תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
כאשר אני מעלה את החלונות שלי אז בסיום העלייה המקלדת מנוטרלת לא חשוב מה ניסיתי: להחליף מקלדות לנתק ולחבר לאתחל כמה פעמים בכול פעם שהחלונות עולים הם מנטרלים את המקלדת יותר חמור הוא שקניתי דיסק קשיח ואני רוצה להתקין חלונות אבל עם התחלת התקנת החלונות המקלדת מנוטרלת ושום מקש לא פעיל ואז אני אפילו לא יכול להתחיל להתקין חלונות איך מנטרלים את הבעייה בתודה רבה SKI FARM
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום לכולם הנה הבעיה אחרי שהיה לי ריסט המפרט שלי נמצא בצד ימין
-
- 5 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום. במסגרת התעללותי במחשב ;D, גיליתי שהביוס שלו מוגן בסיסמא, אז הוצאתי את הסוללה ע"מ לאפס את הביוס וגם שיחקתי בגמפרים הכחולים שליד הסוללה (אבל החזרתי אותם בדיוק למקומם) ומאז המחשב פשוט לא נדלק. כאשר אני מכניס את התקע נשמע ניצוץ מהמגע כך שלא נראה לי שזו בעיה ממנו. אבל ישנו איזשהו נתק חשמלי ואין לי מושג מדוע זה קרה. לפני שאגש לטכנאי האם יש לכם רעיון כלשהו - אולי לפחות לעזור לי איך לגלות את מקור התקלה ? ועוד שאלה ברשותכם...כאשר הביוס מוגן סיסמא - איך אני מתגבר על זה? (לפחות שאדע להבא איך לא לעשות שטויות... :-\) כתמיד, אני בטוח שאזכה לתמיכה מכם. תודה רבה מראש.
-
- 9 תגובות
- 758 צפיות
-
-
לפני שבוע התחילו לי בעיות במאוורר של המעבד אז מתוקף האחריות עליו שלחתי אותו למעבדה והם תיקנו אותו, אבל הם עשו משהו מוזר. במקום לחבר אותו ללוח אם הם חיברו אותו ישירות למולקס (הכבל של הספק) לאדום ולשחור (5V). עכשיו מה שמוזר הוא שהמאוורר עובד על 12V אז האם זה תקין שהם חיברו אותו רק ל-5V? האם ב-12V הוא יעבוד יותר מהר?
-
- 4 תגובות
- 758 צפיות
-
-
לפני בערך חצי שנה קניתי מחשב חדש והחלטתי במקום הארד דיסק יחיד של 7200 rpm לקנות 2 של 5400 ולעשות להם raid, דא עקא בהתקנת המערכת של xp-66 bit שלי סימנתי לו לעבוד ברייד והוא אישר זאת אבל מאז ועד היום הוא מסרב להכיר בדיסק השני שלי, ה-BIOS מזהה את הדיסק השני וכך גם מנהל ההתקנים אבל אני לא רואה אותו במחשב שלי וגם אין לי גישה אליו. היום ניסיתי להתקין דרייברים לרייד מהאתר של GIGABYTE אבל לא ראיתי שינוי. חוץ מזה יש גם בעיה של מתאם הרשת שלי, הוא מתעקש שיש בעיה ונותן אזהרה של limited connectivity אפילו שאני מחובר לאינטרנט וגולש במהירות מירבית. לוח האם שלי הוא: ma78gm-s2h rev 1.1 תודה רבה ישי
-
- 4 תגובות
- 758 צפיות
-
-
לאחרונה התחילה אצלי בעיה כרטיס המסך שלי NVIDIA GTX470 מאתחל את עצמו כמה דקות לאחר הפעלת המחשב התצוגה משחירה ואני מקבל הודעה שהכרטיס איתחל את עצמו, המחשב לא נופל וממשיך מהנקודה שעצר. לדעתי זה קורה פעם אחת בלבד בכל אתחול של המחשב. לאחר כמה דקות הפעלה הכרטיס מאתחל מחדש ומעכשיו יציב עד לכיבוי.
