תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
האם החיבור ATX 12V (המרובע הקטן) הכרחי? שדרגתי את המחשב ויש לי ספק אנטק כבן 3 שאין לו את המחבר אני חייב לקנות ספק חדש או שאני יכול להשתמש בו? (חיברתי אותו והמחשב עולה..) הלוח הוא Giga-byte k8ns ultra-939
-
- 4 תגובות
- 756 צפיות
-
-
ממה זה יכול להיות?! באף משחק זה לא קרה לי, ולפני זה dreamfall פעל אצלי מצויין, מה יכול להיות? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 756 צפיות
-
-
ממצב כאשר אני משחק ב-WARCRAFT 3 בזמן די ממושך, המחשב קופא לגמריי, חייב רסטרט מה אתם חושבים על הבעייה ? כל הפרטים במפרט <---
-
- 5 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום, הגיע אלי הארד דיסק לבדיקה, עם בקשה להוציא חומר אם יש אפשרות לפניי הפירמוט וכו'. על ההארד דיסק מותקנות 2 מערכות, אחת XP על כונן C ועל כונן D מותקנת מערכת הפעלה VISTA. לפניי עליית המערכות, ישנו תפריט בחירה, על מנת לבחור באיזו מערכת נרצה להשתמש או להפעיל. כמובן שמערכת XP לא פועלת ונפלה קשות, לכן הדרך היחידה פירמוט (כל התיקון וזה נוסה). עכישו, חשבתי לחבר את ההארד דיסק למחשב שלי, בחיבור SATA, על מנת לבדוק האם הוא יראה את הכוננים, אבל הוא לא רואה, חשבתי שהבעיה היא בכ, שכאשר הכונן הקשיח עולה, הוא מגיע לתפריט של בחירת מערכות וכו', ולכן לא נכנס וכנראה כתוצאה מכך המחשב שלי לא רואה אצלו עוד כוננים. השאלה שלי היא, מה ניתן לעשות במצב כזה? האם מה שיש לעשות כאשר המערכת נפלה ב C לג…
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
משהו יכל להגיד לי פרט פרט איך עושים שלא יהיה מקשים דביקים? למה שאי לוחץ על קווח למטה וימינה המחשב עושה לי ציליל כזה וזה לא עובד
-
- 3 תגובות
- 756 צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 756 צפיות
- 1 follower
-
-
לפעמים הWIN מקפיץ לי הודעה של משהו עם הזיכרון...וזה מעצבןן מישהו יכול לעזור לי ??? אני יביא תמונה בהזדמנות
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
הארד דיסק 500GB של WD בחיבור SATA. אתמול פשוט קיבלתי בלו סקרין מלא בהודעות שגיאה אבל הוא הופיע לשנייה והמחשב מייד עשה ריסטרט. כשהמחשב עלה, הבחנתי בכך שההארד דיסק חסר. לא רואה אותו גם ב-managment. יש לי עוד 3 דיסקים קשיחים, כולם תקינים. ניסיתי לחבר את הכבל החשמל וכבל והסאטה של ההארד דיסק התקול להארד דיסק שעובד והוא אכן עבד איתם. כמו כן, ניסיתי לקחת כבל חשמל וכבל סאטה מהארד דיסק שעובד ולחבר אותם להארד דיסק התקול ועדיין המחשב לא מזהה את ההארד דיסק התקול - לא בווינדוס ולא בביוס. זה אומר שההארד דיסק הלך? תודה...
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי serial to Norton Internet Security נשאר לי רק כמה ימים להכניס או שזה יפסיק לפעול או משהו אחר שימשיך להפעיל אותו גם בלי Activation תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
אשמח לקבל תגובות...
-
- 3 תגובות
- 756 צפיות
-
-
היי היום קניתי את הכרטיס של אסוס 768 GTX460 , שחקתי במישחק LOST PLANET 2 על הגדרות דייריקס 11, לאחר כ20 דקות פתאום המחשב קפא , רק ריסטרט הפעיל מחדש את המחשב, אבל מאותו תקלה , ברגע שאני מדליק את המחשב עובר הרבה זמן עד שאני שומע את הביפ , גם שמתי לב שהפרמים ירדו הרבה מאז התקלה, איפסתי את הביוס , לא עוזר שום דבר, מה קרה? יכול להיות שהכרטיס גרם לתקלה, יש סיכוי שאכלי אותה רציני עם כרטיס תקול , בKSP כבר לא יחליפו לי פעם שנייה , מבקש את עזרתכם. רוני
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
היי לכולם, קניתי אתמול HD חדש ואני מתכוון להתקין אותו הבעיה היא שהBIOS לא מזהה אותו הכנסתי אותו לחשמל וחיברתי ללוח SATA1 משהוא יכול לעזור ? WD 7200 120MB sata epox motherboard
-
- 5 תגובות
- 756 צפיות
-
-
חיברתי 3 סטים של אוזניות תקינות לפאנל הקדמי של מארז ה ENERMAX CHAKRA 3052 שלי ואין שום צליל! לא מוזיקה לא צלילי מערכת לא סרטים ולא משחקים מה הבעיה? אגב פעם יכולתי לשמוע כעת לא...
