עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by adirnasri,

*כותרת* זה דחוףףףףףףף תודה לעוזרים

2. Started by jfkk,

שבתלום 1בעת עליית המחשב מדי פעם הוא נתקע על המסך הזה ואחר כך מערכת ההפעללה עולה . http://img156.imageshack.us/my.php?image=28092008184217tr3.jpg בעיית מסכעם כלולים . http://www.upfree.net/4994754 מסך שני קוד שגיאה 0x00000050 fastfat.sys הדיקת זיכרונות תקין ללא שגיאות . בדיקת דיסק קשיח על-ידי מערכת ההפעלה -לא נמצאו סקטורים פגומים. קובץ minidump-http://www.upfree.net/1042189 win xppro sp3 ,usv nrta

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  3. Started by Mighty,

היי אנשים יש לי 2 כרטסיי מסך עם יצאיה של AV + S-VIDEO 1. G-force 2 mx200 32mg 2. G-force 2 mx 400 32mg כמו שהזכרתי יש לשניהם יציאת וידאו, אך יש לי בעיה אני לא מצליח להגיע למצב שבתפריט של הכרטיס מסך יש לי את האפשרות להוסיף טלווזיה כלומר 2 מסכים, ניסתי להתקין דרייבים חדשים, הוספתי קירור, הפחתתי את המגה של הכרטיסים דרך הביוס. אך רק פעם אחת או פעמיים שהכנסתי את הכרטיס מסך מס 1 והווינדוס התקין אותו, לאחר ההתקנה אני בודק אם יש בתפריט 2 מסכים - אין : \ לאחר ריסט + הוצאת הכרטיס מהלוח אם והחזרתו הופיע התפריט... וכמובן הוא הפסיק לעבוד לאחר זמן מה (10 דקות) . . . וחברוס אני חייב עזרה דחוף כי הפרוייקט מסך LCD COLOR שלי תקוע :\ בתודה MIGHTY :]

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  4. חבר'ה הבעיה הזאת של הריסטארטים מאוד מלחיצה אותי,הוינדוס הוא xp pro ,ואיפשרתי כך שיעשה מסך כחול שיציג את הבעיה במקום ריסטארט...וזה מה שהמסך הכחול מראה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 772 צפיות
  5. שלום לכולם הנה הבעיה אחרי שהיה לי ריסט המפרט שלי נמצא בצד ימין

• 5 תגובות
    • 772 צפיות
  6. Started by Lost Spirit,

מזה שבועיים אני לא יכול לשחק בשום משחק שהוא יותר כבד מtorchlight וגם שם אני חווה פליקרים מדי פעם. הסיפור שלי מתחיל לאחר קבלה של פלטמורמה חדשה: ma785gt-ud3h amd x3 720be 2*2gb patriot ddr3 המערכת שברשותי: corsair 450vx 200gb wd 640gb wd 7800GT ברגע כזה 9800GT שנשלח לבדיקת מעבדה. שללתי בעיית תוכנה בעזרת התקנת דרייברים שונים וכן עד כדי פירמוט מערכת הפעלה. שללתי בעיה של 9800GT בשל העובדה שגם 7800GT עושה לי בעיות דומות, אפילו בCOD4 אשר אותו הוא הריץ פעם בצורה נפלאה. להלן דיונים שלי בעניין לקבלת רקע: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=438457.0 http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=439542.0 אודה לכל עזרה באשר היא. אני פשוט יושב פה עם מחשב משותק מבחינת משחקים :…

7. הרכבתי מחשב חדש AMD 5600 לוח ASUS ציפסט 780G זיכרון 2G OCZ המחשב נדלק. התקנת WINXP32BIT מסתימת והמחשב לא מפסיק לקרוס. האם יש איזו הגדרה בביוס ל32BIT יש משהו שצריך להגדיר שאני לא יודע. לחבר שלי יש בדיוק אותו מחשב אשר הורכב בחנות והמחשב עובד טוב מאוד.(אני התקנתי לו WIN ודריברים). תודה למי שעוזר

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  8. המסך עובד עם לפ טופ אולם לא עובד עם מחשב חדש לגמריי ולא מראה שמקבל Signal , יש למישהו מושג ? הערה : המחשב החדש עבר בדיקות בחנות כך שלא נראה שיש בעיה בכרטיס מסך . תודה מראש

• 7 תגובות
    • 772 צפיות
  9. שלום יש לי שני HD במחשב בזמן האחרון אני שומע הרבה תיקתוקים מאחד ההארד דיסקים ובנוסף מדי פעם מופיע לי מסך כחול לפחות משניה ועושה לי ריסט למחשב והכל חוזר לפעול כרגיל (חוץ מהתיקים) איך אני יכול לבדוק איזה מHD הולך "למות" לי? תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 772 צפיות
  10. Started by curdi1,

שלום לכולם, מקווה שזה המקום הנכון בפורומים לשאלה מסוג זה - במחשב שלי היה מסך lcd שחובר דרך יציאת dvi ונדפק עד שאתקן אותו אני מנסה לחבר למחשב מסך crt ישן (שעובד לי במחשב ישן יותר) דרך יציאת ה-vga משום מה הוא לא מצליח להראות תמונה במחשב החדש (נשאר על check signal) - בדקתי את החיבורים כמה פעמים, כיביתי והדלקתי גם את המחשב וגם את המסך ועדיין נשארת אותה בעיה. למישהו יש רעיון לפתרונה ? תודה רבה לכל העוזרים !!!

• 8 תגובות
    • 772 צפיות
  11. Started by sdimant,

כאשר אני מפעיל קובץ וידאו המסך עושה לעצמוRESTART . נכבה ונדלק . רק בקבצי וידאו. אני לא חושב שזאת תקלה במסך אלא הגדרה שאין לי מושג איפה לשנות אותה. יש לי כרטיס מסך של NVIDIA ועדכנתי אותו לא מזמן.

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  12. Started by yair71,

ברשותי לוח גיגה 865PE מעבד 2.4 כונן קשיח מקסטור 250 גיגה ATI 9500 PRO 512 מגה זיכרון קינגסטון ספק 500 וואט איכותי אל-פסק עד לכאן הנתונים הטכניים לפני שבוע החלה תופעה מוזרה בפעם הראשונה הודיע בהעלאה שיש בעיה בפרטישן F ולא בסיסטם., עשה את התיקון. אבל כל העלאה מחדש יצרה אותה בעיה. הפעלתי תוכנה לתיקון רגיסטרי וכו' והתקלה הופסקה. לאחר כמה ימים המערכת עושה בוט פעמיים ורק בפעם השניה עולה וזה קורה רק לאחר שהמחשב במנוחה מושלמת כמה שעות. זה לא קורה בבוט מידים ביו ימים שזה לא קרה היום היה השיא באתי להפעיל והמערכת בכלל לא עלתה. לא היה סימן על המסך. הוצאתי את כל הכבלים והזיכרונות. השבתי אותם למקום. לאחר מכן הפעלתי המערכת עשתה מספר בוטים ללא אישור ממני. ניסיתי סייפ מוד. ושוב באמצע בוט.…

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  13. שלום. היום בצהריים הורדתי קראק לאיזהשהו משחק, עכשיו מסתב שזה לא היה קראק בד"כ האנטי ווירוס שלי לא נותן להפעיל או לחלץ קראקים, ועד עכשיו לא היתה לי בעיה מהסוג הזה. ניסיתי להריץ סריקת ווירוסים, וכל פעם האנטי ווירוס כתב לי משהו כמו "EROR Could not start scan. Scan engine returned eror 0x20000058" אז ניסיתי להפעיל את המחשב על Safe mod והצלחתי להריץ סריקת ווירוסים. התוכנה מצאה את הווירוס אבל היה כתוב לי משהו כמו "quarentine failed" ו- "clean failed". ואז ניסיתי למחוק את הווירוס בעצמי, אבל הווינדווס שלח לי הודעה שאי אפשר למחוק את הקובץ כי אד או תוכנית אחרת משתמשים בקובץ.. יש לי Symnatec Anti-Virus .. תודה רבה רבה לעוזרים!!!

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  14. Started by Mczestaw,

לאחר שספק הכוח במחשב של אמא שלי הפסיק לעבוד (עודף אבק וכו') והוחלף בחדש, הכל הסתדר, אך לפתע הכונן החיצוני (SEAGATE 1TB) לא נקלט במחשב, הודעת התקן USB לא מזוהה, הודעה די מוכרת...באיזה הליכים כדאי לנקוט? (עוד לא הגעתי אליו לראות אם יש מה לעשות) אשמח אם תוכלו לייעץ לי איך לפנות אליו בלי לגרום לנזק נוסף... תודה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  15. Started by מהיר^ועצבני,

יש לי כרטיס קול של קריטיב מובנה בתוך הלוח אם ( ישן מאוד) ועכשיו הבאתי כרטיס קול קרייטיב לייב אני רוצה לחבר אותו ואני לא מצליח המחשב לא מזהה כאילו לא הכנסתי.. אולי בגלל שהמחשב לא יכול להפעיל שניים בו זמנית .. איך אני מבטל את המובנה ושם את החדש? בבקשה עזרה..

• 10 תגובות
    • 772 צפיות
  16. שלום לכולם, דבר ראשון, נעים מאוד אני עמית גלאם אני בן 22, הצטרפתי היום, עברתי על הרבה מאוד נושאים בפורום וראיתי שיש פה תותחים רציניים, אז נעים להכיר. דבר שני, אני זקוק לעזרתכם בבעיה שנוצרה אחרי ניקיון של אבק במחשב, אז ככה, בזמן האחרון המחשב שלי התחיל להשמיע רעשים של מטוס סילון בעל 6 מנועי סילון, אז לקחתי יוזמה (פסח לא?) פתחתי אותו והתחלתי לשאוב שם אבק בזהירות יתרה, פתאום שמתי לב שעל המאורר של המעבד יש טונה של אבק ובלתי אפשרי לנקות בלי להוציא את המאורר, לכן פירקתי את המאורר, ניתקתי את הפינים וניקתי את המאורר ביסודיות, בהחזרה נתקלתי בקשיים והפעלתי מעט כוח עד שזה נתפס כמו שצריך (פה אני חושש שלא ביצעתי את ההליך כראוי, כמו כן חשוב לציין לא מרחתי משחה טרמית אולי זה השורש לבע…

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  17. Started by yossia23,

שלום אנשים יש לי מחשב בן 3 וחצי שנים: CPU E7200 WIN XP זיכרון - 2 סטיקים כ"א 1GB של KINGSTON לפני חודש פתאום המחשב עשה בעיות ולא העלה את הXP אחרי REBOOT פתחתי את המארז ומצאתי את התקלה - הייתי צריך לנקות את הסטיקים של הזיכרונות מאבק. אחרי שניקיתי המחשב עבד טוב. אני מריץ משחקים כבדים והכל עובד פיקס. אבל יש בעיה- כשאני מפעיל את הדפדפנים IEXPLORER ואת הFIREFOX עם הרבה לשוניות פתוחות, אז המחשב קופא קורס ועושה RESTART. זה במיוחד קורה כשאני מפעיל סרט ביוטיוב. הרצתי בדיקת זכרונות בMEMTEST+ ובדיקות מאמץ למעבד וזה לא מצא שום בעיה. עכשיו אני לא יודע אם הבעיה בזיכרון או בDIMM על הלוח אם. מה לעשות? בתודה מראש.

• 4 תגובות
    • 772 צפיות
  18. באחד הפורומים כתוב שיש בעיות עם GIGABYTE GA-8SQ800ULTA עם כונן קשיח AD 80MB 8MB CACH מה האמת

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  19. Started by Bentel,

בס"ד שלום לכולם, יש לי דיסק קשיח עם מערכת הפעלה שלא עולה, אני רוצה לפרמט אבל אין לי את הקוד הפעלה. ניסיתי לגלות אותו ע"י תוכנת product key ללא הצלחה. מישהו מכיר דרך לעשות את זה? לילה טוב

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  20. Started by bariko,

שלום רב, ברשותי מחשב עם חלונות 7 64 ביט (מפרט מצורף ) לאחרונה המחשב מרבה לקפוא, כך שאין אפשרות להזיז את העכבר, או לבצע פעולה כלשהי. התופעה נמשכת זמן קצר, בערך כחצי דקה, וזה בעיקר מתרחש כאשר UTORRNET פועל ברקע. למיטב ידיעתי תוכנה כזו עלולה לגרום לגלישה איטית יותר, או להשפיע על יישומים אחרים התופסים רוחב פס, אבל לא לתקוע לגמרי את המחשב. האם יתכן שסטיק הזיכרון נפגם? או שאולי תקלת חומרה אחרת? האם הוספת זיכרון יכולה לעזור? אשמח לכל עזרה בנושא, תודה רבה להלן המפרט: מעבד: Intel Core i5 Processor i5-750 2.66GHz 8Mb Quad Core LGA 1156 קירור למעבד: Arctic Cooling The Freezer 7 Pro Rev.2 Intel and AMD all Socket לוח אם: Gigabyte GA-P55A-UD3 Intel P55 Chipset LGA 1156 USB 3.0 S…

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  21. היי, התקנתי לאחרונה במחשב צורב sata (המפרט השני שמופיע בפרופיל). עד לפני כן, היו במחשב שני כוננים אופטיים ide. הצורב מזוהה בביוס כמו שצריך, אבל כשהמחשב נדלק הוא קופא במסך פתיחה של הווינדוס (xp), עם הפס טעינה. חיפשתי באינטרנט ומצאתי שיכול להיות שהדימון טולס גורם לזה. החלטתי להתקין ווינדוס מחדש והמחשב עלה, אבל אחרי התקנה של כמה דרייברים וריסט, הוא עוד פעם נתקע במסך פתיחה. חשוב לציין שכשאני מנתק את הצורב, הווינדוס עולה. לעזרתכם אודה.

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  22. פעם אחת אחרי נפילת מתח כזו, הוצאת הכבלים והחזרתם פתרה את הבעיה, אבל בפעם השנייה, זה לא עבד, ובמקום זה יש צפצוף הזמכיר צפצוך של רוורס של רכב. מה זה אומר?

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  23. Started by urisvi,

שלום, כבר כמה ימים זה קורה לי. מכבה את המחשב רגיל. הוא נכבה ולאחר כמה דקות נדלק שוב ואני צריך לכבות אותו ידנית. בדקתי האם זה בגלל הרשת וזה לא. מה אפשר לעשות אני דיי משתגע :s05: תודה

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  24. Started by moti7,

המחשב שלי מזהה רק 512MB זכרון מתוך 1024. למה זה קורה? זה יכול להיות קשור אולי לזה שיש לי ווינדוס 7? מה אני יכול לעשות בקשר לזה?

• 5 תגובות
    • 772 צפיות
  25. זה התחיל לפני כמה ימים באיזה משחק אסטרטגיה. היום אני משחק Battlefield Bad Company 2 אני משחק פחות או יותר על ההגדרות הכי גבוהות והמשחק עובד חלק וסבבה. הבעיה שראיתי היום היא כל מני ריבועים נוצצים קטנים כאלה כשאני זז ובנוסף חלק מהחיילים אני רואה אצלם כמו משולש ארוך כזה נראה כמו כל הבעיות הקלאסיות האלה של הכרטיס מסך שפתאום רואים משולש ארוך כזה על כל המסך יוצא מהרגל של החייל. בהתחלה חשבתי שמדובר בחימום יתר אבל מאוורר הכרטיס מסך פועל מהר והטמפרטורה על 50 מעלות. כרטיס מסך Radeon hd4870. מה עושים?

• 1 תגובה
    • 772 צפיות

דיונים חדשים בפורומים