עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. יש לי מחשב פנטים 4 HT 2600 מהרץ לוח אם ASUS P4P800 זכרון 512 של חברה לא ידועה כרטיס מסך GFORCE 5200FX יש לי בעיה בכיבוי המחשב אני לא יודע ממתי זה אבל אם אני משאיר אותו דולק כמה זמן אחרי זה לוקח לו דקה שתיים להגיע למצב של logging out ואז הוא נתקע, חייבים לעשות ריסט... האם יש לי בעיה בחומרה??? :'( מה לעשות כדי שזה יפתר???

• 5 תגובות
    • 751 צפיות
  2. Started by lmlm,

לא מצאתי כותרת אחרת מתאימה . לבעיה: הבעיה היא אני מתחיל לשחק BF2, אחריי חצי שעה משחק המשחק יוצא לי ככה סתם, טוב נכנס שוב והפעם הוא נתקע והפוך כזה למצב "המתנה"? אני לא יכול לעשות כלום חוץ מ רסטרט. עכשיו ניסיתי CSS קרה לי אותו דבר. מה יכול להיות הבעיה? זה מעצבן לשחק כל פעם עם תקיעות כאלה ויצאות :-\

• 7 תגובות
    • 751 צפיות
  3. Started by urisvi,

שלום, כבר כמה ימים זה קורה לי. מכבה את המחשב רגיל. הוא נכבה ולאחר כמה דקות נדלק שוב ואני צריך לכבות אותו ידנית. בדקתי האם זה בגלל הרשת וזה לא. מה אפשר לעשות אני דיי משתגע :s05: תודה

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  4. היי, קודם כל קצת רקע... הכרטיס עובד, אני משחק משחקים די רציניים והכל בסדר גמור, כמו כן הרצתי 3DMark2005 לאיזה שעתיים ולא היו שום בעיות. הבעיה היא שמדי פעם אני מקבל מסך כחול והמחשב עושה ריסט. תדירות הבעיה מאוד משתנה. הכרטיס נקנה לפני שלושה שבועות ומאז קרו 3 מקרים של מסך כחול. עליי להדגיש שזה לא קורה במשחקים אלא סתם בעבודה רגילה בדסקטופ. הלכתי למקום ממנו קניתי את המוצר (KSP) ולטענתם אם הכרטיס עבר אצלי 3dMark2005 שעתיים ללא errors אז אין בעיה. מבחינתם שאני אשאיר את הכרטיס לבדיקה אבל רוב הסיכויים שהוא תקין. לטענתם, יש מצב שזה בגלל הספק כוח שלי 400W (בן שנתיים). הם טוענים שיש צורך בספק כוח חזק יותר. אפשרות שניה היא, הבורד שאצלי הוא ASUS P4S800D ובגלל שיש בו צ'יפסט ענתיקה של SI…

• 10 תגובות
    • 751 צפיות
  5. מישהו יכול לעזור לי אני צריך לסדר שם בדחיפות כמה דברים וזה פשוט לא עובד לי לא יודע למה הוא שאני נכנס הוא רושם ככה: לאחר שאני לוחץ על כן הוא רושם לי : מה אני יכול לעשות שזה יחזור לעבוד? נ.ב-אני המשתמש היחיד במחשב הכוונה שאין ADMIN או משהו תודה רבה מראש !

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  6. Started by Xsender,

התקנתי בבוקר קירור חדש לכרטיס מסך thermalright V2 לRADEON X1950 PRO ועכשיו הכרטיס מסך מוציא איזה ERROR מוזר שכתוב בו שאני צריך לעדכן את הכרטיס מסך ושזה לא תואם ואז אחרי כמה זמן זה מוציא אותו למסך כחול כזה ואומר לי שהWINDOWS נכבה כדי לא לפגוע ברכבי המחשב והבעיה נוצרה מ: ומביא לי את הקובץ של הDRIVER של הכרטיס מסך מה אני יכול לעשות ?