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
הוצאתי דיסק קשיח היטאצ'י 80GB ממחשב, חיברתי אותו למחשב אחר ע"י מתאם USB, התחלתי להעביר את החומר, ופתאום הוא הספיק להעביר חומר. נתקע. הוצאתי את ה-USB וחיברתי שוב, כך כמה פעמים. אחרי 4 -5 פעמים כשאני מחבר אותו למחשב עם המתאם, ברגע שהמחשב מזהה אותו, אני מקבל מסך כחול וריסטארט. אני לא יכול להוציא יותר חומר. מה עושים? ניסיתי לחבר למחשב הראשון ולהעלות Windows כרגיל אבל גם שם אני מקבל מסך כחול ברגש שהXP עולה. יש למישהו רעיון לפיתרון, או איך אפשר להוציא את החומר?
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
היי, יש לי HD SATA אחד 120 גיגה שאותו המחשב מזהה יפה מאוד וגם עליו מותקנת המערכת הפעלה . ויש לי דיסק חדש של maxtor 200 giga sata . התקנתי את הדיסק (לאחר מאבק עיקש עם הספק וניתוק כמה חלקים לא חשובים בשביל עוד קצת חשמל ...) אבל המחשב לא מוסיף לי את הכונן . הינה כמה תמונות : הכונן שזוהה המקום שבו אמור להופיע הכונן החדש אך הוא לא מופיע . תודה לעוזרים .
-
- 5 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום, היום בבוקר ביצעתי ריסטרט למחשב (הוא היה קצת איטי) ומאז הוא לא מוכן לעלות ותקוע על המסך פתיחה (תמונה מצורפת.) מישהו מכיר את התופעה?.. אשמח לעזרה, תודה! בטעות שלח 2 הודעות...אפשר למחוק אחת.. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מקלדת של מיקרוסופט, microsoft digital media pro keyboard 1) כשאני מנסה לעשות סימן שאלה (shift ימני + סימן שאלה) אני לא מצליח. אבל כשאני עושה shift שמאלי + סימן שאלה, אני מצליח בקלות. לפעמים אני מצליח גם עם שיפט ימני אבל זה יוצא בפוקס. זה לא בעיה עם הלחצנים כי בדקתי אותם והכל בסדר. מישהו יודע איך אני יכול לסדר את זה? 2) התקנתי את הדיסק התקנה של המקלדת, intelltype pro 5.2, ונכנסתי אליו לאחר ההתקנה, אבל אני לא מצליח לשנות שם את ההגדרות של הקיצורים. למשל להכנס לדף הבית דרך המקלדת, למסמכים שלי, להגביה ולהנמיך שירים, התמונות שלי, מסנג'ר וכו'.. מישהו יודע איך אני יכול לסדר את ההגדרות שהם יעבדו? תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, היום קניתי צורב DVD נוסף למחשב. כאשר חיברתי אותו למחשב (חיבור SATA) ולכבלי החשמל הפנימיים המחשב החל להתנהג בצורה מוזרה מאוד. כאשר המחשב עלה, אם בכלל, הוא פשוט נתקע בהפעלה ולא יכולתי לבצע שום פעולה במחשב עד שהיה נשמע איזשהו רעש (לפי עניות דעתי מהלוח אם) שלא נפסק רק אם כיבוי המחשב. בפעם הראשונה שהפעלתי את המחשב, קפץ חלון כחול שבו היה רשום: XXX not equal or less. איך אני מסדר את הבעיה הזאת? אם צריך להגדיר משהו ב- BIOS רק תאמרו לי מה, ואני אעשה את זה. אשמח לתגובה מהירה ככל הניתן! בתודה מראש, borissurets
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
היי! יש לי ממש תופעה מוזרה בימים האחרונים שלא נתקלתי בה... בעבודה בווינדוס יש לי פתאום תקיעות כאלה תוך כדי צפצוף הPC SPEAKER, יש פעמים שבהן התקיעה משתחררת ויש פעמים שהמסך הופך שחור ואני צריך לאתחל... שוב, אף פעם לא נתקלתי בתופעה שכזו ויש לי קצת ניסיון, אני יודע שהיו כל מיני ISSUEים עם SEGATE לאחרונה ובאמת המערכת שלי מותקנת על דיסק כזה ששודרג לגירסה SD1A, יכול להיות שבכל מקרה הדיסק גורם לעניין? אני ממש אובד עצות משום שאין לי מושג איך לעלות על מה גורם לתקלה... אודה מאד לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 758 צפיות
-
-
חבר שלי קנה לאחרונה רדאון 9600PRO לאחר שהג'יפה 2 הישן שלו הפסיק לעבוד (אין סיגנל למסך) הוא החליף לוודו הישן שלו לבינתיים עד שהכרטיס החדש בא כשהוא קיבל את החדש שוב אותו תופעה של חוסר בסיגנל יש לו asus p4s133 עם P4 1.8
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
יש לי מחשב בסלון שנכבה לבד , בדקתי טמפרטורות : מעבד תקין , כרטיס מסך תקין הפעלתי תוכנה שמאמצת את מעבד והכרטיס מסך הכול תקין FURMARK בהגדרות חשמל כיבוי צג על לעולם לא וגרום למחשב לישון לעולם לא בהגדרות מתקדמות כתוב " גרום לכונן קשיח לישון אחרי 20 דקות " כיביתי את זה מעניין אם זה יהיה בסדר אבל אצלי במחשב האישי זה גם על 20 דקות והמחשב לא נכבה לגמרי אז אני בספק אם זה יעזור מה יכול לגרום למחשב להיכבה ?
