תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
-
מישהו מוכן להגיד לי למה המחשב לא עולה לי. עבדתי בחלונות 95. כשאני מדליק את המחשב ההודעה היא boot failed please insert...
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אהלן חברים, יש לי עכבר Logitech MX500 והגלגלת שלו עושה בעיות עוד מכשרק התחלתי להשתמש בו: כשמזיזים את הגלגלת נניח באיטיות או צעד אחד בלבד, לרוב היא פשוט לא מזיזה את העמוד ... ואז כשמזיזים את הגלגלת יותר מהר וכמה צעדים אז העמוד זז יותר מדי וזה מעצבן לאללה... אני לא יודע למה זה קורה - בהתחלה חשבתי שאולי זה בגלל שחיברתי את העכבר לכניסה של העכבר ולא ל-USB אבל אז גיליתי שאני טועה כשחיברתי את העכבר ל-USB. הדרייברים והתוכנה של העכבר מותקנים כהלכה. מה עושים??? אני מקווה מאוד שתוכלו לעזור, המון תודה מראש, ניר.
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
היי אנשים יש לי 2 כרטסיי מסך עם יצאיה של AV + S-VIDEO 1. G-force 2 mx200 32mg 2. G-force 2 mx 400 32mg כמו שהזכרתי יש לשניהם יציאת וידאו, אך יש לי בעיה אני לא מצליח להגיע למצב שבתפריט של הכרטיס מסך יש לי את האפשרות להוסיף טלווזיה כלומר 2 מסכים, ניסתי להתקין דרייבים חדשים, הוספתי קירור, הפחתתי את המגה של הכרטיסים דרך הביוס. אך רק פעם אחת או פעמיים שהכנסתי את הכרטיס מסך מס 1 והווינדוס התקין אותו, לאחר ההתקנה אני בודק אם יש בתפריט 2 מסכים - אין : \ לאחר ריסט + הוצאת הכרטיס מהלוח אם והחזרתו הופיע התפריט... וכמובן הוא הפסיק לעבוד לאחר זמן מה (10 דקות) . . . וחברוס אני חייב עזרה דחוף כי הפרוייקט מסך LCD COLOR שלי תקוע :\ בתודה MIGHTY :]
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
יש לי הארדיסק של 60 ג'יגה היו לי כמה בעיות וניסיתי לפרמט את מחיצה C כנראה שהיתה תקלה באמצע ופורמט רק חלק נכון לעכשיו הBIOS מזהה את הדיסק אך מתי שאני מעלה את המחשב עם דיסק הפעלה המחשב כותב שהדיסק בסטטוס BED ולא מזהה את הדיסק (אין C וכוו')ואומר ששום הארד דיסק לא מחובר למחשב ניסיתי לעשות FDISK אבל זה לא עזר אם למשהו יש רעיון אשמח לשמוע בתודה עופר
-
- 8 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אם אני ישאיר את המארז פתוח,תמיד,אבל כמובן ידאג גם לנקות אבק שמצטבר. זה יכול לגרום לנזק למחשב?? פשוט בלי הצד הימני של המארז (פתוח) שמתי לב שהטמפרטורות שלי יורדות באיזה 5-6 מעלות!!!!
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום, לפני פחות משבוע קניתי כוננן קשיח חדש משום שהקודם כנראה נשרף ממנת יתר של ריסטים או כנראה בעיה אחרת, עכשיו הבעיה קרתה לאחר הא"ק והמחשב ציין שחסר לכונן קשיח קובץ בשם krnl משהו כזה, אני לא זוכר בדיוק, עכשיו היום ניסיתי לשפר את הOC וניתקתי הפעם את הכוננן הקשיח לפני תחילת הא"ק ואחרי שסיימתי לראות שהכל יציב חיברתי חזרה את הדיסק הקשיח והפעלתי את המחשב ושוב כאשר שהכונן הקשיח ניסה לעלות הוא ציין שנמחק קובץ בשם krnl או משהו כזה מהתיקיה של הווינדוס, בקודם פירמוט לא עזר אז אני לא רוצה להסתכן שוב ולפרמט גם את זה ולאבד שוב את כל מה שהספקתי להתקין, והשאלה היא מה גורם לבעיה הזאת? אני בבעיה מאוד גדולה אם הכונן הקשיח לא יפעל (לפחות החדש) קרעתי את התחת בשביל זה למרות שזה לא היה הדבר הי…
-
- 5 תגובות
- 722 צפיות
-
-
יש לי מסך 15" יש עכשיו יש לי יציאה לטלויזיה עם אני מחבר את המשחב לטלויזיה אז אני יכול לשחק במישחקים ולהעלות את הרולוציה כי עכשיו אני לא יכול להעלות בגלל המסך..... ואני ישחק בלי לגים?.... ???
