תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
יש לי תבעייה הכי מוזרה שיש אני לא יודע אם מישהו יצליח לעזור לי אני הסתבכתי אם זה 3 שעות ולא הצלחתי לסדר אז ככה התקנתי וינדוס חדש המחשב לא מזהה את הכרטיס קול בכלל ניכנסתי לוהפסת חומרה הוספתי אותו ידכנית דרך גריביר חדש שהורדתי מאתר של MSI אחרי זה הוא זייה ליי את הקול כלומר התחיו להופיעה האיקונים של קול ב מנהל התקנים אבל הוא רושם סימן קריאה על אחד מיהם ניסתי להתקין כבר הכול הכול לא יודע מה לעשות למישהו יש אולי רעיון מדובר על לוח אמ RC410M של MSI
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
הפעלתי את המחשב ופתאום אני רואה את הגיבריש הזה והמחשב לא עולה. אפשר להיכנס לביוס והמחשב לא מצפצף בצורה חריגה. ניסיתי לטעון את הגדרות ברירת המחדל בביוס וזה לא עזר. ניסיתי לנטק את הכוננים אבל המסך לא משתנה (מלבד העובדה שאין כוננים...) למישהו יש מושג מה קורה פה? :s05:
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
טוב תראו הכל התחיל מתקיעות מוזורות במשחקים וכל מיני בעיות כאלה של פריזים מוזרים(לא לגמרי נתקע) אחרי שאיכשהו תיקנתי את זה עם דרייברים והחלפת הארד דיסק מ-IDE ל-SATA חדש ,ובדיקה אצל חברים שאכן התקיעות ברוב המשחקים(חוץ מ-2) הם בדיוק אותם תקיעות הגעתי למסקנה שעכשיו המחשב שלי סוף סוף תקין. הבעיה התחילה אתמול כאשר מאוורר הצ'יפסט התחיל לעשות רעש חד וחזק כאשר הוא פועל מעל המהירות האמצעית שלו. כיביתי את המחשב שיחקתי כמה שניות עם המאוורר והדלקתי שוב... המחשב עלה ולאחר זמן קצר נתקע ועכשיו גם העכבר לגמרי. עשיתי ריסט והמחשב נתקע בבוט ולא זיהה את ההארד דיסק שלי. התקיעה בבוט גם קרתה עם ההארד הישן שלי IDE(חשבתי שנדפק) ובעקבותיו החלפתי ל-SATA חדש-שניהם W.D אחרי משחק עם החוטים והחיבורים …
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
היי, קיבלתי מחשב חדש בשעה טובה ויש לי בעיה מוזרה - אחרי כיבוי המחשב (מתוך WINDOWS XP), אני לא מצליח להדליק אותו ע"י לחיצה פשוטה על הכפתור במארז, אלא באחת משתי הדרכים הללו: 1. ניתוק הספק מהחשמל, חיבור חזרה והדלקה רגילה. 2. לחיצה במשך 10 שניות בערך על כפתור ההדלקה במארז ועל כפתור ה-RESET בו זמנית, עזיבה וליחצה על כפתור ההדלקה. המפרט: AMD 2500 ABIT NF7 2X GEIL 256MB PC3200 RADEON 8500 מארז TASK 3001 תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
מהיום בבוקר הדיסק הקשיח התחיל להשמיע קליקים כאלה, ואחרי כמה ריסטרטים הוא כבר הפסיק לעלות והמשיך עם הקליקים, בדרך כלל בקצב קבוע כשאני מעלה את המחשב רשום: disk error press any key to restart ולפני זה היה גם שמשהו חסר[windows\system32\msconfig\system וצריך לתקן עם הדיסק המקורי של ווינדוס, להעלות וללחוץ R עשיתי את זה וזה הגיע לפקודות של דוס שלא ממש הצלחתי לתפעל מישהו יודע מה הבעיה ומה אפשר לעשות? \: (אני משתמש במחשב אחר כדי לרשום את ההודעה הזאת)
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
מחשב נייד דל inspiron 14 7000 נקנה בארה״ב לפני 4 חודשים לא נדלק המטען נבדק מה עושים והאם האחריות תקפה בארץ
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
חבר'ה הבעיה הזאת של הריסטארטים מאוד מלחיצה אותי,הוינדוס הוא xp pro ,ואיפשרתי כך שיעשה מסך כחול שיציג את הבעיה במקום ריסטארט...וזה מה שהמסך הכחול מראה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום יש לי תקלה חדשה ומעניינת במחשב של אחי הקטן ולפני שאני רץ ומנסה לפרמט והכל אני מעוניין לבדוק דרכים אחרות לפתרון הבעיה התקלה היא כזאת שהמחשב עושה לעצמו ריסט כל הפעלה ולא מגיע לשלב הווינדוס למעשה בגלל שלא הייתה עליה של הווינודס הוא כל פעם שם אותך במצב של בחירת מצב העליה ולא משנה מה בוחרים עם רגיל שחזור אחרון או מצב בטוח הוא עושה שוב ריסט וזורק אותך למעגל הזה שלא נגמר אשמח לשמוע הצעות רעיונות, אם מישהו מכיר דרך פתרון לבעיה
