עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by The-Devil,

יש לי מעבד AMD 2500+ והוא מאוד נחמד אבל המאוורר שלו עושה לי בעיות בהתחלה כנראה שלא חיברתי טוב ולכן היה 72 מעלות!!!! אבל עכשיו חיברתי שוב בתוספת משחה תרמית והוא נעה בין 45- 56 רציתי לדעת אם זה כבר נורמלי או שיש לי צורך לקנות מאוור חדש חזק יותר ואם כן איזה?? תודה מראש The-Devil

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  2. live streaming, ללא השהיות בשל אגירה (buffering), והאם בכלל יש לכך משמעות? לא מעט מאיתנו צופים מדי פעם באירועי ספורט חיים דרך האינטרנט (כדורגל בעיקר) והתפפעה הזו חוזרת פעם אחר פעם - המחשב נעצר, מבצע אגירה, ואז ממשיך מהנקודה שבה הוא עצר. כלומר, עם הזמן ה- delay, בין האירוע לבין הרגע שבו הוא מוצד בבית, הולך וגדל. כמובן שיש גורמים נוספים שמשפיעים על איכות ההזרמה, כדוגמת רוחב הפס וכמות זכרון ה- RAM הזמינה. אז הינה הנתונים שלי: מערכת - win 10 1709 זכרון RAM - 16GB DDR3 1333MHz רוחב פס - 100Mbit אלחוטי (בפועל זה פחות). תודה.

3. הרי המאורר הסטנדרטי שמקבלים עם המעבד עושה את העבודה שלו אחרת INTEL/AMD לא היו מביאות אותו והמחשב לא היה פועל גם.. יש הבדל בין עבודה של המחשב שטמפ המעבד היא 30 לבין עבודה שהטמפ היא 45? והאם מאורר ברמה יכול לעשות הפרש כזה בטמפ לטובה כמובן?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. על פי מה שקראתי כאן יש איזה תוכנה שיכולה לבדוק לי את החום של הזכרונות ואת המהירות סיבוב של המעבד האם זה קיים? ואם כן מישהו יכול בבקשה לצרף קישור עם מעט הסבר?

5. המאוורר שלי התחיל לעשות רעש של טרקטור ואי אפשר להגיע לציר של המאוורר לשמן. יש מקום בארץ שמוכר או שזה רק הזמנה מחול?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום לכולם. קיבלתי היום את ה SSD החדש שלי. לפי בנצ'ים שבדקתי במקומות אחרים מהירות הקריאה והכתיבה האקראית וה IOPS אמורה להיות קרוב לכפולה ממה שאני מקבל. אני עם חומרה יחסית ישנה, אבל אני לא חושב שהיא אמורה להגביל את המבחנים הספציפיים האלה בצורה כזו. 3770K, Z77A-G43, 4X4 GB DDR3 הבנצ'ים שלי: https://imgur.com/ibeMHQe נקלתי בחיפושים באנשים בודדים עם בעיות דומות, אבל ללא פתרונות קונקרטיים. האם למישהו יש הצעות?

7. שלום.. הסיפור שלי הוא ככה.. יש לי אינטרנט 100 מגה של הוט כתשתית וכספק. יש לי שני מחשבים בבית, אחד נייח והשני נייד.. המודם (HOTBOX) הוא directly connected למחשב הנייח ואני גולש בWIFI בנייד. כאשר אני מוריד בטורנט (יש לי יוזר בטורנט ליץ' ככה שהמהירות הורדה אמורה להיות מקסימילית תלוי בקובץ אותו אני מוריד) אני מגיע בנייח למהירות של מקסימום 2 וחצי מגה לשנייה. כשאני עושה בדיקת מהירות ב speed.hot.net.il אני מקבל מהירות של 75MBPS לערך. עכשיו, כשאני מחבר את המודם ישירות לנייד ומבצע בדיקת מהירות אני מקבל 100MBPS וכשאני מוריד את אותו קובץ שהורדתי בנייח אני מקבל מהירות של 7-10 מגה לשנייה. חשוב לציין ששני כרטיסי הרשת שלי גם בנייח וגם בנייד תומכים ב100 מגה. אם מישהו יכול לעזור …

