תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,309 דיונים בפורום זה
-
יש לי WIN XP P3 ו 2 HDD לחצתי על כיבוי בWIN והוא התחיל אבל אז שמעתי משהוא שלפי השמיעה שלי היה כיבוי של המנועים של הHDD אבל המערכת עדיין פעלה יש למישהוא מושג מה קרה לי כאן?
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
אז תשמעו ככה אני רושם עם לפטופ בכיתה עכשיו מתחילת שנה לא היו בעיות בכלל.. ועכשיו אני נכנס לוורד הכל נעול וכשאני מנסה לרשום או משו זה רושם לי "This modefication is not allowed beacuse the selection is locked" עכשיו מזה לעזאזל? אני משתמש באופיס 2007.. ואני לא יכול לרשום כלום =\\ עזרה בבקשה
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש תוכנה חינמית שמריצה בדיקות על תקינות המעבד זיכרון ram HD,האם מישהו מכיר תוכנה כזאת ויכול לתת לי בבקש את הכתובת שלה? בברכה,
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
היי לכולם לחברה שלי יש לפטופ בין כמה שנים יש בו כונן די וי די אך לפתע לפני כמה זמן פתאום הוא לא מוכן לקרוא דיסקים צרובים רגילים אך דיסקים צרובים של DVD הוא כן קורא ללא כל קושי כשמנסים לשים לו דיסק רגיל צרוב הוא רושם הודעת שגיאה בסיגנון: לא ניתן לקרוא מהדיסק כנראה שהדיסק פגום יש לציין שהדיסקים בסדר גמור ואצל מחשב אחר הם עולים בקלות תודה מראש על העזרה אסף
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
הגעתי הביתה, עשיתי UNINSTALL ל-ATI DRIVERS כיביתי את המחשב, הוצאתי את ה-7200AIW, הכנסתי את ה-9600XT והפעלתי. הורדתי מ-ATI את הדרריברים של 4.7 והתקנתי... המחשב עלה , נראה נורמלי, ובעת ניסיון להתקין WDM זרק מסך כחול (WIN2K)... :-X למה לעזאזל הוא מתקין WDM? זה הרי רק לכרטיסי AIW או VIVO לא? והחדש לא כזה ... טוב נכנסתי ל-SAFE MODE, הסרתי הדרייברים, הרצתי DRIVER CLEANER, איתחול, התקנה 4.7 ו.... שוב מסך כחול .. מצב בטוח, הסרה, איתחול, חיפשתי ומצאתי מישהו שאמר שיש לו אותה בעיה(בערך) עם 4.7 אז הורדתי 4.5 אבל בדיוק אותו דבר, מנסה להתקין, איתחול, מחשב מזהה, מתקין WDM ומסך כחול ??? ... טוב, שוב כל תהליך ההסרה והניקוי .... ניסיתי 3.5, לא עבד בכלל, זרק איזה ERROR מוזר .... ואז…
-
- 6 תגובות
- 772 צפיות
-
-
קניתי מחשב יחסית חדש (חודש) gtx 1060, i5 8400, 16gb ram והייתי רוצה לדעת האם כדי לי לכבות אותו בכל פעם שאני הולך לישון ב11 בלילה או להשאיר אותו דלוק (אני חוזר אליו בשלוש בצהריים) תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
פתחתי היום את המחשב כדי לשים משחה טרמית על המעבד..כמובן שלפני זה הכל עבד מצויין, הוצאתי את המאוורר מהמקום..אבל כשניסיתי לחבר אותו אחר כך לאחר שמרחתי את המשחה לא הצלחתי במאה אחוז( החיבור שלו רפוף חלקית). בכל אופן בשיא טיפשותי השארתי אותו קצת רופף. בקיצור ניסיתי להדליק את המחשב, המאוורר עצמו עובד אבל יש רעשים, המחשב נדלק לכמה שניות ונכבה..מה עושים?? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אחים שלי תנסו לעזור לי בבקשה!!!!!!!!!!!! כל פעם שאני לוחץ על 3 מקשים בו זמנית יש לי צפצוף מוזר במחשב ואני לא יודע מה זה תנסו לעזור בבקשה תודה!!!!!!! תודה רבה!!!!!!
-
- 2 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! יש לי שרת ישן שאני מרוצה ממנו עם WINDOWS SERVER 2003 אך האיש טכני מאוד לא בסדר איתי בכל אופן אני רוצה להחליף מאוורר וכשה אני רוצה לכבות את השרת הוא נותן לי לסמן למטע מתחת ל SHUTDOWN עוד אופציות אולי מישהו מכיר איש טכני אמין פשוט אני לא רוצה לכבוד אותו כיבוי פיתאומי שלא לעשות נזק תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי שני חשבונות ואני לא מצליח לפתוח כתוב לי שהקבצים גדולים מידי מה צריך להוסיף למחשב לפתיחת הקבצים?
