עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. למה יש לי אזהרה עליו? ומה זה בכלל? אני יודע ש DIM זה אמור להיות הזיכרון...אבל DMI לא יודע...תסבירו לי בקשה!

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by jonjon,

מה אני צריך שיתאים?

• 10 תגובות
    • 4.2k צפיות
  3. Started by pcfreakk,

אני קורא פה בהודעות על כך שמחשב עושה/לא עושה POST. מה זה אומר? תודה רבה!!

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by fire15,

מה זה משאבי מערכת כי המחשב שלי אחרי כמה זמן רשום 7% משאבי מערכת ויש לי 512 MB ורשום 220 MB פנויים אז מה זה משאבי המערכת זה מונע מימני להפעיל תוכנות אז מה אני עושה בקשר לזה? ו(וכרגע יש לי WIN98SE)

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by kokoki,

שלום רציתי לדעת מה זה צוואר בקבוק? והאם במפרט שלי יש את זה? ואם כן מה לעשות? המחשב שלי: מעבד: Intel core 2 due E8400 3.0 Ghz 6MB Cache s775 1333Mhz לוח אם: Gigabyte GA-P31-ES3G (775 C2Q 1333Mhz, Intel P31, DDR2 1066, PCI-E, HDAudio,GBL זכרון: שתי זכרונות של ג'יגה כ"א של קינגסטון. ספק:HEC 500TD- TF PSU 500W כרטיס מסך: gigabyte gtx560 ti 1gb את הכרטיס מסך קיבלתי היום

• 3 תגובות
    • 3.1k צפיות
  6. Started by NIRAN,

מה זה צורב BULK? והאם הוא טוב?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Intel Celeron,

אני מכיר את המושג בכלליות רציתי הסבר יותר מקצועי. ועוד משהו יש לי פנטיום 3 - 800/133/256 והמחשב שלי תופס איטיות קופא מדי פעם גם אחרי פירמוט ללא כניסה לאינטרנט שהוא במצב נקי המחשב איטי . החלפתי זכרונות , כרטיס מסך , HDD אין כלום איטי מת. לחבר שלי יש פנטיום 2 המחשב טס. דרך אגב יש לי לוח ELITE וציפסט VIA על הנייר הלוח עובד מזהה את כל ההתקנים. הלוח משנת 99-00

• 29 תגובות
    • 4.1k צפיות
  8. השאלה בכותרת......אין לי מושג מה זה צריבת ביוס ......והבנתי שאפשר לעשות את זה דרך כרטיס PCI ..מה זה אומר???? מישהו יכול להביא לי איזה לינק להסבר(עדיף בעיברית) תודה על העזרה!

• 0 תגובות
    • 976 צפיות
  9. Started by ppe,

רוצה לפרמט נותן הודאה DISK BOOT FAILURE INSERE INSERT SYSTERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER עזרה דחוף מה הוא מבקש? תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 880 צפיות
  10. Started by maCr0T,

מה זה?! במסגרת תיקון המחשב הישן שלי, הגרתי את הHD, ובביוס כיוונתי שהFLOPPY ראשון בבוט סיקווינס, ועכשיו, לפתע, הוא מאתחל ישר מהHD, אי אפשר לאתחל מהדיסקט או מהCD, הביוס מוגדר נכון והדיסקים תקינים, מה עושים? maV שרוצה לצבוע בכחול את המחשב ההוא ולזרוק לים...

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by 2ten,

שלום יש לי בעיה במנהל התקנים מופיע סימן קראה על דבר זה AJE05UMZ IDE Controller אני לא יודע מה זה? ואך אני יכול לפתור את בעיה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. יש לי בעייה בזזמן האחרון אני מקבל מלא פעמים הודעה שאומרת generic host process for win32 services has encountered a problem and needs to be closed אני עושה close ואז נאי מקבל 60 שניות כדי לסגור את התכניות שלי ואז המחשב מתכבה בזמן הזה כתוב לי למטה the remore procedure call (RPC) service terminated unexpectedlly בסוף הוא באמת מתכבה.. מה זה?? איך אני מסדר את זה?? תודה אם כבר אני שואל אז למישהו יש מושג למה כמעט כל פעם שאני נכנס למשחקים מתנתק לי האינטרנט ואני לא יכול להתחבר לפני שאני עושה ריסטרט?? הרבה יותר חשוב לי שתענו על השאלה הראשונה כי אני לא יכול לעבוד ככה תודה שוב..

13. Started by 2lame,

מה יותר טוב Geforce 8500 GT 512 MB או Redeon X1650 pro 256mb או Redeon X1650 pro 512mb?