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם המחשב של אבא שלי עשה בעיות בחודשיים האחרונים, כאשר לאחר עבודה ממושכת עליו הוא מתחיל לעשות כל מיני בעיות מוזרות. כמובן שפירמטתי אינסוף פעמים ואותה בעייה חזרה. לקחתי את המחשב לבדיקת מעבדה שתוצאותיה היו שהמעבד הוא זה שעושה את הבעיות. מדובר במעבד AMD Athlon 1800 אני חושב, או משהו מאוד דומה באותה סדרה (אני לא יכול לבדוק כרגע כי המחשב מנותק). מה לדעתכם עליי לעשות? חשבתי להזמין מעבד דומה ב-Ebay כי באמת חבל לי להוציא כסף על מחשב חדש. ואז חשבתי, למעבדים האלה אין אחריות לכל החיים? אני לא יכול להחליף אותו בפנייה ליבואן או משהו? אשמח אם משהו יודע פרטים או אם יש לו רעיון טוב. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
לא מוצא את ה DRIVER להתקן של CREATIVE Creative AudioPCI (ES1371,ES1373) (WDM) Driver - Creative ... ניסיתי ב Google אבל שם זה דיי מסובך. לא מפנים אותך ישירות לקובץ.
-
- 6 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שבת שלום חברים, יש לי לוח גיגהבייט GA-945GCMX-S2 כרטיס מסך של GAINWARDS עם HDMI יוצא מהכרטיס מסך כבל של 2 חיבורים שצריך לחבר אותו במקום מסויים על הלוח כדי לקבל איכות שמיעה בHD אני מנסה להכנס לאתר ולראות איפה יש קובץ PDF שמראה לאן לחבר כל גבר בלוח ואני לא מוצא אשמח לעזרה
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום, בקרוב אני עומד לקנות את המחשב Lenovo IdeaPad Flex 5 82HS006NIV מפה https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=35208 אבל למחשב הזה אין חיבור לכבל רשת, השאלה היא אם אני אקנה מתאם כזה https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=32752 ב65 ש"ח ואחבר אותו למחשב וכמובן כבל רשת מהראוטר בבית. האם אוכל לגלוש בצורה תקינה? תודה
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטים 4 HT 2600 מהרץ לוח אם ASUS P4P800 זכרון 512 של חברה לא ידועה כרטיס מסך GFORCE 5200FX יש לי בעיה בכיבוי המחשב אני לא יודע ממתי זה אבל אם אני משאיר אותו דולק כמה זמן אחרי זה לוקח לו דקה שתיים להגיע למצב של logging out ואז הוא נתקע, חייבים לעשות ריסט... האם יש לי בעיה בחומרה??? :'( מה לעשות כדי שזה יפתר???
