עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by LinkTree,

אני מתקין נייד של msi s420 ויש לי בעיה בזיהוי ב bluetooth שלו. את כל הדריברים התקנתי בקלות אבל את השן הכחולה אני לא ממש מצליח. בדיסק עם הדריברים יש רק שני קבצים אחד בשם הbtdongle.cat והשני בשם BTDongle.inf עשתי קליק ימני עם BTDongle.inf ובחרתי install אבל אני לא רואה שום שינוי - אני גם לא רואה שום דבר שקשור לשן כחולה בהתקני החומרה של המערכת - ניסית לזהות חומרה חדשה וגם כלום... אני בטוח שיש שם שן כחולה - ככה זה לפחות לפי האתר שלהם: http://www.msi.com.tw/program/products/notebook/nb/pro_nb_detail.php?UID=623 תודה

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  2. Started by omri_ro,

התקלה חוזרת על עצמה כבר בערך חודשיים (יש לציין שתדירות הBSOD נמוכה משהו כמו פעם בשבוע), קוד התקלה הוא 0X0000007E ומופיע גם שם הקובץ TCPIP.SYS. ניסיתי בעבר לעדכן את הביוס ואת הדרייבר של כרטיס הרשת (מובנה בלוח GA-965P-DS4) לא היה שינוי, כמו כן ניסיתי לעבוד עם כרטיס רשת PCI רגיל (8139 של REALTEK) ואין שום שינוי. אני מצרף את קובץ הMINIDUMP האחרון שלי (צריך לשנות את הסיומת(למחוק את הTXT.)) אה, ועוד משהו שנראה לי קשור לבעיה: כל פעם שאני עושה איתחול למחשב (התקנת תוכנות, עידכונים וכו') מופיעה לי הודעת שגיאה(שנסגרת לבד לאחר שנייה) של הדר' ווטסון (dwwin.exe) [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  3. הוצאתי את שני הכוננים שיש לי במחשב : כונן dvd וצורב ומאז המחשב לא עולה לוינדוס . אחרי שהפס המקוקו של הוינדוס מסתים לזוז מצד לצד אז המחשב מפעיל עצמו מחדש בשגיאה שהוא כותב לי רשום שאני צריך להסיר את החומרה החדשה ואת זה disable BIOS memory options such as caching or shadowing שאין לי מושג מה זה אומר ואיך עושים את זה באמת..בקיצור אני חייב את עזרתכם וכמה שיותר מהר.. אגב אני מדבר ממחשב אחר שיש לי בבית תודה מראש יגאל

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  4. Started by rino,

המחשב הנייד שלי נדפק , רואים את שולחן העבודה אך אין תאורה אחורית,המסך חשוך לגמרי. שלחתי אותו לתיקון במעבדה מורשית של HP והייתי בטוח שנשרפה נורת מסך אך במעבדה אומרים שהלך לוח אם והתיקו- שימו לב - 2500 ש"ח יכול להיות שתאורת המסך קשורה ללוח האם או שהם מנסים לעשות עלי קופה יפה?

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  5. Started by yoav1000,

הרצתי MEMTEST86 בעקבות קריסות מוזרות שקורות כל הזמן. אחרי 20 שעות (ועוד ממשיך) נמצאו 2 שגיאות מה לעשות?

6. יש תוכנה שהתקנתי בעבר, לפני הפירמוט והיא עבדה מצויין. לאחר שעשיתי פירמוט, כל פעם בסיום התקנת התוכנה המחשב עושה ריסטרט לעצמו. זה משגע אותי כי אין לי מושג למה זה קורה, במיוחד שהתוכנה לא כזאת מעמיסה

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  7. Started by shlomi_x,

היי, אני מדליק את המחשב ותוך שתי שניות בערך הוא נכבה מעצמו. הסרתי את כל הכרטיסים + זכרונות + דיסקים + חיווט ובדקתי עם ספק אחר והתופעה חוזרת על עצמה... לכן אני מניח שהבעיה יכולה להיות ב: 1. מעבד 2. לוח אם * אין סימני חריכה על לוח האם ועל המעבד. זה מה שיש לי במחשב: CPU: AMD Athlon XP 2000+ Tray - סוקט A Motherboard: Gigabyte GA-7VA VIA KT400 Memory: DDR 400 מהנקודה הזו... מה אתם מציעים לי לעשות? * יש לוחות שניתן לקנות ותומכים במעבד וב ddr? * יש לוחות (קנייה ומכירה) של יד שנייה למעבדים ולוחות אם? תודה!!!

8. הודעת שגיאה מעצבנת שעולה אקראית באמצע כל דבר אין לי מושג במה מדובר . חשבתי שזה קשור אולי בתוכנת ה-אלכוהול אבל גם אחרי הסרת כל הכוננים הוירטואליים ממנה , ההודעה ממשיכה להופיע . אני מצרף תמונה של ההודעה . תודה על כל עזרה .[br]פורסם בתאריך: 12.01.2007 בשעה 03:25:59 אגב , אני לא יודע אם זה רלוונטי אבל כתוב שם תקליטון ואין לי בכלל כונן דיסקטים .[attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 619 צפיות
  9. Started by VL,

אנא הסבירו לי בקצרה.