-
- 6 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום. המפרט: A64 3000 S939 K8NF-9 512DDR 400X2 Twinmos X800XL Cooler Master Cavalier+CM 350W PS שאני פותח ET זה נתקע ולפעמים זה נתקע סתם באמצע וינדווס FC פועל טוב דברים אחרים לא ניסיתי מה עושים ? :< תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום לכולם הנה הבעיה אחרי שהיה לי ריסט המפרט שלי נמצא בצד ימין
-
- 5 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום. במסגרת התעללותי במחשב ;D, גיליתי שהביוס שלו מוגן בסיסמא, אז הוצאתי את הסוללה ע"מ לאפס את הביוס וגם שיחקתי בגמפרים הכחולים שליד הסוללה (אבל החזרתי אותם בדיוק למקומם) ומאז המחשב פשוט לא נדלק. כאשר אני מכניס את התקע נשמע ניצוץ מהמגע כך שלא נראה לי שזו בעיה ממנו. אבל ישנו איזשהו נתק חשמלי ואין לי מושג מדוע זה קרה. לפני שאגש לטכנאי האם יש לכם רעיון כלשהו - אולי לפחות לעזור לי איך לגלות את מקור התקלה ? ועוד שאלה ברשותכם...כאשר הביוס מוגן סיסמא - איך אני מתגבר על זה? (לפחות שאדע להבא איך לא לעשות שטויות... :-\) כתמיד, אני בטוח שאזכה לתמיכה מכם. תודה רבה מראש.
-
- 9 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שבק חיים,לוחצים על כפתור ההדלקה ולא עושה כלום,הכול מחובר,מה נדפק?
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
-
יש לי בעיה עם הלפטופ, בדרך כלל אחרי זמן ממושך שלא משתמשים בו הוא עובד בסדר למשך כמה שעות, ואחרי כמה זמן פתאום הוא חוטף קריזה ובמקום להציג פיקסל "ריק" (כאשר יש נקודה שהיא שחורה לגמרי, ולא גוון של שחור) אז הוא מציג אותו כאדום במקום לכבות אותו/להציג שחור. בנוסף על כך, הוא נוטה להתכבות לאחר שימוש ממושך. העניין הוא שהוא מתכבה בדרך כלל רק כשאני משתמש בו... אם אני לא נוגע בו הוא יכול להמשיך לעבוד כמה יממות בלי להתכבות, אבל אם אני עובד באינטנסיביות (ביחוד כשאני מדבר עם כוסיות באייסיקיו, או אני אשכרה מוצא משהו מעניין לעשות) הוא מתכבה! לא הצלחתי לאמוד על הסיבות שגורמות לתקלה, אבל אני מקווה שנתקלתם במשהו דומה ואתם מכירים את העניין. תודה רבה לכולכם עריכה: יש מידע על הדגם של הלפ…
-
- 6 תגובות
- 748 צפיות
-
-
יש לי מחשב חלש 800mhz ו256 ram! כל הזמן יש מסכים כחולים,אפילו במשחקים דוס(יש לי windows xp) אין לי אימיול,וגם מיד אחרי הפירמוט זה עושה מסכים כחולים וגם לפעמים בפרמוט עצמו... יכול להיות שזה בעיה של המחשב שהוא מתחמם יותר מידי??? אם כן אני אקנה מאורר חדש,מה עוד יכול להיות?? בעיה בקובץ win32k.sys,ולפעמים בקבצים אחרים! תודה מראש, בבקשה לא לענות לשאלה בתשובה כזאת: קנה מחשב חדש...
-
- 7 תגובות
- 748 צפיות
-
-
למי שככל הנראה כבר הספיק לשים לב... נעדרתי לאיזה ככה, סרטים עם האזוס. אני כרגע על פנטיום 2 שרץ במהירות של 350 מגהרץ (Yes! We can do it) עם וודוו 3 בחריץ האג'אפ. כונן קשיח של 1.7 ג'יגה, אז אני לא יכול להרשות לעצמי להשתולל לבינתיים... רק קצת אינטרנט וווינאמפ. מישו בבקשה יכול להפנות אותי לדרייבר אמין עבור הכרטיס הזה?... אני על חלונות מילניום (לבינתיים, לא נראו מסכים כחולים כשלהם). בבקשה, הזדרזו, רזולוציה מרצדת של 640x480 על מסך 19" עם שישה-עשר צבעים, לא הייתי מכנה זאת כ"תצוגה הסקסית" ביותר... תודה :-*
-
- 8 תגובות
- 748 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם לוח אם של ASROCK -H61M-VS וכרטיס מסך HD 6950 של ספיר אחרי כמה דקות עבודה המסך מתחיל להבהב ויש הודעה של ANALOG DIGITAL יש למישהו פיתרון ?