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  7. Started by megaPipe,

המחשב לא מזהה לי את הcdrom ואני משתגע מיזה למה אני רוצה לפרמט תמחשבבבב שיחקתי בביוס פה ושם לא הצלחתיי לוח אם - k8ns הממ תודה לעוזרים =]

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  8. Started by Michael999,

אני מקבל מסך כחול כל פעם שאני משנה להפעיל משחק לא משנה האם המשחק כבד או לא המפרט E6600 ASUS P5B 8600GTS 2GB 800MHZ של OCZ 550WATT CHIEFTEC תמונה: http://www.siz.co.il/up.php?file=y1mmjgykmzzm.jpg מה הבעיה? התקנתי דרייברים וDIRECTX מחדש. מערכת הפעלה XP לא קורה בסרטים ושאר הישומים

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  9. Started by eSLC,

שלום, לפני פחות משבוע קניתי כוננן קשיח חדש משום שהקודם כנראה נשרף ממנת יתר של ריסטים או כנראה בעיה אחרת, עכשיו הבעיה קרתה לאחר הא"ק והמחשב ציין שחסר לכונן קשיח קובץ בשם krnl משהו כזה, אני לא זוכר בדיוק, עכשיו היום ניסיתי לשפר את הOC וניתקתי הפעם את הכוננן הקשיח לפני תחילת הא"ק ואחרי שסיימתי לראות שהכל יציב חיברתי חזרה את הדיסק הקשיח והפעלתי את המחשב ושוב כאשר שהכונן הקשיח ניסה לעלות הוא ציין שנמחק קובץ בשם krnl או משהו כזה מהתיקיה של הווינדוס, בקודם פירמוט לא עזר אז אני לא רוצה להסתכן שוב ולפרמט גם את זה ולאבד שוב את כל מה שהספקתי להתקין, והשאלה היא מה גורם לבעיה הזאת? אני בבעיה מאוד גדולה אם הכונן הקשיח לא יפעל (לפחות החדש) קרעתי את התחת בשביל זה למרות שזה לא היה הדבר הי…

• 5 תגובות
    • 751 צפיות
  10. היום בבוקר הכל היה בסדר, חזרתי מהבית ספר אני רואה מסך שחור עשיתי ריסטרט... הוא ביקש שאני אכניס את הדיסק של הוינדוס ניסיתי לעשות שיחזור מערכת לא הלך...ניסיתי לפרמט הוא אפילו לא מזהה כוננים יש מצב הלך הדיסק קשיח ? :'(

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  11. היי, רק היום (לראשונה),הופיעה הודעת שגיאה,אשר אומרת כי הOC failed,וצריך להיכנס לSETUP כדי לסדרה - זאת לאחר אך ורק,שרק כבל החשמל+חיבור למסך (HDMI) מחוברים למחשב;על מנת לבצע בדיקה,וכל שאר החיבורים החיצוניים=לא מחוברים (חיצוניים=כמו חיבור הרשת,העכבר וכו'...).האם לכך יש קשר,שהודעת השגיאה הנ"ל הופיעה? - לאחר שהפעלתי מחדש את המחשב,כשכל יתר החיבורים חוברו - הודעה זו לא הופיעה שוב - מה זה אומר?,שהכל בסדר ואין בכלל מה לדאוג?,למה הופיעה הודעת השגיאה הנ"ל מלכתחילה?,ולסיום אם לא הופיעה שוב,אלא רק פעם אחת בלבד,בתנאים אשר ציינתי - זאת אומרת,שהסיבה/סיבות להופעתה - הן אך ורק,שיתר החיבורים לא היו מחוברים,ושאין שום סיבה לבעיה ו/או לדאגה? תודה רבה מאוד מראש .

• 8 תגובות
    • 751 צפיות
  12. Started by fffSSS,

עם הלוח נשרף הוא משהו אז אז יש אחריות על החלק ויש אחריות גם על ההרכבה?

• 11 תגובות
    • 751 צפיות
  13. Started by DragonPokemonFan,

יש לי מפצל HDMI 2.0 שכתוב עליו שהוא 4K 60 FPS הבנתי שצריך כבל HDMI 2.1 בשביל 144 HZ ו4K השאלה שלי אם אני אחבר את הכבל דרך המתאם האם המתאם יכול להוריד לי את הקצב ריענון ל60 מכיוון שיש לי מסך של 144 וכרטיס מסך חזק אני לא מצליח למצוא מפצלים של HDMI 2.1 בשום מקום.

14. Started by BD1,

שלום, קניתי מחשב חדש לא מזמן e8400 ep45 4gb radeon 4870 עד לא מזמן היה בסדר אבל בזמן האחרון תמיד שאני יוצא מהמשחקים שאני משחק זה נשאר במסך האחרון של אותו המשחק ואם לא עושים ריסטרט זה נשאר ככה תקוע. אין לי מושג ממה זה נובע, מעבד או מה? בבקשה עזרה. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  15. Started by FARKASH7,

ברשותי נטבוק של אייסר, המחשב פתאום שבק חיים לא נדלק אפילו גם כשהוא מחובר לחשמל וגם שלא. מה לדעתכם עשויה להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  16. Started by yot,

היום אחרי שאחותי שיחקה במחשב, התחיל להופיע לי הד בסאונד. כל מה ששומעים, מתווסף לו הד. גם במשחקים, וגם במוזיקה. זה ממש מעצבן. מישהו יודע מה אני אמור לעשות? תודה לעוזרים. ד"א SB Live! 5.1

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  17. Started by davidreznic,

יש ל בעיה קטנה. אני קניתי נורטון אנטיוירוס 2006, בגלל שהוא לא תומך בויסטה יכלתי להוריד נורטון אנטיוירוס 2007 מהאתר של סימנטק ולעשות הפעלה עם הקוד של 2006. עכשיו הנורטון נגמר ורציתי להתקין את הנורטון אינטרנט סקיוריטי 2006 שקיבלתי עם הלוח אם. אבל גם הוא לא תומך בויסטה ואני מקבל לינק להורדה של 2007, אבל מה שיש לי זו גרסת OEM, ולפי מה שאני יודע, בד"כ אין לך את הקוד, אלא הוא כבר מוכנס בתוכנת ההתקנה, (אפה שכתוב להכניס שם, שם ארגון, וקוד הקוד כבר כתוב) אני לא יכול לעשות איתו כלום כי ויסטה לא נותנת. הדרך היחידה לברר זה להתקין XP על דיסק אחר, להגיע עד לשלב שבו אני רואה את הקוד, להעתיק אותו והכניס בגרסת ה-2007 בויסטה??? תודה

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  18. Started by s_b54,

יש לי בעיה די דחופה כשאני מנסה לפרמט את המחשב שלי אז הכל תקין ההתקנה קוראת את כל החומרה של המחשב והוא מגיעה להתחלת ההתקנה אבל כשאני לוחץ לו אנטר להתחיל את ההתקנה אז הוא כותב לי שההארדיסק לא נמצא ושצריך לבדוק את חיבורי החשמל וכל מיני כאלה אבל ההארדיסק מחובר והכל תקין מה יכולה להיות הבעיה זה די דחוף לי תודה רבה: s_b54

• 6 תגובות
    • 751 צפיות
  19. Started by yuyudodo,

יש לי לוח אם אינטל עם ציפ 865G לפרימרי IDE מחוברים שני הארדיסקים ואין בעיות לסקנדרי IDE מחוברים שני כוננים אופטים (asus X52 וצורב דיוידי של NEC) הביוס אינו מזהה את שני הכוננים בסקנדרי שלי! הוינדוס לעומת זאת מזהה את הכוננים ומאפשר לעבוד איתם. למישהו יש פתרון לבעיה? ניסיתי להחליף כבל. שניהם מוגדרים על כייבל סלקט. בעיה נוספת היא במצב DMA של הצורב. בעיקרון כשגם הצורב וגם הסידי מחוברים המצב הוא PIO ואין איך לשנות את זה. אז בשימוש כללי אני מנתק את הסידי ואז הצורב עובר למצב MULTI WORD DMA MODE 2 מצב זה מהיר מPIO אך עדיין איינו מספק ביצועים של ULTRA DMA למישהו יש פתרון לעניין? (ניסיתי אין ספור פעמים את שיטת השיוני בדוויס מנג'ר והתקנה מחדש של הדרייבר) תודה...