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  10. Started by BLESFIR,

קניתי נגן SANDISK SANSA E250 ואני רוצה להעתיק לזה שירים... וכשאני נכנס אליו דרך המחשב מופיע רק תיקיית TMP קובץ טקסט VERSION וקובץ SDK בשם version.sdk תעזרו לי אני לא יודע מה לעשות... אני רוצה להעתיק שירים אבל אני לא יודע לאן... תודה מראש.

11. Started by DLS,

מידיי פעם כשאני עובד במחשב בתוכנה מסויימת לדוגמא eMule המסך פתאום "קופץ" כזה.. כמו נכבה ונדלק... ניסיתי לשנות את קצב ריענון המסך ל-85 Hertz אבל הבעיה לא נפתרה. מישהו יודע מה עוד אפשר לעשות??

12. שלושה הארד דיסקים: א'-120 ג'יגה ווסטרן דיגיטל ב'-80 ג'יגה סאיגיט בראקודה ג'-40 ג'יגה ווסטרן דיגיטל (כולם IDE) בד"כ רק הארד דיסק א' מחובר, אבל הוא כנראה נשרף (כשאני מדליק את המחשב אני מקבל הודעת insert a working boot device יש לציין שהוא מג'ומפר כראוי וניסיתי גם במחשב אחר, אני גם לא מרגיש שההארד דיסק זז בכלל) הארד דיסק ב' עובד רק כשהוא מחובר על אותו כבל של הצורב ומג'ומפר כסלייב והצורב כמסטר וגם כשאני נכנס הוא נכנס למשתמש ועושה loading personal setting... וזאת עוד אחרי windows repair וכמובן-אותו דבר קורה גם בסייף מוד. (רק כשאני נכנס למשתמש שלי, כשאני נכנס לאדמין הוא עובד (בסייף מוד)) כשאני מחבר את ההארד דיסק למחשב אחר המחשב עולה אך לא מזהה את ההארד דיסק. הארד דיסק ג' עובד…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by Big_Guy7,

עשיתי במחשב שלי פרויקט די גדול, הוספתי מאווררים, בקר, החלפתי ספק ועוד... עכשיו אחרי שסיימתי הכל, רציתי להדליק את המחשב. לחצתי על כפתור ההדלקה, המחשב נדלק, ותוך 2-5 שניות הוא נכבה לבד. (זה לא היה מקרה חד פעמי, ניסיתי כמה פעמים). אין מצב שזה עומס על הספק כי חשבתי על זה, אז ניתקתי הכל חוץ מלוח האם ומהדיסק קשיח, והמחשב עדיין נכבה. אם יש למישהו מושג מה זה ותוכלו לעזור לי אני אשמח מאוד!!! תודה מראש, גיא.

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  14. שלום כולם ותודה מראש על העזרה. בחופש הגדול קניתי כרטיס מסך למחשב שלי - 6600GT ל-AGP של חברת MSI (ואני יודע שזאת הייתה קנייה דפוקה מבחינת המחיר...). מאז גם הוספתי 512 מגה זיכרון 400 MHZ למחשב שלי, ועכשיו יש לי ג'יגה. אבל מאז הדברים האלה, כל הזמן שאני משחק בממוצע חצי שעה-שעה במשחק תלת מימדי כלשהו, המחשב שלי נתקע עם מסך כחול עם הודעות משונות, המסך פתאום נעשה שחור או שמתחילים להיות לי פסים צבעוניים כאלה על המסך לכמה שניות, ואז הוא נכבה והמחשב נתקע לגמרי. לפעמים אחרי זה כשהמחשב עולה מחדש יש בעיות בעליית ה-BIOS, ואני חייב לכבות אותו לכמה שניות כדי שיעבוד. המחשב עובד בלי שום אוברקלוקינג כך שזאת לא אפשרות. תנו לי רעיונות איך אפשר לסדר את הבעייה, אבל גם אם תגילו לי באיזה רכיב במחש…

15. Started by rotman,

מה המצב אנשים? הורדתי את התוכנה מהלינק שיש ב FAQ , הורדתי את הגרסא של ה 64bit וכשאני בא להתקין הוא רושם שזה לא מתאים למעבד שלי. יש לי e6300 . עכשיו אני בכלל רואה שהשם של הקובץ מתחיל ב AMD... יכול להיות שזה מסביר משהו.. :s05: בכל מקרה , מאיפה אני יכול להוריד גרסא שמתאימה למעבד שלי? תודה

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  16. אז ככה נתחיל עם זה שהמחשב שלי עבד מצויין עד לפני כמה שעות (כרגע אני מדבר ממחשב חלופי) עד שאחותי אמרה לי שהיא רוצה לצרוב משהו ושהצורב לא נפתח . באותו רגע נזכרתי שבאמת יש בעיה עם הצורב( יש לי צורב וכונן dvd ) אז אמרתי לה שאני אנסה לעשות משהו ( זאת אומרת לפתוח את המחשב ולראות אם הכבלים מחוברים...) רק שלא היה מה לעשות . סגרתי את המחשב והפעלתי אותו מחדש ואז גיליתי שהוא לא מצליח לעלות לוינדוס . לפני שהוא ממש מגיע לוינדוס הוא מפעיל את עצמו מחדש... מה אני עושה????????????? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 568 צפיות
  17. Started by Vidati,

חזרתי מהבית ספר וגליתי שהמחשב שלי מפיק צליליפ נורה מעצבנים!! כמו הצליל שכאשר הזכרון פגום.. יש צליל צורם כזה... רק שהפעם הצליל הוא עם הפסקות כל שניה בערך... (פיפ.. פיפ.. פיפ..).. וזה לא נפסק.. והמחשב פועל רגיל בלי בעיות... אפשר איכשהו להשתיק אותו?

• 4 תגובות
    • 539 צפיות
  18. Started by TaMiRn2,

רציתי לדעת אם יש התקן בלן טות' פנימי(pci) ואם כן אז איפה אפשר להשיג כזה?

• 6 תגובות
    • 936 צפיות
  19. Started by redead,

במזל טוב קניתי מעבד חדש AMD 4200 DUAL 939 ומחר אני הולך להתקין אותו מכיוון שזאת פעם ראשונה שאני מתקין מעבד הייתי רוצה לדעת אם יש משהו מיוחד שאני צריך לשים אליו לב או לדעת? דרך אגב המעבד הגיע בבוקס זאת אומרת כולל מאורר חדיש..

20. Started by a-gold,

ממש מוזר גיליתי שיש לי תיקייה במחשב שתופסת 1.2 ג'יגה ויש בה 6 קבצים מוסתרים עם סיומת pro.* מישהו יכול להסביר לי מה זה הקבצים האלו??? תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. צהריים טובים. אני רוצה לפרמט את המחשב שלי. כשאני מעלה את דיסק ההתקנה של מערכת ההפעלה אני מקבל הודעה שלא זיהה לי את הדיסק קשיח, ואני צריך ללחוץ על f3 ליציאה מההתקנה. יש לי דיסק קשיח בחיבור של sata. לפי מה שהבנתי אני צריך להתקין את הדרייברים של ה-sata (raid), כשאני מעלה שוב את הדיסק של המערכת ההפעלה על ידי לחיצה f6. אז ככה הורדתי את הדרייבר של הרייד מהאתר של הלוח אם והכנתי לי דיסקט כזה. עכשיו פה הבעיה, אני מפעיל מחדש את המחשב כשהדיסקט כבר בפנים אבל לפני שאני אמור ללחוץ על אנטר לצורך הפעלת ההתקנה של הדיסק של מערכת ההפעלה אני מקבל את ההודעה הבאה: NTLDR is missing press ank kay to reatart מה הבעיה פה? מבקש את עזתכם בפתרון הבעיה

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  22. לאחר התקנת windows xp על כונן SATA, המחשב מתעקש לא לעשות BOOT מכונן זה. לוח האם ABIT IE9, מותקנים שני כונני IDE, כונן SATA, צורב DVD- ב IDE. התקנתי את ה- XP, המחשב המשיך ופעל אחרי ההקנה, לאחר הריסטרט הראשון שעשיתי, כחלק מהתקנת כרטיס המסך, המחשב לא עושה BOOT מהכונן הנכון (כנראה). כרגע בביוס אני מזהה שלשה כוננים, ב- Bootup sequence מוגדר Hard drive כראשון, מתוך ה- hard drive מוגדר ה-sata כראשון. אציין עוד שבמהלך ההתקנה נדרשתי להוסיף דרייברים להפעלת ה-SATA. האם יכול להיות מצב שהייתי צריך לעדכן את ה- BIOS בצורה כלשהי לפני הריסט? אלעד

• 6 תגובות
    • 769 צפיות
  23. Started by D3GaMe,

-נא למחוק-

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  24. Started by alergic,

עדכנתי לאחרונה את הביוס באמצעות ה ABIOS של GIGABYTE הביוס עודכן בהצלחה וכשהדלקתי מחדש תמחשב הוא לא עבד ונכבה איך אני מסדר את זה או מחזיר את הביוס הקודם?...

• 6 תגובות
    • 522 צפיות
  25. שלום לכולם . יש לי במארז מאוורר אחורי 120MM שמחובר ללוח ב - 3PIN . משום מה הוא מחליט שהוא לא מעוניין להסתובב , על אף שבעת הפעלת המחשב , הוא מקבל מתח ( = הוא תקין ) , ולעיתים הוא מתחיל לעבוד רק לאחר זמן מה שהמחשב פועל . המפרט שלי מופיע בצד ימין , מתחת לפרופיל . לתשובותיכם המלומדות אודה . בברכה , yuuu .

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים