תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
החלפתי את ה-2 גיגה(2X1G) שהיה לי עד עכשיו ב-4 גיגה (2X2G) אלה זכרונות DDR2 800MHZ הבעיות הם שלפעמים המחשב קורס(אני חוזר למחשב ורואה אותו במסך כניסה) או כשאני עובד עם VMWARE או שהתוכנה נופלת לי או שאפליקציות/פאקגים בתוך ה-VMWARE קורסות הייתי חושב שזה אולי הזכרונות לא טובים(למרות שהם חדשים) אבל לפני כמה חודשים הביאו לי עוד שני סטיקים של 1 גיגה, הוספתי אותם למחשב ואותם דברים היו קורים.. ככה שזה גורם לי להאמין שזה לא הזכרונות שבעייתים יש לי WIN7
-
- 2 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מקווה שאני בפורום הנכון... יש לי שאלה/בעיה...פעם, כאשר הייתי פותח האקספלורר היה ניפתח לי דף הבית, ואז כאשר הייתי פותח "TAB" נוסף, היה ניפתח לי חלון ב "TAB" החדש עם ריבועים של האתרים האחרונים שהייתי בהם והייתי בוחר את האתר שאני רוצה או רושם כתובת חדשה בשורת הכתובת, לא יודע מה קרה שפתאום כאשר אני פותח "TAB" חדש הוא פותח את אתר הבית שלי שוב...איך אני יכול להחזיר את ההגדרה שיפתחו לי הריבועים? אני מקווה שהבנתם את כוונתי... תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
יש לי מסך חדש, זה הדגם והוא מאתחל את עצמו בערך פעמיים ביום כלומר נכבה ונדלק. למה ככה ? ???
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום, כאשר אני מנסה להכניס למחשב דיסק של WIN7 המחשב לא מזהה אותו לא בBOOT וגם לא אחרי שהמערכת הפעלה הקיימת על המחשב עולה * דיסקים אחרים עובדים בלי בעיה (כולל דיסקים בעלי BOOT) * הדיסק הספציפי הצליח לעלות לי במחשב אחר (לצורך הבדיקה) * עדכון קושחה של הCDROM לא עזר לוח אם: ga-ma69gm-s2h CDROM: סמסונג sh-w183a/bsbn x18sata יש למישהו רעיון?
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
לפני תקופה מסוימת בערך שנה המחשב עבד והכל ואז פתאום החליט לא לעבוד,קיבלתי גם ככה מחשב חדש נייד ושכחתי ממנו, אך לפני איזה שבוע אמרתי נבדוק מה עם המחשב והוא פתאום עובד! סבבה כיביתי אותו והכל אחרי שהשתמשתי בו , ואתמול אני בא שוב להשתמש בו מנסה להדליק אותו ואותה בעיה שהייתה לי לפני שנה , הביאוס מתחיל להיטען ונתקע (הכוונה למסך הזה אחרי שמדליקים ויש מידע על המחשב והכל על הלוח אז הוא פשוט נתקע) חייב עזרה בדחיפות... הנה תמונה http://jpg.co.il/view/51430d15f0f30.jpg/
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
המחשב שלי נדלק ועובד כמו שצריך, אין שום בעיות. אבל מה שמוזר שהמחשב לא משמיע ציפצוף אחד אפילו בהדלקה. בד"כ אני יודע שמחשבים משמיעים ציפצוף תקין כשמדליקים אותם..אבל אצלי זה בכלל לא מצפצף, ויש ספיקר שמחובר ללוח אם..אז אני לא מבין למה. האם זה אומר שהלוח אם תקול?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תופעה מוזרה שלפתע קרתה. אני מדליק את המחשב, המחשב נדלק ,יש רעש קטן, המאווררים מסתובבים, ולאחר שנייה אחת - נכבה. אחרי 5 שניות זה קורה שוב - נדלק ואז נכבה אחרי שנייה. ככה כל הזמן. המחשב עצמו יחסית חדש. הנה הסרטון של מה שקורה (הסרטון עם קול) הסרטון תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 908 צפיות
-
-
פתאום משום מקום המקדלת והעכבר במחשב הפסיקו להגיב. הנורות במקדלת וגם בעכבר נדלקות כאילו המחשב כן מזהה אותם ונותן להם מתח. אבל אין תזוזה בעכבר, וגם המקלדת לא מגיבה - לפעמים היא פועלת לרגע ואז מפסיקה. יש הצעות לעזרה למישהו? תודה, ושבוע טוב.
