עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by hai555,

שלום רב יש לי מסך 2K ראשי ברזולוציה גבוהה יותר ומסך FULL HD מגע קרוב לידי ואני רוצה שיראו גם בו וגם בו באותו המצב אבל שבמסך 2K הוא יוצג כמו שהוא וגם FULL HD לא הצלחתי להגדיר את זה בווינדוס ישלי ווינודס 11 זה נותן כביכול רק בשיכפול הצגים להציג את ה HD בנפרד ו 2K ואז כל אחד אני עובד איתו באופן נפרד יש לי כרטיס מסך raedon rx 6600 רציתי לשאול האם יש אפשרות כזו שהמצג של המסך יוכפל כמו שהוא שיוצג אותו הדבר בשני המסכים מבלי להפריד אותם פשוט מסך אחד זה יוצג ב full hd במגע ובמסך השני 2K עם שיכפול של המסך מבלי הפרדה בניהם . ?

2. Started by yosda-boy,

שלום רב, כאשר אני משחק במשחקי רשת כגון:half life 2 counter strike source המסך שלי ניסגר אחרי כ-30 דקות של משחק וכתוב לי:''power saving mode'' ענו לי כבר על השאלה... אבל אשמח לקבל פירוט מצאתי את ההגדרות אבל אני לא מוצא שום טיימר... סוג מסך:LG Flatron L1953TR בתודה מראש yosda-boy

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  3. שלום! כמו שאלא מכם בעלי הזכרון הרחב יכולים להבין החלק הגוסס במחשב שלי ניהיה קרוב יותר לעלייתו השמיימה. אתחיל מתיאור הבעיות שהיו לי- במחשב שקניתי לפני שנתיים (מפרט בצד) החלו בעיות בהדלקה כחודש לאחר הקנייה. אז היה מותקן על המחשב WIN XP והוא היה נידלק פעם ב10-15 ניסיונות. כל הניסיונות היו מגיעים או לבלו סקרין או לריסטרט אחרי הBOOT SCREEN. כשנה לאחר מכן התקנתי WIN7, אך הבעייה המשיכה. או בלו סקרין עם הקוד (000000*7) או עם משהו שקשור לATI או ריסט ישר אחרי הBOOT SCREEN או שהבוט סקרין היה פשוט ניתקע. לא ייחסתי לבעייה הרבה תשומת לב מכיוון שכשהמחשב היה נידלק הוא היה עובד כראוי. כחצי שנה לאחר מכן במהלך משחק בBAD COMPANY2 המשחק ניתקע בפריז, הסאונד חזר על עצמו והתמונה במסך קפאה יחד ע…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. האם יותר מ-5-6 שעות? אם כן, כמה זמן היא צריכה לקחת? תודה מראש ולילה טוב, dr70

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  5. Started by ofir24,

שלום לכולם יש לי windows 2000 עם מעבד AMD 1800XP על לוח אם ג'גהבייט , הרד דיסק IBM 20GB. לפני שבועיים החלפתי צורב ומאז הדיסק לא מתפקד כמו שצריך. הצורב הקודם היה ריקו 7125 ולאחר ההחלפה לא הצלחתי להעלות את ה windows - הוא לא זיהה את הדיסק הקשיח. נכנסתי לביוס וראיתי שהוא כן מזהה את הצורב החדש כצורב ואת הדיסק כרגיל , ואחרי שיצאתי לא היתה בעיה והמחשב עלה כרגיל. החל מאז הדיסק הקשיח לא עובד כמו שצריך - בעקרון הכל עובד כרגיל ועובד מהר, אבל כל פעולה שקשרוה לשמירת מידע גדול על הדיסק לוקחת הרבה הרבה יותר זמן מהרגיל (עיבוד קבצי WAV בגודל 1GB למשל לוקחים לי לפחות פי 4 זמן מפעם) או ripping של תרגום DVD (קבצים של 100MB) דוגמא נוספת: כשצרבתי ב nero דיסק עם ה richo , לפעמים הייתי בו…

• 2 תגובות
    • 886 צפיות
  6. Started by saar22,

אני לא מצליח להתקין כל דבר שקשור לUSB חיברתי 3 נגני MP3 ועוד איזה פלאש דיסק של 64 מגה ובכולם הוא מזהה את החומרה החדשה ומופיע לי אשף ההתקנה של החומרה אבל בשום מקום אין את הדרייברים...לא בSYSTEM ולא בSYSTEM32 וניסיתי כמעט בכל מקום במחשב...זה מוזר כי יש לי XP SE והוא אמור לזהות ולהתקין את זה לבד....בבקשה תעזרו לי

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  7. מפרט: e6400, ga-965p-ds3, 1gb supertalent pc5300 single sapphire x1650 256mb ספק ומארז generic על המערכת מותקן ויסטה הום. המערכת יציבה בתוך windows. בהדלקה אני לפעמים מקבל מסך כחול ואז המחשב עושה ריסט ועולה בסדר ויציב. sisoft sandra אבחנה שאין irq קבוע עבור כרטיס מסך. כרטיס מסך מקבל מין irq וירטואלי. לפי התוכנה סנדרה צריך להיות irq קבוע. אני לא בתוח שזאת הבעיה. כרגע אני עובד בביוס ללא c1e, eist, virtualization,memory protect bus 266 x 4, זיכרון :fsb:memory 5:4 המערכת עובדת באוברקלוק בלי בעיה ובבדיקת מאמץ. fsb333x4 כרגע אני ללא oc אני לא מבין מאיפה המסכים הכחולים, ההשארה שלי שזה או הספק או הכרטיס מסך וה-irq assignment

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  8. Started by Nihility,

שלום לכולם, יש לי סטיק של 1GB DDR2 שאני די בטוח שהוא דפוק. כשאני עובד איתו, חלונות XP נתקעת על הזמן ועושה מסכים כחולים, מה שבינתיים לא קרה לי עם סטיק אחר (2 ימים, 7 שעות בינתיים). מה שמוזר זה שהזכרון עובר את MEMTEST בלי בעיות, עובר PRIME95 (המווווון שעות), עובר 3DMARK PCMARK וכו. אבל חלונות נתקעת איתו. ההודעת שגיאה של המסך הכחול זה משהו גנרי, לא ספציפי, אין דרייבר, אין כלום. מחיפוש בגוגל מצאתי שזה או "בעייה עם דרייבר" או "בעייה עם חומרה". באמת, תודה מיקרוסופץ... : (החלפתי את כל הדרייברים, אפילו התקנתי חלונות מחדש, הוצאתי והכנסתי כרטיסים, החלפתי דיסק קשיח, בדקתי חום וכו וכו וכו) בכל המקרה ההודעת שגיאה לא עזרה בכלום. אז כמובן שישר חשבתי על הזכרונות אבל הם עברו Memte…

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  9. Started by zoharga,

ברשותי שני סורקים מקצועיים ישנים של חברת ניקון אחד סורק שקופיות והשני סורק a4 שעובדים עם כרטיס סקאזי חדש ותוכנת הפעלה משותפת לאחרונה החלפתי מחשב חדש עם חלונות XP וכל פעם שהמחשב עולה הוא טוען שלא מזהה את חיבורי הסקאזי ל הסורקים ומבקש הגדרת הסקאזי באיתחול לפני שחלונות עולה הסורקים וכרטיס הסקאזי עבדו יפה במחשב הקודם אשמח לקבל כל מידע שיעזור לי לטפל בבעייה בכוחות עצמי מבלי לקרוא לטכנאי.... פרוט הדגמים nikon scantoch 210 nikon coolscan 2 תודה מראש בתמונה יש נתונים על בקר הסקאזי תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  10. Started by 1_Nike_1,

תודה מראש לכל העוזרים, או לפחות למנסים לעזור.

• 2 תגובות
    • 975 צפיות
  11. Started by frogman,

האם הלוח הנ"ל תומך SLI או רק ריבוי צגים?

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  12. החזרתי היום את ה HD5450 שקניתי עקב חוסר תאימות (יש על זה פוסט שלם - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=541889.0) בלי קשר: בחנות טענו (ואני מניח שצדקו) שכמעט כל הקבלים בלוח אם ובכרטיס מסך שלי שרופים. אז הנה תמונה של קבל שרוף (מהכרטיס מסך ספיצפית , אבל זה זהה גם לקבלים בלוח אם) . באיזה מצב נמצאים הקבלים שם? (כי בכל זאת - יש ~6 כאלו "שרופים" בלוח אם והוא עדיין עובד טוב) למה זה קורה? תודה

• 2 תגובות
    • 872 צפיות
  13. Started by Boomer,

הבעיה הזאת באה והולכת כבר כמעט חודשיים ואני כבר ממש לא יודע מה נשאר לעשות ??? זה התחיל כשהמחשב היה נתקע אחרי כמה זמן במשחקים ואפשר היה לעשות רק reset. ראיתי שמאורר כרטיס המסך שלי מקרטע אז קניתי חדש שפועל מצויין כרגע. גם אחרי זה התקיעות נמשכו - יש ימים שאין בכלל ויש ימים שזה נתקע אחרי 2 דקות של משחק אפילו - לפעמים זה אפילו נתקע בגלישה באינטרנט/התקנה של תוכנה/צפייה בסרט וכו'... הטמפ' של המעבד ושל הלוח אם בסדר גמור. כבר עשיתי Format והחלפתי את כל הדרייברים שרק אפשר וזה לא עזר. אין לי מוסג מה עוד נשאר לעשות אז יש מישהו שיוכל להציל אותי...? תודה ------------------------------------ AMD Athlon XP 1600 GigaByte GA-7VTXH 768mb 266mhz DDR Maxtor ATA 100 Geforce 4 Ti…

14. Started by zedisdead,

יש לי מחשב בן שנה וחצי שלפני חודש התחיל לקרטע הוחלף הזכרון RAM של המחשב אבל יש לי תחושה שהמחשב לא נותן את הביצועים שהוא אמור לתת א. איזה תוכנה מומלצת על ידכם בודקת ביצועי מחשב ? ב. האם שני סלוטים של זיכרון RAM מחברות יצור שונות יכולים לפגום בביצועים?

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  15. Started by oded900,

הבעיה היא כזאת המחשב פשוט נתקע כל רגע, בכל לחיצה על העכבר , כפתור במקלדת וכו' הוא פשוט "חושב" משהו כמו דקה ואז חוזר לעצמו לפעמים יש כמה דקות שהוא מתפקד נורמלי ואז שוב חוזר לו השיגעון הזה...ובנתיים אני מאבד את השפיות... בעבר זה היה קורה רק כשהייתי מכניס דיסק לכונן DVD (אם מישהו יכול להסביר לי למה זה יהיה נחמד) בדקתי את הזכרונות והם תקינים... השאלה היא אם הספק כוח הלך או שזה הלוח/מעבד. בנוסף המסילה של 3.3V בספק (שאין לי מושג למה היא נועדה) קופצת בין 3.3 ל-2.8 זה טווח סביר או שזה מוגזם? יכול להיות שהבעיה נובעת מזה? הטמפרטורות תקינות...דרך אגב.

• 2 תגובות
    • 992 צפיות
  16. Started by ran_cohen,

היה לי במחשב DVD/CD-ROM שלא השתמשתי בו זמן רב. היום ניסיתי להשתמש בו, והוא לא עבד (או אפילו הופיע ב Device Manager). הלכתי אל חנות התמיכה של KSP, שם אמרו לי שכנראה אבק חדר לכונן אז יש להחליף אותו (ואכן החליפו לי). כששאלתי איך אפשר להגן על הכונן מאבק, אמרו לי שמה שכדאי לעשות זה כל כמה ימים להשתמש ולהפעיל את הכונן ככה שהראש הקורא/כותב יזוז. האם זה באמת מה שיגן על הכונן שלי?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by shalev473,

אני לא מצליח להתחבר לראוטר דרך WIFI .. בפלאפון וממחשב נייד דרך הWIFI זה קרה לי פעם הבעייה הזאת והיה צריך להיכנס לאתר ולסמן שיהיה אפשר להיכנס דרך אל חוטי (אני כמעט בטוח שזה מה שהיה צריך לעשות), אני לא זוכר את האתר הזה .. מישהו יודע את האתר הזה או שיש לו רעיון איך לסדר את זה ? היתקשרתי להוט והם לא הצליחו לעשות עם זה כלום