-
- 5 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום אנשים החלפתי לוח אם לABIT NF7-S2 והרכבתי את כל החלקים שלי עליו. משום מה אני לא מצליח לראות תמונה. בדקתי כבר את כל החלקים מסביב אצל חברים (כרטיס מסך,זיכרונות,הארד דיסק) והכול תקין. למישהו יש מושג מה קורה? בתודה מראש על כל עזרה שתתקבל המיואש
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום. המפרט: A64 3000 S939 K8NF-9 512DDR 400X2 Twinmos X800XL Cooler Master Cavalier+CM 350W PS שאני פותח ET זה נתקע ולפעמים זה נתקע סתם באמצע וינדווס FC פועל טוב דברים אחרים לא ניסיתי מה עושים ? :< תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 722 צפיות
-
-
לפני שבוע התחילו לי בעיות במאוורר של המעבד אז מתוקף האחריות עליו שלחתי אותו למעבדה והם תיקנו אותו, אבל הם עשו משהו מוזר. במקום לחבר אותו ללוח אם הם חיברו אותו ישירות למולקס (הכבל של הספק) לאדום ולשחור (5V). עכשיו מה שמוזר הוא שהמאוורר עובד על 12V אז האם זה תקין שהם חיברו אותו רק ל-5V? האם ב-12V הוא יעבוד יותר מהר?
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
משהו מוכן לומר לי מה זה הקובץ ks.sys מי זה ולאיזו חומרה הוא שייך? זה הופיע כשגיאה ובגלל הקובץ הזה המערכת קרסה (אצל חבר שלי) לאיזו חומרה זה שייך?
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אתמול הרכבתי מחשב חדש. אך אני לא מצליח להתקין ווינדוס. כאילו ההתקנה עברה אבל כשאני מוציא את הבוט usb המחשב כתוב להכניס בוט. )ואם אני לא מוציאאז ההתקנה מתחילה מחדש.( אני חושב שאולי זה בעיה בכונן ssd m.2 mvne של סמסונג? לוח אם הוא x570 aorus elite. ביוס מעודכן. יש למישו מושג מה אני עושה עכשיו? מי אהב? 0
-
- 5 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אני מעוניין להרחיב את הזיכרון שלי, מדובר על מחשב נייח שהוא קצת ישן(7 שנים), ויש לי רק 2 סלוטים בלוח האם(לוח אם GIGABYTE H81M( סה"כ 8 ג'יגה ,כל אחד 4 ג'גה,-מסוג DDR3 עכשיו הבנתי שעדיף ש-2 הזיכרונות יהיו תואמים עם אותו נפח אם אני מחליף את שני הזיכרונות כלומר ל: 8 ו-8 ג'גיה(הלוח אם נותן עד 16 ג'יגה) אני צריך לשלם הרבה (270 ש"ח כל כרטיס) ולזרוק כרטיס של 4 גיגה שהוא יחסית חדש(שנתיים וחצי) אם אני מחליף רק 1 ל6 ג'גה או 8 גיגה אז הזיכרון השני לא יהיה תואם מה אתם מציעים לי לעשות ועד כמה זה בעייתי 2 זיכרונות ראם שהם לא אותו נפח(האם בכל מקרה המחשב פונה קודם לזיכרון הנמוך יותר ועד כמה זה פוגע בביצועים?) אשמח לתגובתכם כי באמת המחשב קצת התחיל לקרטע בזמן האחרון ורק גוגל כרום עם…
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
- 1 follower
-
-
מנסה לחבר DS4 למחשב....אבל הבלוטוט USB שקניתי לא מוצא את השלט מישהו ניסה ועובד לו? יכול לשתף לינק לUSB הנכון? תודה
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אתר הבית שיש לי הוא http://www.msn.co.il/ וכשאני נכנס לכלים ואפשרויות אינטרנט ואני מאשר ועושה אישור אז עדיין זה חוזר ל-http://www.msn.co.il/ בתור אתר הבית מה לעשות??
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
יש לי בעיה ענקית....יש לי שני דיסקים קשיחים במחשב אחד ישן של 20 ג'יגה ואחד חדש יותר של 80 אני ניסיתי לקחת דיסק מוזיקה ולעשות לו ריפ ובזמן שעשיתי לו ריפ אז המחשב רשם לי כל מיני שגיעות... אחרי זה גיליתי שהדיסק הקשיח של ה-20 ג'יגה כאילו נכבה בכל מקרה הוא כאילו אינו.... איך אני מחזיר אותו?? תודה לכל העוזרים
-
- 5 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אמ כל המידע בערך בכותרת..ממה נובעת לדעתכם הבעיה ? אגב נגיד שאני מכבה את המחשב שיש את ה-Power saving bla bla התצוגה רגילה בגלל זה אני כ"כ מודאג שזה הכרטיס :{ http://img209.imageshack.us/my.php?image=yellowgw5.jpg
-
- 8 תגובות
- 722 צפיות
-
-
המחשב נופל לי סתם ככה כבר הפעם השלישית שזה קורה URL=http://imageshack.us] ממש עזרה ויש לי קבצי DMP אבל איך אני יכול לראות אותם עם איזו תוכנה קראתי במדריך ונתקעתי כשבגעתי לשלב להוריד בשביל מעבד 32 או 64 איך אני יודע איזה יש לי ?