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום לכולם. המחשב שלי עולה, בזמן העלייה קורים כמה דברים מוזרים. 1. מופיעה התמונה הרגילה של הBIOS, רק באיכות מאד נמוכה. תמונה מס' 1 2. מופיעה השאלה אם להתחיל בSAFE MODE או לא, וחלק מהכתב יוצא מחורבש. תמונה מס' 3 3. אם אני בוחר SAFE MODE המערכת עולה ואפשר להפעיל דברים עם הcommand prompt 4. אם אני בוחר להפעיל כרגיל, ווינדוס XP מתחיל לעלות, עדיין גריפיקה באיכות נמוכה ואז המסך נהיה לבן עם פיקלסים צבעונים מרוחים פה ושם. תמונה מס' 2 ניסיתי - לכבות ולהדליק, לבעוט במחשב, להוציא ולהכניס את הSDRAM וכרטיס המסך, לוודא שהמעבד יושב טוב, לאחר מכן להתקין ווינדוז 2000 (זה הדיסק היחיד שיש לי), זה עדיין כתב קצת מחורבש, וההתקנה נכשלה. תמונה מס' 4 להלן לינק לתצלומי מסך (באיכות נמוכה כי צילמתי…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחשב קרס במהלך עבודה רגילה Out of the blue. ניסיון לאתחל את המחשב נכשל. ניסיון לבצע startup repair נכשל מיידית עם הודעת השגיאה 0xc00000e9 - An unexpected i/o error has occurred מוכר למישהו? הצעות? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, היום ישבתי בבית וסתם באתי להיכנס למשחק בטלפון שלי ( נקסוס 4 ) ופתאום המסך נהפך כולו לשחור ומרצד כזה... כל איזה דקה שניים הוא רוטט וממשיך באותו מצב.... הוא כבר ככה שלוש שעות ואני לא יודע מה לעשות ניסיתי לחבר למטען למחשב סוללה אי אפשר כי צריך להוציא את ההברגה ואני לא רוצה להסתכן.... וגם עכשיו חג ואף מוקד תמיכה של החברה שקניתי ממנה לא פתוח הקיצר כל ה... תעזרו לי בבקשה חג שמח רועי..
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
מה שלומכם?? קורה לי מלא פעמים שאני מנסה להעביר קובץ וזה דורש ממני הרשאה כל פעם אני לצערי מוותר העניין הוא שעכשיו זה קורא לי כשאני רוצה להעביר את קובץ שאמור לסדר לי את הפרו עם הליגה הישראלית ופה אני כבר לא יכול לוותר אני חייב למצוא לזה פתרון.... בבקשה עזרו לי
-
- 2 תגובות
- 866 צפיות
-
-
המחשב שלי עושה ממש רעש חזק חצי בית שומע אותו מה אפשר לעשות בשביל להחליש תרעש? או שזה בגלל הכרטיס מסך או המעבד?
-
- 2 תגובות
- 839 צפיות
-
-
הבעיה היא למעשה של חבר ואני מנסה לעזור לו. מידי פעם המחשב שלו קורס ללא מסך כחול. למעשה בכול פעם שהו מפעיל את המחשב הוא מקבל הודעה . fan error, press F1 to resume אני משער שמדובר על בעיית מאוורר, היות והו טוען שגם יש לא רעשים כשהו מדליק את המחשב. אשמח לקבל עזרה מאחד הטכנאים פה בפורום.
-
- 2 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח.! יש לי בעיה במחשב ממש אבל ממש מעצבנת..! הבעיה היא שלא משנה איזה דפדפן אני גולש firefox chrome ieplorer האתרים כמעט ולא נטענים, הקטע הוא שאתרים כמו google cnn ynet נטענים מהר כמו שצריך ואתרים כמו facebook apple ועוד כמה אתרים לא נטענים ואם הם עולים הם עולים אז חצי עמוד, והדפדפן טוען וטוען וטוען בלי הפסקה. כמה דברים שניסיתי לעשות ולא עזר: 1. עידכנתי את הדריברים של הלוח אם והכרטיס רשת שהוא on board. 2. בדקתי הגדרות של חומת אש של הווינדוס (החומת אש היחידה שיש לי), חסימות וכדומה..! 3. אני מחובר לראוטר של tp link, ששני מחשבים מחוברים אליו והמחשב השני פועל כמו שצריך (שנינו מחוברים הכבל rj45 רגיל - חוטי), הקטע שהחלפתי בין המחשבים אז זה אומר שהבעיה לא בראוטר ול…
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
לי ולחברה שלי יש מערכת ווינדוס 8, אצלי המערכת קיימת במחשב מסוג אסוס ואצלה זה קיים במכשיר מסוג htc x,מערכת ווינדוס פון מובייל 8 משום מה בשני המקרים המערכת הפעלה מציגה את התקלה פעם אחר פעם ,מסך כחול חלק בלי כיתוביות בכלל על המסך מהבהב ואז הוא פיתאום ניכבה אותה תקלה חוזרת על עצמה פעם אחר פעם גם במחשב וגם בנייד ניראה לי מפה באג ?? אשמח לקבל תשובות מפה ותודה רבה שיהיה לכולכם.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, כשאני מדליק את המחשב שלי, הוא נתקע על המסך של לוח האם (ששם יש הוראות על איזה כפתור יש ללחוץ כדי להגיע לביוס וכדומה.) במקרה שלי ג'יגה בייט. יש לציין שאין באפשרותי להכנס לביוס, נורת המאמץ דולקת ללא הבהובים והמחשב תקוע עד שמכבים אותו. כמו כן, לפני שבוע בערך הייתה לי בעיה שהמחשב היה עושה ריסטרט על דעת עצמו והסקתי שזה נובע מהתחממות המעבד ולכן החלפתי משחה טרמית וזה פתר את הבעיה עד היום. אשמח שתעזרו לי, כל עזרה תתקבל בברכה, צחי.
