תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,285 דיונים בפורום זה
-
הפעלתי FL STUDIO (תוכנה קלה יחסית, גם בשימוש וגם למחשב). יש הרבה "פצפוצים" ורעשי רקע, בדרך כלל זה כי התוכנה מכבידה על המחשב. מה שמוזר זה שהמעבל לא עובר את ה 35% ויש לי 3G זיכרון, במצב כזה אפילו ב K7 הישן שלי לא שומעים רעשים. מה עוד יכול לגרום לבעיה? כרטיס קול (אני משתמש במובנה של הלוח, מדובר במחשב ששמופיע בצד)? דיסק קשיח?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני עובד עם כונן CD (רגיל, לא צורב) SCSI של Toshiba שעבד יפה עד לפני מספר ימים. פתאום לאחרונה הוא התחיל לעבוד לאט בצורה בלתי נסבלת. דבר ראשון ניקיתי את הכונן עם CD לניקוי - ללא שיפור. בדקתי במנהל ההתקנים ופתאום ראיתי משהו מוזר: אני עובד על בקר SCSI של Adaptec. הופיע לי פתאום בקר SCSI חדש שנקרא AXVodka. הבקר המוזר הזה לא משתמש במשאבים במערכת, הוא פשוט שם. לא זכור לי שהתקנתי אי פעם בקר בשם זה - וגם אני ממש לא אוהב וודקה - מאיפה זה בא לי? האם זה יכול להיות הגורם? מה יכול לגרום לכונן CD פתאום להתחיל לעבוד לאט - אבל באופן קיצוני? האם יש גם בכונן SCSI מקום וצורך בכיווני DMA ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
היי לכולם, כבר תקופה ממושכת שאחת לכמה ימים סדר הכוננים ברשימת כונני האחתול בביוס ( BOOT OPTIONS PRIORITIES, GYGABYTE B450 AORUS ELITE) משתנה על דעת עצמו, במקום שיהיה מקובע לנצח נצחים על windows boot manager. המשמעות היא שבעת האתחול עלי להפעיל את המחשב מחדש, להכנס להגדרות הביוס, לשנות בחזרה את הסדר ולבצע שמירה והפעלה מידש, רק שזה לא ממש עוזר. מצרף תמונה כפי של הגדרות סדר התחול כפי שהן צריכות להיות. הצעות לפתרון הבעיה? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
במחשב שלי מותקן ויסטה ובגאדג'ט שם יש אפשרות לשים משהו שמראה כמה הוא שתמש במעבד ובזיכרון.. המחשב מהיר והכל.. אבל נגיד יש פעמים כאילו זה קורה פעם בהרבה זמן אבל נגיד שהוא טיפה נתקע כזה לכמה שניות או חושב או משהו.. אבל לפי הגאדג'ט הזה הוא מראה שהמעבד לא פועל על 100 אחוז וגם לא הזיכרון ואפילו לא על חצי ובכל זאת הוא כזה נתקע.. אז מה גורם לכזה דבר? כאילו אם זה לא המעבד או הזיכרון תוקע את זה לכמה שניות אז מזה יכול להיות?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המעבד לא מתחמם יתר על המידה. מה עוד יגרום לו להכבות ללא התראה? הספק? (400W) ייתכן שהכרטיס מסך גורם לכיבוי (מתחמם יותר מדי??) המפרט: ADM 64 3200 X800 gto 1 GB ddr2
-
- 5 תגובות
- 511 צפיות
-
-
אני גולש לי בסבבה, פתאום הוא מפסיק לזוז... האם יכול להיות שזה בגלל: הצד עם הכרטיס של ההרדיסק לא מקורר, והוא קרוב לפח....(הוא לא מקורר, הצד השני כן.) משהוא אחר...?
-
- 17 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
המחשב נתקע אחרי 3-4 דקות בביוס, בוינדוס עובד טוב לא מזמן החלפתי גוף קירור לצ'יפסט האם קשור :s05: יש לי lanparty ultra תודה
-
- 7 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אני משער שזיכרון פגום לא יגרום לו להתקע אלא רק להציג שגיאות (והוא לא מציג שגיאות במהלך הבדיקה עד שהוא נתקע). המחשב נתקע גם במהלך עליה של ווינדוס ובמהלך ההתקנה של ווינדוס.