• 12 תגובות
    • 915 צפיות
  14. בעיקר לעיבוד ולהעלות וידאו

15. יש לי מסך LG FLATRON 775FT שעובד כבר שנתיים בלי בעיות, פתאום 5 שעות אחרי שחיברתי אליו מחשב חדש הוא נכבה ולא נדלק, כמו כן הרחתי ריח של פלסטיק שרוף שעולה מהמסך. מה יכול לגרום לזה? צריך לציין שהמסך לא מחובר לחשמל דרך המחשב אלה ישירות למפצל החשמל. גם לא נראה לי שיש קשר בין זה שחיברתי אותו למחשב חדש

• 11 תגובות
    • 945 צפיות
  16. הפעלתי FL STUDIO (תוכנה קלה יחסית, גם בשימוש וגם למחשב). יש הרבה "פצפוצים" ורעשי רקע, בדרך כלל זה כי התוכנה מכבידה על המחשב. מה שמוזר זה שהמעבל לא עובר את ה 35% ויש לי 3G זיכרון, במצב כזה אפילו ב K7 הישן שלי לא שומעים רעשים. מה עוד יכול לגרום לבעיה? כרטיס קול (אני משתמש במובנה של הלוח, מדובר במחשב ששמופיע בצד)? דיסק קשיח?

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. אני עובד עם כונן CD (רגיל, לא צורב) SCSI של Toshiba שעבד יפה עד לפני מספר ימים. פתאום לאחרונה הוא התחיל לעבוד לאט בצורה בלתי נסבלת. דבר ראשון ניקיתי את הכונן עם CD לניקוי - ללא שיפור. בדקתי במנהל ההתקנים ופתאום ראיתי משהו מוזר: אני עובד על בקר SCSI של Adaptec. הופיע לי פתאום בקר SCSI חדש שנקרא AXVodka. הבקר המוזר הזה לא משתמש במשאבים במערכת, הוא פשוט שם. לא זכור לי שהתקנתי אי פעם בקר בשם זה - וגם אני ממש לא אוהב וודקה - מאיפה זה בא לי? האם זה יכול להיות הגורם? מה יכול לגרום לכונן CD פתאום להתחיל לעבוד לאט - אבל באופן קיצוני? האם יש גם בכונן SCSI מקום וצורך בכיווני DMA ? תודה.

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  18. היי לכולם, כבר תקופה ממושכת שאחת לכמה ימים סדר הכוננים ברשימת כונני האחתול בביוס ( BOOT OPTIONS PRIORITIES, GYGABYTE B450 AORUS ELITE) משתנה על דעת עצמו, במקום שיהיה מקובע לנצח נצחים על windows boot manager. המשמעות היא שבעת האתחול עלי להפעיל את המחשב מחדש, להכנס להגדרות הביוס, לשנות בחזרה את הסדר ולבצע שמירה והפעלה מידש, רק שזה לא ממש עוזר. מצרף תמונה כפי של הגדרות סדר התחול כפי שהן צריכות להיות. הצעות לפתרון הבעיה? תודה מראש.

19. במחשב שלי מותקן ויסטה ובגאדג'ט שם יש אפשרות לשים משהו שמראה כמה הוא שתמש במעבד ובזיכרון.. המחשב מהיר והכל.. אבל נגיד יש פעמים כאילו זה קורה פעם בהרבה זמן אבל נגיד שהוא טיפה נתקע כזה לכמה שניות או חושב או משהו.. אבל לפי הגאדג'ט הזה הוא מראה שהמעבד לא פועל על 100 אחוז וגם לא הזיכרון ואפילו לא על חצי ובכל זאת הוא כזה נתקע.. אז מה גורם לכזה דבר? כאילו אם זה לא המעבד או הזיכרון תוקע את זה לכמה שניות אז מזה יכול להיות?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. המעבד לא מתחמם יתר על המידה. מה עוד יגרום לו להכבות ללא התראה? הספק? (400W) ייתכן שהכרטיס מסך גורם לכיבוי (מתחמם יותר מדי??) המפרט: ADM 64 3200 X800 gto 1 GB ddr2

• 5 תגובות
    • 541 צפיות
  21. אני גולש לי בסבבה, פתאום הוא מפסיק לזוז... האם יכול להיות שזה בגלל: הצד עם הכרטיס של ההרדיסק לא מקורר, והוא קרוב לפח....(הוא לא מקורר, הצד השני כן.) משהוא אחר...?

• 17 תגובות
    • 4k צפיות
  22. המחשב נתקע אחרי 3-4 דקות בביוס, בוינדוס עובד טוב לא מזמן החלפתי גוף קירור לצ'יפסט האם קשור :s05: יש לי lanparty ultra תודה

• 7 תגובות
    • 754 צפיות
  23. אני משער שזיכרון פגום לא יגרום לו להתקע אלא רק להציג שגיאות (והוא לא מציג שגיאות במהלך הבדיקה עד שהוא נתקע). המחשב נתקע גם במהלך עליה של ווינדוס ובמהלך ההתקנה של ווינדוס.

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  24. Started by Selinko,

שלום לחבר שלי יש P4 והוא התקין WIN XP והמחשב כל הזמן עושה מפעיל את עצמו מחדש .... מה יכול לגרום לבעיה? ביטלנו את האפשרות שהWINDOWS מפעיל את עצמו אוטומטית....... הטמפ של המעבד היא 43 (לפי הביוס) זה הרבה אתם חושבים? אולי הקירור של המעבד לא טוב? יש לו P4 עם קירור מקורי אני סבור... זה יכול להיות כרטיס מסך? לא נכון? אז אם יש לכם רעיון אני אודה לכם תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים