות קלה בפורומים ובין חברים הוחלט לבדוק את ספק הכוח. הספק אכן התגלה כתקול (אחד הקבלים נשרף) לאחר החלפת הספק הכל היה אותו דבר אומם הספק חדש. סוללה ניסיתי להוציא, זכרונות הצאתי, כל הדיסקים והכל נתקתי... ומה לא... אני מבין שכנראה לוח האם מת אך האם יש לי אפשרות בבית לבדוק האם רק הלוח אם מת או שהמעבד מת גם הוא? במידה וזה רק הלוח אם אני מניח שאנסה לחפש לוח אם משומש מהסוג הזה... המחשב נורא ישן בן כ שנים ולוח האם הוא אינטל D845HV. בשל מחסור בכסף הייתי מעדיף לנסות לתקן את המחשב הנוחכי. מה אני יכול לעשות כד לבדוק את המבד? והם יש דרך לנסות עוד משה…
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
יש לי כל הזמן תהיות לגבי תקינות מלאה של הדיסקים שלי ורציתי להתייעץ עם יודעי דבר:האם לאחר שמבצעים הרבה פרמוטים של מחיצות ומתקינים כל פעם מערכות הפעלה שונות אז זה משפיע על ביצועי הדיסק? יש לי פשוט הרגשה שמרוב שפירמטתי והתקנתי כל פעם מערכת הפעלה חדשה הדיסקים נהיו "זקנים וכבדים" ולא משנה שבדקתי שגיאות בדיסק או ביצעתי איחוי עדיין יש לי הרגשה כאילו משהו חורק.עכשיו,אם תשימו לב למפרט שלי אני אמור להריץ מערכות הפעלה בצורה חלקה לגמרי ועדיין כאשר אני מתקין נגיד ויסטה מחדש זה לא רץ ממש חלק כמו שהייתי רוצה. זה ההרגשה שלי לגבי 3 הדיסקים שלי.מממ אני ממש מנסה לחשוב מה עוד אפשר לעשות בשביל לוודא שאני לא הוזה,עכשיו שתבינו:שבסך הכל המחשב רץ יפה מאוד אבל למשל יש לי חבר עם מעבד פחות משלי וזכ…
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
כנראה בגלל התייחסות רעה (לא עשיתי safe remove, אולי זה בגלל שהוצאתי אותו מהDVD בזמן פרק, אני לא בטוח), כנראה שהDOK שלי מת (Sandisk Cruzer Titanium 4GB) עכשיו, מעבר לזה שממש לא בא לי לקנות חדש, יש שם חומר שמאוד חשוב לי. אני לא מתכוון ללכת לחברה מקצועית, אבל יש דרך כלשהי להציל את החומר / את הDOK עצמו? כשאני מכניס אותו הוא מזוהה, הוא מקבל את השם הנכון והמחשב מזהה אותו בתור Sandisk Ultra Cruzer Titanium, אבל ברגע שאני מנסה ממש לפתוח אותו אני מקבל I/O Device Error. פרמוט יעזור? (במידה ואין תקווה לחומר שבפנים אני רוצה לפחות להציל את הDOK עצמו) תודה מראש. עדכון: לא חשבתי על זה, חיברתי עכשיו לחיבור אחר וזה פעל, מה שאומר שהבעיה היא בחיבור USB עצמו. אם אפשר להעביר לפורום הנכון זה י…
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
מחשב שבאנו להחליף לו כונן CD, שמנו אחד חדש וברגע שהכנסנו דיסק המחשב נכבה. מאז המחשב מסרב להידלק. ניסיתי כרטיס מסך, זכרון, לפרק את כל החלקים מהמחשב וכו' עכישו ניסיתי להחליף את הלוח אם, לא בטוח שעשיתי את זה טוב 1. הכבלים שמגיעים מהפנאל הקידמי- power switch, h h d led, וכו', חיברתי אותם לפי מה שרשום על הלוח. יכול להיות שצריך שם עוד משו? 2. מעבד p4 intel 2.88 כשהוא מחובר המחשב לא נדלק כאילו רק המאוורר עושה רעש אין אורות מקדימה חיברנו במקום מעבד p4 intel 1.5 המחשב נדלק יש אורות אבל יש צפצוף אחד ממש ארוך. בדקתי בסטיקי על ציפצופים ולא היה שם משהו כזה מישהו יודע מה זה אומר? המעבד השני גם חם רצח (הוא מתחת לגוף קירור עם מאוור) אחרי כמה שניות של הפעלה זה תקין? 3. איך אפשר לדעת אם ל…
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
למחשב שלי מחובר כרטיס מצלמות על יציאה של ה"פיסי אי",כרטיס זה נקרא GV800 8.2 גירסה הכי עדכנית שיש. הוא מותקן בסדר גמור,ועובד מעולה ללא תקלות. רק בעיה אחת ,המחשב לא נשאר דולק ברציפות למעלה מ3 ימים. אז נכנסתי לקובץ DMP שזה יוצר,וזה מראה לי שהבעיה היא בקובץ של התוכנה של המצלמות. ואני משתגע מה לא בסדר. צירפתי תקובץ אם מישהו ידע איך לעזור אני ישמח[br]פורסם בתאריך: 19.09.2009 בשעה 16:54:33 הקובץ[br]פורסם בתאריך: 19.09.2009 בשעה 16:54:59הוספתי עוד תמונה שמראה לי תשגיאה(לוח בקרה\כלי ניהול\\מציג אירועים\מערכת)[attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
לפי הכותרת האם כדי לעדכן את ה Win7 ultimate 32 ל service pack 3 ? במה זה מועיל ? איזה יתרונות יש לו על הגרסה הרגילה ואם יש חסרונות מה הם ובכללי אם זה שווה לעדכן שאני לא יעדכן ובסוף זה רק יהרוס :] תודה שבת שלום
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
היי. הלוח שלי בקרוב בן שלוש. דגם Asus m2n-mx בחודשים האחרונים הייתי מקבל הודעות של this device can preform faster כשהייתי מנסה לחבר את המדפסת שלי, ואחרי כמה זמן החיבור היה "עף" והיא לא היתה יכולה לפעול. עכשיו אותו הדבר קורה עם כרטיס הרשת האלחוטי שלי, שגם הוא בחיבור USB. ניסיתי בעבר גם להתקין עליו כרטיס רשת PCI ובאופן מחשיד המחשב לא זיהה דבר. בדקתי בביוס אם ישנה הגדרה כלשהי להתקני USB ולא ממש מצאתי. במנהל ההתקנים הסרתי את ה"וי" מאופציית: allow the computer to turn off the device to save power על כל יציאות הUSB, כך שלשם העניין הזה לא קשור. לפני שאני רוכש לוח חדש, רציתי רק לבדוק האם אני עושה משהו לא נכון. יש סיכוי שמדובר בהגדרה בביוס ?... ממש תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
השקעתי מעל 2500 שקל במחשב והייתי מצפה שיהיה סוס עבודה בשביל מה שאני צריך.. המטרות שלי הם בעיקר תוכנות קלות, משחקים לא כבדים במיוחד, הרבה גלישה באינטרנט ואני נוטה לעבוד מהר עם המחשב ולפתוח הרבה חלונות בו-זמנית. כרגע הוא מאכזב ומרבה להיתקע בכל פעולה.. בייחוד בסרטונים ובהעלאת חלונות/תיקיות/תוכנות. המפרט הוא כזה: מעבד ATHLON II 635 Q.C AM3 AMD לוח אם GA-MA785GMT-UD2H AM2 AMD GIGABYTE כ. מסך ATI Radeon 5450 1G-3 POWER COLOR דיסק קשיח F3 1T SATA2 7200 32MB SAMSUNG כרטיס זיכרון פנימי KVR KINGSTON 2GB DDR3 1333 Mhz צורב GH22NS שחור SATA LG DVDX22 DL מאוור למעבד FREEZER 7 PRO REV2 AC ספק כח IPS550AQ3 550W FAN12 POWER MAN INWIN מארז ENGINE PLUS AEROCOOL אני שוקל …
-
- 5 תגובות
- 718 צפיות
-
-
היי התקנתי שרת, מעבד XEON הארדיסק 2TB מערכת הפעלה SERVER 2003 32bit מיד לאחר ההתקנה נראה ש 1TB כבר נמצא בשימוש, האם זה בגלל שלא התקנתי מערכת 64BIT? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום, חיברתי את הספק (seasonic 620w s12II) ללוח אם (MSI Z77A G45) באמצעות חיבור ה8 פינים וה24 פינים. נראה כי הכבל של ה8 פינים נוגע במערכת הקירור של המעבד (SCYTHE MUGEN 3) מפאת גודלה, ככל הנראה. צירפתי תמונות הממחישות את הבעיה. האם יש פתרון לכך? או שמא אין כל בעיה וניתן להשאיר את הכבל בצורה זו. אציין כי טרם חיברתי את כרטיס המסך (SAPPHIRE 7850 OC) אעריך כל התייחסות. תודה! דניאל
-
- 5 תגובות
- 718 צפיות
-
-
לוח אם ASUS P8H77-V. ניסיתי להתקין את הכרטיס קול כדי לקבל את הפאנל של הכרטיס קול כדי לשלוט בקו נכנס/יוצא. משום מה לא הצלחתי. שאני לוחץ להתקין הוא מתחיל ומריץ את החלון ואז פותח לי חלון קטן נוסף ובו הוא רושם "string PRODUCT_NAME was not found in string table" כמה פעמים (ואני לוחץ אישור כי זה הכפתור היחיד) ואז : "string VMS_SCFMULFile_Name was not found in string table" כמה פעמים (גם לוחץ אישור) ואז : "string VMS_DLL_Name was not found in string table" פעם אחת ונסגר. ולבינתיים אין לי שליטה על קו נכנס, יוצא.. שמע מהמחשב אני שומע ברמקולים.. אבל אני רוצה לשמוע מהממיר של Yes במחשב (כי אני מקליט תוכניות). תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
המון בעיות במחשב בזמן האחרון,אני לא מצילח לשים את היד על איזו מהחומרה היא הבעייתית. הרצתי המון בדיקות סטרס במשך יומיים שלמים.3dmark רץ בלי בעייה והתוצאות הם מה שהם צריכות להיות.וכל התוכנות האחרות רצות יופי.אבל עדיין יש לי מסכים כחולים. אי אפשר לעדכן את חלונות,כי באמצא ההתקנה מסך כחול.באמצא המשחקים,מסך כחול.ואח"כ הwin לא מצליח לעלות.מחזיר שגיאה-0x000000e אני ממש לא מבין איפה הבעייה. אולי הכ.מסך?זכרונות?ה-ssd,אולי בכלל כל הלוח? הטמפ של המערכת מעולות,המעבד לא מתאמץ בכלל,אין בעייה של חוסר ram.זה קצת מתסכל. לא נעשה oc,המחשב פורמט מחדש פעמיים,הכל נקי
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
יש לי win 7 ultimate 64bit לאחר שימוש שיגרתי פתאום המחשב החליט לא לעלות. בsafe mode הוא דווקא כן עולה. במצב רגיל אני מגיע למסך "ברוך הבא" ולאחר מכן אני מקבל מסך שחור עם הסימן של העכבר ותו לא. מה בדיוק הבעיה ?
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום לכם,אשמח אם תוכלו לעזור לי. כבר זמן רב שאני מתמודד עם בעיה מסויימת ולא מצליח לפתור אותה,למרות הסברים שונים שניתנו לי: כאשר אני משחק במשחקי מחשב מסויימים,חלקם מתקדמים גרפית וחלקם לא,עולה לי אחרי זמן קצר ההודעה הבאה: "Input signal out of range" ,באותה הודעה נכתב שהמסך משנה את הרזולוציה שלו ואת קצב הרענון לפי מגבלות המסך,שהן 60HZ ו...1280X1024. לאחר מכן עולה הודעת Monitor going to sleep,ואף לפעמים מלווה בבלוסקרין לאחר מכן. התקדמות זו בהודעות השגיאה היא אינה קבועה,לעיתים ההודעה על הירדמות המוניטור מופיעה לבדה,ולעתים נדירות המשחק פשוט קורס ולא צריך ריסטרט בשביל להפעיל את המחשב. הדסקטופ שלי אינו חורג ממגבלות המסך,ובמשחקים עצמם אני נוטה לשחק ברזולוציה נמוכה ממגבל...ת המסך,א…
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום לכולם , לפני בערך שנה קניתי מחשב חדש והוא עבד לי משהו כמו 3 חודשים חלק בכל המשחקים ומאז יש לי צניחות FPS והמשחקים עובדים לי עם תקיעות . גם אם אני מוריד רזולוציה כלום לא עוזר . נ.ב החלפתי אפילו כרטיס מסך חשבתי שזאת הבעיה . המפרט שלי היה E8400 4GB RAM HD4870 EP45 והחלפתי את ה4870 ב-NVIDIA GEFORCE 260GTX
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
מעבד Celeron 2.4Ghz עם הקירור האורגינלי של אינטל, מגיע לי ל 80 מעלות!!! החלפתי את הצלעות קירור האורגינליות בצלעות קירור אחרות (גם כן משהו פשוט כזה של אינטל) ועכשיו המעבד עובד על 67 מעלות.... זה המון לא? יכול להיות שאני באובר קלוק או משהו?
-
- 8 תגובות
- 718 צפיות
-