עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by pssheba,

שלום, רציתי ליצא קובץ שחתכתי אותו (השלם היה בפורמט mp3) ב audacity לפורמט mp3 וחטפתי הודעת שגיאה מכאיבה בזו הלשון: Audacity needs the file lame_enc.dll to create mp3 ביליתי שעות ארוכות בחיפוש lame_enc.dll, הורדתי, התקנתי ומה לא עשיתי אך audacity בשלו: Audacity needs the file lame_enc.dll to create mp3 מע. ההפעלה: win 10 ה audacity שהורדתי: 2.2.2 אך הוא לא עובד ! מה עושים ?! תודה

2. יש לי מחשב נייד HP ZE5600 ישן יחסית והכונן הקשיח שלו לא מגיב הוצאתי תכונן שלו חיברתי כונן חיצוני דרך USB שיש לי 500 גיגה שפיצלתי אותו לשתיים באמצע התקנה מופיע לי מסך כחול וכתוב שיש לבדוק תכונן כי יש בו וירוסים הכונן מאותחל מפורמט ואין בו כלום ניסתי להתקין על הכונן דרך המחשב שלי הנייח וגם באמצע התקנה מופיע המסך הכחול עם ההודעה על וירוסים בכונן פעם ראשונה זה קורה לי הכונן הוא hitachi HDP725050 GLA360

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  3. Started by tombcatz,

בע... קודם כל: המחשב שיש לי,הוא: P3 1000MHz 256MB DDR RAM ASUS AGP V7100 MotherBoard Geforce2 MX400 32MB Creative SoundBlaster Live!volume sound card O.S-Windows XP pro English edition [hebrew enabled] טוב אני אספר את כל הסיפור על מנת להסביר את בעייתי: לפני 3 חודשים נכנס לי קובץ טרוייאני למחשב ממקור לא ידוע. הקובץ הזה איכשהו עבר את הגנתו של NORTON ANTIVIRUS 2002 אותו הקובץ פתח לי פורט במחשב,והוריד נונסטופ קבצים טרויאנים,ספייוואר,אד אוור וכל שאר הנפלאות שמילאו את המחשב שלי במאות ואף אלפים. במהלך 3 חודשים נאבקתי בקבצים הארורים בעזרת כל תוכנה אפשרית,בין השאר AVG ספייבוט,אדאוור,ספייסוויפר ועוד כמה תוכנות בעלות שם פחות ידוע. אולם בכל פעם שמחקתי את כל הספייוואר,והטרוייאנים,הם …

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  4. ניסיתי היום להוסיף כרטיס זיכרון למחשב שלי...ו HD נוסף בעת ובעונה אחת המחשב עומד כבוי בדרך כלל...מדליקים אותו אחת לשבוע כשהתחלתי את המחשב >> הכל נדלק כל המאווררים עובדים לרבות של כרטיס המסך. ולא היה אות במסך הכוונה של DATA כי המסך מזהה כמנתקים את הכבל!!! או מחזירים יש חיווי של נורה כיביתי(מתח ראשי בספק) - ניתקתי את כרטיס הזיכרון הנוסף ( יש כבר 2 של 2G וניסיתי עוד 1G - שניראה לי שזו בעיה בפני עצמה) הדלקתי = כל המאווררים עובדים - אין אות הוצאתי / הכנסתי זיכרונות + מגעי HD + כרטיס מסך + כל מה שתרצו לרבות ערוצים נוספים בספק.... אין אות DATA אבל המסך מזהה אם המחשב מחובר או לא - יש נורת חיווי ניסיתי גם להחליף כרטיס מסך וכבל מסך.....אין אות DATA בניסיון האחרון ( אני חוש…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by orendia,

כאשר חיברת מחשב במשרד מסויים הרשת זוהתה לסירוגין כלומר כבל רשת מראה שכביכול הכבל רשת מתנק ומתחבר וכך חוזר חלילה. החלפתי כבל רשת וגם העברתי למחשב אחר את הכבל לראות אם יש בעיות רשת אך המחשב השני התחבר יופי. לקחתי את המחשב למעבדה חיברתי אותו אצלי ואכן התחבר יופי רק במשרד הוא מתחבר לסירוגין. מה גם שהסרתי והתקנתי את כרטיס הרשת בשנית וגם את ההתקן של הלוח עצמו. אשמח לשמוע רעיונות לפתרון הבעיה המון תודה

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  6. קניתי את הכרטיס מסך HD2400 ואחרי שהתקנתי את הדריבר התידרות רענון של המסך היא מאוד נמוכה,יש לי מסך CRT, וזה לא שינה אם שיניתי את ההגדרות בין 60 ל100 הרץ ,זה ממש לא נעים ונוח להסתכל ככה על המסך, אז מחקתי את הדריבר ואז רואים טוב כלומר תדירות רענון תקינה אבל כמובן שזה לא חכם ונכון להיות בלי דריבר לכרטיס מסך אז הורדתי את הדריבר האחרון של הכרטיס ועוד הפעם אותה הבעיה. אין לי שום מושג מה לעשות ומה גם שאותה בעיה מופיעה על שתי ווינדוסים שונים של XP. מישהו יודע מה לעשות?... רותם.

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  7. Started by jungle-man,

שלום מערכת ההפעלה winxp קורסת באופן קבוע (מסך כחול) לאחר כמה שניות מעליית המשתמש. בsafe mode אין קריסה. צרפתי את תמונת המסך הכחול. אודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  8. יש סיכוי שספק כוח מקולקל גורם לדברים אלו? שאני מבצע בדיקה בתוכנת מאמץ המחשב נתקע בבדיקה של הספק כוח.

• 2 תגובות
    • 896 צפיות
  9. Started by tg,

אני מרכיב מחשב חדש עם לוח ABIT-IS7 ומעבד פנטיום 4 - 2.4 עם HT . בעת ההדלקה של המחשב אני מקבל הודעת שגיאה כזו : cpu is unworkable or has been changed please recheack cpu soft menu הלוח וגם המעבד חדשים ! אם לוחצים על F1 אפשר להמשיך ולעבוד.... האם משהו יודע מה הבעיה ???

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  10. היי יש לי איזושהי בעיה במחשה כאשר אני מדליק אותו הוא נדלק אין תצוגה על המסך, אין ביפים, המאווררים מסתובבים ומפסיקים ושוב פעם כך כל הזמן גם כאשר ניתקתי את הכל חוץ מהמעבד, אותו דבר (אין צפצוף) אני חושש שהלוח אם נדפק מארז NXZT LEXA אינטל Q6600 לוח אם GIGABYTE P35C-DS3R זכרון OCZ PC2-9200 1150X2 כרטיס מסך MSI 8800GTS 640MB ספק OCZ600SXS כרטיס קול AUDIGY 2 ZS תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 831 צפיות
  11. שלום לכולם, יש לי בעיה עם מחשב חדש ותצוגת המסך שלו. באופן אקראי הצבעים משתנים ואחרי כמה שניות זה מסתדר (צירפתי תמונה, לא הכי ברור אבל עדיין רואים). לפני שאני הולך לחנות... האם זה אכן בעיה בחומרה? מדובר בכ. מסך משולב בלוח אם ובנוסף הבעיה התרחשה לי גם על המסך של הBIOS...

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  12. Started by BlackBird71,

יש לי בעיה במדיה פלייר הוא נפתח אבל הוא לא מצליח לפתוח סרטים זה אומר שהוא משמיע את הקול שלהם אבל נתקע על התמונה הראשונה של הסרט.. הוא לא מעלה שום הודעה שצריך מקודד או משהו יש לי WIN 7 ULT 64 BIT תומנה

• 2 תגובות
    • 983 צפיות
  13. Started by בזיק,

קניתי כונן חיצוני של acom data 1Tb איתו המחשב לא עולה. בלעדיו כן עולה. מערכת הפעלה xp עם sp3. חיברתי אותו למחשב אחר והמחשב ההוא כן עלה. רעיון למישהו?

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  14. Started by Ac-Boy,

מצטער שאני פותח נושא שני פשוט הכותרת מאוד משקפת את התוכן לכן אני מעדיף לפתוח אחד חדש. וחוץ מזה, שניי השאלות שונות לגמריי. הנושא השני הוא בנושא הסאונד: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=208904.0 ועכשיו לעניינו.. יש מארז של טרמלטק סופרנו. (עם הדלתות החלון וכו') עכשיו יש לי פתח למעלה, שיש בו שני חיבורים USB אחד של מיקרופון אחד של רמקולים/אוזניות. ויש עוד חיבור שאין לי מושג למה הוא משמש.. עכשיו הם לא עובדים.. ושדיברתי עם הטכנאי (דיברתי איתו בקשר לבעיה אחרת אבל גם שאלתי אותו בנוגע לזה) הוא אמר שהלוח אמ שלי (asus 945P [P5LD2 SE]) לא מחובר.. ושהוא יכול להכיל מ6 עד 8 חיבורי USB. עכשיו לשאלה.. יש מצב שהוא טועה, ויש מצב שזה משהו שאני יכול לפתור דרך פעולות במחשב…

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  15. Started by elad2k,

כאשר אני מנסה להדליק אותו מה שרואים זה רק את המאוורר עושה כמה סיבובים ושום דבר אחר לא עובד אין שום ציפצוף שיכול לעזור לי הספק הוחלף = לא עזר הלוח הוחלף = לא עזר האם זה רק מעבד? מה זה החיווי המוזר הזה של המאווררים שעושים סיבוב וחצי ולאחר מכן כלום לא עובד תודה לעוזרים. אלעד.

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  16. שלום, יש לי את הכרטיס הנ"ל וחיברתי אותו לטלוויזיה דרך S-Video ואז דרך אחת משלוש הבננות (אדום-צהוב-לבן). הבעיה היא שהכל מחובר היטב, בדרייבר יש לי אפשרות לכוון את הnview לclone ועוד מספר אפשרויות אך אני לא מקבל תמונה בטלוויזיה. ניסיתי להחליף כבלים, ניסיתי לשנות, לא עוזר כלום. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  17. הזמנתי מחשב בשבוע שעבר: E6300 DFI 975x/G OCZ GOLD EDITION PC2-5400 667MHZ 4-4-4-12 קישור: http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_5400_gold_dual_channel-eol MSI GF7600GT WD 250GB SATAII HEC 6A19 בחנות הם עושים 4 בדיקות למערכת המחשב נופל ב-3 מתוכן מה עושים? (בחנות אומרים שהבעיה היא בזכרונות) יכול להיות שהזכרונות לא מתאימים? אני מאמין שכן אפשר לפתור את הבעיה. עזרה בבקשה!

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  18. העכבר הוא של microsoft והוא אופטי הכי בסיסי. פתאום לאחר כשנתיים מהקנייה הכפתור השמאלי לא עובד וצריך ללחוץ עליו חזק כדי שכן יעבוד. עכשיו הבעיה היא שאני לא יודע איך לפתוח אותו ואני לא רוצה לקנות אחד חדש יש למשהו עצות? תודה מראש טוביה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. האויינדוס עולה, אבל כל קובץ שאני מנסה להפעיל זה לא עובד. זה לא נותן לי לעלות עכשיו תמונה - זה מה שכתוב : שגיאת מערכת (תמונה פגומה)c:\windows\system32\version.dll אינו מיועד לפעול ב WINDOWS או שהוא מכיל שגיאה. נסה להתקין את התוכנית שוב באמצעות אמצעי ההתקנה המקורי או פנה אל מנהל המערכת או אל ספק התוכנה לקבלת תמיכה

20. Started by Anatal4u,

היי, מערכת חלונות 10 קרסה וכל אמצעי לתיקון לא עובד. כלי הREPAIR לא מצליח לתקן - אין אפשרות שחזור לגרסה קודמת, כלי תיקון אתחול לא עובד. USB עם BOOT ובתוכו חלונות 10 להתקנה גם לא מצליח לתקן והכל עובד מאוד מאוד לאט. בCMD בדקתי את הדיסק הקשיח וכתוב HEALTH (בריא). מה יכולה להיות הבעיה? אשמח להצעות לפתרון ואנסה. תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by SPIDERRRMAN,

שלום יש לי בעיה במשחקים הכבדים כמו הביושוק והלוסט פלאנט למי שמכיר... יש לי את הכרטיס eVGA GeForce 8800GTX 768MB KO ACS3 (עשו לו אוברקלוק במפעל) הבעיה היא שהוא נתקע במשחקים אחרי 2-40 דקות וצריך לעשות ריסט כדי לצאת מהמצב הזה... למשל בביושוק הו פתאום נתקע עם ריבועים כאלה אדומים קטנים שקצת מהבהבים למי שמכיר... העניין הוא שהרצתי בלילה 15 פעם את ה 3D MARK על רזולוציה מטורפת של 1920 על 1080 והוא לא נתקע בכלל!! אני לא מבין מה הבעיה שלו אבל אני יודע שמאמצים אותו הוא מגיע ל-70 מעלות ויותר למרות שאני גם הוספתי לו עוד מאורר שמביא עליו אויר מלמעלה.... מה אתם חושבים הבעיה?

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  22. Started by crazyfreak,

נכון שמפרמטים תמחשב אז אתה מוחק כונניים אז את הכונן הראשי C הוא לא נותן לך למחוק כי זה NFEC משו כזה אז איך מוחקים את C? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  23. פעם ראשונה שאני נתקל בדבר כזה. למורות שמחשב מכובה לגמרי המאווררים ממשיכים להסתובב וגם הכונן וההריסקים פועלים והמחשב נראה כאילו הוא דלוק! בנוסף עם אני מנתק את הספק מהחשמל ומחזיר, המאווררים ושאר הדברים נדלקים אוטמטית אבל המחשב נשאר מכובה עד ללחיצה על כפתור ההפעלה. כנראה שיש פה איזה תקלה עם המנגנון שמכבה את הספק. מה אתם חושבים זה הספק או הלוח אם? תקלת חומרה או שאפשר לסדר? אינפוט אחר? אין מצב שזה המודם או כרטיס הרשת שעושים WOL או משהו דומה נכון? בינתיים עשיתי קצת ניקוי אבק וניתקתי וחיברתי בחזרה כבלים. ריאלי ווירד... כשיהיה לי הזדמנות אני יחליף את הספק קרוב לוודאי שבו טמונה הבעיה ויעדכן. נ.ב ספק: TT TR2 500W לוח אם: gam750slids4

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  24. Started by Meir Glaichman,

גוגל כרום ניסגר מעצמו-מערכמ הפעלה ווינדוס 10 ניסיתי לפתור את הבעיה אך לא הצלחתי. מבקש את עזרתכם לפיתרון הנ"ל תודה מראש מאירו

25. שלום אני די בטוח שזה המקום המתאים להעלאת הנושא ואם לא סליחה למנהלים. אז ככה מפרט המחשב: gigabyte ga-p55-ud6-לוח אם. GTX 650TI-כרטיס מסך. 4GB DDR3 1600MHZ-זכרון. I5 750 2.67GZH-מעבד. מערכת חלונות 7 64ביט. תמונת המשחק קופאת לאחר כמה דקות משחק כולל קפיאה על צליל,אין אפשרות לעשות דבר חוץ מלחיצה על כפתור ריסטארט. האם מישהו פעם תקל בבעיות מהסוג הזה? חיפשתי בגוגל אבל מהמלצות הפתרונות שנכתבו שום דבר לא עבד. תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.