• 2 תגובות
    • 4.8k צפיות
  18. Started by eliil1,

קיבלתי מסך כחול באמצע משחק =S

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  19. Started by 1shimi,

שלום לכולם יש לי מחשב נייח עם ווינדוס XP שהתחיל לעשות לי בעיות המחשב פתאום התחיל להיכנס ללופ של ריסטרטים. הא טוען את הווינדוס ואז יש לשניה מסך כחול ועושה ריסטרט. לפני כל זה הוא נכנס לי ל safe mode ולא משנה על מה אני לוחץ הוא ממשיך לעשות ריסטרט בנוסף עברתי פה בלינקיה ושום דבר שם לא עזר לי. אני לא יודע אם זה קשור אבל לפני שלושה ימים הכונן תקליטורים עשה לי בעיות הוא קרא רק CD והפסיק לקרוא DVD צירפתי תמונות: מסך כחול: ה safe mode: תודה לעוזרים ספויילר

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by e717,

שלום לכולם, אתמול שמתי לב שנשרפו לי שני פיקסלים במסך... (לא יודע אם זה קשור) היום שהייתי במחשב המסך נכבה ורשום עליו no single ואז המחשב עצמו נתקע (אני יודע שהוא נתקע כי שמתי שירים ברקע והם גם נתקעו) פתחתי את המחשב ושמתי לב שהכרטיס מסך רותח והמאורר לא עובד....גם המאוורר של המארז עצמו לא עובד, רק של המעבד עובד....ניקיתי קצת את הכרטיס מסך המאוורר חזר לפעול אבל אחרי כמה זמן שוב הוא שבק..... ניסיתי להעזר בתוכנה speed fan אבל היא מזהה רק מאוורר אחד....מה עושים??

• 2 תגובות
    • 903 צפיות
  21. Started by Spring,

שלום, יש לי שתי חיבורי רמקולים מאחורי הקופסא אחד ירוק, אחד כחול. עכשיו רק הירוק מפעיל מוזיקה והכחול לא עושה שום דבר. ויש אותו ציור כמו של הירוק - של רמקולים. עכשיו השאלות - למה לא פועל לי החיבור השני? כלומר הוא לא מפעיל מוזיקה. האם הוא מיועד למשהו אחר? אם לא, למה הוא לא עובד ? אודה לכם מאוד אם תעזרו, תודה מראש.

22. Started by nim901,

לחבר שלי יש סט של creativ wireless 6000 עכשיו בעכבר ובמקלדת שלו יש כזה כפתור שאין לי מושכ מה הוא עושה. עכשיו חבר שלי אמר לי שהוא לחץ על הכפתר (למה ? מי יודע) ומאז העכבר קיבל שיתוק הוא לא מגיב מישהו יודע למה ? ומה הכפתור עושה? ד"א ניסיתי להתקין תדריברים שוב אך ללא הועיל

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  23. היי, אני לא יודע למה אבל יש לי בעיה גלישה לכל מקום רק בfirefox, בכרום אין שום בעיה. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש אבל זה לא עזר, חיפשתי באינטרנט אבל מצאתי רק תוצאות על אנשים שנמצאים בארגון כלשהו וצריכים מהם קובץ אימות, במקרה שלי אין שום ארגון כי זה מחשב שנמצא בבית. יש למישהו רעיון אולי? תודה מראש

24. מעבד E7200 775 C2D GT9500 לוח אסוס P5KPL-C אחרי ניקוי המאוורר של המעבד ושל הכרטיס מסך והחלפת משחה טרמית לא רואים כלום במסך. המחשב נדלק אבל אין תגובה. אין כרטיס מסך\לוח אחר בשביל לבדוק מה הבעיה. עוד דבר, ככל הנראה יש 2 פינים עקומים אבל נראה כי תמיד יהיו. איך אפשר לבדוק מהי הרכיב הבעייתי? ]

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  25. Started by Myrath,

שלום, האם ישנה דרך לתעד דף פייסבוק או עמוד מתוך אתר כפי שהוא שלא ע"י שמירה סטטית (כPDF או סרטון של האתר) - האם יש דרך להוכיח שאתר ביום מסוים היה כפי שהוא היה מבחינה מחשובית (ובדרך שגם ניתן לעשות בה חיפוש ctrl+f)?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.