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
היי מדובר במחשב נייד HP PAVILION DV5000 עשיתי לו BOOT FROM CD, וכשאני מפעיל אותו הוא מראה לי מסך שחור עם שגיאת BIOS שאומרת: Error 0701: USB Over Current On HC/Port - Bus:00H Dev :1DH Fun:01H / Port:00H Error 0701: USB Over Current On HC/Port - Bus:00H Dev :1DH Fun:02H / Port:00H Press F1 For resume, Press F10 For Boot Device Selection Menu כשאני לוחץ על F1 הוא קורא את הדיסק ואז מופיע לי מסך כחול שאומר: Setup did not find any HDD installed in your computer... press f3 to Quit setup כשאני לוחץ על F10 הוא עובר לBIOS ושם הכל נראה בסדר. אציין שאיפוס הגדרות הBIOS לא עוזר, שום דבר לא מחובר למחשב - לא USB ולא כלום. וההארדיסק תקין - בדקתי אותו במחשב אחר/ תודה,
-
- 4 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס טלוויזיה של leadtek winfast t.v 2000 xp deluxeשאני מתקין את הכרטיס ווינדוס מתקין דריברים אוטומטית ואני לא יכול להפעיל את הכרטיס כנראה זה דריברים לא נכונים או ישנים שאני מנסה לעשות עידכון דריברים הוא אומר לי שהגרסה שאני מנסה להתקין זהה למרות שזה הדריברים החדשים מהאתר שאני מנסה להסיר את הדריברים ולנסות להתקין ישר את החדשים הוא לא שואל אותי וישר מתקין את הדריברים של ווינדוס כרגע אני לא יכול בכלל להפעיל את הכרטיס תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני כותב בפורום הזה כי אמרו לי שזו בעיית חומרה... יש לי מתאם USB אלחוטי של האינטרנט, וכשאני מחבר אותו מופיע לי מסך כחול עם מספר השגיאה הזה: 000000B8 וכשאני מחבר אותו למחשב שלי אז הוא עובד ולא עושה מסך כחול... דיברתי עם התמיכה ואמרו לי שצריך טכנאי וזו בעיית חומרה... אז אני שואל כאן בתקווה גדולה שאתם תעזרו לי. תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים המחשב הישן שלי התחיל לעשות בעיות. הוא עובד כל הזמן עם CPU 100% ובקושי זז. לפעמים מופיעים מסכים כחולים שרשום שם שאם זה הפעם הראשונה שאני רואה את המסך הזה אז לעשות ריסט אחרת צריך לבדוק אם אין חומרה חדשה או תוכנה חדשה שעושה בעיות... משהו כזה. והיום הוא פשוט נתקע... המחשב עולה כמה שניות העכבר זז ואז נתקע. בדקתי טמפ' בביוס הוא הגיע ל 60 מעלות!!!! ניקתי את המחשב מאבק זה לא עזר. המעבד הוא של אינטל P4 1.7 GHz עכשיו אני יכול להפעיל את המחשב רק עם מאוורר (שבחדר שינה) צמוד. גם אי אפשרר להכנס למצב בטוח. מה עושים?? להחליף מישחה תרמית??
