עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום, יש לי לפטופ של סמסונג שקניתי לפני שנתיים. לפטופ מאוד חזק שעלה לי כמעט 5000 שקל בזמנו. הבנתי בלפטופ יש 2 כרטיסי מסך: (הכרטיס החלש שהמחשב משתמש בו כרגע) - Intel® HD Graphics 4000 (הכרטיס "החזק" שהמחשב לא משתמש בו) - AMD Radeon. HD 7670M ההגדרות של המחשב הם: זיכרון - 8GB RAM מעבד - Intel® Core i5-3210M CPU @ 2.50GHz 2.50GHz מערכת הפעלה Windows 7 64bit השאלה שלי.. היכן אני יכול להגדיר את הכרטיס מסך השני (שהוא החזק ויכול להריץ משחקים טובים)? כי כשאני נכנס לאתרים כמו SystemReqLab לבדוק אם המחשב יכול להריץ את המשחק הוא מזהה לפי הכרטיס מסך 4000 (הראשון). ועוד שאלה, היכן אני יכול להוריד דרייברים לעדכון? כי בערך שנתיים לא עידכנתי.. בגלל שבאתר הרשמי של ATI כשאני מוריד משם, זה…

2. Started by magafaim,

שלום, קניתי מסך רחב חדש והכל נראה מתוח לרוחב, לאחר שנכנסתי לאפשרויות רזולוציה הבנתי שהרזולוציה שניתנת לי היא של מסך רגיל ולא רחב. אני משתמש בכרטיס מסך מובנה של לוח אם מדגם GIGABYTE EG41MF-US2H. האם ישנה אפשרות שהלוח אם אינו תומך במסך רחב? המסך הוא ENVISION H2276WDL תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by rivki1985,

הי אני מנסה לעשות שיחזור על הכרטיס זיכרון של הנייד שלי אבל שאני מכניסה את הפלאפון למחשב הוא מזהה אותו רק כמכשירים ניידים וכשאני מפעילה את התוכנת גיבוי הוא לא מזזה את המכשירים הניידים רק כונן קשיח או דיסק CD יש פתרון? מצורף קובץ צילום מסך

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by RevBlue,

יש לי מחשב שולחני ונייד, ועל השולחני גיליתי בזמן האחרון בעיית גישה לאתרים בחו"ל. למשל newegg.com לא עולה בכלל, ו- twitch.tv אם עולה אז איטי מאוד, והרבה זמן הסטרים עצמו של הוידאו אף פעם לא טוען עד הסוף. אני משתמש ב- FF, ניסיתי בכרום וזה דווקא נכנס אבל איטי מאוד. אני מחובר דרך מתאם HPNA של בזק. העניין שעל הנייד שלי שמחובר באותה נקודה קווי, אין את הבעיה הזאת. אין לי DNS או פרוקסי מוגדר. למישהו יש רעיון?

• 2 תגובות
    • 962 צפיות
  5. Started by tomerA,

יש לי מחשב DELL latitude XT2 עם windows 7 home premium 64 bit הבעיה שהיא שהמחשב (פתאום) לא מזהה שום רשת WIFI. מה שניסיתי עד עכשיו: - הסרת הדרייבר של הWIFI, הפעלה מחדש של המחשב והתקנה מחדש מגיבוי של הדרייבר. - הסרת הדרייבר של הWIFI, הפעלה מחדש ולתת לwindows להתקין את הdriver לבד - כניסה למצב בטוח עם רשת כדי לוודא שתוכנה צד 3 לא מפריעה. - ביטול כול הfirewalls ותוכנות הגנה למיניהן. - ניסיון לפתוח hotspot מהטלפון. - שחזור מערכת לכמה ימים קודם.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. אני צריך לקבוע רווח של שורה וחצי באופיס איך אני עושה זאת

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. לאחרונה אחד המאווררים על הכרטיס שלי התחיל לזמזם, מעין רעש כזה שנשמע קצת כמו טעינה של קשיח, ניסיתי לשים WD40 אבל זה החזיק רק כמה שעות אני מניח שבגלל החום שנפלט מהמכשיר זה התייבש. האם יש אפשרות לפתור את זה בצורה אחרת?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. אני מקבל את ההודעה שבתמונה מספר פעמים ביום, המסך נהפך להיות שחור לכמה שניות בודדות וחוזר לתפקד כרגיל. מישהו יודע מה הבעיה ואיך לפתור אותה? יש לציין שכאשר אני משחק במחשב אין שום בעייה.