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  8. שלום, נכון להיום יש לי מעבד e6550 עם 1333fsb עכשיו בתוכנה cpu-z כתוב לי שמהירות הבאס של המעבד היא 333mhz ,ויש לי זכרונות שהם 800mhz האם זזה חונק אחד את השני? , ואיך הfsb משחק פה ? תודה לעונים ,לידור .

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  9. מהירות שאני מגיע היא 3 מגה לשנייה במחשב די חדש יחסית USB 2 יש לי מחשב ממש ישן בבית שם הוא מעביר אפילו יותר מהר 7 מגה לשנייה מה יכול להיות הגורם לזה ?

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  10. מאחר ולא נותרו מקום לחבר את כונן ה BLACK WD 1 GB החדש שקניתי רכשתי כרטיס PCI עם יציאת SATA. הבעיה היא שה הכונן המחובר דרך כרטיס הPCI מעביר נתונים בקצב איטי מאד של 4MB\SEC במקסימום בלבד, השתגעתי עם זה לגמרי כבר.. רעיונות כיצד לפתור זאת?

11. Started by דני35,

התחדשתי בשעה טובה בכונן חדש מדגם wd black sn 750 וחיברתי אותו עם מתאם pci,אני מקבל מהירות יחסית איטית ליכולת של הכונן, זה בגלל החיבור דרך מתאם?מצרף צילום מסך של המהירות,ולינק למוצר עצמו, והאם יש אפשרות בלוח אם ישן לעשות העתקה של כונן מערכת ההפעלה לכונן החדש? דגם הלוח אםhttps://www.gigabyte.com/il/Motherboard/GA-H77M-D3H-rev-10#ov לינק לכונן המדובר https://www.amazon.com/BLACK-SN750-500GB-Internal-Gaming/dp/B07MH2P5ZD לינק למתאם ששמתי במחשב https://www.ebay.com/itm/Pro-M-2-Nvme-Ssd-Ngff-To-Pcie-3-0-X16-X4-Adapter-M-Key-Interface-Card-Full-E6H9/333230729702?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2057872.m2749.l2649 תודה לכם מראש.

12. לפני כשבוע בערך קניתי כרטיס מסך חדש, GV-R9000 Pro שזהו בעצם כרטיס מבוסס על הRADEON9000pro של חברת GIGABYTE עם 128מ"ב זכרון העובד במהירות של 275 (550) והליבה עובדת על מהירות של 275מ"ה, במחיר של 719 ש"ח!!. אני די התלהבתי מהכרטיס בהתחלה, ביחס לכרטיס ה Riva TNT2 הישן שהיה לי, חשבתי שכמעט כל המשחקים יעבדו בלפחות 30fps ברוזולוציה של 800 על 600 (אני לא צריך יותר מזה, יש לי מסך 15 אינץ') אז עשיתי עליו בדיקות ומה שמרגיזזז$#@! אותי מאוד מאוד זה שאני מפעיל את DOOM III ואפילו על רוזולוציה של 640 על 480 הוא עובד לי במהירות של מקסימום 10 fps!!!!! איך ייתכן????? וגם כשאני עושה בנצ'מרק ב 3dmark 2003 אני מקבל ציון 960 ובבדיקה השנייה קיבלתי ממוצע של 7fps!! תקנו אותי עם אני טועה אבל זה לא נ…

• 6 תגובות
    • 928 צפיות
  13. Started by Yossi18,

היי, יש לי סיבים אופטיים במהירות 1000M והייתי מקבל בחיבור קווי בין 700-950 שזה מצויין כבר תקופה ארוכה שכל הבדיקות מהירות נתקעות לי על 500-550 ולא מצליחות לעבור, מאיזה סיבה זה יכול להיות ?