-
- 0 תגובות
- 951 צפיות
-
-
אני צריך לשנות את המיקום של הרמקולים בגלל שאורך הכבלים לא סמרטי אני רוצה לשים את הרמקול המשאלי מצד ימין למסך ואת הרמקול הימני מצד שמאל למסך. רמקולים 2.1 של harman kardon windows 10 האם יש אפשרות לעשות את זה?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
בס"ד שלום וברכה. ברשותי מחשב חזק יחסית בן שנתיים המריץ מערכת הפעלה Win7. בחצי השנה האחרונה החלה להופיע תקלה שחוזרת על עצמה בנסיבות שונות. זה התחיל מכך ש-skype הפסיק לרוץ כמו שצריך. כלומר אני פותח את התוכנה, היא עולה ושניה אח"כ קורסת. כך קורה גם עם הגאדג'טים של מייקרוסופט וכן עם אפליקציות נוספות של המערכת (צג הביצועים לדוגמא). כלי האבחון של מייקרסופט לא מצליח לפענח סיבה מסויימת לתקלה אלא כותב "שגיאה כלשהי". יצוין כי המחשב עובד חלק, הוא לא קורס ולא איטי יותר מכשהיה ביום שפתחתי אותו כך שאני מעדיף להמנע מפתרון הפירמוט או השחזור. יש למישהו רעיון מה יכול היה להשתבש? תודה רבה לעונים! עדיאל
-
- 3 תגובות
- 880 צפיות
-
-
פירמתטי את המחשב לא מזמן ו אחרי שפירמתטי הקול הפסיק לעבוד אני לא מוצא את הדיסק של הדריבר ואני לא יודע איזה כרטיס קול יש לי מישהוא יכול לעזור לי?
-
- 5 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אתמול באתי וכיביתי את המחשב שלי (מפרט מצורף). לחצתי על הכפתור של הכיבוי בהתחל,והופ,שום דבר לא קרה,המחשב נתקע והוציא מסך כחול, הספקתי לצלם בעזרת המצלמה הדיגיטלית, אם מישהו יצליח לפענח מה קרה אני אשמח. וגם אני רוצה לדעת מה הבעיה,יש לי אחריות על המחשב, אני רוצה לדעת באמת מה לדרוש מהחנות שקניתי ממנה את המחשב. תודה לעוזרים לינק לתמונה ואני מצטער על הגודל: http://img478.imageshack.us/img478/4088/1img3182pg0.jpg
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני שובר את הראש כבר כמה שעות לוח אם Ecs P4VMM2 כונן קשיח Western Digital WD400EB 40GB 5400RPM ATA 100 2MB ניתקתי את כל הכוננים, בשביל לבטל התנגשות אם קיימת. החלפתי כבל IDE ועדיין, יוק, PIO MODE מוזר, כשהמחשב עולה, לפני הטעינה של ה-XP, הביוס מזהה את הכונן הקשיח כ-ULTRA DMA5 עם הכבל IDE המקורי, ועם כבל IDE אחר כ-ULTRA DMA2. בנוסף, הכונן קשיח עובד ללא ג'מפור של MASTER / SALVE. כשניסיתי לשים ג'מפר ולהגדיר אותו כ-MASTER הביוס לא זיהה אותו. הורדתי את הדרייברים העדכניים של הלוח אם. ברור לי שלא מדובר בלוח אם האכותי שבשוק...אבל זה מה יש ועם זה צריך להסתדר...דווקא את ה-CDROM הוא מזהה כ-UDMA ואין שום בעיה איתו. הכונן הקשיח עובד ממש לאט, וזה תוקע ממש את ה-XP, מה עוד נשאר לנסות ? המ…
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אהלן חברים, התחלתי לא מזמן לשחק במשחקעים במחשב שלי ואני ממש לא מסתדר עם המקלדת. רציתי לשאול אם אפשר לחבר למחשב כל שלט קונסולה(PS4/XBOX) ? גם אם הוא חוטי או אלחוטי ? במידה ויש לי שלט של אקס בוקס 360 אלחוטי - האם אני יכול לחבר אותו איכשהו או שחייב לקנות משהו חיצוני בשביל זה ? כל העניין של החוטי והאלחוטי עשה לי בלאגן בראש.