• 6 תגובות
    • 751 צפיות
  20. כשאני מנסה להריץ סרט במדיה פלייר אני מקבל את הודעת השגיאה הנמצאת למטה בתמונה, אבל לא בכל הסרטים שאני מריץ זה קורה. אני לא זוכר מה עשיתי (אם עשיתי) שזה קרה פיתאום, אה וגם קבצי מדיה פלייר לא נפתחים דרך המדיה פלייר, עולה לי החלון הזה שאני אמור ליבחור בו באיזה תוכנה אני רוצה לפתוח את הקובץ ****עריכה**** הבעיה נפתרה, system restore פתר הכל ;D [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  21. בעת הדלקת המחשב המסך כותב GOING TO SLEEP ואז נכבה. הרכיבים שאני מניח שאינם תקינים: *זכרונות *HDD עשיתי בדיקה קצרה לזכרונות: הוצאתי את שניהם, וכל הפעלה הכנסתי זכרון אחד לבדוק אם הוא תקין יש לי 2 זכרונות של 256MB כל אחד. בשני הנסיונות המחשב לא הראה שום POST חוץ מ GOING TO SLEEP (לא קשור ל-POST). איך אני מבצע בדיקה ל-HDD והאם הבדיקה לזכרונות שלי הייתה מספיק טובה? ועוד משהו קטן שראיתי בדביק: . הפעלת המחשב במערך מינימלי בכדי לשלול בעיות חומרה מרכיבים לא הכרחיים (גם במקרים שהמערכת לא נדלקת וגם במקרים שהמערכת נדלקת אך לא פועלת כראוי): * חיבור אך ורק ספק כוח+לוח אם+מעבד+סטיק זיכרון בודד (אם יש לך יותר מאחד תחבר אחר כל פעם)+כ.מסך (במידה ואין מובנה בלוח) איך מחשב יעבוד בלי קשיח?

• 7 תגובות
    • 751 צפיות
  22. לקחתי מדודה שלי את המחשב שלה ולקחתי גם את המחשב של אחותי , לשתיהם עשיתי ניקוי אבק , ניקיתי מאוררים ( גם של המעבדים ) , 2 המעבדים הם אינטל סלרון 2.66 , מחשב אחד עם גיגה זכרון ואחד אחר עם 512 . בכל מקרה , שתי המחשבים נדלקים ונכבים ישר אחרי 20-30 שניות , במחשב של אחותי הצלחתי לגרום לו לא להכבות דרך הביוס , עשיתי לו סוספנד , המעלות שלו על 75 מעלות +- ( לפני הניקוי היו 100 !!! ) והמחשב של דודה שלי פשוט נדלק מגיע לתפריט הראשוני ( אפשר גם להיכנס לביוס ) ופשוט נכבה אוטומטי אחרי 20-30 שניות ... = מה יכול היה לגרום לבעיות האלה ? אולי לא חיברתי משהו נכון ? למרות שלא נראה לי ... תודה על העזרה אנשים זה דחוף ...

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  23. שלום, הגיע אלי הארד דיסק לבדיקה, עם בקשה להוציא חומר אם יש אפשרות לפניי הפירמוט וכו'. על ההארד דיסק מותקנות 2 מערכות, אחת XP על כונן C ועל כונן D מותקנת מערכת הפעלה VISTA. לפניי עליית המערכות, ישנו תפריט בחירה, על מנת לבחור באיזו מערכת נרצה להשתמש או להפעיל. כמובן שמערכת XP לא פועלת ונפלה קשות, לכן הדרך היחידה פירמוט (כל התיקון וזה נוסה). עכישו, חשבתי לחבר את ההארד דיסק למחשב שלי, בחיבור SATA, על מנת לבדוק האם הוא יראה את הכוננים, אבל הוא לא רואה, חשבתי שהבעיה היא בכ, שכאשר הכונן הקשיח עולה, הוא מגיע לתפריט של בחירת מערכות וכו', ולכן לא נכנס וכנראה כתוצאה מכך המחשב שלי לא רואה אצלו עוד כוננים. השאלה שלי היא, מה ניתן לעשות במצב כזה? האם מה שיש לעשות כאשר המערכת נפלה ב C לג…

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  24. Started by oferparnasa1980,

כל הזמן קופצת לי ההודעה בחלון הזה.... ואין לי מושג איזו תוכנה זו כדיי למנוע מהחלון לקפוץ....

• 5 תגובות
    • 751 צפיות
  25. Started by k22,

המחשב נהיה איטי מיום ליום האם זה נורמלי שזה עומד על 886 רק בהדלקת מחשב?

• 2 תגובות
    • 751 צפיות

דיונים חדשים בפורומים