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. Started by ron56,

אני מחבר את המודם למחשב ואין לי חיבור אינטרנט כי המחשב לא מזהה את כרטיס הרשת. מה אני אמור לעשות אולי זה קשור להגדרות? מחשב i3 חלונות 7 לוח asus p8h61-m

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום לכולם באחד המחשבים מותקן לוח אם asus a55bm-a עם כרטיס רשת Realtek® 8111G. המחשב מחובר בכבל להוטבוקס - והמהירות מוגבלת עד 50MB בבדיקת מהירות. בבדיקה עם מחשב אחר באותו כבל המהירות מגיעה ל 90mb. בדקתי שהדרייברים+ביוס מעודכנים - מה יכולה להיות הבעיה? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Far_Away,

היי, חיברתי את הפלאפון למחשב דרך USB והוא נותן שגיאה usb device not recognized Windows has stopped this device because it has reported problems. (Code 43) A request for the USB device descriptor failed. ניסיתי לעשות הרבה דברים שכתובים באינטרנט וכלום לא עזר. (לנתק ולחבר, לכבות, לעשות ריסט למחשב, להוציא את הבטרייה, להסיר את ההתקן מהdevice manager.) ניסיתי גם עם כבל אחר, במחשב אחר, פשוט לא מזהה את הפלאפון שלי בשום דרך. הורדתי אפילו דרייבר לusb של גלקסי 3 וכלום. חשוב לציין שעד לפני כמה ימים זה זיהה אותו ועבר מצויין. למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות?

• 2 תגובות
    • 5.7k צפיות
  12. שלום, יש ברשותי מחשב חדש נייח המסך מתחבר בכבל DVI לכרטיס מסך R280X לאחרונה קורה לי דבר מוזר שכאשר אני לא נוגע במחשב לאחר 20 דקות המסך נכבה והוא לא מצליח לחזור אני מקבל את ההודעה no input signal ורק שאני מכבה ומדליק את המחשב הוא חוזר, זה קרה לאחרונה לפני לא היה בעיה והוא היה חוזר מהמצב שינה הזה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. מחשב המריץ Windows 7 גרסת 64 ביט. המחשב קופא לגמרי למשך מס' שניות מדי זמן רנדומלי, ללא כל קשר לפעולה שמתבצעת או לאו בו. אין כל הודעת שגיאה, לא מסך כחול. המחשב פשוט קופא ולאחר מס' שניות המצב חוזר לקדמותו. כיצד ניתן לאבחן את הגורם לזה?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by FinalArrow,

לאחרונה המחשב שלי נהיה די איטי כשזה מגיע לזמני טעינה (גם בעליית המחשב עצמו, גם בזמני טעינה של משחקים, עמודים בדפדפן וכו'). אני חושד בדיסק קשיח שלי, Samsung HD103SJ 1TB. הרצתי בדיקה עם התוכנה CrystalDisk: http://s8.postimg.org/kr2pwtfv9/Capture.png ובזמן האחרון יש לפעמים גם רעשים מתוך המחשב, שנשמעים ככה (יכול להיות שתצטרכו להגביר קצת את הווליום כדי לשמוע): https://clyp.it/fle1hbre האם יש צורך להחליף דיסק קשיח? תודה!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  15. אוקי אז ככה לאחרונה החלפתי את כרטיס המסך שלי תחת אחריות בחנות פלונטר. היה לי gigayte r9 290 WF תקול שהוחלף בsapphire trix. לאחר שלושה ימים שהמחשב רץ הכרטיס קרס והיה לי מסך שחור שרק הפעלה מחדש של המחשב פתרה את הבעיה. הייתי אופטימי חשבתי שזה סתם איזה משהו. לאחר שלושה ימים נוספים זה קרה שוב ואז התחלתי לבדוק את העיניין. לאחר בדיקה בפורומים בעיקר בחול ראיתי שזו בעיה נפוצה יחסית, וניסיתי את כל הדברים שהציעו כמו בדיקה במחשב נוסף, מחיקת הדרייבר לחלוטין תחת סייף מוד , התקנת דרייבר ישן יותר ועוד. יש לציין ששום דבר לא פתר את הבעיה, אך חוץ מהבעיה הזאת הכרטיס עובד מצויין, שקט מאוד ומריץ הכל כמו שצריך. התקשרתי לפלונטר היום הסברתי להם את הבעיה ומה שהיה להם להגיד זה שזה לא בעיה כזאת נורא…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by ido135,

המחשב קורס אחרי כחמש דקות משחק בCS GO ללא התרעה פשוט נכבה ונדלק מחדש המחשב חדש לגמרי ביום שישי הגיע אלי המפרט [TABLE=class: cms_table_cms_table, width: 100%, align: center] [TR] [TD]Intel Core i7-4790 3.6Ghz 4.0 Ghz Turbo LGA1150 Tray[/TD] [/TR] [TR] [TD]Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2[/TD] [/TR] [TR] [TD]Asus H97M-PLUS for 1150[/TD] [/TR] [TR] [TD]Fractal Design Define R5 Titanium Window[/TD] [/TR] [TR] [TD]DDR3 8GB 1600 CL9 Balistix Sport 1.5V Crucial[/TD] [/TR] [TR] [TD]Gigabyte GTX970 G1 GAMING 4GB DDR5[/TD] [/TR] [TR] [TD]Seagate Barracuda 7200.14 2TB SATA3[/TD] [/TR] [TR] [TD]Crucial SSD 256G MX100 MLC SATA3[/TD] [/TR] [TR] [TD]LG DVDRW X24 SATA[/TD] [/TR] [/TA…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. בניתי רייד עם לוח גיגהבייט x97 ,רייד5. דיסקים מסוג סיגייט של 8 טרה 5יח'. הכל עובד אחלה השאלה איך אני יכול לעקוב אחרי מצב דיסקים דרך תוכנה ? או האם יש דרך אחרת? ואם חלילה דיסק נופל איך אני ידע איזה? תודה לעונים .