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
-
זה בגלל שיש שתי כניסות לאודיו בכרטיס אבל למכשיר הוידאו, ממנו אני רוצה ללכוד, יש יציאה אחת לאודיו ואחת לוידאו. את הוידאו הוא כן מעביר. חיברתי צד אחד של האודיו אבל לא שומעים כלום. האם צריכים לשמוע לפחות רק בצד אחד או שבמידה ולא מחברים את שני הצדדים לא אמורים לשמוע כלום, כמו שקורה לי עכשיו? אז איך אפשר לעלות על הבעיה ומה צריך לעשות? *אם טעיתי בפורום אני מתנצל כי לא ידעתי לאן לשייך את ההודעה
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
קבלת מחשב שלא מרחו על המעבד משחה טרמית .המחשב נדלק ל 10 שניות ואז נכבה ,אם הבעיה יכולה להיות בכך שלא מרחו משחה טרמית על המעבד? המחשב הוא פנטיום 4 800 מגה"צ באס לוח אם של אסרוק . פשוט חלק מאנשים אומרים לי שלא חובה למרוח משחה טרמית ,אז החלטתי לפנות למקצעונים ולשאול פה. עוד פרט שאולי חסר המחשב מספיק לעשות את בדקית הזכרון ואת זיהו הכוננים תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
הכוונה שלי.. נגיד אני לוקח כונן קשיח ממחשב מסויים ורוצה לחבר אותו למחשב אחר בשביל להעביר את המידע.. צריך רק לחבר במחשב?..
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
הורדתי תוכנה שקוראים לה aflash זה תוכנה שאמורה לעדכן לי את הביוס בגלל שיש לי בעייה במתחים ובביוס שיש לי לא מצאתי שום דבר שקשור לזה עכשיו התוכנה אומרת לי לבדוק את ה גירסא של הלוח אם : " To determine the BIOS version of your motherboard, check the last four numbers of the code displayed on the upper left-hand corner of your screen during bootup " ויש לי את התוכנה cpu - z אז רציתי לדעת איפה אני בודק את זה בתוכנה אם אני יכול בכלל .. אם אפשר תמונה זה יהיה טוב למה מה זה לא בא לי להרוס תמחשב .. תודה
-
- 7 תגובות
- 748 צפיות
-
-
פתאום היום אחרי הצהריים התחילו להופיע כל מיני קווים כחולים באמצע שימוש במחשב(מצורפות תמונות). הסרתי דרייברים, התקנתי חדשים, הסרתי שוב, התקנתי את אלו הבאים עם הדיסק של הכרטיס אך עדיין לא עובד. קיבלתי גם מסף כחול שהיה כתוב משהו על nv4dis. מה עושים? האם בעיית דריברים, כרטיס מסך או משהו אחר? הכרטיס בין שנתיים וחצי 8800gts 320 http://img246.imageshack.us/i/img00931.jpg/ http://img171.imageshack.us/i/img00922x.jpg/ תודה
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
המחשב לא עולה..פנטיום 4 מעבד 3.0 GHZ פעל מעולה עד אתמוןל..אחי הגדול כיבה אותו והיום כשרציתי להדליק הוא לא נידלק...כלומר נידלק אבל לא עולה...המסך נישאר ככבוי והמיקלדת והעכבר לא נידלקים...אבל המנורה של המעבד והכול עובד רגיל אבל כלום לא עולה..... יש מצב שאחי הגדול היתעסק עם הביוס יש אפשרות שזה בגלל זה?! כלומר אבל גם אם כן אז הביוס צריך לעלות כדי שנוכל לסדר את זה אבל כלום לא עולה בכלל...מה עושים?!?!
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום,יש לי כרטיס מסך 6800 גי טי ל agp/ החלפתי לו משחה טרמית-אך לצערי שמתי משחה על משחה קיימת וכנראה נגרם נזק..יש מלא ריבועים ונקודות על המסך- ולעיתים אפילו הווינדוס לא עולה. מה עושים.?האם יש אפשרות לתקן.??איך אני יודע שהכרטיס נשרף?או שאפשר עדיין לתקן את זה?ןוהאפ מישהו מכיר מקום שיכול לבדוק ולתת לי חוות דעת מקתועית?תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-