-
- 5 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום אנשים. אתמול רכשתי כרטיס טלוויזיה CTX MD001 DVD Studio Xtra PCI. לכרטיס יש את היישומים הבאים: PCI interface 10-bit NTSC/PAL/SECAM composite and S-video decoder Automatic NTSC/PAL detection Capture video source from VHS, V8, Hi8, etc.. External Video Input: Composite and S-Video Capture Video as MPEG 4/2/1 format Capture still image (BMP, JPEG) Edit the Video or Still image in MPEG 4/2/1 format Burn the Video to DVD/VCD/SVCD S-Video port on front panel חיברתי. התקנתי דריוורים. הכל עובד (כמו שרואים בתמונה), אבל כשאני לוחץ על הקלטה הוא חושב כמה שניות ולא קורה כלום. שכחתי משהו? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 722 צפיות
-
-
חבר'ה יש לי 2 שאלות. 1. האם ניתן לעשות לדיסקים מסוג SATA איחוי (Defrag)? 2. איזו צורה שימוש עדיפה ומהירה יותר: לקחת 2 דיסקים זהים למערך של Raid 0 או לקחת דיסק אחד גדול. כאשר מדובר על 16Buffer בשני המצבים.
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
היי התקנתי לפני שבוע בערך מערכת XP חדשה אחרי שהייתי חודשיים עם ויסטה... עכשיו: התקנתי K-LITE קודקים והכל ואני פשוט לא רואה וידאו. ב Media Player Classic אני רואה מסך שחור ורק שומע אודיו ובמדיה פלייר 10 אני רואה וידאו בשחור לבן \ לא רואה בכלל. ניסיתי להוריד תוכנות אחרות ובכולם זה אותו דבר... ב BSPLAYER זה בכלל יוצא מהתוכנה שלוש שניות לאחר טעינת סרט. הסרתי את ה KLITE וניסיתי חבילה אחרת או התקנה מחדש של ה KLITE - כלום לא עוזר! פשוט אין לי וידאו... וזה לא שהסרט פגום - ניסיתי במחשב אחר וזה עובד! בבקשה אשמח לקבל קצת עזרה... בתודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי מחשב נייד סוני וואיו sony vaio דגם pcg-fr820 שנרכש באוסטרליה. המקלדת מובנת במחשב. לפני כשבוע מספר מקשים במקלדת פסקו מלהגיב. מקש "C" "F" Num lock scr lock ועוד כמה- שאר המקשים עובדים. חשבתי שזה בעיה בדרייברים הסתבר שלא.חשבתי שזה בעיה בווינדווז פירמטתי. המקשים לא הגיבו גם כשהייתי בביוס - וגם כשהייתי בדוס [בוט]. פירקתי את המחשב בעזרת טכנאי ותיק,ניקינו את האבק את החיבור המובנה של המקלדת בתוך המחשב חיברנו שוב אך עדיין הבעיה נותרה. כשאני מחבר מקלדת נוספת usb למחשב - המקשים בנוספת עובדים. הרצתי סריקת וירוסים מ boot של קספירסקי - לא היה וירוס. מספרים סידוריים בגב המקלדת Kfrmba136a 147808821 39T08641 במידה ומישהו כאן יודע כיצד ניתן לפתור את התקלה,אשמח לקבל תשובה. ב…
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
פתאום בלא אזהרה הוא פשוט ניכבה בניסיון להדליק הוא לא עלה ורק לאחר שעה + הוא שב לחיים מה אמורה להיות הבעיה ומה ה פיתרון. מ"ע וינ אקספי.
-
- 10 תגובות
- 722 צפיות
-
-
בד"כ הסיבה לבעיה הזו הייתה, מנסיוני, בגלל חוסר תמיכה בהרץ גבוה (100 הרץ) של אותו מסך שאיתו הרצתי את המחשב. מה שהייתי עושה זה פשוט מחבר את המחשב למסך אחר שתומך ב-100 הרץ ברזולוציה של 1024X768 משנה את ההרצים להכי נמוך (60 הרץ) ואז הבעיה הייתה נפתרת. עכשיו עשיתי את אותו דבר וחיברתי את המחשב למסך שלפי ההגדרות שלו אמור להריץ 60 הרץ על 1024X768 (הדגם שלו למי שמכיר זה 753DF SAMSUNG) ועדיין, עם עליית הווינדוס התמונה נעלמת לי ורשום על המסך שההגדרות כאילו מחוץ לטווח שלו. כאשר אני מפעיל את המחשב על "מצב בטוח" כן מוצגת לי התמונה ואין שום בעיה. למישהו יש מושג מה הבעיה ואיזה הגדרות אני צריך לשנות? ועוד שאלה שלא ממש קשורה, אני מעביר הרבה בין המחשבים בבית שלי והרבה פעמים אני שוכח להוריד …
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-