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by ikehgl,

שלום למה יש לי בעייה בהקלדה בפרום שלכם ? אני נאלץ ללחוץ על כל מקש בחוזקה ולאט, אחרת אין הקלדה. זה נכון לגבי אותית, סימני פסיק ונקודה או מקש רווח.

19. הרכבתי מערכת מבוססת AMD ASROCK 990 EXTREME 3 AMD PHENOM 2 X4 965 C3 3.4GHZ COOLER MASTER 212X HYPER 2X4 GB G.SKILL 1333MHZ SNIPER SAPPHIRE HD7950 3GB OC DP CORSAIR CX750W ANTEC P280 SEAGATE 1TB 7200RPM LG DVDRW X24 הסתכלתי במדריך של הלוח יש שם הנחייה לגבי כרטיס מסך יחיד , שמומלץ לשים על PCIE2 כשאני שם את הכרטיס מסך על החריץ הרחבה הוא נוגע בצורה קצת מלחיצה על החיבור של הSATA בלוח אם (זה כרטיס מסך DUAL PLATE) השאלה היא אם זה כזה משנה אם אני אחבר את הכרטיס מסך בPCIE2 או PCIE3 מבחינת מהירות עבודה או בכלל אם יש חשיבות לחריץ הרחבה ראשי שיהיה PCIE2 או PCIE3 ? ובנוסף כשהכרטיס מסך על חריץ PCIE2 הוא מעל לסוללה של הביוס , אני מניח שזה כרטיס מסך שמתחמם... , זה לא עלול להזיק ? כמו כן …

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by Or1987,

שלום, קיבלתי היום את הכרטיס 280X DUal X המשומש מ TMS, לאחר שהרכבתי וחיברתי אותו הכרטיס עולה עם פסים על המסך, לאחר התקנת דרייבר בכלל לא עלה, הסבירות היא שהבעיה בכרטיס נכון? גם כרטיס הONBOARD עובד בסדר מחשב חדש עם ספק Huntkey apfc 700W

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך שנהרס וקיים במחשב שקניתי לפני 10 חודשים, הוא עדיין באחריות. כשהלכתי לחנות אמרו לי שיתקנו אותו ולא יחליפו בחדש. השאלה שלי היא האם זה נהוג? או שנהוג להחליף לחדש. עם כל הכבוד אין שום סיבה שכרטיס מסך ייהרס אחרי 10 חודשים ואם כן לדעתי אני אמור לקבל אחד חדש לא לתקן את הפגום. או שאני טועה? תודה מראש לכולכם.

22. Started by dovk,

שאלה : במחשבי שמבוסס על חלונות 10 64 קיימים 3 USERS אני ADMIN אצלי ב-YOUTUBE אין לי שליטה כמעט על תזוזת הסרגל עם העכבר בסרט (משתולל וקשה לייצב מיקום)אצל 2 המשתמשים האחרים לא קיימת התופעה הנ"ל סיבות ופתרון ? משתמש בMICROSOFT EDGE

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. בחמשב של חבר שלי הוא נכבה בכל פעם שהוא מריץ משחק בהתחלה חשב שזה הכרטיס מסך אבל אני חושב שזה יותר בכיוון של הספק כי המחשב ישר נופל מבלי מסך כחול או איזה מסך לפני אני כבר לא ממש זוכר איזה תוכנה שומרת לוגים של כל כיבוי לא רצוי כזה אשמח לעזרתכם באיתור התקלה דרך אגב הספק הוא מודולרי של קולרמסטר 750W ככה שהוא אמור להחזיק בקלות את הכרטיס הבודד שיש לו GTX1070 תודה

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. הקול במחשב נתקע כל כמה זמן לכמה שניות בזמן שאני משחק או רואה סרט ולא יודע מה יכולה להיות הבעיה. אשמח לעזרה

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. Started by liloli,

שלום רב. לאחרונה המחשב התחיל להראות סימני מצוקה כאשר אני לוחץ על הדלקה הוא כאילו מנסה "להתניע" ללא הצלחה במשך כמה דקות ואז לבסוף הוא מופעל ועולה. צירפתי סרטון של התופעה יש לציין שמה שרואים זה רק דקה וחצי מתוך 8-10 דקות עד לרגע שהוא מצליח להידלק. אשמח לקבל טיפים או מידע קונקרטי לגבי הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה. אציין כי ניתקתי את כל הכבלים של החשמל מהלוח אם והכרטיס מסך ואף הוצאתי את הזכרונות והחזרתי הכל למקומו במטרה לנסות ו"לשחרר" אולי מתחים במעגלים וזה זה לא עזר. https://youtu.be/CNFZ1gS25bM

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.