-
- 2 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד שכאשר אני מדליק אותו, אחרי שלב ה- BIOS רואים לכמה שניות את התמונה הכהה של ה- Windows שמתחיל לעלות ואז שומעים מן "קליק" והמחשב כבה. אח"כ כשאני מפעיל אותו, הוא מודיע שהוא לא כבה כראוי והאם אני מעוניין להעלות את ה- Windows באופן רגיל או באופן של שחזור. כאשר אני בוחר באפשרות הרגילה, או שה- Windows עולה והכל בסדר, או שהתרחיש חוזר על עצמו, לעיתים עשרות פעמים עד שהמחשב נדלק באופן תקין. כבר פירמטתי את המחשב פעמיים, פעם אחת ל- XP ואז שוב ל- 7 כי זה לא נפתר ע"י פירמוט. האם מדובר בבעיה מוכרת שמישהו נתקל בה בעבר ויוכל לתת טיפים? מה עוד ניתן לבדוק? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 819 צפיות
-
-
המחשב לא מזה את הזיכרון של הכרטיס מסך! סוג הכרטיס HD7870XT 2GB WITH BOOST תמונה: איפה הבעיה? בכרטיס??
-
- 2 תגובות
- 850 צפיות
-
-
ישלי שתי כרטיסי מסך shappire 6850 ובמשחק קרייסיס 3 ישלי FPS טוב אבך הבעיה שנגיד ישלי 60 FPS פתאום זה נתקע לשניה וחוזר ל60 ואז נתקע וחוזר ל60 לא משנה אם אני עושה על LOW או על HIGH או על רזולוציה נמוכה או גבוה אני יכול להגיע ל100 FPS ועדיין יהיה תתקיעה המעצבנת הזאת למה??? בבקשה תעזרו
-
- 2 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום אנשים, יש לי מחשב עם מערכת XP דיסק קשיח IDE אני רוצה לחבר דיסק קשיח נוסף גם PATA על אותו כבל IDE שקיים מחובר איך אני אמור לשים את תצורת הJUMPERים בדיסקים ומה לשים את מה?באמצע של הכבל או בסוף? תודה
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום ויום עצמאות שמח! היה לי במחשב ככה: כונן 1 נקרא לו SSD עליו מותקנת Ubuntu 12.10 כונן 2 נקרא לו HD ישן עליו מותקנת Windows Server 2012 קיבלתי כונן חדש נקרא לו HD חדש ומה שניסיתי לעשות זה להעתיק את HD ישן לHD חדש ואז להוציא את הישן. הפעלתי בUbuntu את התוכנה GParted והעתקתי את המחיצות מHD ישן לHD חדש, כיביתי, הוצאתי את הישן הדלקתי שוב לUbuntu. ראיתי שאכן הקבצים שלי נמצאים בHD החדש, ניסיתי להעלות את המחשב מהHD החדש (F12 כשהמחשב נדלק), במקום לקבל Windows קיבלתי מסך שחור עם סמן קטן שמהבהב. אז העלתי התקנה של Windows 2012 מHD חיצוני שממנו התקנתי (כי אין לי CD), ונכנסתי לrepair->Command Prompt ושם הקלדתי פקודות שמצאתי באינטרנט שכנראה היו רעיון גרוע bootrec /scanos …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום, יש לי בבית 2 מחשבים נייחים אחד עובד ואחד שפשוט נדלק ולא עובד אני מאוד רוצה להעביר את הכרטיס זכרון(RAM)+כרטיס מסך מהמחשב שלא עובד למחשב שכן עובד השאלה שלי האם זה אפשרי.. אני יכול פשוט להעביר את הכרטיס אבל לא יודע אם זה כרוך בעוד פעולות כמו להתקין את זה או שפשוט מכניס את הכרטיסים והמחשב פשוט ידלק רגיל? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כאמור הכרטיס הוא Network LAN PCI Card NE132B ואני לא מוצא דרייבר XP עבורו בשום מקום. חבל לי לזרוק אותו, אני מעוניין לנצל אותו לטובת מחשב שמיועד לתרומה. תודה לכל מי שיודע!
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-