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
שלום לחבר שלי יש P4 והוא התקין WIN XP והמחשב כל הזמן עושה מפעיל את עצמו מחדש .... מה יכול לגרום לבעיה? ביטלנו את האפשרות שהWINDOWS מפעיל את עצמו אוטומטית....... הטמפ של המעבד היא 43 (לפי הביוס) זה הרבה אתם חושבים? אולי הקירור של המעבד לא טוב? יש לו P4 עם קירור מקורי אני סבור... זה יכול להיות כרטיס מסך? לא נכון? אז אם יש לכם רעיון אני אודה לכם תודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני פרמטתי לא מזמן והמחשב נקי, הכל רץ חלק ויפה. היום, כבר 3 פעמים, המחשב פשוט קפא, ורק ריסטרט סידר את זה. מה יכול לגרום לזה?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
מכירים את הדברים הקטנים החלולים האלה שמוציאים מהעטים? שכשנושפים בהם הם עושים רעש מעצבן? כזה רעש עושה לי המסך ברגע שהוא נדלק, במיוחד כשאני מפעיל משחקים וסרטים. אמנם לא באותה עוצמה של הדבר הזה שבעט, אבל זה עדיין מאוד לא נעים לאוזניים ורק בגלל זה אני בקושי משתמש במחשב. יש לי מסך דק SyncMaster 710N, והאמת שאין לי כסף למסך חדש כי שידרגתי כבר כמעט את כל הרכיבים שיש לי במחשב, אז אני צריך איזשהו פיתרון, אם קיים, חוץ מלקנות מסך חדש.
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
לצאת דרך ctrl+ald+delete זה קורה אפילו אחרי 5 דקות משחק ולפעמים אפשר לשחק רצוף חצי שעה. כרטיס מסך gt8800 תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב גיימינג (מאז) 2008 או 2007, המפרט עבר שינוי קטן בספק הכוח (החלפת ספק כוח בהרבה יותר טוב). אני עם ווינדוס 7, 64 ביט. אני עם 8800GT עובד מעולה, יש כמעט כל שעה וחצי תקיעה ל4-3 דקות ואז חוזר להיות נורמלי, ושוב חוזרת התקיעה שעה וחצי אחרי זה, אצלי יש דיסק קשיח של WD 250AAKS (250GB), וכנראה נמצא בו בעיית הCRC, אני מנסה להוריד עם טורנטים ולא מצליח לי (בדיקת יתירות מחזורית\מעגלית=CRC), כל פעם שהתקיעה קורית לי, הסאונד מנגן ותקוע (עוצר ומנגן,עוצר ומנגן, עוצר ומנגן) אני חושב שזה הדיסק קשיח כנראה שדיסק הקשיח נפגם, קצב וביצועי הכתיבה והקריאה כנראה ירדו כמובן עם הזמן (7-6 שנים). האם יש סיכוי לתקן את הדיסק קשיח או שכבר כדאי לגבות ולקנות דיסק קשיח חדש אחר? אני משחק במשחקים …
-
- 20 תגובות
- 4.5k צפיות
- 1 follower
-
-
ניסתי לחבר את ההארדיסק לכמה מחשבים שונים והווינדוס לא רוצה לזהות אותו,זה נותן את השגיאה הבאה http://img521.imageshack.us/my.php?image=74117952jl8.jpg http://img100.imageshack.us/my.php?image=60682134it2.jpg ניסתי להחליף את ההארדיסק עם הארדיסק אחר שעובד תקין (לקחתי ממחשב שעובד), ניסתי להחליף גם את הכבל SATA,אני בטוח שהבעיה היא מהלוח של המארז אבל מה כבר יכולה להיות הבעיה? זה ההארדיסק http://img143.imageshack.us/my.php?image=68372320vk4.jpg http://img143.imageshack.us/my.php?image=10914574jx5.jpg אני מצטער שלא רואים ישירות את התמונות,אני יותר מחצי שעה מנסה ולא מצליח.. תודה רבה רבה למי שיעזור
-
- 4 תגובות
- 593 צפיות
-
-
רק נורת החיוי במארז. יותר מזה כלום. אם לא היה זקם למסך , היה רושם no signal, אך כאשר הוא מחובר למחשב המסך לא רושם כך, אלא יש מסך שחור בלבד. רק כאשר מנתקים מהמחשב , רושם no signal. האם זה הספק? אם כן איך הנורית עובדת? ואם זה המעבד מדוע הbios לא עולה בכלל? בתודה...
-
- 6 תגובות
- 790 צפיות
-
-
היי לכולם יש ברשותי מחשב מקורי של HP פנטיום 3 מהירות 600. כרגע יש לו דיסק 40 GB וברצוני להגדיל אותו. כאשר אני מחבר את הדיסק החדש שגודלו 80 GB הוא לא מצליח לזהות אותו ב-BIOS חשבתי אולי יש צורך לעדכן את הביוס אך לפי האתר של HP אין שום עדכון של הבורד. הדגם של הבורד הוא VECTRA VEi8 http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/SoftwareDescription.jsp?lang=en&cc=us&swItem=vc1720en&jumpid=reg_R1002_USEN בקיצור, צריך את עזרתכם המקצועית בנושא. תודה.
-
- 11 תגובות
- 702 צפיות
-
-
בביוס זה כן מזהה אבל בויסטה כשאני ניכנס ל"מחשבשלי" אני לא רואה את זה שם החלפתי צורב לחדש וגם את הכבל IDE וזה עדיין אותו דבר מה עוד יכולה להיות הבעיה? תודה רבה למי שיעזור
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
התצוגה פתאום קפאה (מצ"ב תמונה) לאחר הפעלה מחדש המחשב עובד כרגיל.. מכיוון שזה קרה כשלא הייתי בבית, חיפשתי ב event viewer משהו שיכול להעיד על איזושהיא בעיה ולא מצאתי. מה יכולה להיות הבעיה? כרטיס מסך 7870XT, דרייבר 16.6.1 כמו כן הרצתי OCCT עם בדיקת שגיאות למשך חצי שעה, לא היו שגיאות אבל היתה איזה ירידה פתאום אחרי 15 דקות. צרפתי כמה תמונות. תודה!
-
- 0 תגובות
- 999 צפיות
-
-
-
היי, אתמול קניתי עכבר עם כבל מאריך לUSB ושהוא מחובר למאריך הוא מקרטע וקשה להשתמש בו.. מה יכולה להיות הסיבה שזה מקטע? פשוט חבל לי לקנות שוב. תודה! אם זה לא הפורום המתאים ובקשה להעביר.
-
- 8 תגובות
- 722 צפיות
-
-
בדיוק קיבלתי מנעה מחשבים את הathlon64 3000 s754 החדש, הרכבתי אותו, והוא עבד סבבה. אמרתי אוליי יהיה אפשר לעשות OC קטן לזכרונות דרך הביוס, אז שיחקתי קצת עם ההגדרות, נגעתי ב2 מאפיינים, הורדתי להם נגיד מ-12 ל-11. לא ביג דיל. המחשב עשה פוסט כרגיל, הווינדוס עלה. אחרי 5 דקות של עבודה קפצו כל מיני הודעות שגיאה שאי אפשר לגשת לכמה קבצים. BSOD לפנים, המחשב עושה ריסטרט. גם לא הXP, וגם לא הוויסטה עולה, למרות שהוא מותקן על מחיצה אחרת. פשוט קטסטרופה. אני אחרי פירמוט קטן, מנסה למנוע כמה שיותר נזק למידע שיש לי שעוד לא עבר גיבוי. מה יכל לגרום לזה?
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
לא לצורך פרסום או משהו, אני מב"ש,איזה חנויות עומדות לרשותי? חוץ מ WEX.CO.IL לא חייב באר שבע אבל בדרום,הא?
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
כבר כמה התקנות של WINDOWS XP במחשבים שונים שאני לא מצליח להגדיר מודם חיוג 56K (קצת נוסטלגי אומנם) יש למערכת משהו נגד מודמים כאלה???? מישהו הצליח להתקין פעם? דותן
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב יש לי מפרט הבא: מעבד: P4 2GHz לוח אם: GA-8IPE1000 Pro-G Gigabyte זיכרון: 2.5 GB כרטיס מסך: ATI 9800 Pro 256MB דיסק קשיח: WD 2500KS כוננים: 2 מאווררים: 5 של 80 Mm בהתחלה (כשנהרסו לי 3 דיסקים כשיחים, אחד של Seagate ושניים של WD שאני מחליף אותם באחריות) הדיסק היה מחובר לחשמל על אותו כבל ששלושה מאווררים וכרטיס מסך. שיניתי את זה וחיברתי אותו לכבל של שני הכוננים, וגם עכשיו הרביעי הלך לעולמו. אני יודעה שהם נהרסו בכך שהיו עושים את הקליקים המפורסמים, המחשב היה נתקע ולאחר הפעלה מחודשת הBios לא היה מזהה אותם. עם הרביעי הדבר קצת שונה: הוא עושה את הקליקים, אך החלונות לא נתקעים, אלה ממשיכים לעבוד רגיל, וגם בהפעלה מחודשת הbios לא עושה בעיות. אבל בדיקה מהירה של התוכנה של WD נכשלה…
-
- 5 תגובות
- 968 צפיות
-