14. Started by ktulu,

שלום, לארחונה אני סוב מבעיות גלישה במחשב השולחני. ווינדוס 7. חיבור אלחוטי לאינטרנט עם מתאם USB - RTL8191S Single-Chip IEEE 802.11b/g/n 1T2R מהירות 40 מגה של בזק. ספק 012. ראוטר של נטגיר התופעה היא ירידה במהירות האינטרנט עד למהירויות מגוכחות של 0.5 מגה. באופן תקין במקסימום אני מגיע למהירות של 18-20 מגה בגלישה האלחוטית. כשאני מרגיש שהאינטרנט זוחל, אני מתנתק מהרשת הביתית ומתחבר מחדש. ואז מיד חוזר למהירות תקינה. disonnect ומיד connect מסדר את העניין. השאלה האם סביר להניח שכרטיס הרשת הוא הבעיה פה? ואם לא, מה עוד יכול להיות? תודה.

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. שלום לכולם באחד המחשבים מותקן לוח אם asus a55bm-a עם כרטיס רשת Realtek® 8111G. המחשב מחובר בכבל להוטבוקס - והמהירות מוגבלת עד 50MB בבדיקת מהירות. בבדיקה עם מחשב אחר באותו כבל המהירות מגיעה ל 90mb. בדקתי שהדרייברים+ביוס מעודכנים - מה יכולה להיות הבעיה? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אהלן, יש לנו אינטרנט של הוט (100 מגה) שמחובר לטלווזיה חכמה, לעיתים ניידים של המשפחה, ושני מחשבים. משום מה כאשר אני מדליק את המחשב שלי מהירות האינטרנט נופלת מיד לאיזור ה 1 מגה לשניה. אציין שלאחרונה האינטרנט לא יציב בלי קשר, והיו מקרים שגם כשמחשב מכובה נדרש איפוס לראוטר כדי שהאינטרנט יהיה תקין. עם זאת, בדקתי מספר פעמים והמהירות נופלת גם כשהמחשב דולק, וברגע שמכבים שוב היא חוזרת.ואין לי תוכנות שרצות ברקע כמו טורנט/סטים/אוריג'ין. גם במנהל המשימות לא מוצג שימוש באינטרנט בכלל. אני מוריד טורנטים מדי פעם אבל מעבר לזה מנסה להמנע מאתרים מפוקפקים. סריקה מלאה של ווינדוס לא העלתה כלום. מה יכול להיות הגורם לדעתכם?

• 0 תגובות
    • 920 צפיות
  17. עשיתי בדיקת מהירות בשני מחשבים שונים במחשב הפחות טוב מהירות ההורדה קרוב ל 50 , העלאה 5. במחשב היותר טוב מהירות הורדה בסביבות 9 והעלאה קרוב ל- 5. הכוונה שהנייד הטוב יותר היא מבחינת המפרט השלו. איך יש הבדל כזה גדול בין הניידים.?

18. Started by udi,

האם יש דרך שאני יכול לדעת באיזו מירות אני יכול להוריד קבצים אינטרנט ולא לפי מה שספק האינטרנט אומר אלא ממש בפועל ?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. כונן קשיח סאטה 1 אמור לרוץ 150 מגה בייט לשניה וכונן קשיח סאטה 2 אמור לרוץ 300 מגה בייט לשניה למה ב MHDD הסאטה אחד מופיע 35 מגה לשניה והסאטה 2 מופיע 50 מגה לשניה ? למה זה כל כך נמוך ?