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
היי מה המצב אני צריך עזרה לגבי המחשב שלי המחשב שלי דווקא בנוי בצורה טובה הוא דיי חדש יחסית לדור הזה של המחשבים [אבל לא על זה אני מדבר אלה על זה שהוא ניהיה איטי וקופצני בזמן האחרון] כול פעם שאני מפעיל תוכנה או סרט או משחק [ממש שלו צריך הרבה FPS כמו TACTICAL OPS או CS הוא מתחיל ולעשות בלאגן כמו תקיעות קטנות של מספר שניות כול כמה זמן וזה מאוד מעצבן .. הינה תמונ שעשיתי עכשיו זה המאווררים שלי .. אם יש בעיה תסבירו לי אותה ומה אפשר לעשות ..? והינה כול המחשב שלי [חומרה ] Everest http://www.planetnana.co.il/harelzh/Report.htm
-
- 9 תגובות
- 756 צפיות
-
-
חברים אני צריך את עזרתכם. לאבא שלי יש מחשב אשר מותקן אצלו כונן סידי של LG אשר קורא DVD וצורב סידי רגילים. לפני שבוע החלפתי לו דיסק חדש התקנתי לו מערכת הפעלה XP PRO והכל נראה לכאורה תקין. השבוע נתקלנו בבעיה מאד מאד מוזרה. מאז השינוי הנ"ל, הסידי/צורב שלו הפסיק לקרוא מדיות אורגינליות(תוכנות מקוריות, סרטים מקוריים וכוי) , הוא פשוט לא מראה את התוכן. מדיות צרובות הוא מראה והכל בסדר. מוזר לא ? ברגע שמכניסים מדיה מקורית ומנסים לראות את תוכן הדיסק הוא מראה כאילו הוא ריק. האם מישהו יכול לעזור ? תודה
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
טוב תראו הכל התחיל מתקיעות מוזורות במשחקים וכל מיני בעיות כאלה של פריזים מוזרים(לא לגמרי נתקע) אחרי שאיכשהו תיקנתי את זה עם דרייברים והחלפת הארד דיסק מ-IDE ל-SATA חדש ,ובדיקה אצל חברים שאכן התקיעות ברוב המשחקים(חוץ מ-2) הם בדיוק אותם תקיעות הגעתי למסקנה שעכשיו המחשב שלי סוף סוף תקין. הבעיה התחילה אתמול כאשר מאוורר הצ'יפסט התחיל לעשות רעש חד וחזק כאשר הוא פועל מעל המהירות האמצעית שלו. כיביתי את המחשב שיחקתי כמה שניות עם המאוורר והדלקתי שוב... המחשב עלה ולאחר זמן קצר נתקע ועכשיו גם העכבר לגמרי. עשיתי ריסט והמחשב נתקע בבוט ולא זיהה את ההארד דיסק שלי. התקיעה בבוט גם קרתה עם ההארד הישן שלי IDE(חשבתי שנדפק) ובעקבותיו החלפתי ל-SATA חדש-שניהם W.D אחרי משחק עם החוטים והחיבורים …
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום, יש לי אנטי וירוס AVG בזמן האחרון הוא רושם לי שהוא התעדכן והוא צריך רסטרט עשיתי כמה פעמים רסטרט והוא עדיין מופיע לי עם סימן קריאה ומבקש לעשות רסטרט.... מישהו יודע איך פותרים את זה?? חוץ מזה היה לי בצד שמאל למעלה אפשרות לסקאן מהיר ואדייט מישהו יודע איך אני מחזיר את זה?? ושאלה אחרונה- התקנתי פרו 13 והקראק נקרא כוירוס אצלי ואצל חבר לשי לא.....אצלו האנטי וירוס מאפשר לו להזין את הקובץ כקובץ אפשרי....אני לא מצליח זה בעיה בתוכנה או משהו? ??? תודה על העזרה למי שיעזור!!!
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
מהירות שאני מגיע היא 3 מגה לשנייה במחשב די חדש יחסית USB 2 יש לי מחשב ממש ישן בבית שם הוא מעביר אפילו יותר מהר 7 מגה לשנייה מה יכול להיות הגורם לזה ?
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
מזה שבועיים אני לא יכול לשחק בשום משחק שהוא יותר כבד מtorchlight וגם שם אני חווה פליקרים מדי פעם. הסיפור שלי מתחיל לאחר קבלה של פלטמורמה חדשה: ma785gt-ud3h amd x3 720be 2*2gb patriot ddr3 המערכת שברשותי: corsair 450vx 200gb wd 640gb wd 7800GT ברגע כזה 9800GT שנשלח לבדיקת מעבדה. שללתי בעיית תוכנה בעזרת התקנת דרייברים שונים וכן עד כדי פירמוט מערכת הפעלה. שללתי בעיה של 9800GT בשל העובדה שגם 7800GT עושה לי בעיות דומות, אפילו בCOD4 אשר אותו הוא הריץ פעם בצורה נפלאה. להלן דיונים שלי בעניין לקבלת רקע: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=438457.0 http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=439542.0 אודה לכל עזרה באשר היא. אני פשוט יושב פה עם מחשב משותק מבחינת משחקים :…
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון התחילה בעיה חדשה במחשב שלי כל פעם שיש באתר כלשהו או אפילו תוכנה שאני נמצא בה וצבע הרקע שם שחור אז הבהירות של המסך יורדת ואם אני יוצא מהאתר וחוזר לשולחן עבודה נגיד או למקום אחר שאין בו רקע שחור אז פשוט זה חוזר לבהירות הרגילה של המסך. אין לי מושג מאיפה הבעיה הזו צצה לה פיתאום ואם מישהו מכיר את הבעיה ויכול לעזור לי שבת שלום
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-