-
- 1 תגובה
- 2.8k צפיות
-
-
עשיתי בדיקה בPc Pitstop ובתוצאה היה כתוב לי שיש בעיה בזיכרון. עשיתי פרטים והתגלה שהbios חושב שיש לי 256 כשיש לי בעצם רק 128. הנה הטקסט המקורי. this system has 128 megabytes of memory available for Windows. This amount will be adequate to run some applications with acceptable performance, but you may still notice periods of disk swapping. This is particularly true if you run large applications, or use multiple Windows applications simultaneously. Adding more memory might improve performance. Although the BIOS reports that this system has 256MB of memory installed, Windows reports that only 128MB is available. The most common reason for this discrepancy is that your system…
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. משהו מאוד מעצבן, כמו שרשום בכותרת אני לא מצליח לקבוע STATIC IP (הסיבה שזה לא יאומן כי במחשב הקודם עשיתי את זה בלי בעיה) בקצרה,עקבתי אחרי המדריכים בPORT FOWARDING אני רוצה לפתוח פורט ליוטורונט. אבל ממש מההתחלה כלום לא הולך לי. עקבתי אחרי השלבים של המדריך, בהתחלה ניסיתי להוריד את הכלי האוטומטי להגדר STATIC IP אבל הוא מזהה כתובת IP לא ברורה, אחת שמתחילה ב 10.0 וכו' ולא ב192.168.1 כמו שהם אומרים שצריך להיות עפי המדריך שלהם. ניסית להגדיר באופן ידני אבל בשורת הדוס כאשר אני מקליד IPCONFIG/ALL אני רואה שאכן הIP של מתחיל ב10.0 אז ניסיתי להכנס להגדרות של הראוטר דרך הדפדפן ושם מופיעה לי כתובת IP שונה ממה שהוצג לי בדוס. בנוסף לכך בחלון הDOS כתובת הGATEWAY שלי זהה לכתובת ה…
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש , המפרט: GIGABYTE 7VRXP CROSAIR XMS256 2700 AMD 1800 Gigabyte 8500LE ומערכת הפעלה WINXP והרצתי BENCHMARKים של SISOFT ושל 3DMARK2001SE ויש תוצאות יחסית נמוכות בין 30% עד 40% מהשוואות למוצרים דומים ברשת... ניסיתי להריץ את הזכרון באפשרויות רגילות ואגרסיביות אמנם יש הבדל אבל עדיין תוצאות מאוד נמוכות... ניסיתי להזיז את הזכרון DIMM , זה גם כן לא עזר... אני מחפש לדעת היכן מקור התקלה .. כיוון שאין ברשותי פריטים זהים אחרים אין באפשרותי להחליף ולבדוק ... האם תוכלו לעזור לחפש את מקור התקלה , או דרך לבודד אותה? דבר נוסף מוזר הוא שאני לא מצליח להריץ VTUNER וEASYTUNE... אני מקבל הודעה שאין לו דרייברים מתאימים למרות שהתקנתי כל דבר שהיה על הדיסקים שהגיעו עם המוצרים.. אני מ…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום וברכה דיסק און קי של חברת סאנדיסק (32 ג'יגה) אני מכניס את הכונן ליציאת ה- USB ולא עולה לי כלום באופן אוטומטי. בלחיצה על "מחשב זה" מופיע שיש כונן כלשהו שהכנסתי (מצורפת תמונה 1) בלחיצה על הכונן, אני מקבל הודעה "נא הכנס דיסק לכונן (מצורפת תמונה 2) בניהול מחיצות הכונן מופיע בשחור, מופיע נפח הדיסק, אך כתוב "לא הוקצה" (מצורפת תמונה 3) האם זו תקלת חומרה או משהו שניתן לסדר? נ.ב. איני יודע אם זה קשור, השימוש היחיד שעשיתי בכונן עד כה, זה הפיכתו לבוט בכדי להתקין ממנו מערכת הפעלה חדשה במחשב. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום, חיברתי מחשב, הכל טוב ויפה, בביוס הכל מוגדר כמו שצריך. אני רוצה לפרמט דרך הווינדוס (ההתקנה), הוא אומר לי שההארד דיסק אינו מחובר. בדקתי את כבלי ה IDE, מחובר ועוד איך מחובר. ניסיתי דרך ה Fdisk, אך גם שם הוא לא מזהה שום הארד דיסק, וההארד דיסק מזוהה בביוס. מישהו יודע אולי מה הבעיה, ואיך לפתור אותה?
-
- 11 תגובות
- 978 צפיות
-
-
אני רוצה לאתחל את הביוס ואני לא יודע איפה הבטריה נמצאתת... יש מצב אתה מביאים לי תמונה שלה ואת המיקום שלה?
-
- 4 תגובות
- 716 צפיות
-
-
הצורב המדובר הוא - GSA-H42N של lg הצורב מזהה דיסקים של dvd, מלאים וגם ריקים הבעיה היא בדיסקים רגילים cd-r.. עדכנתי קושחה ואין לי עליו אחריות כי אין לי קבלה, אני מקווה שמישהו נתקל בזה ויודע מה הבעיה, גם אם הבעיה היא עינית. תודה!
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
שלום, מצאתי אצלי זרוק שפורפרת טלפון USB לסקייפ (מצ"ב תמונה). חיברתי אותו למחשב והוא זוהה כ K1000 שינתי את ההגדרות השמע בסקייפ כך שהשמע יכוון למכשיר ה USB ושוחחתי עם חברים להנאתי. אבל הבעיה היא זו, המכשיר מתפקד נהדר כמיקרופון ורמקול, אבל לא בלחיצי החיוג (0-9). הם אינם עובדים כמו גם לחיצי הקבל ונתק שיחה. אשמח לעזרה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
לאחרונה התחלתי לשמוע רעש מאוד מעצבן בכל פעם שאני מריץ משחקים כבדים(מה שכנראה יכול להיות בכרטיס מסך..)אני מחזיק ברכיבים דיי ישנים HD5850 ומעבד Q6600..אפשר לעשות משהו כדי להשתיק את זה? אני משתגע מהרעש הזה :\
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-