• 2 תגובות
    • 993 צפיות
  20. Started by ikehgl,

עד לאחרונה קיבלתי מבזק תשתית לאינטרנט, כשהגלישה המירבית היתה במהירות 15 מ.ב. בזק טענו שלאיזור שלי אין תשתית שמאפשרת גלישה מהירה יותר. החלפתי לתשתית כבלים ועברתי להוט, שם הובטחה לי גלישה במהירות 100 מ.ב ידוע לי שזה רק תאורטי, ושבפועל זה אמור להיות פחות. אבל הופתעתי כאשר עשיתי בדיקת מהירות גלישה והתוצאות היו בין 160-197 מ.ב מהירות הורדה. איך זה יתכן, כשהובטח לי במקסימום רק 100 ? מי יכול להסביר ? תודה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום רב למומחים, יש לי בעיה שמציקה לי מס' חודשים. אני עובד ב- RDP מהמשרד על המחשב הביתי שלי, יש לי חיבור 500 של הוט (גם בבית וגם במשרד) בחודשים האחרונים נתקלתי בתופעה מוזרה, לאחר כמה שעות עבודה (כמות השעות משתנה) מהירות ההורדה של המחשב הביתי יורדת מ- 400 - 500 ל - 50-100. לאחר אתחול חיבור הרשת המהירות חוזרת למהירות הגבוהה עד הפעם הבאה. החלפתי כרטיס רשת, במשך כמה שבועות תקין, ושוב ירידה עד האיפוס ולאחר מכן שוב מהירות גבוהה. יש למישהו רעיון איך לתפעל תקלה כזו ? תודה מראש לקוראים ולעונים חיים

• 0 תגובות
    • 930 צפיות
  22. Started by kobim,

יש לי מהירות גלישה איטית למרות שמהירות ההורדה והעלאה רגילות (לא אטיות)..... יש פה אנשים שגם להם זה קרה בזמן האחרון? ואם הצלחתם לפתור את הבעיה בקשה תעזרו לי כי זה בלתי נסבל.... צריך לחכות כמה דקה לפעמים שתיים לפני שהוא אפילו פותח לי את הפורומים פה! יש לי מהירות של 1.5MB דרך יס אם אני לא טועה ספקית בזק בינלאומי. אשמח לכל עצה אפשרית.

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  23. Started by ilanb0,

מחובר בפייבר במהירות 1000 מגה. באחת השלוחות/חדרים, החיבור הקווי (כבל רשת שרץ דרך הקיר עד לארון תקשורת לראוטר) מראה מהירות הורדה היא 100 מגה. האם יכול להיות שזה בגלל החוט הזה שמנותק? האם לא היה אמור למנוע חיבור כלל לרשת בגלל חוט מנותק? דרך אגב, בחדר הסמוך, אותו סוג חיבור (כבל רשת דרך הקיר שמתחבר לראוטר) מראה מהירות הורדה תקינה (ממוצע של כ - 700 מגה).

24. אמרו לי שאין הבדל גדול בגלישה באינטרנט בין סלרון , פנטיום , אתלון 64 באינטרנט ושאני ארגיש את ההבדל של האתלון 64 רק במשחקים זה נכון ? כי אני אישית לא מבין את ההתלהבות...הרכבתי וניס וזה דיי עלוב אפילו מאוד.. היה לי לפני כן סלרון 2000/400/128KB ומה להגיד לכם הבדל רציני ומשמעותי אין !

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  25. Started by crazydiamond,

המחשב שלי הוא פנטיום 3 1000 עם לוח אסוס cuv4xe עם 512 MB זיכרון. הכוננים שלי הם : primary master: WD 40GB 7200 primary slave: pioneer dvd 114 secondary master :asus cd rom X52 secondary slave: lg cdrw 16x40 כאשר ההארדיסק מחובר לבד מערכת ההפעלה (XP) עולה יותר מהר מאשר המצב הרגיל שבו כונן הDVD מחובר על אותו הכבל של הדיסק הקשיח. יש לציין שהלוח תומך ב udma 5 וההארדיסק מזוהה כ udma 5 וה DVD מזוהה כ udma 2, האם המצב הזה גורם להארדיסק לעבוד כ udma 2 או הוא נשאר udma 5 אם האטה מסויימת?

• 3 תגובות
    • 630 צפיות

דיונים חדשים בפורומים