-
- 5 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי עכבר Quantum Optical GreatEye wheelmouse זה לפחות מה שכתוב עליו, אבל אני פשוט לא מצליח למצוא לו שום דרייברים באינטרנט. באתר quantum.com יש דברים שלא קשורים בכלל מה שגורם לי לחשוב שאין קשר בין האתר לעכבר ובכלל אני לא יודע מה בדיוק ואיפה לחפש... תוכלו לעזור לי בעניין הזה? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, רציתי לדעת מה המשמעות של הסימון, מה צריך לעשות בנוגע לזה, אם אפשרי בכלל, או שפשוט לטעון לכשל סחורה...מדובר במחשב נייד מוחדש שנקנה אתמול... תודה מקרב לב
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב, יש לי הארד דיסק חיצוני maxtor 500gb st3500820as הבעיה היא כזו: בזמן שההארד דיסק עבד הוא נפל, נפילה כביכול לא רצינית, אך ככל הנראה מספיקה בשביל לפגום בו קשות. לקחתי אותו לדיאגנוזה בטיק טק טכנולוגיות. לפי האבחנה שלהם נגרם נזק למנוע (כאשר הוא מנסה לעבוד הוא נתקע ולא מסתובב). לפי מה שאני הבנתי מהטכנאי (אני ממש בור בענייני מחשבים בכלל) יש להעביר את הפלטות להארד דיסק עם מנוע חדש (אמור להיות עסק מורכב למדי). כל הסיפור אמור לעלות לי שם הון תועפות, ולכן בהתחשב בסוג המידע בחרתי שלא לבצע את השחזור. כבר השלמתי עם העובדה שכנראה המידע אבוד ולכן אני שוקל ברצינות לנסות לפתור את הבעיה בעצמי או כמובן ע"י "חובבן" שיוכל לתת לי כיוון כלשהו, להפנות אותי, או כמובן לעזור לי בעצמו במחיר …
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
שלום, זה המחשב הראשון שאני מרכיב לבד ונקלעתי לבעייה בהרכבה של המאוורר שהגיע ביחד עם המעבד s-939. קיבלתי משחה, פלטה, גוף קרור ומאוורר. הבעייה התחילה כאשר ניסיתי לחבר את המאוורר ללוח לאם. לא היה תבריג על הלוח אם בשביל לחבר את המאוורר, כל מה שמצאתי היו פפקים לבנים שאותם לא הצלחתי להסיר (אני חושב שמתחת לפקקים נמצאת ההברגה, אבל אני ממש לא בטוח ולא מעונין לגרום נזק ללוח). האם יש למישהו ניסיון בהרכבה של מאוורר על הלוח אם הספציפי שלי? ואם כן, איך מרכיבים ומה עושים עם הפלטה? תודה
-
- 6 תגובות
- 758 צפיות
-
-
יש לי בעיה ענקית עם הכרטיס מסך שלי MSI X600XT. ב ATI TOOL שאני בודק בדיקת ארכיפקטים אז הכול צהוב.. וככל שאני מוריד יותר בזכרונות נהיה פחות צהוב.. הנה סירטון של ה ATI TOOL(הקובץ הוא מגה וחצי אז תורידו בבקשה) עריכה: הנה הבאתי את זה יותר קצר.. http://www.file2host.com/631452121 בבקשה תורידו וסתכלו.. ככל שיש לי יותר צהוב המחשב ניתקע יותר מהר במשחקים.. הכרטיס נדפק אתם אומרים? מתי שאני מוריד לזכרונות ב 30-40 ככה לא רואים כבר צהוב והמשחקים לא נתקעים.. אבל זה מוריד בביצועים בהרבה לא? חשוב לציין אין לי חיישן טמפרטורה אז אל תשאלו אותי מה הטמפ של הכרטיס.. תודה ענקית לעוזרים ומי שמנסה לעזור ומוריד את הסרט...!
-
- 6 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה אחרי שלפני פחות משנה (אם אתם זוכרים) פירקתי את המחשב כמעט לגורמים , שמתי משחת קירור חדשה על המעבד וקצת שדרוגים הוא שוב עושה בעיות. לפני כמה זמן באמצע עבודה על המחשב הוא פתאום קופא. בלי שום הכנה מראש פתאום הכל נעצר, פשוט קופא. אי אפשר להפעיל את ה task manager כדי לבצע כיבוי, הפעלה מחדש או לסגור את התוכנות ברקע. כל פעם שהוא קופא ככה אני נאלץ ללחוץ על הריסטרט ולהדליק מחדש באופן לא מסודר כי שום דבר אחר לא מגיב\עוזר. כשהוא עולה מחדש יש שתי אופציות או שעולה לי מסך כחול שאומר שיש איזו בעיה בכונן ( (need to check drive for consistancy ומתחיל בדיקה אם אני לא לוחץ על כלום. אופציה שניההיא שהוא בכלל לא עולה ומשמיע ביפים לפני שהווינדוס עולה. עשיתי בדיקת דיסק ודיפרגמנט, הו…
-
- 7 תגובות
- 758 צפיות
-